Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Transitler
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
aslına bakarsan beni korkutan marsın kavuşumlarından mada, marsın onca kavuşumu içinde natal plütona yapacağı karşıt açı ve bu açılarınm yanı sıra transit neptün satürn kavuşumu... hepsi iş çevresi ve ev hayatımı etkileyecek...
Şöyle düşün derim, neptün satürnünün gözlerini bağlayacak.Bir nevi satürnün bulunduğu evle ilgili konularda gözün bağlanacak.Ancak mars-pluto gerilimi bunu fırsat olarak değerlendirmeni sağlayabilir.Gözün bağlı olsada içinde derinlerde sen olayları görme yetisine sahip olabilirsin.

Ben kötü transite inanmıyorum.Aksine gerilimli trasnitlerin bizi su yüzüne çıkarak gücü, bize verdiğine inanıyorum.
Dinoo Yazılan:aslına bakarsan beni korkutan marsın kavuşumlarından mada, marsın onca kavuşumu içinde natal plütona yapacağı karşıt açı ve bu açılarınm yanı sıra transit neptün satürn kavuşumu... hepsi iş çevresi ve ev hayatımı etkileyecek...

benzer gerilimli açılar benim transit gezegenlerimde var. Bu aralar üzerimde negatif elektrik var. Yerimde duramıyorum. Transit Uranüs Mars la kavuşum yapıyor. Benim ikizler grubuna kare açı yapıyor. Jüpiter Mars'ıma sert bakıyor ( Sağolsun Yıldırım söylemişti bunları) vs. İşin entersan tarafı acaip gözüm kara bugünlerde. Hiçbir şey beni korkutmuyor. Umurumda da değil açıkçası
burası bi kaç gün içinde dolacak ; vivi bak gülmek yok , bi kaç gün dediysek bikaç gündür gülücük
burası birkaç ışık günü dünya gününe göre 24 saatin 30 ile x işte dolacak yani...bu bizim uranus mü?
öncelikle uranüs'ün bugüne kadar ki transitlerine bi göz atmak istiyorum. zaman makinemize binelim ;

* 14 - 16 yaşlarında transit plüto , oğlaktaki üçlüye sırayla sert bakıyor..kimliğe güç ve derinlik katacak ve bunu zorlu bi şekilde yaşamış olabileceğin bi dönem diye düşünüyorum.

* 19 - 20 yaşlarında transit neptün yayda ki üçlüyü duyarlılaştırıyor.

* 1980 kışı yoğun bir dönem olabilir. tr. uranüs nt.venüse dokunuyor. jüpiter-satürn ikilisi oğlaktaki üçlüye sert bakıyor. aklıma hayal kırıklığı ile başlayıp biten bi aşk gibi geldi ama bu daha çok sezgisel oldu gülücük

* 1985 yılının ilk aylarında tr.satürn nt.venüs üzerinde ( bu arada tr. transit oluyor , nt. natal oluyor ben böyle kısaltma yapıyorum umarım kafa karıştırıcı olmaz) , tr. uranüs ise yaydaki üçlüye yakın duruyor ve tr. neptün nt. AY üzerinde yoğun bir dönem gibi görünüyor.

* 1989 yılının ilk aylarında başkalarına göre daha vurgulu biri satürn döngüsü yaşamış olabilirsiniz. o sıralar , tr. neptün oğlaktaki üçlüye dokunuyor sırayla. satürn döngüsünde neptün etkisi ortalığı yumuşatmış olabilir yada gerçeklerden kaçma eğilimi riskiyle yüzleşmiş olabilirsiniz.
ve o sırada tr. uranüs devreye giriyor. satürn - neptün ikilisinin dansına uranüs bambaşka bir boyut katıyor transit etkisiyle.. sanki Tango yaparken birden müziğin değişmesi ve dansın daha rock tarzında özgürlüğü temsil eden havasına bürünmesi gibi bişey..

* 1993 yıllarının sonlarına doğru tr.plüto nt.venüse dokunurken tr.satürn nt.venüse sert bakıyor.. özellikle aralık 93'te mars döngüsü bişeyleri tetiklemiş olabilir , venüs konularında zorlanmış olabilirsiniz.

* 95 - 96 yıllarında tr. satürn yükselen üzerindeki ileri - geri hareketlerini görüyoruz. 96 yılında oğlaktaki jüpiterin satürn zahmetini bi tür güzelliğe dönüştürme fırsatını verdiğini düşünüyorum. sanki zorlu bir süreçin size kazandırdığı güzellikler var gibi görünüyor o dönemde..

* 98 ocak ayında hem mars hem jüpiter kova burcundalar ve nt.venüse sert bakıyorlar. fırtınalı bir venüs dönemi olabilir..

* 2000 yılı haziran ayında hem jüpiter hem satürn nt.venüse zıt bakıyorlar.
sevgili uranüsün venüsü bi hayli hırpalanmış görünüyor gülücük

* 2002 - 2004 yıllarında tr.plüto , yayda ki üçlüye dokunuyor ve yay kimliğinin derinleşmesi , güç kazanması ve ön plana çıkması daha doğrusu oğlak kimliğine oranla baskın çıkması muhtemel..

şimdilik bu kadar , devam edeceğim..
JÜPİTER ;

Jüpiter şu anda geri harekette. ileri harekete geçtiğinde özellikle ekim ve kasım aylarında haritanın tepesine doğru ilerleyecek ve yayda ki üçlüye dokunacak. bunlardan en önemlisi jüpiter döngüsü olacak bence. nasıl ki satürn döngülerinde pişerek olgunluğu öğreniyoruz , jüpiter döngülerinin de bize yeni ufuklar , yeni kazanımlar getireceğini düşünüyorum. 9.ev konularını siz benden çok daha iyi biliyorsunuz , büyüme ve genişleme sözkonusu olabilir bence. orada jüpiterin yanında marsı görüyoruz. mars , tr.jüpiter tarafından tetiklenince bu büyüme sadece zihinsel boyutta kalmayacak , gözle görünür şekilde hayatınıza yansıyacak diye düşünüyorum.
jüpiterin büyüsü , 2008'in ocak - şubat aylarıda da 10.evde oğlakta ki üçlüye dokunarak devam edecek. bol şanslar diliyorum ;)

SATÜRN ;

Temmuz ve ağustos aylarında tr. satürn aslan burcunun sonlarında sizin nt. venüse sert bakacak. temmuzun sonları ve ağustosun ilk haftası tetikçi mars sizin venüsün tam karşısında olacak. aman dikkat diyorum..
satürnün başak burcuna geçtiği eylül ekim kasım ve aralık aylarında sizin oğlaktaki üçlüye 120 derece açıyla güzel bakacak.. ben satürnün yumuşak açılarının verimli olduğunu düşünüyorum.

URANÜS ;

Tr. uranüs bugünlerde sizin 9.ev yay üçlünüze sert bakıyor. ''bişeyleri değiştirmek , özgürlük , orijinallik'' iç güdüleriniz devrede diyebilirim..yakın zamanda uranüs geri harekete başlamış. yıl sonuna doğru tekrar ileri harekete geçecek. 2008 baharında ikinci kez yay üçlünüze sert bakacak yani bi tür vurgu yapıyor. anlatmak istediği bişeyler olmalı gülücük

NEPTÜN ;

Tr. Neptün uzun süredir sizin nt. uranüse zıt bakıyor. aynı zamanda satürnün de sizin uranüsünüze dokunduğunu düşünürsek , kullanıcı adınızda olduğu ''uranus'' aktif bir dönemde. ve bence çok ta rahat olmasa gerek. satürn gerçekleri , neptün hayalleri işaret ediyor. satürn ciddi çalışmaları , neptün sezgisel fikirleri ve duygusal kararları işaret ediyor. sizin nt.venüsünüz uranüsle bağlantılı olduğu için sanırım dolaylı yoldan etkilenecektir. nacizane tavsiyem , ne satürnün karamsarlığını , ne de neptünün aşırı duygusallığını venüs arenasına pek yansıtmamaya çalışın..

PLÜTO ;

tr.plüto açısından bir kaç yıl önceki yoğun dönemden sonra şimdi dinlenme sürecindesiniz. 2008 yılından itibaren plütonun oğlak burcuna geçmesiyle hayatınızın en önemli astrolojik etkilerinden birini hatta bir kaçını yaşayacaksınız bence. önce AY , sonra güneş ve satürne dokunacak tr. plüto.. yalaşık 5-6 sene boyunca önemli ''bitişler ve yeni başlangıçlar'' yaşayabilirsiniz. AY'a dokunduğunda , duygusal yoğunluk ve tutku artacaktır , sizi mutlu eden şeylerin peşinden gitme içgüdüsüyle donanabilirsiniz.
yine bu dönemde tr. plüto size bir VİZYON armağan edebilir. plütonun en sevdiğim yönü , yoğun etkisiyle , bireyselliği aşan toplumsal hedefleri bize sunmasıdır. toplulukları ilgilendiren bir organizasyonda faal olabilirsiniz yada hiç bişi yapmasanızda bişeyleri değiştirme içgüdüsüyle fikirlerinizi daha güçlü ifade edersiniz diye düşünüyorum..

......dikkat zamanları........

* 28 temmuz - 5 ağustos ; hem satürn hemde mars , sizin venüs akrebine sert bakıyor.
* 1 eylül - 15 eylül ; tr. mars , yay üçlünüze zıt bakıyor..
* ekim ayı boyunca tr. mars , oğlaktaki üçlüye zıt bakıyor..

.....hoş zamanlar..........

* haziran sonları yani önümüzdeki bir kaç gün boyunca tr. venüs yay üçlünüze 120 derece güzel bakıyor..
* 15 eylül - 30 eylül arasında tr.venüs yine yay üçlünüze güzel bakacak çünkü geri harekete girmişti , ileri harekete geçip ikinci kez yay üçlünüze güzel bakacak.
* 10 ekim - 20 ekim tarihlerinde başak burcundaki venüs bu kez oğlaktaki üçlüye güzel bakacak...
* kasım ayı boyunca terazide güçlü çalışan venüs hem oğlak hemde yay gezegenlerinizle açı yapıyor. kasım ayı venüs ayı olacak sizin için gülücük
* aralık ayının son haftası çook güzel ; hem doğum gününüz ve hediye olarak tr.venüs akrepte sizin nt.venüse dokunuyor , ayrıca jüpiter sizi nt.AY'a dokunuyor.
MUTLU YILLAR ;)
Venüs transitleri, arkadaşlarla paylaşımlar için en uygun zamanlar, yardımlaşma için.Soluk alma zamanları diye anlatıyor Stefan FORREST.Yardım almak ve yardım etmek.Az önce transitlerime baktım.T-Venüs, T- satürn ile beraber natal venüsümün tepesinde ve T- venüs N-Uranüs 60 derece açı yapıyor.T-Uranüs N-Uranüs ve N-Venüs ile 150 derecelik açı yapıyor.
Ben farkında olmadan bugün soluk aldırdım kendime.Ve bir adım attım değişim(uranüs) için.Kişisel gelişimi dostlarla paylaşmanın(venüs) tam zamanıymış.Sabır ve disiplin gerektiren(satürn) bir oyun!

Merkür mü, sorun değil.Benim merkürüm natal haritamda zaten geri!

Natalda venüs 11.evde aslan.Venüsümün uranüs(terazi-1.ev), mars(koç-7. ev)  ve şiron(koç-8.ev) ile 120 derecelik açıları var.
sevgili yıldırım dostum,
super yazmışsın, ellerine saglık... bayagı emek harcamışsın yahu.... bu ne incelik böyle, coook tesekkur ederim...herseyi o kadar dogru ve guzel kaleme almışsın ki...helal olsun...

***14 - 16 yaşlarında transit plüto , oğlaktaki üçlüye sırayla sert bakıyor..kimliğe güç ve derinlik katacak ve bunu zorlu bi şekilde yaşamış olabileceğin bi dönem diye düşünüyorum.

hayatımda ögrendigim en buyuk dersti... öyle bir olay yasadım ki, hem bilincim (=gunes), hem de bilincaltım (ay) etkilenmişti... resmen sınıfta cakmıştım.. 7. sınıfta, alman lisesinde 2 dersten ikmale kalma filan yoktu bizim okulda.. ilk devre 5 ikinci devre 4...gum diye bi ses cikmişti... (o zamanlar notlar 10 uzerinden verilirdi...)...... inanılmaz bir ders almıştım... sonra sistemler degisti ikmaller kondu ama ben ikmale bile kalmadan mezun olmustum,unutamam onu...gülücük)

**** 1980 kışı yoğun bir dönem olabilir. tr. uranüs nt.venüse dokunuyor. jüpiter-satürn ikilisi oğlaktaki üçlüye sert bakıyor. aklıma hayal kırıklığı ile başlayıp biten bi aşk gibi geldi ama bu daha çok sezgisel oldu
o yıl hem lise bitirme imtihanları hem univ. imtihanları inanılmaz zor gunler yasadım... aşk ta yaşamıştım o yıllarda...

ben oglaktaki 3 lu ya da yaydaki 3 lu diye yorumlamiyorum...orada 6 gezegenin beraberliği var ve biri tetiklenince mesela jupiter tetiklenince o zaman oğlaktaki saturn de bir sekilde tetiklenmiş oluyor ve ben bunu gercekten iliklerime kadar hissediyorum... 2-3 gezegenden fazla beraberliklere stelyum adı veriliyor ve bu bende görundugu sekilde var... en uzak orb merkurle ay arasında yaklaşık 9-10 derece ama bu da beraberlik, kavuşum olarak göruldugu için stelyum oluşmuş oluyor... bu durum hem cok zorlayıcıdır hem de cok guzeldir... transitlere gore yasıyorum bunu... allahtan astroloji bilgim var da ne oldugunun farkındayım... mesela pluton transiti ni kac senedir cok iyi hissediyoprum ve senin de dedigin gibi daha 5-6 sene hissedecegim.. ona gore hazırlık yapıyorum zaten....

tekrar tekrar tesekkurler yıldırım... vaktim olunca tekrar yazacagim yorumlarına cevaplarımı...
mesela aklıma takılan bir şey var... tr. saturn 6. evde plutonuma kavusum yapınca ne olacak.... ne dusunuyorsun bu konuda..... sence neler yasarımm.....??????gülücük))
Referans Adresler