Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Transitler
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Yıldırım Yazılan:
redroseee Yazılan:
phaldor Yazılan:o zaman +2 seçeceksin yani 82 doğumluysan..kendini baya alıştırmıssın haritana anlaşılan..uranüs 1.evinde retro da galiba gülücük
transıt ısınden cok anlamıyorum acıkcası ama gercekten sasırdım sımdı ben harıtama bakıyorum 9 evım bostu merkur ve venus geldı hımm 7 evıme neptun yay benım gezegenler cok degıstı bence
baska sıtelerden yorumlu cıkardıgımda hep oncekı gıbı cıkıyodu

selamlar efendim ;)

phaldor 78-83 arasında yaz saati uygulaması olmadığı bilgisini nereden buldun bilmiyorum ama pek çok kaynakta 78-82 yılları arasında 1 yaz saati uygulanmıştır yazıyor.
yani redrose gmt 3 olacak bence yani yükselenin boğa..

not ; yorumcularımızdan neptünzz bir mesajında demişti ki 78-82 arasında kışın doğanlar için yaz saati uygulaması olmamalıdır. 2 alınmalıdır..

bunun araştırılması gerektiğini düşünüyorum.

acaba 78-82 arasında yaz-kış demeden aralıksız 1 yaz saati uygulaması olmuşmudur yoksa kış olduğunda yaz saati uygulanması iptalmidir o senelerde.. ?

bu sorunun cevabı , neptünzz haklıysa pek çok üyemizin (ben dahil) yükselenini değiştirecektir..


Açıkcası azizim ben bilemez oldum hangisi dogru hangısı yanlıs 78-83 yıllarında yaz saati uygulanmadı dıye bılıyorum;ama bazı kaynaklar bu yıllarda saatin +3 oldugunu söyluyorlar 1 agustos 1983 yılında kesın olan bır sey var yaz saati +4 yapılmıs +2 fazla yaz saati verılmıs 1 ekım 1983 de bu uygulama bıtmıs ve +2 kışa gecılmıs gerısı zaten düzenlenmıs kolaylastırılmıs.

Şimdi olay şurda kilitli 78-83 yıllarında yaz saati uygulaması yapılmamıs olursa bız butun yılları +2 dıye mı alacagız yoksa +3 mü kabul görmüş anlamadım gıttı orda bır karmasa var her kafadan ayrı ses cıkıyor ben harıtamı +2 yaptım bıldım bılelı;ama sayet +3 olursa benımde hersey yer degıstırır artık arastırmak lazım ben her iki sekılde de harıta cıkardım bana uygun olan kesınlıkle +2 dıye düsünüyorum siz de kendınıze ona göre harıta cıkarın derim.

Astrolojı dergısı,haluk uluçam ve astromıstık de olması lazım buralarda yaz saati tabloları var bır bakın dogrusu neyse ortak noktada bulusalım derim arkadaslar aklım karıstı epeyce -ok
http://tr.wikipedia.org/wiki/Daylight_saving_time


Bu adres herseyı kesin dille cevaplıyor daha yeni buldum ve sizlerle paylasıyorum hersey net 78-83 arası +3 kabul görmüş yıl boyunca +1 yaz saati uygulama olarak kalmıs kendınız ıncelersınız gerısını artık -ok
e ben +2 alıyordum + 3 mü oldu şimdi?öffffffffffffffffffffff
e_kolay dan astro-software dan cıkardıgım harıta otomatık olarak gmt 2 olarak alıyoo hımm isler karıstı ama 1981 lılerı 3 olarak alıyoo ???
neptunzz Yazılan:http://tr.wikipedia.org/wiki/Daylight_saving_time


Bu adres herseyı kesin dille cevaplıyor daha yeni buldum ve sizlerle paylasıyorum hersey net 78-83 arası +3 kabul görmüş yıl boyunca +1 yaz saati uygulama olarak kalmıs kendınız ıncelersınız gerısını artık -ok

tamamdır arkadaşlar kafa karışmasına gerek yok , yukarıdaki linkte verilen uygulama ile phaldor'un devletin sitesinden okuduğu şey aslında aynı anlama geliyor gülücük
ki bende aynı şeyi söylüyordum zaten , 78-82 yılları arasında yaz saati uygulanmamış ama yaz-kış demeden yıl boyunca +1 eklenmiş normal saate..
yani gmt'yi 3 alıyoruz kimsenin bişeyciği değişmiyor ok ;)
bu dönemde transit mars ile transit satürnü başak burcunun ilk derecelerinde kavuşum yaparlarken görüyoruz.

yani şu sıralar gök kubbeden dünyamıza mars-satürn sinerjisi yayılıyor..

başak burcunun ilk dereceleri haritanızın hangi evine düşüyorsa o eve ait konularda disiplinli bir çalışma içine girmek için uygun bir zamandır.

mars-satürn sinerjisi (başak burcunda) fedakarca çalışma kapasitesi verecektir. önceden yarım bıraktığınız işleri tamamlamak için ideal bir zamandır diyebiliriz.
örneğin yarım kalan bir kitabı bitirmek , yarım kalan bir hedefinizi hatırlayıp yeniden başlamak yada kaldığınız yerden devam etmek..

özelikle başak burcu etkisi kuvvetli olanlar , bu sinerjiden en çok etkileneceklerdir diyebiliriz.

oğlak ve boğa etkisi olanlarda 120 derecelik güzel ve besleyici açı sayesinde yine olumlu etkileneceklerdir..
işlerini severek yapma kapasiteleri artabilir..

ikizler balık ve yay etkisi olanlar , birşeyler yapma baskısı hissedebilirler. ve bu sinerjiden gerilimle çıkabilirler ki onlara daha fazla çalışmalarını ve enerjilerini kendilerini yorucu bir işe adayarak kullanmalarını öneririm.

darkvenus

Bu sinerji de bize nasipmiş sinerjiler sardı dört bir yanımı Yıldırım gülücük
Bana güzel 120 likler Başakta kavuşmalar veriyor bu aralar transitler hayırlısı vesselam.
Hedefleri gözden geçirip programlanma zamanı anladın sen :D anladın gülücük)
başak burcunun ilk dereceleri benim 1.evimde görünüyor..satürn ve mars bu evimde..kişiliğimde,dışa yansıttığım tutumlarda etki gösterecek öylemi?satürn ün 5.evdeki pluto ile 120 lik açısı var..11.evimde bulunan güneş lede sextili..bu güzel olsa gerek..
tamam ama benim yükselen astrozoom ve astro.com'dan çıkarttığımda boğa,ondan başka sitelerde çıkarttığımda ikizler hangisi doğru şimdi?hımm
hımm lavinya sanatla aran nasıll benzer gıbı sankı harıtaa belkıde ıkızımsınngülücük)
Referans Adresler