Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Transitler
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Merkür Terazi Burcunda 29.Ağustos.2008 / 05:41:40

Merkür aklın ve mantığın gezegenidir. Ruhun analitik fakültesidir. Fikir alışverişleriyle alakalıdır. Zihinsel olarak nerede olduğumuzu gösterir. Günlük rutinler de Merkür ile bağdaştırılır. Bizim günlük yaşantımız içerisinde bazı sözleri söylememize, düşünmemize sebep olur. Haber, mesaj almak, kardeşler, öğrenme konuları ile ilgilidir.



Zodyak’ta (Burçlar Kuşağı) Merkür’ün geçiş yapmakta olduğu burç, o dönemde zihnimizin hangi konulara odaklanacağını ve diğer kişilerle nasıl iletişim kuracağımızı gösterir. Merkür bugün (29 ağustos 2008) Terazi burcuna giriş yaptı. İlgi ve konuşmalar ikili ilişkiler, diplomasi, hukuksal konular, estetik ve sanatla ilgili konular alanına yönelecek demektir. Barış ve uzlaşma arayışımız, uyuşmazlıkları çözecek ortak bir zemin bulma becerimiz artıyor. İki şeyi kombine etmekteki ustalık, dizayn kabiliyeti, moda ve dekorasyon alanlarında da başarılı olmamızı sağlayacaktır.



Merkür’ün Terazi burcuna giriş yapmasıyla birlikte, olayları iki farklı cepheden de görebilme yeteneğimiz artacak. Fakat bu özellik, bu iki farklı görüşün arasında kalmanıza, kararsızlığa da sebep olacaktır. Bir konuda önemli karar verirken, karşınızdaki kişilerden bir düşünme payı istememizde fayda var. Kısa zamanda verdiğimiz kararlardan rahatsız olma ve bu yüzden de girmiş olduğumuz yolda başarısız olma riskimiz de var. Merkür’ün Terazi burcundaki bu yerleşimi ticaret, satış ve pazarlama açısından da olumludur. Halka ilişkiler de başarılı olabileceğimiz alanlardan biridir. Merkür’ün bu burçtaki gölge yönlerinden biri ‘yağcılık’ tır.



Merkür Terazi burcunda 24 eylül 16 ekim tarihleri arasında geri hareket edeceğinden, bu burçta kaldığı süre toplamda 49 günü bulmuş olacak.



Astrolojik haritamızda Merkür’ün geçiş yapmakta olduğu ev, en çok neler üzerine kafa yorduğumuzu, ilgimizin hangi konular üzerine odaklandığını, neyi planladığımızı, diğer kişilerle neyi konuştuğunuzu, hangi alanlarda iletişim sağladığımızı, nerede hareket ettiğimizi gösterir. Merkür’ün özellikle haritamızın köşe evlerinden geçişleri önemlidir.



Merkür 1. evimizden (ASC) geçerken; iletişim ön plana çıkıyor. Kendi görüşlerimizi diğer insanlara rahat anlatabiliriz. Söz sırası bizdedir. İkna kabiliyetimiz yükselir. Zihinsel olarak da aktifleşiriz. Hareket arzumuz artar. Kısa mesafeli yolculuklar için ideal transitlerden biridir. Yakın çevremizden, ilişkide bulunduğumuz kişilerden haber alabiliriz.



Merkür 4. evimizden (IC) geçerken; entelektüel ortamdan iç alemimize çekiliriz. Ne istediğimizi, ileri dönük beklentilerimizi değerlendiririz. Aile içi iletişim artar. Ev, aile, geçmiş hakkında konuşur veya düşünürüz. Nostalji yapabilir, eskileri yad edebiliriz.



Merkür 7. evimizden (DSC) geçerken; yakın ilişkide bulunduğumuz, sevdiğimiz kişilerden haber ve bilgi alabiliriz. Önemli konuşmalar yapabiliriz. İşle, geleceğimizle ilgili imzalar atabiliriz. Diğer kişilerin fikirlerine ihtiyaç duyuyoruz. Birlikte yapılan işlerden avantaj sağlayabiliriz. Ortak işlere girmek, birlikte kısa seyahatlere çıkmak açısından uygun bir transittir.



Merkür 10. evimizden (MC) geçerken; dış dünya ile maksimum iletişim halimizde oluruz.

İş ve kariyer hayatımızı bağlayan önemli toplantılar, sözleşmeler, imzalar atılabilir.

Üstlerimizle veya bizden daha güçlü kişilerle irtibata geçebilir, geleceğimizi ilgilendiren konularda önemli konuşmalar yapabiliriz. İyi organize olmamız ve planlı hareket etmemiz gerekir. Toplum önünde yapılacak konuşmalar bu zamana denk getirilebilir. Kariyer hayatımızda işimize yarayacak konularda bir şeyler öğrenebiliriz.



Kısa seyahatler Merkür’ün yönetimi altındadır. Bulunduğu ev konularıyla ilgili seyahatler ve hareketlenmeler oluşabilir. Merkür sözleşmeleri ve sözlü taahhütleri de yönetir. Geçiş yapmakta olduğu evle ilgili konularda sözleşmeler, anlaşmalar yapabiliriz.




Yazan: Öner Döşer
[Resim: astro2at01lavinya503872ov5.th.gif]
öncelikle yukarıdaki harita silik çıkıyorsa , bilgisayarınızda YENİLE tıklayınız düzelecektir bunu söyleyim.

sonrada ilk defa HORARY yorumu yapacağımı ve kurallarını bilmediğimi hatırlatayım. sadece astrolojik mantık yürütmeye çalışacağım.
ve pek tatmin edici olmayacağını düşündüğümden , yorumun sonuna transit yorumu ekleyeceğim..

horary haritasında plütoyu yükselirken görüyoruz. ASC üstünde retro konumunda ve oldukça sert açılar yapıyor.
plütonun olumsuz enerjisine dikkat diyorum. olumsuz plütonun mesajı bişeyleri bitirmek , sonuçlandırmak , acı gerçekle yüzleştirmek olabilir diyorum ama tekrarlıyorum bunlar sadece olasılık.

haritanın tepesi diyebileceğimiz noktada merkür-venüs kavuşumu görünüyor. okyanusya'nın gözünü diktiği noktada iletişimi kolay ve zevkli hale getiren , ilişkiler konusunda , sosyal konularda hoşsohbet ortamları ifade edebilecek merkür-venüs kavuşumunun yine sınav disiplini açısından sorun teşkil edebileceğini düşünüyorum.

olumlu birşey yokmu dersek , satürnün konumu dikkat çekici. 1.evin yöneticilerinden olan satürn , güneşle kavuşum yapıyor + 1.evin diğer yöneticisi olan jüpitere güzel bakıyor..

ayrıca astroidlerden başarıyı ifade eden vesta bu ikisine 120lik güzel açıyla bakarak büyük şans üçgeni oluşturuyorlar.

sanki iki olasılık olduğunu gösteren bir harita diyebilirmiyiz ?
zaten her zaman iki olasılık vardır da , burada daha keskin biçimde belli oluyor genel atmosfer.

plütonun - merkür ile venüsün sert kombinasyonları ile satürn-jüpiter-vestanın büyük şans üçgeni..

satürn aynı zamanda güneşle kavuşum yapıyor yani okyanusyanın hayat enerjisinin üstüne toprak dökülmesi gerekiyor belkide bu sınavdan geçmek için..
canlılık kaynağının tam üstünde SATÜRN GÖLGESİ ama bu da her zaman söylediğmiiz gibi satürn başarısının bir bedeli olsa gerek.

ben horary'den korktum , en iyisi sesame'yi beklemek arkadaşlar gülücük

6-7 eylül transitleri ;

merkür-venüs-mars transitlerini terazi burcunda görüyoruz yani okyanusyanın 5.evinde..
5.ev için aslan burcunun evi deriz yani disiplinden ziyade eğlenceyi , coşkuyu , sosyalliği , flört gibi gönül ilişkilerini , riskleri ifade eder.
merkür-venüs-mars üçlüsünün 5.evdeyken aynı zamanda rehavet ve gevşeklik verebilecek transit jüpiter karesini de yoruma katacak olursak sevgili okyanusya'nın sorunu belkide olumsuzluklar değilde , olumlu hislerin onu sıkı çalışmaktan alıkoyması olacak şeklinde yorumlayabiliriz. yani sevgili okyanusya bu hafta boyunca kendini iyi hissetsen bile gerekiyorsa bilerek canını sıkmalı ve cansıkıcı olan ders çalışmayı başka herşeye tercih etmelisin derim.
merkür-venüs-mars üçlüsü hızlı gezegenlerdir ve verdikleri keyifli enerjiler en fazla bir-iki haftalıktır buna dikkat etmelisin bence ok

başarılar dilerim ;)

aeon

29 martt 2008 de bileğimi kestim.o zman ki transitler nelerdi.
münzevi Yazılan:29 martt 2008 de bileğimi kestim.o zman ki transitler nelerdi.

selam münzevi ; yine GÖKYÜZÜ GÜNDEMİ - TRANSİTLER kategorisinde önemli konular arasında bulabileceğin gökgünlüğü-ephemeris konu başlığından tüm transitleri takip edebilirsin.

ben sana mart ayının linkini veriyorum ;

http://www.khaldea.com/kldaephem/2000/mar2008gmt.shtml

benim dikkatimi çeken ilk önemli etkiyi söyleyim ; güneş yaklaşık 9 derece koç burcunda ve mars yaklaşık 9 derece yengeç burcunda yani havada güneş-mars sert kare açısını görüyoruz. belkide o tarihlerde gerilim , tartışma , öfke , kazalar vb. marsiyen şeyler yaşayan tek sen değilsindir , hatırlayabilenler benzer şeyleri yaşayıp yaşamadığını paylaşırsa seviniriz ;)
marla2029 Yazılan:Yıldırım,

Uranüs transitleri konusunda araştırma yapıyorum bir süredir.Elimdeki kitaplarda ve internette
Uranüs'ün ev ve gezegenlere transitlerini ayrı ayrı ele alan doyurucu bir kaynak bulamadım.
Ne yapabilirim?

sevgili marla ; tek tek uranüsün evlerden geçişini ve gezegenlere yaptığı açıları anlatan doyurucu bir kitap bulmak zor dediğin gibi.

ben kitaplara çokta bağlı kalmamak gerektiğini düşünüyorum. eğer ki uranüs transitlerinin temel etkilerini netleştirebilirsek hangi evde nasıl etkiler getirebileceğinin mantığını yürütebiliriz diye düşünüyorum.

hatta şöyle de bir fikrim var ; gerek inceleme konusu yapacağımızı söylediğim astroidleri , gerekse zaten bildiğimizi düşündüğümüz uranüs gibi gezegenlerin etkilerini sırf transitleri takip ederek (sadece kendimizde değil , buradaki ve çevremizde insanlarda + ünlülerde) pek çok bilgiye ulaşabileceğimizi düşünüyorum.
hani derler ya her insan bir kitaptır diye , işte bunu uygulamalı bir hale sokabileceğimizi düşünüyorum.
mesela sevgili cansin1970 arkadaşımızla ilgili 2007 uranüs transidi vurgusu yorumu yapmıştım. bizlerle içtenlikle paylaşmıştı yaşadığı beklenmedik gelişmeleri.
bunun gibi transit zamanlarını tespit ettiğimiz arkadaşlarımızın buradan yapacağı içten paylaşım ve kritikler en az kitaplardaki bilgiler kadar önemli olacaktır diye düşünüyorum. inşallah bu uygulamayı forum içinde bir sisteme oturtacağız.

yinede özellikle ağır giden gezegenlere dair doyurucu bilgiler verdiğini düşündüğm stephen arroyo'nun yazmış olduğu astroloji , dönüşüm ve karma kitabını tavsiye ederim eğer okumadıysan.
URANUS hakkında 2003 ocak ayında yazdığım yazı... umarım size faydası olur...

13 Mart 1781 de keşfedildi.Düzensiz dönüş hızı vardır.
İçimizdeki devrimciliği,sürpriz değişimleri,yeniden doğuşu,özgürlüğü simgeler.

Her 21 senede bir döngüsü oluşur.Bundan dolayı da insanlar her 21 senede bir değişim yaşamak isterler.Çünkü bu döngü başladığında hayatımızda da yeni başlangıçlar dönemi başlar.gerilim.
18-21 yaşlarda insanlarda ailesine karşı,kurulmuş olan sistemi değiştirme ihtiyacı oluşur.Bu büyük bir enerjidir.Değişmeyen tek şey “başkaldırma”dır.Yani herkes öyle veya böyle başkaldırır.

40 lı yaşlarda (38-42), ortayaş krizi oluşur.Oluşturduğu enerji ile kişi geçmişiyle hesaplaşır.
Evliyse boşanabilir,işinden memnun değilse işini değiştirebilir.Bu dönemde kendi insiyatifimiz dışındaki terslikleri yaşayabiliriz.Bilinçli veya bilinçsiz bir takım değişiklikler yaşarız.”40 ından sonra azanı teneşir paklar”, sözü bu amaçla çıkmıştır.

Uranus sürpriz değişiklikler yaşatır insana,Pluton ise köklü değişiklikler.Pluton = Yanardağ (içten içe yanar,kişi bunun farkına varmaz ve birden bire patladığında köklü değişiklikler yaratır.)Rüzgar vardır ve bunun kasırgaya dönüşmesidir uranus etkisi.Yani cok büyük bir enerjidir ve kasırga nasıl sürpriz yaratırsa,Uranus de öyledir.Kişi bu değişiklikleri içsel olarak arzular,değişiklik yapmak ister.Eğer Uranus döngüsünü hissedersen,rüzgarı arkana alırsın.
Bu arzularına dur diyebilirsen,alışkanlıklarına sıkı sıkıya bağlı kalıp tutunursan,bu sefer tutunduğun koltukla beraber savrulursun. sıkıntılar(”keder,sanssızlık” deriz hep),bunalım yaşarız.
Halbuki 40 lı yaşlarda hepimiz bir değişiklik yaşayabiliriz.Şuurumuzu yükseltip,direnç göstermeden bunu kabul etmek gerekir.İçinden gelen sesi dinle ve yüreğinin götürdüğü yere git.
Şimdiye kadar ne yaptığını ve ne yapacağını Uranüs döngüsüyle beraber yaşarız. Kişi “Ben artık başka bir şey yapacağım”, der.Kendi kendisine baş kaldırır.Böylece kendisine uyguladığı hayat programını değiştirir.
Uranüs direkt sinir sistemini (=elektriğimizi) etkiler.Omuriliğinizde hissedersiniz Uranüs’ü. Elektriğimiz değişir.İşte bu sebebten frekansımızı da değiştirmemizin tam zamanıdır.
Bambaşka bir ortamda buluruz kendimizi.Değişimini başaramayan koltukta çakılır kalır.Tatmin olmamıştır.İçindeki arzularını yerine getirememiştir.O yüzden bu kişi ilerki yaşlarda bunalım yaşar.Genç insanlara hükmetmeyi bu yüzden sever yaşlı,tatmin olmamış insanlar.

63 yaşında kişi,kendini tekrar tanımlama hissine sahip olur.Kendisini bu yüzden rahatsız,mutsuz hissedebilir.Yeni emekli olmustur,veya olacaktır ve bu kişi için cok önemli bir değişimdir.Bunu olumlu kullanırsa,isteyerek emekli olursa avantajlıdır.

Astroloji burda da kişiye yardımcı olur.Bilinçliyse bu konuda,kendini ona göre yönlendirebilir,bazı olayları kabul edebilir ve bu sekilde mutlu olabilir.

84 yaşında,eğer kişi 42 ve 63 yaşındaki değişiklikleri kendi istediği şekilde gercekleştirmişse,mutlu bir yaşam sürer.Olgun ve tecrübelidir.
Ama eğer geçmiş döngülerde değişimini yapamamışsa,o zaman atrafına,bilhassa yakınlarına kök söktürür.

Uranus Fransiz ihtilali ile bağdaşır.Sonra Elektrik bulunmuştur.1919 da Uranus balığa geçmiştir.Aynı simdiki gibi.

Uranusun keyfini çıkartabilmek için Uranus ü iyi anlamak gerekir.Herseyi yenileme fırsatı verir insana.
Uranus,Neptun ve Pluton; Satürn kadar hayatımızda belirleyici değildir.
Satürn döngüsü 14-15 li yaşlarda başlar,sonra Uranus etkileşimi başlar.Bu muhteşemdir,çünkü kişinin uyanmasına,yenilikler yapmasına yardım eder.

Doğum haritasında, Uranus – Venus etkileşimi varsa bu yaratıcılığı,aşkı,sanatı sembolize eder.Sanat yaratıcılık boyutunda muhteşem güzel ve başarılı olur.Aşk potansiyeli de vardır.
İlişkileriniz,duygularınız,beğenileriniz değişir.Bu dönemde kişi aşka kendini kaptırmamalıdır,çünkü skandalvari aşklar yaşama potansiyeli vardır.Transit bittiğinde o partnerin (kadın veya erkeğin) hiç de istediğin birisi olmadığını anlar ve hayal kırıklığı yaşarsın. Hasta olursun,psikolojin bozulur.
(Astrolojinin faydası)

Uranus döngüsünde kişi kendi potansiyellerini keşfetme imkanına sahip olur.Ama kendini kaptıracağına bu enerjiyi olumlu kullanmalısın.Olumlu kullandığında sırası gelir Uranus e teşekkür edersin!!!Eğer doğru ve tam bilirsen,nasıl değişiklik yapacağını,zamanını bilirsen çok başarılı olursun.M.Ali Erbil tam o döngüde bir program yaptı ve meşhur oldu.Eskiden onu kim tanıyordu ki? Uranus onu harekete geçirdi,tetikledi.

Uranus döngüsünde ya kendini tekrar yaratırsın (özgürlük duyguları) ya da kendini yok edersin.
Belirli kalıplarda isen özgür değilsindir,yaratıcı olamazsın.Parçası oldugun düzenin,sistemin yenilenmesi için önce kendini yenilemen lazım.Bunun için de zihinsel özgürlük gerekir.

Uranus döngüsü kitleler üzerinde de etkileşim yapar.
Uranusu incelerken, bulunduğu burç pek önemli değildir,çünkü kişisel gezegen değildir.
Ama kova burcunun yöneticisi olduğundan,kovadaki değişim potansiyeli önemlidir.Şu sıralarda kova dan çıkmak üzeredir.Geçişte balık burcunun özelliklerini yansıtır.Kovadayken müthiş değişimler oldu(1994-1995) daha özgür olma ihtiyacı çıktı insanlarda.Zaten her seferinde böyle değişiklikler,veya kitleleri etkileyecek değişiklikler olur.Şimdi de bu geçiş döneminde bu değişimin gerilimini yaşıyoruz.Uranus 1919 da da kovadan balığa geçmiş ve Türkiye insanı inanılmaz bir enerjiyle bayağı büyük sürpriz bir değişim yaşamıştır.Uranus her burç değiştirdiğinde (7 senede bir) kitleler etkilenir çünkü sistemde değişiklikler olur.1995 de doğanlar bu değişikliğin içine doğdu.Yani değişimin yansımasıyla dünyaya geldi.

Herkes sahip olduğu potansiyel doğrultusunda ve Uranusün bulunduğu burcun etkisinde değişir.Kendinde yapabileceğin en ufak bir değişiklik bir kitlede kıvılcım olabilir.TC nin kuruluşu gibi…Cünkü Uranus Türkiyenin haritasında MC nin üstünde yer almaktadır.

Esas etkileşim geçişe yaklaşırken veya geçişten uzaklaşırken meydana gelir.Tam zirvedeyken etkileleşim olmaz, çünkü değişime uyum sağlamış oluruz.

Şimdi Uranus Kovadan Balık burcuna giriyor.
Kova: Dışardaki özgürleşme.
Balık : İçsel özgürlük.
7 yıllık yeni bir çağ başladığında bu içsel özgürlük bir ihtiyaç olarak açığa çıkar.Dışardaki topluluklar etkilenir bu potansiyelden.Bu çok büyük bir potansiyeldir. İsyanlar,savaşlar,keşifler,yenilenme,rönesans…hep bu döneme (Uranusün Kova burcundaki durumuna) rastlar.Savaşlar bitince içe yönelme başlar(Balık).Ülkeler kendi yapılanmalarını oluşturur.
Ülkeler bütün dünyanın değişiminin bir parçasıdır.(Elektrik ve frekanslardan herkes etkilenir)
Örneğin,geçmişe göre şu anda insanların şuur düzeyi,farkındalığı değişti.

Farkında olmak ile olmamak çok önemlidir.Bazı şeylerin farkındaysanız ama ne oldugunu anlıyamıyorsanız canınız sıkılır.Tam olarak nasıl değişeceğimizi bilmiyorsak ,sıkıntılar başlıyor demektir.Uranus balık burcuna 11 Mart da geçiyor.Bu demektir ki, Uranusün Balık burcundaki deneyimleri yaşanacak yani insanlar onu deneyimleyecek.
Balık burcu maddenin ötesidir.  Bedenimizden daha fazlasını öğrenmek için özgürleşeceğiz. Yeni bir yapılanmadır bu.Büyük sıkıntı verir insanlara bu, ama bu büyük enerji, olumlu kullanılırsa hem kişileri hem de ülkeyi yüceltir.




Kendini kabul edersen,pratik hayatın daha uyumlu ve iyi olur. Kaptıracağına kendini, kabul göster.
Keyif almak için öğrenmek lazım.Karşındaki kişiyi öğrenirsen, ondan keyif alırsın.Sen özelsin ve herkesin de özel olduğunu kabul etmelisin.”Ben özelim,ben güzelim,ben yaparım…” demelisin.Kolay yaşamayı öğrenmek lazım.Beğenmediğin herşey, aslında kendi içindeki kusurlarındır.  Kusurlarını öğren ve onları düzeltmeye başla !


24 Şubat 2004

Uranus şu anda balık burcunda ve kişilerde ve ülkelerde içe yönelme başladı.
Amerikan Savunma Bakanlığının (Pentagon) cıkardıgı bir yazıda iklim değişikliklerinin tehlikesinden, küresel ısınmadan bahsediliyor ve 2020 yılında Avrupa kıtasının cogu kuzey bölgelerinin, buzulların erimesiyle sular altında kalacagı konu ediliyor.Simdi ülkeler kendi içlerine yönelerek, ne yapacaklarını tartışmaya basladılar. 23 Şubat aksamı NTV de bu raporla ilgili tartışma baslatıldı ve Türkiyenin bir cevre politikasının eksikliğinden bahsedildi. Bu da gösteriyor ki, Uranus gercekten de Balık burcunda içe yönelmeyi sembolize ediyor.
Son zamanlarda insanlar mistik deneyimlere basladılar.NLP, tarot, yoga gibi insanların içlerine yönelerek kendilerini geliştirmeleri bu dönemde daha da yogunlastı.
Bunlar hep Uranusün etkileridir…..
Bu dönemde dogan insanlar da bu etkileri almis kişiler olacaklar, çünkü dünyanın su anda buna ihtiyacı var….

sevgiyle kalin...gülücük)
aslında transit uranüsün etkilerini en iyi bizim usta yorumcumuz uranus bilecektir aklımıza gelmeliydi ;)
teşekkürler uranus

bende küçük bir örnek olarak şu dönemden yaşamış olduğum uranüs transidini paylaşabilirim ki daha önce sözünü etmiştim. transit uranüs güneşime kare bakıyor ve oldukça sıradışı , hızlı bir değişim geçirdiğimi söyleyebilirim.
transit uranüs marsıma zıt bakmıştı geçtiğimiz senelerde ve hatırladığım kadarıyla yine ayaklarımı yerden kesen özgüven , hiç birşeyi umursamama , riske girme gibi hisleri yoğun olarak yaşamıştım.
bu arada transit uranüs ileri harekete geçtiğinde , yorumcumuz uranusun ASC'si üzerinden geçecek yani diğer bir deyimle hayatında (haritasında) uranus yükselecek..
olası değişim ve beklenmedik gelişmeler sözkonusunu olacaktır diye tahmin yürütebiliriz.
müsait oduğunuzda bizimle paylaşacağınız uranüsyen değişimler sözkonusuysa dinlemekten keyif alırız efendim.
sagol baskan...gülücük)
paylaşmaktan zevk duyarım... Uranusun ben de cok buyuk etkileri olmustur... eger astroloji bilmeseydim ben herhalde yere yapisik vaziyette olurdum... bosuna nick name i uranus koymadim ben... her neyse...gülücük) gecen senelerde bahsetmistim herhalde uranusun bendeki etkilerini......şimdi zamanim cok kisitli sonra yazarim...

sevgili Lavinya acil bir soru sordu onu cevaplamaya calisayim...
herseyden önce hafta sonundaki imtihaninda basarilar ver bol sans...
Gunluk ransitlerde Ay ın hareketleri basta olmak uzere diger hızlı hareket eden gezegenlere bakariz... Transit ay senin haritanda neleri tetikliyor... imtihanla ilgili tabii ki aklı sembolize eden merkur (natal) ve duygularini sembolize den ay a (natal) bakmak lazim...
transit ay c.tesi gunu sabah saatlerinde senin venus e sextil yacak, yani olumlu açı yapacak... Gunes,ne ise 90 derece yapacak... gunesini yani bilincini harekete gecirecektir, ama bu zorlayıcı olabilir senin için... imtihanda için baska der, bilincin baska der ve ikilem yasarsın.. "yaaa cevap bu muydu yoksa su muydu..." dersin... ehhh madem astrolojiyle bunun farkına varıyoruz, o zaman avantajlıyız di mi... napmak lazim... bence ilk dusundugun genelde dogru olandır... bunu unutma lutfen... Takıldıgın soruya içten sevgini yolla, halledersin sen... taaaa okyanuslarin derinlerinden buluverirsin bilgiyi....
pazar gunu sabah saatlerinde ise tr. ay merkurune 60 lık açı yapacak... herhalde aklının % 100 kapasitesini kullanma potansiyelin doğacak... super bir durum bence...iyi konsantre olabilirsin ve sonucta da dogruların fazlalaşacaktır...
imtihandan cıkınca da... "yaaa amma da kolaymış" dersin... gülücük)) aslında zor soru yoktur.. bilmezsek , hep " amma da zor soru haaa..." deriz... gülücük)
Ayrıca hem c.tesi hem de pazar gunu tr. venus, merkur ve mars yanyana duracak... Terazideki ay ın ile beraber stelyumun da tetiklenecektir... stelyum içindeki saturn ün tetiklenmesi, sana imtihanda sabır ve disiplin verir...
tr. merkurde retro filan da yok, bu da imtihan için sana hız kazandırır...
bak gorursun guzel gececek... c.tesi ve pazar sabahları cok istekli ve arzulu uyan... istekli oldugunu banyodaki aynada yuzunu yıkarken kendine soyle lutfen...gülücük)
bol şansssss...gülücük)
Referans Adresler