Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
amine Yazılan:
Alıntı:Yay uzun zamandır beklediğiniz kişi karşınıza çıkabilir. Yoğun iletişim kuracağınız, cinsel ve duygusal olarak tatmin olacağınız bir zaman. Uzun seyahatlere çıkmanızı tavsiye etmiyorum. Araba kullanırken dikkatli olun. Yeni ilişkilere başlayanlar için, inançları, fikirleri kökten değişecektir. Geçmişinizdeki insanlardan haber alabilirsiniz, ama geriye dönmek yerine, ileriye bakmanız gerekiyor.

iki hafta kadar sonra Türkiyeye doğru yola çıkma niyetindeyiz çıkmasakmı acaba..teşekkürler Lavinya abla

Rica ederim Solariscim


Ve amineciğim bence transitlerine bakman daha iyi olur seyahat konusunda karar vermeden önce verygood
amine Yazılan:
Alıntı:Yay uzun zamandır beklediğiniz kişi karşınıza çıkabilir. Yoğun iletişim kuracağınız, cinsel ve duygusal olarak tatmin olacağınız bir zaman. Uzun seyahatlere çıkmanızı tavsiye etmiyorum. Araba kullanırken dikkatli olun. Yeni ilişkilere başlayanlar için, inançları, fikirleri kökten değişecektir. Geçmişinizdeki insanlardan haber alabilirsiniz, ama geriye dönmek yerine, ileriye bakmanız gerekiyor.

iki hafta kadar sonra Türkiyeye doğru yola çıkma niyetindeyiz çıkmasakmı acaba..teşekkürler Lavinya abla

selam amine ,

sana yola çıkın veya çıkmayın gibi yönlendirmeler yapmak istemem , ne olacağını bizler bilemeyiz sonuçta.

senin haritana etki yapacak önemli konumlar var temmuz ayında , sadece buna işaret edebilir ve dikkatli olmaya yönlendirmek isterim.

temmuz ayının ilk haftası meydana gelecek Ay tutulması , senin venüsünün de etkileneceği stelyumun üzerinde gerçekleşecek + 22 temmuzda gerçekleşecek güneş tutulmasıda senin Marsın üzerinde gerçekleşecek.

bu durumdan nasıl etkilenirsin , hemen mi etkilenirsin yoksa ekim ayının ortalarında transit mars tutulma noktasını tetiklediğinde mi etkilenirsin bunu net olarak söylemek zor.
o dönemlerde biraz daha tedbirli olmanı ve dua etmeni önerebilirim.
TEMMUZ 2009 GEZEGEN HAREKETLERİ

Temmuz ayında meydana gelecek olan Ay Tutulması ve Güneş Tutulması önemli değişim zamanlarında olduğumuzu vurguluyor. Venüs ve Merkür’ün hareketleri de, ilişkilere ve iletişime ait konularda oldukça hareketli günler geçireceğimizin habercisi. Ayrıca, ay boyunca etkisini sürdürecek olan Jüpiter-Neptün birleşiminin enerjisi, iyimser duygularla hayallerimizi harekete geçirecek ve ruhsal gelişimimize katkı sağlayacaktır. Temmuz’un ilk gününden Aralık sonuna kadar devam edecek olan Uranüs’ün geri hareketi ise, bizi yenileyerek ileri götürecek değişimler için yapmak istediklerimizi tekrar önümüze getirecektir.

1-2 Temmuz günleri Venüs, Jüpiter- Neptün kavuşumunu kare, Uranüs’ü altmışlık açı ile tetiklerken; Merkür de Jüpiter-Neptün kavuşumu ile üçgen, Uranüs’le ise kare açı ile irtibat kuruyor. Ayın ilk günleri, zihinsel faaliyetlerin hızlanarak yaratıcılığı arttıracağı gibi, duygusal ilişkilerde de beklentiler oldukça yükselecek ve heyecan da beraberinde gelecektir. Duygulardaki karmaşa ve düşüncelerdeki isyan ani kopuşlara neden olsa bile bunu, değişimler ve yenilikler için bir fırsat olarak görebiliriz. Beklenmedik kararlar alınması, yeni anlaşmalar yapılması ve yeni ilişkilere girilmesi söz konusu olabilir. Hayal ve gerçekleri birbirinden ayırarak ideallerimize odaklanmaya, zihinsel ve duygusal olarak kendimizi geliştirmeye çalışmalıyız. Ayrıca bu günler, teknoloji alanındaki olaylarla birlikte manevi konular da gündem yaratacak gibi gözüküyor.

3 Temmuz akşam saatlerinde Merkür, Yengeç burcuna geçtikten sonra ertesi gün, Plüton ile karşıt açı yapıyor. Bu günler düşüncelerimizi kabul ettirmek için zorlu bir mücadelenin içine girebilir, hoşgörüyü unutup, çok ısrarcı olabiliriz. Fikir ayrılıkları, sert konuşmalara ve tartışmalara yol açabilir. Düşüncelerimizdeki değişimler, yeniden yapılandırmaları gündeme getirerek, bizi yeni anlaşmalara yönlendirebilir. Ancak, Yengeç burcundaki Merkür’ün objektif düşünmeyi zorlaştırmasıyla, etki altında kalarak duygusal kararlar vermemiz söz konusu. 18 Temmuza kadar bu burçta kalacak olan Merkür, konuşmalarımıza çekingenlik, düşüncelerimize hassasiyet getirecektir.

5 Temmuz günü Venüs, 26 Ağustos’a kadar hareketini sürdüreceği İkizler burcuna geçiyor. Sosyal alanda hareketliliğin artacağı, entelektüel faaliyetlerin önem kazanacağı ve ikili ilişkilere daha çok odaklanacağımız, aynı zamanda değişken ve özgür duyguların da yaşanacağı bir döneme giriyoruz.

6-7 Temmuz günleri Mars, Uranüs’e altmışlık, aynı zamanda Jüpiter- Neptün birleşimine de kare açı yapıyor. Enerjimizdeki yükseliş girişimlerde bulunma isteğimizin artmasını sağlayarak bizi heyecanlı ve sıra dışı işlere yöneltebilir. Ancak gökyüzündeki bu etkileşim, boyumuzu aşan abartılı davranışlara yol açarak yanılgıları ve gereksiz fedakarlıkları da beraberinde getirebilir.

7 Temmuz’da 15 derece Oğlak burcunda Dolunay’la birlikte Ay Tutulması meydana geliyor. Ay ve Güneş’in karşı karşıya geldiği Dolunay zamanları, duygularımız da egomuzla karşı karşıya gelerek gerilimler yaratmaktadır. Tutulmanın da eşlik edeceği bu dönem, duygusal yönümüz iyice tetiklenerek çalkantılı ve huzursuz bir ruh hali içinde kalabiliriz. Bu nedenle, fiziksel ve ruhsal olarak kendimizi yormamaya, gelişen şartları anlamaya ve içselleştirmeye çalışmalıyız. Bu arada, Oğlak burcunun vurguladığı: kanun ve kurallar, disiplin, düzen, kontrol, görev duygusu ile çok çalışma, endişe, baskı, kısıtlanma ve maddiyat gibi temaların ön plana çıktığı günlerde olacağız.

9 Temmuz günü Güneş, 12 Temmuz’da ise Merkür, Satürn ile altmışlık açı yapıyor. Sorumluluklarımızı daha fazla hissederek, oldukça kontrollü ve otoriter olabileceğiz. Detaylarla uğraşmak zorunda kalsak da, düşüncelerimizi kararlı bir şekilde gerçekleştirebilme şansı bulabiliriz.

12 Temmuz- 26 Ağustos tarihleri arasında Mars’ın İkizler burcundaki hareketi özgürleşme ihtiyacı verecek ve isteklerimizi yapabilmek için bize hız kazandıracaktır. Ayrıca bu dönem, girişimlerde bulunurken konuşmalarımız önem kazanacak ve entelektüel faaliyetler de dikkat çekecektir.

13-14 Temmuz günleri, Merkür Güneş birleşimi ile kendimizi ifade edebilmemiz ve anlaşmalar yapabilmemiz çok kolaylaşacak. Özellikle geçmişe ait ailevi konular gündeme gelebilir, hassasiyetimizi belirten duygusal konuşmalar yapabiliriz.

16 Temmuz‘da Merkür, 18 ‘inde ise Güneş üçgen açıyla Uranüs’ü tetikliyor. Yaratıcılığın artacağı bu günler değişik ve parlak fikirler özgürce ortaya konabilecek. Beklenmedik sıra dışı olaylar ve teknolojik gelişmeler çok konuşulur olacak.

18 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında Merkür Aslan burcunda hareket edecek. Bu dönem kendimize olan güveni vurgulamaktan çekinmeyeceğiz ve cesur kararlar alabileceğiz. Ancak, konuşmalarımıza buyurgan bir ifade hakim olması ve sabit fikirlilik de söz konusu.

21 Temmuz ‘da Venüs’ün Satürn ile karesi ilişkilere ve sosyal ortamlara bir durgunluk getirebilir. Kuralların getirdiği baskı ve detaylara takılmak, duygusal gerginliklere neden olabilir. Aynı gün Merkür’ün Mars ile üçgen açısı bu sıkıntılı zamanda rahatlamamıza yardımcı olacak ve bize hareket etme ve karar verme imkanı sağlayacaktır.

22 Temmuz’da 29 derece Yengeç burcunda Güneş tutulması meydana geliyor. Ay güçlü olduğu burçta bulunuyor, ancak son dereceler geçiş dönemi olduğu için kriz yarattığı düşünülür. Güneş’in Uranüs’le üçgen açısının etkisinin devam etmesi de yaşanacaklara hız katıyor. Gökyüzünün konumu; yenilikler ve değişim için hareketli günleri, ani bitiş ve başlangıçları, ayrıca üstü örtülmüş veya göz ardı edilmiş konuların da ortaya çıkarak çözümlenmesi gerekliliğini vurguluyor. Geçtiğimiz Yeniay döneminde başlayan duygusal süreç devam edecek, özellikle aileye, eve, kadınlara ve güvenlik konularına yeni bir yön vermek için girişimler dikkat çekici olacaktır.

Tutulmanın hemen ardından Güneş Aslan burcuna geçiyor ve hayata daha olumlu yaklaşıyoruz. Ego çok görünür oluyor, itibar ve güç kazanmak isteğiyle yönetme ihtiyacı artıyor.

26-28 Temmuz tarihleri arasında Venüs, Jüpiter ve Neptün’e üçgen, Uranüs’e kare açı yapıyor. Sosyal alanda ve ikili ilişkilerde oldukça hareketli günler bizi bekliyor olacak. Romantizmin ön plana çıkarak duygusal ve sürpriz aşklara kapı açması kaçınılmaz olabilir. Ancak, birçok duygunun bir arada yaşanacak olması zorlayıcı etkileri de getiriyor. Karşılaşacağımız fırsatlarla güzel hayallere dalacağımız gibi, ani kopuşlarla yaşanacak olan gerginliklere karşı da tedbirli olmaya gayret etmeliyiz.

30-31Temmuz günleri Merkür, Jüpiter ve Neptün’e karşıt açı yapıyor. Hayallerimiz ve beklentilerimiz için mücadele vereceğimiz ve abartılı çekişmeler içinde kalacağımız günlerde olacağız. Belirsizlikler bizi zorlayabilir ve yorabilir. Aşırı iyimserlik içinde birden fazla konuya yoğunlaşmak ilerlememizi engelleyebilir. Bu nedenle, almamız gereken kararlarda dikkatli olmaya ve sezgilerimizi doğru kullanmaya çalışmalıyız.


Yazan: Ufuk Şenses

astrolojigazetesi.com
Lavinya Yazılan:1-2 Temmuz günleri Venüs, Jüpiter- Neptün kavuşumunu kare, Uranüs’ü altmışlık açı ile tetiklerken; Merkür de Jüpiter-Neptün kavuşumu ile üçgen, Uranüs’le ise kare açı ile irtibat kuruyor. Ayın ilk günleri, zihinsel faaliyetlerin hızlanarak yaratıcılığı arttıracağı gibi, duygusal ilişkilerde de beklentiler oldukça yükselecek ve heyecan da beraberinde gelecektir. Duygulardaki karmaşa ve düşüncelerdeki isyan ani kopuşlara neden olsa bile bunu, değişimler ve yenilikler için bir fırsat olarak görebiliriz. Beklenmedik kararlar alınması, yeni anlaşmalar yapılması ve yeni ilişkilere girilmesi söz konusu olabilir. Hayal ve gerçekleri birbirinden ayırarak ideallerimize odaklanmaya, zihinsel ve duygusal olarak kendimizi geliştirmeye çalışmalıyız. Ayrıca bu günler, teknoloji alanındaki olaylarla birlikte manevi konular da gündem yaratacak gibi gözüküyor.

I believe in astrology
bu ay tüm astrologlar bu toplu halde tutulmaların etkilerini merakla beklemekteler hepimiz için hayırlısı olsun istersen inanma melacholic hersey ortada 2+2=4

ablacım paylasım için teşekkürler
ilk Ay tutulması birkaç gün sonra olacak ve 15 derece Oğlak burcunda gerçekleşecek.
yaklaşık 15 derece Oğlak , Yengeç , Terazi ve Koç burçlarında kişisel gezegenleri olanlar daha fazla etkilenecektir diyebiliriz.

135 dereceyi incelemeye başladığımı söylemiştim.. bu Ay tutulmasının , transit venüs ile marsa 135 derecelik açı yaptığını belirteyim.
venüs-mars konularıyla ilgili gelişmeler sözkonusu olabilir. ( ilişki ve ortaklıklar , aşk ve skandallar vb.)

son dönemde sık sık uçakların denize düşmesi olayları yaşanıyor. Jüpiter ( hava yolları , seyahat ) & Neptün ( deniz ) kavuşumuyla alakası varmı merak ediyorum.
bundan önceki Jüpiter - Neptün kavuşumu aralık 1996 ile Ocak 1997 zaman diliminde gerçekleşmiş.. o tarihlerde benzer durumlar yaşanmışmı araştırmak lazım.

melis_bk

Küçük oğlumun merkürü 17 derece oğlak 10. ev,ortanca oğlumun 8.ev ay oğlak 14 derece,eşimin 3. ev 13.57 terazi juno,16 terazi uranüs,9. ev 15 koç merkür 12 koç şiron eris kavuşumu,Kızımın yodun(satrün-mars-jptr) satrün ayağı 10.ev 15 koç..şiron 12 koç, gerçi kişisel gezegen değil ama...ailecek tutulmasak bari...

Félicé

Yıldırım Yazılan:ilk Ay tutulması birkaç gün sonra olacak ve 15 derece Oğlak burcunda gerçekleşecek.
yaklaşık 15 derece Oğlak , Yengeç , Terazi ve Koç burçlarında kişisel gezegenleri olanlar daha fazla etkilenecektir diyebiliriz.

135 dereceyi incelemeye başladığımı söylemiştim.. bu Ay tutulmasının , transit venüs ile marsa 135 derecelik açı yaptığını belirteyim.
venüs-mars konularıyla ilgili gelişmeler sözkonusu olabilir. ( ilişki ve ortaklıklar , aşk ve skandallar vb.)

son dönemde sık sık uçakların denize düşmesi olayları yaşanıyor. Jüpiter ( hava yolları , seyahat ) & Neptün ( deniz ) kavuşumuyla alakası varmı merak ediyorum.
bundan önceki Jüpiter - Neptün kavuşumu aralık 1996 ile Ocak 1997 zaman diliminde gerçekleşmiş.. o tarihlerde benzer durumlar yaşanmışmı araştırmak lazım.

Bu uçak kazaları benimde dikkatimi çekiyor.İlk araştırmamdan çıkan sonuçlar:

Alıntı:8 Ocak 1996 Zaire'de Rus Antonov 32 düştü, 350 kişi öldü.
"Bu göbekle nasıl mayo giyerim?" diye düşünme.

14 Kasım 1996'da Antonov 2 tipi 4 kanatlı bir uçağın Rusya'nın kuzeyindeki yarı özerk Komi bölgesinde kaza yapması sonucu 13 kişi öldü.

17 Aralık 1996: Antonov-12 askeri uçak düştü, 17 kişi öldü.

6 Aralık 1997: Uçak yüklü Antonov-124 kaza yaptı, 48 kişi öldü.
benim oğlak'daki stelyumum üzerinde gerçekleşecek hımm
Nihan Yazılan:Bu uçak kazaları benimde dikkatimi çekiyor.İlk araştırmamdan çıkan sonuçlar:

Alıntı:8 Ocak 1996 Zaire'de Rus Antonov 32 düştü, 350 kişi öldü.
"Bu göbekle nasıl mayo giyerim?" diye düşünme.

14 Kasım 1996'da Antonov 2 tipi 4 kanatlı bir uçağın Rusya'nın kuzeyindeki yarı özerk Komi bölgesinde kaza yapması sonucu 13 kişi öldü.

17 Aralık 1996: Antonov-12 askeri uçak düştü, 17 kişi öldü.

6 Aralık 1997: Uçak yüklü Antonov-124 kaza yaptı, 48 kişi öldü.

teşekkür ettim Nihan verygood
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Referans Adresler