Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
öncelikle sevgili yezda , yorumunu equal ev sistemine göre yapacağım bilmeni isterim , sonradan mızıkçılık yapmak yok gülücük

equal ev sistemine göre MC'yi akrep burcunda ve 10.evde görüyoruz. akrep burcundaki jüpiteride 10.evde görüyoruz.

10.ev için toplumsal imaj demiştik ve hatırlarsan MC akrebin sana uyduğunu söylemiştim bu konuda.

akrep burcunun nasıl bir toplumsal imajı vardır ?

soğukkanlı , mesafeli , gizemli , güçlü ve cinsel cazibesinden kaynaklanan karizmatik bir sosyal imaja sahip olacağını söyleyebiliriz Akrep burcu özelliği için..

10.ev insanların bizi uzaktan nasıl gördüğüdür.. yükselen burçla arasındaki fark budur zaten. yükselen burç tanıştığımız insanlara gösterdiğimiz maskedir oysa 10.ev uzaktan yezda'nın nasıl göründüğüdür. insanlar uzaktan bizi ya en önemli kişisel özelliğimizle ya da çalışıyorsak kariyerimizle birlikte görürler.

akrep burcu uzaktan sakin ve serinkanlı görünür. gizemli ve çekici gelir insanlara. ama aynı zamanda herkes akrebi çekici bulmaz. bazıları itici ve ya ukala bulacaktır.
akrebin anlayışı ise toplumun ne diyeceğini pek umursamamaktır zaten umursamamak konusunda akrep ve kova burçları ön sırada gelir. sendeki kova vurgusunu da hesaba katarsak senin hakkında başkalarının ne düşündüğünün pek önemli olmasa gerek.

mesleki anlamda akrep burcu bilinmeyenin peşinden gider , analizci olur , dedektif ruhlu olur , psikoloji potansiyeli sözkonusu olacaktır , politik konulara eğilim sözkonusu olacaktır , metafizik konulara eğilim görülebilecektir..

10.evde görülen jüpiter bir tür öğrenci yada öğretmen imajı verecektir.
sürekli bilgi peşinde koşan , araştırmacı , keşfetme içgüdüsüyle donanmış , kendini geliştirmek isteyen , yabancı kültür yada ülkelerle bağlantı içinde olan ( şekil A gülücük ) sosyal imajdan söz edebiliriz.
jüpiterinin 11.evini yönettiğini düşünürsek 11.ev konularında tanınma isteğinden söz edebiliriz. 11.ev konuları kova burcunun konularıyla paraleldir zaten ; elektronik yada bilgisayar konuları , internet dünyası , astroloji alanı , dernek , parti ve organizasyonlar , grup çalışmaları vs..

mesela akrep , jüpiter ve 11.ev enerjilerini harmanlarsak siyasi bir partide ilerleme olanağından sözedebilirdik seninle ilgili. aslında astroloji konusu da sanki bu kombinasyona cuk diye oturan bir olasılık diyebiliriz.

şimdilik bu kadar efendim ;)
oy oy oyyyyy kaleminden bal damlıyor,ne güzelde anlatmışsın beni yaa süper bir analiz olmuş ve okurken hiç bitmesini istemediğim bir analiz olmuş çok teşekkürler yıldırım yaa senin bu emeklerini nasıl ödiycez bilmiyorum çokk ama çok teşekkürler...
Yıldırım Yazılan:yaren'in haritasında MC'yi kova burcunda görüyoruz + MC üzerinde merkür-pallas kavuşumunu görüyoruz.

yaren'in toplumsal imajında iletişim kabiliyetinden sözedebiliriz. bu kabiliyete uygun meslekler yaren için uygun olacaktır diyebiliriz.
gazetecilik , halkla ilişkiler , şirketin müşterileriyle diyalog kurabileceği temsilcilik vb. işler , sekreterlik , grafik çizimleri , üniversite düzeyinde mimarlık , iletişim fakültesi gibi olasılıklardan sözedebiliriz.
hangi sosyal statüde olursa olsun yaren kova + merkür özelliklerini bir şekilde yansıtacaktır. mesela insanları şaşırtmaktan hoşlanacaktır , farklı deneyimlere açık ve meraklı olacaktır.

MC yöneticisi uranüsü 4.evinde görüyoruz , ev hanımlığı ağır basabilir gülücük ya da aileden gelen ilgi alanları , uğraşılar , yürütülmesi gereken küçük bir dükkan vb..
yine bu 4.ev etkisiyle , herhangi bir çalışma ortamını evi gibi gören kişilikten sözedebiliriz yarenle ilgili.
çalıştığı yere farklı fikirler getirmeye çabalayan , işini sahiplenen çalışanlardan biri olabilirsin mesela.

10.evinin diğer yöneticisi olarak neptünü görüyoruz. ve neptünü 6.evinde görüyoruz. hizmet etmeyle ilgili , servis vermeyle ilgili mütevâzi bir çalışma hayatından söz edebiliriz.
ayrıca 10.evdeki balık burcu enerjisi sanat potansiyeli verecektir.
yüksek bir hayal gücü ve değerlendirilmesi gereken ilhamlar söz konusu olabilecektir.


çok güzel ve isabetli bir analiz olmuş Yıldırım eline yüreğine sağlık....teşekkürlerinsan ilişkilerinde ve iletişim konusunda gerçekten başarılı olduğumu söylerler...çalıştığım ortamı çabuk benimser ve sahiplenirim....-okHizmet konusuna gelince neden bilmiyorum ama hep başkalarını mutlu etmek için uğraşmışımdır..melek.mütevazi bir işim olmasına rağmen emin ol o işide renklendirmeyi başardımgülücük)

hayal gücüm sınır tanımaz,zaten sınırlarıda sevmem.....-)merak dersen söylemem gerek varmı biliyorsunuz hiç meraklı olmadığımıgülücük)

tekrar teşekkürler....
akasya'nın MC'yi ikizler burcunda görüyoruz ve jüpiterini 9.evden MC'ye dokunurken görüyoruz.

bakın yorumlama konusunda hep söylediğim HARMANLAMA yöntemini kulanma konusununda bir pratiği olduğunu anlatmaya çalışacağım bu analizimde..

bir haritadaki çeşitli potansiyelleri HARMANLARKEN , ortak noktaları özellikle arayın yada en azından gözden kaçırmayın derim..

akasya'nın MC konumunda ki verilerimiz neler ?

MC = İkizler burcunda + jüpiter 9.evden MC'ye dokunuyor..

peki bu veriler arasında , ortak nokta nedir , bir astroloji yorumcusunun görmesi gereken ortak nokta ne olmalıdır ?

cevap = hem ikizler burcu , hemde 9.ev jüpiterinin ortak noktası aşırı bir merak duygusu + araştırma isteği + öğrenme ve öğretme kabiliyetidir..

işte böyle birden fazla potansiyeller arasında ortak noktalar tespit edebilirseniz o ortak özelliklerin kişinin karakterinde ve hayatının çeşitli alanlarında oldukça etkili olacağından emin olabilir ve NET YORUMLAR yapabilirsiniz.

akasya'nın meraklı ve araştırmacı kişiliğini zaten forumdan gözlemleyebiliyoruz buna itirazı olacağını sanmıyorum ;)

detaya inecek olursak ; zihinsel yönü kuvvetli bir bayan imajına sahip olacaktır sosyal açıdan bakıldığında. akıllı , eğitimli kız derler mesela akasya'yı uzaktan tanıyanlar.

aynı zamanda 9.ev jüpiterinin Dini konuları , hukuk ve adalet konularını , eğitimi ve seyehatleri temsil ediyor diyebiliriz.
ilgi alanların bu konularla bağlantılı olabilir diyebiliriz.

MC yöneticisi merkürün , KAD (kuzey ay düğümü) ile kavuşum yapıyor olmasıda merküryen ilgi alanlarının kadersel önem taşıdığına işaret edecektir.
evet akasya yürüttüğün mantık doğru. uranüsü kuvvetli olanların elektronikle bağlantılı ilgi alanlara sahip olması doğaldır + 6.evinin kova olmasıda (6.evini en güçlü gezegenin yönetiyor yani 6.evin güçlü çalışacaktır) daha mütevâzi kova ilgi alanlarına (tamirat gibi) işaret ettiğini düşünmek doğru bir yaklaşım olacaktır.
öncelikle yorumunu equal ev sistemine göre yapacağımı belirteyim Orçun. takip ediyorsan , daha ziyade equal sistemi kullandığımı biliyorsundur zaten.

MC'yi akrep burcunda görüyoruz ve önce ki MC akrep yazılarımızda neler vardı hatırlayalım ;

10.ev için toplumsal imaj demiştik..
peki akrep burcunun nasıl bir toplumsal imajı vardır ?

soğukkanlı , mesafeli , gizemli , güçlü ve cinsel cazibesinden kaynaklanan karizmatik bir sosyal imaja sahip olacağını söyleyebiliriz Akrep burcu özelliği için..

10.ev insanların bizi uzaktan nasıl gördüğüdür.. yükselen burçla arasındaki fark budur zaten. yükselen burç tanıştığımız insanlara gösterdiğimiz maskedir oysa 10.ev uzaktan yezda'nın nasıl göründüğüdür. insanlar uzaktan bizi ya en önemli kişisel özelliğimizle ya da çalışıyorsak kariyerimizle birlikte görürler.

akrep burcu uzaktan sakin ve serinkanlı görünür. gizemli ve çekici gelir insanlara. ama aynı zamanda herkes akrebi çekici bulmaz. bazıları itici ve ya ukala bulacaktır.
akrebin anlayışı ise toplumun ne diyeceğini pek umursamamaktır zaten umursamamak konusunda akrep ve kova burçları ön sırada gelir.

mesleki anlamda akrep burcu bilinmeyenin peşinden gider , analizci olur , dedektif ruhlu olur , psikoloji potansiyeli sözkonusu olacaktır , politik konulara eğilim sözkonusu olacaktır , metafizik konulara eğilim görülebilecektir..

uçurtmanın kilit noktası olarak MC ;

Orçun'un sıradışı bir haritası var diyebiliriz. 2 adet özel uçurtma açı kalıbına sahip görünüyor. birinde MC noktasını uçurtmanın roketi olarak görüyoruz , diğerindeyse jüpiter-lilith kavuşumunu roket olarak görüyoruz..

kilit noktalar , büyük şans üçgeninin vereceği özel potansiyelleri harekete geçiren , başarıyı hızlandıran (olumsuz kullanılırsa durduran) kritik enerjilere işaret ederler.
normalde zaten önemli olan MC noktası Orçunun haritasında uçurtma roketi olarak daha da önem kazamaktadır.
MC akrep seçeneklerini güzelce irdelemeni tavsiye ederim Orçun arkadaşıma.
MC Yöneticisi plütoyuda equal ev sistemine göre 10.evde görüyoruz.
POLİTİKA , VİZYON SAHİBİ OLMA YANİ KENDİNİ AŞAN HEDEFLER SEÇME gibi olasılıklar hem akrep hemde plüto enerjisini 10.evinde taşıyanlara ilk önereceğimiz seçenekler olmalıdır bence.
çünkü plüto ve akrep enerjileri (kıskançlık , yoğun cinsellik dürtüleri , kin , öfke gibi karanlık yönler aşıldığında) bireyi aşan büyük hedeflere doğru yönlendirir harita sahiplerini..
ben politika dedim ama mesela TIP yada Psikoloji gibi alanlarda sıradışı çalışmalar , matematik , metafizik alanlarında başarılar kurma potansiyellerinide hesaba katabiliriz.
hatta derin devlet , tasavvuf gibi derin konular vb. derinlik ve biraz gizem barındıran faaliyetler bile ilgini çekebilecektir.

equal ev sistemine göre terazi burcunuda 10.evinde görüyoruz ve yöneticisi venüs güneşinle kavuşum yapıyor + plüto ile sert kare açı yapıyor..

toplumsal imajında her ne kadar oğlak burcunun ve MC akrebinin mesafeli , soğuk ve umursamaz görünen yönlerini yansıtsanda , bence oldukça güçlü venüsün sebebiyle dış görünüşün , karşı cinsin sana bakış açısı , duygusal ilişkiler konusu (mesela belki güzellik aramazsın ama toplumun beğenisini kazanabilecek zekaya bilgi ve kültüre sahip , özellikle bir alanda başarı yapmış yada yapmaya aday bayanları tercih edeceksindir) hayatında hiçte küçümsenmeyecek öneme sahiptir.

hemen üstteki söylediğim şey senin çapkın olacağın , kız peşinde koşacağın şeklinde değilde daha derinlemesine yorumlanması gereken bir konumdur bence.
mesela bayanlarla kurmuş olduğun ilişkiler bir şekilde hedeflerinin aksamasına sebep olabiliyordur yada bayanlardan uzak dursan bile (satürn baskın olduğu durumda) venüs tarafın o ilgi , incelik , paylaşımda bulunacağın birinin eksikliği ihtiyacını içgüdüsel olarak sık sık hatırlatacaktır sana..
bir şekilde bayanlardan yada senin kişisel venüs ihtiyaçlarınla 10.ev enerjilerin arasındaki sürtüşmeden kaynaklı zorluklar sözkonusu olabilecektir.
yine venüsün verebileceği sorunlardan biri gevşekliktir , rahat ve kolaylaştıran etkisiyle hırs ve azmini hafifletme olasılığı vardır.
venüsün vereceği olumlu şeylerden biri 1.evinde güneşle kavuşumunun sana oldukça karizma ve seksapel katacağıdır.

ay düğümleri aksını equal ev sistemine göre 4.ve 10.evlerinde görüyoruz..
ailenle ilgili kadersel bazı şeylere takılıp kalman senin kariyerinle ilgili sorunlara gecikmelere sebep olabilir yorumu yapayım son olarak..

kritğini bekliyorum ;)
İkizler-Akrep Yazılan:arkadaşlar 10. ev aslan burcu için toplumda yeri nedir ufak bir yorum alabilir miyim ?

10.evdeki aslan toplumsal anlamda kendini göstermekten hoşlanma içgüdüsü verecektir. dikkat çekici olmak , beğenilmek öemli bir ihtiyaç gibidir.

ancaaaak ; öğrenmen gereken ilk ve çok önemli derslerden biri sevgili Hakan , esas olan haritanın bütünüdür yada en azından haritanın önemli vurgularıdır önemli olan..

sen yükselen akrep + Ay balık biri olarak zengin bir duygusal dünyaya sahip olmalısın.

ve yükselen burcunun üzerinde plütoyu görüyoruz ve senin aslandaki MC'ye sert kare açı yapıyor..

bunun anlamı ; plüto senin gösterdiğinin kişisel yapının önemli bir parçasıdır..
plüto etkisiyle gizemlisindir , irade sahibisindir , sessiz ve inatçısındır..
oysa 10.evindeki aslan sosyal olmanı gerekirse insanları etkilemek için ROL yapmanı isteyecektir.

işte plüto - MC sürtüşmesi senin içsel sürtüşmelerinden biri olacaktır.

plüto sessiz ve gizemli olmanı , MC aslan ise kendini göstermeni istiyor..

astrolojinin faydası , haritayı okumasını bilene şu şekilde olacaktır..

ben olsam Hakan kardeşim ; sessizce ilerler , perde arkasından yönetir (aslan) , perde arkasından sahneyle bağlantı kurardım..
sahne örneğini verdim çünkü ay burcun balık olduğundan yüksek hayalgücünü denetleyebilirsen sende sanatsal potansiyel var en azından yazmak , çizmek , tasarlamak kabiliyeti olabilir.

sanatla uğraşamam dersen , formül kısaca aslan gibi olmak için plüto taktiğini kullanmaktır diyebilirim. bu iki potansiyeli forumda araştır bence ;)
burası yarın dolacak ;)
sevgili Aprilios'un MC noktasını kova burcunda görüyoruz. toplumsal imaj burcu kova oluyor yani..

kova burcunun içgüdüsü , kovayı doldurmaktır.. ne ile ? bilgi ile , fikir ile..

kova potansiyeli yüksek olan insanların bilgili , donanımlı ve farklı fikirlerinden birazda ukala olduklarını söyleyebiliriz ;) hiç kızmasınlar herkesin olumsuz bir yönü vardır ve kova karakterinin olumsuz yönü çok bilmişliktir diyebiliriz ki gerçekten çok şeyi bilirler , zihinlerindeki kovayı pek çok veriyle doldururlar , zeki ve meraklıdırlar ama işte bu bilgileri ifade etmek konusunda bazen sorunlar çıkabiliyor.

Aprilios'un MC'si equal ev sistemine göre 9.evine düşüyor + kova etkisinide 9.evle harmanlarsak ortaya oldukça meraklı , kendini yetiştirmiş ve de yetiştirmeye devam eden , keşfetmeye odaklı , entellektüel ve zihinsel kapasitesi yüksek sosyal imaja sahip biri çıkıyor diyebiliriz Aprilios için ve MC'si kovada 9.evde olanlar için..
yine bu 9.ev MC kova etkileşimi Aprilios'a eğitim hayatında farklı seçenekler sunabilir.
mesela eğitim alanında oldukça ciddi bir kapasitesi olabilir yaşadığı şartlarda müsaitse yükseköğrenim sözkonusu olabilecektir , bu bir seçenektir.

ya da mesela Aprilios eğitim konusunda baskıya ve klasik eğitim anlayışına karşı çıkan , klasik okul anlayışıyla eğitim görmek istemeyen bir gençtir ve bu yaklaşımı onu okullardan soğutmuşta olabilir.

9.ev aynı zamanda inançlarla ilgilidir , Apriliosun farklı bir inanç yaklaşımı olabilir.

ben 11.evi astrolojiye bağlıyordum ama sanırım jomaja 9.evin astrolojiyle ilgili olduğunu söylemişti , eğer jomaja haklıysa sevgili Aprilios 9.ev MC kova olarak sende yüksek bir astroloji potansiyelinden de söz edebiliriz.

MC yöneticisi uranüsü 8.evinde satürnle kavuşum yaparken görüyoruz..

bence senin yapmak istediklerini yapmanı engelleyen , kısıtlayan bir takım sorunlar var ve bu sorunları içine atıyorsun , gizliyorsun belkide.. (8.ev)

ya da benzer bir seçenek olarak , MC yöneticisinin satürnle 8.evide kavuşum yapması , senin başarılı olmak için baskıyla yaşamayı öğrenmen gerektiğine , korkularınla da yüzleşmen gerektiğine işaret ediyor olabilir.

MC'ye yakın duran marsının sana askerlik potansiyeli vereceğini söyleyelim. belkide erkek olsaydın (ki bayan olarakta bu mümkün) MİT gibi istihbarat alanlarında (istihbarat dedim çünkü 12. ve 8.evin güçlü) kariyer yapabilirdin.

tabii ki Mars sadece askerliği ifade etmez pek çok seçeneğede işaret eder. hangi seçenek olursa olsun , Marsın sana vereceği tavır ; tuttuğunu koparan , girişimci ve hevesli bir tavırdır.

şimdilik bu kadar sevgili Aprilios aklıma gelen bişey olursa eklerim ok ;)
marla2029 Yazılan:Tamam Yıldırım, dilimi tutuyorum gülücük)

eğer sabırsızlandığınızı imâ ediyorsanız ( ki yoktur öyle bişey sanmam gülücük ) , ben sizin yemeğinizi kısık ateşten başka bi ateşte pişirmem korkarım eleştirilerinizden ;)
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Referans Adresler