Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Transitler
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar sizlerle hayatımın en büyük hatasını paylaşmak istedim. Bu hatayı 6 yaşındayken yaptım. Evet 6 yaşındayken büyük bir hata. Yaramazlık sonucu bir felaket.. Olması gerekiyordu ve oldu.
Yolun kenarındayken elimi tutan bi yakınımızın elini bırakmışım ve doğru karşı tarafa koşmaya başlamışım.Çünkü karşı taraftaki şekercinin şekerleri beni büyülemiş dediklerine göre... Tabi o sırada olan olmuş ve hızla geçen bir taksi bana çarpmış. Havada taklalar falan atmışım. Komaya girmişim kısaca :( Tabi benim bu olay hakkında aklımda hiç bir şey yok.. Ve o insafsız taksi sürücüsü hızla kaçmış.. Hayatım büyük hatasıydı... O günden beri annem beni hep tembihler. Artık okadar alıştımki sağ sola bakmadan karşıya geçemem.. 23.05.1997 22:00 da hastaneye gitmişim ve olay haritasının benim haritama transiti aşağıda. Acaba hangi açılar bunu tetiklemiş olabilir ? Aynı olayın bir kez daha yaşanması olası birşeymi ? Özellikle dikkatimi çeken Neptün - satürn ve 8. evim arasındaki Tkare ?


Raporda yazanlar aynen şöyle ...
YAKINMASI : Bilincinin uykuya meyilli olması , sağ tarafındaki şişlik , baş ağrısı.
ÖYKÜSÜ : 23.05.1991 tarihinde saat 22:00 sularında yaya halde ilen trafik kazası geçirmesi sonucunda acil servisimize getirilen hastanın ajitasyonlarının olduğu , bilinçinin hafif derecede uykuya meyilli olduğu belirlendi. Bunun üzerine çektirilen grafikler sonucunda sağ temporoparietal minimal çökme frakürü belirlenmesi üzerine ileti tetkik , takip ve tedavi amacıyla servisimize yatırıldı.........


[Resim: olaygw2.th.jpg]
Hades Yazılan:Açıları şöyle güneşle 120 derece , mars la 90 , jüpiterle 135 ,uranüs kavuşum , pluto 60, kuzey ay düğümü kavuşum , ıc 60 ve mc 120 . Sivriliyor derken gülücük?

sivriliyor derken , kendini gösteriyor plüto dikkat et gülücük
EYLÜL

* Jüpiter 1.evinde ilerliyor. kendini ifade ediş tarzında daha rahat ve özgüvenli hissedebileceğin bir dönemdesin. sene sonuna kadar jüpiter 1.evinde ilerlemeye devam edecek..

* transit satürn , başak burcuna girdiği eylül ayı boyunca senin 9.ev merkür-jüpiter kavuşumuna dokunuyor. 9.ev merkür - jüpiter kavuşumu sana eğitim konusunda başarı potansiyeli veriyor. pratik bir zekaya ve konsantre olduğunda keskin bir hafızaya sahip olmalısın. şimdi eylül ayında ve ekim ayının ilk 15 günü boyunca transit satürn bu yeteneğini ''zahmetli'' bir şekilde kullanmanı isteyecek.
bence vereceği mesaj şu olabilir ; sınava hazırlık sürecine nasıl başlarsan öyle gidersin. yolun başında işe ciddiyetle sarıl..

bu transidin şöyle bi sorunu olabilir ; ilgi alanlarının genişlemesi sebebiyle , derslere odaklanmak için zamanının yetmeyebileceği sorunu sözkonusu olabilir.
nacizane önerim ; ilgi alanların (astroloji , inanç sistemleri vb. ) ne kadar genişlerse genişlesin , derslerine bir program içinde çalış ve kalan zamanını diğer alanlar için kullan diyebilirim..

* eylül ayı boyunca transit neptün geri gittiğinden , ay ile venüse yaptığı sert transidin etkisi hafif olacaktır.

* 7 - 14 eylül kritik görünüyor ; hem hadesin başak burcundaki güneşinin üzerinde güneş tutulması yaşanacak , hemde transit mars hadesin güneşine sert bakacak. yüksek enerjinin getireceği gerilim söz konusu olacaktır. 7-14 eylül arasında bu yüksek enerjini , çok çalışarak , spor yaparak , kendini yorarak boşaltmanı öneririm.

* eylül ayının son haftası (20 - 28 eylül) transit venüs , senin venüse dokunuyor. aşk potansiyeli ortaya çıkabilir. ya da parasal harcamalara dikkat et derim. bir tür rehavet sözkonusu olabilir , kendini iyi hissetmen güzel ancak çalışmalarını frenleyebilir..

EKİM

* ekim ayının sonlarında transit jüpiter , güneşine sert bakacak. fazla özgüven , aşırı iyimserlik , ve tembellik eğilimine dikkat etmeni öneririm.

* 10 - 21 ekim arasında hem transit mars , senin marsa sert bakıyor ve öfkeli , sabırsız hadesi ortaya çıkarıyor hemde venüsün hoş etkileri seni rahatlatıyor. venüs - mars transitleri aynı anda etki yaptığında tutkular yoğunlaşır..

KASIM

* transit neptün normal hareketine dönüyor. ve senin ay - venüs ikiline sert bakıyor. belkide gönül meseleleriyle uğraşabileceğin bir kış seni bekliyor olabilir. neptün transitlerinde , sevgi kavramı önplana çıkabiliyor yinede sonuç hayalkırıklığı olabiliyor çünkü neptün bizleri kandırmayı çok sever. kış ayları boyunca , çıtırlara dikkat diyorum gülücük kararlarına duygularını karıştırmamaya bak , hayallerini mantık süzgecinden mutlaka geçir. ayakların yerden kesilmesin..

* 14 - 17 kasım civarı transit venüs , senin marsa dokunacak ve tutku düzeyinin artması olası.

* 10 - 15 kasımda transit güneş , 12.evindeki ay-plüto ikiline dokunuyor ve bilinçaltını aydınlatıyor gülücük

ARALIK

aralık ayının son haftasında güneş - jüpiter - plüto üçlüsü senin 9.ev merkür - jüpiter kavuşumuna 120 dereceyle güzel bakacaklar. sınava hazırlık sürecinin en verimli günleri olacaktır diye düşünüyorum.
zihinsel pratikliğin yanı sıra , çalışmalarına derinlik ve çeşitli çalışma stratejileri katabilirsin..

başarılar diliyorum hades ; herşey gönlünce olur umarım..
Hades Yazılan:Çok teşekkür ederim yıldırım gülücük Peki benim ne zaman çıtırlara dikkat etmemem gerekecek gülücük). Yani güzel bir ilişki kurmak için ne zamanı beklemeyliyim ?

* şimdi öncelikle üniversiteyi kazanacaksın. ( iyi bi yer ve iyi bi üniversite olmalı aşağısı kesmez gülücük )

* üniversiteyi yüksek not ortalamasıyla bitirmen avantajınadır söyliim..

* bitirmek yetmiyor , master yapman dereceni yükseltmen ve en az bir yabancı dili ana dilin gibi konuşabilmen gerekiyor..

* sonra askerlik görevini yerine getirecen. kısa dönem ya da yedek subay olarak..

* bu başarılarına rağmen askerlik bittiğinde Türkiyem şartlarında iyi bir iş bulman zor olabilir. sağlam bir torpil bulman gerekecektir..

* işi bulduysan yolun sonu yakındır , biraz daha sık dişini gülücük)

* kendi evini tutacan , dayayıp döşeyecen , altına şık bir araba çekecen..

* ondan sonra çıtırların hücumuna uğrayacaksın. dalga dalga seni baştan çıkarmaya çalışacaklar , sakın ayakların yerden kesilmesin , no panik gülücük

* güzel bir ilişki kurabilmek için astrolojiden de faydalanarak doğru insanı arayacaksın. sonra da sonsuza kadarrr mutlu olacaksııınnnn gülücük
---------------------------------------------------------------------------

***tabii bunlar şakaydı hades , ne zaman istersen ciddi bir ilişki kurabilirsin.. eğer bulduğun kız , akıllı , sabırlı , beklemesini bilen biri olursa derslerine zararı değil faydası bile olabilir.
yok amacın çapkınlıksa , çocuklar duymasın dizisindeki Haluk gibi konuşayım
okuyupta nolacak gülücük)
Hades Yazılan:Hade hayırlısı gülücük) 9. evimdeki Jüpiter ve merkür kavuşumu bana şans verecekmi acaba gülücük) Yüksek eğitim öğretimde

selam hades ; 9.ev merkür-jüpiterin başak burcunda ki kavuşumun şanstan fazlasını verecektir. pratik bir zeka ve konsantre olduğunda öğrendiğin bilgileri hafızana depolama ( başak burcunun hafızası güçlüdür ) kapasitesi verecektir diyebiliriz.

not ; ayrıca keskin zekanın ürünlerini yeni gelen arkadaşa verdiğin cevapta gördüm , çok güzeldi .)
arkadaşlar şimdi güneş artık terazi burcunda kışı daha çok sevdiğimi söylemiştim bir ara hatta beyhan da kışı daha çok seviyormuş ..şimdi şöyle bir beyin jimnastiği yaparsak benim haritamda terazi 10. evimi kaplamış demek ki gökyüzündeki güneşimiz de şu an benim haritamda 10. evimi aydınlatmakta oluyor bir süre sonra terazimdeki venüsümle ve plutomla kavuşacak ..10 ..ev yani zirve biliyorsunuz kendimizin yani güneşimizin en rahat ettiği ev oluyor kendimizi en güzel zirvedeyken rahat hissediyoruz böylelikle transit güneşin benim haritamdaki fonksiyonu kışları ve bu soğuk havaları daha çok sevmemi sağlıyor olabilirin cevabı mıdır?transitlerden çok iyi anlamadığımı belirtmiştim bir bilenesormak gerek siz ne dersiniz?
Gunesin transitlerini kaale almayınız.... tutulmalar haric..... bir ay da bir burc degistirir, retrosu yok, cok hızlı ilerliyor... nataldaki bir gezegeni tetiklese nolur tetiklemese nolur..... ancak gunluk olarak yorumlar yapılabilir belki.... hic dusunmemistim...ama yine de değişim yaşamayız... Gunluk burc yorumlarında nasıl ay ın hareketleri önemliyse ve ona gore gazete ve mecmualarda yorumlar yazılıyorsa, en fazla o kadar önemlidir....ama ben hic dikkate alani gormedim...
sevgiyle kalin....gülücük)
vivienleigh Yazılan:arkadaşlar şimdi güneş artık terazi burcunda kışı daha çok sevdiğimi söylemiştim bir ara hatta beyhan da kışı daha çok seviyormuş ..şimdi şöyle bir beyin jimnastiği yaparsak benim haritamda terazi 10. evimi kaplamış demek ki gökyüzündeki güneşimiz de şu an benim haritamda 10. evimi aydınlatmakta oluyor bir süre sonra terazimdeki venüsümle ve plutomla kavuşacak ..10 ..ev yani zirve biliyorsunuz kendimizin yani güneşimizin en rahat ettiği ev oluyor kendimizi en güzel zirvedeyken rahat hissediyoruz böylelikle transit güneşin benim haritamdaki fonksiyonu kışları ve bu soğuk havaları daha çok sevmemi sağlıyor olabilirin cevabı mıdır?transitlerden çok iyi anlamadığımı belirtmiştim bir bilenesormak gerek siz ne dersiniz?

sevgili vivi , bu soruna bilgime dayanarak değilde fikrime dayanarak şöyle bi cevap vereyim ;
transit güneşin 10.evden geçtiği ay'ı mevsimi daha mı çok seviyoruz , hatta ben 9. ve 11.ev burçlarını da dahil edip bazı üyelere soracağım , küçük bi anket yapalım böylece ok..

yıldırım ;başak - terazi - akrep.. eylül - ekim ve kasım dönemini mi seviyorum ?
cevap gülücük ; aralık ayını da katarsak evet bende kışı sevenlerdenim..

kurby ; boğa - ikizler - yengeç.. bahar aylarını ve yazın ilk dönemlerini mi daha çok seversin ?

Alya ; kova - balık.. kış mevsiminin son demlerini mi seversin Alya ?

yaren ; kova - balık.. sende mi kışı bahara bağlayan o dönemi en çok seviyorsun yaren ?

memati ; terazi , akrep , yay.. ekim - kasım ve aralık dönemini mi seviyorsun memati yani bizler gibi kışkışcımısın gülücük

nerlir ; aslan - başak - terazi.. yaz mevsimini son bahara bağlayan o dönemi çok severmisin nerlir ?

mavi ; oğlak , kova ve balık.. yoksa sizde kışseverlerdenmisiniz gülücük

romantica ; oğlak - kova - balık.. bana yazı tercih edersin gibi geliyor ama sorayım yine de kış mıdır ?

Hades ; aslan - başak - terazi.. yaz sonları , sonbahar başlangıcı.. (bence okullar açıldığı için hades bu dönemi sevmiyor gülücük )

**yüzde doksanlık bir doğruluk payı görürsek , vivinin fikrine olumlu bakacağım kendi adıma..
burada ne mi yapmaya çalışıyorum ? astroloji de günümüze gelen bilgilerle yetinmek yerine , aklımıza gelen fikirleri yaptığıma benzer şekilde gözlemleyerek , sorguluyarak bişeylere ulaşabileceğimize inanıyorum.
doğruya ulaşamamışsak bile edison gibi düşünebiliriz ''ampulün yanmamasını sağlayan 1000. elementi keşfettim .) ''
Herkes icine dogdugu mevsimi sever genelde...o mevsim sartlarinda dogmusun cunku, aliskanligin filan var...istisnalar vardir elbet....... ben aslında her mevsimi seviyorum.... hepsinin ayrı ayrı yeri var bende... tamam oglak oldugum icin sıcaklar bana yaramaz ama genelde hep senelik iznimi yazin kullanırım...ya da sonbahar da....cocuklar olmadan hep agustos sonu eylul ayı izine giderdim ve bayılırdım o basak ve terazi zamanına, o renk uyumuna... baska bir ulkede yaşasaydık, mesela burada dogup da almanya da yaşasaydım, herhalde soguktan bıkıp, fazla sıcak olmayan yaz ayını tercih ederdim....
Bence içine dogdugumuz mevsimin sartlarına cok kolay uyum sağlayabiliyoruz ve zorlanmıyoruz, bu içgüdüsel bir seydir ve o yuzden genelde kişiler o mevsimleri severler... ancak zamanla her hava sartına nasıl uyum saglayacağımızı öğrenmemiz gerekir... kendimle ufak bir çalışma yapmıştım yaza girerken ve kendim de şaşırdım... o kadar bunaltıcı sıcaklardan hic sikayet etmedim, hatta fazla terlemedim bile ...
Aslında kötu hava yoktur hic bir zaman... hava bu , tabii ki kendisini gercekleştirecek...Kötü olan bizim ona olan uyumumuzdur hep.... Uyum sağlayamazsak... "ne kadar kötü bir hava " deriz...

sevgiyle kalın...gülücük))) bugün de hava nefis yaneeee istanbul da....gülücük)))
arkadaşlar transit konusunda fazla bir bilgim yok.ancak kızımın ağır bir satürn transiti yaşadığını hissediyorum ve görüyorum.sizlerdende bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum.kızım bir yengeç ve yükseleni başak. şu sıra ve uzun bir müddet başakta seyredecek olan satürn kızımın başaktaki marsının tam üstünde.yani oldukça sert bir konum.üstelik natal satürnünede bu transit satürn 180 derce açı yapıyor. kızım 15 yaşında ve bu transit onu oldukça germekte.kızımın birinci evinde ve başakta gerçekleşen natal marsına yaptığı kavuşum ,onda aşırı ters bir kişilik veriyor.içindeki "ben" yok sanki.erkeksi tavırları,duygularındaki kargaşa ve hep içindekileri bastırmak istemesi beni çileden çıkarıyor.onun içinde neler olduğunu bildiğim halde ,sert bir tutumla bunu kamufle etmesi,dışarıya bu maskeyi takınması birinci evindeki bu ağır transitin etkiinden kaynaklandığını bildiğim halde.ona yardımcı olamamak bir anne olarak üzüyor beni.bu transitle kızım nasıl başedecek sizlerinde fikirlerine ihtiyacım var:(
Referans Adresler