Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
(02-08-2010 12:03 AM)Almira Yazılan: [ -> ]Yabancı yada senden uzak bir kültüre ait olması ...

Nazik sevecen ...Aile'den hoşlanan ...İnançlarının onun fikir yapısını oluşturduğu ...

Hafif tembelimsi gülücük

Ama hepten çok bilgiye aşık biri gülücük senin eş profilini oluşturacaktır...

SSoru serenaya gelmiş ama venüsün yayda olunca gülücük yazmak geldi içimden engül sevgiler...

Esaslı yorumlarıda serenadan alırsın gülücük

almiracığım ne demek, senin yorumların bir harika oky,,utandım
(02-07-2010 11:53 PM)engül Yazılan: [ -> ]sevgili serena gerçekten seni kutluyorum çok güzel yorumların var ve herkese cevap vermeye çalışıyorsun benimde haritamdaki evlilikle ilgili yorumunu bekliyorum öazellikle 10.evdeki mars merkür pluto ay güneş gibi birikimin olmasının anlaamını bana açıklayan olmadı nasıl bir tipte biriyle evlilik görünüyor acaba şimdiden emeğine sağlık

sevgili engül,
bir doğum haritasına bakarak kesin olarak '' şu tipte birisiyle evleneceksin '' diyemeyiz de , çekilebileceğin olası potansiyellerden söz edebiliriz.
senin 10. ev ve 7. evler arası bağlantın ilk etapta göze çarpıyor. ortaklıklardan kar sağlayarak parlak bir kariyere kavuşman söz konusu olabilir.
7. ev yengeçteki jüpiter , 10. evdeki yöneticisi ay ile trin görünüm almış. özellikle kariyer ve birlikte yükselmek/para kazanmak anlamında oldukça karlı bir evliliğin olabilir.
eşin/ortağın iyi bir kariyer yapmanı sağlayabilir. 7. evde konumlanan bir jüpiter evlilik konusunda çok iyi fırsatlar ve şans sunar. bu kişi seni bir anlamda ilerleten, genişleten ve bir ihtimal yabancı kültürlerle ilişiği bulunan birisi olabilir diyorum..
sevgili almira ve serena ikinizede yorumlarınız için çoook teşekkürlergülücük
ben serenaya, benim için yapmış olduğu yorumlardan ötürü ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
Vuslatın kızı;
Yükselen terazi;Adil,sevimli,ikna kabiliyeti yüksek,hoş,kibar,enerjik,yürüyüşü,kıyafetleri,saçları dikkat çekebilir.Kitap,müzik,sanat,hukuk,tasarım,politika,iç mimarlık, ilgisini çekebilir,zaman zaman gerçek düşüncelerini ve duygularını nazik olmak, karşısındakini incitmemek ya da kaybetmemek için saklayabilir ya da onaylanmak ihtiyacı ve yalnızlık korkusu olabilir ve bu yüzden insanların duymak istediklerini söylemesi gerektiğini düşünebilir.Kararsızlık ve endişeleri nedeniyle sinir sistemi yıpranabilir.Toplumsal yaşama, meslek hayatına çok önem verir ama duygusal yaşamındaki sorunlar bu konuların bazen ikinci planda kalmasına sebep olabilir.Kilo almaya meyilli olabilir,yanağında ben ya da gamze olabilir,yaşından küçük görünebilir(minyon tipli) ayrıca tatlıya düşkün olabilir.
Güneş Yengeçte ve 9.evde;Sorunları çözme konusunda önemli fikirleri sayesinde başarılı olabilir,hukuk,eğitim,felsefe,din gibi konularda ileri derecede bilgi sahibi olabilir,yabancı ülkeler,oraların kültürleri ilgisini çekebilir,iyi öğretmen olabilir,çevresine fikirleriyle yardımcı olabilir,herkesle iyi anlaşmaya çalışır,yabancı diller konsunda başarılı olabilir çabuk öğrenebilir,gittiği yerlere çabuk adapte olabilir,ticaret alanında başarılı olabilir,sezgileri güçlü olabilir,dürüst,verdiği sözde duran,gururlu birsidir.
Güneş-satürn olumlu açısı,Diisplinli,muhafazakar,sorumluluklarının farkında olur ve yerine getiri sorumluluklarını ayrıca hedeflerine ulaşmak için çok çalışabilir,güvenilir ve alçakgünüllüdür, sosyal ilişkilerinde ve ikili ilişkilerinde biraz ölçülü davranabilir,işbirliklerinde ciddi ve sabırlıdır, geleneklare uygun şekilde yaşamak ister.Eşi kendisinden büyük ya da olgun olabilir.
Güneş trine chiron;Kendisini özel ve farklı hissedebilir,Kişiliğini ve amaçlarını yüksek gerçekler deneyimleri tarafından şeklinde olacaktır. Ruhsal gelişim için fırsatlar yaratabilir, insanlara yardımcı olabilir, öğretmenlik yapabilir,analitik yeteneği güçlü olabilir,empati kurarak başkalarının sorunlarını anlayabilir.
Ay aslanda ve 10.evde;Odak noktası olmaktan hoşlanabilir,başkalarını yönetme isteği olabilir,emira almktan hoşlanmaz ama kendisinden nazikçe bir şey istenirse yapar, yaptıklarının beğenilmesini ister,iş hayatında başarılı olmayı ve adını başarılarıyla duyurmayı ister.Çevresi tarafından sevilmek ve saygı duyulmak ister,giyim kkonsunda zevkli olabilir bazen dikkat çekici giyinmeyi sevebilir,insanlara,sevgiye önem verebilir, romantik, duygulu, gururludur ve gurur nedeniyle duygularını çok fazla belli etmeyebilir, sevdikleri için özverilerde bulunur,iyi yönetici olabilir,eğitim,turizm,otelcilik,sinema,sahne sanatlarında başarılı olabilir.Aile işinde çalışaiblir,gıda,çocuklar,hayvanlar,deniz ve suyla ilgili,hemşirelik, ilgili işlerde çalışabilir ve işi sayesinde ünlü olabilir.Organizasyon yeteneği gelişmiştir,kariyerinde kendine güveni tam olabilir,istediğini elde edebileceğini çocukluğundan itibaren anlamış olabilir. Zor durumlara mizahi yönden bakabilir, yetenekleri ve kendine sayesinde ayaklarını yere sağlam basabilir
ay- venüs olumlu açısı;Sanatsal ilgisi ve yeteneği olabilir,duygularını ifade ederken başarılı olabiir,ilişkilerinde güven ve sevecenlik ön planda planda olabilir,ev dekorasyonu konusunda başarılı olabilir,yaratıcı ve zevklidr,yardıma muhtaç kişilere yardım etmeye çalışır.
ay - jupiter olumlu açısı;felsefei konularla ilgilenebilir,eğitim hayatında başarılı olabilir, kendisinden emin ve iyimser olabilir,aile ve sosyal yaşamında huzurlu olmayı ister,cömert, merhametli ve bazen de fedakar olabilir ,din ve felsefeyle ilgili idealleri olabilir,içsel olarak mutluluğu arayabilir,yetenekleri ve fırsatları değerlendirerek başarılı olabilir.
ay- satürn karesi;Olaylara gerçekçi yönden bakar ve herkesin kendisi gibi gerçekçi olmasını isteyebilir,anneden baskı görmüş olabilir ya da öyle hisssedebilir(yani senden), ekonomik zorluklar yaşamış olabilir.
ay-pluto açısı;Bilinmeyenlere ilgi duyabilir,çevresindekileri kolay anlayabilir,ölüm ötesi konuları merak edebilir,tehlikeler karşısnda cesur olabilir.
ay-şiron karesi;senin kendisine karşı ilgisiz olduğu hisine kapılabilir,fazla hassas olabilir,çevresinden destek görmek isteyebilir.Reddedilme korkusu,endişe,vazgeçme gibi duygu va davranışları olabilir.Kendisinin sürekli eleştirildiğini düşünebilir ya da eleştirileceği konusunda korkuları olabilir.
Merkür 9.evde yengeçte;Yabancı ülkede eğitim görebilir,yazarlık, reklamcılık, felsefe din, psikoloji,sanat,öğretmenlik veya politikaya ilgi duyabilir.Konuşmaları ikna edici olabilir,yabancı dilleri kolay öğrenebilir,tarafısz kalması zor olabilir,iç dünyasıyla fazla ilgili olabilir,aile veya arkadaş ortamlarında kendisini çok rahat hissedebilir,bazen duyguları ve mantığı arasında kalabilir,inatçı olabilir,bazen düşünmeden konuşabilir,duyguyla ilgili olan olayları,konuşmaları vb. kolay unutmayabilir,zaman zaman alıngan olabilir.
Merkür jupiter trine;Zihin , anlama ve pratik fikirler konusunda başarlı olabilir,yeteneklerini eğitim ve şansla birleşitirince başarılı olabilir gazetecilik, yabancı dildeki yazışmalar, hukuk, ya da danışmanlık, gençler ve çocuklarla ilgili konularda.Davranış ve düşüncleri sayesinde yüksek konumda olan kişilerin güvenini kazanıp yardım görebilir ve saygılarını kazanabilir,hızlı öğrenebilir ve öğrendiklerini çabuk unutmayabilir.
Merkür - Satürn karesi;Detaylara çok fazla önem verebilir,çabuk karamsarlığa kapılabilir, başkalarının kendisini anlamadığını düşünebilr,geleneksel düşünce tarzını benimseyebilir, eğitim hayatında disiplinli olabilir,ilişkilerinde zorluklar,sıkıntılar yaşayabilir,duygularını kolay kolay açıklamayabilir.
Merkür şiron jupiter(yengeç,akrep,balık) büyük su üçgeni oluşturmuş;Yaratıcı potansiyele sahip olabilir genellikle duygusal olarak yoğun hayat yaşayababilir, bilinçaltında yaşadıkları nedeniyle olaylara tepkisi içgüdüsel olabilir,olayların üsteinden gelmek için duygularını bastırabilir,sezgileri yüksek olabilir,
Merkür kare yükselen;Bazen kendisini istediği gibi ifade edemeyebilir,yanlış analaşılabilir, kendisini eleştirebilir,kendisini başkalarıyla kıyaslayabilir,beden diliyle sözleri birbirinden farklı olablir,başkalarını fikirlerini öğrenmeye çalışabilir.
Merkür -mc kavuşum;Keskin zihni olabilir,işle ilgili heyecan verici deneyimler yaşayabilir, seçtiği meslekte iletşim önemli bir rol oynayacaktır. yazarlı,,öğretmenlik veya taşımayala ilgili kariyer seçebilir. Okul hayattında öğrendikleri ,deneyimleri kariyerinde yarar sağlayabilir, çocuklarla ilgili bir işde,radyo,tv,gazete , dergilerde çalışabilir ya da eğitim programları-seminerleri verebiir,kendisini bilgili hissettiği konularda konuşmayı tercih edebilir.
Venüs 8.evde ikizlerde;Sosyal ilişkileri ya da evlilik yoluyla maddi kazanç ve sosyal satatü sağlayabilir,miras kosnunda zorluklar yaşayabilir,kıskançlık olabilir,aşk kosnunda hayal kırıklığı yaşayabilir,abartılı davranışları olabilir,mistik konular ilgisini çekebilir .Fiziksel olarak rahatlık isteyeilir,zaman zaman tembel olabilir,
Venus-jupiter olumlu açısı;Sanata ilgisi ve kabiliyeti olabilir,çevresie karşı anlayışlı ve ardımsever olabilir,yeteneklerini farklı alanlarda da kullanabilir,aşk kosnunda şanslı olabiir,karşısına zorluklar çıksa bile o zorlukların içgüdüleriyle geçebilir.
Venüs-uranus olumlu açısı;Sanatsal konularla ilgili idealleri olabilir,değişik insanlarla arkadaşlık kurmak hoşuna gidebilir,olaylara daha geniş bakış açısı olabilir,uyum ve güzellik hoşuna gider,dşüncelerini -duygularını sanata aracılığıyla ifade edebilir.
Venüs -neptün olumlu açısı;Romantik olabilir,sanatsal yeteneği vardır,yeteneğininin ortaya çıkması için pratik yapması gerekir,derin manevi inançları olabilir.
Venüs-pluto karşıt açısı;Duygusal ilişkilerinde ve para konusunda zaman zaman zorluk çekebiir,aralarında rekabet de olabilir.
Mars 9.evde ikizlerde;Fiziksel ve zihinsel olarak çabuk yorulmayabilir,aynı anda birden fazla işle ilgelebilir, yeni bir şeyler öğrenmek hoşuna gidebilir Konuşurken ellerini kullanabilir. Zeka oyunlarını, yarışmalar,bulmacaları sevebilir amaçlarına ulaşmak için aklının yanında iletişim becerisini de kullanabilir,başarısız olduğu zamanlarda bile vazgeçmeyebilir amaçlarından,fikirlerini açıkça söylemek isteyebilir, inançlarına bağlıdır.Başkalarının kendi düşüncelerini kabul ettirmeye çalışması sinirlerini bozabilir,başkalarından çok fazla fikir almak istemeyebilir.Mutlaka yükseköğrenim de okumak isteyecektir,politika,felsefe-sosyoloji,,spor,din ve seyahat konularıyla ilgilenebilir.
Mars jupiter karesi;Dini,felsefi,eğitimle ilgili konularda tartışmalardan hoşlanabilir ve bu konularda iddialı olabilir,bazen eceleci,düşüncesiz ve abartılı davranabilir,acele,düşünmeden kararlar almak başarılarını engelleyebilir,şans oyunlarına ilgisi olabilir.Hırslı,girişken ve kendine güveni olabilir.
Mars-yükselen trine;Güçlü,iradeli,spora ilgisi olabilir,çevresine liderlik edebilir,kendisini ifade ederken bazen agresif olabilir,innaçları güçlüdür ve inançları için mücade edebilir.
Jupiter Balık burcunda ve 5.evde;Çocuklara,şans oyunlarına,hayvanlarına ilgisi olabilir,aşk'da güven arayabilir,yaratıcı olabilir,kendisine çok güvenebilir ve risk alabilir bu yüzden,çevresine yardımcı olabilir ve onlarla vakit geçirmek hoşuna gidebilir,iyi niyetlinden dolayı çabuk incinebilir,sanatsal konulara ilgisi ve yeteneği olabilir,manevi konulara ilgisi var,insanlara ayrdım etmek onu mutlu edebilir,bazen olayları abartabilir,bazen endişeleri nedeniyle çift fikirli olabilir,bazen durup duruken karamsarlaşablir,toplum hayatında başarılı ve mutlu olabilir,rol yeteneği olabilir ve yeteneği sayesinde iyi oyuncu olabilir,edwbiyat,güzel sanatlar konsunda başarılı olabilir,çevresine karşı cömert olabilir,çocuklarla ilgili konularda şanslı olabilir.
Jupiter neptün olumlu açısı;Hayal gücü güçlü olabilir ve hayalleri yaşamını renklendirebilir,güzel sanatlar,felsefe gibi konularda başarı elde edebilir,çevresine güven verebilir,ailesine karşı hassas olabilir,başkalarının hatalarından ders çıkarabilirse mutlu ve başarılı olur.
Jupiter trine pluto;Para kosnunda başarılı olabilir,parayı kazanmak,başarılı olmak için yeni yöntemler deneyebilir,bu kosnuda sezgilerinden de yararlanabilir,bazen cimriliği tutabilir.
Jupiter trine mc;Kariyeriyle ilgili belli amaçları vardır ve amaçlarına ulaşmak için karşısına çıkan fırsatlardan ve eteneklerinden yararlanabilir.zihni genelikle yapacaklarıyla meşgul olabilir, işindeki olumlu davranışları,dürüstlüğü ve iyimserliği mesleğinde yükselmesini sağlayan nedenler arasındadır,kendisinden güçlü konumdaki kişilerin sevgi ve saygısını kazanacaktır,hukuk alanındaki kariyerde başarılılı olabilir ya da politikada.

devam edecek..
Vuslat'ın kızı için(devamı);

Satürn boğada ve 7.evde;Kendisinden büyük,olgun,sağlam kararkterli,ciddi,muhafazakar, kendi bildiklerinin doğru olduğuna inanan,inatçı,tutumlu, ve duygularını çok fazla belli etmeyen birisiyle evlenebilir, evliliği geikebilir,erken evlenirse anlaşmazlıklar olabilr evliliğinde,evlilği güven ve maddi amaç için olabilir.İlişkilerinde sorumluluk duygusu ağır gelebilir,çocukları evliliğin mutlu olmasını sağlar.
Ayrıca 7.evde(dsc) koç burcu var,Emir almaktan,kısıtlanmaktan hoşlanmaz ve eşi de onu kısıtlamaya yada emir vermeye kalkarsa sorun çıkabilir,tartışmalar yaşanabilir,eşi sabırsız, sinirli,baskın,cesur kişilerden hoşlanabilir.İlişkide nri taraf daha sesiz,ağır kararları eşine bırakan olmayı tercih edebilir.
Satürn- neptün olumsuz açısı;İçsel huzursuzluk,sorumluluklardan kaçma,olayları ve kişileri olduğu gibi kabul etmeme,korkular,endişelersuçluluk ve yetersizlik duygusu, memnuniyetsizlik,duygusal tedirginlik,ailesinin ,eşinin kendisini sevmediğini düşünme gibi durumlar görülebilir.
Şİron 1.evde ve Akrepte;Cesaretli,isyankar,hakısızlığa dayanamayan,mükemmelliyetçi,eleştiri yapmayı sever,her şey'i inceleyebilir,bazen çevresine gizemli görünürn,öğrenmeye isteklidir,hayatını ve çevresindekileri kontrol altında tutmayı sevebilir,kendisini savunmak zorunda olduğunu hissedebilir,her konuda titizlikle çalışabilir,temizlik konusuna da önem verebilir.
Şiron kare ay;Duygusal olarak güven ihtiyacı olabilir,aile ya da anneyle sorunları olabilir sevilmediğini ve ilgisiz davrandıklarını düşünebilir,sürekli eleştirildiğini ya da eleştirileceğini düşünebilir,kendisini annesine -ailesine kanıtlamak isteyebilir,reddedilme korkusu, endişe,vazgeçme gibi duygu va davranışları olabilir.
Şiron merkür trinesi,Zihni sürekli bir şeylerle meşgul olabilir,iyi öğretmen olabilir,sürekli yeni bilgiler öğrenmek isteyebilir.
Mc yengeç;Düşüncelerini duygularını dışarıya yansıttığında insanları etkileyebilme yetenği vardır,iş çevrensindeki kişileri etkileyebilmesi kariyerinde başarı verir,başkalarını da düşünüp korumaya çalışabilir,ailesine çok önem verir, çevresinin duygularına duyarlıdır bazen aldığı kararlardan vazgeçme görülebilir.Çocuklarla ilgili işlerde,reklam,pazarlama,aratıcı olduğu için sanat dallarında,kadınları ilgilendiren konularda,denizcilik,basın yayında veya aile şirketinde çalışabilir.
çok teşekkür edrim simurg çok güzel analiz yapmışsın ellerine sağlık
sevgili aprilios benim için yaptığın yorumlara ve ilgine teşekkür ederim.ve seni tebrik ederim sanki içimde gizledim kişiliğimle bütün özelliklerimi anlattın bana ama verdiğin kaynağı açamadım.ben aslan özelliğimi sabrederek yerinde ve güçlü durarak koruyorum.tabi bu arada yükselen yengecin etkisisanırım duygusallaşıp herşeyi yıkmakta gelmiyor değil içimden.ama senin dediğin gibi olgun bir karakterim var sabredip ertelemeyi yapabiliyorum ama canım yanıyor.bu astrolojide zor dönemler ve huzurlu dönemlerim diye bir seçenek yokmu ben bunların öyle yada böyle geçeceğini hissedebiliyorum.tekrar teşşekkür ederim çok başarılısın devamını dilerim sağol
Kuzenimin bu sabah bir kızı oldu:)14.02.2010 saat 6:15 manisa. Haritasına baktım 1. evi çok yoğun görünüyor. Bucu, yükseleni, ay burcu kova. Ve kova burcunda çokça gezegen bulunuyor. Yükseleni 2 derece merkürle birleşmiş. Bu acaba boy uzunluğu verir mi? Yükselen yöneticisi uranüs, ayrıca venüs balık burcunda yerleşmiş. İç ve dış burçları ve ay burcu kova olan bir kız için en azında venüsün su grubunda olması güzel. Yine venüsün jüpiterle kavuşum yapması iyi diye düşünüyorum.Bu arada merkürü de kovada inşallah zeki bir kız olur. Yalnız marsı 7. evine kavuşum yapıyor ve merkürle zıt, ikili ilişkilerde sivri dilli olabilir anlamına mı geliyor. Yine de kovadaki merkür zeki bir kız olabileceğini gösteriyor diye düşünüyorum.
Harita ile ilgili yorumu olan var mı? Sizce güzel bir harita mı?
(02-14-2010 01:44 PM)virgotaurus Yazılan: [ -> ]Kuzenimin bu sabah bir kızı oldu:)14.02.2010 saat 6:15 manisa. Haritasına baktım 1. evi çok yoğun görünüyor. Bucu, yükseleni, ay burcu kova. Ve kova burcunda çokça gezegen bulunuyor. Yükseleni 2 derece merkürle birleşmiş. Bu acaba boy uzunluğu verir mi? Yükselen yöneticisi uranüs, ayrıca venüs balık burcunda yerleşmiş. İç ve dış burçları ve ay burcu kova olan bir kız için en azında venüsün su grubunda olması güzel. Yine venüsün jüpiterle kavuşum yapması iyi diye düşünüyorum.Bu arada merkürü de kovada inşallah zeki bir kız olur. Yalnız marsı 7. evine kavuşum yapıyor ve merkürle zıt, ikili ilişkilerde sivri dilli olabilir anlamına mı geliyor. Yine de kovadaki merkür zeki bir kız olabileceğini gösteriyor diye düşünüyorum.
Harita ile ilgili yorumu olan var mı? Sizce güzel bir harita mı?

Hiç ayı-yükseleni ve öz burcu aynı olan birisini duymamıştım hemde kovada baya sıradışı bir kız olcak galiba gülücük Açılar kavuşumdan geçilmiyor vallahi ...saskin.w
(02-14-2010 01:44 PM)virgotaurus Yazılan: [ -> ]Kuzenimin bu sabah bir kızı oldu:)14.02.2010 saat 6:15 manisa. Haritasına baktım 1. evi çok yoğun görünüyor. Bucu, yükseleni, ay burcu kova. Ve kova burcunda çokça gezegen bulunuyor. Yükseleni 2 derece merkürle birleşmiş. Bu acaba boy uzunluğu verir mi? Yükselen yöneticisi uranüs, ayrıca venüs balık burcunda yerleşmiş. İç ve dış burçları ve ay burcu kova olan bir kız için en azında venüsün su grubunda olması güzel. Yine venüsün jüpiterle kavuşum yapması iyi diye düşünüyorum.Bu arada merkürü de kovada inşallah zeki bir kız olur. Yalnız marsı 7. evine kavuşum yapıyor ve merkürle zıt, ikili ilişkilerde sivri dilli olabilir anlamına mı geliyor. Yine de kovadaki merkür zeki bir kız olabileceğini gösteriyor diye düşünüyorum.
Harita ile ilgili yorumu olan var mı? Sizce güzel bir harita mı?

öncelikle sağlıklı ve başarılı bir hayat diliyorum ufaklığa ,

bir bayan haritası için bence gayet hoş kombinasyonlar var bugün daha öncede yazmıştım , Venüs-Jüpiter-Balık kombinasyonu + YENİAY pörfekto verygood

Mars Aslan kombinasyonu 7.evine düştüyse , güçlü kişilikleri hayatına çekebileceğini ama Maço tiplere ( Marsın gölgesi ) dikkat etmesi gerektiğine işaret edebilir.
Referans Adresler