Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
9 Kasım Pazartesi

Haftaya gergin enerjilerle başlıyoruz. Özellikle sabah saatlerinde biraz agresif davranabiliriz, öfkemize hakim olmalıyız. Kendimizi fazla önemsemek, herşeyin bizim istediğimiz şekilde gitmesini beklemek, bizi zor duruma sokabilir. Öğleden sonra ise kendimizi kanıtlamak isteyebiliriz, ancak ağzımızdan çıkanlara dikkat etmeli, bugünü az hasarla atlatalım.

10 Kasım Salı

Bugün Ay Aslan burcundaki hareketine devam ediyor, ancak 15:30’a kadar boşlukta olması, bu saate kadar önemli bir gelişme olmayacağını işaret ediyor. Bu saatten sonra ise son iki günün enerjisi değşiyor ve artık daha fazla ve daha sıkı çalışmak zorundayız. Ay Başak burcuna geçerek bizi detaylar konusunda hassas olmaya, yaptığımız işi mükemmelleştirmeye davet ediyor. Akşam saatlerinde oluşan uyumlu açılar Salı akşamını keyifli geçireceğimizi söylüyor.

11 Kasım Çarşamba

Bugün çok çalışıyoruz, titiz ve dikkatliyiz. Sağlımıza da dikkat edelim. Günboyu sakin bir enerji hakim olacak ve özellikle öğle saatleri orjinal fikirler üretebileceğiz.

12 Kasım Perşembe

Ay bugün Başak burcunda akşam 19:22’ye kadar boşlukta olacak. Sabah saatleri ani çıkışlar yapmamaya dikkat edelim. Günboyu çok çalışsak da fazla ilerleme kaydedemeyebiliriz. Yorucu bir gün. Akşam 19:22’den sonra daha keyifli olacağız. Sevdiklerimizle zaman geçirmek, sanatla, müzikle uğraşmak için doğru bir akşam.

13 Kasım Cuma

Denge arayışı bugünün ana temasi. İlişkilerimizde daha fazla huzur ve denge arayacağız. Ortaklıklar, anlaşmalar için uygun bir gün.Öğleden sonra kendimizi biraz hassas ve kırılgan hissedebiliriz.

14 Kasım Cumartesi

Keyifili ve güzel bir Cumartesi. Özellikle önemli işlerimizi bu sabaha ayarlayalım. Öğle saatlerine kadar şans bizden yana, hanımlar saçları kestirmek, boyatmak, kendimize güzel şeyler almak için ideal bir sabah. Öğleden sonra ise daha sakin geçecek.

15 Kasım Pazar

Ay bugün sabahın erken saatlerinden itibaren Akrep burcuna giriyor ve havamız birden değişiyor. Daha yoğun duygular, kuruntular, kuşkular bizi zorlayabilir. Özellikle akşam üzeri sevdiklerimizi yok yere suçlamamaya, onlardan fazla ilgi talep etmemeye özen gösterelim. Satürn Pluto karesi sert enerjilere işaret ediyor. Dikkat!



Meltem Tolunay
Satürn plüto karesi var 15 kasımda patlama terör olayları doğal felaketler ve savaş rüzgarları oğlak koç terazi yengeç burcunun ilk haftası veya yükselen burçları bu dereclerde olanlar çok etkilenecek tabi ayınız bu burçlardan birindeyseniz ikincil etkiler sizi bulabilir kemik hastalıkları kriminal olaylar para kayıpları aile ev ve işyerinde problemler gibi sorunlar getirecektir bu acı degeri sert ve uzun sürelidir

Oğuzhan Ceyhan
bugünden itibaren Yıl sonuna kadar etkisini deneyimleyeceğimiz Mars & Jüpiter zıtlaşmasını hissetmeye başladık.

Mars Aslana ait Transitler bölümünde açıkladığımız konularda artış ve abartlılı durumlar sözkonusu olabilir.
mesela RİSK ALMA POTANSİYELİ , gerek bireysel olarak bizleri gerekse toplumsal ve siyasal anlamda genel kitleleri etkileyebilir.

Félicé

Simurg Yazılan:Satürn plüto karesi var 15 kasımda patlama terör olayları doğal felaketler ve savaş rüzgarları oğlak koç terazi yengeç burcunun ilk haftası veya yükselen burçları bu dereclerde olanlar çok etkilenecek tabi ayınız bu burçlardan birindeyseniz ikincil etkiler sizi bulabilir kemik hastalıkları kriminal olaylar para kayıpları aile ev ve işyerinde problemler gibi sorunlar getirecektir bu acı degeri sert ve uzun sürelidir

Oğuzhan Ceyhan

Bu adam da felaket tellalı gibi..Tekerlekli sandalyesinde sanırım hayata hep negatif gözlüklerle bakıyor ki; hiç kolay olmasa gerek

Félicé

Yıldırım Yazılan:mesela RİSK ALMA POTANSİYELİ ,

Bende var olan bu tanım, tavan yaptı. Hayırlısı olur inşallah. Sanırım ulaşım konularında da dikkatli olmaz gereken bir dönem.. Bu enerji için yanlış hatırlamıyorsam, yüksek güdümlü füze tabirini uygun görmüştün?
peki... yükselenim yengeç gülücük en çok etkilenenler derken nasıl bir etkiden bahsediyoruz?
Yarın Akrep burcunun 24 derecesinde yeniay gerçekleşiyor. Yeniay haritasına ve ülkemiz haritasıyla kurduğu ilişkilere bakarak, önümüzdeki günler için bazı değerlendirmeler yapabiliriz. Yeniay derecesi Türkiye’nin astrolojik haritasında aynı derecede olan Jüpiter’le birleşmekte, Ankara’ya göre çıkarılmış haritada Mars’la birlikte Aslan burcu yükselmekte. Tüm bu göstergeler önümüzdeki günlerde Meclis’i ilgilendiren konuların sıkı bir gündem oluşturacağını anlatmakta. Jüpiter politik astrolojide değişik konulara karşılık gelir. Bunlardan ilki adalet, hukuki konular, sosyal görüşler, inançlar ve diğeri ise zenginlikler, servet ve 5. Evde bulunması nedeniyle yatırımlar, borsa ve gençlerdir. Bu dönemde, Mars’ın dikkat çekici bir görünüm sergilediğini fark ediyoruz. Haritada önemli bir yerde yer alan Mars, askeri ilgilendiren gelişmelerin de dikkat çekeceğini anlatmakta.

Akrep Astroloji’de dönüşümleri, ölüm ve yeniden doğuşu, kararlı mücadeleyi anlatan burçtur. Tıpkı sonbaharın doğanın ölümünü simgelemesi gibi Akrep de kaçınılmaz değişimi ve yeniden doğmak üzere gerçekleşen bitişleri anlatır. Bu dönemde hayatımızda bir arınma sürecinden geçiyoruz. Yeniay derecesinin Uranüs’le olan açısı da, yenilenmeye, reformlara ve aniden gelişen olayların değiştirici etkisine işaret etmekte. Sezgilerimize ve iç sesimize daha fazla yönelebileceğimiz günlerdeyiz. Bu dönemde hayatımızda pek çok gizli şey ortaya çıkarak, kaçınılmaz bir yenilenme getirmekte. Ancak yeniay derecesinin Neptün’le olan karesi ve ülkemiz haritasında da Jüpiter/Neptün karesini tetiklemesi, hukuki konularda karmaşaya, yanlış yönlenmelere, olayları net bir şekilde değerlendirememeye işaret edebilir.

Karmaşa ve belirsizlik artıyor

Bu gelişmelere paralel olarak, ekonomik konular ve yatırımlar açısından da riskli ve yanıltıcı olabilecek bir süreç içindeyiz. Ekim ayı ortasından bu yana, ülkemizin haritasında parayı, kaynakları ve ekonomik değerleri anlatan 2. Eve yerleşen Mars, 20 Aralık’ta geri harekete dönecek ve 10 Mart 2010 tarihine kadar da bu geri hareketini sürdürecek. Bu dikkat çekici gelişme, ekonomi ve borsadaki yatırımlar söz konusu olduğunda herkes için, risklerin yükseldiği, yanlış değerlendirmelerin olabileceği, paramızın değerinin zorlanabileceği, ekonomideki kaynakların iyice yetersiz kalabileceği bir sürece işaret etmekte. Bu dönemde, iç siyasette yaşanabilecek hukuki konuların neden olabileceği karmaşa, Meclis’i ve askeri konuları içine alan gelişmeler genel bir belirsizlik ve gerçeklerden uzaklaşabileceğimiz bir dönem yaratmakta. Yatırım kararları açısından önlemci olmak, aceleci davranmamak en iyisi.



Hakan Kırkoğlu

13.11.09 (Milliyet)

Félicé

Sevgili güneşin, yay burcuna adım atışını kutluyorum, ay' da kovada, mars aslan,
çok güzel bir kombinasyon. Bugün bir enerjiğim, maşallah;)

ginka

güneş ve merkür yay burcuna girdiğinden beri kendimi harika hissediyorum maşşallah ya :D
evet bencede Güneş Yazdan beri ( Aslan-Ağustos ) en mutlu olduğu burca nihayet girmiş durumda ,

sadece Yaylara değil , herkese bolluk bereket ve neşe getirmesi dileğiyle ;)
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Referans Adresler