Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Horary(soru) astrolojisi
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
benim yönetici gezegenim günes aslan yönetici oldugundan ve ay dakadını temsil ettiğinden bunu biliyorum 7. ev konusu sorusu sordugmdan 7. ev kova yöneticisi uranüs bu da karşı tarafın yöneticisi oluyor bunları anladım zamanı sordugum satteki yönetici gezegen saati nedir onu cözemedim yanan yol nedir hic bir fikrim yok tek anımsadıgım güneşe yakın gezegenler yanıyor dedim ya zor bu yorumculuk alak icin teşekkür ederim.
Yanan yol terazi 15' derecesi ile akrep 15' derecesi arasında kalanlara deniyor. Yani satürn misal terazi 20' derece olsaydı yanan yolda olurdu. Olumsuz bir durumdur. Gezegen saatleri gün içerisinde her saat bir gezegenle temsil ediliyor. işte satürn saati, venüs saati gibi eğer soru sorduğun saatin gezegeni senin temsilci gezegeninle uyumlu ise sorun için pozitif bir artı oluyor diye hatırlıyorum. Genel olarak horaryde iyi degilimdir ama şöyle diyeyim evlilik için önünüzde setler var kare açılar buna işaret ediyor gibi özellikle satürn ön plana çıkması demekki ilişkinizde hala sağlam olmayan ki neptünde var hayallere dayanan yanlar var. Olmaz değil ama ayaklarınız sağlam yere basarsa gibisinden bir yorum yapayımgülücük) Birde satürn ve diğer yönetici gezegenlerin bulunduğu evlerin konuları yardımcı olabilir gibi. Mesela aklıma gelen acaba hayat görüşünüzde normalde yok biz halledebiliriz dediğiniz ama derin ayrılıklar mı var? ya da arkadaş gruplarını farklı mı ya da biriniz diğerinin ortamında rahat edemiyor mu gibisinden.
hayat görüşlerimizde sorun yok ama halledilmesi gereken coook fazla sorun var ve bu sorunlar ikimizden degil dış etkenler kaynaklı ve zamana ihtiyac var hallolması icin cok yerinde tespitler ve halledilebilecegini hayal ediyoruz bu bir gercek lakin hayat her zaman her an surpriz yapabiliyor özellikle cocuklarımız ve karsı tarafın isi konusunda fazlaca hallolması gereken sorun var ve bunların hepsi zamana dayalı hemen olacak seyler degiil sanki yorumun su anki mevcut durumu ozetlemis adeta fazla emek ve sabır gerekiyor evet tesekkür ederim.
Cok karisik meselelermis bunlar ya... beynim zorlaniyor.. hic bakmim en iyi ..
Herkese Merhaba benim için önemli bir konu vardı.Dün kalbimden gerçekten bu soruyu geçirdim ve Horary astrolojisinde harita çıkardım sorum: Gelecekte onunla bir ilişkim olacak mı? idi.

Haritama baktım ama yorumlayamadığım noktalar oldu.Bence güzel çok güzel açılara da sahip ama belirleyicilerin pluto ve saturn ile bir kaç ters açısı da var.Horary ile ilgilenenlerden rica ediyorum lütfen haritama göz atabilir misiniz?Bu benim için önemli bir konu.





http://www.astro.com/tmpd/cc32fileVr3qYh....27845.pdf

Burada da haritama ait detayları bulabilirsiniz. Çok teşekkürler şimdiden yardımlarınız içingülücük
Senin yöneticin Ay satürn arasında olumlu açı var ve yedinci evde. 7. evin yöneticisi satürn 4. evde terazide yani yengecin evinde ve terazide yükselimde. Bunlar olumlu gibi geliyor. Ama horary de ay boşlukta olması filan gibi başka bakılan öğeler var onları bilmiyorum benim bildiğim kadarıyla olumlu diyebilirim hatta ızun ömürlü bir bağlılık söz konusu gibi. Pluto neden belirleyici ki 1. ev yengeç yöneticisi ay, 7. evin oğlak yöneticisi satürn bunlara bakarsın sadece. Ama bir durum satürn yanan yoldaymış bu nasıl bir olumsuzluk getirir bilemiyorum.
(10-08-2011 09:39 PM)Messa Yazılan: [ -> ]Senin yöneticin Ay satürn arasında olumlu açı var ve yedinci evde. 7. evin yöneticisi satürn 4. evde terazide yani yengecin evinde ve terazide yükselimde. Bunlar olumlu gibi geliyor. Ama horary de ay boşlukta olması filan gibi başka bakılan öğeler var onları bilmiyorum benim bildiğim kadarıyla olumlu diyebilirim hatta ızun ömürlü bir bağlılık söz konusu gibi. Pluto neden belirleyici ki 1. ev yengeç yöneticisi ay, 7. evin oğlak yöneticisi satürn bunlara bakarsın sadece. Ama bir durum satürn yanan yoldaymış bu nasıl bir olumsuzluk getirir bilemiyorum.
Canım cevabın icin tesekkur ederim Saturn evet yanan yolda...Yok Pluto belirleyici degil elbette ama hani 90 derecelik acısı var ya ve Pluto 7. evde oglakta iliskiler evinde o biraz moralimi bozdu.Yoksa acıların cogu iyi ama.ASC ile merkurun,saturnun,venusun 90 ar derecelik acıları var bu beni biraz korkutuyor.Gunes ile 7. evdeki Plutonun 90 ar derecelik acısı da kötü tabi.Yoksa diger acıları cok güzel bilemiyorum ben de nasıl yorumlayabilecegimi aynı senin gibigülücük Ayım boslukta degil acısı da var.gülücük
Aklımda kaldığı kadarı ile soru haritasında yükselen burcun 26 derecesinden yukarıda omayacak, gezegenler yanan yolda mı terazi15-akrep15 derecelerinde mi o da önemli ve soru evlilik sorusu ise 7. evde satürn sorunun radikalliini bozuyor bu konuyu cok inceledim Jamoja'nun dier başlıklar altında yorumlarında yazıyordu sanırım bunlar. Ayrıca soruyu soran şahsı yükselen ve yönetici gezegeni belirliyor diğer şahsı ise 7. ev yöneticisi belirliyo, yükselen yömeticisi 7. ev yöneticisi ile 60lık ve 120 kik açılara gidiyorsa evlilik kısa zamanda gerçeklecek demek oluyor eğer kare ve karsıt açılar var ise aşılacak cok engel var demek oluyor. 7. ev yöneticisi 7. evde ise şahıs evlilik değil serbest bir ilişki istiyor .. Anne faktörü ile de bir seyler vardı ama su an anımsayamadım 4. evde melefik bir gezen annenin ilişkiye mudahil olacağı gibi bir şeydi sanırım emin değilim yanultmıyayım konuyu baştan sona okumam gerek yeniden. ayrıca haritayı niye eklemediniz sadece odf acılar ve evler görünüyor haritayı ekleseniz iyi olurdu.
(10-09-2011 12:35 AM)nisan15 Yazılan: [ -> ]Aklımda kaldığı kadarı ile soru haritasında yükselen burcun 26 derecesinden yukarıda omayacak, gezegenler yanan yolda mı terazi15-akrep15 derecelerinde mi o da önemli ve soru evlilik sorusu ise 7. evde satürn sorunun radikalliini bozuyor bu konuyu cok inceledim Jamoja'nun dier başlıklar altında yorumlarında yazıyordu sanırım bunlar. Ayrıca soruyu soran şahsı yükselen ve yönetici gezegeni belirliyor diğer şahsı ise 7. ev yöneticisi belirliyo, yükselen yömeticisi 7. ev yöneticisi ile 60lık ve 120 kik açılara gidiyorsa evlilik kısa zamanda gerçeklecek demek oluyor eğer kare ve karsıt açılar var ise aşılacak cok engel var demek oluyor. 7. ev yöneticisi 7. evde ise şahıs evlilik değil serbest bir ilişki istiyor .. Anne faktörü ile de bir seyler vardı ama su an anımsayamadım 4. evde melefik bir gezen annenin ilişkiye mudahil olacağı gibi bir şeydi sanırım emin değilim yanultmıyayım konuyu baştan sona okumam gerek yeniden. ayrıca haritayı niye eklemediniz sadece odf acılar ve evler görünüyor haritayı ekleseniz iyi olurdu.

Nisan'cım soru evlilik sorusu değil bir ilişkim olacak mı diye sordum.Suan da iliskim de yok o kisiyle o yuzden.7.evde oglak burcu var Pluto da 7. evde saturn 4.evde...:)Malefic gezegen var 4. evde-Saturn.Hemen ekleyeyim haritayı yorumun icin cok sagol :)Harita burada :

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lan...1263302274
Benim sorum da ''Onunla barışacak mıyım ?''


http://c1110.hizliresim.com/11/10/9/8418.gif

Yönetici gezegeni Plüto olarak aldım. 12.evde.
İkinci Yönetici Ay da 12.evde.Ay'ın olumsuz açıları yok.
Fakat Plüto Akrep'in diğer yöneticisi Mars'la kare yapıyor.
Bu arada Ay Terazi'de.Onun yöneticisi Venüs 11.evde,Başak'ta.
Venüs-Jüpiter-Şiron
Venüs-Uranüs-Şiron T-kareleri mevcut.
İçim karardı yahu.
Değil,barışacak mıyım diye sormak arkama bakmadan kaçmak daha iyi gibi.:D
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Referans Adresler