Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Sinastri - Uyum Analizleri
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
wauwwwww serena süper yorum yapmışsın ya birebir doğrusürprizzz
senin ay ve satürnün onun 3. evine etki ediyor. karşılıklı olarak 3. ev ( iletişim-konuşma- kominikasyon) konuları satürn penceresinde işlendigi için,
iletişimle ilgili çeşitli bloklanmalar, kısıtlanmalardan söz edebiliriz. örneğin birbirinin diğerleriyle olan iletişimini bloklamak ya da iletişimde ortaya çıkan çeşitli sınırlamalar ya da soğukluk, düşünceleri rahat biçimde ortaya dökememe, konuşma-düşünme- iletişim biçimlerini eleştirme, kısıtlama vb. gibi.

senin ayın, onun 3. evine etki ettigi için ayın bu alanı ısıtan, güven telkin eden bir faktörü olur.satürn duvarını yumuşatabilir. karşılıklı yakın ve birbirini rahatlatan bir iletişim biçimi, düşüncelerini destekleme, duygusal açıdan rahatlatan bir konuşma biçimi söz konusudur. satürn uzaklaştırırken, ay duygusal bağlamda yakınlaştırır. buradaki kucaklayan ve sarmalayan ay potansiyelini kullanarak, onun iletişimdeki satürne has etkilerini yumuşatabilirsin.

senin satürnün IC noktası ile kavuşumda oldugu için, aile ya da ev konularına dair onun ayaklarını yere bastıran, disipline edici , ya da kısıtlayan, eleştirel yaklaşımların da olabilir.

uranüsün de 4. evde yer alarak onun içsel konularını, aile ve ev düzenini harekete geçirmekte. bu alanda senin vasıtanla hareketlilik, değişimler yaşaması muhtemel.


senin jüpiterin, onun 8. ev konularını genişletmekte. onu yüreklendirdigin ya da yüreklendirebileceğin, pozitife geçmesini,kazanımlar sağlamasını sağlayacağın alan; içsel değişim-dönüşüm tabanlı, psikolojik, ruhunun derinliklerinde yatanı keşfetme ya da cinsellik gibi 8. ev temalı konular olacaktır. mesela ona bilgi anlamında, daha farklı pencereler açabilir, içine dönmesini, değişik öğretilerle tanışmasını sağlamış ve ya sağlayacak olabilirsin.

onun jüpiteri, senin 6. evinde. sağlık, iş, hizmet, çalışma hayatı vb. gibi 6. ev konularında seni destekleyebilir, genişlemeni sağlayabilir.

şironlarınızi karşılıklı olarak birbirinizin 10. evlerine etki ediyor. kariyer ve toplumsal imajınız konusunda birbirinizi tedavi edici bir rolünüz olması muhtemel. onun ay ve marsıyla olan şiron birleşimin, onu duygusal ve girişimsel açıdan tedavi etmen, yüreklendirmen açısından hoş bir faktördür. duygu dünyasıyla yakından ilgilenebilir, açmazlarını çözmesine yardımcı olabilirsin.

senin neptünün olcay'ın mars ve merkürüne zıt açıyla bakıyor. mars, neptün zıt açısı onun agresyonunu eriten bir yapı verecektir. bu pozisyonda, sana sinirlenmesi zor olur. agresifleştigi zaman senin neptün enerjin onu yumuşatacaktır. yine merkürüne olan neptün dokunuşunla, ona daha manevi odaklı, aşkınlık içeren, şairane duygular yükleyen düşünme biçimlerini açabilirsin.

senin plüton ile onun venüsü arasındaki zıtlık, ilişkide karşılıklı tensel çekimi arttırıcı bir etkiye neden olur. bu açı ilişkinin tensel yönünü kuvvetlendirip, aranızdaki ilişkiyi derinleştirebilir. plüto zaman zaman ilişkide manipülasyonlara ve güç savaşlarına da neden olmaktadır.

sinastri analizini burada tamamlıyorum tuğçe. mutluluklar dilerim çiçek
beraber eğleniyor olmanızın en belirgin sebeplerinden biri onun yapısındaki çok yönlü, esprili, neşeli bir iletişim kuran ikizler ve merküryen davranış şekilleri olabilir.

kesinlikle mars başak belki de karşı tarafta zeka yönünü ön plana çıkartıyor(tabi mars-uranüs karemde var onu da unutmamak lazım)
öyle güzel tespitler yapmıssın ki hangisinden başlıyım şaşırıyorum.ilişkinin daha çok sosyalliği olduğu,beraber vakit geçirildiği ve entellektüel yönü olduğu çokça doğru..sinastri cidden doğru sonuclar veriyor mesela 10.evimizi etkileyen biriyle daha çok sosyalleştiğimiz ve bi parçada hayran olma kısmı oldukça doğru, o da 10.evimi etkiliyor ve beni sosyal,meslek vs yönlendiriyor ve fikir veriyor.10.evinde gezegenleri toplanmış inanılmaz işine düşkün biri ve ikizler 10.ev iki iş verir yada iki farklı seyle uğraş olabilir bilgiside oldukça doğru 2 işi var,mesela bu sinastri haritasında 7,5,4 ev yerleşimi yok 1.ev yerleşimi var evt onu 1.ev konularında bişylere tesvik ettiğim de doğru.biz olcayla kafaca birbirine uyan sosyalliği seven,iki iyi arkdasız bir ara yani senden analiz istediğim ara bişyler olucak gibiydi ama kafamda soru işaretleride vardı sanırım onunda vardı ve su an yine sürümcemede,yine iyi arkdasız ve analizde vurguladığın şeyler çok çarpıcı bunlar dvm ediyor ama olmuyor belki olur bilemiyorum.bunun nedeninin de biraz önce bahsettiğim şeye bağlıyorum bilmiyorum sen katılırmısın sinastride aşk,çekim vs için 5,4,7,8 ve 1.ev yerleşimleri gerekli gibi sanki özellkle 5 ve 7.ev bağlantısı,venüs-mars acısı olsun ama ev yerleşimleri olmasın yine eksik kalıyor çok klişe bir bilgi gibi ama doğruluk payı var sanki.gerçekten çok başalısın serenaycım,isabetli yorumlardı ellerine sağlıkciçekçiçek
Serap sinastri analizi;

Serap;3evindeki yay stelyumuyla ,iletişime önem veren araştırmayı seven bir yapıya sahip asc başağıda bunu destekler nitelikte haritasında belirgin bir Neptün açısı olmamsı sebebiyle ,duygusal bir yapıyada sahip olmadığını söyleyebilriz ancak balık-başak aksındaki özelliklerden biri olan fedakarlık özelliğide gösteriyor olmalı,sevdiği insanlar için sabır göstren ve fedakar diyebilceğimiz bir yapısı olabilir.mars oğlağı ve ay boğası onun isteklerine ulaşmak için azimli davrandığını gösterir.ay boğasına aldığı zıt açıda ay boğasının özellklerini genişletir nitelikle nasıl mı;kendi bildiğinden şaşmaması gibi,özellikle doğruluğuna inandığı konular hakkında kendine çok güvenir.güneşi 3.evde yayda Merkür-venüsle kavusmus (sinastride güneş eşi temsil eder) eşi öncelikle bilgili,konuksan aynı zmnda nazik olmalıdır mars oğlağı sebebiylede işine düşkün,ayakları yere sağlam basan birinden söz edebilriz,7.ev balık faktöründen söz edicektim ama hem neptünün güçlü acısı yok hemde marsın-satünle acısı var yani çifte vurgu eş adayın konuşkan,bilgili ayakları yere basan,güven verebilcek,işine düşkün biri olmalı.son bi nokta daha var o da 2.evdeki satürnün marsına karesi karşı cinse güvenmekte biraz zorlanan bir yapın olabilir ama sen bunu belli etmemeye çalışırsın


Partneri için;haritasındaki yerleşimleri ilginç biraz çapkın biri gibi geldi :D 7.evindeki jüpiteri venüsten 120’lik açı almış yani bayan eşi dostu çoktur,ayrıcada dsc ile kavusan marsı 10.evindki ayından üçgen almış hayatında kadınlar çok önemli olmalı,işi konusunda kadınların yardımını alabilir ayrıca bu kişinin hayatında anne faktörü ön plana çıkabilir.ancak bu bahsettiğim detayları akrep stelyumuyla bertaraf edebilir.3evde akrep stelyumu var muhtemeln analizci,çabuk işleyen bir hafızası var yalnız 7.evdeki marstan dolayı ara sıra tartışmak ona iyi gelir,partneri onunla tartışsın ister,uçuk fikirleri olabilir bu nedenle tartışmalar çıkabilir ama bu onu besler.venüs-pluton,ay-mars açılarından dolayı biraz kıskanç olabilir,partneri için Venüs akrep-ay ikizler kombinasyonuna barksak;zeki,analizci,gizemli,tutkulu,tuttuğunu koparan cinsten biri olmalıdır.ay-mars-venüs-pluton açılarınıda hesaba katarsak biraz seksepalite ve orjinalliğide(ikizler-kova aksı)ekleyebiliriz

Sinastrinize gelelim;

Sinastride ki en güze konumlardan biride ayların birleşmesidir artı olarak 10.evde gerçekleşmesi beraber güzel vakit geçirdiğiniz anlamına gelir,sosyal olmaktan hoşlanırsınız,onun 4 ve 10.ev aksındaki ay-güneş zıtlaşmasını ay’ınla hissediyorsun yani tabi akrep etkisini de hesaba katarak duygularını ve kendini yansıtma konusunda biraz çelişki yaşıyor olabilir ama sen ayınla 10.evine etki ederek onu bu anlamda yönlerdirmiş ve beslemiş olursun.jüpiterin onun güneşine 3.evinde etki etki etmiş biraz önce bahsettiğim gibi belki kendini iletişim konularında gizlerken sen onun kendine güvenmesini sağlarsın ama bu ters etkide verebilir arada abartılı duygular baş gösterebilir.senin güneş yayını satürnüyle etkilemiş senin onun yanında biraz daha olgun bir havaya bürünmen muhtemel,sanki sorumlulukların artmıs gibi hissedersin belki,ama bir bağlılıkta hissederisn.marsının onun 5.evini etkilemiş olması seni çekici bulduğu anlamına gelir 5.ev ateş burcunun evidir ve marsınla bu ateşi yakarsın :D açılarınızdada ay faktorü baskın bence sinastride mars-venüs acısındansa güneş-ay acıları daha önemli ki sizin aylarınızda kavusum,ilişkinizde duygusal dalgalanmalar yasamanız muhtemel bazen birbirinizi çok iyi anlarken,ertesi günü tam tersi olabilir ama onun satürnünün venüsüne+merkürüne yaptığı birleşim etkisiyle senin bunları belli etmemen muhtemel.venüs-mars quntiliniz ve Venüs-pluton birleşiminiz birbirinizi cinsel anlamda cekici bulduğunuz anlamınada gelir.kompozit haritanıza baktığımda da asc başağınız,akrepte ve boğada toplanan gezegenler var ilişkiniz sen size özel (kendinizi dısarıya pek yansıtmaktan hoşlanmayabilirsiniz) hem birbirinize yardımcı hemde güven faktörü ağır basan+olarakta cinsellik faktörünün öne cıktığı bir ilişki olabilir(yani birbirinize çekim duyarsınız).son olarakta ay transitleri ilişkiniz için önemli ay’ın bağada ve akrepte seyrettiği günler biraz tartışmalı ve aktif günler olabilir.
(09-01-2010 03:44 PM)ece Yazılan: [ -> ]acaba son bir umutla sinastri istesem mi? unutuluyorum hep :(
onunki: benimki:

güneş: 2 oğlak - güneş: 26 oğlak
ay: 20 balık - ay:5 yengeç
merkür: 17 yay - merkür:2 oğlak
venüs 3 kova - venüs: 19 yay
mars 13 başak - mars: 3 akrep
jüpiter 10 başak- jüpiter: 29 yay
satürn 26 başak- satürn: 15 akrep
uranüs 23 akrep- uranüs:12 yay
neptün 20 yay - neptün: 29 yay
pluto 21 terazi - pluto: 1 akrep
şiron 9 boğa - şiron: 28 boğa
juno 0.aslan - juno: 7 boğa
yükselen bilinmiyor- yükselen 6 yay
ececim unutulmuyor sırada bekleyen 2 kişi var ve zaten olayı toparlamak epey vakit alıyor.ama genel olarak ilişkinizin sosyal yönü kuvettli(11.ev bağlantısı),sevgi yönü ağır basan(venüs uyumu) ve iyi anlaştığınızı(güneş uyumu) söyleyebilirim
(09-01-2010 04:17 PM)Tuğçe Yazılan: [ -> ]
(09-01-2010 03:44 PM)ece Yazılan: [ -> ]acaba son bir umutla sinastri istesem mi? unutuluyorum hep :(
onunki: benimki:

güneş: 2 oğlak - güneş: 26 oğlak
ay: 20 balık - ay:5 yengeç
merkür: 17 yay - merkür:2 oğlak
venüs 3 kova - venüs: 19 yay
mars 13 başak - mars: 3 akrep
jüpiter 10 başak- jüpiter: 29 yay
satürn 26 başak- satürn: 15 akrep
uranüs 23 akrep- uranüs:12 yay
neptün 20 yay - neptün: 29 yay
pluto 21 terazi - pluto: 1 akrep
şiron 9 boğa - şiron: 28 boğa
juno 0.aslan - juno: 7 boğa
yükselen bilinmiyor- yükselen 6 yay
ececim unutulmuyor sırada bekleyen 2 kişi var ve zaten olayı toparlamak epey vakit alıyor.ama genel olarak ilişkinizin sosyal yönü kuvettli(11.ev bağlantısı),sevgi yönü ağır basan(venüs uyumu) ve iyi anlaştığınızı(güneş uyumu) söyleyebilirim

bende şu minik ilaveyi yapayım ; iki taraflı Venüs-Mars bağlantısı ( kare açı ) görünüyor. ilişkinin tutkusu ve seksüel elektriği açısından avantajlı görünümler.
tabii bağlantının tabiatı kare açı olduğundan sık sık tartışmaları ve kıskançlık rüzgarlarını getirebilir.
narcım venüsün yorumunu okudum güzel bir yorum yapmış o nedenle ekleyebileceğim bir şey yok ekstra yorum yapmıyorumverygood
sevgili sessizgidiş,

öncelikli olarak ayrıldıgın sevgilinle sırasıyla haritalarınızı değerlendirmeye çalışacağım. ancak 18 yaşın, bir haritanın potansiyellerini tümüyle ortaya koyabilmek açısından yeterli bir yaş oldugunu düşünmedigimi belirtmek isterim. her ikinizde, bu yaşlarınızda harita potansiyellerinizi tam anlamıyla ortaya koyamayabilirsiniz. ağır gezegenlerin transitleriyle belli bir olgunluk kazanır, ve saklı kalan potansiyellerimizi ortaya koyarız diye düşünüyorum. bu da belli bir zaman ve deneyim birikimi gerektirir.

sevgilinin haritasında, güneş ve merkür koç burcunda ve 1. evde yer alıyor. özgüvenli, coşkulu, zaman zaman sivri bir konuşma üslubu, uranüs karesiyle belirgin bir zeka, güneşin 1. ev konumuyla kendine güvenen ve sağlam bir kişilik imajı olabilir. koç , başlangıçların burcudur ve benmerkezciliğiyle nam salmıştır. koç burcunda birinci eve yerleşen güneş ve merkür, özgüveni yüksek, kendini ve fikirlerini ortaya koymaktan pek çekinmeyen bir kişiyi öngörebilir. zekasına güvenir ve ortaya koymaktan hoşlanabilir, zaman zaman kırıcı bir üslup da benimseyebilir. 1. evin balık olması bu durumu biraz yatıştıracak ve kişiliğine naif, duygulu özellikler de katacaktır. kendisini , fikirkerini açık ve net olarak ortaya koyarken, karşı taraftan benzer tavırlar gördügünde balık potansiyelleri uyarınca, kırılganlaşabilir. naifleşebilir mesela.

ilişki tipine baktıgımızda, venüsün 12. evde ve balık burcunda oldugunu görüyoruz. dışarı yansıttığı güvenli görünüşünün aksine ilişkilerinde içe dönük, kapalı , hassas bir tavrı benimseyebilir.
ilişkiye yaklaşımında belirsizlik, alınganlık, sisli ve bilinmez bir perde olabilir. yine bu kombinasyon, platonik aşk , kendi kendine uzaktan sevmek için de uygundur.

ayın apexi oluşturdugu venüs-jüpiter değişken t-karesinde en belirgin vurgu, değişkenlik , kararsızlık ve bir ilişkide ne istedigine tam karar verememek şeklinde olabilir. çünkü jüpiterin ay ve venüse bindirdiği gölgeli bir genişleme sözkonusu. yine ay ve venüsün değişken sert açısı, ilişkiler konusunda fazlaca rehavet ve maymun iştahlılığa neden olabilecek bir vurgu diye düşünüyorum.

12. evdeki yığılmaya bakarsak içdünyası geniş ve dedigim gibi, ilişkilerinde gizlilik ilkesini benimseyen ya da , kendisini ilişkiler bazında net biçimde ortaya koyamayan bir kişi olabilir.

bu bağlamda , erkek haritasında ne tür bir kadın istedigi bakımından ay ve venüsün durumlarına baktıgımda, ay yay burcunda 9. evde, venüs balık burcunda ve 12. evde yer alıyor. her ikiside t- karenin 90 derecelik elemanları ve jüpiterle zıt açı alıyorlar.

9. ev felsefenin, 12. ev spiritüel konuların ve maneviyatın evidir. yay-balık felsefe odaklı burçlardır. aradıgı kadının jüpiteryen, 9 ve 12. ev odaklı özellikleri olmalıdır. örneğin spiritüel konulara meraklı, manevi yönden onu açıp genişletecek, bilgi sahibi, iç görüsü yüksek, sezgileri kuvvetli bir kadın onu cezbedebilir.

zaten kendisi de felsefeye ve genişlemeye meraklı, iç dünyası geniş ve duygularını saklama, ilişkiyi iç dünyasında yaşamaya eğilimli biri oldugu için bu tür algıları kuvvetli bir kadını, iç dünyasına ışık tutması bakımından çekici bulabilir diye düşünüyorum.

her ikinizinde ayları yay burcunda. ayların aynı burçta olması, duygusal açıdan birbirini anlamak bakımından hoş bir kombinasyon. ayınla onun 9. evini uyardıgın için, bir kadında aradıgı filozofik yaklaşımları sende bulmuş olabilir. onu felsefi ya da dini anlamda, genişletmiş olabilirsin.

devam edecek..
dediklerin bu ladar doğru olabilirdi serena,yaş konusunda haklısın
sinastri benim de ilgimi çekiyo aslında
kendimi geliştirmem açısından
çok iyi olacak aslında gülücük
çok teşekkür edip devamını 4 gözle bekliyorum..
sessizgidiş,

ayrıldıgın sevgilinin uranüs ve neptünü senin asc noktanla 0 orbla kavuşumda oldugu için onun neptün ve uranüs enerjilerinin senin hayatında öne çıkabilceğini söyleyebiliriz.

1. ev kişinin hayatında genel anlamda rol oynayan bir evdir. onu biraz uranyen ve neptünyen biri olarak algılamış olabilirsin.

ani, elektrikleyen, silkeleyen, değişimlere sebep olan, spontan, anlık hareket ve hayatına yaydıgı iniş çıkışlarıyla şaşırtan, bir anda etkilendigin, çarpıldıgın bir kişi olabilir.

neptün de gözlere sis perdesi indiren bir gezegen oldugundan, onunla ilgili gözünün boyanması, ondan bir hayli
etkilenmen, bir anda romantik- pembe hayallere dalman sözkonusu olmuş olabilir.

neptün kişisi olarak seni hem fazlasıyla etkilemiş, hayatına manevi ya da romantik tadlar serpiştirmiş, düşler ülkesine sokmuş olabilir hem de bu düşler ve etkilenmişlik arasında onun kişiliğini tüm gerçekliğiyle seçememiş olabilirsin.

birinci evine etki eden marsı, senin dış görünüşün, kılık kıyafetin gibi konularda harekete geçirici bir etkide bulunurken aynı zamanda karşılıklı fiziksel bir cazibe ve çekim de yaratır.
senin de marsın onun 1. evine etki etmekte. fiziksel yönden birbirinizi çekici, uyarıcı bulmanız söz konusudur.

seni fişekleyen, harekete geçiren, yerinden oynatan bir tavrı olmuş olabilir. 1. evinde yığılımı oldugu için, seni genel anlamda etkileyen ve hayat duruşuna, görünümüne yeni enerjiler kazandırmış biri olabilir diye düşünüyorum.

1. evine etki eden satürnü, seni genel anlamda kısıtlayan bir yönde çalışabilir. hayat duruşun ya da görünümünle ilgili müdahaleler, kısıtlamalar, disipline etme istegi, hareketlerine müdahale - kısıtlama, senin hayat duruşuna karşı genel bir disipline eder ya da eleştirir tavır söz konusu olabilir.

bazen seni oldugu gibi kabul etmekte zorlandıgını, görüntün ve hareketlerin konusuna fazlaca büyüteç tuttugunu, yönlendirdigini, kısıtlamaya çabaladıgını hissetmiş olabilirsin.

venüs-merkür ve güneşi 2. evine etki ediyor. senin maddi kaynakların onun ilgi alanına girmiş olabilir. senin sahip olduklarını,karşılıklı maddi değerlerinizi, ilişkinizde maddiyatın yönünü sorgulamış olabilir. sinastride 2. ev vurgusu maddi ilişkilere dikkat çeker. bu salt madde tabanlı iş ilişkileri olabileceği gibi, duygusal bir ilişkide karşı tarafın sahip olduklarını sorgulama, kıyas yapma, kendisini yeterli görüp görmemekle de ilgilidir. örneğin, 2. evinle ilgilenen biri maddi anlamda sana yetip yetemeyeceğini sorguluyor olabilir. onun venüsü, senin 2. evine etki ettigi için, bugune dek aranızda nasıl bir elektrik oldugunu bilemiyorum ancak, sevgisini kendi maddi kaynaklarıyla da kanıtlamak isteyen bir yapıyı gösterir.
seni maddi anlamda desteklemek , sana yetebilmek isteyen,öyle ya da böyle senin yahut ortak maddi kaynaklarınızın üzerine kafa yoran bir kişidir bu.

ay'ın 11. evdeki etkisi, arkadaşlık yönü kuvvetli , arkadaşlık çatısı altında bir ilişkiye dikkat çekiyor. sosyal gruplar içinde kendinizi iyi ifade edebilmek, iki iyi arkadaş olabilmek , duygusal yönü karman çorman olmaktan ziyade, aydınlık ve dostluk tabanlı bir enerjiyi anlatabilir.

venüs ve güneşin 3. evine etki ediyor.
venüs, iletişime tatlı bir hava katar. tatlı sözler, iletişim, kominikasyon, iletişim araçlarını sıkça kullanarak beraberlik sürdürmek söz konusu olabilir. iletişimizinde senin venüs enerjin, onun duygularını iletişime dökebilmesi açısından etkili olurken, onun iletişimsel anlamda düşüncelerini, duygularını ortaya koyması yönünde yüreklendiriyor , sevgi enerjilerini yolluyor olabilirsin.
yine 3. evine etki eden güneşin, onun fikirlerine ışık tuttugun, fikren onu uyradıgın anlamına da gelir. her biçimde ilişkinin sözlü iletişime dökülmesi, fikir paylaşımları ön plandadır.

ilişkinizdeki 3 ve 11. ev temalarının ortaya çıkması cinsel paylaşımlardan ziyade arkadaşlık, iletişim ve fikirsel paylaşımların belirgin olabileceğini gösteriyor.

ilişkinin transit analiziyle devam edecek
Referans Adresler