Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47

Derin

Daha iyi zamanlama yapabileceğimiz, doğru zamanda doğru yerde olma şansımızın öne çıkacağı, fırsatları değerlendirebileceğimiz bir haftadayız. Akrep burcundaki Mars Balık burcundaki Jüpiter-Uranüs ikilisiyle uyumlu açılar yapacak. Hayal gücü ve yaratıcılık isteyen işlerde verimli adımlar atabiliriz. Çok devamlılık gerektirmeyen, yeniliklere açık ve değişimlere toleranslı olacağımız işlerde başarı şansımız daha yüksek. Zira girişilen işlerde beklenmeyen yön değişiklikleri ya da geri adımlar atılması olasılığı da var. Perşembe günü Merkür, Cumartesi günü Güneş Akrep burcuna giriş yapıyor. Kararlarımızda daha muhkem ve inatçı bir profil çizerken, olayların gidişatını sezebilme yeteneğimiz ve etkin olma arzumuz artacak.

Pazartesi sabahı 05:52’de Balık burcuna geçiş yapacak olan Ay, gün boyunca fedakarlık, vericilik ve sezgilerin önem taşıyacağını gösteriyor. Öğle öncesi saatlerde etkin olacak Ay-Plüton arasındaki uyumlu açı, duygularımızı güçlü bir biçimde ifade etme şansı sunuyor. Güçlü ve etkin kişilerden destek almak, ilişkilerde derinleşmek, irade gerektiren işlere girişmek için uygun saatler öğle sonrasına dek sürüyor. Merkür-Güneş kavuşumu gün boyunca etkin olacak. Haberleşme ve iletişimsel hareketlilik dikkat çekerken, önemli konuşmalar ve yazışmalarda iyi odaklanmayı başarmalıyız. Akşam saatlerinde Ay Akrep burcunda geri harekette olan Venüs ile uyumlu açı yapacak. İlişkilerde uyumu yakalamamızın daha mümkün olacağı bu saatlerde, yanlış anlaşılma riskine karşı dikkatli hareket etmemizde fayda var.

Salı günü boyunca Ay Balık burcunda hareket ediyor olacak. Sezgilerimizle hareket etmemiz, doğru yönde ilerlememize büyük katkıda bulunacak. Sabah erken saatlerde Ay-Venüs uyumlu açısının olumlu etkileri ilişkilere daha pozitif yansıyacak. Gün boyunca çok etkin açılar devrede değil. Geç akşam saatlerinde ise Ay-Mars arasındaki uyumlu açının etkileri devreye giriyor. Kendimizi daha aktif ve dinamik hissedeceğimiz bu saatlerde, sezgilerimiz daha da güçlenecek ve doğru yön bulma güdümüz öne çıkacak. Kararlarımızda daha netleşeceğimiz saatler olacak bunlar…

Çarşamba gününün büyük çoğunluğunda Ay yine Balık burcunda hareket edecek. Verimlilik ve yaratıcılığın ön planda olacağı, şartlara adaptasyonun önem taşıyacağı bir gündeyiz. Özellikle de sabah erken saatlerde bu etkiler maksimum seviyelerinde olacak. Zira Mars-Jüpiter arasındaki üçgen açı kesinleşiyor ve Ay da bu açıyı aktif ediyor. Başarılı sonuçlar elde etme olasılığımızın gayet yüksek olacağı bu saatlerde, risk almak ve cesaret gerektiren işlere girişim yapabiliriz. Yeni girişimler yapmak açısından kullanabileceğimiz en geç saat Ay’ın Uranüs ile kavuşumunun ardından boşluğa gireceği 13:24 olacak. Bu saatten sonra girişeceğimiz işlerden sonuç alamayabiliriz, ta ki Ay’ın Koç burcuna giriş yapacağı 18:22’ye kadar. Akşam saatlerinde hem kendimizi enerjik hissedeceğiz ve daha hevesli-heyecanlı hareket edeceğiz ve hem de acelecilik ve telaş ön plana çıkacak. Geç saatlerde Ay-Plüton karesinin gergin etkileri devreye giriyor. Hoşgörü ve esnekliğin azalması yüzünden sorunlar yaşayabiliriz, dikkat!

Perşembe günü boyunca Ay Koç burcunda hareket ediyor olacak. Risk alma arzumuz, kendimizi açık ve direkt ifade etme güdümüz ön plana çıkıyor. Gece yarısı 00:18’de Merkür Akrep burcuna geçiş yapıyor. Merkür bu burçta kararlarında sabitliğe, yüksek konsantrasyona, sabırlı bir araştırmacılığa, muazzam bir sezgiselliğe işaret eder; fakat irrasyonel ve takıntılı düşüncelere yol açar. Karşımızdakileri sezgisel olarak çabukça algılayabilme, kiminle nasıl iletişim kuracağına iyi bir şekilde karar verebilme, karşımızdakilerin güçlü ve zayıf yönlerini çabuk teşhis edebilme yeteneğimiz artmaya başlıyor. Kiminle ve nasıl iletişim kuracağımızı iyi belirleyebileceğimiz bir sürece adım atıyoruz. Sabah saatlerinde daha rahat hareket edebileceğiz, fakat öğleye doğru etkisi devreye girecek Ay-Satürn karşıtlığı, gereksiz risklerden uzak kalmamıza işaret ediyor. Yeni çalışanlar almak, mali işler ve yatırımlar, başkalarından yardım istemek, iyilik ve ilerleme beklemek açısından olumsuz gözüken bu atmosfer akşam saatlerine kadar kendisini gösteriyor.

Cuma günü boyunca Koç burcunda hareket edecek olan Ay, hareketliliğin ve aceleciliğin ön planda olacağını, çok enerjik bir günde olacağımızı gösteriyor. Dolunay’a doğru ilerlemekte olacağımız bu günde, daha önce giriştiğimiz işlerin neticelerini vermeye başlayacağına şahit olacağız. Akşam saatlerinden itibaren Ay-Neptün arasındaki uyumlu açının pozitif etkileri devreye giriyor ve nispeten daha ılımlı ve sakin davranmamıza yardımcı oluyor. Ama yine de sabaha karşı gerçekleşecek Dolunay’ın güçlü enerjisini hissediyor olacağız.

Cumartesi sabah 04:36’da Koç burcunun son derecesinde gerçekleşecek Dolunay, gün boyunca ilişkilerimizde gerginlikler yaşamamıza zemin hazırlayabilir. Dolunay’ın Koç burcunun son derecesine düşüyor olması, gerginliği ve kriz deneyimleme olasılığını daha da arttırıyor. Öte tandan, Dolunay esnasında Ay ve Güneş’e uyumlu açıda bulunacak Neptün, affedicilik, fedakarlık ve kabullenicilik gibi güzel nitelikler sayesinde uzlaşı sağlamanın mümkün olabileceğini gösteriyor. Dolunay’dan sonra kısa bir müddet boşlukta kalacak olan Ay, saat 05:29’da Boğa burcuna geçiş yapacak. Huzur ve güven arayışının, kendini sağlama arzusunun öne çıkacağı bir gündeyiz. Kalıcı adımlar atmak isteyebiliriz. Ama sabah saatlerinde Ay-Merkür karşıtlığı devrede olacağını hesaba katmamızda fayda var. Öğle saatlerine kadarki zaman aralığında kendimizi doğru ifade etmemiz ve fikirlerimizi karşımızdakilere kabul ettirmemiz zor olabilir. Yine de Ay-Plüton yüzyirmilik açısı sayesinde güçlü ve etkin kişilerin devreye girmesi veya kararlılığımız ve irademiz sayesinde zorlukları aşabiliriz. Saat 15:35’de Güneş Akrep burcuna giriş yapıyor. Akrep burcunun gizemli ve derine inme arzusu, Güneş’in buradaki yerleşimi ile fazlasıyla aşikar hale gelmiş olur. Bu da daha iyi araştırabilme ve derinlemesine anlayabilme yeteneğimizi arttıracak. Bunun yanı sıra, dayanıklılığımız ve olayları güçlü bir şekilde etkileme irademizi ön plana çıkarma potansiyelimiz de artacak. Akşam saatlerinde ise Ay-Venüs arasındaki karşıtlık etkinleşiyor ve ilişkilerde gerginlik teması ön plana çıkıyor. Ay’ın geri hareketteki Venüs ile karşıt açıyla teması, ilişkilerimizde beklenmedik yön değişikliklerini, birbirini yanlış anlamak yüzünden yaşanacak gerginlikleri tetikleyebilir, dikkat!

Pazar günü boyunca Ay yine Boğa burcunda hareket ediyor olacak. Sakinliği, durağanlığı ve hayattan keyif alma duygusunu öne çıkarma arzusunda olacağımız bir gündeyiz. Ay’ın gün boyunca çok etkin açıları olmayacağından, daha sakin, türbülanssız ve durağanlıktan keyif alacağımız zamanlar geçirebiliriz. Doğada vakit geçirmenin, sanki zamandan bağımsızmış gibi yaşamanın, sahip olduklarımızın tadını çıkarmanın tam zamanı!

Haftanın burçlara göre değerlendirmeleri için tıklayınız…

http://www.uzmantv.com/konu/1824-ekim-20...-yorumlari

Öner DÖŞER

17 Ekim 2010, Pazar

ASTROLOJİ OKULU
Sevgili Dostlarım,



19 Ekim 2010 saat 20:16 itibariyle GÜneş ve Chiron arasında olumlu bir görünüm meydana gelecek. Bu görünüm astrolojik olarak şifa verici, sıkıntıları giderici, yaralarımızı tedavi edici olarak bilinir. Şu günlerde en azından bu enerji bizi rahatlatıcıdır. Sıkıntılarınızdan bir an önce kurtulmanız dileğimle,



iremSU

Mynet ve Habertürk.com Astroloji Danışmanı



Koç :ilişkiniz ve hedefleriniz

Boğa : iş hayatı ve sağlığınız

İkizler: çocuk saihibi olma, aşk hayatınız, akademik kariyeriniz

yengeçler: ev yaşamınız, güvenceniz, borçlarınız

Aslanlar: girişimleriniz, evlilik yaşamınız, eğitim ve ilişkiler

Başaklar: para ve iş hayatınız-sağlığınız

Teraziler: aşk hayatınız, çocuklarınız ve girişimleriniz

Akrepler:iç sakıntılarınız, aile yaşamınız, güvenceniz

Yaylar: ileriye dönük amaçlarınız ve girişimleriniz

Oğlaklar: kariyer hayatınız ve girişimleriniz

Kova: eğitim hayatınız ve girişim ve ilişkileriniz

Balıklar: borçlarınız, iç sıkıntılarınız, iş yaşamınız, 

*****
Sevgili Yay ya da yükselen Yay arkadaşlarım;
Bu aralar Akrep’te olan gezegen birikimi, kendinizi boşlukta hissettiriyor olabilir.Bu duygular geçici.Kendinizi anlaşılmıyor hissedebilirsiniz, aslında sizler bu aralar tam olarak neler olduğunu kavrayamıyorsunuz. Sıkın dişinizi biraz.
Şimdi içinize dönüp, neleri geride bırakmanız gerektiğini sorgulama zamanı. Yükünüzü boşaltın, rahatlamaya bakın, Kendinize zaman ayırmayı ihmal etmeyin.
Sakın ola işiniz ile ilgili önemli kararlar almayın… en azından 24 Kasım’a kadar.24 Kasım’dan itibaren herşey ışıl ışıl aydınlanacak ve hayata tekrar olumlu gözlerle bakmaya başlayacaksınız.
Sevgiler
Yurda Hal
(10-08-2010 07:53 PM)Yıldırım Yazılan: [ -> ]
(10-05-2010 03:33 PM)Yıldırım Yazılan: [ -> ]Önümüzdeki 1-2 aylık süreçte Transit Satürn ile Transit Neptün arasında 135 derecelik gerilimli bağlantı olacak.
Özellikle Yay burcunun 16-17-18 derecelerinde kişisel gezegeni olanların sağlık problemleriyle karşılaşması ihtimaline dikkat çekelim.

* Satürn-Neptün orta noktası bu 1-2 aylık süreçte yaklaşık olarak 17-18 derece Yay burcuna denk geliyor.

demiştim bir kaç gün önce.

Satürn-Neptün bağlantılarında zehirlenme , ekolojik problemler olabileceği ihtimalini Sue Tompkins'in Astrolojide Açılar kitabında Satürn-Neptün açıları kısmında okuyabilirsiniz.

Ve buyrun dünya gündeminden ilginç bir haber ;

Kızıl zehir Tuna yolunda

[i]Macaristan'da, bir alüminyüm fabrikasından yayılan çamur nedeniyle en az üç kişi hayatını kaybetti, 100'den fazla kişi de yaralandı.

Satürn-Neptün arasındaki 135 derecelik bağlantıdan söz etmiştim.
Açı şu günlerde TAM ( 0 orb ) ve bir kötü haber daha ,


Meksika Körfezi ölüyor

Meksika Körfezi’nde batan petrol platformundan denize yedi haftadır petrol akıyor. 1500 metre derinlikteki kuyunun ne zaman kapatılacağı belli değil.

Deutsche Welle Türkçe'nin bu konuda yaptığı haber şöyle:

Meksika Körfezi'nin dibindeki kuyudan denize ne kadar petrol aktığı halâ tartışma konusu. Son tahminler, günde 6,4 milyon litre ham petrolün körfez sularına karıştığı şeklinde.

Uluslararası Doğa ve Doğal Kaynaklar Koruma Birliği’nden Carl Gustaf Lundin petrol tabakasının sadece yüzeyde yayılmadığını, suyun derinliklerinde de petrol damlacıklarının kümeleşip mikro organizmayı tehdit etmeye başladığını ve derin deniz yaratıklarının en küçük kirlenmeye bile aşırı duyarlı olduğunu söylüyor.

Carl Gustaf Lundin, derinlerde petrolün çok daha zor ayrıştığını ve uzun yıllar canlılar için tehdit oluşturacağını, belirtiyor.

==> http://www.ntvmsnbc.com/id/25106402/
Özellikle Yay burcunun 16-17-18 derecelerinde kişisel gezegeni olanların sağlık problemleriyle karşılaşması ihtimaline dikkat çekelim. (yıldırım)..

Yükselenim yay ve 10 gün önce başlayıp hala ufak ufak etkisi devam eden birden fazla rahatsızlık geçirdim. Ağır bir grip oldum, kulak zarım yırtıldı, enfeksiyona bağlı iltihaplanma .........Umarım daha fazlası gelmezaðla...
(10-23-2010 04:31 AM)malice071 Yazılan: [ -> ]Özellikle Yay burcunun 16-17-18 derecelerinde kişisel gezegeni olanların sağlık problemleriyle karşılaşması ihtimaline dikkat çekelim. (yıldırım)..

Yükselenim yay ve 10 gün önce başlayıp hala ufak ufak etkisi devam eden birden fazla rahatsızlık geçirdim. Ağır bir grip oldum, kulak zarım yırtıldı, enfeksiyona bağlı iltihaplanma .........Umarım daha fazlası gelmezaðla...

geçmiş olsun , acil şifalar çiçek

tiyatral_gitarist

(10-23-2010 04:31 AM)malice071 Yazılan: [ -> ]Özellikle Yay burcunun 16-17-18 derecelerinde kişisel gezegeni olanların sağlık problemleriyle karşılaşması ihtimaline dikkat çekelim. (yıldırım)..

Yükselenim yay ve 10 gün önce başlayıp hala ufak ufak etkisi devam eden birden fazla rahatsızlık geçirdim. Ağır bir grip oldum, kulak zarım yırtıldı, enfeksiyona bağlı iltihaplanma .........Umarım daha fazlası gelmezaðla...

Şu yükselen mevzusunu tekrar açmak istemiyorum gülücük
Ama yay olsa bile 16-17-18 derecelerinde herahngi bir gezegenin yok. Tr satürn kavusum mars , karşıt güneş in var.
Ama bundan ziyade yükselen akrep 21 derece hesabıyla tr mars yükselen kavusumu , karşıt chiron gerçekleşmiş ve şu anda da 1 .evinde oluyor.
1. ev başla ilgili olduğundna sebep olarak bana bu daha mantıklı geldi. Böylece yükselenide bulmuş olabiliriz gülücük
Bilmiyorum arkadaşlar ne der ?

Derin

Önemli bir haftaya giriyoruz, çünkü 29 Ekim’de Cumhuriyet’imizin 87 yılını kutlayacağız. İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Belediyenin, Cumhuriyet Bayramı'nın 87. yılını görkemli törenlerle kutlayacağı bildirildi. Boğaz'da deniz üzerine kurulan bir platformda, havai fişek gösterileri ile ses ve ışık gösterileri yapılacak. Akrep burcunda gerilemesine devam eden Venüs’ün tam da 29 Ekim’de Güneş ile birleşiyor olması ilginç bir astrolojik sembolizm doğrusu! Bu önemli tarihin bir gün öncesinde, 28 Ekim’de, Mars Yay burcuna geçiş yapıyor. Yay burcunun maceraperest, hareketli ve cesur özellikleri, Mars’ın burada bulunmasıyla daha da belirginleşir. Sınırlamalardan ve rutinden nefret eden, özgürlüğü birinci sıraya koyan Yay burcu bu özelliklerini, sıcak ve kuru doğasıyla uyum sağlayan Mars aracılığıyla daha rahat ortaya koyacaktır. Bu da kendimizi aşma ve ufuklarımızı genişletme arzumuzu arttıracaktır. İdealizm ve inançlarla ilgili konularda atak bir tarz ortaya koyabiliriz. Bu geçiş, idealler ve inançlar uğruna fanatik girişimlerde bulunma riskini de göstermektedir. Ayrıca, iş ve kariyer uğruna aşırı riskler alabilir, sınırlarınızı fazlasıyla zorlayabiliriz. Öte yandan, eğitim ve yayıncılık alanlarında, uluslararası işlerde başarı yakalama şansımız da artıyor. Yay burcu, Türkiye Cumhuriyeti astrolojik haritasının 6. evine denk gelmektedir. Bu şartlarda askeri ve güvenlikle ilgili konuların ön sıraya yükseleceği, Silahlı Kuvvetler’imizin (ordu, jandarma, polis) gücünü etkin bir şekilde ortaya koyacağı ve dikkat çekeceği bir süreçte olacağını düşünmek için haklı bir sebebimiz var astrolojik olarak…

Pazartesi gününün ilk yarısında Ay Boğa burcunda hareket ediyor olacak. Sabah saatlerinde etkin olacak Ay-Mars karşıtlığı, anlaşmazlıklara ve tartışmalara, gergin ve çatışmacı ortamlara, istenmeyen kazalara davetiye çıkartacak cinsten. Ay’ın geri hareketteki Uranüs ile altmışlık açısı da, gereğinden fazla heyecanlı ve atak davranmamıza katkıda bulunabilir. Son açısını Mars ile yaptıktan sonra saat 10:55’te boşlukta kalacak olan Ay, saat 14:48’de İkizler burcuna geçiş yapıyor. Bu saatler arasında girişeceğimiz işlerden kalıcı sonuçlar elde etmemiz zor gözüküyor. Ay’ın İkizler burcuna giriş yapmasıyla birlikte, iletişim ve hareketlilik de artıyor. Önemli konuşmalar, yazışmalar yapmak için 14:48 sonrasındaki saatleri tercih edebiliriz.

Salı günü boyunca Ay İkizler burcunda hareket ediyor olacak. Bilgi alışverişlerinin ön plana çıkacağı, fikirlerimizle dikkat çekebileceğimiz bir gündeyiz. Sabah saatlerinden itibaren etkisini gösterecek Ay-Satürn üçgeni, iletişimsel konularda başarı ve girişilen işlerde somut sonuçlar elde etme olasılığını güçlendiriyor. Olumlu etkiler gün boyunca devam ediyor.

Çarşamba gününün büyük çoğunluğunda İkizler burcunda hareket edecek olan Ay, hareketli ve şartların çabuk değişeceği bir günde olacağımıza işaret ediyor. Sabah saatlerinde Ay-Jüpiter arasındaki doksan derecelik gergin açının etkileri devreye girmeye başlıyor. Abartılı çıkışlar yapma, gereğinden fazla heyecanlı hareket etme ve çok yöne dağılma eğilimi yüzünden beklediğimiz sonuçları almakta zorlanabiliriz. Ay-Uranüs arasındaki doksan derecelik gergin açının etkin olacağı öğle sonrası saatlerinde, ani ve beklenmedik etkilere çok açık olacağız. Bu saatler civarında girişeceğimiz işlerin kalıcı sonuçlar vermemesi olasılığı çok yüksek. Gergin ve koparıcı etkiler de hakim olacağından, ilişkilerimizde gereksiz duygusal tepkiler vermemeye özen göstermeliyiz öğle sonrasındaki saatler civarında ve akşamüzeri saatlerinde. Saat 17:39’da son açısını yapacak olan Ay, saat 20.25’te Yengeç burcuna giriş yapıncaya kadar boşlukta kalacak. Bu saatler arasında girişeceğimiz işlerden kalıcı sonuçlar elde etmemiz zor gözüküyor. Gece saatlerinde Ay-Plüton karşıtlığı etkinleşmeye başlayacağından, ailevi ilişkilerde ve duygusal temalarda dikkatli olmak gerekiyor.

Perşembe günü boyunca Yengeç burcunda hareket edecek olan Ay, duygularımızın ve ailevi temaların ön planda olacağını gösteriyor. Sabah erken saatlerde henüz Ay-Plüton karşıtlığının etkisi devrede olacağından, duygusal türbülanslara ve güç çekişmelerine açık olacağız. Ardından Ay’ın Güneş-Venüs ikilisiyle uyumlu açıları devreye giriyor. Öğlen civarındaki saatlerde ilişkilerimizde huzur ve uyumu daha rahat sağlayabileceğiz. Öğleden sonraki saatlerde ise Ay-Satürn karesinin zorlayıcı etkileri devreye giriyor. Kendimizi engellenmiş ve bloke edilmiş hissedebiliriz. Bu bağlamda, hayatımıza renk katacak, bizi hayata daha sıkı bağlayacak aktivitelere ve kişilere daha fazla ihtiyacımız olacak. Duygularımızı güçlü bir şekilde ifade etmemizi gerektiren işleri bu güne denk getirmemek en iyisi gözüküyor. Ailevi konular, çocuklar veya evle ilgili temalarda acele girişimlerden kaçınmamızda fayda var. Mars’ın Yay burcuna geçiş yapıyor olması, hem bizi heyecanlandırıp hevesimizi arttırırken, hem de gereksizce aceleci davranmamıza yol açabilir.

Cuma günü boyunca Ay yine Yengeç burcunda hareket ediyor olacak. Ailevi ve milli temalar ön plana çıkıyor. Güneş-Venüs kavuşumunun kesinleşiyor olması, özel ilişkilerimizin günün en dikkat çekici teması olacağını gösteriyor. Eğlenceli aktivitelere yönelmek, sevgi bağımızı güçlendirmek için harika bir gündeyiz! Akşam saatlerinde Ay’ın Jüpiter ve daha sonra da Uranüs ile uyumlu açıları devreye girecek. Şenlikli, heyecanlı, neşe ve şevkle dolu akşam saatleri bizi bekliyor. Cumhuriyetimizin yeni yaşı kutlu olsun!

Cumartesi sabahı 03:38’de Aslan burcuna geçiş yapacak olan Ay, kendimizi daha sıcak ve neşeli hissedeceğimiz, kaliteli ve sosyal alanlarda daha fazla yer bulacağımız bir günde olacağımızı gösteriyor. Ay’ın ilk açısı Mars ile üçgen olacağından, güne gayet aktif ve dinamik başlayacağız. Sportif aktivitelere, güç ve efor gerektiren işlere yönelmek için sabah saatlerini kullanabiliriz. Öğle civarındaki saatlerde Ay-Venüs ve Güneş arasındaki gergin açıların etkisi devreye girmeye başlıyor. İlişkilerimizde zorlanma potansiyelimiz oldukça yüksek, dikkat! Akşam saatlerinde Ay-Satürn arasındaki uyumlu açının da yapıcı etkileriyle, dengeyi tekrar sağlayabileceğiz. Önemli konuşma ve planları gecenin ilerleyen saatlerine bırakmamakta fayda var. Zira gece geç saatlerde Ay-Merkür arasındaki gergin açının etkileri devreye girmeye başlıyor.

Pazar günü boyunca Ay Aslan burcunda hareket edecek. Sosyal ve aktif olacağımız, başkalarının dikkatini çekmek arzusunda olacağımız bir gündeyiz. Önemli konuşmaları sabah erken saatlere denk getirmemek daha isabetli olacak, zira Ay-Merkür karesinin iletişimde gerginliği sembolize eden etkileri henüz devrede olacak. Öğleden sonraki saatlerde ise, nispeten daha yumuşama, dengeye gelme eğilimi var. Akşam saatlerinde ise, Ay-Neptün-Kiron arasındaki gergin açıların etkisiyle, hayal kırıklığı yaşama, hata yapma, yanlış yönlendirilme veya yanlış anlaşılma riski artıyor, dikkat!

Haftanın burçlara göre değerlendirmeleri için tıklayınız…

http://www.uzmantv.com/konu/2531-ekim-20...-yorumlari

Güneş-merkezli Bakış

Sisteme Güneş-merkezli baktığımızda, Venüs Dünya’ya giderek yakınlaştığını görüyoruz. Maksimum yakınlaşma 29 Ekim 2010 Cuma günü olacak. Bundan önceki Venüs-Dünya yakınlaşması 27 Mart 2009 tarihinde olmuş. Bu tarih civarında neler yaşanmış olduğu, bu hafta yaşanacak muhtemel durumlar hakkında fikir verebilir. Umarım bu yakınlaşma dünyaya huzur, barış ve mutluluk getirir.

25-28 Ekim tarihleri civarında Merkür’ün Neptün-Kiron ikilisiyle doksan derecelik açıya ilerleyecek olması ve Jüpiter-Satürn-Plüton arasındaki doksanar ve yüzseksen derecelik açılar jeomanyetik alanda dengesizlikler, fırtınalar yaratabilir. Venüs’ün Dünya ve Güneş ile aynı hizada olması manyetik etkilerin azalmasına sebep olacağından, bunun çok uzun süren bir olumsuzluk olmayacağını, yumuşayacağını umuyorum. Daha evvelce de değindiğim gibi, jeomanyetik fırtınaların etkin olduğu zamanlarda insan davranışları gerginleşiyor ve doğa olayları şiddetleniyor. Öte yandan, bazı iletişimsel ve ulaşımsal aksamalar yaşanabilir bu tarihler civarında…


Geçtiğimiz Haftaya Bakış

Daha önceki yazılarımda, Eylül-Ekim aylarındaki gezegen hareketlerine dayanarak, bu süreçte doğal felaketlerde artış olabileceğini, daha önce doğal felaketlerden etkilenmiş bölgelerde salgın hastalıklar görülebileceğini öngörmüştüm. Daha önce de altını çizerek bahsettiğim gibi, bu tarihler arasındaki gezegen pozisyonlarını belirlerken ağırlıklı olarak Güneş-merkezli haritalar kullanıyorum. Konuyla ilgili detaylı bilgilere ve Eylül-Ekim aylarıyla ilgili öngörülerime aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

http://www.astrolojiokulu.com/yazi-detay...kaleID=409

Eylül ve Ekim ayları içerisinde yaşanan sert doğa olayları devam ediyor ve önümüzdeki yakın süreçte acil önlemler alınması gerektiğine dikkat çekiyor. Önümüzdeki aylarda ve özellikle de Kasım sonları ve Aralık ayında yine bazı sert dizilimler var. Bu kez ortaya çıkması olası manzaralar şimdikilerden çok daha vahim olabilir, özellikle de 21 Aralık 2010 tarihindeki tam Ay tutulması civarındaki günlerde…

Bitirmekte olduğumuz haftada öne çıkan bazı başlıklar şunlardı:

Filipinler ve Tayvan'ı vuran Megi tayfunu Çin'e ulaştı.

Filipinler’de 26 kişinin ve Tayvan’da 11 kişinin ölümüne yol açan Megi tayfunu Cumartesi günü Çin’e ulaştı.

http://www.milliyet.com.tr/megi-asya-da-...efault.htm

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/16113681.asp

Haiti'de kolera salgını

Haiti'de 12 Ocak 2010’da meydana gelen şiddetli depremden önce uzun süre kolera salgını görülmemişti. Şu ana kadar 194 kişinin hayatını kaybettiği kolera salgınının depremzede kamplarına yayılmasından endişe ediliyor.

http://www.haberturk.com/dunya/haber/564...00e-ulasti

Küresel Biyoçeşitlilik Konferansı Başladı

Tüm dünyada bitki ve hayvan türlerinin yok olmasına bir son vermek amacıyla bu hafta Japonya’da Birleşmiş Milletler toplantıları başladı. Kopenhang’ta geçen yılyapılan uluslararası iklim müzakerelerinin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından, Negoya’da düzenlenen görüşmeler de ekosistemlerdeki durumun giderek kötüleşmesine rağmen sonuçsuz kalacak gibi gözüküyor. Toplantıların sonunda herhangi bir yaptırım kararı alınmaması nedeniyle, kendi iç gündemlerine gömülen devletler, bugüne dek yapmaları gerekenin çok azını yaptılar ve ne yazık ki bu toplantılardan da kayda değer bir başarı sağlanamayacağı bekleniyor.

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/16075333.asp

Öner DÖŞER

24 Ekim 2010, Pazar

ASTROLOJİ OKULU
WRITTEN BY YURDAHALYORUM YAPIN


Kasım 2010
Koç ve yükselen Koçlar: Son zamanlarda hayat seni biraz zorluyor gerçekten. İlişkilerini test ediyor ve belki de seni ilişkilerini bitirmen için zorluyor olabilir. Sen hanesinde duran kişileri anlamak için her zaman olduğundan daha fazla çaba sarf etmek zorundasın. Her zaman sen dişli ve güçlüydün, fakat artık rakiplerin dayanıklı, inatçı ve kolay pes etmeyen türden. Çok sevdiğin rekabet duygusunu kenarda bırakmalısın, birkaç yıl. Bu özelliğini törpülemelisin. Aksi takdirde zorluklarla baş etmek zor olacaktır bu sıralar.
Bu uzun etkinin içinde, Kasım ayı ayrıca ilişkilerinde başka bir durumu daha sorgulayacaktır. Özellikle 06 Kasım’da gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte daha güçlü bir etki altında olacaksın. İlişkilerin ve maddi değerler devreye girecek. Eğer bir ilişkin varsa, ilişkin parasal konular üzerine mi oturuyor? Partnerinin sahip olduğu değerler günlük hayatında ne kadar önemli? Eğer fazlasıyla bağımlı bir yanın varsa? Bu ay biraz zor geçebilir senin için.
Ayrıca Kasım ayı geleceğin için hangi yatırımları yaptığın üzerinde düşünmen gereken bir dönemi anlatıyor. Kendine ne tür bir garanti sunabiliyorsun?
Ayrıca kredi kartı borçları ödemeler de bu ayın ana temalarından biri olacak. Ödemeler, borçlar bir şekilde hayatının içinde ön planda olacaklar.
21 Kasım’da gerçekleşecek olan Dolunay, parasal konuların ile ilgili neler yapabileceğine ışık tutacaktır. Yeni fikirlerle, yeni imkanlarla karşılaşabilirsin. Ayrıca sahip olduğun değerlere de ışık tutacaktır bu Dolunay, kendi kıymetini hem kendin hem de başkaları bilecektir bu dönemde.
Fakat tüm bunlara rağmen, bir tarafın dibine kadar depresyona girmek istiyor olsa bile, diğer tarafın içindeki o ateş umudunu asla yitirmiyor. Umudunun gücü bu dönemi kolaylıkla atlatmanı sağlıyor. Aslında beklentilerinin ne olduğunu biliyorsun ve yaşadığın geçici karamsarlığın bile beklentilerine hizmet ettiğinin içten içe farkındasın.
Özellikle Kasım’ın son 10 gününde kendini daha iyi hissedeceğini, hatta hayattan beklediklerini daha kolay ifade etme şansı bulabileceğini söyleyebilirim. Kasım’ın son 10 günü beklenmedik olumlu sürprizlerin, ev ve aile ile ilgili güzel gelişmelerin başladığı dönemin habercisi. Aynı güzel etki öğrenim, seyahat ve yabancılarla ilgili bağlantılar için de geçerlidir.

Derin

Kasım 2010

Boğa ve yükselen Boğalar: Günlük hayatının ve iş hayatının önemli yapı taşlarını oluşturmakta olduğun bir dönemdesin. Zorlayıcı bir tempo içindesin belki, ancak bu sayede önündeki uzun yıllarda rahat edeceğin koşulların alt yapısını hazırlıyorsun. Bu yüzden zahmetlerinin karşılığını alacağın bir dönemde olduğunu söyleyebilirim.

Aynı zamanda uzun vadeli dönemde ihmal ettiğin, önemsemediğin sağlık problemlerini de gözden geçirmelisin. Böbrek, mesane, idrar yolları, kemik ve cilt ile ilgili bazı sorunların varsa, bunları özellikle şimdi ihmal etmemelisin. Buraya kadar saydıklarım uzun vadeli Satürn’ün etkisi ve neredeyse iki yıl daha hayatını etkileyecek.

Bununla birlikte ilişkiler Kasım ayında senin için her zamankinden daha önemli bir hal alıyor. Genel anlamda ilişki ve ortaklıkta paylaşım içinde olduğun kişiler, çok da her halini ortaya koyan insanlar değiller. Belki de bu gizemli yanları, onları senin için daha gizemli kılıyor. Bu ay senin için daha da anlaşılmaz sürprizlerle dolu olabilir. Yanlış anlama ortada kötü bir şey yok sadece gizem artıyor.

Ayrıca 06 Kasım’daki Yeniay ile birlikte uzun vadeli bir ilişkiye başlayabilir, evlilikle ilgili önemli kararlar alabilirsin. Belki de ortaklık alanında sana bazı gelişmeler bu Yeniay ile birlikte gelecektir.

Eğer evliysen ya da bir iş ortağın varsa, onunla bu dönemde parasal konularla ilgili kon2ularda daha dikkatli olmalısın. Zaten kendisi bu konularla yoğun uğraş verirken, onu biraz rahat bırakmak iyi olacaktır.

21 Kasım’da gerçekleşecek olan Dolunay gözleri üzerine çekecektir. Fakat çevrenin bu ilgisi kısa süreli olacağından, ön plana çıkarmak istediğin bazı konular varsa, Dolunay gününü hızla değerlendirmelisin.

Kasım’ın son 10 günü sosyal açıdan daha rahat ve faal olacağın günleri gösteriyor. Ayrıca bir süredir ihmal ettiğin sevgili arkadaşlarına da artık bolca zaman ayırabilirsin. Kısa yolculuklar, akraba, kardeş ve komşularla olan ilişkilerinde belirgin bir düzelme yaşayabilirsin.

Sevgiler

Yurdahal
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Referans Adresler