Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Hikayeleştirilmemiş de olsa ( : doğum haritama yapacağınız yorumları merakla beklemede olduğumu belirtmek isterim.
Şekerpare Yazılan:Akşam saatlerinde yaşadığım küçük bir rahatsızlıkltan dolayı Gülşen hanımın analizini tamamlayamadım,ilk önce bununn için özür diliyorum.

Yarın,Gülşen24, medusa ve erkek arkadaşı ve acmiyam hanımın oğlunun analizlerini gün içinde bu sayfaya ekleyeceğim.
gecmıs olsun canım dıkkat et kendıneaskcanımsın
Şekerpare yaptığın yorumdan dolayı çok teşekkür edrim.Aynen anlattığnız gibi biriyim.Bazen yardımseverliğim eşimi çok kızdırıyor olsa da ben bu halimden çok memnunum.Buarada ben bir öğretmenim ve mesleğimde her zaman 1 numara olmak gibi bir hırsım var.Tabi bunu yaparken kimseyi kırıp incitmem.Tamamen çalışmaya dayalı bir hırs bu.Sevgilerimle.
redroseee Yazılan:gecmıs olsun canım dıkkat et kendıneaskcanımsın

Sağol canım redrosemask
gulsen24 Yazılan:Şekerpare yaptığın yorumdan dolayı çok teşekkür edrim.Aynen anlattığnız gibi biriyim.Bazen yardımseverliğim eşimi çok kızdırıyor olsa da ben bu halimden çok memnunum.Buarada ben bir öğretmenim ve mesleğimde her zaman 1 numara olmak gibi bir hırsım var.Tabi bunu yaparken kimseyi kırıp incitmem.Tamamen çalışmaya dayalı bir hırs bu.Sevgilerimle.

Mükemmel bir mesleğiniz var, yorum konusundaki fikirlerinizi belirttiğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha iyi, doyurucu analizler yapabileceğim. Sizin bahsettiğiniz hırs bende de var ve ben bazen çevreme değil ama kendime zarar veriyorumgülücük Ay terazi ve yükselen Yay biri olarak yardımseverliğiniz kaçınılmaz diye düşünüyorum.
Güneş Boğa burcunda ve 7. evde;

Bir Boğayı her zaman o güçlü,sessiz davranışlarından tanuyabiliriz. Çok sabırlı,birisiniz ama üzerinizde baskı hissettiğiniz zaman çok inatçı olablirsiniz ve o anki öfkenizi durdurabilmek çok zor olabilir. Kendini kontrol eden biri olabilirsiniz, yani bir durumla karşılaştığınız zaman aniden tepki vermek yerine önce düşünürsünüz.

Güneş 7. evde açık, ve sosyal bir insan olduğunuzu söyleyebiliriz. Yayşayacağınız ilişkide partenerinize çok bağlı olmak istemenize rağmen içinizde yaşattığınız bir özgürlükte vardır.Bazen ilişkilerinizde Koç burcundan gelen bir sinirlilik durumu yaşayabilirsiniz. Evlilik gibi bir durum söz konusu olursa ve sizi mutsuzluğa iten sebeplerde olursa haatınızda değişiklik yapmaktan çekinmezsiniz.

Güneş açılarınıza baktığımda; Jüpiterle bir sert açı mevcut; bu konum pek çok onuda yaratıcı biri olduğunuzu gösteriyor. Birde Güneş Satürnle birleişmiş; bu kavuşum olaylarda fazlaca temkinli olduğunuzu ve özellikle evlilik gibi konularda karşınıza çıkan kişiyle geçinmek konusunda sorunlar yaşayabileceğinizi gösteriyor. Çünkü yalnızlığda seven biri olduğunuzu söyleyebilriz.

Ay burcu Yay ve 3. evde;

Ay Yay size aşırı özgürlük ihtiyacı verebilir. İyimser ve istekli, iletişimle ilgili alanlarda geyet başarılı olabilirsiniz. Ay Yay olarak aşk yaşamınızda birine bağlanmdan önce iyice düşünürsünüz, çünkü bağlanmak demek ciddi şeyler yaşamak demektir sizin için.

Ay 3. evde meraklı ve konuşmayı seven biri olduğunuzu söyleyebiliriz. Her insanla iletişim kurabilen birisiniz, yani herkese ayak uydurabilecek birisiniz diyebiliriz.

Ay açılarınıza baktığımda; Ayjüpiter sekstil açısı;çevrenizdeki kişilere yardım etmekten hoşlanan biri olduğunuzu söyleyebiliriz ve aynı zamanda bu açı dürüst, güvenilir biri olduğunuzuda belirtiyor.


Yükselen burcunuz bana vermiş olduğunuz saatte Terazi çıkıyor, yükselen için olan yorumu daha sonraya bırakıyorum, doğum saatinizi netleştirdikten sonra isterseniz yorum yapatım.

Şimdilik bu kadargülücük
Bende haritamın yorumunu isteyebilirmiyim.. 02.09.1969 saat 10.15 Almanya - Dortmunt. Yorumlar okadar güzelkiii daha çok merak ediyorum şimdi.
başak69 Yazılan:Bende haritamın yorumunu isteyebilirmiyim.. 02.09.1969 saat 10.15 Almanya - Dortmunt. Yorumlar okadar güzelkiii daha çok merak ediyorum şimdi.

Eğer benim yorum yapmamı istiyorsanız memnuniyetle yaparım.
gülücük Bende yorum alabilirmiyim doğum yerim istanbul/kadıköy doğum tarihim 18/08/1978 doğum saatim: 04:32 şimdiden yorumlar için teşekkürederim
perilice58 Yazılan:gülücük Bende yorum alabilirmiyim doğum yerim istanbul/kadıköy doğum tarihim 18/08/1978 doğum saatim: 04:32 şimdiden yorumlar için teşekkürederim

Tabikigülücük Bir kaç gün içinde bu sayfada okuyabilirsiniz yorumlarınızı...
Referans Adresler