Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Transitler
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Mars Aslan burcunda

Savaşçı ( Mars ) 7 ay boyunca Kralın Sarayında ( Aslan Burcunda ) misafir olacak.. Savaşçı bu 7 ay içinde belirli dönemlerde Arenaya çıkacak ve yiğitliğini ortaya koyacak.. bazı zamanlarda saraydaki hatunlarla aşk oyunları oynayacak ve tutkularını ortaya koyacak.. bazen de Kralın düzenleyeceği eğlence akşamlarında sahneye çıkacak ve oyunculuk hünerini ortaya koyacak , eğlencenin odak noktası olacak..
Savaşçı bazen ölçüyü kaçıracak ( özgüven ve ego ) , Arenaya çıkmadan önceki gecelerini de eğlenceyle ve kadınlarla tüketebilecek..
böyle zamanlarda Arenaya gelen onbinlerce insan , kibirinden dolayı rakibini küçümseyen şımarık bir Savaşçı göreceklerdir..
Savaşçı yensede yenilsede Arenaya çıktığında onurlu bir mücadele ortaya koyacaktır , onun kibirine laf söyleyebilirsiniz ama onuruna dokunmayınız yoksa kükreyecektir..
7 aylık misafirliği sürecinde Savaşçı , saraydaki kişiliklerle ilişkiler ( Transit Mars ve açıları ) kuracaktır ve bu ilişkilerde bazen etkileyen taraf , bazende etkilenen taraf olacaktır..
örneğin geçtiğimiz hafta Savaşçı , kafayı fena halde sarayın habercisine ( merkür ) takmıştır ve onunla sürtüşme yaşamıştır.. sarayda bazı bazı sesler yükselmiş ve sinirler gerilmiştir..
Kasım ayının ortalarına doğru bu kez Savaşçı , sarayın prensesiyle ( venüs ) flört edecek ama yüz bulamayınca ( kare açı ) aralarında sürtüşme ve zaman zaman kıskançlık gösterileri olacaktır..
Kasım ayının sonlarına doğru Savaşçı bu kez saraydaki çılgın ( kova ) öğretmen ( jüpiter ) ile kutuplaşma yaşayacaktır.. öğretmenin vereceği vaaz niteliğindeki sözlere çok sinirlenecek ve belkide sinirinden ortalığı kırıp dökecektir.. ama jüpiterin mesajları Savaşçının İnanç kavramını düşünmesine sebep olabilecektir..
Aralık ayında ise Savaşçının bu kez sarayın diğer prensesi ( venüsün ablası ) ile karşı karşıya ( zıt açı ) geleceğini görüyoruz..
Venüsün ablası Neptün , kendini sanata ve manevi değerlere vermiş , sanki bu dünyadan değilmiş gibi ( sanki melekmiş gibi ) bir izlenim vermektedir ve bizim Savaşçı onu çok ama çok merak edecektir.. nasıl merak etmesin ki ; Savaşçı bugüne kadar hep kendisi için ve gönül verdiği insanlara cömertliğini sunmak için yaşamıştır.. ama bu cömertliğinin altında bile , kendi krallığını kendine hatırlatma ihtiyacı vardır..
oysa Neptün isimli güzel prenses , Savaşçının bugüne kadar önem verdiği herşeyi ( gösteriş , tutkular , cesaret , güçlü olmak , sahnede olmak , dikkat çekmek , beğenilmek , gönülleri fethetmek vb.) tek kalemde silebilecek ruhâni bir özellik taşıyor gibidir.. Savaşçı bir taraftan O'nu çok merak etmekte , diğer taraftan bir tür BİLİNMEYENLE karşı karşıya olduğunu farkedip KORKMAKTADIR..

ve Savaşçı ıslanmıştır artık.. !

Aralık ayında Neptünle tanışacağı o dönemde , Savaşçıya bi haller olacaktır ve geri adımlar ( retro ) atmaya başlayacaktır.. Savaşçı duyarlılaşacaktır.. sanki ayakları yerden kesilmiş gibidir.. artık daha idealisttir , yaptığı mücadeleye gösteri dışında anlam katmanın arayışındadır , daha romantik bir şövalye vardır karşımızda..

* evet Mars Aslan burcundayken , enerjinin gösterişli bir şekilde sahnelenmesi sözkonusu olacaktır.. bizlerde 7 ay boyunca gerek bireysel gerekse toplumsal olarak enerjimizi ve irademizi daha gösterişli biçimlerde ortaya koyabiliriz..

* Mars Aslan burcundayken , kendimizi bir tür onur mücadelesi içinde bulabiliriz bu olasılığada değinelim..

* Mars erkeklerin ilgisini ifade etme tarzına işaret eder ve bu dönemde hanımlar eskiye göre daha sık ve daha ilginç tekliflerle karşılaşabilirler , Mars Aslan kombinasyonu KUR YAPMAK adına hoş bir potansiyeldir..

* Mars Aslan sürecinde tutkuların da gösterişli bir şekilde ortaya konabileceğini söyleyebiliriz. arzu edilen şeyler cesaretle ifade edilecektir , seksüel konularda özgüven artışı ve keyifli saatlerin uzaması muhtemeldir , özellikle Kasım ayının ortalarında Venüs-Mars bağlantısı olduğu dönemde '' savaşmayın sevişin '' önerisi uygun olabilir =)

* Mars Aslan sürecinde öfkelerimizi de gösterişli bir şekilde ortaya koyma eğilimi gösterebiliriz ki buna dikkat diyelim..
küçük tartışmalar sırf gurur ve ego yüzünden büyüyebilir..

* Marsın gölgelerinden biri şiddetle bağlantısı olmasıdır ve toplumsal anlamda yöneticilerle alakalı yada çocuklarla alakalı yada sanat ve spor alanlarıyla alakalı şiddet eğilimlerine dikkat diyelim..

* Mars HAREKETİN planetidir ve Aslan burcu bir ATEŞ elementi burcudur..
oysa Aslan burcu , Koç ve Yay burçlarına göre daha iyi odaklanan ( sabit burç ) enerjileri ifade eder..
Mars Aslan sürecinde ATEŞ elementini eğlence ve aşk oyunları yerine , sanatsal yada sportif vb. hedeflerinize odaklayabilirseniz her ne istiyorsanız onu DAHA HIZLI bir şekilde elde etmeniz mümkündür..

Marsın Aslan burcunda ki transidini incelemeye devam ediyoruz , niçin diğer Mars Transitlerinden daha detaylı bir inceleme yaptık onu hatırlayalım ;
çünkü Mars Aslan burcundaki hareketini 7 ay kadar sürdürecek , Mars gibi bir tetikçinin ( olayları tetikleyen , ateşleyen , başlatan ) bir noktada 7 ay gibi uzun bir süre kalması herhalde astrolojik olarak o noktayla ilgili önemli gelişmelere işaret edecektir yaklaşımındayız.

Mars Aslan potansiyelini yukarıda detaylıca işledik.. şimdi Gladiatör ev ev dolaştırma zamanı.. çünkü her birimizn ayrı ayrı evinde 7 ay kalacak ve o eve ait konularda bir tür hareketlenme görülmesi ihtimaki yüksek gibi..

Mars Evlerde değerlendirmesine geçmeden önce Mars Aslan transidiyle ilgili önemli birkaç tüyoya yer verelim..

* Transit Mars ( Aslan ) hangi evdeyse , o alanda tutkunun ve coşkunun artması olasılığı deneyimlenebilir..

* Transit Mars hangi evdeyse , o alanda '' kişinin kendini ortaya koyması '' sözkonusu olacaktır..

* Transit Mars hangi evdeyse , o alanda '' dikkat çekmeniz '' yada '' dikkat çekici gelişmeler '' deneyimlemeniz muhtemeldir..

* Transit Mars hangi evdeyse , o alanda '' oyunculuk potansiyeliniz '' ve '' keyif alma potansiyeliniz '' artabilir..

* Transit Mars hangi evdeyse , o alanda özgüveniniz artabilir..

* Transit Mars hangi evdeyse , o alanda gerilimler ( kavga , kıskançlık , kazalar , inatlaşmalar , rekabet vb.) yaşama olasılığınız vardır.. ( Marsın Gölgesi )

* Transit Mars hangi evdeyse , o alanda risk alma kapasiteniz artabilir..

bakınız bu tüyolardan sonra astrosohbetin sıkı takipçileri kabaca Mars transidini nasıl deneyimleyeceklerini yorumlayabilirler diye düşünüyorum..

Transit Mars 1.evinizde ( yükselen Aslan ve 1.evi Aslan olanlar )

yukarıda yazılan Mars Aslan özelliklerini en iyi benimseyecek olan kişiler siz oluyorsunuz.. 1.ev = BEN'i ifade eder ve kendinizi BEN = MARS ASLANI GİBİYİM şeklinde yansıtabileceğiniz bir süreçte olmanız muhtemeldir.

kendinizi sağlıklı ve enerjik hissetmeniz muhtemeldir ancak Marsın geri hareket yapacağı dönemde eğer 6.evle ve Güneşle de sert açılar sözkonusu ise sağlıkla ilgili anti-gelişmelerin de habercisi olabilir.

bu 7 aylık süreçte Gladiyatör MASKESİ takmayı deneyimleyebilirsiniz özellikle erkekler için bu olasılık daha çok geçerli olabilir.

örneğin Revenge için 7 aylık süreçte kendisini daha özgüvenli bir şekilde ortaya koyabileceğinden söz edebiliriz.
ancak Kasım ayının sonlarına doğru Transit Marsın , Revenge'nin 7.evindeki transit jüpiterle zıtlaşması hayatındaki İLİŞKİ-ORTAKLIK konularına hareketlilik getirebilir. örneğin ilişkilerle ilgili risk almak gibi..

Transit Mars 2.evinizde ( 2.evinde Aslan olanlar )

finansal konularla ilgili risk alma potansiyelini deneyimlemeniz muhtemeldir.. özgüvenin , özkaynaklara ( parasak kaynaklar yada bir hüner yada güzellik benzeri somut değerleriniz ) yönlendirilmesinden söz edebiliriz.
finansla konularla ilgili organizasyonlar da hareketlilik örneğin Türkiyenin 2.evi aslan burcu ve bankalar yada borsa gibi kurumlarında Mars Aslan deneyimleri gözlenebilir.
örneğin bankalar kredi konusunda insanlara jestler ( düşük faiz gibi ) yapabilir..

üyelerimizden Defnis'in 2.evini aslan burcunda görebiliyoruz.. 7 aylık süreçte Defnis'in kişisel kaynaklarını özgüvenli şekillerde ortaya koyması , finansal konularda daha girişimci ve atılgan olması , özellikle Kasım ayının sonlarına doğru Jüpiter zıt açısının etkisiyle harcamalarına ( varsa borçlarına ) dikkat etmesi gibi olasılıklara değinebiliriz.

Transit Mars 3.evinizde ( 3.evinde Aslan olanlar )

sözlü yada yazılı iletişiminizde özgüven artışı deneyimleyebilirsiniz.. sözlerinizle ve yazılarınızla kendinizi ortaya koymanız ve dikkat çekmeniz muhtemeldir.

yine bu dönemde zihinsel aktivitenin artabileceğini , eğitim ve öğrenim konularında yüksek performans sergilenebileceğini söyleyelim.

bu dönemde MERAK dürtüsünün peşinden gidebilecek cesareti ve hevesi kendinizde fazlasıyla bulabilir hatta ilgi alanlarınıza dair adımlar-yatırımlar yapabilirsiniz.

Kasım ayının sonlarına doğru 3.evinizdeki Mars transidiyle 9.evinizdeki Jüpiter transidi arasında ZIT açı olacak ve ULAŞIM konusuna dikkat diyelim..

örneğin gülsen24 sizin 3.evinizde aslan burcunu görüyoruz ve eğitimle bağlantılı bir mesleğiniz ( idealleriniz ) olduğunu biliyorum.
bu 7 aylık süreçte eğitimle paralel girişimci adımlarda bulunmanız muhtemeldir diyelim.

Mars 4.evinizde ( 4.evinde Aslan olanlar )

aile içinde kendinizi ortaya koyabileceğiniz , BEN BUNU İSTİYORUM şeklinde kükreyebileceğiniz bir süreç deneyimleyebilirsiniz.

belkide bu dönemde ev içinde kendinizle baş başa kalarak keyifli zamanlar deneyimleyebilirsiniz.

olasılıklardan biri de evinizle ve ailenizle ilgili harcamalar ( yatırımlar ) yapmaktır..

aile içinde otoriteyi sağlamak gibi bir olasılık muhtemeldir , babayla ilgili gelişmeler deneyimlemeniz muhtemeldir.

Simurg ve redrose ( harita ikizleri ) Mars Aslanın gösterişli potansiyelini ev ve aile gibi yada içsel huzur gibi pekte dışa dönük olmayan alanlarda deneyimleyebilirler.

Transit Mars 5.evinizde ( 5.evinde Aslan olanlar )

Mars Aslana ait keyifli ve pozitif özellikleri daha sıklıkla deneyimlemeniz muhtemeldir.. örneğin aşk potansiyelinin ön plana çıkması , kendini daha rahat ve özgüvenli bir tarzda ortaya koyma potansiyeli , sanatsal eğilim varsa bu konuda girişimlerde bulunma , evliler için çocuk yapma dürtüsü , bekarlar için çapkınlık yapma dürtüsü gibi olasılıklara değinebiliriz.

arkadaşlarla keyifli zamanlar geçirme , organizasyon benzeri aktivitelerde bulunma ( örneğin bütün kızlar toplandık toplandık toplandık türünden ) ihtimallerine değinelim.

Kasım ayının sonlarına doğru arkadaşlık evlerinde 5. ve 11.evlerde Mars-Jüpiter zıtlaşması olacak , gerilimlere yada fazlaca rehavete dikkat diyelim..

çok ilginç 5.evinde Aslan olan üye sayımız ( yükselen burcu Koç olanlar ) oldukça az gibi , coolhandsome ve ginka'nın 5.evlerinin bir kısmını kapsıyor aslan burçları.

Transit Mars 6.evinizde ( 6.evinde Aslan burcu olanlar )

çalışma hayatınızla ilgili yüksek performans göstermeniz muhtemeldir.
çalışma arkadaşlarınız arasında sivrilme ( öne çıkma ) ihtimaline değinebiliriz.

bu kombinasyonda Mars Aslanın güçlü egosu çokta ön planda olmayacaktır..
daha ziyade yüce gönüllülük özelliğiyle dikkat çekebilir ve kendini bir tür hizmete ( birilerine yardım etmek gibi ) adamak sözkonusu olabilir.

sağlık konularına ve özellikle ateşli rahatsızlıklara dikkat diyelim..

yine Marsın gölgelerinden biri olan iş kazalarına dikkat diyelim..

Transit Mars 7.evinizde ( 7.evde Aslan burcu olanlar )

Mars Aslan potansiyelini ilişkileriniz kanalıyla deneyimlemeniz muhtemeldir. şu 7 aylık süreçte karşınıza özgüven sahibi , gösterişli , tutkulu ve buyurgan kişilikler çıkabilir.

eğer zaten mevcut bir ilişkiniz varsa , hareketlilik kazanacağını söyleyebiliriz.
bu hareketlilik zaman zaman gerilimlere dönüşürse bu kez ilişkinizde GURUR deneyimini yaşamanız muhtemel.

Mars Aslan BEN odaklı bir enerjiye işaret eder ve ilişkilerde BEN & SEN zıtlaşması yaşamanız da muhtemeldir.

eğer iş ortaklığına girmek gibi niyetleriniz varsa , Mars Aslan bu konuda fazlaca özgüven ve dinamizm katacaktır.

Kasım ayının sonlarına doğru Mars-Jüpiter zıtlaşmasını yine ilişkilerinizde hararetin ve aksiyonun ve tabii tutkunun artışı olarak deneyimleyebilirsiniz.

Transit Mars 8.evinizde ( 8.evinde Aslan burcu olanlar )

limitlerinizi zorlayacağınız bir süreçten geçebilirsiniz.. hayatınızda birşeyleri bitirmek ( ölüm ) ve dönüşüm sağlamak için gerekli cesareti ( mars ) ve kararlılığı ( aslan ) gösterebilirsiniz. örneğin uykusuzluk limitlerini zorlamak ve kendini tutkuyla bir takım güçlendirici amaçlara adamak gibi dürtüler uyanabilir.

korkularınızla yüzleşmek için ideal bir zamandır diyebiliriz çünkü Aslan burcu en çok yeterince cesur olamamaktan korkar ve 8.evle Aslan burcunun bağlantı yapması korkmaktan korkmak şeklinde tanımlanabilir , Mars transidinin devreye girmesi korkularla yüzleşebilecek ve risk alabilecek içgüdüler verecektir.

8.evdeki Mars Aslan transidinin cinsellik konularında özgüven ve cazibe artışına işaret etmesi muhtemeldir.

Kasım ayının sonlarına doğru Mars-Jüpiter zıtlaşması 2.ev - 8.ev aksında gerçekleşecek ve finansal konulara dikkat diyelim.
Aralık ayına doğru Neptünle temas edecek Marsın sizde manevi arayışlar uyandırması ihtimaline de değinelim.

Transit Mars 9.evinizde ( 9.evinde Aslan burcu olanlar )

inandığınız şeylerin peşinden gitmek için uygun bir süreçte olduğunuzu söyleyebiliriz.
bir şeylere inanmak ( manevi yada idealler şeklinde olabilir )
bir şeyleri denemek ( hayatın anlamını cesaretle yaşamakta bulmak )
bir şeyleri keşfetmek ( yabancı dil , kültür ve yerleri tanıma konusunda daha girişimci olmak )

vb. 9.ev konularında atılımlar deneyebilirsiniz.

gösterişli yeni başlangıçlar yapabilirsiniz..

eğitim konusunda kendinize olan güveniniz ve yüksek performans göstermeniz muhtemeldir ancak Mars Aslanın gölgesi olan '' problemi hafife almak kaynaklı '' tembellik eğilimine dikkat diyelim..

Transit Mars 10.evinizde ( 10.evinde Aslan burcu olanlar )

10.evin toplumsal konumunuzla alakalı olduğunu düşünürsek , kendinizi toplum içinde daha güçlü ve net şekillerde ortaya koymanız muhtemeldir bu dönemde.
belkide toplumsal statünüze odaklanabilir ve daha iyi bir yer edinmek için harekete geçebilirsiniz.

10.evin diğer fonksiyonu olarak Kariyer konusunu düşünebiliriz. eğer Kariyer konusunda bugüne kadar kararsızlık çekiyorsanız , Mars etkisiyle bu 7 aylık süreçte önemli kararlar almanız ve bu kararlar doğrultusunda hevesle harekete geçmeniz için uygun bir zamandır.

yada mesela zaten bir işte çalışıyorsanız terfi etmek için uygun bir zamandan sözedebiliriz.

Kasım ayının ilerleyen günlerinde Marsın jüpiter ve neptünle yapacağı bağlantılarla , ailenizde ve anne-babanızla ilgili gelişmeler olabileceğinide belirtelim.

Transit Mars 11.evinizde ( 11.evinde Aslan burcu olanlar )

geleceğe yönelik projeler geliştirmek için değil , eğer zaten projeleriniz varsa bu doğrultuda harekete geçmek için uygun bir süreçtir Mars Aslan süreci..
çünkü detaylı düşünmek ve proje tasarımı yapmak gibi konular Mars Aslan potansiyeline yabancı gelen ifadelerdir.

Mars Aslanın avantajı , cesur kararlar almak ve bu doğrultuda harekete geçip yüksek performans göstermek şeklinde olacaktır.

bu dönemde bazı 11.ev Mars Aslan deneyimi yaşayanlar , toplumsal arenada boy gösterebilecek gösterişli eylemlerde bulunabilirler.

bu kombinasyonun ekip çalışmalarını organize etmek gibi yada gruplar içinde kendini daha bir cesaretle ortaya koymak gibi ifadeleri de olacaktır.

bayanların hayatına özgüven sahibi erkek arkadaşlar dâhil olabilir.
erkekler ise arkadaşlıkları konusunda özellikle Kasım ayının sonlarına doğru gelişmeler yaşayabilir.

Transit Mars 12.evinizde ( 12.evinde Aslan burcu olanlar )

yüksek Mars Aslan enerjisinin 12.evinize ait karanlıkları aydınlattığını deneyimlemeniz muhtemeldir.
12.evde kaçındığımız ve dünyadan sakladığımız şeylerin yer aldığı bir tür inziva odacığıdır..
Transit Mars bu odacıkta yüksek enerjisini somut şeylere yönlendirmekte zorlanabilir.
ve siz de bu dönemde enerjinizi içe dönük deneyimleyebilirsiniz yada mesela gerçeklerden kaçıp hayal ve fantezi dünyasında keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

bu kombinasyon , 12.evde sakladıklarınızı dünyaya gösterişli yollarla çıkarmayı deneyimleyebileeğinizi gösterir.
belkide '' ben bunu nasıl yapabildim , şaşırıyorum '' türünden tecrübeler başınıza gelebilir.

12.evin diğer fonksiyonu olan gizlilik prensibini '' gizli ilişkiler '' yada '' gizli rekabet '' vb. şekillerde deneyimleyebilirsiniz.

Kasım ayının sonlarına doğru Mars-Jüpiter zıtlaşmasını 6.ev ile 12.ev aksında yaşayacaksınız , sağlık konularına dikkat diyelim ve de sizden fedakarlık istenen durumlarla karşılaşmanız olasıdır diyelim.

aeon

Almira Yazılan:Elimi salata yaparken kestim ...

Ama nasıl acıyor....

Annem öpse geçer hemen kesingülücük)

eski mars transitinde.merkürümle kare yapıyordu ve baş parmağımı mutfakta kestim.
malesef kesik çok derindi ve baş parmağına 6 dikiş atıldı.sinire dokunan bir kesik olduğu için hala baş parmağımda hissizlik var.amamn dikkat ;)
tr.mars 8.evimden nt.güneşime(2.ev) şu an tam olarak zıt bakıyor ...nt.satürünede kare yapıyor..
nt.venüse 135'lik açı ile bakıyor.....ileri geri hareketleriyle güneşimle uzun bir süre zıtlaşacak gibi....
Transit Venüs birazdan ( 1-2 saat içinde ) Akrep burcuna geçiyor..

'' astrolojik sistemde niçin Teraziden sonra Akrep geliyor ? ''

sorusuna şöyle bir içsel ( sezgisel ) cevap aldım ;

'' Terazi ilişkiler burcu.. hayatı paylaşacak bir eş ( onu bütünleyecek elmanın diğer yarısı ) bulmaya öylesine ihtiyacı var ki , kendinden tâvizler vermeyi dert etmeyen ve '' sen öyle istiyorsan , ben sana uyarım '' yaklaşımı taşımakta..

ve ilişkilerden en büyük lezzeti alan burç yine terazidir diyebiliriz olumlu anlamda..

peki ya ilişki odaklı bu potansiyelin , olumsuzlukla karşılaşması durumunda.. ?

ya ilişkinin bitmesi yada hiç başlayamaması gibi durumlarda.. ?

işte takdir-i ilahi bu olsa gerek..

Teraziden bir sonraki adım '' ya hep ya hiç '' potansiyeli Akrep..

Terazinin hayal kırıklığı yaşayan tayfasına merhem olacak şifacı ( Akrep ) ''

Félicé

Akrebin şifacı merhemi, zakkumdan yapılmış gibi olur, ne merhem ama, zehir zıkkımdil çýkarma

melis_bk

Nevrotik Yazılan:Akrebin şifacı merhemi, zakkumdan yapılmış gibi olur, ne merhem ama, zehir zıkkımdil çýkarma

Bütün ilaçlar acı ,zehir gibi akrep ne yapsınevill
ilişkiler konusunda derinleşme zamanı..

ilişkileri gerçekçi ve biraz da acımasızca değerlendirme ( analiz etme ) zamanı..

tutkuların yoğunlaşmaya başlaması zamanı..

sevgiyi elde etme yada tamamen bırakma iradesini deneyimleme zamanı..

parasal konularda ya tam ya hiç deme zamanı..

sanatsal konularda ölümü ve ölümsüz aşkları işleme zamanı..

uyum ihtiyacının , sahiplenme dürtüsüyle dansı..
Yıldırım Yazılan:ilişkiler konusunda derinleşme zamanı..

ilişkileri gerçekçi ve biraz da acımasızca değerlendirme ( analiz etme ) zamanı..

tutkuların yoğunlaşmaya başlaması zamanı..

sevgiyi elde etme yada tamamen bırakma iradesini deneyimleme zamanı..

parasal konularda ya tam ya hiç deme zamanı..

sanatsal konularda ölümü ve ölümsüz aşkları işleme zamanı..

uyum ihtiyacının , sahiplenme dürtüsüyle dansı..

bugün Ay Aslan burcunda ve Marsla kavuşum yapıyor..
ayrıca bu Ay-Mars ikilisinin , Jüpiter ve Güneşle T-Kare gerilimi yaptığını görüyoruz.

ben şimdilik çıkıyorum forumdan , uslu olun ;)

Félicé

Yıldırım Yazılan:bugün Ay Aslan burcunda ve Marsla kavuşum yapıyor..
ayrıca bu Ay-Mars ikilisinin , Jüpiter ve Güneşle T-Kare gerilimi yaptığını görüyoruz.

ben şimdilik çıkıyorum forumdan , uslu olun ;)

Bende diyorum, bugün bende öyle bir çoşku ve enerji var ki, ne oluyor böyle, o kadar iş yaptım, hala enerjiğim;) Ayrıca uzun süredir yapmak istediğim, fazlaca cahil cesareti gerektiren bir şey var kafamda, zor tuttum kendimi yapmamak için
Nevrotik Yazılan:
Yıldırım Yazılan:bugün Ay Aslan burcunda ve Marsla kavuşum yapıyor..
ayrıca bu Ay-Mars ikilisinin , Jüpiter ve Güneşle T-Kare gerilimi yaptığını görüyoruz.

ben şimdilik çıkıyorum forumdan , uslu olun ;)

Bende diyorum, bugün bende öyle bir çoşku ve enerji var ki, ne oluyor böyle, o kadar iş yaptım, hala enerjiğim;) Ayrıca uzun süredir yapmak istediğim, fazlaca cahil cesareti gerektiren bir şey var kafamda, zor tuttum kendimi yapmamak için

5.kattan aşağı bungie jumping düşünmüyorsun inşallah =)
Referans Adresler