Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Teşekkür ederim beyhan çok güzel yorumlamışsın emeğine ,yüreğine sağlık tamamen beni anlatmışsın diyebilirim tekrar teşekkürler.
Sevgili YIıldırım;
Haritamı yöneten gezegen hangisi acaba?
yükselen_oğlak Yazılan:Teşekkür ederim beyhan çok güzel yorumlamışsın emeğine ,yüreğine sağlık tamamen beni anlatmışsın diyebilirim tekrar teşekkürler.

Rica ederim, çok geç kaldığı için sizdende özür dilerim ayrıcaçiçek
cansin1970 Yazılan:Sevgili YIıldırım;
Haritamı yöneten gezegen hangisi acaba?

akrep burcunda 3 gezegeniniz var (venüs-mars-jüpiter) + akrebin yöneticisi plüto ASC üzerinde görünüyor.
Ay boğada güçlüdür , mars akrepte güçlüdür , 1.evinizdeki uranüste oldukça kuvvetli ama en belirgin olanı plüto diye düşünüyorum..
esraa1 Yazılan:yıldırım merhaba benim haritamdaki güclü gezegen hangisi acaba?

güçler dengesinden sözedebileceğimiz ilginç bir haritan var esra.

güneş ile venüsünü uranüsyenleştiren uranüs + asc üstündeki neptün + pek çok gezegenine , özellikle neptün ve asc'ye kare açı yapan satürn + yükselen yöneticisi jüpiter..
mahalle tâbiriyle senin kümeste birden fazla horoz var ve hangisiyle daha çok vakit geçiriyorsan (gezegenlerin potansiyellerini nasıl kullanacağımızı bazen bilinçli seçeriz , bazen şartlar yada kader diye nitelendirilen dışsal faktörler bunu belirler)
o gezegenin daha kuvvetli olacaktır bence..

mesela rahat bir yaşam standardına sahipsen belkide jüpiter ve uranüsün gelişmeye açık , değişime açık yönlerini ağırlıklı olarak (bu demek olmuyorki neptünü ve satürnü kullanmayacak) kullanabilirsin yada tam tersine zor şartlarda yetiştiydiysen satürn ve neptünü ağırlıklı olarak (uranüs ve jüpiteride zaman zaman olmak üzere) kullanman olasıdır.
mrb.. Ben Sude..Dogum haraitasi analizi yaptiginizi okudum buradan.. Benim dogum haritami da yorumlar misiniz? Kisisel dogum bilgileri: 29.04.1982, Türkiye, Kirsehir, 02:20-02:35 ( saati tam net degil, bu zaman araliginda dogmusum ve malesef bu sirada mars yer degistiyor, 7. evden 8. eve geciyor, hangisiyim bilmiyorum)
Tesekkürler..
ada Yazılan:mrb.. Ben Sude..Dogum haraitasi analizi yaptiginizi okudum buradan.. Benim dogum haritami da yorumlar misiniz? Kisisel dogum bilgileri: 29.04.1982, Türkiye, Kirsehir, 02:20-02:35 ( saati tam net degil, bu zaman araliginda dogmusum ve malesef bu sirada mars yer degistiyor, 7. evden 8. eve geciyor, hangisiyim bilmiyorum)
Tesekkürler..

hoşgeldin sude meyaba

sen paylaşımda bulundukça ve bizlerde müsait oldukça ilerleyen günlerde ufak ufak yorumların gelecektir..
güzel paylaşımlar dilerim ;)
Hoşgeldin Sude güzel paylaşımlar diliyorum....
sultan için yorumumuz bir gün aksamayla utandım ilerleyen saatlerde burası dolacak gülücük
Bekliyorum Yıldırım...hem de günlerdir..gülücük

Bu arada ben neptünyenmişimmmmmhımm ???pek anlamadım
Referans Adresler