Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
tskler lavınya çiçekgözkýrpma
Mars Yengeç burcuna girdi.
ailevi konularda , sevme ve sevilme ihtiyacınız konusunda , ev hayatınızda dinamik yansımaları olabilecek bir sürece değinebiliriz.

Türkiye'nin yükselen burcunu Yengeç olarak biliyoruz ve bu ay boyunca Türkiye gündeminde Mars yükselecek dersek sanırım yanlış olmaz..

Marsın yükselmesi , hareketin ve gerilimin artmasına işaret edebilir doğal olarak.

özellikle önümüzdeki 7-8 günlük süreçte Mars-Plüto zıtlaşmasını deneyimleyeceğiz ki hem Türkiye'de hemde Dünyada , belkide sizlerin çevrelerinizde de Plütonik olayları gözlemleyebilirsiniz.

mesela Türkiye Gündeminde ki açılım vb. konuyla ilgili Milliyetçi reaksiyonlara dikkat çekmek lazım diye düşünüyorum.
Astrolojik Takvim

23 AĞUSTOS - 22 EYLÜL 2009 ARASINDA TRANSİT YILDIZLARIN KONUMU

Yeni Ay 21 Ağustos’ta Başak burcunda doğuyor. Güneş 22 Ağustos’ta Başak burcuna geçiyor. Dolunay 4 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşiyor. Merkür Terazi burcunda hareket ediyor ve 7 Eylül’den sonra geri gidiyor. 18 Eylül’de Başak burcuna geri dönen Merkür ters hareketini 29 Ekim’e kadar sürdürüyor. Yengeç burcunda bulunan Venüs 26 Ağustos’ta Aslan burcuna geçiyor. Mars Yengeç burcunda hareket ediyor. Satürn’ün Başak burcunda transit halinde. Oğlak burcunda geri giden Plüton 11 Eylül’de normal hareketine dönüyor. Jüpiter ve Neptün Kova burcunda, Uranüs ise Balık burcunda geri gidiyor.



28 AĞUSTOS - 23 EYLÜL 2009 ARASI Astrolojik Takvim

28 Ağustos - Bu gün yeni olan her şey ilgi çekici olabilir ve düşüncelerdeki karışıklık karar vermemizi zorlaştırabilir.

29 Ağustos - Ay - Uranüs kare, Venüs - Mars uyumlu. Bu gün risk içeren ilişkiler ve işler söz konusu… Atılan adımlara dikkat etmeli, ticari işlerde ve duygusal ilişkilerde daha önlemci olmalıyız. Kontrol dışı gelişmeler telafisi olmayan kayıplara neden olabilir.

30 Ağustos - Merkür - Venüs uyumlu. İş ve ilişkiler açısından verimli bir gün. Duygular çok iyi ifade edilebilir ve kazançlı işler yapılabilir.

31 Ağustos - Ay, Uranüs ve Satürn ile uyumlu. Maddi konuların önem kazandığı bu günde kazançlı işler yapılabilir ve yeni adımlar atılabilir.

1 Eylül - Bu gün abartılı ve hükmedici davranışlar ilişkilere ve yaşamın her alanına olumsuz yansıyabilir. Özellikle duygusal ilişkilerde ve yönetim gerektiren işlerde dikkatli olmak gerekiyor.

2 Eylül - Bu gün kozmik enerjiler sanatsal çalışmalarda başarı vaat ediyor ve teknolojik gelişmelere dikkat çekiyor.

3 Eylül - Ay - Neptün birleşimi bize farklı deneyimler yaşatabilir, bu etki altında duygular ise yanıltıcı etken olabilir.

4 Eylül - Dolunay Balık burcunda. Merkür - Mars kare. İş ve ilişkiler açısından gerilimli bir gün. Olaylar karşısında verilen ani tepkiler ve tartışmalar zarar verici olabilir. Konuşmalara dikkat etmek ve iletişim gerektiren işlerde daha önlemci olmak gerekiyor.

5 Eylül - Bu gün birleşim oluşturan Ay ve Uranüs’ün Satürn ile oluşturacağı karşıt açı gerek iş yaşamında gerekse ilişkilerde gerilim oluşturuyor. Bu etki altında ani verilen duygusal tepkiler, inatlaşmalar ve bazı durumlar karşısında ortaya çıkan engeller her şeyi çıkmaza sokabilir. Anlayışlı olmak etkisini hafifletebilir.

6 Eylül - Akşam saatlerinde Ay - Mars - Merkür arasında oluşan T kare açı gerek iş gerekse özel ilişkilere olumsuz yansıyabilir. İkilem yaratan ve gerilim oluşturan gelişmeler söz konusu… Tartışmalardan uzak durmak ve daha sağduyu ile hareket etmek gerekiyor. Aksi takdirde yaşananlar üzücü olabilir.

7 Eylül - Saat: 07. 37 Merkür geri gitmeye başlıyor. Karar vermekte zorlanabilir ve yaşanan belirsizlikler nedeni ile sıkıntı duyabiliriz.

8 Eylül -Sabah saatlerinde Ay’ın Neptün ve Plüton ile olumlu etkileşimi duygu ve esin gerektiren sanatsal çalışmalarda ve de parsasal konularda başarı vaat ediyor. Kazançlı işler yapılabilir,

9 Eylül - Maddi konuların önem kazandığı bu günde kazançlı işler yapılabilir ve geleceğe yönelik sağlam adımlar atılabilir. Detaylara takılı kalmadan fırsatları iyi değerlendirmek gerekiyor.

10 Eylül - Bu gün akıcı kozmik enerjiler eşliğinde çok iş başarılabilir ve yeni çıkış yolları bulunabilir.

11 Eylül - Plüton normal hareketine dönüyor. Venüs - Jüpiter karşıt. Duygusal ilişkiler ve maddi konular açısından hassas bir gün. Abartılı ve hükmedici davranışlar zarar verici olabilir.

12 Eylül - Ay - Uranüs kare, Satürn - Neptün paralel. Bu gün değişen duygu ve düşünceler ikilem yaratan durumlara neden olabilir. Yaşanan belirsizlikler can sıkıcı olabilir. Ayrıntılara takılmamak gerekiyor.

13 Eylül - Ailevi konuların ve dostlukların önem kazandığı bu günde Ay - Mars birleşimi ilişkiler açısından risk oluşturuyor.

14 Eylül - Ay - Uranüs üçgen. Fırsatlar ile dolu bir gün. Kazançlı işler yapılabilir ve mutluluk verici ilişkiler yaşanabilir.

15 Eylül - Satürn - Uranüs karşıtlığı yılın en önemli astrolojik açılarından birini oluşturuyor. Sorumluluklar ve yaptırımlar konusunda gerilim oluşturan bu etki altında birkaç gün gerek işte gerekse ilişkilerde sorun yaşanabilir. Dikkatli olmak gerekiyor. İnatlaşmalar ve ani gelişmeler kopmalara ve ayrılıklara neden olabilir.

16 Eylül - Bu gün ticari işler ve ilişkiler açısından gerilim oluşturan enerjiler var. Ay - Venüs birleşiminin Jüpiter ve Neptün ile oluşturduğu karşıt açı, Satürn - Uranüs karşıtlığı ve Plüton’un T kare etkisi söz konusu… Her konuda dikkatli olmak ve sağduyulu hareket etmek gerekiyor. Bu etki altında aşırı duygusal ve hükmedici davranışlar, alınan riskler, baskı oluşturan gelişmeler yaşamı zorlaştırabilir. Venüs - Satürn uyumu sabretmeyi kolaylaştırabilir.

17 Eylül - Güneş Satürn ile birleşiyor ve Uranüs ile karşıt açı oluşturuyor. Bu gün aşırı duygusal davranışlar ve kuşkucu yaklaşımlar ikili ilişkilerde ve ortak çalışmalarda sorunlara neden olabilir ve de engel oluşturabilir. Fırsatları değerlendirmek adına yanlış hareket etme olasılığı yüksek görünüyor.

18 Eylül - Merkür - Plüton kare. Ay - Merkür - Satürn - Güneş Başak burcunda birleşim konumunda ve Uranüs ile karşıt açı oluşturuyor. Son derece yoğun kozmik enerjinin açığa çıktığı bu günde her konuda dikkatli olmak gerekiyor. Bu gün yoğun yaşanan ve ifade edilemeyen duygular ilişkilerde sorunlara neden olabilir. İşte ise kuşkucu yaklaşımlar ve güven arayışı her şeyi çıkmaza sokabilir. Özellikle 3. on günlük dönemde doğanlar bu kozmik etki altında çok dikkatli olmak zorundalar.

19 Eylül - Merkür Başak burcuna geri dönüyor. Bu gün duygusal ilişkilerde ve maddi konularda karmaşa yaşanırken, motivasyon eksikliği güne damgasını vurabilir.

20 Eylül - Venüs Başak burcuna geçiyor. Güneş - Merkür birleşiyor, Ay - Neptün üçgen. Maddi konuların ön plana çıktığı bu günde sanatsal çalışmalarda başarılı olunabilir.

21 Eylül - Bu gün Venüs - Plüton üçgeni iş ve ilişkiler açısından olumlu etki oluşturuyor. Kazançlı işler ve atılan yeni adımlar söz konusu…

22 Eylül - Merkür - Satürn birleşimi iletişim sorunlarına neden olabilir. Bu gün aşırı kuşkucu ve kıskanç yaklaşımlar ilişkilere olumsuz yansıyabilir.



Fiiz Mete.com
çiçek sagol lavınya gözkýrpma
Merkür hız kesmeye başladı ve önümüzdeki haftadan itibaren Retro konumuna geçecek , internet hızında yavaşlamalar görmeye başladım bile ;)
Yıldırım Yazılan:Merkür hız kesmeye başladı ve önümüzdeki haftadan itibaren Retro konumuna geçecek , internet hızında yavaşlamalar görmeye başladım bile ;)
gülücük) pc de bozulma hıc bıtmıyoda bu sefer sıteye dıkkat edelımgözkýrpma

Derin

EYLÜL AYINA GENEL BİR BAKIŞ

4 Eylül’de Başak / Balık aksında Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay, mevcut enerjilerin en üst düzeyde yaşanmasına ve sonuçlanmasına yardımcı olur. Bu bazen yorucu ve gerginlik yaratıcı olabilir. Bazı zamanlarda ise, uzun zamandır beklenen sonuçları alabilmemize yardımcı olur. Dolayısıyla eğer ilgimiz ilişkiler üzerinde yoğunlaşmışsa; Dolunay’la birlikte ilişkilerde karşılıklı anlayışın, özveri ve kendini adamanın en üst düzeye ulaştığına şahit olabiliriz. Burada dikkat etmemiz gereken unsur kurban durumuna düşmemek olacaktır. Diğer taraftan eğer ilgimiz işle ilgili konulara odaklanmışsa, meydana gelecek sonuçların uzun vadede yüksek benliğimizin yararına olacağını bilmeliyiz.


Bu dönemde fedakarlık ve hizmet etmek ön planda olacaktır. Bu sebeple başkaları için bir şeyler yapmak isterken, duygusal açıdan yetersiz kaldığımız hissine kapılabiliriz. Güneş Başak Burcunda mükemmeli arar ve bizi, yapılan çalışmaların en üst düzeye ulaşması için zorlayabilir, fakat Ay'ın Balık Burcundaki enerjisi ile bütünü görerek biraz olsun bakış açımızı değiştirebileceğiz.


8 Eylül’de Merkür 6° Terazi Burcunda ters hareketine başlıyor. 18 Eylül’de ise Merkür, ters hareketine devam ederken Başak Burcuna geri dönüyor. Yani Merkür’ün Terazi Burcunda ters hareketinde olduğu 8 – 18 Eylül tarihleri arasında düşüncelerimiz daha çok ilişkilerimiz ve ilişkilerimizi dengelemek üzerine yoğunlaşacaktır. Özellikle karşı cinsle kurduğumuz iletişim ve ilişkileri gözden geçirmek veya nerelerde tıkandığımıza bakmak bu dönem için oldukça uygun olacaktır. Eylül ayı aynı zamanda diplomatik ilişkileri ve yazılı anlaşmaları da gözden geçirmek için uygun olacaktır. Eğer yeni anlaşmalara imza atmamız gerekiyorsa ekstra dikkatli olmalı ve tüm satır aralarını okumalıyız. Aynı zamanda anlaşmalar veya ortaklıklarla ilgili konularda, bu esnada bazı gecikmelerin olması da söz konusu olabilir.


15 Eylül’de Başak Burcundaki Satürn, Balık Burcundaki Uranüs’le karşıtlık açısı oluşturuyor. Daha önce 4 Kasım 2008 ve 5 Şubat 2009’da gerçekleşen benzer etki, Eylül ayında tekrarlanıyor. Başta Balık ve Başak Burçları olmak üzere Değişken Nitelikteki (İkizler, Yay) burçları etkileyecek olan bu etki nedeniyle 2008 ve 2009’da Değişken Nitelikteki burçların (İkizler, Başak, Yay, Balık) hayatlarında önemli değişimler yaşandı. Bu kişiler; hayatlarında güvenli olduğuna inandıkları ve süregelen konuların artık güvenli olmadığını ve her şeyin değişebileceğine şahit oldular. Bu bazıları için korku, bazıları için ise özgürlük getirdi. Bu etki sayesinde eski kurallar yıkılarak, işlemeyen sistemlerin yerine yenisi getirildi. Böylece kesin çerçevelerle belirlenmiş sınırlar aşılmış oldu.


Eylül ayında aynı enerjiler tekrar bir araya gelerek; hayatımızda artık işimize yaramayan sorumluluklardan özgürleşmemize ve yeni bir bilinçle farklı olanı kucaklamamıza yardımcı olacaktır. Değişken Nitelikteki burçların (İkizler, Başak, Yay, Balık) son derecelerinde kişisel gezegenleri olanlar ve 16 – 18 Eylül, 15 – 17 Aralık, 15 – 17 Mart, 14 – 16 Haziran tarihleri arasında doğan kişiler böyle bir değişim yaşayabilirler. Bu kişiler değişimin gerekliliğini uzun süredir fark ediyor ama adım atmakta zorlanıyor olabilirler. Fakat bir taraftan özgürleşmek isterken, diğer taraftan mevcut olan ve hali hazırda günü kurtaran sistemi yıkmak hiç de kolay olmayacaktır.


18 Eylül’de 25° Başak Burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Yeniay derecesiyle birleşen Başak Burcundaki Satürn bizi, sıkı çalışmanın gerekli olduğu bir ayın beklediğini göstermekte... Aynı zamanda sağlık ve hizmet sektöründe önemli adımlar atılarak yenilikler yapılması söz konusu olabilir. Önümüzdeki ay boyunca çocuklar ve gençlerle ilgili çalışmalar yapılabilir ve bu alanda reformlara gidilebilir. Bizler de günlük işlerimizi yürütürken daha disiplinli çalışabiliriz. Zaten ay boyunca devam edecek etkiyle, hiç durmadan çalışabilir ve keyif yapmaya vakit ayıramayabiliriz. Çalışmalarımız her ne kadar kendimiz için olsa da, dolaylı olarak toplumsal alanı da etkileyecektir.


20 Eylül’de aşk ve yaratıcılık gezegeni Venüs Başak Burcuna giriyor. Venüs Başak Burcunda düşük durumdadır, çünkü burada, yüceldiği burç olan Balık’ın karşıt konumunda yer alır. Bu sebeple Venüs’ün Başak Burcunda kalacağı 15 Ekim’e kadar, ilişkilerimizde ve evliliğimizde romantizm ikinci planda kalacaktır. Diğer taraftan, bu sayede iş bağlantılı ilişkilerimizi geliştirebiliriz. Başkalarına karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek, karşımızdaki kişiye hizmet etmek ve onların rahatını ön planda tutmak bu dönem boyunca önceliğimiz olabilir. Detaylar üzerinde yoğunlaşan ve daima işe yarar somut şeyleri oluşturmaya takılan Başak, Venüs’ün yaratıcılıktaki akışını engelleyebilir. Bunun yanı sıra, günlük işlerimizi daha kolaylıkla halledebilir, yapılması gereken gerekliliklerden her zamankinden daha fazla zevk alabiliriz. İhtiyaçlarımızı tespit ederek neye gereksinimimiz olduğunu analitik bir şekilde belirleyebiliriz. 15 Ekim’e kadar olan dönemde Venüs, Başak Burcu ve Yükselen Burcu Başak olan kişilere iyimserlik, neşe ve ilişkilerinde uyum verecektir. Böylelikle bu kişiler ilişkilerini düzenleyerek kendilerine olan güvenlerini arttırabilirler.


23 Eylül’de Güneş Terazi Burcuna giriyor. Dolayısıyla önümüzdeki bir ay boyunca ilişkilerimiz ana konumuz olacaktır. İlişkilerde nasıl bir rol oynadığımızı ve ilişki içindeki kimliğimizi sorgulayabiliriz. 23 Ekim’e kadar Güneş burada bize; başkalarıyla birlikte uyum içinde yaşamayı ve bunu yapabilmek için nelere dikkat etmemiz gerektiğini hatırlatacaktır. Bu dönemde, kendimizi ilişkilerimiz aracılığıyla çok daha rahat ifade edebileceğiz. Eğer kendimize olan güvenimiz yerinde değilse, başkalarından destek alarak kendimizi tamamlanmış hissedebiliriz. Aynı zamanda; diplomasi, yönetim, anlaşmalar, evlilikler ve ilişkilerle ile ilgili konularda önemli başlangıçlar yapılabilir. Fakat Merkür’ün 28 Eylül’e kadar ters hareketinde olduğunu unutmamalı, yenilikler için dikkatli davranmalıyız.


28 Eylül’de Merkür 21° Başak Burcunda düz hareketine başlıyor. İletişim, ulaşım, eğitim ve anlaşmalar gezegeni Merkür ters hareketini tamamlayarak düz hareketine başladığında, temsil ettiği tüm konularda akış ve hız söz konusu olacaktır. 18 – 28 Eylül arasında Başak Burcunda ters hareketindeki Merkür; sağlık, günlük işler, detaylar ve iletişimle ilgili konularda gecikmeler ve aksaklıklar getirmiş olabilir. Gezegenin ters hareketine dönmeden önceki ve düz hareketine başladıktan hemen sonraki birkaç gün zihnimiz bulanık olabilir. Dolayısıyla bu dönemlerde de dikkatli davranmak gerekecektir. Eylül ayında yeni kararlar almak gerekiyorsa ve erteleyemeyeceğimiz bir durum söz konusuysa, bu durumda işlerimizi dikkatli bir şekilde ele almamız gerekecektir. Özellikle Başak ve İkizler burçları ya da bu burçlarda yükselenleri olan kişiler, Eylül ayı boyunca aksayan ya da yavaşlayan işlerini Ekim ayı itibariyle hızlı bir şekilde yürütmeye devam edebilirler. Bizler de, Merkür’ün Başak Burcunda hareketine devam edeceği 10 Ekim tarihine kadar, edindiğimiz bilgileri işe yarar şekilde kullanabilir ve detay isteyen konularla rahatlıkla ilgilenebiliriz.


Astrozenith
evet modemım bozulmak uzereydı merkur gerılıyecek dıye onceden tamır ettırdım gülücük) sevıyorum astrolojıyı ;)
Eylül ayında aynı enerjiler tekrar bir araya gelerek; hayatımızda artık işimize yaramayan sorumluluklardan özgürleşmemize ve yeni bir bilinçle farklı olanı kucaklamamıza yardımcı olacaktır. Değişken Nitelikteki burçların (İkizler, Başak, Yay, Balık) son derecelerinde kişisel gezegenleri olanlar ve 16 – 18 Eylül, 15 – 17 Aralık, 15 – 17 Mart, 14 – 16 Haziran tarihleri arasında doğan kişiler böyle bir değişim yaşayabilirler. Bu kişiler değişimin gerekliliğini uzun süredir fark ediyor ama adım atmakta zorlanıyor olabilirler. Fakat bir taraftan özgürleşmek isterken, diğer taraftan mevcut olan ve hali hazırda günü kurtaran sistemi yıkmak hiç de kolay olmayacaktır.


ayy ben 14 haziran dogumluyum cok merak ettim simdi nolcak acaba umairm pozitife doner hayatimda hersey 2 yildir ters gidior resmen saturnun 4. evime yerlesmeisyle ilgili olabilir yeni temeller vs birde su merkur retrosu tam ne zaman bitior 8 - 18 eylul mu ?oda baska bi sorun merkur retro oldumu benim hayatim allak bullak oluor resmen
Sonbahara sert bir başlangıç yapabiliriz. Ayın ortalarında ani gelişmeler ve sürprizler sinirlerimizin bozulmasına yol açabilir. Zaten Merkür gerilemesi yüzünden ay boyunca yanlış anlaşılma, aksaklık, karmaşa ve gecikmeler olacağından, önemli başlangıçları ekim ayına ertelemekte fayda var. Aslına Ay kötü başlamıyor, 4 Eylül'de Balık burcunun parlak dolunayı gecelerimizi aydınlatırken bazı konuları hızla sonuçlandıracak. Ay ortasında hassas konuları gündeme getirmekten, yangına körükle gitmekten kaçınmalıyız. Sert gezegen etkilerinin ortasında kalan İkizler, Başak, Yay ve Balıklar yorulabilir ve bitkin düşebilirler. Yine de bu dört burç özellikle de Başak ve Balıklar çok büyük zorlukları geride bırakmak üzereler, biraz daha gayret! Güzel günler çok yakında

astrolojist
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Referans Adresler