Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Yay burcunda stelyum ;

Değişime açık bir kişiliğin olduğunu söyleyebiliriz. tipik oğlak bayanı daha gelenekselcidir oysa sen yeniliğe açıksındır. hep yaptığın şeyleri yapmak zorunda hissetmezsin kendini. yeni insanlarla tanışmak , yeni yerler keşfetmek seni mutlu eden şeylerdir diyebiliriz.

Hayatın anlamını merak edersin. eğitim görmemiş yaylar bile biraz filozoftur. hayatta neyin önemli olduğunu , etrafta neler olup bittiğini merak edersin. kafanın içini doldurmak senin için önemlidir.

Sabırsız bir tarafın olduğunu söyleyebiliriz çünkü Yay vurgusu Ateş elementi vurgusudur aynı zamanda. sipariş ettiğin şeylerin bir an önce gelmesi gibi küçük şeylerde sabırsızlık gösterebileceğini oysa bişeyleri kazanmak için beklemen gerektiğinde (Satürn + Oğlak potansiyelin sebebiyle) BEKLEMEK KOLAYLAŞACAKTIR..

Hayata olumlu bakan , neşeli bir tabiatın olduğunu söyleyebiliriz. ne kadar karanlık günler geçirirsen geçir içinde BİR UMUT daima olacaktır. bu umudu içindeki Saf ve iyimser çocuğa borçlusun diyebiliriz.
ve bu çocuksu tabiatın ilerleyen yıllardada sürecek , seni çekilmez bir yaşlı teyze olmaktan kurtarıp , geçmişi keyifle hatırlayan hoşsohbet bir hanımteyze olmanı sağlayacaktır.
belki iyi bir espri yeteneğin olmayabilir ama oldukça iyi bir espri anlayışın ve mizah duygun olduğunu söyleyebiliriz.

İnsanların hatalarına karşı kin ve nefret duymaktansa , ya umursamamayı tercih eder ya da hoşgörülü olmayı seçebilirsin.
tabii oğlak inadın tutarsa biraz dikbaşlılık edebilirsin yada Yay tarafının öfkesiyle bir iki dal kırabilirsin ama inadının yada öfkenin uzun süreceğini sanmıyorum.
1.evindeki akrep burcu etkisiyle seni gerçekten kıran bir iki kişiye ciddi anlamda kin ve nefret duymuş olabilirsin , bunun dışında hoşgörülü bir yaklaşımın olduğunu söyleyebiliriz.

acele gereken konularda ya da öfke - aşk - telaş ve panik gibi duygularınla hareket ettiğinde sakarlıklar yapma potansiyelin olduğunu söyleyebiliriz. bazen çabuk eli ayağına dolaşan biri olduğunu söyleyebiliriz.

açıksözlü bir tarafın vardır. düşüncelerini kıvırmadan dolandırmadan direkt söylemeyi tercih edebilirsin. 1.ev akrep etkisiyle + satürn etkisiyle gençlik döneminde bu açıksözlülük konusunda daha dikkatli ve bazen tutuk olma ihtimalin var.

iyi niyetli yaklaşımından dolayı insanları yanlış ve eksik değerlendirme olasılığından da söz edebiliriz.
insanları değerlendirirken daha ayaklarının yere basmasını önerebilirim.

Satürn Zıt Açısı ;

Yay vurgunun tam karşısında ikizler burcunda özellikle Venüsüne Zıt bakan Satürnü görüyoruz..

ilişkilerinde kısıtlanmışlık ve gecikme problemleri , red edilme çekinceleri , cinsellik konusunda çekingenlik , yalnızlık korkusu , ekonomik problemler (8.ev konuları) sözkonusu olabilir.
ya da senin ekonomik durumun iyi olsa bile ilişkilerinle ilgili ekonomik - psikolojik bazı problemler gecikmelere yol açabilir diyebiliriz.

Neptün etkisi ;

Yay burcundaki en ağır abi gezegen olarak Neptünü görüyoruz ve merhametli , saf kalpli , duyarlı , cömert ve manevi yönü ön planda olan biri olabilirsin.
yanlız 2.evindeki bu Neptünyen Yay etkisinden dolayı ; para - öz kaynaklar - hatta cinsellik konularında iyi niyetini kullanmaya çalışabilecek insanlara dikkat etmeni söyleyebilirim.
teşekkür ederim yıldırım...beni ne güzel anlatmışsın...eline sağlık
burası ha doldu ha dolacak gülücük
aslan burcunda stelyum ;

sevgili hare'nin 4 gezegenini aslan burcunda stelyum (birikim) yaparlarken görüyoruz..
öyleyse hare için sen bir Leo'sun (Güneşyensin) diyebiliriz..
her ne kadar Güneşi 12.evde saklanıyor olsada aslan burcu vurgusunun hare'nin hayatında çok etkili olacağını söyleyebiliriz.

gururlu ve cesaretlisin.. yardıma ihtiyacın olsada bunu pek hissettirmemeye çalışır hatta sevdiklerin üzülmesin diye sanki herşey yolundaymış gibi rol bile yapabilirsin.
kendine güvenen , sağlam ve ateşli bir kişiliğin var. bazen anlık agresifliğe kapılabilir , karşındakine tırnaklarını (aslan pençesi ;) ) gösterebilirsin.

oldukça cömert ve eli açık biri olduğunu söyleyebiliriz. yardımsever ruruhn olmalı ve elindeki az miktar parayı senden talepte bulunacak ihtiyaç sahibi kimseyle paylaşabilirsin. bu iyi niyetinin kötüye kullanılması olasılığı buna dikkat et derim.
harcamaların konusunda dikkatli ve dengeli olmanı öneririm.

oldukça romantik ve tutkulusun. venüs ile marsın aslan burcunda kavuşum yapması seni ateşli , sıcakkanlı , neşeli ve çekici bir aşık yapar.. aynı zamanda eğlenceli , hoşsohbet bir arkadaşsın.
zaten oldukça sosyal biri olduğunu söyleyebiliriz ki sosyal gruplarda ve tabii arkadaş çevrende dikkatlerin üzerine yönelmesinden büyük haz duyabilirsin.
bir şeyleri anlatırken tüm dikkatleri üzerine çekecek bir ifade tarzın vardır ve sen bu yönünle hayatı bir film tadında yaşayabilir , rolünün hakkını verirsin.
bir kaç mesajını okumuştum ve oradada tecrübelerini çok güzel ifade ediyordun , aslan vurgusunun ve tabii ikizler potansiyelinin sana verdiği meziyetlerden biridir bu İFADE GÜCÜ.. sen gerek sözlü iletişimde gerekse yazılı iletişimde doğal bir yeteneğe sahipsin diyebiliriz.

aslan burcundaki Uranüs incelemeye değer çünkü özellikle Ay ile tam bir kavuşum yapmış durumda..
Uranüs etkisi sana tipik aslanın aksi yönde özellikler kazandırabilir..
mesela dikkat çekmek isterken bir anda kendini ve çevrendekileri şaşırtacak biçimde ortamdan uzaklaşma , kimseyi umursamama , soğuk ve mesafeli durma gibi tutumlar içine girebilirsin.
aslan burcunun sıcaklığı ile Uranüs rüzgarı , içinde çelişkilere sebep olacaktır..
sıcakkanlılık ile mesafeli olmak arasında , romantizm ile rasyonellik arasında , gurur ve egoistlik ile hümanizm ve idealistlik arasında iç çelişkiler yaşayabilirsin.
eğer bunları hala yaşıyor ve dengelemekte zorlanıyorsan nacizane tavsiyem , her iki yönünü de bilinçli olarak beslemen olacaktır..
hem egonu besle ve kendini şımart ama yeri geldiğinde insanlık adına neler yapabileceğinin fikirlerinide üret.
hem sıcakkanlı ve sosyal ol , hemde arada sana özgürlüğünü hissettirecek arkadaşlarından ve ailenden bağımsız şeyler yap.
aslan ve uranüsü biraz inceleyip , her iki yönünüde beslemeni öneririm.

Neptün sert açıları ;

aslan burcundaki özellikle venüs ile mars kavuşumuna sert neptün açıları görüyoruz haritanda..
neptün sert açılarının en belirgin özelliklerinden biri aldanma - aldatma potansiyelidir.. bu aldatma , kendini aldatma şeklinde de tezahür edebilir..
venüs ile mars , ilişkileri temsil ettiğine göre bu konuda gerçekçi bir yaklaşım gelitirmeni öneririm. aslan vurgusunun sana kazandıracağı bir cazibeye sahip olmalısın ama bunu istismar etmeye çalışabilecekler çıkabilir karşına.
gönül ilişkilerinde ayaklarının yere sağlam basmasına dikkat etmeni öneririm.

venüs aynı zamanda para konularını temsil eder ve aslan burcundaki venüs , aynı zamanda neptünden sert açı alıyorsa bir tür hesapsızlık , dağınıklık , savurganlık sözkonusu olabilir..
ya da iyi niyetle kaptırılan paralar geliyor aklıma..

Mars ise kadın haritalarında erkeği temsil eder ve hayalkırıklıklarına dikkat diyorum..

Güneş ve merkür ikizler burcunda 12.evde ;

bu potansiyelin yazma kabiliyeti verebileceğini söyleyim. ancak merkürün tam zıt açı yaparak karşısında duran satürn seni frenleyecektir. belki çeşitli vesveselerle o aslan pozitifliğini sömürecek olumsuz içsel konuşmalara dikkat et diyorum.
özellikle içe dönük zamanlarında karamsarlığa ve depresyona dikkat diyorum..
içe dönük zamanlarında bence yapabileceğin en güzel şey , yazma çizme tasarlama gibi faaliyetler olacaktır..

TRANSİTLER

forumdan ayrılma durumun için sana bir kıyak geçeyim ve transitlerden 2 önemli etkiyi açıklamaya çalışayım..

transit jüpiter şu dönemde 7.evinde ilerlemekte.. Yay burcu (Jüpiteryen) kişilere doğru çekilebilirsin..
belki bu dönemde kuracağın ortaklıklar daha bereketli sonuçlar getirebilecektir.
evli değilse ve ilişkin yoksa bu dönemde ilişkilerde artış görülebilir , kısmetin açılabilir gülücük
Jüpiterin evlilik ortaklık gibi olasılıklarının yanında , sana bilgelik getirecek deneyim ve ilişkilerede hazır olmalısın. belki sana evlilik yada para getirmez ama çok önemli bilgelik ve erdem niteliğinde gelişmelere şahit olabilir , hatta inanç konusunda büyüme kazanabilirsin.

aynı zamanda transit uranüs bu dönemde balık burcunda geri gitmekte..
ileri harekete geçtiğinde -özellikle 2009'un bahar aylarından itibaren- önümüzdeki sene sürpriz ve beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olmanı öneririm.
bu gelişmelerin kaynağı transit Uranüsün MC'ye kavuşum yapması olacak..
MC yönetici Neptün yüzünden Kariyer konusunda çeşitli hatalar yapmış ve hayalkırıklıkları yaşamış olabilirsin.
transit uranüs bunların farkındalığını kazandıracak ve belkide doğru girişimlerde bulunursan (jüpiterinede güzel açı yapması sebebiyle) sana bazı sürprizler olacağına işaret ediyor olabilir..

herşey gönlünüzce olsun efendim çiçek
Teşekkürler Yıldırım,gerçekten bana kıyak geçmişsin.
Öncelikle bir sorum var ben altı ay işyerimdeyim her gün ve 10 saat bunun sebebi güneşimin 12 evimde olmasından mı.Umarım öyledir çünki hastane hapisahane gibi yerleride işaret ediyor))?
Bende kendimi aslan gibi hissediyordum zaten,yengeç ağırlıklı aslan ,nasıl oluyorsa işte.
Kişilik analizin tam oturuyor bana.
İnsan çok okuyunca yazıyorda tabii.Bir kaç yıl önce bir öyküm bir yarışmada mansiyon almıştı ve basıldı)))Artık yazmıyorum becerim var ama yetenekle becceri arasındaki farkı biliyorum artık.
Aslan uranüs çarpışmasını dengelemeye çalışıyorum sen buna vurgu yapmışsın çok iyi geldi bu bana ,beş kez okudum .Bir ara gel gitlerim (hala var) oluyordu.Çok hoş oldu bunu söylemen.
"gönül ilişkilerinde ayaklarının yere sağlam basmasına dikkat etmeni öneririm/Mars ise kadın haritalarında erkeği temsil eder ve hayalkırıklıklarına dikkat diyorum..
"Çok geç oldu çookk))
Bunun düzelme ihtimali yok mu Yıldırım?

Ah bu Venüse ne paralar kaptırdım ben olsun ama hayat bu.Hani tecrübe nedir dediklerinde yediğm kazıkların tümüdür demş ya biri .İste öyle.Sağlığımla ilgili bir şey dememişsin gayet iyi gidiyor ondan her halde)))Çok şükür.

"içe dönük zamanlarında bence yapabileceğin en güzel şey , yazma çizme tasarlama gibi faaliyetler olacaktır" tuttum bu öneriyi.

Bu arada forumdan ayrılmıyorum tatile çıkıyorum sadece ama bu gidişle kısa bir aradan sonra tekrar bağlanacağım gibi görünüyor.Bu mola astroloji dersimi çalışmam için çok iyi olacak.
Ortaklık konusu benim için en önemli konu kardeşimle konuşup duruyoruz "kapatalımmı burayı" diye onunla ortaklığa devam etmeye karar vermekte yeni bir ortaklık olarak kabul edilemz mi? Seneye son kez denemeye kara verdik zira?Etrafım kalabalıklaştı ama arkadaşlıklarla ilgili ve içsel büyümeye genişlemeye devam...Kısmetim o anlamada pek açılacak gibi görünmüyor ama olursa sana hemen yazacağım))
Yıldırım yanılıyormuyum Mc ye giriş yapan Plüto Uranüs değil?
" özellikle 2009'un bahar aylarından itibaren- önümüzdeki sene sürpriz ve beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olmanı öneririm" Siz astrologların süpriz gelişmelerden kastı kazançlı ve olumlu gelişmeler değilmi?Bazen anlamakta zorluk çekiyorumda.
Ellerin dertsiz kalsın e mi.
Sevgiyle kal.
Merhabalar yıldırım bey , aranıza yenı katıldım astroloji ile cok ılgılıyım.Sagolsun arkadas benım harıtamı cıkartmıs ama anlayamadıgım cok sey war.Bana haritamı analiz edersenız cok sevınırım. 21 agustos 1980 saat 05:30 izmir
hare Yazılan:Yıldırım yanılıyormuyum Mc ye giriş yapan Plüto Uranüs değil?
" özellikle 2009'un bahar aylarından itibaren- önümüzdeki sene sürpriz ve beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olmanı öneririm" Siz astrologların süpriz gelişmelerden kastı kazançlı ve olumlu gelişmeler değilmi?Bazen anlamakta zorluk çekiyorumda.
Ellerin dertsiz kalsın e mi.
Sevgiyle kal.

beğendiğinize sevindim ;)

Mc'ye dokunacak olan transit uranüs , plüto değil bundan emin olabilirsiniz ;)

sürpriz gelişmeler derken , benim gibi düşünen astrologlar ve yorumcular HERŞEY OLABİLİR HAYATINDA RADİKAL BEKLENMEDİK OLUMLU OLUMSUZ HERŞEYE HAZIRLIKLI OL demek istemektedirler..

mesela işini değiştirmek ve bambaşka bir kariyer alanına adım atmak olasıdır.
bir kayıp yaşama olasılığın bile vardır ki bu kaybın uzun vadede sana kazandıracakları olabilir.
beklenmedik kazançlar ve fırsatlar da çıkabilir karşına..

bizler geleceğe dair NET sonuçları söyleyemeyiz ama sana doğru yaklaşmakta olan TORNADO KASIRGASINI (Uranüs Transidi) haber verip seni uyarabiliriz.

astrolojinin en temel faydalarından biride bu zaten , FARKINDALIĞIN ARTMASI
ayse Yazılan:Merhabalar yıldırım bey , aranıza yenı katıldım astroloji ile cok ılgılıyım.Sagolsun arkadas benım harıtamı cıkartmıs ama anlayamadıgım cok sey war.Bana haritamı analiz edersenız cok sevınırım. 21 agustos 1980 saat 05:30 izmir

Merhabalar efendim , öncelikle forum ana sayfamızdaki astrosohbeti tanıyalım ve astrosohbet patikası konu başlıklarını okumanızı öneririm.

güzel paylaşımlar dilerim ;)
Yıldırım Yazılan:
hare Yazılan:Yıldırım yanılıyormuyum Mc ye giriş yapan Plüto Uranüs değil?
" özellikle 2009'un bahar aylarından itibaren- önümüzdeki sene sürpriz ve beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olmanı öneririm" Siz astrologların süpriz gelişmelerden kastı kazançlı ve olumlu gelişmeler değilmi?Bazen anlamakta zorluk çekiyorumda.
Ellerin dertsiz kalsın e mi.
Sevgiyle kal.

beğendiğinize sevindim ;)

Mc'ye dokunacak olan transit uranüs , plüto değil bundan emin olabilirsiniz ;)

sürpriz gelişmeler derken , benim gibi düşünen astrologlar ve yorumcular HERŞEY OLABİLİR HAYATINDA RADİKAL BEKLENMEDİK OLUMLU OLUMSUZ HERŞEYE HAZIRLIKLI OL demek istemektedirler..

mesela işini değiştirmek ve bambaşka bir kariyer alanına adım atmak olasıdır.
bir kayıp yaşama olasılığın bile vardır ki bu kaybın uzun vadede sana kazandıracakları olabilir.
beklenmedik kazançlar ve fırsatlar da çıkabilir karşına..

bizler geleceğe dair NET sonuçları söyleyemeyiz ama sana doğru yaklaşmakta olan TORNADO KASIRGASINI (Uranüs Transidi) haber verip seni uyarabiliriz.

astrolojinin en temel faydalarından biride bu zaten , FARKINDALIĞIN ARTMASI

Anladım teşekkürler.
Merhaba arkadaslar haritamızı cıkarabılmemız ıcın guzel bır sıte war, belkı sıteyi bılen arkadaslarımız vardır.Ama ben yınede paylasmak ıstedim gülücük Ayrıca dogum tarıhınıze gore sıze her gun gunluk yorumunuzu da yolluyor.
http://www.astrology.com gülücük
Referans Adresler