Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Haftaya Bakış (14 Aralık Haftası)


Hayata daha iyimser gözle bakabileceğimiz, geniş açıları yakalayabileceğimiz bir haftaya giriş yapıyoruz. Çarşamba günü Yay burcunda gerçekleşecek olan yeniayla birlikte, girişeceğimiz olaylarda daha hızlı ve geniş açılımlı sonuçlar elde edebileceğiz. Hafta boyunca Venüs-Mars arasında olumlu açının etkinliğini koruyacak olması, kadın-erkek ilişkilerinde şanslı bir haftada olacağımızı gösteriyor. İyicil etkilerin hakim olacağı Cumartesi ve Pazar günlerini gerek özel, gerekse sosyal ilişkilerimiz açısından çok iyi değerlendirmeliyiz.

Haftanın genel değerlendirmesini ve burçlara göre değerlendirmeleri aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz...

http://www.astrolojiokulu.com/yazi-detay...kaleID=299

ginka

Angel Yazılan:Haftaya Bakış (14 Aralık Haftası)


Hayata daha iyimser gözle bakabileceğimiz, geniş açıları yakalayabileceğimiz bir haftaya giriş yapıyoruz. Çarşamba günü Yay burcunda gerçekleşecek olan yeniayla birlikte, girişeceğimiz olaylarda daha hızlı ve geniş açılımlı sonuçlar elde edebileceğiz. Hafta boyunca Venüs-Mars arasında olumlu açının etkinliğini koruyacak olması, kadın-erkek ilişkilerinde şanslı bir haftada olacağımızı gösteriyor. İyicil etkilerin hakim olacağı Cumartesi ve Pazar günlerini gerek özel, gerekse sosyal ilişkilerimiz açısından çok iyi değerlendirmeliyiz.

Haftanın genel değerlendirmesini ve burçlara göre değerlendirmeleri aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz...

http://www.astrolojiokulu.com/yazi-detay...kaleID=299


teşekkürler çiçek
20 Aralık: MARS 10. Mart. 2010'a kadar GERİ GİDİYOR

Mars Aslan burcunun 19 derecesinden geri gidiyor. Bu derece ardından İzmit depreminin yaşandığı 11 Ağustos 1999'daki Güneş Tutulmasının gerçekleştiği derece. Mars geri hareketi esnasında Türkiye'nin para, borçlar, hazine, hazine bonoları, menkul kıymet borsaları, bankalar, ulusal varlıklar evinde gezinecek. Dolayısıyla ülkenin mali durumunda sıkıntılara işaret edebilir. Yaşanabilecek sıkıntılar arasında tarım, iç çatışma veya gerilim, kazalar gibi konuları sayabiliriz. (devamı)


21 Aralık. JÜPİTER-NEPTÜN KAVUŞUYOR

Bu kavuşum 13 yılda bir gerçekleşir.

Jüpiter ve Neptün, her ikisi de Balık burcunun yöneticisi ve ruhsallığı, genişlemeyi, yayılmayı temsil ediyorlar. Jüpiter daha dünyevi, maddesel dünyada başarı ile ilintili. Jüpiter din, Neptün ruhsallık demek. İkisi birleşince kendi inancının hepsinden, hatta hukuktan bile üstün olduğunu varsayan bir model doğuyor. Aşırıya kaçılıyor. Her ikisi de detaylardan sıkıldığı için, veri toplamadan, yanlış bilgilerle kesin sonuçlara gidebilir. İnsan kendi haklılığı ilizyonuna kapılabilir. Oysa ikisi bir arada şefkat, anlayış, hoşgörü ve birlik yaratabilir.

astrolojidergisi.com

-------------------------------------------
Haftaya Bakış-21 Aralık Haftası

Önemli gökyüzü hareketlerinin ve geçişlerinin olduğu bir haftaya giriyoruz.
Pazartesi günü Mars, Pazar günü Merkür gerilemeye başlıyor. Pazartesi günü Güneş, Cuma günü Venüs Oğlak burcuna geçiyor.

Güneş Oğlak burcuna girişiyle birlikte, 21 Aralık’ta en uzun gecenin yaşanmasının ardından, tüm soğukluğu ile kış gelir. Oğlak Kış mevsimini başlatacak kadar önemli bir liderdir. Bir lider ve otorite olmasına rağmen dişil burçlardan biri olduğu için Oğlak, otorite figürlerinin ve toplumsal kuralları etkisinde kalmaya da meyil gösterebilir. Güneş Oğlak burcuna girdiğinde tabiat dinlenmeye çekilir. Toprak çoraklaşır, hayvanlar kış ayları için sığınak ararlar. Havada bir setlik hissedilir ve dünya yaşanmakta olan bu geçişe huşu ile yaklaşır. Yaşamınızın Oğlak alanında siz de aynı huşuyu ve gösterir, hayatta kalabilme kapasitenize saygı beklersiniz. Tıpkı hayvanların kendilerine korunacak bir yer bulmaları gibi siz de incinir hisleriniz etrafında çevreye karşı bir duvar örersiniz. Kontrol ve sınırlar önem taşır. Bu dönemde insanların enerjisi de içlerinde birikmekte, dışarı çıkmak için uygun zamanı beklemektedir.

Tesadüfi olarak Mars gerilemesinin de bu döneme denk geliyor olması, bu temayı daha da vurgulayacak. Enerjimizi gereksizce tüketmememiz, kontrollü kullanmamız gereken bir süreçteyiz. Öte yandan, yönetici ve otorite sahibi kişileri daha fazla mesuliyet ve mücadele beklemekte. Güneş’in önündeki sert açılar, hafta boyunca otorite ve güç çekişmelerine işaret etmekte. Zorlayıcı ve gergin etkilerin hakim olacağı bir haftada olduğumuz aşikar…

Haftanın günlere ve burçlara göre yorumuna aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz...

http://www.astrolojigazetesi.com/?mode=reading&nID=2270
21 Aralık’ta Güneş, Oğlak burcuna geçiyor. Güvende olma isteği kontrollü ve hesaplı olmamızı sağlayacak, gelenekler ve kurallar ön planda olacaktır. Kararlılığımız, hırsımız, disiplinimiz ve çalışkanlığımız bizi hedeflerimize daha kolay yaklaştıracaktır.

25 Aralık akşam saatlerinde Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle duygularımızı kontrol etmek kolaylaşıyor. İlişkilerde sadakat, güven duygusu, ciddiyet ve kalıcılık önem kazanıyor ve daha seçici oluyoruz.

Senenin son haftası egomuz çok belirgin oluyor, sosyal ve ikili ilişkiler oldukça hareket kazanıyor.

24 Aralık’ta Güneş, 28 Aralık’ta Venüs Plüton’la kavuşum yapıyor. Risk almak kolaylaşıyor. Gücümüz ve hırsımız sayesinde yapmak istediğimiz işlerin altından kalkabilir, enerjimizi doğru kullanabilirsek yeni oluşumlar için önemli fırsatlar bulabiliriz. Etkileyici olaylar ve tutkulu ilişkiler radikal değişimleri getirebilir.

26 Aralık günü Güneş, 29 Aralık’ta Venüs Satürn’le kare açı ile irtibat kuruyor. Engellerle karşılaşmak kısıtlandığımızı düşündürebilir ve sorumluluklarımız ağır gelebilir. Endişeli, çekingen ve güvensiz hissedebilir, ilişkilere mesafe koyma ihtiyacında olabiliriz. Esnek olmaya çalışırsak bu baskıların altından daha kolay kalkabiliriz.

26 Aralık’ta Merkür geri hareketine başlıyor. Özellikle iletişim konularında hata yapmaya açık olacağımız bir döneme giriyoruz, bu nedenle dikkatli olmalıyız. Yaptığımız işleri kontrol etmek yanlışlıkları aza indirecektir. Ayrıca, eğitim konuları da bizi uğraştırabilir. Daha yavaş ve sindirerek öğreneceğimiz bu zaman içinde tekrarlar fayda getirecektir. Bu arada Mars da geri giderken, daha içimize yönelebilir, unuttuğumuz veya geçmişte kalmış konuları çözümlemek için bir imkan bulabiliriz.

31 Aralık saat 21.12’de 10 derece Yengeç burcunda Dolunay ‘la birlikte Ay Tutulması meydana geliyor. Venüs’ün Güneş’e yaklaştığı ve Satürn’ün de sert bir bakış açısında olduğu bu Dolunay dönemi ilişkilerdeki kısıtlanmışlık ve baskı hissini daha çok arttırarak sezgilerimizle çıkış noktasını görmemizi ve geçmişin tecrübesiyle yapmamız gerenleri anlamamızı sağlayabilir.

TRANSİT GEZEGENLERİN KONUMU

1 Aralık’ta, 22 derece Balık burcunda bulunan Uranüs düz hareketine dönüyor. Venüs, 2-25 Aralık tarihleri arasında Yay burcunda kalıyor. 2 Aralık saat 9.30’da, 15 derece İkizler burcunda Dolunay meydana geliyor. 16 Aralık’ta saat 14.02’de 24 derece Yay burcunda Yeniay doğuyor. Mars, Aslan burcunun19 derecesine kadar ilerledikten sonra, 20 Aralık günü geri hareketine başlıyor ve 10 Mart’ta 0 derece Aslan burcunda düz hareketine dönüyor. 22 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 26 Aralık günü Merkür, 21 derece Oğlak burcunda başlayacağı geri hareketini 15 Ocak günü 5 derece Oğlak burcunda bitiriyor. 26 Aralık’ta Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 31 Aralık’ta saat 21.12’de, 10 derece Yengeç burcunda Dolunay meydana geliyor. Jüpiter ve Neptün Kova, Satürn Terazi, Plüton Oğlak burcunda hareketlerini sürdürüyorlar.



KAVUŞUM (0’lık açı)


23 Aralık Ay-Uranüs

24 Aralık Güneş-Plüton

28 Aralık Venüs-Plüton




UYUMLU AÇILAR

SEKSTİL (60’lık açı)



22 Aralık Ay-Güneş

22 Aralık Ay-Plüton

23 Aralık Ay-Merkür

26 Aralık Ay-Neptün

26 Aralık Ay-Jüpiter

28 Aralık Ay-Uranüs

30 Aralık Ay-Mars

ÜÇGEN (120’lik)


26 Aralık Ay-Mars

27 Aralık Ay-Venüs

27 Aralık Ay-Plüton

27 Aralık Ay-Güneş

28 Aralık Ay-Merkür

29 Aralık Ay-Satürn

30 Aralık Ay-Neptün

30 Aralık Ay-Jüpiter




SERT AÇILAR

KARE (90’lık)

24 Aralık Ay-Venüs

24 Aralık Ay-Plüton

24 Aralık Ay-Güneş

26 Aralık Güneş-Satürn

26 Aralık Ay-Merkür

28 Aralık Ay-Mars

28 Aralık Ay-Neptün

28 Aralık Ay-Jüpiter

29 Aralık Venüs-Satürn

30 Aralık Ay-Uranüs

31 Aralık Ay-Satürn

KARŞIT (180’lik)

24 Aralık Ay-Satürn

31 Aralık Ay-Plüton

31 Aralık Ay-Venüs

31 Aralık Ay-Güneş


UFUK ŞENSES
teşekkür ettim angel ,

bende şöyle bir değerlendirme yapayım kısaca ;

Güneş Oğlakta + Venüs Oğlak burcuna girmek üzere + bu ikisi Satürnle bağlantı kuracak + Merkür Oğlakta Retro olacak ve tüm bunlar önümüzdeki hafta sürecinde gerçekleşecek.

bizi çok duyarlı ve romantik bir hafta bekliyor gülücük

demeyeceğim ,

oldukça Satürnyen bir yıl sonunun bizi beklediğini + daha olgun , daha istikrarlı ve sağlamcı adımların ön plana çıkabileceğini söyleyebiliriz.
Umarım benim i.in romantik olurdil çýkarma Güneş ve venüs kavuşumu benım 5 cı evımde olucaklar......hele bi iyi katkıda bulunmadan gitsinler!!!!:D
darkvenus Yazılan:En çok şu Yengeçteki Dolunaydan korkuyorum. Natal Ay'ımla derecesi çok yakın ve Dolunay zaten çok etkiliyor beni Ay Yengeç olarak bir de Ay yengeçte tutuluyor Dolunay hem de... 10.evimde tepe noktamda...
Hayırlısı bakalım...

Benim tam Natal Ay'ımın üzerinde gerçekleşiyor. Etkisini daha fazla hissetmem (Ay) gerekiyor ama, şimdilik, geçtiğimiz yaz yaşanan tutulmaların yanında solda sıfır. Olumsuz manada tabi. Bu açıdan da olumlu aslında, aman böyle gitsin..
Bugün 13:45 ile 22:27 saatleri arasında “Ay Boşlukta” olacakmış dikkat ediniz, girişimleriniz boşa çıkabilir.

ginka

Angel Yazılan:Bugün 13:45 ile 22:27 saatleri arasında “Ay Boşlukta” olacakmış dikkat ediniz, girişimleriniz boşa çıkabilir.

aman allahım dikkat etsek iyi olcak ozaman :D
Özel ve sosyal ilişkilerimizde dikkatli ve soğukkanlı olmamız gereken bir haftaya adım atıyoruz. Oğlak burcunda hareket eden Venüs’ün, Plüton-Satürn ikilisinin doksan derecelik açısına girecek olması, aşk ilişkilerimizde veya toplumsal ilişkilerimizde gerginliklere işaret etmekte. Yılbaşı günü gerçekleşecek Ay tutulması, aile içi ilişkilerimizin yanı sıra, toplum içinde de gerginlik ve karmaşa ortamı yaratmak isteyen provokatörlere karşı uyanık olmamız gerektiğine dikkat çekmekte.

Haftanın günlere göre değerlendirmesini aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

http://www.astrolojigazetesi.com/?mode=reading&nID=2289
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Referans Adresler