Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Transitler
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
(05-13-2010 01:33 PM)lgb Yazılan: [ -> ]23 nisan akşamı tanımadığım birinin bıçaklı saldırısına uğradım. 4 yerimden bıçaklandım 3 ü bacağıma biri karaciğerime geldi. iç kanama yüzünden ameliyata alındım apar topar. hayati tehlikem varmış ama atlatmışım. her neyse şimdi iyiyim,iyileşmeye çabalıyorum. bunun haritamdaki hangi transitlerle alakası vardır ya da bundan sonrası için ne gibi etkiler altında kalabilirim? tam da transit marsın hızını almışken arkama,birden saplanıp kaldım

öncelikle çok geçmiş olsun çiçek

Söylediğin tarihte Transit Mars 1.evinde yükseliyor ve 7.evindeki Marsla zıt açı yapıyor yani marsiyen kişi ve olaylarla karşılaşma potansiyeli.
Aynı zamanda o Transit Mars , senin Lilithe ( kötü kara kedi ) dokunuyor.
transit mars 11. evinde yer alıyor. sosyal aktivitelerin, arkadaşlık ilişkilerinin canlandıgı ve artı olarak gerçekleştirmek istedigin hayallerinin üzerine eğildigin, çaba ve mücadele sarf ettigin bir dönem yaşamış veya yaşıyor olabilirsin.

mars , ay-venüs-neptün büyük ateş üçgenini tetiklemiş ve harekete geçirmiş görünüyor.

mars, venüsle kavuşum etkisinde ; ilişkilere hareket, canlılık, cinsel potansiyelin fazlalaşması gibi hareket içeren temalar katarken ,gölge yönleriyle; ilişkilerde diplomasiyi kaybetme, kavgaya eğilim, acelecilik, zaman zaman öfke ve hiddet de verebilir.

ki transit mars, aynı zamanda natal marsla da kare oldugu için, eskisine göre daha sabırsız, enerji dolu, hareketli ve biraz hiddetli olabilirsin.

aceleci bir içgüdümlenmeyi gösteren ay koçun da, marsın üçgen açısından sebeplendigi için, özellikle içgüdüsel, duygusal (ay) ihtiyaçlarda daha belirginleşen bir sabırsızlık, duyguları daha dobra biçimde ortaya dökme, evde hareketlilik, telaş, koşturmaca gibi etkiler sağlarken ,istekler daha öne konur.

ilişkileri kapsayan venüsyen konuların , marsın mücadeleciliği altında daha cazibeli ve ateşli; gölge yönleriyle ise daha tartışmacı, benmerkezci biçimde öne çıkabilir.

kuzeydüğüm, marsla kavuşumda. kuzeydüğümün, aslan burcunda ; yani gitmen gereken rota daha fazla ''ben'' demen gereken, yönetici vasıflarını , özgüvenini ortaya koyacağın bir rota oldugu için
mars bu noktayı tetiklediginde, kazanman gereken bu vasıflar için daha fazla istek, arzu ve mücadele duygusu hissedersin.

kuzeydüğümün olan aslan tarafını ortaya koyamıyorsan; mars seni bu dönemde yönetmek, haklarını savunmak, daha cabbar olmak, talepkarlık gibi konularda güdümleyecektir. mesela eskisine göre ''ben'' diyip taleplerini ortaya koyabilmek için daha fazla çabalıyor, uğraş sarfediyor olabilirsin.

natal haritada akrep burcunda ve 2. evde kavuşum yapan uranüs-mars kişisi olarak para konusunda zaten hırslı, çalışkan, tuttugunu koparan bir kişisindir. mars 2. evde ısrarla paraya sahip olmayı ister. akrep de parayı güç olarak görür.

bu görünüme kare bakan transit mars, parasal konulara eskisine nazaran daha fazla tansiyon, kazanma arzusu, mücadele ve hareketlilik getirmiş olabilir. ''enerji dolu parasal konular, maddi uğraşlarda hareketlilik '' 2. evdeki marsa kare bakan transit marsın göstergelerinden olabilir.

satürn terazi burcuna girdiginde , ay ile karşıt açı yapacak. uranüs de koç burcunda ayla kavuşum alacak. plüto oğlak burcunda, bu görünüme kare bakıyor. uranüs ve plüto enerjileri değiştiren ve yenileyen enerjilerdir. aya dair ev konularında hareket, köklü değişimler, bitişler, yeni başlangıçlar sözkonusu olabilir.

ay aynı zamanda anneyi de temsil ettigi için, annenle ilgili süregelen durumların boyut değiştirmesi , eskinin yıkımı ve yeni olanın inşası gibi anne figürüne ve eve dair değişim rüzgarları ortaya çıkabilir.

satürn terazi burcuna girdiginde 1. evdeki terazi stelyumunla kavuşum, hem de ayla karşıt açı alıyor.
hem güneş, hem ay satürn etkisi altındayken sorumluluk bilinci artar. durağanlaşıp ciddileşebilir, ciddi meselelrle uğraşabilir ve eskisine göre daha karamsar hissedebilirsin.
duygularını insanlara açmak(ay) konusunda eskisine göre daha tereddütlü ve temkinli davranabilirsin.
çünkü aya sert bakan plüto da, satürn de duyguları kapatma, içe gömme , kendine saklama gibi etkiler verir.

satürn bilgeleştiren ve öğreten gezegendir. örneğin ay koçunun aceleciliğini, aya zıt bakan satürn; onun isteklerini geciktirerek, sekteye uğratarak eğitebilir.

Satürn etkisine girdiginde olaylar istedigin gibi bir hızla akmayabilir. Sürüncemeler, beklemeler, bundan kaynaklanan sıkıntılar yaşayabilirsin. iyi yönüyle satürn ruhu dizginler, eğitir, sorumluluk sahibi yapar.
güneşinin jüpiterle oluşturacağı zıtlık, ve natal ayla kavuşum haline geçecek olması satürn blokajını esneten, iyimserlik aşılayan bir etki verecektir.

transit uranüs ve transit satürn senin 1 ve 7. ev aksların arasında zıtlaşacaklar.
ortaklıklar ve evlilikle ilgili hem ani değişimler,(uranüs) hem de ilişkilere inen ciddiyet perdesiyle birlikte duralama ve öğrenme süreçleri (satürn) yaşayabilirsin.
evliliğin çeşitli değişim/dönüşüm testlerinden geçebilir.

uranüs iyi yönleriyle ilişkilere farklı renkler, sıradışılık, yenilik, spontanlık getirebilir.
ortaklıklar anlamında değerlendirirsek; farklı insanlarla tanışıp, yeni ortaklıklar kurabilirsin mesela.

aynı zamanda jüpiter de koç burcuna geçtiginde, 7. evdeki yerini alacak. dolayısıyla satürn , uranüs ve transit plütonun 7. ev üzerindeki baskısını hafifletecektir.
jüpiter 7. ev konularından bol miktarda verebilir. aşk, yeni ortaklıklar, büyüyen ve gelişen ilişkiler gibi..

neptün ve şiron 6. evine giriyor ve 12. evdeki jüpiterle karşıt açı alıyor.
neptün 6. eve geçtiginde fedakarlık ve hizmet odaklı çalışma arzun artabilir. jüpiter inançları temsil eder. 12. evdeki jüpiterle de karşıt baktıgından ;
iyilik, gönüllü hizmet, yardımlaşma gibi öğeler hayatında öne çıkabilir.
nitekim şiron da almaktan ziyade veren, öğreten,şifa veren ve feda eden bir yapıdadır.

bu arada neptünün 6. evde verebileceği psikolojik kökenli rahatsızlıklara da dikkat et derim.

biraz plüto etkilerinden söz etmek istiyorum. 4. eve yerleşen plüto, ev ve aile ile ilgili köklü değişimler ve plütonik deneyimler verebilir.
aslında güçlü bir plüto transiti yaşadıgını söyleyebiliriz.

güneş, merkür ve ay gibi kişisel gezegenlerin , plüto etkisinden bolca nasiplenecek gibi görünüyor.
eskinin yıkılması, değişim, dönüşüm süreçleri, ölüm gibi daha karanlıkta kalan konuları düşünmek, saklı olanları keşfetmek, açığa çıkarmak gibi..
dışarıdan insanlara karşı eskisine göre daha kapalı ve ketum bir profil çizerken, içdünyanda çok daha derin sorgulamalara ve plütonik yolculuklara çıkabilirsin.

mesela kibar ve diplomat olan terazi kişiliğin (güneş ve merkür) plüto etkisiyle daha gerçekçi, daha dobra, olayların üstünü örten değil de daha eşeleyen ve derinlere inen bir doğrultuda seyredebilir.

merkür, plüto ile temas ettiginde bilginin en derinine nüfuz etmek, düşünsel sistemini güçlü biçimde oluşturmak , her şeyin en detay noktalarını öğrenmek, keşfetmek ve bilgi ile güç kazanmak istersin.

sosyal ve neşeli terazi kişiliğin(güneş), plüto transitiyle yüzeyden çok daha derinlere inebilir. eskisine göre daha yıkılmaz ve güçlü hissedebilir, kimliğini ve hayatını, neden geldigini daha fazla sorgulayabilirsin.

plüto dönüştürürken, eskileri ayıklarken seni çok daha sağlam temeller üzerine oturtur ve güçlü kılar. güç kazanmak, güç temasının sorgulanması ve oluşturulmaya çabalanması ,içindeki gölgelerle yüzleşmek, hayata karşı eskisine göre daha dayanıklı ve sert olmak gibi etkiler verebilir.

benliğinde sevmedigin şeyleri düzeltmek, değiştirmek isteyebilir ve kişiliğinle ilgili köklü değişimler yaşayabilirsin.


transit yorumunu biraz geç de olsa elimden geldigince değerlendirmeye çalıştım sevgili nar rengi..
umarım memnun kalmışsındır.. sevgiler gülücük
serena ,

Narrengi tatile çıkacağını söylemişti bu yüzden değerlendirmeni hemen farketmeyebilir , bu gibi durumlarda özel mesajdan bunu belirtmek iyi olacaktır diye düşünüyorum , bu sayfanın linkini de ekleyebilirsin özelden mesajdan.

bu arada transit değerlendirmelerini görmekte çok güzel verygood
şiron ve neptün 1. evine giriyor.
balık yükselen hassas, duyarlı, fedakar bir yapıdadır. şiron ve neptününde adanma, fedakarlık ve kendinden vazgeçmekle doğrudan ilgisi vardır.
neptün birinci evine girdiginde eskiye göre daha hassas, manevi yönü daha kuvvetli ve daha hayalperest olabilirsin. manevi arayışlar ve yönelimler hissedebilirsin. tanrıyla bir olma istegiyle birlikte kendini akışa bırakmak isteyebilirsin. şiron da; nefis eğitimi, öğrenme süreçleri ve fedakarlık gibi konularla bağlantılı oldugu için ruhsal/manevi bir uyanış sözkonusu olabilir.
neptün gölge yönleriyle hayal alemindeymişsin gibi bir his, aldanmaya açıklık, gerçeklerden kaçış, bugüne kadar oluşturdugun değerlerin erimesi gibi bir etkiye neden olabilir.
gündelik hayatın sıradan gerçekleri eskiye göre daha yavan gelebilir. çünkü hayata bakış açın, manevi hassasiyetin neptünle birlikte çok daha yükseklere çıkabilir.
gölge yönleriyle, kaçışı simgeleyen içki vb. maddelere yatkınlık da olabilir.

9. evde yer alan natal mars yerleşimi, inançlar, felsefeler konusunda biraz muhalif ya da mücadeleci bir yapıyı öngörebilir. iyi anlamıyla, en azından yeni kültürlere, yüksek bir felsefeye ulaşmak için mücadelecidir.
1. eve yerleşen neptünün, marsla olan yumuşak bağlantısı farklı inanışlara olan her türlü muhalif tavra belli bir esneme payı ve yumuşaklık getirecektir. bakış açının ve inançlarının eskiye oranla daha kabullenici, daha eriyen bir yapıya doğru gittigini gözlemleyebilirsin.

mars erkekleri, erkek figürlerini ve cinselliği de temsil ettigi için her türlü erkek figürüne , mücadele içeren konulara karşı daha fedakar, yumuşak, munis bir ifade göze çarpabilir.
cinselliği ele alış şekli de daha romantik ya da daha adanmacı bir çizgide gidebilir.

şiron, 1. ev transitinde detaycı bir bakış açısı getirir. fiziksel görünümüne kafayı takabilirsin. detayları, kusurları incelemek, kusursuz bir görünüme ulaşmaya çabalamak, görüntünde değişiklikler yapmak istemek,
ve hayata karşı genel anlamda inceleyen, detaylandıran bir bakış açısı geliştirebilirsin. ama bu zannımca, daha çok fiziksel görünümünü kapsayan 1. ev konuları dahilinde olacaktır.

mars başak burcuna geçtiginde, 2 hafta kadar kısa bir dönem 7. evinde yer alacak. bu süreç içinde ikili sürtüşmelere, açık düşmanlıklara, ikili ilişkilerde her türlü ısı, hareket ve mücadele gibi mars unsurlarına dikkat etmeni önerebilirim..

jüpiter ve uranüs, 2. evine doğru hareket etmekte. bu transit süresince, maddi kaynaklarında artış, uranüsün hız ve öngörülemezlik içeren yapısıyla ani para girişleri-çıkışları yaşayabilirsin.
beklemedigin, ummadıgın yerlerden eline para geçebilir. ve bir anda çarçur olabilir.
uıranüs bulundugu alanı yıkıp, sıradışı anlamlar getirdigi için; maddi kaynaklara ve paraya bakış açın da uranüs koç dönemi süresince mutasyon geçirebilir.
jüpiter koç dönemi, genel olarak senin için parasal açıdan şanslı bir dönem olacak gibi geldi.
çünkü jüpiter bu süreç içerisinde maddi bolluğu simgeleyen bir diğer gezegen venüsle de olumlu bakış açısı içinde olacak.

jüpiter , temmuz-ağustos ve eylül ayının başlarına kadar maddi bollukla birlikte, güneş merkür ve venüs gibi kişisel gezegenlerinle olumlu bakış açısı içinde olacağı için huzur, pozitiflik, neşe, ve yeni arkadaşlıklar/ilişkiler getirebilir. çünkü venüsün uranüsden de üçgen açıyla destek alıyor.

uranüs koç dönemi süresince, güneş, merkür ve venüsün bu transitten olumlu yönde etkilenecek. uranüs 2. evde parasal konularda farklı bakış açıları geliştirebilir demiştik.
10. evdeki kişisellerinle olan olumlu açılarında mesleki anlamda farklı teoriler, yeni yollar, yeni para kazanma teknikleri geliştirebilirsin gibi geldi.
mesleğe dair konuların uranüs rüzgarıyla birlikte değişime, yeniliğe, yeni fikirlere ulaşabilir.

merkürle olan olumlu açısı, lisan ve öğrenme kapasitene hız, kıvraklık ve çabuk kavrama yeteneği getirir. dşüncelerinde yeniliğe açıklık, yeni öğrenim alanları ve esneklik hissedersin.

güneşle olan açılarında kişiliğinde de yenilik, esneklik ,spontanlık ve farklılıklar göze çarpacaktır.

venüs açısıyla, yeni ilişkiler, ilişkilere dair konuların yeniden yorumlanması , eskiye ait inanç ve davranış kalıplarının değişimden geçmesi gibi etkilerini hissedebilirsin.

plüto, şu an maşallah hepimizin neptünleriyle kavuşum halinde hehee
hayallerin ve ideallerin plütonun acımasız ve gerçekçi tavrıyla mutasyona uğrayabilir.
bugüne kadar hayal ettigin şeylerin içyüzünü görme, daha gerçekçi değerlendirme ve olmazlarını görmek gibi etkiler verebilir. 11. ev zaten umutlar ve dileklerin evidir. plütonun buradaki ziyareti, umutlarını sert bir değişime uğratabilir gibi geldi. arkadaşlıklar da belli bir değişimden geçecektir. işe yaramaz arkadaşları ayıklayabilir, bazı dostlukların iç yüzünü görüp çevrendeki eskileri temzileyebilirsin mesela..

satürn terazi burcuna geçtiginde 8. eve yerleşecek. satrün bulundugu alana sıkıntı ve eğtim süreçleri getirdigi için, dışarıdan edindigin paralarla ilgili bir takım sıkıntı ve sürüncemelerle karşılabilirsin.
mesela, dışarıdan yardım görüyorsan bazı engellemeler, sürüncemeler ve dışarıdan gelen parayla ilgili sıkıntı sözkonusu olabilir. borç ödeme, vb. durumlarda ortaya çıkabilir.
8. ev seks evi de oldugu için, cinsellikle ilgili sınırlanmalar, engellemeler, cinsellik konusunun engelleyici satürn penceresinden ele alınması durumları söz konusu olabilir.
satürn 8. evde çeşitli zorluklar çıkarsa da, senin yılmadan ayakta durman konusunda güdümleyici olacaktır.

8. eve yerleşen satürn, 2. evdeki uranüsle karşıt bağlantı kuracak. parasal konularla ilgili bir takım zorlanma, ve eğitim süreçlerine dikkati çekiyor gibi geldi. aniden ortaya çıkabilecek borçlar, kayıplar vb. gibi.
parasal konular, bu dönem içerisinde öğrenmen gereken derslerden olabilir.

ama haritada yardımcı etkenler her zaman vardır. jüpiter koç burcunda oldugu dönem boyunca, 2. evde yer alacak ve maddi konularda rahatlama sağlayacaktır.

transit analizin bu kadar sevgili ginka. görebildigim etkileri yorumlamaya çalıştım.. sevgiler.. gülücük

ginka

(05-25-2010 12:02 AM)Serena Yazılan: [ -> ]şiron ve neptün 1. evine giriyor.
balık yükselen hassas, duyarlı, fedakar bir yapıdadır. şiron ve neptününde adanma, fedakarlık ve kendinden vazgeçmekle doğrudan ilgisi vardır.
neptün birinci evine girdiginde eskiye göre daha hassas, manevi yönü daha kuvvetli ve daha hayalperest olabilirsin. manevi arayışlar ve yönelimler hissedebilirsin. tanrıyla bir olma istegiyle birlikte kendini akışa bırakmak isteyebilirsin. şiron da; nefis eğitimi, öğrenme süreçleri ve fedakarlık gibi konularla bağlantılı oldugu için ruhsal/manevi bir uyanış sözkonusu olabilir.
neptün gölge yönleriyle hayal alemindeymişsin gibi bir his, aldanmaya açıklık, gerçeklerden kaçış, bugüne kadar oluşturdugun değerlerin erimesi gibi bir etkiye neden olabilir.
gündelik hayatın sıradan gerçekleri eskiye göre daha yavan gelebilir. çünkü hayata bakış açın, manevi hassasiyetin neptünle birlikte çok daha yükseklere çıkabilir.
gölge yönleriyle, kaçışı simgeleyen içki vb. maddelere yatkınlık da olabilir.

9. evde yer alan natal mars yerleşimi, inançlar, felsefeler konusunda biraz muhalif ya da mücadeleci bir yapıyı öngörebilir. iyi anlamıyla, en azından yeni kültürlere, yüksek bir felsefeye ulaşmak için mücadelecidir.
1. eve yerleşen neptünün, marsla olan yumuşak bağlantısı farklı inanışlara olan her türlü muhalif tavra belli bir esneme payı ve yumuşaklık getirecektir. bakış açının ve inançlarının eskiye oranla daha kabullenici, daha eriyen bir yapıya doğru gittigini gözlemleyebilirsin.

mars erkekleri, erkek figürlerini ve cinselliği de temsil ettigi için her türlü erkek figürüne , mücadele içeren konulara karşı daha fedakar, yumuşak, munis bir ifade göze çarpabilir.
cinselliği ele alış şekli de daha romantik ya da daha adanmacı bir çizgide gidebilir.

şiron, 1. ev transitinde detaycı bir bakış açısı getirir. fiziksel görünümüne kafayı takabilirsin. detayları, kusurları incelemek, kusursuz bir görünüme ulaşmaya çabalamak, görüntünde değişiklikler yapmak istemek,
ve hayata karşı genel anlamda inceleyen, detaylandıran bir bakış açısı geliştirebilirsin. ama bu zannımca, daha çok fiziksel görünümünü kapsayan 1. ev konuları dahilinde olacaktır.

mars başak burcuna geçtiginde, 2 hafta kadar kısa bir dönem 7. evinde yer alacak. bu süreç içinde ikili sürtüşmelere, açık düşmanlıklara, ikili ilişkilerde her türlü ısı, hareket ve mücadele gibi mars unsurlarına dikkat etmeni önerebilirim..

jüpiter ve uranüs, 2. evine doğru hareket etmekte. bu transit süresince, maddi kaynaklarında artış, uranüsün hız ve öngörülemezlik içeren yapısıyla ani para girişleri-çıkışları yaşayabilirsin.
beklemedigin, ummadıgın yerlerden eline para geçebilir. ve bir anda çarçur olabilir.
uıranüs bulundugu alanı yıkıp, sıradışı anlamlar getirdigi için; maddi kaynaklara ve paraya bakış açın da uranüs koç dönemi süresince mutasyon geçirebilir.
jüpiter koç dönemi, genel olarak senin için parasal açıdan şanslı bir dönem olacak gibi geldi.
çünkü jüpiter bu süreç içerisinde maddi bolluğu simgeleyen bir diğer gezegen venüsle de olumlu bakış açısı içinde olacak.

jüpiter , temmuz-ağustos ve eylül ayının başlarına kadar maddi bollukla birlikte, güneş merkür ve venüs gibi kişisel gezegenlerinle olumlu bakış açısı içinde olacağı için huzur, pozitiflik, neşe, ve yeni arkadaşlıklar/ilişkiler getirebilir. çünkü venüsün uranüsden de üçgen açıyla destek alıyor.

uranüs koç dönemi süresince, güneş, merkür ve venüsün bu transitten olumlu yönde etkilenecek. uranüs 2. evde parasal konularda farklı bakış açıları geliştirebilir demiştik.
10. evdeki kişisellerinle olan olumlu açılarında mesleki anlamda farklı teoriler, yeni yollar, yeni para kazanma teknikleri geliştirebilirsin gibi geldi.
mesleğe dair konuların uranüs rüzgarıyla birlikte değişime, yeniliğe, yeni fikirlere ulaşabilir.

merkürle olan olumlu açısı, lisan ve öğrenme kapasitene hız, kıvraklık ve çabuk kavrama yeteneği getirir. dşüncelerinde yeniliğe açıklık, yeni öğrenim alanları ve esneklik hissedersin.

güneşle olan açılarında kişiliğinde de yenilik, esneklik ,spontanlık ve farklılıklar göze çarpacaktır.

venüs açısıyla, yeni ilişkiler, ilişkilere dair konuların yeniden yorumlanması , eskiye ait inanç ve davranış kalıplarının değişimden geçmesi gibi etkilerini hissedebilirsin.

plüto, şu an maşallah hepimizin neptünleriyle kavuşum halinde hehee
hayallerin ve ideallerin plütonun acımasız ve gerçekçi tavrıyla mutasyona uğrayabilir.
bugüne kadar hayal ettigin şeylerin içyüzünü görme, daha gerçekçi değerlendirme ve olmazlarını görmek gibi etkiler verebilir. 11. ev zaten umutlar ve dileklerin evidir. plütonun buradaki ziyareti, umutlarını sert bir değişime uğratabilir gibi geldi. arkadaşlıklar da belli bir değişimden geçecektir. işe yaramaz arkadaşları ayıklayabilir, bazı dostlukların iç yüzünü görüp çevrendeki eskileri temzileyebilirsin mesela..

satürn terazi burcuna geçtiginde 8. eve yerleşecek. satrün bulundugu alana sıkıntı ve eğtim süreçleri getirdigi için, dışarıdan edindigin paralarla ilgili bir takım sıkıntı ve sürüncemelerle karşılabilirsin.
mesela, dışarıdan yardım görüyorsan bazı engellemeler, sürüncemeler ve dışarıdan gelen parayla ilgili sıkıntı sözkonusu olabilir. borç ödeme, vb. durumlarda ortaya çıkabilir.
8. ev seks evi de oldugu için, cinsellikle ilgili sınırlanmalar, engellemeler, cinsellik konusunun engelleyici satürn penceresinden ele alınması durumları söz konusu olabilir.
satürn 8. evde çeşitli zorluklar çıkarsa da, senin yılmadan ayakta durman konusunda güdümleyici olacaktır.

8. eve yerleşen satürn, 2. evdeki uranüsle karşıt bağlantı kuracak. parasal konularla ilgili bir takım zorlanma, ve eğitim süreçlerine dikkati çekiyor gibi geldi. aniden ortaya çıkabilecek borçlar, kayıplar vb. gibi.
parasal konular, bu dönem içerisinde öğrenmen gereken derslerden olabilir.

ama haritada yardımcı etkenler her zaman vardır. jüpiter koç burcunda oldugu dönem boyunca, 2. evde yer alacak ve maddi konularda rahatlama sağlayacaktır.

transit analizin bu kadar sevgili ginka. görebildigim etkileri yorumlamaya çalıştım.. sevgiler.. gülücük

serena harikasın cidden yorumun için çok teşekkür ederim ellerine bilgine sağlık çiçek
ya şu saturn 7. evimde kalsaydı keşke hehee ama uranüs ve jupinin gezenlerime üçgen açı yapıcak olmasına çok sevindim açıkçası umarım 8. evdeki satürnü gölgede bırakmaya yeter bu olumlu açılar :D
teşekkür ederim , kesin teşhis konmadı sadece hiç beklemediğim bişey duymuş oldum ,önemli bir rahatsızlığım yoktu şaşırdım, inşaalllah sonuç kötü değildir

öyleyse de muhakkak bir hayrı vardır bir artı getirir yeter ki musibet anında sabredebilelim, ben sadece paylaşmak istedim belki de , evde susuyorum da çatladım sanırım kimseye bişi demeyince yoksa üzülecek bir durum yok elhamdulillah çaresini de verir rabbim inşaallah
selam arakdaşlar son bir yılda transitlerin hayatıma neler kattığından bahsetmek istiyorum size gülücük

sene 2009 eylül ayları merkür 7. evimde idi bu tarihte ben nişanlımla tanıştım
2010 haziran ayında güneş 7.evimde ilerlerken biz sözlendik
mars haziran ayında 9.evimde idi bu tarihte üniversite bitti
temmuz 11 de yine ay 7. evimde nişanlandım
jüpiter şuanda 4.evimde bu transit etksini aileye yeni biri katılması şeklinde okumuştum yine nişanlıma ilgili olduğunu düşünüyorum
satürn ve mars şuan 10. evimde ilerliyor umarım busefer de iş alanında bana yardımcı olurlargülücük
2012 de evlenmeyi düşünüyoruz bu yılda jüpiter 7. evime giriş yapıyor gülücük
son bir yılda transitler okadar güzel etki yaptılarki umarım hep böyle devam gülücük
2009 öncesini sormayın gitsin
öyle bir harita inceliyorum ki :

tra venüs-mars-satürn ---> 7.evinde

tra uranüs-jüpiter 1.evinde ayrıca bu 2 gezegen natal güneşe 1 dereceyle kavuşumda..

tra venüs-mars terazi ikilisi merkürüne 180

tra pluto (oğlak) natal güneşine tam derecyle 90

ben böyle bir transit görmedim :D

ginka

(08-12-2010 04:04 PM)sessizgidiş Yazılan: [ -> ]öyle bir harita inceliyorum ki :

tra venüs-mars-satürn ---> 7.evinde

tra uranüs-jüpiter 1.evinde ayrıca bu 2 gezegen natal güneşe 1 dereceyle kavuşumda..

tra venüs-mars terazi ikilisi merkürüne 180

tra pluto (oğlak) natal güneşine tam derecyle 90

ben böyle bir transit görmedim :D

Aaaaasaskin.w benim transitlerime benziyo yorumu paylaşırsın artık sessizgidiş değil mi utandým

ginka

(08-12-2010 04:09 PM)sessizgidiş Yazılan: [ -> ]
(08-12-2010 04:07 PM)ginka Yazılan: [ -> ]
(08-12-2010 04:04 PM)sessizgidiş Yazılan: [ -> ]öyle bir harita inceliyorum ki :

tra venüs-mars-satürn ---> 7.evinde

tra uranüs-jüpiter 1.evinde ayrıca bu 2 gezegen natal güneşe 1 dereceyle kavuşumda..

tra venüs-mars terazi ikilisi merkürüne 180

tra pluto (oğlak) natal güneşine tam derecyle 90

ben böyle bir transit görmedim :D

Aaaaasaskin.w benim transitlerime benziyo yorumu paylaşırsın artık sessizgidiş değil mi utandým


evet canım şuan yapmaya çalışıyorum ama çok şaşkınım acayip zor transitler yaşıyor..jüpiter desteği artı pluto baskısı nasıl hissettirir acaba

Tr plotunun, tr saturn'a, tr mars'a, tr uranus ve jupiye kare açısı, hayatımdaki herşeyi olumsuz düşünmemi sağlıyo.Sanki sıkışıp kalıyorum çözüm bulamıyorum aðla... ve ilişkilerimde hep stres yaşatıyo kesinlikle. Sürekli mucadele ve yıpranma.. hayır ben 7. evdeki insanları da suçlamıyorum 1. evdeki transitlerde plutodan kare açı alıyo beni uranüs çok geriyo cidden olur olmaz şeyleri büyütüp sinirleniyorumbooms Bu t karenin etkileri ne zaman geçicek acaba?
Referans Adresler