Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
luthi Yazılan:
Defnis Yazılan:
luthi Yazılan:
Defnis Yazılan:
luthi Yazılan:bende bişi farkettim tutulmadan 1 2 hafta sonra sanki etkileri gelior 2 temmuzda oğlak 15 drecede olan tutulma benimde 7. evime ve ay neptün jüpiter stelyumuna gelio eşimle 2 haftadır kedi köpek gibiyiz resmen alala çok ilginç ya cidden

Tutulmalarda başlangıç ve bitişler var ama benim merak ettiğim acaba tutulma esnasındaki alınan kararlar genelde sabit mi oluyor? kimse cevap vermedi buna aðla...( bu tutulmanın o şiddetli etkisi ne zamanlar esas olarak? bu etkiler ne zaman geçiyor? Çok kötü ve mutsuz hissettiğim bir dönemden geçiyorum. herşey ters gidiyor.. Biliyorum Uranüs de tam tepe noktamdan MC den venüse dokunarak geçiyor ama bu kadarı çok fazla geldi. Tutulmalar ile ilgili daha fazla bilgi lütfen....

Luthi sizinki sanırım tutulma etkisi ile genel havada bir elektriklenmedir. üzerinde durma bence..


bence aldığın kararlar birazda senin iradene bağlı misal madem kötü ve stresli bi dönem çok sivri kararlar almayarak bi şekilde denge tutturabiliriz sanki yada fırtınaların dinmesini beklemek ve önce kendimize şans vermek gibi... bunu böle açıklıyı verdim kendimce defniscim yani hayatta herşeyin aşağıya aşağıya gidiceğine sanmıorum karar dönemleri de bu yüzden çok önemli oluyor işte her ne olursa herkes önce kendine şans vermeli ve korkuları geride bırakmalıyız hayatın kendisi bi başlangıç ve sondan ibaret zaten değil mi o yüzden 2 3 gün üzülürüz sora yine güleriz bi şekilde yahu diyesim geliyor içimden =) oyüzden tutulmalarda alınan kararlaır boşver, sen nası mutlu oluosan öle yap bence ;) bide buarada şu bela pluton transiti benim hep 7. evimde olucak yıllarca üstüne tutulmalar bilmemneler yeni evli olmamıza ragmen misal ortada hiçbişi yokken feci gerginlikler yaşioruz kişilik çatışmalaırna giriyoruz işte bazı huylar değişio evlilik havasıyla vs vs... oluyo yani böle şeler hehehe gülücük


Luthiciğim çok teşekkür ederim.. elbette bir yukarı çıkma trendine gireceğiz, böyle gidemez.. benim için herşey çok ani olunca hayatım 1 günde tersine döndü. dolayısı ile bu toz bulutunun içinden insan hiçbirşey göremiyor doğrusu :(
Yani bu kararda nasıl bir iradem söz konusu inan hiç anlamadım ya gülücük hakikaten hiçbirşey ortada yokken "bu iş bitti" diye duymak biraz tuhaf ve anlaması zor. tam tutulmalık bir karar gibi. daha önce de söylemiştim üstelik benim 7. evimde tutuldu, erkek arkdaşımın değil.. ayrılmak istemeyen ben oldum. hakikaten tuhaf.

Bu arada evliliğin ilk zamanları en zorudur gülücük onların hepsi geçer, merak etme.

işte o ortada hiçbişi yokken dan diye bitti olayını çok iyi biliyorum çok sarsıcı oluyor benimde başımdan öle bişi geçti en kısa sürede kafayı toparlayıp sosyal alanlara yönelmeli yoksa toz bulutundna yıllarca çıkamıo insan ve herşeyden evveli kabul etmek çok gıcık gelior kulaga... ben , işte böle oldu çok sinir ama mecburum bu durumu kabul edecem yoksa kendimi kaybedecem telkinleriyle kendi kendimi toparlamıştım tavsiyem uzunca süre kafa dinle ve fazla yagrılama çünkü hayatta bazen bu buymuş işte olayına giriyor maalesef... ama emin ol cidden geçiyor gidiyor herşey bu bir savaş ve biz amazon kadınları gibiyiz mahşalla ;)
:D amazon kadınları süpermiş.. yok ama dediğin çok doğru! o kadar mert davrandım ki aslında ben de şaşkınım gülücük nasıl bu kadar mert davrandım diye. ani alınan kararlar sonradan hep üzerinde düşünülür, bu benim yaş tecrübem dil çýkarma tabi ki geçecek biliyorum... hep hayat şimdi bana ne hazırlıyor, güzel neler olacak diye düşünmeli di mi?? en azından bu enerjiyle dünyaya bakmalı.
Ağustos 2009 Gezegen Hareketleri 30.Temmuz.2009 / 06:17:30

Ayın ilk günü Venüs Yengeç burcuna geçiyor ve 26 Ağustos’a kadar bu burçta hareketini sürdürüyor. Bu dönem, duygusal olarak kendimizi güvende hissedeceğimiz ilişkilerin peşinde olacağız. Ev, aile ve yerleşim konularının önem kazanması, ayrıca koruma ve korunma ihtiyacının artması, evlilik kararlarının alınmasını kolaylaştıracaktır. Aşkın, sevginin, uyumun ve güzelliğin simgesi olan Venüs, ay boyunca diğer gezegenlerle olumlu irtibatlar kurarak bize değişik duygular yaşatacaktır. Özellikle Merkür ile ayın tamamında yakın derecelerde birbirlerine destek vermeleri, kendimizi ifade etmeyi kolaylaştırarak ilişkilerimize olumlu etkiler getirecektir.

2 Ağustos’ta Venüs Plüton ile karşıt açı yapıyor. İlişkilerde çekişmelere ve güç gösterilerine hazırlıklı olmalıyız. Tutkunun ve kontrol etme isteğinin artması, birlikteliklere yeni bir boyut getirebilir.

3 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor ve Plüton ile üçgen açı yapıyor. Zihinsel kapasite olarak güçlü olacağımız bu günler alacağımız cesur ve sert kararlar dönüştürücü bir etki yaratabilir. 26 Ağustos’a kadar bu burçta kalacak olan Merkür bizi ayrıntılarla uğraştıracak ve metodik olmamızı sağlayacaktır.

6 Ağustos günü Dolunayla birlikte 13 derece Kova burcunda Ay Tutulması meydana geliyor. Ay ve Güneş’in karşı karşıya geldiği Dolunay zamanları, duygularımız da egomuzla karşı karşıya gelerek gerilimler yaratmaktadır. Tutulmanın da eşlik edeceği bu dönem, duygusal yönümüz iyice tetiklenerek çalkantılı ve huzursuz bir ruh hali içinde kalabiliriz. Bu nedenle, fiziksel ve ruhsal olarak kendimizi yormamaya, gelişen şartları anlamaya ve içselleştirmeye çalışmalıyız. Bu arada, Kova burcunun vurguladığı; özgürlük, eşitlik, yenilik ve insan hakları gibi kavramlar için yapılan çalışmaların daha belirgin hale gelmesi söz konusu olacaktır.

10-11 Ağustos günleri Mars Satürn’le kare açı yapıyor. Girişimlerimizde bizi zorlayan durumlarla karşılaşabiliriz. Mesafeli duruşlar ve soğuk tepkiler işlerimizi aksatabilir ve başaramayacağımız korkusuyla geri çekilebiliriz. Ancak hemen arkasından 13-14 Ağustos’ta Mars Jüpiter’le üçgen açı yapıyor. Böylelikle sıkıntılı günlerin ardından, karşılaşacağımız fırsatlarla oldukça rahatlayabilir, işlerimizi yoluna koyarak girişimlerimizi cesaretle genişletebiliriz.

15 Ağustos’ta Güneş Jüpiter karşıtlığı egomuzu oldukça yükseltecektir. Kendimize olan güveni abartarak kibirli davranışlar sergilememeli ve müsriflikten kaçınmalıyız.

16 Ağustos günü Mars Güneş’le altmışlık açı yapıyor. Kendimizi ön plana çıkarmak için çok istekli olacağız. Hızla harekete geçebilecek ve kolay risk alarak dikkatleri çekeceğiz.

17-18 Ağustos günleri Güneş Neptün ile karşıt açı yapıyor. Aldatıcı etkilerin hakim olacağı bu günler gereksiz fedakarlıklar yaparak karmaşalar içinde kalabiliriz. Ancak aynı günler Merkür’ün Satürn ile birleşiyor olması, çabuk çözülme ve dağılmalara karşı daha gerçekçi ve akılcı olacağımızı ayrıca somut sonuçlar almak isteyeceğimizi gösteriyor.

18-19 Ağustos’ta Mars Uranüs’le kare, Neptün’le üçgen açı yapıyor. Sabırsız, gergin ve isyankar enerjilerle birlikte; hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek için yaratıcı ve ruhsal enerjilerin de ortaya çıkacağı günlerde olacağız. Hızlı ve beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olmalıyız.

19 Ağustos günü Venüs’ün Satürn ile altmışlık açı ile irtibat kurmasıyla, sosyal alanda ve ikili ilişkilerde güven arayışı, sadakat, dürüstlük ve ağırbaşlılık ön plana çıkacaktır.

20 Ağustos’ta 27 derece Aslan burcunda Yeniay meydana geliyor. İtibar kazanmak ve yönetmek isteği bizi yeni girişimlere yöneltecektir. Aslan burcunun enerjisi, başlatacağımız işler için cesaret ve güç verecektir.

21 Ağustos’ta Merkür Uranüs karşıtlığı; özgür düşünceleri, kırıcı ve isyankar konuşmaları, idealistçe karşı çıkışları, beklenmedik sözleri ve son anda fikir değişikliklerini gündeme getirecektir.

22 Ağustos’ta ise, Venüs’ün Uranüs ile üçgen açısı sürpriz aşklara, yeni deneyimlere, sıra dışı ve özgür ilişkilere kapı açacaktır.

23 Ağustos günü Güneş Başak burcuna geçiyor. Bu dönem mükemmeliyetçiliğin önem kazanması bizi ayrıntılara ve eleştirel olmaya yöneltecektir. Ayrıca, başkalarına hizmet etmek ve yardımcı olmak için daha çok gayret göstereceğiz.

26 Ağustos günü Mars Yengeç burcuna geçerek Plüton ile karşıt, Merkür ise Terazi burcuna geçerek Plüton ile kare açı yapıyor ve gökyüzünde t-kare meydana getiriyorlar. Bu zorlayıcı açı kalıbı önemli tartışmalar ve sarsıcı olaylarla birlikte radikal değişimleri gündeme getirecektir. Mars’ın düşüşte olduğu bir burçta bulunması doğru tepkiler vermekte zorlanacağımızı gösteriyor. Ancak aynı gün, Aslan burcuna geçen Venüs’ün Merkür ile altmışlık açı yapması, bu sıkıntılı günlerde yumuşatıcı etkiler yaratabilir. Uzlaşmacı ve diplomatik söylemlerle birlikte, sosyal alanda kurulacak sıcak ve güçlü ilişkilerin, problemlerin çözümünde destekleyici bir rol oynayacağını söyleyebiliriz.


Yazan: Ufuk Şenses
önümüzdeki 5-6 günlük sürecin , Mars Transitleri açısından aktif olacağını söyleyebiliriz.

en önemli konum , Mars & Uranüs Karesi olsa gerek..

Transit Venüsün Yengeç burcunda , Türkiye Haritasında yükseldiğini ( uzlaşma , demokratik açılım vb. ) görüyoruz.

Marsın devreye girmesi , beklenmedik gelişmelere işaret edebilir , belkide uzlaşmanın ters tepmesi gibi olasılık yada uzlaşmaya karşıt görüşlerin gerilimi tırmandıracak aktiviteleri söz konusu olabilir.
transit marsın 12.evde olması ve Ay burcumuza da dokunacak olması , halkın reaksiyonlarını tetikleyebilir , gizli bazı odakları harekete geçirebilir..

bireysel olarak eğer değişken burçların ( ikizler , başak , yay , balık ) son 10'luk diliminde gezegeni olanlar bu hafta biraz daha dikkat etsinler , özellikle ulaşım konusuna ve kazalara dikkat diyelim..
20 Ağustos’ta gerçekleşecek yeniayın etkilerinden söz ediyoruz;

Aslan burcunda yeniay 20’sinde, burcun 27 derecesinde gerçekleşecek. Bu ana göre gerçekleşen haritada Akrep yükselirken, Neptün ve Mars yeniay derecesi ile ilişki içerisinde görülüyor. Güçlü Neptün bağlantısı bu dönemde hayatımızda, hayal ettiğimiz, gerçekte olmayan, ancak olmasa da öyle olmasını istediğimiz şeylerin, kurmaca durumların olabileceğini anlatmakta. En iyi senaryo içinde, bu dönemde egomuzu besleyen, şişiren, değerimizi yükselten hayallere güçlü bir şekilde çekilebilir ve başkalarını da etkileyebiliriz. Aynada gördüğümüz yansımamız parlak, yaratıcı, orijinal ve kahramanvari bir görünüm olabilir. Ancak Neptün etkisi uzun süre sürdürülebilecek bir durum değildir, güzel ve ilham verici de olsa, eninde sonunda bizi yanılgılara götürebilir. İşte bu nedenle bugünlerde, ilişkilerimizde ve ortaya koyduğumuz görüşlerde ayakları yere daha sağlam basan, gerçekçi bir tutum izlemek durumundayız.

Yeniay haritasında Akrep burcunun yükseliyor olması, bu dönemde zihinsel ve duygusal açıdan pek de huzurlu olmadığımızı, dönüşüm, zorlanma ve mücadele taşıyan konuların, kimi kriz yaratan koşulların çevremizde konu olacağını göstermekte. Özellikle zihinsel düzeyde ya da iletişim, yazışmalar, belgeler ve anlaşmalar bağlamında, engellerle ve aniden çıkabilecek durumlarla karşı karşıyayız. Nitekim bu dönemde, Mars’ın yaptığı sert açılar, çok değişik ikilemlerin, pek de dürüst olmayan girişimlerin, sözlere güvenilmezliğin dikkat çekebileceğini açıklamakta.

Önümüzdeki kısa süre içinde, Merkür geri harekete geçeceği 7 Eylül’e kadar Mars ile gergin bir açı (kare) içinde kalacak. Bu açı 26’sında ve 3 Eylül’de etkinliğini daha fazla arttıracak. Terazi ve Yengeç burçları arasında görülecek bu açı, ilk anda duygusal ilişkilerimiz, denge ve adalet gerektiren konularda, anlaşmalarda etkisini gösterecek. Bu dönemde vereceğimiz ani duygusal tepkiler, alınganlıklar, kavgacı bir tutum, sözlere yansıyarak dengemizi ve objektifliğimizi zorlayabilir. Kaş yapayım derken göz çıkarabiliriz. Merkür anlaşmaları, iletişimi ve hareketi anlatan bir gezegen olarak iletişim problemlerine, kavgaya, yanlışlıklara ve gereksiz düşmanlıklar yaratmaya eğilim getirebilir. İyisi mi, bu dönemde, söze başlamadan önce duygularımızı biraz daha kontrol etmeli, soğukkanlılığımızı yitirmemeliyiz.

İç huzur zorlanabilir…

25 Ağustos’ta savaş gezegeni Mars’ın ülkemizin yükselen burcu olan Yengeç’e ilerlemesi ile birlikte, askeri konuların, ülke güvenliğini ilgilendiren gelişmelerin ve ülkemizi harekete geçirebilecek olan duyarlılıkların çok önem kazanacağı anlaşılmakta. Özellikle iç politikada ortaya konan görüşlerin test edileceği ve terörün önlenmesi için önlemlerin dikkatli biçimde gözden geçirilmesi gereken bir döneme ilerlemekteyiz. Kişisel düzeyde de bu dönemde, Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarının ilk günlerinde doğanların, yani 20-26 Mart, 22-27 Haziran, 23-29 Eylül ve 23-29 Aralık doğumlu olan kişilerin sözünü ettiğimiz konulara çok daha fazla özen göstermesi gerekebilir.



Hakan Kırkoğlu.
Yengeç burcunun Türkiye açısından şöyle ayrı bir önemi var hatırlayalım ;

Plüto Yengeç burcunda ilerlediği yıllarda keşfedildi ve o yıllara ait hatırlanan en önemli olaylardan biri , İnsanlığın , Tarihin gördüğü en büyük vatan savunmalarından ( Yengeç ) birine şahit olmasıydı.
bu vatan savunmasının ardından gelen zafer , köklü bir değişim ( Türkiye'nin Plütosu yengeç burcunda 1.evde ) getirmişti.. ve ilginçtir ki bu köklü değişimin 2 ağır abisi Uranüs Türkiyenin haritasının tepe noktasına , Plüto ise 1.eve düşüyordu.. !

öyleyse Transit gündemi eğer Yengeç burcunu vurguluyorsa , Türkiye ile bağlantılı gelişmeler beklemek çokta yanlış olmayacaktır diye düşünüyorum.

Güneş Tutulmasının Yengeç burcunda olduğunu hatırlayalım..

Transit Venüs , önümüzdeki hafta Tutulma noktasına dokunacak.. ( 29 derece yengeç )

hemen peşinden transit mars , Yengeç burcuna geçiş yapacak..

bence gündemdeki uzlaşma ve açılım gibi konulara dair gelişmeler gözlemleyebiliriz.

ekim ayına kadar yayılabilecek '' iç karışıklık '' gibi bir olasılığı buraya not düşelim..
Sevgili Yıldırım,

Peki bireyler açısından da bir bilgi verebilir misin? Teşekkürler gülücük
bir soru daha yeniaylar başlangıçları mı ifade eder?
Defnis Yazılan:Sevgili Yıldırım,

Peki bireyler açısından da bir bilgi verebilir misin? Teşekkürler gülücük

bireyler açısından bilgi vermemiz için , her bir bireyin haritasına tek tek bakmak gerekiyor gülücük
Defnis Yazılan:bir soru daha yeniaylar başlangıçları mı ifade eder?

evet Yeniay zamanları tatlı bir enerjiyi ifade eder , yeni başlangıçları , tanışmaları , iyileşmeleri vb. ifade eder diyebiliriz.

yarın sabah Aslan burcunda Yeniay olacak mesela..

Aslan burcunun da en pozitif burçlardan biri olduğunu düşünürsek , yarın sabah için pozitif başlangıçlar yapmak , pozitif niyetlerde bulunmak , bolluk ve bereket duaları yapmak iyi bir astrolojik öneri olabilir.
Yıldırım Yazılan:
Defnis Yazılan:Sevgili Yıldırım,

Peki bireyler açısından da bir bilgi verebilir misin? Teşekkürler gülücük

bireyler açısından bilgi vermemiz için , her bir bireyin haritasına tek tek bakmak gerekiyor gülücük

Haklısın gülücük o kadar da bireysel değil.. aslında tabi süper fikir de gülücük)
ben hani TR açısından yazmışsın belki bir de bireyler açısından genel bir bilgi yazıyorsunuz ya onu demek istemiştim.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Referans Adresler