Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
emel Yazılan:Sıra bende sanırım gülücük

sevgili emel sen az paylaşımda bulunuyorsun bu yüzden sana az bişey yazacağım gülücük

MC'yi akrep burcunda görüyoruz ve plüto-MC kavuşumu yine akrepsi bir sosyal imaja işaret ediyor diyebiliriz.
hangi işi yaparsan yap , güvenilir ve karizmatik bir enerjiyle yapacaksın ve çevreni etkileyebilen biri olacaksındır diyebiliriz.
müşterilerin yada çalıştığın insanların gözleri içine bakarak onlara büyü yapıyor olmalısın gülücük ve sana hayır demekte zorlanabilirler.

bilgisayar yada elektronikle bağlantılı alanlar , grup çalışmaları , siyasi partiler , dernekler , yardım kuruluşları , sigortacılık gibi çalışma alanları sana uygun olasılıklar arasında diyebiliriz.
ayrıca plütonun psikolojik konularda derin bir potansiyel verebileceğini , psikoloji alanında bir kariyer yapma olasılığınıda ilave edelim. tabii bu psikoloji olmazda , bağlantılı sayılabilecek insan kaynakları gibi bir alanda olabilir.

MC'ye yakın görünen satürn sana büyüklerinle ve patronlarınla uyumlu olabileceğini yada kendinin patronu olman gerektiğini işaret ediyor olabilir. sosyal imajında oldukça saygı duyulan biri olduğunu yada olacağını söyleyebiliriz.

ailenden yada çok yakın çevrenden gelen bir iş ve kariyer imkanın olabilir. yine MC'ye yakın duran Mars sayesinde HAREKET işinin ve sosyal imajının bir parçası olacaktır diyebiliriz.

12.ev vurgusuna sahipsin.. oldukça yardımsever ve duyarlı olduğunu söyleyebiliriz. şöyle sevecen bir hemşire de olabilirdin mesela ;)
emel Yazılan:Yıldırım öncelikle teşekkür ederim yorumun için fakat kırılmadığımı da söylemeden geçemicem. Az paylaşımda bulunuyorsun derken açıkcası durdum bir an keşke böyle söyleyip az bişey yorum yapacağına hiç yapmasaydıngülücük çünkü ben çok yoğun bir iş temposu içinde sürekli burda birşeyler öğrenmeye çalışıyorum, bunu ben hep burdayım demek için falan söylemiyorum tabiki ama cezalandırıldığımı hissettim buna da üzüldümgülücük Ama tabi ki teşekkür ederim ve ağzına yüreğine sağlık...

aslında bunu derken sonuna gülücük koymuştum şaka olduğunu belirtmek için ama emel'in Neptünü tutmuş gülücük
kırmak yada iğnelemek için söylemedim sevgili emel , o sözümü tipik bir Yay şakası olarak kabul et lütfen.

yorumunla ilgili oldukça bol seçenek sunduğumu düşünüyorum , belki çok detaya inemedim ama kısa ve öz diyebileceğimiz bi yorum oldu bence ve gayet sade - anlaşılır yazmaya çalıştım. baştan savma yapmak gibi bir düşüncem olamaz bilmeni isterim ok gözkýrpma
emel Yazılan:gülücük heralde benim de tipik bir yay alınganlığım tuttu o zamangülücük yorumunla ilgili hiçbir şey söylemedim zaten ben sadece şakana bozuldum ya da bozulmuştumgülücük bugüne kadar detaylı yada detaysız her türlü yorumunu aldım inceledim kendimce öğrenmeye çalıştım problem yok yanigülücük tekrar yüreğine sağlıkgülücük

tamamdır öyleyse NO Problema gülücük

zaten 12.evindeki yoğun yay enerjinle sede de astroloji potansiyeli olduğunu söyleyebiliriz , tabii sabır ve kararlılıkla devam edersen ok ;)

sebebini merak edenlere şöyle açıklayım ; birincisi Neptünyen biri olarak yüksek bir imajinasyon yeteneğin olacaktır yani haritadaki semboller arasında bağlantılar kurmak senin için oyun oynamak gibi bişey olacaktır ki bende de öyle bende neptünyen bir Yayım.

ve 12.evindeki uranüsün (aynı zamanda 11. hatta 10.evlerdeki uranüsün) astroloji potansiyeli verebileceğini söyleyebiliriz.
Lavinya Yazılan:Adminciğim aklıma bir şey geldi sen yorum yapmıştın belki kızacaksın utandımama sence ben de i.k'cı olma potansiyeli var mı sonuçta o da az çok yönetici sayılır sence haritamda böyle bir etki var mı?hımm

sevgili Lavinya ; i.k için bence hava burcu potansiyeline sahip kişiler daha uygundur. ve sen hem kova burcusun hemde yoğun terazi enerjisine sahipsin hemde 10.ev güneşine sahipsin .
neden olmasın diyorum gözkýrpma
Beyhan Yıldız Haritası (equal ev sistemiyle) ;

[Resim: beyhanim9.th.gif]

Beyhan'ın 10.evinide equal ev sistemine göre yorumlayacağım , pek çoğunuzu yorumladığım gibi ;

MC'yi 9.evde görüyoruz. equal ev sisteminde MC'nin 10.ev olması gibi bir şart yoktur.

ayrıca jüpiteri MC ile kavuşum yaparken görüyoruz ki 9.evde yine..

Beyhan'da yoğun bir 9.ev vurgusundan söz edebiliriz equal sisteme göre.. bunun anlamı onun hayatında eğitim kavramının , Din kavramının , hukuk ve adalet kavramlarının , şehir dışı - yurt dışı bağlantılarının , keşfetme arzusunun ve bunun getirisi olan yoğun merak duygusunun , öğrenme ve öğretme potansiyellerinin kuvvetli olacağının göstergesidir diyebiliriz MC dahil güçlü 9.ev vurgusunun..

MC oğlak burcunda.. Beyhan nasıl bir kariyer seçerse seçsin (ev hanımıda olsa gülücük ) toplum içinde saygı duyulan biri olacaktır çünkü oğlak burcunun herşeyden önce talep ettiği şey saygıdır ve bunu karakterine de işine de yansıtarak istediği saygınlığa ulaşacaktır.

oğlak burcuna has genel bir meslek olduğunu sanmıyorum çünkü oğlak burcu için iş yapıyor olmak , kariyer yapıyor olmak zaten hayatlarının yegane temel amacıdır. tipik oğlak karakteri , aşçı bile olsa en güzel yemekleri yapmak ister , şehrin en saygın müşterilerine servis yapmak ister..

elbette sıradan düşünen hatta tembellik eğilimi görülen oğlaklarda görülecektir ama biz genel oğlak içgüdüsünden bahsediyoruz ve tipik oğlak çalışkandır , azimlidir ve zirve odaklı yaşar..

jüpiter - MC kavuşumunu 9.evde görüyoruz demiştik. hem 9.ev hemde jüpiter yukarıda sözünü ettiğimiz eğitim , Din , hukuk , öğrencilik ve öğretmenlik seçeneklerini Beyhan için sunacaktır diyebiliriz.
yani Beyhan için kariyerinde jüpiter gezegeninin belirgin bir önemi olacağını söyleyebiliriz. hatta ben daha ileri seviyede şunu söylemek istiyorum ki benim fikrimdir ; son bir iki aydır transit jüpiter geri gidiyor ve Beyhan'ın bazı olumsuzluklar yaşadığını biliyorum.
jüpiterin ileri gitmeye başlayacağı önümüzdeki haftalarda güzel gelişmeler olup olmayacağını bizimle paylaşmasını istiyorum Beyhan'dan..

MC yöneticisi (oğlak burcunun yöneticisi) satürn 7.evinde ve venüs ile kare açı yapıyor + güney ay düğümüyle kavuşum yapıyor..

ay düğümlerini pek bilmiyorum ama güney ay düğümüyle kavuşum yapan gezegenlerin sorunlu olabileceğine dair birkaç örnek biliyorum.
satürnün venüsle yaptığı sert açı ilişkilerde sorunlara , içe dönük ve güvenceye önem veren bir yapıya işaret eder.
güney ay düğümünün vereceği sorunlar ise ''kadersel'' olarak niteleyeceğimiz türde sorunlar olacaktır diyebilirim. ve bu sorunlar MC yöneticisi olarak satürnü yani kariyerini etkileyecektir , belkide geciktirecektir..
sana şunu önerebilirim (ki bu önerim satürnden dert yanan herkes için geçerli olacaktır) satürn bazı konularda gecikmeye sebep olabilir , sıkıntılarla başetmek durumunda kalabilirsin ama uzun vadede vazgeçmediğin sürece hedeflerine ulaşmanı mümkün kılacak + istikrarlı ve kalıcı bir başarı göstermende yardımcı olacaktır..
yani satürn , uzun vadede kazandırır..

equal ev sistemine göre 1.evinde kova burcunu görüyoruz. zaten placidusa göre de kova burcunu 10.evin diğer burcu olarak görüyorduk.
yani kovanın yöneticisi olan URANÜS beyhan'ın sosyal imajında jüpiter ve satürn kadar etkili olacaktır. oldukça zengin bir 10.evin var gülücük

öncelikle beyhan bana astrolojiye dair potansiyelin olup olmadığını sormuştun , cevap veriyorum evet uranüs ile kova burcunu astroloji ile özdeşleştirebiliriz zaten..
ayrıca uranüsünü 8.evde merkürle kavuşum yaparken görüyoruz.
8.ev gizemli olanı araştırmaya itecektir seni. az bişi meraklı ve dedektif ruhlu olabilirsin gülücük
yine bu 8.ev enerjisinin idealindeki psikolojik danışmanlık mesleğini besleyecek bir artı olduğunu söyleyebiliriz.
ancak buradaki merküre dikkat diyorum ; merkür-uranüs kavuşumları çok hızlı çalışan zihinsel bir yapı verirler ama bunun olumsuz yönü düşünce titreşimlerinin çok hızlı akmasında kaynaklanan konsantrasyon güçlüğüdür. dikkatin çabuk dağılabilir ve bir konudan diğer konuya atlama sorunları sözkonusu olabilir. bu sorunun üzerinde düşünmeni öneririm.

toparlayacak olursak ; öğretmenlik , psikolojik danışmanlık , astroloji , hukuk alanı , dedektiflik gibi seçeneklerin sana uygun olabileceğini söyleyebiliriz.
ay düğümüyle satürn kavuşumunun olası talihsizliklerine karşı ise sabır , kararlılık ve güçlü bir tutum tavsiye ediyorum.
Beyhan Yıldız Haritası (equal ev sistemiyle) ;

Beyhan'ın 10.evinide equal ev sistemine göre yorumlayacağım , pek çoğunuzu yorumladığım gibi ;

Alıntı:MC'yi 9.evde görüyoruz. equal ev sisteminde MC'nin 10.ev olması gibi bir şart yoktur.

ayrıca jüpiteri MC ile kavuşum yaparken görüyoruz ki 9.evde yine..

Beyhan'da yoğun bir 9.ev vurgusundan söz edebiliriz equal sisteme göre.. bunun anlamı onun hayatında eğitim kavramının , Din kavramının , hukuk ve adalet kavramlarının , şehir dışı - yurt dışı bağlantılarının , keşfetme arzusunun ve bunun getirisi olan yoğun merak duygusunun , öğrenme ve öğretme potansiyellerinin kuvvetli olacağının göstergesidir diyebiliriz MC dahil güçlü 9.ev vurgusunun..


çok çok Doğru, ciddi bir öğrenme ve merak duygusu var bende, bilmediğim bir konu hakkında mutlaka bilgi edinmek beni müthiş mutlu ediyor,bu yüzdende ciddi derecede araştırıyorum öğrenmek istediğim konuları... Kendi başıma birşeyleri başarabilmek ben en çok mutlu eden durumlardan biridir.


Alıntı:MC oğlak burcunda.. Beyhan nasıl bir kariyer seçerse seçsin (ev hanımıda olsa ) toplum içinde saygı duyulan biri olacaktır çünkü oğlak burcunun herşeyden önce talep ettiği şey saygıdır ve bunu karakterine de işine de yansıtarak istediği saygınlığa ulaşacaktır.

Seçtiğim kariyer kendimi bildim biileli hep aynı, Çok doğru her konuda karşımdaki kim olursa olsun, iş aile,arkadaş, küçük ya da büyük... her konuda saygı çok çok önemlidir benim için...

Alıntı:oğlak burcuna has genel bir meslek olduğunu sanmıyorum çünkü oğlak burcu için iş yapıyor olmak , kariyer yapıyor olmak zaten hayatlarının yegane temel amacıdır. tipik oğlak karakteri , aşçı bile olsa en güzel yemekleri yapmak ister , şehrin en saygın müşterilerine servis yapmak ister..


Ama benim yapmak istediğim mesleği biliyorsungülücük evet benim için gerçekten hayatımın en temel amaçlarından biri istediğim alanda, iyi bir meslek sahibi olabilmek. Sen de gerçekten yapabileceğimi söylemişsin, biraz zahmetli geçiyor Yıldırım biliyorsun ama inşallah olacaktır diyorum.

Alıntı:elbette sıradan düşünen hatta tembellik eğilimi görülen oğlaklarda görülecektir ama biz genel oğlak içgüdüsünden bahsediyoruz ve tipik oğlak çalışkandır , azimlidir ve zirve odaklı yaşar..


melek


Alıntı:jüpiter - MC kavuşumunu 9.evde görüyoruz demiştik. hem 9.ev hemde jüpiter yukarıda sözünü ettiğimiz eğitim , Din , hukuk , öğrencilik ve öğretmenlik seçeneklerini Beyhan için sunacaktır diyebiliriz.
yani Beyhan için kariyerinde jüpiter gezegeninin belirgin bir önemi olacağını söyleyebiliriz. hatta ben daha ileri seviyede şunu söylemek istiyorum ki benim fikrimdir ; son bir iki aydır transit jüpiter geri gidiyor ve Beyhan'ın bazı olumsuzluklar yaşadığını biliyorum.
jüpiterin ileri gitmeye başlayacağı önümüzdeki haftalarda güzel gelişmeler olup olmayacağını bizimle paylaşmasını istiyorum Beyhan'dan..


Evet Yıldırım hiç akla gelmeyecek şeyler yaşadım gerçekten bir iki aydır:(
Ama Jüpiter bana güzel gelişmeler verirse kesinlikle paylaşırım bilirsin, hatta bağırırımgülücük)
İstediğim mesleğin seçeneklerini sunsa yetergülücük

Alıntı:MC yöneticisi (oğlak burcunun yöneticisi) satürn 7.evinde ve venüs ile kare açı yapıyor + güney ay düğümüyle kavuşum yapıyor..

ay düğümlerini pek bilmiyorum ama güney ay düğümüyle kavuşum yapan gezegenlerin sorunlu olabileceğine dair birkaç örnek biliyorum.
satürnün venüsle yaptığı sert açı ilişkilerde sorunlara , içe dönük ve güvenceye önem veren bir yapıya işaret eder.
güney ay düğümünün vereceği sorunlar ise ''kadersel'' olarak niteleyeceğimiz türde sorunlar olacaktır diyebilirim. ve bu sorunlar MC yöneticisi olarak satürnü yani kariyerini etkileyecektir , belkide geciktirecektir..


İşte bu durum çok önemli, astrolojik olarakta anlıyorum ki gerçekten gecikme var eğitim hayatımla ilgili, hatta aklıma gelmeyecek yani hiç ummadığım olumsuzluklarla karşılaştım yıllarca ama biliyorsun ne kadar son raddeye geldiğimi düşünsemde pes etmedim umarım sonucu iyi olur. Gecikme sözcüğü çok isabet olmuş:(


Alıntı:sana şunu önerebilirim (ki bu önerim satürnden dert yanan herkes için geçerli olacaktır) satürn bazı konularda gecikmeye sebep olabilir , sıkıntılarla başetmek durumunda kalabilirsin ama uzun vadede vazgeçmediğin sürece hedeflerine ulaşmanı mümkün kılacak + istikrarlı ve kalıcı bir başarı göstermende yardımcı olacaktır..
yani satürn , uzun vadede kazandırır..


İşte Satürnün bana bu konuda çok güç verdiğini düşünüyorum, çünkü gerçekten pes diyebilecek noktalara geldiğim oldu ama yinede gerçekten bir amacım var ve gerçekten içimde ciddi bir çaba,istek, kararlılık olduğu için pes etmedim halagülücük İnşallah Satürn dediğin gibi kalıcı başarı göstermemde yardımcı olur.


Alıntı:equal ev sistemine göre 1.evinde kova burcunu görüyoruz. zaten placidusa göre de kova burcunu 10.evin diğer burcu olarak görüyorduk.
yani kovanın yöneticisi olan URANÜS beyhan'ın sosyal imajında jüpiter ve satürn kadar etkili olacaktır. oldukça zengin bir 10.evin var


melek Jüpiteri seviyorumask

Alıntı:öncelikle beyhan bana astrolojiye dair potansiyelin olup olmadığını sormuştun , cevap veriyorum evet uranüs ile kova burcunu astroloji ile özdeşleştirebiliriz zaten..
ayrıca uranüsünü 8.evde merkürle kavuşum yaparken görüyoruz.
8.ev gizemli olanı araştırmaya itecektir seni. az bişi meraklı ve dedektif ruhlu olabilirsin
yine bu 8.ev enerjisinin idealindeki psikolojik danışmanlık mesleğini besleyecek bir artı olduğunu söyleyebiliriz.


Dedektif ruhluyum evet, yani eğer araştırılacak bir şey varsa, en ince ayrıntısına kadar araştırmadan duramam, bir konuyla alakalı olarak içime sinmyen birşey olursa ciddi anlamda iyice didik didik ederek genelde diyelim o konuyu çıklığa kavuşturabilirim. İnşallah Yıldırım 8. evin, yapmak istediğim mesleğe güzel bir enejisi olur.

Alıntı:ancak buradaki merküre dikkat diyorum ; merkür-uranüs kavuşumları çok hızlı çalışan zihinsel bir yapı verirler ama bunun olumsuz yönü düşünce titreşimlerinin çok hızlı akmasında kaynaklanan konsantrasyon güçlüğüdür. dikkatin çabuk dağılabilir ve bir konudan diğer konuya atlama sorunları sözkonusu olabilir. bu sorunun üzerinde düşünmeni öneririm.


Evet hatta bunu dünde konuşmuştuk seninle, gerçekten zihnim inanılmaz derecede hızlı çalışıyor, sanki o anda şimşek çakıyor beynimde aniden. Bu aslında güzel bir durum ama dikkat dağıtma konusunda çok haklısın. Mesela bir konudan bahsederken o anda binlerce şey aklımdan geçebiliyor ve bazen biranda konuşurken konuyu değiştirebiliyorumgülücük Kime çektiysemgülücük) Bu konuda dikkat durumunu çözersem bence bu kavuşum çok çok işime yarıyor-ok

Alıntı:toparlayacak olursak ; öğretmenlik , psikolojik danışmanlık , astroloji , hukuk alanı , dedektiflik gibi seçeneklerin sana uygun olabileceğini söyleyebiliriz.
ay düğümüyle satürn kavuşumunun olası talihsizliklerine karşı ise sabır , kararlılık ve güçlü bir tutum tavsiye ediyorum.


Kararlılıktan hiç vazgeçmedim biliyorsun ama güçlü bir tutum her zaman sergileyemiyorum Yıldırım:(
Evet ben öğrenmek ve öğretmek istiyorum, uygun olabilecek dediğin meslekler içinde zaten tek idealim olan mesle var veee ayrıcada Astroloji içinde hedeflerim var inşallah onuda başarabilirim ama dediğin gibi uzun sürede olabilecek hedefler...


Çok çok çok teşekkür ederim, emeğin,uğraştığın ve bana yol gösterdiğin için.
10. ev yorumu benim için çok önemli ve dikkat etmem gereken iki nokayıda senin tavsiyelerine uyarak inşallah daha iyi hale getireceğim.

Çok çok teşekkür ederimmelekask
yaren'in haritasında MC'yi kova burcunda görüyoruz + MC üzerinde merkür-pallas kavuşumunu görüyoruz.

yaren'in toplumsal imajında iletişim kabiliyetinden sözedebiliriz. bu kabiliyete uygun meslekler yaren için uygun olacaktır diyebiliriz.
gazetecilik , halkla ilişkiler , şirketin müşterileriyle diyalog kurabileceği temsilcilik vb. işler , sekreterlik , grafik çizimleri , üniversite düzeyinde mimarlık , iletişim fakültesi gibi olasılıklardan sözedebiliriz.
hangi sosyal statüde olursa olsun yaren kova + merkür özelliklerini bir şekilde yansıtacaktır. mesela insanları şaşırtmaktan hoşlanacaktır , farklı deneyimlere açık ve meraklı olacaktır.

MC yöneticisi uranüsü 4.evinde görüyoruz , ev hanımlığı ağır basabilir gülücük ya da aileden gelen ilgi alanları , uğraşılar , yürütülmesi gereken küçük bir dükkan vb..
yine bu 4.ev etkisiyle , herhangi bir çalışma ortamını evi gibi gören kişilikten sözedebiliriz yarenle ilgili.
çalıştığı yere farklı fikirler getirmeye çabalayan , işini sahiplenen çalışanlardan biri olabilirsin mesela.

10.evinin diğer yöneticisi olarak neptünü görüyoruz. ve neptünü 6.evinde görüyoruz. hizmet etmeyle ilgili , servis vermeyle ilgili mütevâzi bir çalışma hayatından söz edebiliriz.
ayrıca 10.evdeki balık burcu enerjisi sanat potansiyeli verecektir.
yüksek bir hayal gücü ve değerlendirilmesi gereken ilhamlar söz konusu olabilecektir.
akasya Yazılan:SEVGİLİ YILDIRIM
öncelikle sizi kurban seçtim

muhakkak ki olumsuz ve ya insanların söylemek istemedikleri potansiyellerimizde vardır

bir parça farklı bir bakış açısından bakmaya çalıştım

bakalım beğenecekmisin kırlmak darılmak yok

*Yıldırımın mc bir kısmı terazi bir kısmı akrep
O halde yıldırım için karmaşadan hoşlanmayan uyumlu ortamlarda ekip çalışmalarında daha başarılı olabilen ve kendini geliştiren sınırlarını, aşabilen ama yarı akrepten dolayı işine gelmediğinde veya kaba tabirle kuyruğuna basıldığında ortaklarının arkasından kuyu kazıp iş bitiren bir potansiyel diyebiliriz.

* Hem terazi etkisiyle ekip çalışmalarında verimli, hem de akrebin sessiz derinden ve kararlı ilerleyen yanı ile ve ya olumsuz kullanımda arkadan iş çeviren yanını kullandığında işin içinde duyguları ve kişisel nefret ve ya takıntıları da olacaktır. 10.ev ay dan dolayı
Ya işini ,ekibini çok sever ve bu esnada huzur da duyar, mutlu olur ya da tam tersi içinde olabilecek bir istemezlik duygusunda mutsuz olacak ve mutsuzluğu iş potansiyelini, verimini gücünü düşürecektir ve dürtülerini uyandıracaktır

*bazı durumlarda ekip ve ya ortaktan ziyade tek başına olmak da isteyebilir. kendi perspektifini de kabul ettirmek isteyebilir.

*Yine burada çaktırmadan asıl iş bitirici Plüton’u görüyoruz ki sevmediği bir iş arkadaşını sessiz sedasız hasıraltı edebilir ve ya kendi menfaatleri, istekleri doğrultusunda yönlendirebilir.

*Yaptığı işte karizma ve söz sahibi olabilir yaptığı işi en teferruatlı ve en mistik yönleriyle etraflıca yapabilir yani alanına hakimdir

*plütonun terazinin kefelerini sallayıp dengeyi bozma ihtimalide yüksek sanırım yıldırımı kızdırmamakta fayda var teraziyle ayı bir arada düşünürsek ben ısrarla etkilenen bir yapınız var diyorum peki kimden? Akrebin kalan kısmı 11.evde yakınlık duyduğunuz arkadaş ve çevresinden plütonun 11.evde ki Uranüs 45 liğini hesaba katarsak bu genel anlamda olumsuz ve beklenmedik ani tepkisel bir etkilenme bence

*olumsuz açılarda üstleriyle sıkıntıları olabilir

*emir almaktan hoşlanmayabilir

*ve ya işinde fazlaca hırslı olup sevilmeyen biri olabilir

* akrep potansiyeliyle birlikte son derece entrikacı bir yapı olabilir dışarıda ki yüzü ile çalışma hayatında ki yüzü farklı olabilir

*kendi isteğiyle olmadan başkalarının senin duygularına yapacağı manipülasyonla hareket edip diğerlerine zahiri düşmanlık yapabilirsin

*Terazinin yöneticisi Venüs 1.evde oğlakta yaptığın iş seni tamamlamalı, tanımlamalı ve işle, uğraş ne ise senin olduğun yerden başka bir yere taşımalı kişiliğinde seni farklılaştırıp geliştirmeli ve plütonla dönüştürmeli yani sen tam bir metamorfoz yaşamalısın ki bu seni tatmin etsin işte

*sosyal hayatında ve kazanımlarında derin adamsın ve desteğe ve onaya ihtiyaç duyarsın

neyse biraz sallamasyon oldu idare edin artık öğreniyorum

gayet güzeldi akasya ;)

kırılacak bişey yok , herkesin iyi yönleri olduğu gibi kötü yönleride vardır ve bu doğaldır.
bu arada ben senin kariyer evini henüz yorumlamamıştım diimi , görüşecez gülücük)
Beatricé Yazılan:MC 180 venüs,150 uranüs ve kare asc ne alama gelir ?

sevgili Beatrice ; doğum bilgilerini forumdan yada özelden verirsen genel bir 10.ev yapabilirim ileriki günlerde.

venüs-MC zıt açısı demek , venüs 4.ev başlangıç çizgisine yakın demektir ve bence venüs 4.evde yorumu yapmak daha isabetli olacaktır.
uranüs ve ASC açılarının çok belirgin etkisi olacağını sanmıyorum.
Beatricé Yazılan:
Yıldırım Yazılan:
Beatricé Yazılan:MC 180 venüs,150 uranüs ve kare asc ne alama gelir ?

sevgili Beatrice ; doğum bilgilerini forumdan yada özelden verirsen genel bir 10.ev yapabilirim ileriki günlerde.

venüs-MC zıt açısı demek , venüs 4.ev başlangıç çizgisine yakın demektir ve bence venüs 4.evde yorumu yapmak daha isabetli olacaktır.
uranüs ve ASC açılarının çok belirgin etkisi olacağını sanmıyorum.

Teşekkürler Yıldırım. Sanırım uranüs 150lik açı yaptığından ASC de gezegen olmadığından çok etkisi olacağını sanmadığını söyledin. Aslında iyi olur ben bilgilerimi gönderirim, teşekkürler.

evet Beatrice , MC'yi etkiyebilecek birincil açıların (kavuşum , kare , 120'lik) daha önemli olduğunu düşünüyorum. zıt açı normalde birincil güçlü açıdır ama MC yada ASC gibi noktalara zıt açı yapan gezegenler aslında IC yada DSC noktalarına kavuşum yapıyor demektir ve o şekilde youmlanması daha mantıklı olacaktır bence.

doğum bilgilerini bekliyorum gözkýrpma
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Referans Adresler