Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Transitler
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
uranus'ün tüm bu güzel ve detaylı transit analizleri için kendisine tşk ederim.
sadece yorum yaptığı arkadaşların değil , tüm astroloji öğrencilerinin okumasının faydalı olacağını düşünüyorum bu tür analizleri.

bende gökyüzü gündemine dair olumlu birkaç şey söylemek istiyorum ;

* transit mars ve transit jüpiter 120 derecelik güzel açı yapıyorlar bu günlerde.
bu güzel enejinin toprak elementinde olduğunu görüyoruz ve nacizane yorumum şu ki ; yapmak isteyipte üşendiğiniz şeyler varsa bu dönemde daha bir hevesle çalışabilir , pratik sonuçları daha kısa sürede alabilirsiniz.
özellikle toprak elementi yoğun kişiler için enerjiyi olumlu ve uyumlu kullanmak zamanıdır diyebiliriz.

* transit merkür ile transit uranüs arasında da 120 derecelik güzel açıyı görüyoruz yine bu dönemde.

duygularınızı ifade etmek istediğiniz kimseler varsa , bu dönem uygun olabilir çünkü uranüsünde etkisiyle duygularınızı mantıklı içimde ve şaşırtıcı şekilde ifade edebilme potansiyelinizi kullanabilirsiniz.

* güneşin kendi burcu olan aslan burcuna giriş yapması + venüsünde aslan burcunda olması (yukarıda belirttiğim 120lik güzel açılarında etkisiyle) hayatınıza canlılık , sosyallik , aşk isteği gibi olumlu yansımaları olabilir.
Jupiter ve Uranus 7. evi tr gecerken hangi acilar veya gezegen konumlari uygun olursa evlilik soz konusu olabilir acaba? Yardimci olabilir misiniz? cok tesekkurler....
Sevgili Defnis,
o kadar genel bir soru sormusun ki, cevaplamak nerdeyse imkansız...
ilk önce 7. evin anlamını ögrenmen gerekiyor... sonra hangi burcun 7. evi kestigi önemli...daha sonra 4. eve olan açıları, hangi gezegenlerin 7. evde ve 4. evde oldukları, transit gecen Jupiterin ve uranusun anlamları bu evdeki hangi gezegenleri tetikledikleri...o kadar cok ayrıntı var ki? haritanın aslı olması lazım önümüzde herseyden önce...
1. ev "ben" ile alakalı ve zıttı 7. ev ise "sen" ile alakalıdır. kişinin "sen" anlayısını anlatır bizlere, dolayısıyla evlilik anlamını tasımaz bu. 7. evi hangi burc kesiyorsa kişinin "sen" anlayısı, partner , sevgili anlayısı, ya da ortaklık anlayısını o burcun özelliklerinde gösterir...Ve tabii ki orda hangi gezegen varsa o gezegenin o burctaki ve 7. evdeki anlamını bilmek lazımdır. Sonra bu gezegenin diger gezegenlerle yaptığı açılardan onun nasıl beslendiğine , nasıl kendisini gösterdiğine bakarız...Böylece kişinin partner ya da "sen" anlayısını ögrenmiş oluruz.
Ondan sonra ise sıra transitlere gelir... Jupiter ya da Uranus transiti ya da baska ağır giden gezegenlerin transitleri bu evde hangi gezegeni tetikliyor ve neler olacak... progres haritadaki kişisel gezegenleri artı eksi 2 dereceyle tetikliyor mu, hangi açıuları yapıyor...v.s. ve ondan sonra kişideki değişebilecek potansiyelleri yorumlayabiliriz...neticede kişinin partner anlayısında değişiklikler olur...ve bunlar bir takım olaylarla olur...o olayların zamanını ve cesitlerini yorumlayabilirsin sadece ve hic bir zaman iyi ya da kötü olur diye bir yorum yapamayız, çünkü iyi ya da kötü olur demek falcılıktır, ama bizler falcı değiliz... iyi , kötü kavramları zaten kişiden kişiye değişen göreceli kavramlardır...sen bir olay yasarsın senin icin kötü olur baskası için iyi olur...her neyse neticede cok zor bir soru sormusun, ben de cevaplamaya calistim...gülücük))
sevgiyle kal....
Sevgili Uranus
Cok tesekkur ederim cevabin icin.. Esasinda buradaki bircok yaziyi da okudum. Bu yazdiklarinin hepsini hemen hemen okudum. Yine de cok genel bir soru sordugumu farketmemisim gülücük astroloji ile cok ilgiliyim ogrenmek cok istiyorum. asagida chartlari nasil yapistiracagimi bilmedigim icin link olarak verdim.
Ben:
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&...1216916448
Partner:
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3;...448;nhor=2
yardimci olabilirsen cok sevinirim gülücük
Cok tesekkurler...
Uranus!! yukarida verdigim chartlarla ilgilenecegini dusunuyorum... ive sabirsizlikla bekliyorum!
Merhabalar! Uranus tanismadik ama merhabalar, yorumlariniz cok guzel. Haksizlik olacak ama bir kere de birisi bana yorum yapsa ve sizden rica etsem. Cok yorucu biliyorum ama. Ben evleri,anlamlarini ve gezegenleri, burclari anladim sayilir da transitler zor daha. Nasil yapiliyor;mesela transit neptun benim 8.evimden geciyor(herhalde dogrudur kova burcu 8.ev cunki) ama baska evlere ve gezegenlere nasil aci yaptigini gun gun nasil anlayabiliyoruz. Bu neptun transiti beni 8.ev konularinda hayalcilige mi surukluyor. Belki de dogru baya bir suredir sanki bir sisin ardindan bakiyorum gibi oluyor bazen,beynim hic berrak,net calismiyor ve ben buna bagladim, dogru mudur? Cok tesekkurler, yorum yapamasan da. Iyi gunler.
Tamam hemen vereyim Simya.Sen yeter ki istegülücük Yapistirmayi yapamiyorum da. Harita bilgileri 30 Kasim 1968 Eskisehir 19:00. Cok sagol ilgilendigin icin.
Melike Yazılan:Tamam hemen vereyim Simya.Sen yeter ki istegülücük Yapistirmayi yapamiyorum da. Harita bilgileri 30 Kasim 1968 Eskisehir 19:00. Cok sagol ilgilendigin icin.

Bende haritanı bulmuştum msj.ımı o yüzden silmiştim. Görmüşsün.. Rica ederim acemice yapıyorum biliosun öğrenmek adına.. utandım

Şimdiiik Yay burcu başlığında 30 undan sonra Yükselenimiz mi oluruz die yazışmıştık ya. Evet Güneş burcun olan Yaydan daha çok Yengeç olduğunu düşünmenin nedeni sanırım Ay Satürn kavuşumunun Asc'ye karesi. Duygularının üzerindeki ağırlık Satürn; seni huzursuz, memluniyetsiz yapabilir. Yalnız, unutulmuş, depresyon hali vardır üzerinde.. Yani Yaydan çok, içine kapanık bir Yengeç gibi..
Bu kavuşuma Venüs de açı yapmış. Belkide geçmişte babayla, eşle ilgili sorunlar da olabilir. Arkadaşları bu T karene bakmaya davet ediyorum!
Transitlerini merak etmişsin.. Güzel bir haberim vaar. Tr Jüpiter 7. evindeki Venüsünle kavuşacak. Bu sana yeni bir aşk, yada mevcut ilişkine taze kan verebilir.
Güneş kare Satürn açısı oluşacak bu seni zorlayabilir. Sağlığına dikkat et bugünlerde. Mars Terazi'ye geçtiğinde Ağustos gibi sanırım, 4. evin baya hareketlenecek..
Melike Yazılan:Tamam hemen vereyim Simya.Sen yeter ki istegülücük Yapistirmayi yapamiyorum da. Harita bilgileri 30 Kasim 1968 Eskisehir 19:00. Cok sagol ilgilendigin icin.

Konuyla alakalı değil amagülücük bir Eskişehirli olarak, forumda bir Eskişehirli daha görmek beni çok mutlu ettiask
Merhaba Beyhan ben de memnun oldum. Simdi Eskisehir'de yasamiyorum ama cok severim. Cok ta degisti,gelisti di mi/ Siz oradamisiniz?

Simya cok tesekkurler.Insallah bende size yorum yazarim ilerde. Simdilik biraz vakit sorunu da varda okuyup cikiyorum cogunlukla.
Referans Adresler