Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Transitler
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Türkiyemin yıldız haritasında yükselen burç yaklaşık 6 derece yengeç burcunda ve şu dönemde transit mars buradan geçmekte..!?

steven forestin transitlerle ilgili bir kitabında da ünlü yazar hemingway'in kendini silahıyla vurup intihar ettiği dönemde transit marsın , hemingway'in yükseleninin üzerinden geçtiğini okumuştum..

transit mars , yıkımların , kazaların , gerilimin ve çeşitli atraksiyonların gezegeni olarak bir kişinin , hatta bir ülkenin yükseleninin üzerinden geçerken tam anlamıyla dikkat zamanıdır diyebiliriz..
Mars, Riskler ve Tehlikeler

Daha önce Yengeç burcunda geri gidecek olan Mars’ın burçlarla ilişkili yönlerine değinmiştik. Bu transitin ülkemiz açısından da çok önemli olduğu görülmekte. Geçtiğimiz yıl 2007 öngörümlerimi yazarken, Ekim sonrasında Kuzey Irak’a ait gelişmelerin dikkat çekmeye başlayacağını ve askeri konuların gündeme geleceğinden söz etmiş, yıl içinde de tekrarlamıştım. Burada gerçekleştirilecek olan referandumun henüz netleşmemiş olsa bile, son zamanlarda yükselen terör dalgası ve düşmanlıklar kuşkusuz Mars’ın ülkemizin yükselen burcuna geçmesi ile çok daha dikkat çekici hale geldi, geliyor.

Politik ve dünya astrolojisinde yükselen burç bir ülkenin kimliğini, başkaları tarafından nasıl görüldüğünü ve nasıl bir imaj ortaya koyduğunu anlatır. Ülkemizin kuruluş haritasında yükselen Yengeç burcu ve bu alanda yer alan Pluton, halkın hayatta kalma mücadelesi ve kurtuluş savaşından yeniden doğduğunu, büyük travmalar geçirdiğini ve dolayısıyla Yengeç’in hassasiyetine, koruma ve korunma isteğine sahip olduğunu anlatmakta. Pluton ölümün ve yeniden doğuşun, masif ve geri dönüşü olmayan değişikliklerin, hayatta kalma mücadelesinin gezegenidir. Eylül ayının son günlerinden itibaren bu alana giren Mars ise savaşı, terörü ve mücadeleyi anlatır. Ancak bu gezegenin aynı zamanda 15 Kasım’dan itibaren geri gidecek olması, geri gideceği burcu girmesinden itibaren etkilerini ortaya koymaya başlar ve bu geri hareketin 31 Ocak’a kadar süreceğini, etki gölgesinin ise 10 Mayıs’a kadar devam edeceğini söyleyelim. Kısaca, bu dönemde savaş gezegeni gerilerken karşılaşılan sorunları çok önemsemek ve dikkatli olmak gerekiyor. Çünkü Mars gerilerken, zorlayıcı enerjisi ile baş edebilmek çok daha zordur.

Ne kadar ilginç ki, Mars ülkemizin 12 derece Yengeç burcunda yer alan Pluton’u üzerinde duraklayacak ve geri gitmeye başlayacak. Bu 6 – 22 Kasım tarihleri arasına denk gelmektedir.

Pluton karşıtlığı
Bu dönemde yine çok dikkat çekici bir transit daha gündeme gelecek. Baskıyla gelen değişimi ve dönüşümü anlatan Pluton Ocak sonunda Oğlak burcuna geçerek ülkemizin karşıtlıklar, açık düşmanlıklar ve anlaşmaları anlatan 7. Evine yerleşecek. Doğal olarak bu transitin ülkemizin başta ABD olmak üzere, ikili ilişkileri ve diplomasisi üzerinde büyük baskılar yaratacağını söylemeliyiz. Söz konusu etkiler şimdiden devreye girdiler. Ülkemiz bu dönemde bir yandan geri giden Mars’ın etkisiyle kendini savunma ve mücadele gösterme gücünü gösterirken, diğer yandan da kendini diplomasi alanında yeniden tanımlamak durumunda. Nitekim sadece Kuzey Irak değil aynı zamanda ABD’de onaylanma aşamasına doğru ilerletilen Ermeni sokırım tasarısının getirdiği baskılar, sözünü ettiğimiz Pluton baskısını netleştirmektedir. Pluton karşıtlığı altında ülkemiz yaptığı anlaşmaları ve ortaklıkları yeniden düşünmek durumundadır. Bu transit ülkemizin ilişkilerini geri dönüşü olmayan şekilde yeniden biçimlendirecektir. Üçüncül ilerletim haritasında da, Mars yine geri durumda, ülkemizin tam Güneş’i karşısından geçmektedir ve bu yoğun süreç Şubat ayına kadar devam etmektedir. Özetle, ülkemiz bu dönemde söz konusu baskıları göğüslerken, savaş gezegeni Mars’ın getireceği sorunlara da hazırlıklı olmalıdır.


Web: http://www.hakankirkoglu.com
Türkiye'ye tehditler



Daha önceki yazılarımda belirttiğim gibi, Pluton gezegeni 26 Ocak 2008'de Oğlak burcuna geçmiş olacak. Bu çok uzun sürecek, ağır etkili bir transittir. Pluton 2024'e kadar Oğlak burcunda kalacak.

Astrolojik açıdan Pluton yeniden doğmak üzere ölümü temsil eder. Pluton transitleri dönüşüm zamanlarıdır ve bu dönüşüm, adı üzerinde, hiçbir zaman kolay ve hafif bir süreç değildir. Tıpkı bir kelebeğin kozasından çıkması gibi, bütüncül bir değişimi gerektirir.

Pluton ülkemiz açısından neleri temsil ediyor? 1923'te cumhuriyetimiz kurulduğunda, Pluton Yengeç burcundaydı ve ülkemizin haritasında Yengeç burcu yükseldiği için, kritik bir yerde, yükselen burçta, 1'inci evde yer almaktadır.

Yükselen burç bir ülkenin haritasında halkı ve ülkenin imajını temsil eder. Pluton ülkemizin büyük bir değişimden geçtiğini, Kurtuluş Savaşı ile doğduğunu ve büyük travmalar yaşadığını anlatmaktadır. Şimdi bu döngünün yeniden bir başka aşamasına doğru geçmekteyiz. Çünkü Pluton, Yengeç burcunun karşısındaki Oğlak burcuna geçiyor. Bu, globalizasyon sürecinin altyapısını iyice kemikleştirecektir.

Uluslararası düzeyde gerçekleşen bu derin değişim ülkemiz halkı açısından da büyük önem taşıyor. Oğlak ülkemizin haritasında ittifakları, anlaşmaları, karşıtlıkları, diplomasiyi ve açık düşmanlıkları temsil eden 7'nci eve yerleşerek (Oğlak / 7'nci ev) önümüzdeki dönemde, ülkemizin dış politikada büyük karşılaşmalar ve dönüşümler yaşamasına neden olacak.
Bu anlaşmaların ve ittifakların en başında ABD ve AB var. Bu süreç 2008 başında iyice tetiklenecek ve 2012-2014 arasında nihai sonuçlarını getirecek.

Çok uzun sürecek ve ülkemiz açısından dış politikada büyük bir transformasyonu gerektirecek bir döneme girmekteyiz. Bu süreçte ABD ve AB ile ilişkilerimiz toptan değişmiş olacak. Karşımızdaki düşmanlıklar çok daha çetin olup üzerimizde baskı kuracak.

Web: http://www.hakankirkoglu.com
yukarıda transit marsın , Türkiye yıldız haritasının en önemli noktasından geçtiğini ve gerilimi işaret ettiğini söylemiştim.

yaren'in eklediği hakan kırkoğlu'nun da fade ettiği gibi , transit plütonun DSC dediğimiz 7.ev başlangıç çizgisine yaklaştığı bir dönemdeyiz ve bence de ''ortaklıklar , ittifaklar ve tabii düşmanlar'' kavramlarının derinleşeceği bir dönem olacağını düşünüyorum önümüzdeki 5-6 yılın..
yalnız hakan kırkoğlunun yazısına bir ilavem olacak ; tam şu dönemde transit plüto aynı zamanda Türkiye yıldız haritasının ikizler burcunun sonlarında bulunan AY'ına zıt açıyla bakıyor.. milletin duygusal durumunda , tepkilerinde değişim - dönüşüm zamanı diyebiliriz ve zaten bunu yaşıyor görüyoruz.
bildiğiniz gibi terör 23 yıldan beri bizim sorunumuz ve bugüne kadar UYUTULAN TÜRK MİLLETİ bakışıyla yaklaşılmış bu konuya , küçümsenmiş ve ciddi müdahaleler konusunda gevşek davranılmış.
oysa şimdi MİLLET , TEPKİSİNİ YOĞUNLAŞTIRMIŞ ( plüto - Ay zıtlığı ) , devleti ve orduyu da uykusundan uyandırmıştır. zaten cumhuriyetin anlamı bu değilmidir !? halkın kendi kendisini yönetmesi..
Merhaba,



Güneş Akrep burcundaki yolculuğuna başladı. Bu yolculuk Akrep burcunda üç tane gezegeni olan Türkiye'yi kuşkusuz yakından ilgilendiriyor, ancak ben bu defa daha ziyade kişisel derin benliğimizden söz etmek istiyorum. Bir ülke, ulus veya toplum tek tek bireylerden oluştuğuna göre ülkenin esenliği onu oluşturan bireylerin sağlıklılığına bağlıdır.



Akrep burcu bir bakıma kendini doğanın döngülerine korkusuzca teslim ederek ruhunu güçlendirmekle ilgili bir burçtur. Doğada her şey doğar, büyür, bozulur ve ölür. Sonra yeni bir oluş ve bozuluş süreci başlar. Eğer bu süreçten korkarsak doğa ile birlikte kendi doğamıza uygun biçimde hareket edemez hale geliriz ve sonumuz yine bir tür ölüm olur. Bu, bir bakıma etrafına ateş yakılan akrepin kendini öldürmesine benzer. Akrep adeta "Bu ateş beni öldürmeden ben kendimi öldüreyim" demektedir. Oysa biraz sabretse birazdan yağacak olan yağmur o ateşi söndürebilir. Ve ölüm karşısında kendine hakimiyetini yitirmeyen akrep daha da güçlenebilir.



Biz insanoğulları bize güvenlik sağlayan her hangi bir şey bu tür bir bozulma sürecine girdiğinde, o akrep gibi kendimizi öldürebiliriz. Bunun fiziksel ölüm olması gerekmez. İşyerine yeni giren birisi bize bu ölümü çağrıştırır, biz ölmemek için bazı strateji ve taktikleri uygulamaya çalışırken iyice saçmalayıp, işyerinde kendi kuyumuzu kazabiliriz. Doğrudur, o yeni insan bizim işyerindeki güvenliğimizi tehdit etmektedir. Ancak bunun nedeni, artık işimizle ilgili bir sona yaklaşıyor ve bazı yenilikler yapmamız gerekiyor olmasıdır. Biz yeni koşullara teslim olup, yeniden doğuşu nasıl gerçekleştireceğimizi düşüneceğimize, o yeni insanı nasıl yok edeceğimizi düşünmeye başladığımızda, sonumuzu kendi ellerimizle getiririz. Benzer prensibi yaşamımızdaki her alana uygulayabiliriz. Bir noktada bozuluş başladığında hemen teslim olup, yani ölüp, yeniden doğma sürecine girmemiz, bir bakıma ölmeden önce ölmemiz gerekir. Bu, Akrep burcu için yapılması kolay bir şey değildir, çünkü Akrep yoğun duyguların, arzuların, tutkuların ve takıntıların burcudur. Başkalarını ikna etmek, kendi iradesini dayatmak, teslim olmamak ister. Oysa asıl arzusu krizler kanalıyla kendisini sürekli dönüştürmek, bir bütünde kendisini eriterek yok etmek, form değiştirmek ve yeniden doğmaktır. Bu süreç kolay ve yumuşak yaşanmaz, acılıdır. Yaşadığımız kayıpların acılarını kabullenmek, bunların yasını tutmak ve yeni bir doğuşu gerçekleştirmek bizi yakar. Akrep bir su burcu olmasına rağmen yöneticisi ateşi simgeleyen Mars'tır. Bu durumda Akrep'in suyunu volkanın lavlarına benzetebiliriz. Bu su bizi yakar, yani, yana yana dönüşürüz. Bu sembolizmi en yalın haliyle Mevlana'da görüyoruz. Hayatının sonuna yaklaştığında şöyle demiş:

Ömrümden elde ettiğimi anlatırsam,

Söz şu üç kelimeyi aşmaz :

Yandım, yandım, yandım.

Barış İlhan
Alıntı:Bu durumda Akrep'in suyunu volkanın lavlarına benzetebiliriz. Bu su bizi yakar, yani, yana yana dönüşürüz. Bu sembolizmi en yalın haliyle Mevlana'da görüyoruz. Hayatının sonuna yaklaştığında şöyle demiş:

Ömrümden elde ettiğimi anlatırsam,

Söz şu üç kelimeyi aşmaz :

Yandım, yandım, yandım.

Barış İlhan

barış hanım yanlışlık yapmış sanırım ; Mevlana'nın o ünlü sözü Hamdım , Piştim , Yandım.. olması lazım , ben öyle biliyorum..
Akrep’lere öneriler

Bu yılınızda iş hayatınızda kendinizi geliştirebileceğiniz, gerçekçi davranacağınız pek çok imkan söz konusu

Bu yazı özellikle yükselen burcu Akrep olanlar açısından çok daha anlamlıdır. Bu yılınıza girerken Satürn Başak burcunda yer alıyor. Olgunlaşmayı, kısıtlayarak öğretmeyi ve dersleri anlatan Satürn Başak burcundayken kendinizi daha iyi disipline edecek ve gerçekçi davranabileceksiniz. Satürn 2005’tem 2007’nin Eylül ayına kadar büyük zorluklar, iş hayatında engeller ve gururunuzu yıpratan koşullar getirmişti. Şimdi ise 2010 ortasına kadar geleceğinizi daha gerçekçi ve ayakları yere basar biçimde ele alabileceksiniz. Çoğunlukla bu durum iş hayatında daha fazla detay ve organizasyonla uğraşacağınızı anlamına gelmekte. Ayrıca bir grup ya da takım çalışması içinde fazlasıyla yorulabilirsiniz. Çabalarınızda sadece kendi başarınızı değil, başkalarını da düşünmektesiniz. Zenginliği ve fırsatları anlatan Jüpiter ise geçtiğimiz yıldan bu yana sizin yeteneklerinizi ve kazançlarınızı anlatan yerde bulunmakta. 18 Aralık’a kadar gelirlerinizi arttırabileceğiniz imkanlar olabilir. Yabancılarla ilgili konular, yurtdışına ait konular hem destek verebilir hem de siz eğitsel, kültürel yönleri olan konulardan daha fazla destek görebilirsiniz. Örneğin yeni bir dil öğrenmek ve bunu iş hayatında kullanabilmek imkanı var. 18 Aralık’tan sonra da bir yıl boyunca Jüpiter eğitsel konularda kendinizi geliştirebileceğinizi anlatmakta. Ayrıca önümüzdeki yıl işle ilgili konular üzerinde düşünmek, işle ilgili yolculuklar, daha fazla iletişim ve belki de kardeşlerle ilgili konularda daha fazla aktivite söz konusu olabilir. Ancak Jüpiter Oğlak’ta çok rahat olmadığı için, sadece hırsa ya da kazança yönelik fırsatlar yönünde düşünmek çok da tatmin edici olmayabilir. Aşırı beklentiler, hırs ve kazanma arzusunu dengelemek en iyisi.

Neptün kafa karıştırıyor
1998 sonundan beri Kova burcunda ilerleyen Neptün ise Akrep’lere eve ait konular, yerleşimle ilgili alanlarda ve hayat yönlerinde karmaşalar, belirsizlikler ve fedakarlıklar getirerek, dağılma ve bulanıklık yaratmakta. Bu yıl özellikle 12-17 Kasım doğumlu Akrep’ler bu bulanık ve hata yaptıran, yanılgıya düşürücü etki altında kalmaktalar. Bu tarihler arasında doğan Akrepler gerek kariyer ve amaçları yönünde gerekse kararlı olmaları gereken tüm alanlarda kendi kendileriniz aldatmaya ve doğal olarak aldanmaya çok açık durumdalar. Ayrıca hayatındaki erkek figürler, eş ve babaya ait konularda da bocalama, dağılma ve yıpratıcı durumlar söz konusu olabiliyor. Uranüs ise 2003 yılından bu yana Akrep’lerin yaratıcılıklarını daha fazla desteklemekte ve duygularını daha özgür ve farklı yollardan ortaya koyabilmelerine imkan sağlamakta. Bu transit gerek aşk hayatınız, gerekse kendinizi ifade etmek istediğiniz tüm alanlara spontan olabilmek, bireyselliğinizi sergilemek ve sezgilerden daha kolay yararlanabilme imkanı getiriyor.

Mars’a dikkat
Mars 15 Kasım’dan itibaren Yengeç burcunda gerilemeye başlayacak ve ardından 4 Mart-9 Mayıs arasında da yine bu burçta yer alacak. Yengeç sizin yabancıları, yolculukları, inançları, hayat görüşünüzü ve hukuki konuları açıklayan evinizde yer aldığı için tüm bu konular için daha fazla enerji harcayabilir ve kendi fikirlerinizi daha duygusal biçimde savunmaya kalkabilirsiniz. 9 Mayıs-1 Temmuz dönemi kariyeriniz ve üstlerinizle ilişkiler açısından cesaret gerektiren, mücadeleli bir dönem olacaktır. Ayrıca 2 Temmuz-19 Ağustos arasında işe ait organizasyonel konular, grup çalışmaları ve arkadaşlıklar açısından test edici bir dönem ortaya çıkabilir. Özellikle bu dönemde işe ve organizasyona ait uğraşlar çok uğraştırıcı olabilir. 20 Ağustos-4 Ekim tarihleri arasında ise ikili ilişkilere, aşk hayatınıza daha ciddi eğilmek ve gizleyici davranmamak gereği var. Mutlu ve başarılı bir yıl dileğiyle.

Web: http://www.hakankirkoglu.com
Kasım 2007 Enerjileri
Yazar Başmelek Mikail ~ Celia Fenn
2007’nin Büyük Değişimi-Yaratıcı Sürecin Işığına ve Sevincine Uyanan İnsan Melekler


Sevgili Işıkişçileri, 2007’nin Kasım ayına girerken, Küresel Kollektif Bilinçliliği yeni bir seviyeye götüren güçlü enerjileri hissedeceksiniz. Bu zamanda, Jüpiter ve Pluto Dünya ile ilişkili olarak tam Galaktik Merkezde yerleşik olacak.

Büyük Merkezi Güneş ile “dans”larında, Jüpiter ve Pluto, kendi varlığınızda, Göksel merkezden dökülen ve Bolluk ve Sevgi üreterek Yaşam ve Yaratıcılığın parıldayan büyük Nehri gibi Gezegene akan Parlak Işığa uyanış sürecinde olduğunuzu gösteriyor.

Ekim ayında, “Elmas Geçiş kapısı” dediğimiz kapıdan, Gezegeniniz için yeni bir şafağın Işığına geçmeye başladınız. Bu yılın 11:11 Yıldızkapısında, 11 Kasımda, sizler Jüpiter ve Pluto tam olarak Büyük Merkezi Güneş ile birleştiği, Aralık ayındaki kritik hizalanmaya doğru ilerlerken, bu Elmas Parıltı yoğunlaşacak. Bu, Elmas Işığın eşiğinde Gezegensel Bilinçliliği değiştirecek olan ve 1 Ocak 2008’deki 1:1:1 Yeni Başlangıcına götürecek olan Güç ve Enerjidir.

Aslında bu sevgili Dünyanız için bir dönüm noktasıdır. Siz bunun için çalışmaktaydınız. Yüksek bilinçliliğin “imzası” olan Işık ve Neşe halinde giren birçoklarınız var. Siz Işığı ve Işığınızı Başkaları ile paylaşmayı seçtiniz. Siz bu zamanda gerçekte “Dünyanın Işığı”sınız.
Sevgili Işıkişçileri, eski enerjileri salıvermek ve yaşamlarınızdaki eski tahrifat kalıplarını iyileştirmek için ne kadar çok çalıştığınızı ve mücadele ettiğinizi biliyoruz. Koşulsuz Sevgi, Barış ve neşe seçimini sürekli olarak yapmak için ne kadar güç, cesaret, sebat ve kararlılık gerektiğini biliyoruz. Ama, yeteri kadarınız bu seçimi yaptı ve Gezegensel Kollektifin frekansını yükseltmeye yardım ediyorsunuz, daha çok insanın bu seçimi yapmasını sağlıyorsunuz.

Sevgili Işıkişçileri, bu güçlü parıldama Gezegeninize akarken, yoğunluğu hissedeceksiniz. Bunu Tutku, Neşe ve Yaşamın kendisi olarak hissetmenizi istiyoruz. Bu, Büyük Merkezi Güneş olan Büyük kalp’ten titreşen İlahi Kaynağın Yaratıcı Özüdür. Sizin kendi kalbinizde sempatik bir rezonans ve kalp atışı yaratıyor. Tutkunun akmasına ne kadar çok izin verirseniz, o kadar çok Neşe ve Hafiflik hissedersiniz. Eğer Kozmik kalp atışına hizalanmaya direnir ve eski kalıplara tutunursanız, yönünüzü şaşırırsınız ve tükenmiş hissedersiniz. Işığın ve Sevginin nabız atışına hizalanmanıza ve onun sıcaklığı ve besleyiciliğinde kucaklanmaya izin verme seçimini yapmak çok kolaydır. O, bu zamanda Kaynağın Gezegeninize Büyük Armağanıdır. Kalbin İnsanı oluyorsunuz ve Kalbiniz Büyük Merkezi Güneşin Kalbi ile atıyor ve Büyük Kaynağın Kozmik nabız atışı ile rezonans halinde. Bu hizalanmada büyük güç var ve bu gücün Kim Olduğunuzun özünü nasıl değiştirdiğini ve dönüştürdüğünü hissediyorsunuz.

Ve sevgililer, “sır” Kalplerinizi Koşulsuz Sevgi ve Neşeye açmaktır. Bu enerjinin sizden akmasına ve sizin vasıtanız ile ifade edilmesine izin verin, çünkü bu İlahi İrade ve yaradılışın Enerjisidir. Bu Gerçektir ve daha önce söylediğimiz gibi, başka her şey illüzyondur. Bu Işığın açık kalbinize girmesine izin verdiğiniz zaman, Işık olursunuz ve Işığı görürsünüz. Etrafınızda Sevgiyi, Şefkati, Desteği ve Bolluğu görürsünüz ve etrafınızdakiler için bu kutsamaların kaynağı olursunuz.

Ama, Kalbiniz tamamen Açık olmadıkça ve siz kendiniz Kaynağın bol kutsamalarını Yaşamınıza açıkça almadıkça bu Işığı taşıyamayacağını bilin. Ve yaşamınız için Kaynağa minnettarlık hissetmedikçe bu Işığı taşıyamazsınız, “Bu İyi! Teşekkür ederim” deyin. Tüm Yaradılışta Işığı görebildiğiniz zaman, içinizdeki Işık parlak bir şekilde yanar ve bir İnsan Melek olursunuz.

Sevgililer, Yeni Yılda Gezegensel Dönüşümün çalışmasına başlarken, bu Işık ve bu Parıldamaya, bu Yaratıcı Güce ihtiyacınız olacak. Çünkü gerçekte, bir çoğunuzun kendi topluluklarını zda bir fark yaratmak için çağrıldığınızı hissedeceğinizi görüyoruz.
Size daha önce “Işık topluluklarından” sözettik. Bir çoğunuz bunun sadece kendi Ruh Ailenize size benzer olanlara bağlanmak olduğu anlamına geldiğini kabul etti. Ve, başlangıçta bu doğruydu. Şimdi, nerede olursanız olun, Işık toplulukları yaratma zamanı olduğunu söylüyoruz. Işığınızı Tüm İnsanlara getirme zamanı. Bu Dünyadaki Işık olduğunuzu ortaya koyan seçimler yapma zamanı.

Çünkü Gezegen, İndigo ve Kristal Çocuklar ile desteklenen, olduğunuz İnsan Meleklerin seçimi ve çalışmasıyla dönüşecektir. Bu nedenle Yıldız ailelerinizden ayrılmayı ve “Dünya” denen bu gezegene yolculuk yapmayı seçtiniz, bu “Yeni Dünya”yı yaratmaya yardım etmek için, tüm insanlar İlahi Özlerini ve Yaratıcı Güçlerini hatırladığında yükselecek olan gezegene yardım etmek için; karanlık ve yıkımdan korkuya son vermek için.

Sevgililer, her biriniz Yaratıcı Kalbin merkezindeki Işık ve Güce uyanırken, Meleke alemlerindeki Sevinci size anlatamayız.

Kalplerinizi şefkate açtığınızda ve Işığınızı başkaları ile paylaştığınızda nasıl kutlama yaptığımızı size anlatamayız. Sadece bunun Gezegende Pozitif Yaratma için güçlü bir kuvvet olduğunu söyleyebiliriz. Sevinç ve yaratıcılığı ne kadar çok paylaşırsanız, doğmakta olan bu Yeni Dünyayı yaratmaya o kadar çok yardımcı olursunuz.



Healing my heart- Clarabelle van Niekerk


Kasım ayında, Kalp merkezinizde bu Işığı taşımanızı istiyoruz; Güçlü olmanızı ve Gezegende Pozitif Dönüşümün Gücü olmak için kendi Gücünüzü kabul etmenizi istiyoruz, çünkü bu nedenle buradasınız. Tekrar tekrar bağışlamaya devam etmenizi istiyoruz. Size karşı hata yapanları salıverin, çünkü her şey bu yoğun yeni enerjide mücadele ediyor. İnsanları Kalbinizin Sevgisinde taşımayı arayın, ama gerçeğinizi sevgiyle konuşmaktan korkmayın. Gerçeğinizi konuşma cesareti ve yine de Sevginin enerjisini taşıma, Koşulsuz Sevginin Yüksek Frekanslarının bir başka “imzasıdır”. Eğer gerçeğinizi konuşursanız, berrak kalırsınız ve öfke biriktirmezsiniz. Eğer bunu Sevgi ile yaparsanız, öfkeyi çekmezsiniz, sadece Sevgiyi çekersiniz.

Ve sevgililer, son olarak birbirinizle kalpten tam olarak “var olmanızı” istiyoruz. Kalpten konuşun, Şimdide hissettiğinizi konuşun. Konuştuğunuz insanların gözlerine bakın, kalplerini ve ruh enerjilerini hissedin. Diğerlerini Zihninizle değil, Kalbinizle hissedin ve her zaman orada olan Sevgiyi kabul edin. Kendi yaşamınızda “mevcut” olun – yarattığınız her deneyimin ince ve zengin ayrıntılarına dikkat edin, İlahi Bolluğun kutsamalarını hissedersiniz. Çünkü, bu, “Dünya” denen bu gezegendeki materyal varoluşun amacıdır.

Kasım 2007 Enerjileri
Kasım ayındaki ilk önemli tarih 9 kasımdaki Yeni Aydır. Bu Yeni Ay, Akrep burcunda, Su burcu. Akrep su elementinin tüm gizemlerini, psişik gücü taşır. Bu zamanda, kendi içsel bahçenize tohumlar ekmek ve hayal kurmak iyidir. Sevgililer, hangi tohumları ekeceksiniz? Yeni Dünya için hayalleriniz ve arzularınız nedir?
Sonra, 11 Kasımda, yıllık 11:11 yıldız kapısını deneyimleyeceksiniz , dünya 11:11’in melek frekansı ile hizalanacak; bu, Gezegendeki Büyük Uyanışa yardımcı olmak için Işığın ve Parlaklığın artmasına ve Aydınlanmanın artmasına izin verir. Bu, Işığı Yaşamınızdaki pozitif amaçlara ve yönlere yönlendiren ritüeller ve törenler yapmak için ideal zamandır sevgililer.
Son olarak, 24 Kasımda Dolunay İkizlerde olacak, Güneş Yay’da. Daha önce bahsettiğimiz gibi, Aralık ayının başlarında güçlü bir hizalanma olacak, ve bu Dolunay bu hizalanmanın enerjisini başlatmaya yardımcı olacak. İkizler ve Yay burçlarının Hava ve Ateş birleşimi uçucu ama güçlü bir elemental enerji yaratır. Bu zamanda, Kutsal Kalbin ve İkiz Alevin enerjisi içinizde güçlü şekilde aktive edilecek. Bu Yeni Dünyada Sevinçli bir Kutlama zamanıdır.
Kasım ayında size Işık ve Kahkaha ve Sevinç diliyoruz.

© 2007-8 Celia Fenn and Starchild Global

http://www.starchildglobal.com/

http://www.kosulsuz-sevgi.com
Thursday, November 01, 2007
KASIM AYI ASTROLOJİSİ

Kasım ayına Terazi burcunda gerileyen iletişim gezegeni ( cep telefonu, tv. Bilgisayar, e-mail, mektup v.s. iletişim araçlarından ve yöntemlerinden sorumludur) Merkür’ün DURAĞANLAŞMASI ile başlıyoruz.

Durağanlaşan bir gezegen fonksiyonlarının altını çizer ve gücünü arttırır. Yani iletişime geçmek, son noktayı koymak ve çözüme ulaşmak için can atıyor hissedersiniz. Terazi burcu yakın ilişkiler, evlilik ve ortaklıkla ilgilidir. Yakın ilişkilerinizde süregelen sorunları çözüme ulaştırmak ya da son noktayı koymak için dayanılmaz dürtüler hissedebilirsiniz. Başak burcunda ilerleyen Venüs’ün bakış açınıza fazla eleştiriler değerler yüklemesi de bu süreçte negatif düşünme eğilimini arttırabilir.

8 Kasım 2007’den itibaren sevgi ve aşk ilişkilerine damgasını vuran Venüs, öz evi Terazi burcuna yerleşmeye başlıyor. Bu dönemde ilişkilerde daha zarif, objektif, anlayışlı, nazik ve candan bir tutum gözlenecek. Terazilerin çekicilikleri artarken, ışıltıları başkaları tarafından fark edilebilecek. Kova ve İkizler Venüs’ün Terazi burcunda ilerlemesinin olumlu etkilerini yaşayacaklar.

10 Kasım 2007 Akrep burcunda Yeniay’ın gerçekleştiği, yeni kaynaklar bulduğunuz, yeni ve derin deneyimler yaşadığınız, ölüm ötesi konularla tanıştığınız, piyangodan para kazandığınız ya da ilk kez telif aldığınız tarih olacak. Elbette doğum haritanızda Akrep burcu hangi alan ise o alanda derinleşeceksiniz. Örneğin doğum haritanızda 12.ev Akrep ise, başka biri sayesinde içsel derinlik kazanırsınız. 2.ev para ile ilgili derinlikler ve kazançlar sağlar. Daha önemlisi; her Yeniay, yeni başlangıçlar demektir. Dilediğiniz başlangıcı yapabilirsiniz. Hislerinize güvenmeniz gerekir bu dönemde. Yeniaylar 15 gün öncesinde ve sonrasında etkisini sürdürür.

Yeniay etkisi sürerken, sözleşme yapmanız, yakınlarınızla ilişkilerinizi güçlendirmeniz, güçlü insanların desteğini almanız mümkün olacak zira sözleşme ve iletişim gezegeni Merkür, Terazi burcundan, güç, dönüşüm ve değişim gezegeni Plüton’la Yay burcunda ilişki kuruyor olacak.
Bu samimi ilişki size; yurt dışı bağlantılarınızdan güç alarak sözleşme imzalamak, yurt dışındaki partnerinizle evlenmek ya da aynı eve taşınmak, eğitim konusunda yönetici ya da öğretmenlerinizin desteğini almak, hukuki anlaşmaları avantajınıza çevirmek, başka kültürler için arabuluculuk yapmak, adaletin sağlanması için en güçlü kişilerden yardım almak şeklinde yansıyabilir.

Bununla beraber, Güneş( ego) ve Ay(duygular), hayalleri gerçekleştiren peri kızı Neptün’le ters bakış açısı altında. Yani aşırı egosantrik davranışlar veya duygusal tepkiler hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir.

Duygusal tepkiler alanlarından biri olan Yengeç burcu bir süredir savaşçı Mars’ı konuk ediyor ve sizi duygusal tepkilerinizi ortaya koymaya davet ediyor. Bu kez Yeniay boyunca rahatlıkla cesur davranabileceksiniz, Mars değişim gezegeni Uranüs’le işbirliği yapıyor. Bunun anlamı şu: ev, aile, taşınma gibi konularda hatta ebeveyninizle ilişkinizde cesurca tepkileriniz arzuladığınız değişimleri sağlayabilir.

11 Kasım 2007’de, Merkür bu kez gizemli Akrep burcuna geçecek. Başkalarının düşüncelerine ve sırlarına eğilim artarken, ölüm, cinsellik ve başkalarının kaynakları ( miras, piyango, ikramiye) konuşma ve iletişim konularınız haline gelecek. Yengeçler, Balıklar ve Akrepler bu dönemde başarılı iletişim kurabilecekler.

15 Kasım 2007’den itibaren cesaret, ataklık ve hırs gezegeni savaşçı Mars, Yengeç burcunda gerilemeye başlayacak. Yılı Yengeç de gerileyerek tamamlayacak olan Mars, bu süreçte ev, aile, tadilat, ev satın alma, kiralama gibi işleriniz için cesur ve kararlı davranmanıza yardım etmeyecek. Bunun yerine kişiliğinize uyan şekilde kararlar almakta zorlanacak, ertelemeler karşılaşacak ve yorgunluklar hissediyor olacaksınız. Koçlar, Yengeçler, Teraziler ve Oğlaklar gerilemenin olumsuz etkisini hissedecekler.

22 Kasım da Güneş Yay burcuna yerleşmeye başlıyor; Yay’lar için daha enerjik ve canlı günler başlaması anlamına geliyor. Koç ve Aslanlar da daha enerjik, keyifli, neşeli ve şanslı hissedecekler. Yurt dışı ilişkiler, eğitim, hukuki anlaşmalar, felsefeler ve başka kültürler canlanan ve canlandıran alanlar olacak.

24 Kasım çok özel ve önemli bir gün. Hemen öncesinde kendinizi daha yaratıcı, daha zeki ve yeni fikirlere, hatta bütün yeniliklere açık hissedeceksiniz. Uzun zamandır Balık burcunda yol alan ve 23 Haziran 2007’den bu yana geri giden dahi fikirler, sürprizler gezegeni Uranüs nihayet doğru yoluna dönüyor. Yaratıcılık, değişim, ilerleme, sürat kazanma gibi gereksinimlerinize cevap veriyor olacak. Uranüs, hızlı iletişim gezegeni Merkür’ün büyük abisi olarak tekrar iş başına geçiyor. Bekleyen tüm işleriniz ve projeleriniz hatta anlaşmalarınız söz konusu ise, fikirlerle ve çözümlerle dolacaksınız. Hayat akışınızda ki hızı tüm hücrelerinizde fark edeceksiniz. Mantıklı davranmanız gereken durumlar ve alanlar artık kararlı tepkilerinizle kuşatılacak. Değişmeyen tek şey değişimdir! Unutmayın.

24 Kasım bir başka anlam daha taşıyor. İkizler burcunun 1 derecesinde Dolunay gerçekleşiyor. Dolunaylar her zaman gerilim ve gerginlik yaratır. 5 gün öncesi ve sonrasında etkili olan günlerde sakin kalmaya, ayrılık ve tartışma duygunuzu bastırmaya çalışmanızı öneriyorum. Yılın son aylarında gerçekleşen bu Dolunay, geçmişinizle ve geçmişte biriktirdiklerinizle yüzleşme getirecek. Kadersel olaylar yaşayabilirsiniz. Ancak iletişim hataları hayal kırıklıklarına dönüşebilir. Ya da beklediğiniz mesaj gelmeyebilir. Bu durumda vereceğiniz her tepki size dezavantaj olarak yansıyabilir. En iyisi; Dolunay’ın etkisi bitene dek sabırlı olmak, sakin kalmak. Bazen sakinliği korumak elinizde olmaz. Yüreğin acıdığı anlar da hayat sürüyordur.

Bir sonraki ay da Aralık da Dolunay’ın gerçekleştiği burcun tam karşısında bir Yeniay doğuyor olacak. Ve tam tersi bir yönde yeni başlangıçlar yapabileceksiniz. Bunu hatırlayarak yaşam yolunuza devam etmelisiniz. Uranüs’e ve yeniliklere hayatınızda daha fazla yer açmanız, değişime uymanız en iyi yol olabilir.

Hepinize mutlu bir ay diliyorum.

http://www.sukarakus.com
5-11 KASIM HAFTASI ASTROLOJISI

Haftanın ilk 2 günü, Güneş-Mars arasında mükemmel bir açı oluşuyor. Kararlı kalabilmek, hedefinize odaklanmak, kendinize güvenmekle ilgili sorunlarınızı çözmek hatta kendinizi kabul ettirmek isterseniz bu açıdan yararlanabilirsiniz. Özellikler Akrep, Yengeç ve Balık burçları bu haftanın ilk 2 gününde daha cesur davranabilecekler.

Aynı günlerde Venüs-Plüton arasında sert bir açı ortaya çıkıyor. Özellikle Salı günü, duygusal güç savaşlarını tetikleyecek ve “ya benimle ya bensiz” demenize sebep olacak! Bu savaşın kazananı olmayacak. Bu nedenle eleştirmek ve cezalandırmak yerine, meditasyon, yoga gibi disiplinlere yönelmeniz, içsel gücünüz harekete geçirmeniz, maksimum durumlarda hukuk savaşı başlatmanız yerinde olur. Balık, Başak ve Yay burçları için dikkat edilmesi gereken günler
Salıdan Cumaya dek sürecek olan Uranüs- Güneş işbirliğinden yararlanmak istiyorsanız bütün değişikliklere şimdiden gönüllü olun planlarınızın son ana kalmaması için hazırlıklarınızı dikkatle sürdürün: ya da “an”a uyum sağlayın! Sürprizler şaşırtıcı ve sevindirici olacak. Balık, Yengeç ve Akrepler için son derece yararlı etkiler oluşacak.

Hafta başından perşembeye dek, Jüpiter’in, Neptün’le kuracağı açı dileklerinizin ne kadar gerçekleşebilir olacağını gösterecek. Bu durum kendinize inancınızı arttırırken, kendiniz hakkında gerçek bir bilgiye ulaşmanızı da sağlayacak. Kova, İkizler, Terazi, Yay, Aslan, Koç burçları olumlu etkiden özellikle yararlanabilir.

Cuma günü, Akrep burcunun 17 derecesinde, Yeniay oluşuyor. Yeniay’a

Güneş, Uranüs ve Mars
Ay, Uranüs ve Mars

arasında oluşan Büyük Üçgenler eşlik ediyor. Bu muhteşem gökyüzü olayı; değişimlerin hayrınıza gerçekleşeceğiniz, geleceğinizi şekillendireceğini ifade ediyor. Değişim için verdiğiniz çaba ve mücadele sonunda duygularınızı tatmin edebilecek ve egonuzun dozunda besin almasını sağlayacak.

Bu sırada oluşan, Merkür-Plüton arasındaki olumlu açı sözleşmelerinizin güçlü kişiler tarafından destek bulacağını, sözlerinizin dinleneceğini ve ilişki sorunlarınızda çözümleyici ve güçlü taraf olacağınızı hatta hukuki sorunlarda anlaşmaya avantajlı başlayacağınızı vurguluyor. Terazi, Kova, İkizler, Yay, Aslan ve Koç burçları bu açıyı yararlı şekilde değerlendirebilirler.
Pazar günü, Merkür bir süredir gerilemekte olduğu Akrep burcuna geri dönüyor. Bu kez Eylül sonlarındaki düşüncelerinize tekrar dönüş yaptığınızı hissedeceksiniz. Aynı düşünceler ve sözlerin tekrarlanması sizi şaşırtmasın.

KOÇ: Yeniay, başkalarının paralarından yararlanma alanınızda doğuyor. Yurt dışından bir ortakla işbirliğine karar verebilir yada eğitim programlarından birinden gelen teklifi kabul edebilirsiniz. Hukuki anlaşmalar için bir danışmanla anlaşabilirsiniz. Avantajınızı kullanmak için sözleşmelere yeniden göz atın.

BOĞA: Yakın ilişkiler, ortaklıklar veya yakınlarınızla yeni başlangıçlar yapmaya mecbur hissedebilirsiniz. Bu sizi biraz gerebilir çünkü alışkanlıklarınıza uymuyor. İş alanınızı sağlam bir sözleşmeyle garantiye alırsanız başkalarıyla ortak olmaktan korkmayın. Bir başka olasılık da sağlığınızla ilgili anlaşmaları sağlama almanız; böylece garantilere güvenebilirsiniz. Bambaşka birine dönüşecek, yeniden doğmuş gibi olacaksınız.

İKİZLER: Yeni bir iş alanı yaratmak istiyorsanız, yada yeni iş arkadaşlarına ihtiyacınız varsa sevinebilirsiniz. Yeniay, iş ve sağlık alanınızda oluşuyor. Diyete başlayabilir üstelik kararlılıkla sürdürebilirsiniz. Yaratıcılıkla ilgili bir alanda çalışıyorsanız güçlü biriyle ortaklık kurabilir, yeni bir projeye başlayabilirsiniz.

YENGEÇ: Aşk arayan Yengeçlere müjde! Yeni bir başlangıcın tam zamanı. İş anlaşmalarınızı yapabilir, ortaklık kurabilirsiniz. Avantajı ele almak için kontrolü başkalarına bırakmamalısınız. Bu sırada hayal ettiğiniz aşk uzak yollardan size geliyor. Aslında istediğiniz kişiyle gerçek bir bağ kurmak için tam zamanı!

ASLAN: Evinizle ilgili yeni başlangıçlara ihtiyacınız varsa tam zamanı. Yeniayın desteğini alarak eşyalarınızı yenileyebilir ya da taşınabilirsiniz. Daha özel bir şeyi aynı anda gerçekleştirebilirsiniz; kimsenin bilmediği gizli bir yaratıcı projenizi hayata geçirmek için sözleşme imzalayabilirsiniz. İş alanında tanınmak için hafta boyunca emek harcamanız yeterli olacak.

BAŞAK: Yeniay, iletişim, kardeşler, tanınma ve uzak akrabalar alanınıza yenilikler getiriyor. Yeni bir blog yaratmak ve dış dünyaya açılmak için bundan daha iyi fırsat olamaz. Evinizde meditasyon ve yoga yaparak içinize dönmeli, öfkeli anlarınızı hafta boyunca kontrol etmelisiniz. Finansal sözleşmeleriniz bir ev sahibi olmanız yada eşyalarınızı yenilemeniz için yetecek geliri sağlayacak.

TERAZİ: Yeniay, para alanınızda doğarken tek yapmanız gereken yeni bir iş anlaşmasına evet demektir. Süregelen işinizden ilk maaşınızı alabilir, bebek sahibi olabilir, evlenebilir yada mülk sahibi olabilirsiniz. Yenilik tanınmanız ve yakın çevrenizde önemli ve güçlü biriyle anlaşmanızı sağlayacak. Şimdiki başlangıçların yararını yakın zamanda göreceksiniz.

AKREP: Burcunuzda yararlı ve güçlendiren bir Yeniay doğuyor. Evlenmek, kişisel gelişiminizde yeni yöntemler öğrenmek, görünüşünüzü değiştirmek için doğru zaman. Finansal konularda sezgilerinizi dinlemelisiniz. Özellikle terapist, danışman, hastane veya hapishanelerle ilgili bir işiniz varsa, sözleşme yapabilirsiniz.

YAY: Bilinçaltı dünyanızda Yeniay doğuyor. Geçmişinizle barışmak, affetmek, öfkenizin gerçek kaynağına ulaşmak için önümüzdeki hafta boyunca fırsat bulacaksınız. Zeki, konuşkan ve aceleci bir arkadaşınızla yapacağınız anlaşma, gücünüzü ortaya koymanız için önemli bir başlangıç olacak. Kendinize ve sezgilerinize sonuna dek güvenebilirsiniz.

OĞLAK: Yeni bir arkadaş çevresine katılmak, yorgun geçen yılların ardından her şeyi paylaşacağınız bir dostla tanışmak bu hafta mümkün. Kolay güvenmeyen Oğlaklar, bu özel arkadaşın kaderlerine ne getireceğini önümüzdeki günlerde anlayacaklar. Kariyeriniz için çok önemli bir sözleşme imzalayabilir, özgüveninizi kanıtlayabilirsiniz.

KOVA: Kariyerinizde önemli bir yükseliş sağlamak istiyorsanız yılın son fırsatı hafta boyunca etkili olacak. Yeni bir işe başlayabilir, yeni açılan birimin başına getirildiğinizi öğrenebilirsiniz. Güçlü bir arkadaşınızın planladığı yolculuğa katılmak aşkı karşınıza çıkarabilir. Anlaşma yapabilirsiniz, iş hayatınızı planlayabilir, finansal konuları rahat edeceğiniz bir düzene sokabilirsiniz.

BALIK: Sertifika programına başlamak, eğitim almak ya da hukuki bir sorunun çözümü için yasal işlemlerinizi başlatmak istiyorsanız haftayı iyi değerlendirin. Kendinizi ve görünüşünüzü yenilemek, aşka daha fazla yaklaşmanızı sağlayacak. Kariyerinizi güçlendirecek bir anlaşma yaparak telif sözleşmesi imzalayabilirsiniz. Nafaka bağlanabilir yada prim alabilirsiniz.
Referans Adresler