Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
:(:(:(:(
pardon sanırım minik bir teknik arıza oldugülücük yıldırım ya bakarken neden bu kadar sakar olduğumuda söylersen çokk makbule geçcekgülücük
pandora Yazılan:pardon sanırım minik bir teknik arıza oldugülücük yıldırım ya bakarken neden bu kadar sakar olduğumuda söylersen çokk makbule geçcekgülücük

tamam söylerim gülücük
KARAKTER

yükselen burcun yengeç ; dış dünyaya kendini bir yengeç gibi sunuyorsun. dışarıda bir kabuk taşıyor olabilirsin , hassas yapını diğer insanlardan gelebilecek zararlara karşı koruyan bir kabuk. iç dünyanı kolay paylaşmayan , kararlarını verirken duygularından etkilenen özelliklerin olması muhtemeldir.

yükselen burcunun marstan sert açı aldığını görüyoruz. şu sakarlığının , sabırsızlığının ve ani öfkelenmelerin varsa sebebi mars - yükselen karesidir diyebilirim. sevdiklerini koruma içgüdün gelişmiştir diyebilirim.

yükselenin yöneticisi AY 3.evde başakta ; duygusal zekanın kuvetli olacağını tahmin ediyorum. 3.evinde başak burcu baskın görünüyor ve AY orada..
güçlü bir hafızan olmalı , olayların detaylarına hakimsin , yinede dikkatinin çabuk dağıldığını , duygularının çabuk değişebildiğini gözlemliyorsan AY - Uranüs sert açısını sebep olarak gösterebiliriz. bence senin duygusal kimliğini anlatan en önemli kelimelerden biri huzursuzluk olabilir. özellikle Ay transitlerinde bazen coşkulu , bir iki gün sonra ise melankolik bir pandora görebilir yakınların..

Güneş Kova burcunda 8.evde ; farklı olmayı seven , meraklı bir yapın var. 8.evdeki kova burçluların gizemli konuları araştırmaya yönelik içgüdüleri olması doğaldır. mars - satürn ve plüto üçlüsünün güneşine 120 derecelik açıyla güzel baktığını görüyoruz. mars enerji ve cesaret veriyor , satürn çalışkanlık veriyor , plüto ise derinlik katıyor karakterine..

İLİŞKİLER

Ay burcun başak ; mükemmelliyetçi yapınla kolay beğemeyen , seçici biri olabilirsin. beğendiğin insanın kusurlarını görme konusunda da acelecisin ya da beceriklisin diyelim gülücük duygusal zekan iyi durumda olacağından , bayların her dediğine inanan saf tiplerden değilsindir. karşı cinste zeka arayanlardansın. boş konuşan bir yakışıklı seni pek etkilemeyebilir.
Ay başağı olarak , ilişkilerinde can sıkıcı olarak gösterilen tarafın eleştirilerin olmalı. iyi niyetle bile olsa söyleyeceğin küçük uyarılar pek çok kez tartışmaya sebep olmuş olabilir. vee dahası , sen eleştirilmeye pek katlanamayan biri olmalısın. hassas bir yapın var yani alınganlık sözkonusu olabiliyor seninle ilgili olumsuz görünen küçük sözlerde bile..
Ay başağı olarak seni gerçekten mutlu edecek olan ilişki , sade olan , dürüstlüğe dayanmış yapmacıklıktan uzak olan bir ilişkidir. Ay başağının duyguları durudur , saftır. iki yüzlülükten nefret ediyor olabilirsin.

venüs oğlak burcunda 7.evde ; sosyal yönden popüler biri olduğunu sanmıyorum. yalnızlıktan hoşlanan bir tarafın var ve bence red edilmekten çekiniyor o tarafın.. gerek arkadaşlıklarında , gerekse duygusal ilişkilerinde saygı kavramına çok önem verirsin. saygısızlık , ilişkiyi yada arkadaşlığı bitirme gerekçen olabilir bazı zamanlar..
hassas yapına rağmen çok romantik bir duygusal olduğunu sanmıyorum. duygularını saklayabilen , sorunlarını içine atan , ilişkilerinde şanssız olduğunu düşünen biri olabilirsin.
oldukça inatçısın. ilişkilerinde yaş farkını önemsemeyebilirsin , mühim olan sevgi ve saygıdır çünkü senin için..
venüsün , mars-satürn-plüto üçlüsünden sert açı alıyor.
mars ve plüto sert açıları , sana tutku ve tensel cazibe katacaktır , satürn ise red edilme endişesi ve şanssızlıklar getirebilir..

mars terazi burcunda 4.evde ; aile içinde tatlı sert bir havan olabilir. bazen oldukça kibar ve uyumlusun , bazen de sinirli ve otoriter..
haksızlığa gelemeyen biri olduğunuda söyleyebilirim.
mars , bir bayanın erkekte aradığı özelliklere işaret eder , terazinin uyumlu , çekici ve 7.ev oğlakının saygılı ve azimli erkek tipini tercih edebilirsin..

jüpiter akrepte ve 5.evinde ; aşkın tutkulu tarafı senin için önemli olmalı , bunu pek ifade edemesende gülücük
ilişkilerinin ilk adımlarında , akrebin gizemliliği ve jüpiterin iyimserliği bir arada yürür. güvenmek - güvenmemek konusunda kararsızlıkların olabilir. bir adım atmak - atmamak konusunda da kararsızlıkların olabilir.
sonuçta sezgilerin kuvvetlidir ve pişmanlık duyacağın şeylerin sayısı azdır diye düşünüyorum.
HEDEFLER

10.evinin balık burcunun son derecelerinde olduğunu ve neptünden sert açı aldığını görüyoruz. varmak istediğin yerle ilgili hayal kırıklıkları söz konusu olabilir. oldukça renkli hayallerin olması muhtemeldir. bazen gerçekçi görülmeyen hayaller kuruyor olabilirsin. ben özellikle bu hayallerinin ailen ve çok yakın çevren tarafından desteklenmediği yorumunu yapabilirim çünkü 4.evinde satürn ve plütoyu görüyoruz. aile içi zorluklar hatta baskı sözkonusu olabilir. ve hedeflerin varsa engel olarak karşına çıkabilir.
10.evinin esas burcu koçtur. varmak istediğin yer , Koça özgü özgürlük , macera duygusu ve yönetme içgüdüsünü besleyebileceğin bir yerdir..
disiplin altında , monoton iş yerleri ve düzenli çalışma saatleri , sıkıntılarına göğüs gerebilsende aslında sana göre değildir diyebilirim.

yetenekler

jüpiterin bulunduğu burç ve evle ilgili yeteneklerle donatılmışızdır. akrep burcu ve 5.ev konularında talih seninledir. sezgilerin kuvvetlidir. tahmin yeteneğini şans oyunlarında kullanmanı öneririm , ya tutarsa gülücük

merkür kova burcunda ve kovanın gezegeni uranüsten güzel açıyla besleniyor. oldukça orijinal fikirler üretebilen zeki birisin. duygusal zekanın yüksek olması ihtimalinide göz önüne alırsak , venüs konularına ( aşk , para , eğlence , sosyallik vb.) fazla takılmazsan , aklının ve sezgilerinin sana mutluluğu ve başarıyı getireceğini söyleyebilirim. fikirlerine güven .)

sorunlar

terazi burcunda ve 4.evde mars-satürn-plüto üçlüsü orada çete kurmuşlar gülücük
gerek aile içi ilişkilerini , gerek duygusal ilişkilerini , gerekse hedeflerini zorluyor olabilirler..
mars gerilim yaratıyor , satürn kısıtlıyor ve plüto olası sorunları yoğunlaştırıyor olabilir. bu üçlünün yakın durması , karakteri sağlamlığı veriyor , buda bardağın dolu tarafı..
nacizane tavsiyem ; esnek olmaya çalış.. inatçılık , kendini ifade edememe gibi sorunlar sözkonusuysa ya da kendini ifade ederken karşı tarafın geri adım attığını hissediyorsan , senin yapındaki satürn-plüto zorlayıcı karakterinin bunda etkili olabileceğini düşün ve gerek ilişkilerinde , gerek kendini değerlendirirken esnek olmaya çalışmanı öneririm. hatalarını ve ekisklerini kabul edip , önüne baktığın sürece daha huzurlu olacaksın diyorum.

senin analizini bundan önce yaptıklarımdan biraz daha farklı yapmaya çalıştım. değerlendirmeni açıksözlülükle bekliyorum. yorumlarda hatalarım varsa çekinmeden söyle lütfen.
başka konularda yorumlar yaparken , senin haritanla ilgili küçük yorumlarda yapmaya çalışırız bilgin olsun ok. şimdilik bu kadar ;)
tek kelimeyle harika yıldırım. emeğin için sağol eline sağlık diyorum. özellikle 4. evimde çete kurmuş satürn plüto ve mars çetesi hakkında söylediklerin tam yansıtıyor olayı.3. evimdeki aydan dolayıda bayağı bi huzursuzluklar yaşadığım doğrudur. hele iş konusundaki monotonluksa haklısın kolay sıkılırım. akşam beklicem demiştim evet beklediğime değmiş. yükselenim yengeç dolayısıyla aşırı korumacı ve sahipleniciyimdir. 5. evimdeki jüpiteri talih oyunlarında deneyeceğim tavsiyene uymam gerektiğini sezgileirm söylüyoo..tekrar sağol çok güsel olmuş diyorum tek kelimeyle.. özellikle alınganlık dediğinse kendi öz eleştirilerimde hep kafamı kurcalayan bir sorudur. acaba hayattaki alınganlıklarım yüzünden mi hata yapıyorum diye kendime hep sormuşumdur. çabuk sıkılmam ve soğukşalmamıda hep venüs. satürn ters açısına bağlamışımdır...ve ilşkileirmdeki bazıgecikmeleri.. :( senden byle güsel bi analiz bekliyordum zaten beni yanıltmadın.gülücük
Pandora'nın doğum haritası.

[Resim: pandoraiq5.th.png]
burası bu hafta içinde dolacak gülücük
nolur banada yorummm...gülücük
28 ocak 1973 bolu saat gece 1
allah be!! bir kova burcu daha gelmiş aramıza hemde yükseleni ve ay burcu akrep..aramıza hoşgeldin ayşecim..haritanı çıkardım ama foruma ekleyemedim bir türlü ..kızımda kova burcu ve yükseleni akrep. haritanda onunla çok benzerlikler gördüm seninle ilgili yorumlarda bulunmak isterim bende kendi çapımda..yıldırım veya başka bir arkadaş haritanı eklerler sanırım foruma...ama şu kadarını söyleyim kovalar zor insanlardır ya...(kızımdan biliyorum ) devam edeceğim...
Referans Adresler