Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın

aeon

daha önce bu yorumu yapmıştım.oradan kopyaladım ve yeni ilaveler yaptım.hitap şekillerim "siz"den "sen"e doğru geçmiş.gülücük.
--8.ev
bu kavuşumda söz hakkı , saturnun olacaktır.çünkü oğlakta gücü fazla olacaktır.sizi
özdisip sahibi ve sabırlı bir insan yapacaktır.öte yandan sınırları aşmak isteyen , isyankar uranüs bu kavuşumda huzursuz olacaktır.
8.ev alanının önemli bir ayağı cinselliktir.
cinsellikte sınır aşmak isteyen, özgürleşmekten yana tavrınız olsa da , saturn buna müsade etmeyecektir.
cinsellikte maceraperest bir tarzınız olmayabilir, güvenli ve sadık bir partner olabilirsiniz.
8.ev oğlak korkusunun ,en önemlisi yeterli olabilme ve başaramama korkusu olarak tanımlanabilir.
bu korkular ,zamanla ve özgüvenle yok olur.oğlak zamanla ilgilidir ve geçen zaman yıldızını parlatır.
8.evin önemli uygulamalarından birsi de gizli ilmlerdir.
gizli ilimlere bir ilginiz var mı bilemem tabiki.ancak , bu alanlara bakışınız biraz mantıklı ve ciddi tarzda olabilir.bu ise sizi bu alanlara karşı daha köklü bir bilgi arayışına iter.
uranüs bu alanlara ve korkularına özgürce yönelmek isterken.saturn dur bakalım risk almaya gerek yok . ne işim olur benim bu konularla diyebilir çünkü bilinmeyenle işi olmaz. şu kadar zaman , şu kadar güç var.şu kadar emekle halledilir gib reel düşünmeyi sever.ve saturn somut değerlerle uğraşmak konusunda daha ustadır.
saturn bir alana yönelecekse de iyice ustalaşmak ister.bunu ise en risksiz yoldan yapıp ,kendini donatmak ister.astroloji de bu alanlardan biridir ve en risksiz olanıdır.
ölüm kavramına da değinmeden olmaz;
ölüm genellikle bu tür astroloji gibi ilimlerde iki anlamlı olabilir.sembolik ölüm ve gerçek ölüm.
saturn hakimiyetindeki bu alanda gerçek anlamda ölüm korkusundan bahsedilir.ancak , saturn öyle çok da ödlek değildir.hayatın gerçeklerini kabul edecek tarzdadır.ne ölüm şakşakçılığı yapar ne de çok korkar.
aslında korkulan bir şeyleri bırakıp . atmak , çürüyenle vedalaşmaktır.
uranüs ise bu alanda biraz pervasızdır. hızlıca deneyimlemek ister.
ancak son söz saturnun
sembolik ölümüe gelince . bir şeyleri bırakmak , yeni başlangıçlar yapma alaında biraz isteksiz olabilirsiniz.bu bir risk demektir ve saturn riskleri sevmez.
bu sembolik ölüm bir ilişki ve ortaklık da olabilir ki saturn , uranüsün bu hevesini alır sizi bu alanda biraz kapalı hale getirebilir.
bir ilişkide kendi değerlerinizden çabucak vazgeçip (sembolik ölüm) ayrı bir değer oluşturmak ve kaynakları birleştirmek size biraz ters gelebilir.
özetle saturn uranüs çatışmasında , son söz saturnun olacaktır.bu çatışmada ise yıpranan siz olacaksınız.
özetle korkuları oluşturanlar oğlağa has korkular zaman korksusu, başaramama korkusu risklerden korku...gibi çeşitli korkular sayabiliriz.
ölümden korku üzerinde biraz daha durmak istiyorum.satürn hayatın gerçeklerini plutoyla birlikte çok rahat kabul edebilen bir gezegendri.satürnün asıl korkusu bilinmeyene duyduğu korkudur.
krizlerden korkar çünkü bir toprak gezegenidir.korkumacıdır.belli değerler insan etmeyi sever ve bunları yaşatmak ister.bunlar sembolik ölüm korkusunun satürnde yoğun olamısndan bahsedebiliriz.
gerçek ölüm korkusuna gelirsek.bu biraz da inançlarla ilgili bir konudur.satürn ölümötesi konularla da ilgili olmayı sevmez.ama uranüsün varlığı bunu azaltır.üstelik gerçek ölüm korkusu ,sembolik ölüme oranla çok azdır.

devam edecek...
9.ev ve ay düğümlerini kaldı.

aeon

9.ev

oğlak kesmiş .ancak ,yönetici uranüsle kavuşumda.senin için yüksek fikirler ve gelenekler konusunda aşırı gelenekçi bir tutum izleyeceğini düşünmüyorum.
neptünün burada oluşundan ötürü inaçlarda egoların feda edilmesi ve teslimiyet gibi boyutları ilgibni çekebilir veya bu alanlara yönelebilirsin.
neptün jupiter arasında 120 derecelik açı yapmış ve pluto buraya karşıt yapmış.
kendi iç dünyanda birşeyleri aramak sorulara mantıklı(merküri gülücük ) cevaplar vermeye çalışmak olarak yorumladım.

-ay düğümü
zıtlık içindeki bu aksta kuzay kısmında balık var ve güney kısmında başak .başağa has aşırı analitik ve mantıkçı tutumlar yerine ,balığa özgü ilhamların ve sezgilerin peşinden gitmeni söyleyen bir ay düğümü sahibesisingülücük .
bence astroloji bu konuda ilerlemen için önemli bir uğraş.

kendimce yapmaya çalıştım.memnun kalman dileğiyle ...
-bitti-
aeon yorum sırasında yer varmıdır arkadasım bende yorumlarından nasiplenmek istiyorum
bende aeon'un yorumlarını merak ediyorum?utandım
aeon Yazılan:kendimce yapmaya çalıştım.memnun kalman dileğiyle...
Öncelikle belirtmeli, değerlendirmelerinizin hemencecik ;) ulaşımıma açık olması; başlı başına bi'keyifti... Bakış açınızı keşfetmeme izin vererek harcadığınız emek için çok teşekkür ederim.
plutonik Yazılan:sevgili aprilios şimdi çok iyi anladım ben bu uranyen marsı ve düşününce böyle tepkiler verdiğimin de farkına vardımgülücük)farklı bir tavır gösterme özelliğim çok belirgin;hele de kayıtsız davranabileceğim içten kudursam bile ya da gözünün içine baka baka ifadesiyle başlayan cümle de çok doğru olabiliyor benim için..
yalnız yengeçlere olan ilgim(merküryen)şurdan olabilir mi acaba sadece bir düşünce bu tabiki şimdi geliştirdiğim;şimdi sizin de dediğiniz gibi sinastride dsc de önemli ise benim dsc her ne kadar koç gibi görünse de aslında 7. evimin çoğunu boğa kapsamakta.boğanın yönetici gezegeni venüs ve venüs de merkürle kavuşması merküryen tiplere çekildiğimi gösterebilir ama yengeç hususunda ben de anlayamıyorum.gülücük)))
çok saolasınız aprilios çok teşekkürler yine;yorumlamalarınızdan çok şey öğreniyorum;sevgilers
Tabii, yorumlandırmada Dsc aksı ile kavuşum alan ya da yerleşik bi'gezegen yoksa (sizinki de örnek olabilir) yöneticinin almış olduğu açılar bazında değerlendirmeye tabi tutulabilir. Yalnız, Venüs ile Merkür arasında 6 orb var + en önemlisi; frekanslar (burçlar) arasında farklılık söz konusu. Etkisini üst düzey çalıştırabilecek güçte değil bence. Ayrıca söz konusu olabilecek kavuşumda ''etkileyen'' öğesinin ''Venüs'' olduğu da unutulmamalı... Yine de çok küçük bi'olasılık çerçevesinde düşünülebilir belki. Benden de sevgiler ;)

Bu arada; Üstad'ın aklımda yer etmiş değerli benzetmesini, bu vesileyle bi'hatırlamış olalım:
Yıldırım Yazılan:bu orb konusunu ve açıların gücü meselesini , radyo istasyonları modeliyle anlatabiliriz sanırım.
hani şu otomatik değilde ibreli radyolar..

aprilios'un radyosunda ibreyi 4 derece ikizlere getirdiğimizde AY ŞARKICISINDAN parçalar dinliyorsunuz..

ibreyi 10 birim ileri alarak 14 derece ikizler frekansına geldiğimizde ise VENÜS ŞARKICISINDAN parçalar dinliyorsunuz..

her ikiside İKİZLER TÜRÜNDE MÜZİK YAPMAYI tercih ediyorlar..

örneğin , Teoman ile Şebnem Ferahı düşünün.. tarzlarında benzerlikler var.. ancak sonuçta aynı şarkıları söylemiyorlar..

oysa KAVUŞUM durumunda , ŞARKICILARIN BİR GRUP ( SİNERJİ ) OLUŞTURARAK aynı şarkıları söylemesinden söz edebiliriz..

farka dikkat ediniz..

sonuçta her iki durumda da , tarz benzerliği sözkonusudur ancak orb farkı arttıkça sanatçılar birbirinden uzaklaşmaktadır , orb farkı yani kavuşum etkisi arttıkça sanatçılar aynı telden çalmaktadırlar..
Ay Burcun Kova ve 4.evde;Kovada ki ay sana güzellik vermiş olabilir Pratik ve zekisindir,yeni fikirleri,yeni bilgileri ve değişikliği seversin,farklı mizah anlayışın olabilir,zeka ve sabrınla birlikte sorunlara hızlı çözüm yolu bulursun,tepkilerini tahmin etmek zor olabilir, anlayışlı,yardımsever,iyi niyetli,cömert olabilirsin.Kendine olan güven ve inancın sayesinde cesur olabilirsin.Bazen bazı olaylar karşısında kayıtsız kalabilirsin,hem herkesle birlikte olmayı hem de yanlız olmayı isteyebilirsin. Görüşlerine önem verilmesini ve seni ,aklını-düşüncelerini önemsemelerini, saygı duymalarını istersin,bazen kendi duygularınla yüzleşmek istemeyebilirsin.Bir çok tanıdığın olabilir,ailenin, çevrendekilerinin senin hakkında ne düşündüğünü düşündüğünü,onların gözünde nasıl göründüğünü merak edersin.Hislerin güçlü olabilir ,bazen kendini soyutlanmış hissedebilirsin bunun nedeni bazı kişilere karşı mesafeli,soğuk davranmandan kaynaklanır.Aydınlık,havadar yerlerden hoşlanabilirsin.Çocuklarının özgür olarak yetişmesini istersin aynı zamanda da onları farketmeden sınırlamalar da koyabilirsin.Ev işlerinde titiz ve becerikli bir hanımı olabilirsin ama sadece ev hanımı olmak sana yetmiyor.Annen evde daha egemen,yönetici gibi ve zaman zaman depresif izlenim bırakmış olabilir.Sinir sistemi,kan dolaşımı,bilek burkulmaları,mide hassastır, gGöğüslerle ilgili sorunlar verebilir.

ay-jupiter açısı;Tatlı dilli,yaratıcı,idealist,cömert,iyimser,sevdiklerinle her şeyi paylaşmayı istersin.Hem yaşadığın yeri seversin hem de ailene düşkünsündür ,
sevdiklerinin söylediklerini ve yaptıklarını bağışlarsın,zaman zaman fedakarlık görülebilir,huzurlu ve mutlu bir yaşam istersin.İnsanlara yardımın olmasını istersin,finans, dinle ilgili ve hayır kuruluşlarında görev yapabilirsin.Her türlü sorunla baş edebilecek güvenin vardır, iyimserliğin çevrende daha çok sevilmeni ve ilgi çekmeni sağlar.


Ay Uranus açısı;Meraklı olabilirsin ve öğrenme isteğin fazladır hemen hemen her konuda ayrıca hayal gücün ve yaratıcılığını birleştirdiğinde çok güzel eserler meydana getirebilirsin.Zevki,rahat,duygusal olarak huzurlu , mutlu olacağın ve sürekli değişiklikler yapabileceğin bir ev hayatı istersin.Sosyal ilişkilerinde yeni bir şeyler öğrenebileceğin, zeki,farklı kişilerle birarada olmayı isteyebilirsin.Bazen yaşam tarzın ya da isteklerin,düşüncelerin başkalarına geleneksel değil de farklı görünebilisin ya da sırf geleneklere uymaya çalışabilir ama bundan rahatsız olabilirsin.Bazı kişilere karşı suçlamaların incitici olabilir.

ay-chiron;Başkalarına öğüt verebilirsin,birşeyler öğretmek ve öğrenmek hoşuna gidebilir,annenle olan sorunların üstesinden gelebilirsin,düşüncelerini kolay ifade edebilirsin,

ay-yükselen;Yaratıcı,sevecen olabilir çevrendekilerine güven verebilirsin aynı zamanda sen de duygusal olarak güven duyabileceğin ,duygusal olarak destek görebileceğin kişileri istersin yanında,uyumlu olmaya çalışırsın,çevrendekilerin duygularını anlamaya ve destek olmaya çalışırsın.İlgi odağı olmak hoşuna gidebilir,kendini,başarabileceğini kanıtlamak istersin.Belirlediğin hedeflerine ve en iyiye ulaşmak için çalışışabilirsin,sosyal konularla ilgili çeşitli kişilerle konuşup,fikir alışverişi yapabilirsin,çevrendekilerle bazen söze gerek kalmadan da iletişim kurabilirsin..Yeteneklerinin kariyerine önemli katkıları olabilir ,mesleğinde başarılı olmak için bazı fedakarlıklarda bulunabilirsin ailen yanında olup sana destek verir. Eşinin hem arkadaşı,hem sevgilisi olabilirsin ve aranızdaki sevgiyi,ilk zamanlardaki heyecanı korumanızda yardımcı olabilir.Yaratıcı hayal gücün var,sanat,yazı yazma gibi konulardan anlarsın, ilgini çeker

Merkür Başakta ve 11.evde;Hayatında ayrıntılara dikkat eder ,inceler ve bunlardan sonuçlar çıkartabilirsin.Hızlı düşünürsün,matemetiksel ve debiyatla ilgili konularda başarılı olabilrsin,kitap okumak,yeni bilgiler edinmek hoşuna gidebilir , bilgili olduğunu düşünebilirsin ve bilgin olduğu konularda tartışmaktan,eleştirmekten ,bilgilerini sunmaktan kaçınmazsın ayrıca öğrendiklerini de iyi anlatabilirsin,hafızan güçlü olabilir.. Diisiplinli,çalışkan ve düzenli olabilirsin, ikna olma­dan önce o konuyu çok iyi görmeyi, bilmeyi ve çok anlamayı isteyeblirsin.Düzgün konuşmaya ve yazmaya çalışabilirsin ,organizasyonlarda,grup çalışmalarında başarılı olabilirsin , fikirlerini grup çalışmalarında başarıyla uygulayabilirsin ve hayallerini gerçekleştirebilirsin. Arkadaşların senin için önemliidr özellikle de akıllı-zeki arkadaşların olmasını isteyebilirsin,onlarla bilgilerini paylaşmak,onlardan bir şeyler öğrenmekve aynı amaçları paylaşmak isteyebilirsin.Gelecek için bir şeyler yapmak isteyeblirsin ve fikirlerin bazen sıradışı olabilir,amaçlarına ulaşmak için yeni yöntem ve fikirler bulabilirsin.

Merkür venüs kavuşumu;İlişkilerindeki uyuymu korumaya çalışabilirsin,adil olmaya çalışır ve herkesin de adil olmasını istersin.Duygularını ,düşüncelerini yazarak rahat şekilde ifade edebilirsin,sanat-estetik,tasarım gibi konularda yetenekli olablirsin ya da kendini geliştirmeye çalışablirsin ekonomiyle ilgili özellikle de evin gelir-giderleriyle ilgili,ekonomik durumunuzu daha iyi hale getirmek için yaratıcı fikirlerin olabilir.Venüs sana çekicilik,güzellik merkür ise güzel konuşmanı sağlamıştır ve bu ikisi birleşince sevimli,güvenilir,zevkli,sosyal,neşeeli ve çekici bir hava vermiş olabilir.Doğru zamanı bekleyerek doğru işler yapablirsin,duygusal olarak kendini tam olarak ifade edemeyebilirsin.

Merkür Neptün açısı;Ayrıntılarla fazla ilgilenebilirsin,her şey'i kolay kolay beğenmeyebilir,eleştirebilir ve kınayabilirsin.Yaratıcılığını ortaya çıkartmak için biraz daha disiplinli olmalı ve yeteneklerine odaklanmalısın.Bazen gerçeklerden kaçabilirsin, bazı duygularını bastırabilirsin,unutkanlık görülebilir ,sık sık endişeye kapılabilirsin ya da sezgilerine fazla güvenebilirsin, grup çalışmalarında,palnlarında hayale kapılarak gerçekleri göremeyebilirsin bu durumlar hatalara neden olabilir.

Merkür-chiron;Sabırsız olabiirsin,sinirlerin hasas olablir,Chiron'un olduğu cıva karesi, sen, kişisel iyileştirme için bir ihtiyaca rağmen sağlık özeninin geleneksel olmayan metotlarına direnebilirdin. Sen hatta aktifçe, bu olanaklara seni tanıştırmayı deneyenlere karşı çıkabilirdin. Senin, iyileştirmek bakımından yapması için bazı zor seçeneklerin var, ve veya felsefi seçenekler, ve senin aklın, burayı bilinmiş ve göreneksel yollara sıkı tutmaya yönelir. Senin seçeneklerin ne olursa olsun, tavsiye edilebilirdir, senin alışılagelmiş düşünen desenlerinden çok haberdar olman için sen olduğu için ve bilinçli şekilde pozitif olanaklarda odakladığı için, negatif bir görüşün tersine, senin sağlığını etkileyebildiği gibi.


Venüs Başakta 10.evde;Annenle aranda rekabet olmuş olabilir,annenin kısıtlaıcı,baskıcı,çok fazla eleştiren biri olduğunu düşünmüş olabilirsin ayrıca anneni çok güzel bulabilirsin ve çok seversin.Sanatla,sağlıkla ,güzellikle ilgili bir işte çalışmayı isteyebilirsin ya da hobilerinle ilgili bir yapabiirsin ve hırslı olabilirsin.Sevilmek,başarılı olmak,rahat ve huzurlu olmayı istersin.İş hayatının uyumlu,uzun vadeli ve başarılı olmasını istersin ,aynı zevk ve düşüncede olduğun kişilere iyi anlaşırsın .Saygı ve sevgi görmek istersin çevrenden ama çevreni sürekli eleştirebilirsin Eşin tarafından beğenilirsin ,ağırbaşlı,hoş, mütevazi olduğunu düşünür.İnsanlara yardım etmeyi istersin,sevdiklerini mutlu etmek için için fedakarlık yapabilirsin.İlişkilerinde güven,uyum gibi konulara çok dikkat edersin duygularını her zaman belli edemeyebilirsin,kontrol etmeye çalışabiirsin duygularını.Yakın çevrendeki kişiler bakımlı,titiz,temiz olsun istersin.Yaratıcısındır ve duygularını, düşüncelerini güzel şekilde yazabilirsin.İşyerindekilerle ilişkilerin uyumlu olur.

Venüs-mars;Aşk ilşkilerinde va mali konularda olumszu etkileri olabilir.İlişkilerde sevgi,romantizm,rekabet, öfke-tartışmalar hayal kırıklığı olablir,duygusal ihtiyaçlar görmezden gelinebilir ,duyguların samimi olmasını istersin.Erken evlenmiş olabilirsin ilişkinde romantizm ve tartışmaların dışında bir de aşırı duygusallık ama duyguları bastırmaya çalışma,karşı tarafa baskı yapma,kıskançlık yaşanabilir.

Venüs-jupiter;İnsanlar hakkında karar verirken zaman zaman aklın karışablir,Önyargılı olabilirsin,duygu ve düşüncelerin mantıklı ve özgür olması gerektiğini düşüneblirsin.

Venüs Neptün;Aşkkda,evlilikte hayal kırıklığı,zaman zaman duygular konsunda yanıldığını düşünme,güven ve konfor arasında seçim yapmakta zorlanma,sevdiklerine karşı maddi konularda cömert davranma ,maddi anlamda güven verebilirsin ama iyi niyeti istismar etmek isteyenler olabilir.Eşinin davranışlarını,giyim tarzını değiştirmeye çalışabilirsinya da eşinin olumsuz yönlerini görmezden gelip ,hatalarını bağışlayabilir yok sayabilirsin,fedakarlık yapabilirsin.Duygularını müzik,yazı gibi sanat aracılığıyla ifade edebilirsin.

Venüs -Chiron;Eşinden bir çok şey öğrenebilirsin,evliliğinizdeki sorunlar hakkında konuşabilir,birbirinzin hatalarını görmemey,eleştirmemeye çalışabilir,

Mars İkizlerde 8.evde;Çok yönlü olabilirsin,aynı anda birden fazla işle ilgilenebilirsin ve yeteneğin vardır.Özgürlüğe,adalete ve ideallere önem verirsin.Konuşmaların etkileyici olabilir,yaptığın hatalarla deneyim sahibi olabilir ve aynı hataları tekrarlamazsın ama bazen düşünmeden karar verebillirsin bu da hataya neden olabilir.Enerjik olabilirsin ,atılgan olmayabilirsin ama gerektiğinde kendini korumasını -savunmasını bilirsin kaba kuvvet yerine özellikle de sözlerle savaşmayı,kendini savunmayı tercih edersin..Dobra, güçlü ve gerektiğinde saldırgan sözlerinle iyi bir konuşmacı olabilirsin.Ellerinle kendini ifade edebilirsin,fazla enerjini ellerinle akatarabiirsin,bilgi yarışmaları,bulmaca,fikirlerin tartışıldığı programlara, bilgisayar -video oyunlarına ilgin olabilir.Sinirlilik,huzursuzluk görülebilir, fazla eleştiriyi kabul etmeyebilirsin ya da sen eleştirebilirsin çevreni.Yaşamın gizemi ilgini çekebilir ,bu konular hakkında düşünmek,konuşmak hoşuna gidebilir, hedeflerinize ulaşmak için zekanı, espri yeteneğinizi, iletişimdeki başarını kullanablirsin.Parayla ilgili endişeler,finans,mirasla ilgili konularda -mirasçılarla sorunlar olabilir,evrak eksikliği,eşin biraz müsrif olabilir. Solunum yetmezliği,göüs ya da akciğerle ilgili küçük sorunlar olabilir. Komisyoncu,bankayla ilgili işler,amlak acentasında çalışan kişilerin paralarını değerlendirebilirsin ya da bu tür işlerde çalışabilirsin.Evle ilgili ortak giderlerde endişe görülebilir,paranın kullanımında birbirinize haber verebilirsiniz.

Mars-neptün;Bazen kendine olan güvenin azalabilir,kendini doğru ifademeyebilirsin ya da ifade edemem korkun olabilir,duygusal olarak bilinçaltının etkisinde olabilirsin.İdeallerinin,hayallerin ve başarı isteğinin arasında çelişki hissedebilirsin,yaratıcılığını ve hayal gücünü göstermekte zorluk çekebilirsin.

Mars-pluto;Dışardan,güçlü,etkileyici ve enerjik görünebilirsin.Gizliliklere karşı merak ve ortaya çıkartma isteği olabilir,kendine güvenirsin ve sorumlulukları üstlenebilirsin,fikirlerini rahatça açıklamak istersin.

Mars MC;İş hayatında uyumlu olmayı,iş yerindekilerle birlikte bir şeyler üretmeyi isteyebilirsin.Kendini yenilemek,yeni fikirler üretmek isteyebilirsin.

Jupiter 6.evde ve Koçta;Enerjik,güler yüzlü,hırslı,iyimser,ileri görüşlü,neşeli,iddialı olabilirsin.Kendini sürekli geliştirmek istersin,seyahat etmek hoşuna gidebilir ve seyahatler sayesinde yeni bilgiler öğrenebilirsin,.din,felsefe gibi konularla kendini geliştirebilirsin.Büyük projeler yapmak istersin işle ilgili,işyerinde ve çevrende dürüst,güvenilir biri olarak görülürsün,başkalarına ilham verebilirsin ve liderlik edebilirsin.İş de biraz dikkatsiz olabilirsin,bazı detayları gözden kaçırabilirsin ,plan ve fikirlerinde sana yardımcı olmaları için insanları ikna edebilirsin .Kendine güvenebilirsin ve çevrendekilerin de sana güvenmesini,saygı duymasını ve başarabileceğine inanmasını istersin.Öğretmenlik, yazarlık ,muhasebeyle ilgili işler,gıda,sağlık, yapabilir ya da kendi işini kurabilirsin eğer bıkmadan çalışırsan başarılı olabilirsin.Karaciğer,kan,kan dolaşım sorunları,bacaklar ve kalçayla ilgili sorunlar,diyabet,kilo problemi olabilir.sırt ve omurga şikayetleri, kalp ve kan, kaburgalar

Jupiter-satürn;İdealler,umutlar ve inançların arasında iç çatışma,baskı ya da şüpheler olabilir,amaçlarına ulaşabilmek için sabır lı olmalı,hayal kırıklıklarına rağmen mücadeleyi bırakmaman gerekir.Kendini başkalarıyla kıyaslayabilirsin ve zaman zaman kendini başarısız bulabilirsin,ebeveynlerinin baskısı güven eksikliği yaşamana neden olmuş olabilir.Bazı korkuların olabilir,hayatına iyi ,güzel şekilde devam etmek için yeterli birikimlerinin olmadığını düşünebilirsin buda endişe ,huzursuzluk ve depresyonuna neden olabilir ayrıca yaşadığın anın tadını çıkartmana engel olabilir,yetenekli olabiirsin fakat başladığın işi bitirmeme durumu olabilir.

Jupiter Uranus;Geleneksel inanç , düşünce ve davranışlar sana göre olmayabilir,daha radikal politik anlayış ve daha fazla ve farklı dini -manevi inançların olabilir ya da inançları sorgulayabilirsin,açık sözlü olabilir kendi düşüncelerini başkalarına kabul ettirmeye çalışabiir,herkesin senin gibi düşünmesini isteyebilirsin.Kendi içinde sorunlar yaşayabilirsin,gizli düşünceler,iç dünyandaki arayışlar nedeniyle iç gerginlikler yaşayabilirsin,gerçek yüzünü ve düşüncelerini sadece çok yakınlarına gösterirsin.
jupiter chiron;Kendini diğer insanlardan farklı ihssedebilir,çevrendekileri çok fazla dinlemeyebiirsin,özgür olmak isteyeblir,inançlar,felsefe konsunda bazı eleştirilerin olabilir,her şeyi hemen kabul etmeyebilirsin.
Jupiter yükselen;Çevrene karşı çok cömert,anlayışlı olabilirsin,kendini ve yeteneklerini kanıtlamak isteyebilirsin,hedeflerine ulaşmak için bazen sevmediğin kişilere katlanmak zorunda olduğunu düşünebilirsin,insanlarla işbirliği yaparsan istediğin konularsa başarılı olabilirsin,çevrendekilerinin düşüncelerini onlarla merak ettiğin konular hakkında konuşarak öğrenebilirsin

devam edecek.

coolhandsome

Simurg Yazılan:Ay Burcun Kova ve 4.evde;Kovada ki ay sana güzellik vermiş olabilir Pratik ve zekisindir,yeni fikirleri,yeni bilgileri ve değişikliği seversin,farklı mizah anlayışın olabilir,zeka ve sabrınla birlikte sorunlara hızlı çözüm yolu bulursun,tepkilerini tahmin etmek zor olabilir, anlayışlı,yardımsever,iyi niyetli,cömert olabilirsin.Kendine olan güven ve inancın sayesinde cesur olabilirsin.Bazen bazı olaylar karşısında kayıtsız kalabilirsin,hem herkesle birlikte olmayı hem de yanlız olmayı isteyebilirsin. Görüşlerine önem verilmesini ve seni ,aklını-düşüncelerini önemsemelerini, saygı duymalarını istersin,bazen kendi duygularınla yüzleşmek istemeyebilirsin.Bir çok tanıdığın olabilir,ailenin, çevrendekilerinin senin hakkında ne düşündüğünü düşündüğünü,onların gözünde nasıl göründüğünü merak edersin.Hislerin güçlü olabilir ,bazen kendini soyutlanmış hissedebilirsin bunun nedeni bazı kişilere karşı mesafeli,soğuk davranmandan kaynaklanır.Aydınlık,havadar yerlerden hoşlanabilirsin.Çocuklarının özgür olarak yetişmesini istersin aynı zamanda da onları farketmeden sınırlamalar da koyabilirsin.Ev işlerinde titiz ve becerikli bir hanımı olabilirsin ama sadece ev hanımı olmak sana yetmiyor.Annen evde daha egemen,yönetici gibi ve zaman zaman depresif izlenim bırakmış olabilir.Sinir sistemi,kan dolaşımı,bilek burkulmaları,mide hassastır, gGöğüslerle ilgili sorunlar verebilir.

ay-jupiter açısı;Tatlı dilli,yaratıcı,idealist,cömert,iyimser,sevdiklerinle her şeyi paylaşmayı istersin.Hem yaşadığın yeri seversin hem de ailene düşkünsündür ,
sevdiklerinin söylediklerini ve yaptıklarını bağışlarsın,zaman zaman fedakarlık görülebilir,huzurlu ve mutlu bir yaşam istersin.İnsanlara yardımın olmasını istersin,finans, dinle ilgili ve hayır kuruluşlarında görev yapabilirsin.Her türlü sorunla baş edebilecek güvenin vardır, iyimserliğin çevrende daha çok sevilmeni ve ilgi çekmeni sağlar.


Ay Uranus açısı;Meraklı olabilirsin ve öğrenme isteğin fazladır hemen hemen her konuda ayrıca hayal gücün ve yaratıcılığını birleştirdiğinde çok güzel eserler meydana getirebilirsin.Zevki,rahat,duygusal olarak huzurlu , mutlu olacağın ve sürekli değişiklikler yapabileceğin bir ev hayatı istersin.Sosyal ilişkilerinde yeni bir şeyler öğrenebileceğin, zeki,farklı kişilerle birarada olmayı isteyebilirsin.Bazen yaşam tarzın ya da isteklerin,düşüncelerin başkalarına geleneksel değil de farklı görünebilisin ya da sırf geleneklere uymaya çalışabilir ama bundan rahatsız olabilirsin.Bazı kişilere karşı suçlamaların incitici olabilir.

ay-chiron;Başkalarına öğüt verebilirsin,birşeyler öğretmek ve öğrenmek hoşuna gidebilir,annenle olan sorunların üstesinden gelebilirsin,düşüncelerini kolay ifade edebilirsin,

ay-yükselen;Yaratıcı,sevecen olabilir çevrendekilerine güven verebilirsin aynı zamanda sen de duygusal olarak güven duyabileceğin ,duygusal olarak destek görebileceğin kişileri istersin yanında,uyumlu olmaya çalışırsın,çevrendekilerin duygularını anlamaya ve destek olmaya çalışırsın.İlgi odağı olmak hoşuna gidebilir,kendini,başarabileceğini kanıtlamak istersin.Belirlediğin hedeflerine ve en iyiye ulaşmak için çalışışabilirsin,sosyal konularla ilgili çeşitli kişilerle konuşup,fikir alışverişi yapabilirsin,çevrendekilerle bazen söze gerek kalmadan da iletişim kurabilirsin..Yeteneklerinin kariyerine önemli katkıları olabilir ,mesleğinde başarılı olmak için bazı fedakarlıklarda bulunabilirsin ailen yanında olup sana destek verir. Eşinin hem arkadaşı,hem sevgilisi olabilirsin ve aranızdaki sevgiyi,ilk zamanlardaki heyecanı korumanızda yardımcı olabilir.Yaratıcı hayal gücün var,sanat,yazı yazma gibi konulardan anlarsın, ilgini çeker

Merkür Başakta ve 11.evde;Hayatında ayrıntılara dikkat eder ,inceler ve bunlardan sonuçlar çıkartabilirsin.Hızlı düşünürsün,matemetiksel ve debiyatla ilgili konularda başarılı olabilrsin,kitap okumak,yeni bilgiler edinmek hoşuna gidebilir , bilgili olduğunu düşünebilirsin ve bilgin olduğu konularda tartışmaktan,eleştirmekten ,bilgilerini sunmaktan kaçınmazsın ayrıca öğrendiklerini de iyi anlatabilirsin,hafızan güçlü olabilir.. Diisiplinli,çalışkan ve düzenli olabilirsin, ikna olma­dan önce o konuyu çok iyi görmeyi, bilmeyi ve çok anlamayı isteyeblirsin.Düzgün konuşmaya ve yazmaya çalışabilirsin ,organizasyonlarda,grup çalışmalarında başarılı olabilirsin , fikirlerini grup çalışmalarında başarıyla uygulayabilirsin ve hayallerini gerçekleştirebilirsin. Arkadaşların senin için önemliidr özellikle de akıllı-zeki arkadaşların olmasını isteyebilirsin,onlarla bilgilerini paylaşmak,onlardan bir şeyler öğrenmekve aynı amaçları paylaşmak isteyebilirsin.Gelecek için bir şeyler yapmak isteyeblirsin ve fikirlerin bazen sıradışı olabilir,amaçlarına ulaşmak için yeni yöntem ve fikirler bulabilirsin.

Merkür venüs kavuşumu;İlişkilerindeki uyuymu korumaya çalışabilirsin,adil olmaya çalışır ve herkesin de adil olmasını istersin.Duygularını ,düşüncelerini yazarak rahat şekilde ifade edebilirsin,sanat-estetik,tasarım gibi konularda yetenekli olablirsin ya da kendini geliştirmeye çalışablirsin ekonomiyle ilgili özellikle de evin gelir-giderleriyle ilgili,ekonomik durumunuzu daha iyi hale getirmek için yaratıcı fikirlerin olabilir.Venüs sana çekicilik,güzellik merkür ise güzel konuşmanı sağlamıştır ve bu ikisi birleşince sevimli,güvenilir,zevkli,sosyal,neşeeli ve çekici bir hava vermiş olabilir.Doğru zamanı bekleyerek doğru işler yapablirsin,duygusal olarak kendini tam olarak ifade edemeyebilirsin.

Merkür Neptün açısı;Ayrıntılarla fazla ilgilenebilirsin,her şey'i kolay kolay beğenmeyebilir,eleştirebilir ve kınayabilirsin.Yaratıcılığını ortaya çıkartmak için biraz daha disiplinli olmalı ve yeteneklerine odaklanmalısın.Bazen gerçeklerden kaçabilirsin, bazı duygularını bastırabilirsin,unutkanlık görülebilir ,sık sık endişeye kapılabilirsin ya da sezgilerine fazla güvenebilirsin, grup çalışmalarında,palnlarında hayale kapılarak gerçekleri göremeyebilirsin bu durumlar hatalara neden olabilir.

Merkür-chiron;Sabırsız olabiirsin,sinirlerin hasas olablir,Chiron'un olduğu cıva karesi, sen, kişisel iyileştirme için bir ihtiyaca rağmen sağlık özeninin geleneksel olmayan metotlarına direnebilirdin. Sen hatta aktifçe, bu olanaklara seni tanıştırmayı deneyenlere karşı çıkabilirdin. Senin, iyileştirmek bakımından yapması için bazı zor seçeneklerin var, ve veya felsefi seçenekler, ve senin aklın, burayı bilinmiş ve göreneksel yollara sıkı tutmaya yönelir. Senin seçeneklerin ne olursa olsun, tavsiye edilebilirdir, senin alışılagelmiş düşünen desenlerinden çok haberdar olman için sen olduğu için ve bilinçli şekilde pozitif olanaklarda odakladığı için, negatif bir görüşün tersine, senin sağlığını etkileyebildiği gibi.


Venüs Başakta 10.evde;Annenle aranda rekabet olmuş olabilir,annenin kısıtlaıcı,baskıcı,çok fazla eleştiren biri olduğunu düşünmüş olabilirsin ayrıca anneni çok güzel bulabilirsin ve çok seversin.Sanatla,sağlıkla ,güzellikle ilgili bir işte çalışmayı isteyebilirsin ya da hobilerinle ilgili bir yapabiirsin ve hırslı olabilirsin.Sevilmek,başarılı olmak,rahat ve huzurlu olmayı istersin.İş hayatının uyumlu,uzun vadeli ve başarılı olmasını istersin ,aynı zevk ve düşüncede olduğun kişilere iyi anlaşırsın .Saygı ve sevgi görmek istersin çevrenden ama çevreni sürekli eleştirebilirsin Eşin tarafından beğenilirsin ,ağırbaşlı,hoş, mütevazi olduğunu düşünür.İnsanlara yardım etmeyi istersin,sevdiklerini mutlu etmek için için fedakarlık yapabilirsin.İlişkilerinde güven,uyum gibi konulara çok dikkat edersin duygularını her zaman belli edemeyebilirsin,kontrol etmeye çalışabiirsin duygularını.Yakın çevrendeki kişiler bakımlı,titiz,temiz olsun istersin.Yaratıcısındır ve duygularını, düşüncelerini güzel şekilde yazabilirsin.İşyerindekilerle ilişkilerin uyumlu olur.

Venüs-mars;Aşk ilşkilerinde va mali konularda olumszu etkileri olabilir.İlişkilerde sevgi,romantizm,rekabet, öfke-tartışmalar hayal kırıklığı olablir,duygusal ihtiyaçlar görmezden gelinebilir ,duyguların samimi olmasını istersin.Erken evlenmiş olabilirsin ilişkinde romantizm ve tartışmaların dışında bir de aşırı duygusallık ama duyguları bastırmaya çalışma,karşı tarafa baskı yapma,kıskançlık yaşanabilir.

Venüs-jupiter;İnsanlar hakkında karar verirken zaman zaman aklın karışablir,Önyargılı olabilirsin,duygu ve düşüncelerin mantıklı ve özgür olması gerektiğini düşüneblirsin.

Venüs Neptün;Aşkkda,evlilikte hayal kırıklığı,zaman zaman duygular konsunda yanıldığını düşünme,güven ve konfor arasında seçim yapmakta zorlanma,sevdiklerine karşı maddi konularda cömert davranma ,maddi anlamda güven verebilirsin ama iyi niyeti istismar etmek isteyenler olabilir.Eşinin davranışlarını,giyim tarzını değiştirmeye çalışabilirsinya da eşinin olumsuz yönlerini görmezden gelip ,hatalarını bağışlayabilir yok sayabilirsin,fedakarlık yapabilirsin.Duygularını müzik,yazı gibi sanat aracılığıyla ifade edebilirsin.

Venüs -Chiron;Eşinden bir çok şey öğrenebilirsin,evliliğinizdeki sorunlar hakkında konuşabilir,birbirinzin hatalarını görmemey,eleştirmemeye çalışabilir,

Mars İkizlerde 8.evde;Çok yönlü olabilirsin,aynı anda birden fazla işle ilgilenebilirsin ve yeteneğin vardır.Özgürlüğe,adalete ve ideallere önem verirsin.Konuşmaların etkileyici olabilir,yaptığın hatalarla deneyim sahibi olabilir ve aynı hataları tekrarlamazsın ama bazen düşünmeden karar verebillirsin bu da hataya neden olabilir.Enerjik olabilirsin ,atılgan olmayabilirsin ama gerektiğinde kendini korumasını -savunmasını bilirsin kaba kuvvet yerine özellikle de sözlerle savaşmayı,kendini savunmayı tercih edersin..Dobra, güçlü ve gerektiğinde saldırgan sözlerinle iyi bir konuşmacı olabilirsin.Ellerinle kendini ifade edebilirsin,fazla enerjini ellerinle akatarabiirsin,bilgi yarışmaları,bulmaca,fikirlerin tartışıldığı programlara, bilgisayar -video oyunlarına ilgin olabilir.Sinirlilik,huzursuzluk görülebilir, fazla eleştiriyi kabul etmeyebilirsin ya da sen eleştirebilirsin çevreni.Yaşamın gizemi ilgini çekebilir ,bu konular hakkında düşünmek,konuşmak hoşuna gidebilir, hedeflerinize ulaşmak için zekanı, espri yeteneğinizi, iletişimdeki başarını kullanablirsin.Parayla ilgili endişeler,finans,mirasla ilgili konularda -mirasçılarla sorunlar olabilir,evrak eksikliği,eşin biraz müsrif olabilir. Solunum yetmezliği,göüs ya da akciğerle ilgili küçük sorunlar olabilir. Komisyoncu,bankayla ilgili işler,amlak acentasında çalışan kişilerin paralarını değerlendirebilirsin ya da bu tür işlerde çalışabilirsin.Evle ilgili ortak giderlerde endişe görülebilir,paranın kullanımında birbirinize haber verebilirsiniz.

Mars-neptün;Bazen kendine olan güvenin azalabilir,kendini doğru ifademeyebilirsin ya da ifade edemem korkun olabilir,duygusal olarak bilinçaltının etkisinde olabilirsin.İdeallerinin,hayallerin ve başarı isteğinin arasında çelişki hissedebilirsin,yaratıcılığını ve hayal gücünü göstermekte zorluk çekebilirsin.

Mars-pluto;Dışardan,güçlü,etkileyici ve enerjik görünebilirsin.Gizliliklere karşı merak ve ortaya çıkartma isteği olabilir,kendine güvenirsin ve sorumlulukları üstlenebilirsin,fikirlerini rahatça açıklamak istersin.

Mars MC;İş hayatında uyumlu olmayı,iş yerindekilerle birlikte bir şeyler üretmeyi isteyebilirsin.Kendini yenilemek,yeni fikirler üretmek isteyebilirsin.

Jupiter 6.evde ve Koçta;Enerjik,güler yüzlü,hırslı,iyimser,ileri görüşlü,neşeli,iddialı olabilirsin.Kendini sürekli geliştirmek istersin,seyahat etmek hoşuna gidebilir ve seyahatler sayesinde yeni bilgiler öğrenebilirsin,.din,felsefe gibi konularla kendini geliştirebilirsin.Büyük projeler yapmak istersin işle ilgili,işyerinde ve çevrende dürüst,güvenilir biri olarak görülürsün,başkalarına ilham verebilirsin ve liderlik edebilirsin.İş de biraz dikkatsiz olabilirsin,bazı detayları gözden kaçırabilirsin ,plan ve fikirlerinde sana yardımcı olmaları için insanları ikna edebilirsin .Kendine güvenebilirsin ve çevrendekilerin de sana güvenmesini,saygı duymasını ve başarabileceğine inanmasını istersin.Öğretmenlik, yazarlık ,muhasebeyle ilgili işler,gıda,sağlık, yapabilir ya da kendi işini kurabilirsin eğer bıkmadan çalışırsan başarılı olabilirsin.Karaciğer,kan,kan dolaşım sorunları,bacaklar ve kalçayla ilgili sorunlar,diyabet,kilo problemi olabilir.sırt ve omurga şikayetleri, kalp ve kan, kaburgalar

Jupiter-satürn;İdealler,umutlar ve inançların arasında iç çatışma,baskı ya da şüpheler olabilir,amaçlarına ulaşabilmek için sabır lı olmalı,hayal kırıklıklarına rağmen mücadeleyi bırakmaman gerekir.Kendini başkalarıyla kıyaslayabilirsin ve zaman zaman kendini başarısız bulabilirsin,ebeveynlerinin baskısı güven eksikliği yaşamana neden olmuş olabilir.Bazı korkuların olabilir,hayatına iyi ,güzel şekilde devam etmek için yeterli birikimlerinin olmadığını düşünebilirsin buda endişe ,huzursuzluk ve depresyonuna neden olabilir ayrıca yaşadığın anın tadını çıkartmana engel olabilir,yetenekli olabiirsin fakat başladığın işi bitirmeme durumu olabilir.

Jupiter Uranus;Geleneksel inanç , düşünce ve davranışlar sana göre olmayabilir,daha radikal politik anlayış ve daha fazla ve farklı dini -manevi inançların olabilir ya da inançları sorgulayabilirsin,açık sözlü olabilir kendi düşüncelerini başkalarına kabul ettirmeye çalışabiir,herkesin senin gibi düşünmesini isteyebilirsin.Kendi içinde sorunlar yaşayabilirsin,gizli düşünceler,iç dünyandaki arayışlar nedeniyle iç gerginlikler yaşayabilirsin,gerçek yüzünü ve düşüncelerini sadece çok yakınlarına gösterirsin.
jupiter chiron;Kendini diğer insanlardan farklı ihssedebilir,çevrendekileri çok fazla dinlemeyebiirsin,özgür olmak isteyeblir,inançlar,felsefe konsunda bazı eleştirilerin olabilir,her şeyi hemen kabul etmeyebilirsin.
Jupiter yükselen;Çevrene karşı çok cömert,anlayışlı olabilirsin,kendini ve yeteneklerini kanıtlamak isteyebilirsin,hedeflerine ulaşmak için bazen sevmediğin kişilere katlanmak zorunda olduğunu düşünebilirsin,insanlarla işbirliği yaparsan istediğin konularsa başarılı olabilirsin,çevrendekilerinin düşüncelerini onlarla merak ettiğin konular hakkında konuşarak öğrenebilirsin

devam edecek.

Harika bir analiz olmuşoky,,Bu arada yorumcu arkaşlarda çok fazla harita analizi talebi varsa,ben de bir kaç analiz yapabilirim,pratiğe ihtiyacım var.

coolhandsome

Sagittarius Yazılan:
coolhandsome Yazılan:Harika bir analiz olmuşoky,,Bu arada yorumcu arkaşlarda çok fazla harita analizi talebi varsa,ben de bir kaç analiz yapabilirim,pratiğe ihtiyacım var.

mesela benimkinden başlıyabilirsin coolhandsomedansy

Tamam Amine senle başlıyorumverygood
coolhandsome Yazılan:
Sagittarius Yazılan:
coolhandsome Yazılan:Harika bir analiz olmuşoky,,Bu arada yorumcu arkaşlarda çok fazla harita analizi talebi varsa,ben de bir kaç analiz yapabilirim,pratiğe ihtiyacım var.

mesela benimkinden başlıyabilirsin coolhandsomedansy

Tamam Amine senle başlıyorumverygood

benide sıraya koy gülücük
Referans Adresler