Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Transitler
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Yarın Terazi burcunda Ay-Venüs-Mars-Satürn kümeleşmesi olacak.
İlişkiler , ortaklıklar , paylaşımlar doğrultusunda önemli adımlar atma potansiyelinden söz edebiliriz.
karakterimizin en fazla oturdugu yaşlar arasında, özellikle stelyum oluşturan kişisel gezegenlere uzun yıllar etki eden transit kollektiflerin, sanki natal haritamızda yer alıyormuşcasına karakterimize büyük etki ettigine inanıyorum.

açıklayamadıgım bir uranyenliğim var. haritamda uranüsün çok öne çıktıgını söyleyemem.

ancak, transitlerimi gözden geçirdigimde;
uranüs kovaya girdiğinden itibaren; önce jüpiteri (inançları),
sonra güneş ve merkürü (kişilik, düşünsel yapı) ve şimdi de ay-venüs ve mars olmak üzere diğer kişisellerimi etkilemekte. 15 yaşımdan beri, 9-10-11. evler dahilinde uranüsün büyük bir damgası var. inançlarım ve toplum önünde aldıgım rol de çok uranyen biçimde şekillendi.

sizin de, kişisel gezegenlerinizi kapsayan stelyumlarınız, uzun yıllardır belli bir transitin etkisi altında ise; büyük oranda o gezegenin kimliğini kazanmış olabilirsiniz. özellikle de,kişiliğin en oturmaya başladıgı gelişme çağında kollektif transitlere maruz kalan stelyumlar, bünyesine bu gezegensel enerjiyi çok büyük oranda alacaktır diye düşünüyorum.

Félicé

(08-14-2010 06:10 PM)Serena Yazılan: [ -> ]karakterimizin en fazla oturdugu yaşlar arasında, özellikle stelyum oluşturan kişisel gezegenlere uzun yıllar etki eden transit kollektiflerin, sanki natal haritamızda yer alıyormuşcasına karakterimize büyük etki ettigine inanıyorum.

açıklayamadıgım bir uranyenliğim var. haritamda uranüsün çok öne çıktıgını söyleyemem.

ancak, transitlerimi gözden geçirdigimde;
uranüs kovaya girdiğinden itibaren; önce jüpiteri (inançları),
sonra güneş ve merkürü (kişilik, düşünsel yapı) ve şimdi de ay-venüs ve mars olmak üzere diğer kişisellerimi etkilemekte. 15 yaşımdan beri, 9-10-11. evler dahilinde uranüsün büyük bir damgası var. inançlarım ve toplum önünde aldıgım rol de çok uranyen biçimde şekillendi.

sizin de, kişisel gezegenlerinizi kapsayan stelyumlarınız, uzun yıllardır belli bir transitin etkisi altında ise; büyük oranda o gezegenin kimliğini kazanmış olabilirsiniz. özellikle de,kişiliğin en oturmaya başladıgı gelişme çağında kollektif transitlere maruz kalan stelyumlar, bünyesine bu gezegensel enerjiyi çok büyük oranda alacaktır diye düşünüyorum.

Bireyin en çok geliştiği, temellerinin atıldığı 0-6 yaş arası dönemdeki kollektif transit etkileri Yıldırım bi konu başlığında incelemişti..
Ki bende stelyum olmasa bile, kişi kaç yaşında olursa olsun, kişisel gezegenine transit yapan bi kollektifin karakterinde kalıcı özellikler bıraktığını gözlemliyorum..Mesela satürnyen birinin, kişisellerine dokunan uranüs, kişiyi eskiye oranla daha esnek, rahat, iletişime açık, yenilikçi, esneyebilen kurallara sahip birine dönüştürüyor...
Astrolojide transitlerin etkisi kesinlikle kalıcı, bende aynen böyle düşünüyorum..Ve şu anda deja-vu yaşadım, sana daha önce yazmışım gibigülücük
balık da şiron ve neptün transiti gerçekleşecek..benim 11. evim balıksa ben hep bu transitleri böle arakadaşlar gruplar vs. açısından mı deneyimleyecem..bi de karşıtı 5.ev olcak ayani aşk.çocuklar vs..yan,ii hayat bi sınasa..benim sınavımın sorularaı hep aynı yerden mi gelecek..gülücük neptün taransitinin uzunluğunu düşünecek olursak..bundan sonraki senelerim yani ne bileyim gülücük
Hem Asc yöneticisi hem de Güneş, Merkür, Venüs hatta Ay dokusunda bile Jüpiter esintileri taşıyan birisi olarak; Jüpiter transitleri yaşamında önemli olmalı, öncelikle bunu belirteyim. Tr. Jüpiter ikinci ev sahasına tam anlamıyla 22 Ocak 2011´de (Whole Sign´e göre) giriş yapacak. Ki 12 Mart 2011´den itibaren bi´ziyaretçisi daha olacak ilgili sahanın: Uranüs. Önümüzdeki zamanlarda sırasıyla Satürn-Merkür (ihtiyatlı düşünceler, olgun fikirler, disiplin edilmeye açık zihin vs.) ardından Uranüs-Venüs (eşitlik / özgürlük yanlısı ilişkiler, sıradışı yöntemlerle para kazanma potansiyeli, orijinal değerler vs.) ve Uranüs-Güneş (egzantrik kişilik, temelinde hür olma hissiyatı yatan yaşamsal (mesleki yönü mevcut) hedefler vs.) bağlantılarına üçgen oluşturacak bu iki kafadar. Tr. Jüpiter etkisini daha yakın bi´zaman aralığında deneyimleyeceksin, Tr. Uranüs´ün ise, 2018´e kadar kat edilecek yolu var. Önünde, mental açıdan Satüryen Merkür´ün meyvelerini toplayabileceğin (örneğin; toplumsal arenaya sunduğun fikirlerinde güven artışı) beklenmedik şekilde para elde etme potansiyelinin desteklenebileceği, bağımsızlık dürtüsü gelişkin kişiliğini çok daha rahat sergileyebileceğin olası zamanlar mevcut. Tr. Uranüs; muhtemel yaşanacakları besleyebilecek (üçgen kontakt) yönde hızlandırıcı / değiştirici akış sağlayabilir. Maddesel değer elde etme kapasitesi, kişisel kaynakların, otorite figürleri ile ilişkilerin, toplumsal arenaya açılan yüz´ün vb. Boğa / Oğlak (toprak evleri) mevzuularında, beklenmedik büyümelere, ani kazançlara gebe zamanları olası kılabiliriz. Tr. Jüpiter ve Uranüs´ün gölgelerine değinmeme sebebim, iki kafadarın önündeki açıların üçgen niteliğinde gerçekleşecek olması. Diğer transit potansiyellerine değinmeme sebebim ise; ufukta, diğer kişisellerini birincil olarak etkileyecek türden bi´hareketlilik tespit edememiş olmam. Spontane bi´karar mıdır bilemiyorum fakat; Var Mısın Yok Musun gibi bi´programa katılmak için oldukça keyifli zamanlarda olduğunun habercisi sanki gök yüzün =) Umarım, her şey, dilediğin yolda ilerler...sevgilerimle.

ginka

(08-18-2010 12:30 AM)Aprilios Yazılan: [ -> ]Hem Asc yöneticisi hem de Güneş, Merkür, Venüs hatta Ay dokusunda bile Jüpiter esintileri taşıyan birisi olarak; Jüpiter transitleri yaşamında önemli olmalı, öncelikle bunu belirteyim. Tr. Jüpiter ikinci ev sahasına tam anlamıyla 22 Ocak 2011´de (Whole Sign´e göre) giriş yapacak. Ki 12 Mart 2011´den itibaren bi´ziyaretçisi daha olacak ilgili sahanın: Uranüs. Önümüzdeki zamanlarda sırasıyla Satürn-Merkür (ihtiyatlı düşünceler, olgun fikirler, disiplin edilmeye açık zihin vs.) ardından Uranüs-Venüs (eşitlik / özgürlük yanlısı ilişkiler, sıradışı yöntemlerle para kazanma potansiyeli, orijinal değerler vs.) ve Uranüs-Güneş (egzantrik kişilik, temelinde hür olma hissiyatı yatan yaşamsal (mesleki yönü mevcut) hedefler vs.) bağlantılarına üçgen oluşturacak bu iki kafadar. Tr. Jüpiter etkisini daha yakın bi´zaman aralığında deneyimleyeceksin, Tr. Uranüs´ün ise, 2018´e kadar kat edilecek yolu var. Önünde, mental açıdan Satüryen Merkür´ün meyvelerini toplayabileceğin (örneğin; toplumsal arenaya sunduğun fikirlerinde güven artışı) beklenmedik şekilde para elde etme potansiyelinin desteklenebileceği, bağımsızlık dürtüsü gelişkin kişiliğini çok daha rahat sergileyebileceğin olası zamanlar mevcut. Tr. Uranüs; muhtemel yaşanacakları besleyebilecek (üçgen kontakt) yönde hızlandırıcı / değiştirici akış sağlayabilir. Maddesel değer elde etme kapasitesi, kişisel kaynakların, otorite figürleri ile ilişkilerin, toplumsal arenaya açılan yüz´ün vb. Boğa / Oğlak (toprak evleri) mevzuularında, beklenmedik büyümelere, ani kazançlara gebe zamanları olası kılabiliriz. Tr. Jüpiter ve Uranüs´ün gölgelerine değinmeme sebebim, iki kafadarın önündeki açıların üçgen niteliğinde gerçekleşecek olması. Diğer transit potansiyellerine değinmeme sebebim ise; ufukta, diğer kişisellerini birincil olarak etkileyecek türden bi´hareketlilik tespit edememiş olmam. Spontane bi´karar mıdır bilemiyorum fakat; Var Mısın Yok Musun gibi bi´programa katılmak için oldukça keyifli zamanlarda olduğunun habercisi sanki gök yüzün =) Umarım, her şey, dilediğin yolda ilerler...sevgilerimle.


Canım benm çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için emeğine bilgine sağlıkçiçek yorumuna bayıldım ask ah jüpi iyi gelir umarımgözkýrpma
hele saturnyen merkürün meyvelerine bayıldım inşallah canım ya ask
Başak burcunda Merkür geri hareketine başladık , iletişim alanında yanlış anlamalara ve türlü aksaklıklara dikkat diyelim.
Yorum yaparken word dosyasına yazdıklarınızı kaydederek devam etmeniz tedbirli bir hareket olacaktır ;)
cep telefonunuzun ve bilgisayarınızın tozunu almayı ihmal etmeyiniz =)
(08-21-2010 07:44 PM)lajâ Yazılan: [ -> ]
(08-21-2010 07:38 PM)Serena Yazılan: [ -> ]ve beklenen şey gerçek oldu. masa üstü bilgisayarım bozulmuş durumda. sürprizzz
bu astroloji bazen beni şaşkınlığa düşürüyor.

ya aslında birazda şartlanıoruz sanki..

ya yok laja gerçekten ben efemerisi takip etmiyordum. sabah açarken gariplik oldu. açıldı, kapandı kendi kendine. fazla sallamadım. sonra yıldırımın iletisinde gördüm merkür retrosu yaşandıgını. şimdi de hiç açılmamaya başladı. merkür retrosu olmadıgı zamanlarda da bu tip kominikasyon gereçleriyle ilgili tabii ki sıkıntılar oluyor. ama sanki bu dönemde daha bir artış yaşanıyor..
Merak ettiğim birkaç soruyu sormak istiyorum.Transit konularına yeni yeni katılım yapmaya başladım bu yüzden henüz sıfır bilgiye sahibim.Konuları detaylıca okusam da yinede sormak istiyorum.

Örneğin transit jüpiter bir evde kaç yıl kalıyor.Koç burcuna ilerlediğinde diyelim koç burcunda 1 sene kalıyor.Bu halde herkes için transit jüpiter koç burcunda deneyimi yaşıcak demek mi oluyor.Tabi herkesin aynı zamanda farklı evlerde bu etkiyi görmesimi bekleniyor.

Transit bir gezegenin doğum haritasında (diyelim ki 1. ev) hangi evde kaç derece olduğunu nasıl anlıyoruz.Ve girdiği evi terk etmesi ne kadar zaman alıyor.Bunu nasıl derecelendiriyoruz.
Yani transit jüpiter 1.evde 12' ise 5 ay sonra 30' ye tamamlayıp evi terk mi ediyor.

Garip ve belkide basit sorular sormuş olabilirim.Zahmet edip cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürederim.Astro.com da haritamda ki transit halinde ki gezegenlerin hangi evleri kestiği görülüyor ama bunların derecesi ve ilerleme şeklini açıklarsanız çok sevinicem...verygood
dha merkür gerilemesi başlamadan televizyonum bozuldu ve tamirde, umarım dönüşü tez olur.

bi başak burcu olarak bu gerileme beni baya etkiliycek gibi görünüyor ve 7.evimde geri gidiyor;haritamda da 4.,5. ve 8. evlerin yöneticisi merkür.umarım olumlu yanlarını görürüm bu gerilemenin; eski tanıdıklar falan...gülücük
Referans Adresler