Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Transitler
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
' pid=' dateline= Yazılan:Gerilimlerden nasibini almaya başlayanlara ne gibi önerileriniz olur Sn. Yıldırım :D

Bir Çinli Bilge der ki ,

sai wash maî yin chan , sei wish yin chun gülücük

ginka

'Yıldırım' pid='80091' dateline='1271627199 Yazılan:
'ginka' pid='80086' dateline='1271626123 Yazılan:Gerilimlerden nasibini almaya başlayanlara ne gibi önerileriniz olur Sn. Yıldırım :D

Bir Çinli Bilge der ki ,

sai wash maî yin chan , sei wish yin chun gülücük

süperdi ya euheuhe makara
astrosohbet içinde birkaç defa yazmıştım , 135 ve 45 derecelik açıları önemsiyorum ve değerlendirmelerimde sık sık kullanıyorum.
45 ve 135 derecelik açıların kaynağında 8 rakamının olduğunu biliyoruz.
360 : 8 = 45 ( 135 lik açı için ise 45 derecenin üst versiyonu olarak düşünülebilir )

Şu günlerde Transit Mars hızını arttırmaya başladı ve Aslan burcunun ortalarına doğru hareket halinde..
Nisan ayının bu son haftasında Mars konumu oldukça dikkat çekici görünüyor..
Çünkü Mars , Satürnle 45 lik gerilim yaparken , Jüpiter-Uranüs ikilisiyle de 135 derecelik gerilimler yapacak..
Gökyüzünde Satürn-Uranüs zıtlaşmasının son perdesi oynanırken , Mars bu düellonun arasında kalan ve iyice gerilen bir Savaşçı konumunda..
Mars Aslan burcunda zaten güçlü hatta gösterişli şekilde çalışmaktadır..
Satürn-Uranüs ve hatta Jüpiter gerilimlerinin Mars Aslanı baskılaması bu haftaya dair Marsiyen olaylara işaret edebilir.
kavgalar , çatışmalar , tansiyonun yükselmesi , bireysel tartışmalar , patlamalar , kazalar vs.
Bu yüksek gerilim hattını olumlu anlamda kullanmak isteyenlere , kendilerini fiziksel açıdan yorabilecek aktivitelere ( spor gibi , çalışmalara odaklanmak gibi ) yönelinmesini önerebilirim.
Doğayla ve toprakla temas etmekte iyi bir rahatlama stratejisi olabilir.

melis_bk

İlahi kudret beni marstan koruyor sürekli uyuyorumgülücük

melis_bk

Yorumcu arkadaşlar transit şironun satrüne ve güneşe yaptığı açılar konusunda neler söylenebilir?

melis_bk

\'melis_bk\' pid=\'80463\' dateline=\'1272106097\ Yazılan:Yorumcu arkadaşlar transit şironun satrüne ve güneşe yaptığı açılar konusunda neler söylenebilir?
HUUUU....Yorumcu arkadaşlar sesimi duyun lütfenaðla...
\'melis_bk\' pid=\'80487\' dateline=\'1272116054\ Yazılan:
' pid=' dateline= Yazılan:Yorumcu arkadaşlar transit şironun satrüne ve güneşe yaptığı açılar konusunda neler söylenebilir?
HUUUU....Yorumcu arkadaşlar sesimi duyun lütfenaðla...

melis,
şiron bir parça satürn görevi görür. güneş ile olan bağlantılarında hedefleri yeniden gözden geçirme, kişiliğin üzerinde çalışma, aldıgın yaralarla beraber kendini geliştirme ve öğrenme süreçleri, ayağına dolaşan düğümleri kendi çabalarınla çözme, bir daha dolaşmaması için özveri ve çalışma, kendi kendini tedavi, gösterdigi etkilerden olabilir.

natal satürnle olan bağlantılarında da, şiron satürn benzeri bir yol izledigi için ; satürn ödevleriyle ilgili konular gündeme gelebilir. satürne has konularda henüz tam olarak eğitememişsek kendimizi, şiron bize bunların üzerinde çalışma fırsatları sunar.
yaralar alırız, tökezler düşeriz ama yine kendimizi tedavi edecek gücü şironla buluruz. ee hayat bir dersler silsilesi, bitmiyor..

satürn; devlet, baba ve otorite figürleriyle de özdeşleştigi için transit şiron bu konularla ilintili bir takım sıkıntıları beraberinde getirebilir.
hayatın diğer alanlarındaki engellemeler ve sıkıntılar da \'\'öğrenme süreçleri\'\' olarak ele alınlmalıdır gülücük
pluto erkek arkadaşımın güneş - ay (koç) una kare yapıyor.bu tam bir felaket sanırım
'melis_bk' pid='80487' dateline='1272116054 Yazılan:
'melis_bk' pid='80463' dateline='1272106097 Yazılan:Yorumcu arkadaşlar transit şironun satrüne ve güneşe yaptığı açılar konusunda neler söylenebilir?
HUUUU....Yorumcu arkadaşlar sesimi duyun lütfenaðla...
Tr. Şiron-Natal Güneş bağlantısı hakkında bi´şeyler karalayayım istedim: Güneş; benlik bilincimizle, gururlandığımız şeylerle, yeteneklerimizle-doğal yaratıcılığımızla...ilintili, sizin de bildiğiniz üzere. Tr. Şiron´un, on ikinci evdeki natal Güneş ile etkileşimi; Akrep kimliğinize ilişkin bi´takım uzantılar (güç´e ihtiyaç duyma, keskin, ketum, derin, sezgisel, tutkulu olma, gölgeli olarak; saptantılı, kindar, şiddet meyillisi, kıskanç olma...) hakkında içsel geziler organize etmenizi sağlayabilir. Bu, olası gezinin amaçları arasında; benlik bilincinize ya da hedeflerinize yönelik gerçekleştirmeniz gereken sorgulamalar ve ulaşmanız gereken analizler bulunabilir. Ailenizle, ebeveynlerinizle, çocukluğunuzla-hatıralarınızla ve ev yaşantınızla bağlantılı, özgüveninizi test edebilecek içerikte bi´takım yaşanmışlıklar da biriktirebilmeniz, aklıma düşen ihtimallerden. Es geçmeden; dokuzuncu ev yöneticisi olarak Güneş, Tr. Şiron ile ilişkisi süresi boyunca, var olan felsefi-dini-ahlaki görüşleriniz hakkında eleştirisel ve mükemmeliyetçi yaklaşımlarda konaklamanıza sebebiyet verebilir...diyerek yorumlandırma çalışmamı tamamlamış olayım ;)

aeon

şuan eski transitlerime baktım da pluto yaydayken , güneşime kare bakmış.
babamında ikizlerdeki gezegenlerine de karşıt.
zor dönemlerdi.herşeyimizi kaybettik.plutonik , mafyatik olaylar oldu hayatmızda
sonra , babam durumumuzu eskisinden de iyiye götürdü.ama önce öldü .şuan bambaşka bir insan. o zamanlar çok değişti.daha kararlı ve sert bir insan oldu.özellikle çevresine karşı (ay yengeç gülücük ).bize karşı olmasa da insanlara karşı .gerçekten pluto transitlerine önce zor bir süreç geçiyor.sonra da insan arınıyor.ama önce acı çekilecek...
hala şaşırır işleri o zamnadan buraya nasıl toparladım diye, herşey bitmişti der.
astrolojiye olan inancım bazen sarsılsa da , böyle eski transitleri inceleyince tazeleniyor.
,natal hariitamda da pluto güneş trinim var.gerçekten babam tekrar doğdu diyebilirm.çok ilginç hayatlarımız tanrının oynadığı age of empires gibi... gülücük
Referans Adresler