Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Sinastri - Uyum Analizleri
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Hım peki bu sert ay satürn kavusumunun etkilerini azaltacak olumlu seyler yok mu siinastri haritamızda rica etsem biraz yorum olabilir mi ..


SİNASTRİ
bizim sinastri kartinada bakabilirmisiz?çiçek :((canımsın


http://i1106.hizliresim.com/2011/6/29/12181.gif
(06-29-2011 09:20 PM)Yıldırım Yazılan: [ -> ]
(06-29-2011 01:51 AM)mutluluklar Yazılan: [ -> ]benm bilgilerım 20.06..86 04.50 tokatt merkez
arkdş bilgileri 21.06..87 16.00 harbİye antkya

sizleri yormak istemezdim , şimdiden çok çok teşekkür ederim yıldırımgülücük
şironumla venüsü zıt:( satürn açılarımız var ama bilemiyorum ki çok mu kötü gülücük merakla bekliyorum yorumunu gülücük

satürnler kişisel gezegenlerinizle çok fazla bağlantı kurmamış görünüyor lakin senin ay-satürn yakılnığı ve onun ay boğası olması ilişkilerde istikrar ihtiyacına işaret eder.

sizi zorlayabilecek 2 şey

onun ay-plüto zıt açısı seni zorlayabilir ( sonuçta ikizler burcu pek kısıtlamaya gelemez )

onun mars yengeç ile senin mars oğlak arasında zıt açı görünüyor.
bunun adı gerilim olabiliyor.

venüs-mars bağlantısı göremedim aranızda , tutku çok fazla olmayabilir

bu arada senin doğum haritandaki uranüs konumu ve venüsle olan açısı ilişkiler konusunda ani bitişlere , uzaklaşma eğilimlerine işaret edebilir.
ya da uzaklaşan mesafe ihtiyacında olan kişileri kendine çekebileceğine işaret eder.

bu ilişki kalıcı olurmu gibi bir soru sormuştun , ihtimaller hayır cevabını biraz daha ön plana çıkarıyor gibi görünse de , ilişkilerde gezegen titreşimleri kadar önemli olan şeyin , çiftlerin birbirine olan sevgisi , saygısı ve hoşgörüsü olduğuna inanırım.

sevgi-saygı ve hoşgörü formülünde bir ve ya iki eksik olması durumunda zor tabii.

çok teşekkürler yıldırım , mars merkür zıtlığının kötü oldğunu düşünmemiştim hiç, farklı bi gözle tekrar gördüm haritlarımızı, aramızda sevgi saygı hoşgörü ve çekim var. 1,5,8, evlerımızı filan etkılıyoruz baya bi .. pluto açılarımız filanda çekim veriyor diye biliyorum ama bağlılık yok aramızda...bu da bitmeye sebep olabilir gülücük keşke satürunun filan güzel bağlayıcı açısı olsaymış :( tekrar sağol yordum senı , iyi akşamlar...
erkeğin junosu, kadının güney ay düğümü satürn kavuşumuyla, ayı da kadının kuzey ay düğümüyle kavuşursa, kadının jüpiter ve uranüsünün de üçgen ve altmışlık açıları varsa erkeğin junosu ve ayına, bunun anlamı nedir acaba?
(07-09-2011 04:04 PM)kahlo Yazılan: [ -> ]arkadaşlar sizden rica etsem bana ufak tefek yorumlar yapabilir misiniz benim:28.01.90ist.göztepe,arkd:05.02.88ist.göztepe...
onun marsı yayda ve 7.evinde.benim haritamda ise mars yayda fakat 3.evimde.
7.evim bomboş:( yine onun haritasında satürn'ü yayda ve 7.evinde.satürn'ü venüs'e 90derece açı yapmış.bunun anlamı kötü mü?bana kısa yüzeysel olarak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
arkadaşlar buarada tam teşekküllü ilişki analizi ve doğum haritasına baktırmak istiyorum ücretli bakan var mı?beni bilgilendirebilir misiniz bu konuda?

Sinastri haritanızı cıkarıp buraya eklerseniz daha iyi olur astro.com dan exedented chart selection kısmından sinastry chart2 yi tıklayın 2 persoınel cıkıcak üstte birini kendiniz birini partnerinizi secin ve haritayı cıkarbutonuna basın o hartayı buradan resim ekledigini yerin yanında link ekle var ekleyin olmaz mı gülücük
(07-25-2011 01:41 AM)gezegenjupiter Yazılan: [ -> ]yakışıklı bulduğum dünya üstündeki tek akrep erkeği olan josh duhamel
ve eşi fergie'ye baktım, doğum saatleri belli değil..
fergie için Tövbe Yarabbi ama dünyanın en çirkin sanatçıcı o bence, bu yakışıklıyı nasıl kaptı ??
Josh akrep, fergie koç,
Josh ay kovası, fergienin marsı kovada ve kavuşumda.
Josh'un marsı ve venüsü terazide ve fergienin ayı terazide, kavuşumdalar..
Josh un
bu kadarı yetiyo sanırım gülücük merkürleri 4 derece ile kare yapıyolar ama bu çift için kavga-gürültü, aldatma vs. duymadım hiç..
zaten bu çift evlendikten sonra ne kadar yakışıklı olursa olsun her erkeği elde edebileceğimie inanmaya başlamıştım koptum.w
tabi astrolojiyi bilmiyorum o zamanlar..

bu adamın sadece Transformers filmindeki oyunculuğunu izledim ve haklısın gayet karizmatik üstelik iyi vücut yapmış ve aksiyon tarzına yakışıyor.
eşiyle olan durumuna birşey diyemeyeceğim , güzellik herşey değil gibi politik bir laf edeyim =)
(07-09-2011 10:21 PM)kahlo Yazılan: [ -> ]ben gece 23:45te doğmama rağmen haritamda doğum saatim 21:45 olarak gözüküyor.neden böyle bir problem oldu arkadaşlar :(:(

cevap gmt saat farkı dediğimiz konuyla alakalı

kış doğumlarında gmt = 2

yaz saati uygulamasının old. zamanlarda gmt = 3 alınır

bunun anlamı doğum saatinizden 2 çıkararak İngiltere odaklı standart zamanı elde edip doğum haritasını bu standart zamana göre çıkarmaktır , umarım gecenin bu saati yorgun kafayla anlatabildim gülücük
Bende yorum alabilirmiyim azcık?
7.eve etki eden gezenler var güzel satürn oluşu ilişkiyi kalıcı, uzun kılar, birbirinize sadık olursunuz.
merkür- merkür kavuşumu var 8.eve etki eden birbirinizle iletişiminiz düzgündür, başkalarıyla paylaşmayacağınız şeyleri birbirinizle paylaşabilirsiniz.
güneş-venüs kavuşumu var. birbirinizi sevecen bulursunuz, birbirinize toleransınız yüksektir.
7.evdeki mars-ay kavuşumuna etki eden satürn ilişkiyi uzun kılar dedim ama 7.evdeki mars ilişkide hareket sever , satürn bunu kısıtladığı için bu yönden huzursuzluk çıkabilir.
onun merkürü benim güneşime kare, benim merkürüm onun güneşine üçgense ne olur gülücük
Referans Adresler