Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Sinastri - Uyum Analizleri
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
(11-03-2010 09:27 PM)bu şarkı yarınlara Yazılan: [ -> ]
(11-03-2010 07:54 PM)Yıldırım Yazılan: [ -> ]
(11-03-2010 05:55 PM)eylülmavi Yazılan: [ -> ]
(11-02-2010 06:27 PM)eylülmavi Yazılan: [ -> ]arkadaşlar sinastride, kadının venüsü ile erkeğin ayı arasında kare varsa, bu gerilim midir ?

arkadaşlar..?

hayır değildir..

nedir peki?

Partnerler arasındaki ;

Ay-Venüs sert açıları

Venüs-Jüpiter sert açıları

Ay-Jüpiter sert açıları

ilişkilerde öyle ciddi gerilimlere işaret etmezler çünkü bu gezegenler iyi huylu , yumuşak başlı , tolerans gösteren enerjilerdir.
(11-04-2010 02:04 AM)kehribar Yazılan: [ -> ]dogru benim mars terazide simdi gördüm ama jüpiter hem 7. evime hemde 8. evime göre yorumlamak lazimmis cünkü jüpiter 7. evimin sonundaymis astro.com da okudum. verygood dogrumuduracaba

placidus ev sistemine göre düşünürsek evet doğrudur.
Söylediklerinize katılıyorum sessizgidiş;

Peki arkadaşlar sinastride 135 lik ve 45 lik açılar önemli midir?135'lik açıyı artık ben bir buçuk kare gibi düşünüyorum ve yorumlarken kare açısı ama daha sert şeklinde yorumluyorum.Sinastride bu açılar diğer açılar kadar önemli midir?Şimdiden teşekkürer..
(11-06-2010 01:43 PM)panel Yazılan: [ -> ]Peki arkadaşlar sinastride 135 lik ve 45 lik açılar önemli midir?135'lik açıyı artık ben bir buçuk kare gibi düşünüyorum ve yorumlarken kare açısı ama daha sert şeklinde yorumluyorum.Sinastride bu açılar diğer açılar kadar önemli midir?Şimdiden teşekkürer..

135 derecenin türkçede kullanılan ifadesi zaten bir buçuk kare , 45 derecenin kullanılan ifadesi yarım kare verygood

Ancak Kare açıdan daha sert olarak yorumlamak pek doğru olmayacaktır.
Kare açı sonuçta 3 Temel açıdan biridir. ( kavuşum , kare , zıt açılar )

135 dereceyi Kare açıya benzer bir gerilim olarak düşünmek en doğrusu olacaktır.
( daha az önemli yada daha çok önemli gibi düşünmeden )

Ve evet sinastride kullanabiliriz. Partnerler arasında Güneş-Mars yada Ay-Mars 135 lik açısı varsa ilişkinin zaman zaman hararetli olacağını söyleyebiliriz vb. gibi.
Arkadaşlar ben de birşey sorayım;

Neptün etkisi olmadığında aşkta olmuyor galiba ne diyorsunuz?
(11-09-2010 01:34 AM)bu şarkı yarınlara Yazılan: [ -> ]
(11-09-2010 01:31 AM)panel Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar ben de birşey sorayım;

Neptün etkisi olmadığında aşkta olmuyor galiba ne diyorsunuz?

hımmm niye öyle düşündün? tecrübeler mi?

Evet duygusal paylaşım olmuyor sanki.Doğrusu romantik açılar nedir?Onu da merak ediyorum.
(11-09-2010 01:42 AM)lajâ Yazılan: [ -> ]neptün etkisi olmadığında herşey daha gerçekçi olur işte ne güzel :D

O da doğru gülücük
Arkadaşlar kısa bir şey soracağım etkilemek istediğim biri hakkında.

Benim burcum Kova yükselenim yengeç ay burcum terazi ve yay'da stelyumum var,junom koç burcunda,marsım yay,venüsüm balık burcunda gülücük 7. evimde oğlak burcu var.
Etkilemek istediğim kişinin ise burcu ikizler,yükseleni ise balık ama 1. evinde koç burcu da var,ay burcu boğa,venüsü yengeç,marsı oğlak,junosu yay'da 9.evde.

Ben kısaca sinastri haritamıza baktım onun 1. evine benim venüsüm,KAD ve jupiterim benim 1. evine onun venüsü düsüyor.Bu sizce olumlu mu ve ruhsal eş anlamı çıkartabilir miyim?
Ayrıca junosu 9. ev yay'da benimle yurtdısında tanıstı ve benim de yay da stelyumum var sizce umutlanmalı mıyım?

Ayrıca bu etkileri taşıyan birini sizce nasıl etkileyebilir dikkatini nasıl çekebilirim?Bu görünümler olumlu mu? Teşekkürler simdidengülücük

tılsım

(11-09-2010 12:53 AM)bu şarkı yarınlara Yazılan: [ -> ]benim de aklıma bir soru geldi. hani diyoruz ya şu açı uyum verir, şu açı ilişkide fevrilik, kıskançlık, şiddet verir diye. ve bunlar genelde iki tarafta da hissediliyordu. ama bazen de sadece bir taraf hissediyor bunu. bir taraf aşkından ölüp bitiyor ötekisinde pek öyle değil. ya da bir taraf aşırı baskıcı öteki taraf rahat.
ben hala şu
mars- venüs
pluto- venüs karelerinde kıskanç tarafın hangisi olduğunu öğrenemedim. çift taraflı değildir herhalde. sanırım böyle bir soru sormuştum ama cevabı hatırlamadığım için sanırım o mesajım okunmamıştı.

Sinastri haritamda bu açılardan venüs-pluto karesi, o yetmezmiş gibi bir de mars-pluto karesi var. Bu yüzden araştırdım biraz, bilen arkadaşlar tabii daha iyi cevap verebilir ama şahsi araştırma sonucumu yazayım.

Venüs tarafı pluto tarafına takıntılı bir aşk duyuyor, pluto tarafı biraz daha umursamaz(tabii diğer açılar da önemli, pluto sahibinin 5. ve 8. evini mars ve güneşle uyarırsan, o kadar da umursamaz olmuyor, yani haritanın bütünü önemli)
Pluto kişisi Venüs kişisinin aşkını ya da kendisine olan takıntısını isterse bir manipule aracı olarak kullanabiliyor daha romantik Venüs'ün Pluto karşısında dizlerinin bağı çözülüyor, bunu sezen pluto sahibi de aşırı kıskançlıklarla ve baskıcılıkla Venüs sahibini canından bezdiriyor, falan filan suna-bak

Mars-pluto karesinde ise Mars sahibi Pluto sahibini çok güçlü bulurken, pluto sahibi de Mars sahibini tutkulu buluyor.Karşılıklı şiddet ve tutku aynı anda olabiliyor.

Venüs ve Mars daha kişisel gezegenler oldığundan, bunların karesi iki tarafı da kıskanç yapabilir belki, ama venüsü etkileyen pluto ise ipler plutonun eline geçer, ksıkanma ve belki şiddet bile uygulama imtiyazını kendisinde görebilir, çünkü karşısındaki takıntılı aşık ne yapsa onu terketmiyor, ilişkinin gidişatı ve son sözü söyleme yetkisi Pluto sahibinin elindedir simdi-kızdım

Benim gibi Venüs-Mars zıtlığı yaşayan birinin , ikilemlerini, dengesizliğini elinden alan, Venüs ve Marsa nefes bile aldırmayan yoğun güçlü plutoya ihtiyacı olabilir belki(dağa göre dumangülücük)

tılsım

Sianstride hiç bir yerde bulamadığım Bir Neptün etkisini bilen arkadaşlara sorayım. Sinastride Neptün karşı tarafın 8. evindeyse 8. ev sahibi bundan nasıl etkilenir???
Referans Adresler