Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın

aeon

(06-01-2010 01:09 AM)yasemen88 Yazılan: [ -> ]ben de sırada mıyım acaba? gülücük

sevgili yasemen

vip üye olduğunda ve sitede biraz vakit geçirdiğinde , güzel avatarın hatrına yorum yapılacaktır.gülücük

Félicé

(06-01-2010 01:18 AM)Serena Yazılan: [ -> ]
(06-01-2010 01:14 AM)Félicé Yazılan: [ -> ]
(06-01-2010 01:11 AM)Serena Yazılan: [ -> ]
(06-01-2010 01:09 AM)yasemen88 Yazılan: [ -> ]ben de sırada mıyım acaba? gülücük

yasemen, detaylı analiz almak için en azından bir kaç ay kadar forumda bulunmanız gerekli.
biz de girdik. bir şey bilmiyorduk. kendi kendimize araştırdık. sorduk.
vakti zamanı gelince de yorum aldık..

Serena, ben 2008 Eylül'den beri forumdayım..Bakayım; 18 ay olmuş:D. Komple harita yorumu istemek hala gözüme çirkin gelmekle beraber, haritama bi göz atsan, terazi stelyumunu ve zavallı venüsümü nasıl görürdün, yani fonksiyonları o kadar iğrenç ki, anlayamıyorumdil çýkarma

tabii nihanverygood
yarın bir şeyler karalarım bugün pek bir yorgunum gülücük

Aman estağfirullah, ne zaman müsait olursan;) Sen hem yorum yapacaksın, bende hemen mi yap diyeceğim; utanırım valla..Hemde ben yani..Pek utanmayı bilmezkendil çýkarma

Félicé

(06-01-2010 04:05 PM)Vena Yazılan: [ -> ]Terazi stelyumunun iki gezegeni kişisel olmadığı için çok ciddi terazi vurgusu yapacağını düşünmüyorum, üstelik bu ikili Satürn ve Plüto olduğundan Mars'ını biraz içe kapatması olası, öfkeni ve enerjini çok rahat boşaltamama gibi bir sorun yaşıyor olabilirsin terazinin barışçıl, politik doğasının üstüne Satürn ve Plüto etkisi bir de. Ama bu daha kontrollü, sonucunu görebileceğin ve sana daha yararlı etkiler/sonuçlar veren bir durum haline de gelebilir, yine de enerjinin dışa daha çok akması için yollar bulman sağlık açısından daha iyi olur. Tabii Venüs bu kombinasyonun yöneticisi, geri ve oğlakta bulunduğundan mahvolmuş gözükebilir, hepsini ele alırsak sana sağlam bir irade, kendini kısıtlama/kısıtlanma durumunun karşısında enerjini akıttığın takdirde istediklerini elde etme ve sonuca ulaşmayı getirir gibi geliyor bana.

Öfkemi boşaltma konusunda pik noktasına ulaşmış durumdayım..Öfke kontrol bozukluğuna sahibim diyeceğim neredeyse..Terazideki stelyum, tabiki de pozitif anlamda terazi vurgusu yapamaz. Ama uyum, ahenk,denge, düzgün ilişkiler konusunda ciddi anlamda problemli olmamı buna bağlıyorum..Çünkü terazi burcu ve venüs arasında sert bi karşılıklı etkileşim var. İki yumuşak prensipte sert yerleşimde olduğundan, bu vurgunun gölge bi venüse sahip olabileceğimin göstergesi olduğunu düşünüyorum..
İstediklerini elde etme konusunda bi işe aşırı ısrarla yaklaşarak, istediğimi elde edebilecek kapasiteye sahibim..Marsım burada ezik olması gerekirken..gayet baskın..kavgacı, hırslı ve rekabetçi biriyim..Ki sextil açı olmasına rağmen ay aslanıma bu enerjinin akması bu durumu daha da arttırıyor..Teşekkürler ediyorum yorumun içinverygood
sevgili felice, bana yönelttigin soruyu her ne kadar vena mükemmelen cevaplamış da olsa acizane bilgimle ben de bir kaç bir şey çiziktireyim..

bu stelyum her ne kadar terazi burcunda da olsa,
plüto ve satürn kavuşumları, mars ifadelerini bir hayli sertleştirir.
özellikle terazinin temsil ettigi diplomasi ve ilişkiler gibi konuların üzerine bindirilmiş manipülatif, sert, kontrolcü ve zaman zaman yıkıcı bir satürn/plüto etkisi göze çarpıyor.
satürn terazi burcunda, ikili ilişkiler ve diplomasi konusunda sıkıntılıdır. kollektif plüto her ne kadar tek başına terazi konuları üzerinde etkili olmasa da, 5. ev gibi ilişkileri temsil eden bir evde, terazi burcunda, mars ve satürn gibi malefiklerle ilişki içindeyken yıkıcı bir tavır getirebilir.
bu stelyum, terazi burcunun yöneticisi venüsle de sert bakış aldıgı için, 5. ev, terazi ve venüsü ilgilendiren tüm konularda çifte vurgu almış bir ''satürn, mars, plüto'' tavrı öne çıkıyor.
yani malefik enerjiler hem terazi konuları üzerinde, hem 5. evde, hem de venüsle ilişki içinde.
venüs oğlak sevgiyi ifade zorluk çekebilir. venüs enerjisi, oğlak gibi soğuk bir enerjiyle zaten diplomasi, sevgi ifadesi gibi her tür venüsyen konuyu soğutan bir yapıdadır.
zaman zaman kuralcı, otoriter, duvarlı bir ifade kazanır venüs konuların.
venüsün sert oğlak ifadesi, marsla ilişkiye girdiginde cinsel cazibeni arttırsa da, karşı tarafla rekabet içine sokar.
satürnle ilişkiye girdiginde, oğlak ifadesini daha da soğutabilir.
ilişkilerdeki tavra zaman zaman donuk ve kuralcı , kesin çizgileri olan bir düşünme biçimi katar.
plüto ile ilişkiye girdiginde, kontrolcü oğlak, daha da kontrolü eline almak, savaşmak, manüple etmek isteyebilir .
venüsün malefiklerle bir hayli sert açı içinde oldugu için, kontrol ve rekabet yönelimlerini belki bir parça kenara koymalısındır. bilemiyorum.
bütün bunların toplamında ilişkileri bir güç savaşı olarak ele alıyor olabilirsin diye düşündüm.

Félicé

Serena çok sağol..Son cümlene kocaman alkış-alkýþ-alkýþ
Ellerine sağlıkgülücük
rica ederim. ben teşekkür ederimverygood
Öncelikle Mars & Yay işbirliğine şöyle bi´göz atarak başlayalım dilerseniz: Yay´da yerleşmiş bi´Mars; enerjisini mental ögelere sahip, yüksek düşünce (büyük resim) gerektiren konularda kullanabilir. Mars Yay´ı için ´´arayış´´ hayati bi´motivdir. Üçüncü ev´de bulunan kaynaklar (bilgi´nin yüzeysel yüzü) Yay için yeterli değildir, çünkü bilgi´nin –aslında anlam´ın- derinliğinin keşifçisidir. Mars Yay´ı; girişim gerektiren konularda, belki de gereğinden fazla optimist olabilecektir. Pervasızlıkla abartı arasında değişen cesaret yanlılarındandır. Özgürlük gibi insanlığın temel dilemmalarından olan bi´ideal(ler) gölgesinde mücadele alanı oluşturabilir. İlgili natalda Mars Yay´ı hem Mars hem de Yay doğasıyla pek de benzer özellikleri ihtiva etmeyen Satürn ile ilişkide. Ağır abi gezegenlerin en kallavilerinden Satürn, elbette ki; Mars Yay´ından bi´şeyler aşırırken, söz konusu potansiyele de bi´şeyler bağışlar…bunlar neler olabilir: Satürn, Mars Yay´ının iyimserlik, pervasızlık, abartı gibi potansiyellerinin üzerine toprak atabilir. İki gezegen arasındaki bağlantı, zıtlık aracıyla oluşmuş olduğu için; denge arayışı söz konusu olabilecektir: Kişinin ´´kendi´´ sahipliğindeki şeyler ile bi´başkası ile birlikte sahip olabileceği şeyler arasında…fizik ile metafizik, görünen ile örtülü olan (görünmeyen), somut olan ile soyut olan arasında. Mars Yay´ı oku´nu sekizinci ev´e çevirdiğinde; ölüm ve ötesini, mahremliği bulunan hemen hemen her olguyu (ör; cinsellik gibi) okült konuları, transformasyonu… keşfetmeye odaklanacaktır. Satürn ise; sekizinci evde, derin sularda yol arayan Mars Yay´ının ayaklarını karaya bastırmayı deneyebilir. Kişiyi ilgili keşif alanlarında, engellenmiş, gecikmiş, tali bi´anlamda soğuk hissettirebilir. Kişi, öncelikle, kendi kaynaklarını oluşturabilmede, yetenek sahibi olarak bulunduğu yazı-çizi, haberleşme, çok yönlülük…gibi İkizler konuları üzerinde fazlasıyla efor sarfetmek durumunda kalabilecektir çünkü. Bunun için, özgüven konusundaki olası problemleri, para-mal varlığına dair sınanmaları, kısıtlanmaları, hep süregelecekmiş gibi gelen finansal başarısızlıkları ´´kaderin şaşırtıcı olmayan bi´oyunu´´ olarak görmeli, söz konusu başlıklarda vereceği emekleri, dökeceği terleri ´´kutsal´´ olarak değerlendirmelidir. (fazla mı vaazkar oldu ne :D) Satürn & Mars birlikteliğinin başarısı; yüksek konsantrasyon, yılmaz çalışkanlık, sabır, azim´dir. Gölgeleri ise; karamsarlık, mevcut enerjinin bloke olması, öfke´nin dışavurumunda içedönük-engelleyici baskı, ezici dominantlık, müşkülpesentliktir. Bu aks´taki denge ihtiyacı, Satürn ve Mars malzemelerinin başarılı yönleri üzerine bilinçle eğilinerek karşılanabilir. Ör; sahip olduğu yazı yeteneğini (İkizler) ezoterik alanda (8) kullanabileceği enerj ile (Mars) birleştirmesi, kişinin bu alandaki araştırma-çalışma havzasındaki dağınıklığının (Yay) Satürn´ün sağlayabileceği analitik ve metodik özellikler ile toparlanması.



devam edecek...
(06-02-2010 06:52 PM)Aprilios Yazılan: [ -> ]Öncelikle Mars & Yay işbirliğine şöyle bi´göz atarak başlayalım dilerseniz: Yay´da yerleşmiş bi´Mars; enerjisini mental ögelere sahip, yüksek düşünce (büyük resim) gerektiren konularda kullanabilir. Mars Yay´ı için ´´arayış´´ hayati bi´motivdir. Üçüncü ev´de bulunan kaynaklar (bilgi´nin yüzeysel yüzü) Yay için yeterli değildir, çünkü bilgi´nin –aslında anlam´ın- derinliğinin keşifçisidir. Mars Yay´ı; girişim gerektiren konularda, belki de gereğinden fazla optimist olabilecektir. Pervasızlıkla abartı arasında değişen cesaret yanlılarındandır. Özgürlük gibi insanlığın temel dilemmalarından olan bi´ideal(ler) gölgesinde mücadele alanı oluşturabilir. İlgili natalda Mars Yay´ı hem Mars hem de Yay doğasıyla pek de benzer özellikleri ihtiva etmeyen Satürn ile ilişkide. Ağır abi gezegenlerin en kallavilerinden Satürn, elbette ki; Mars Yay´ından bi´şeyler aşırırken, söz konusu potansiyele de bi´şeyler bağışlar…bunlar neler olabilir: Satürn, Mars Yay´ının iyimserlik, pervasızlık, abartı gibi potansiyellerinin üzerine toprak atabilir. İki gezegen arasındaki bağlantı, zıtlık aracıyla oluşmuş olduğu için; denge arayışı söz konusu olabilecektir: Kişinin ´´kendi´´ sahipliğindeki şeyler ile bi´başkası ile birlikte sahip olabileceği şeyler arasında…fizik ile metafizik, görünen ile örtülü olan (görünmeyen), somut olan ile soyut olan arasında. Mars Yay´ı oku´nu sekizinci ev´e çevirdiğinde; ölüm ve ötesini, mahremliği bulunan hemen hemen her olguyu (ör; cinsellik gibi) okült konuları, transformasyonu… keşfetmeye odaklanacaktır. Satürn ise; sekizinci evde, derin sularda yol arayan Mars Yay´ının ayaklarını karaya bastırmayı deneyebilir. Kişiyi ilgili keşif alanlarında, engellenmiş, gecikmiş, tali bi´anlamda soğuk hissettirebilir. Kişi, öncelikle, kendi kaynaklarını oluşturabilmede, yetenek sahibi olarak bulunduğu yazı-çizi, haberleşme, çok yönlülük…gibi İkizler konuları üzerinde fazlasıyla efor sarfetmek durumunda kalabilecektir çünkü. Bunun için, özgüven konusundaki olası problemleri, para-mal varlığına dair sınanmaları, kısıtlanmaları, hep süregelecekmiş gibi gelen finansal başarısızlıkları ´´kaderin şaşırtıcı olmayan bi´oyunu´´ olarak görmeli, söz konusu başlıklarda vereceği emekleri, dökeceği terleri ´´kutsal´´ olarak değerlendirmelidir. (fazla mı vaazkar oldu ne :D) Satürn & Mars birlikteliğinin başarısı; yüksek konsantrasyon, yılmaz çalışkanlık, sabır, azim´dir. Gölgeleri ise; karamsarlık, mevcut enerjinin bloke olması, öfke´nin dışavurumunda içedönük-engelleyici baskı, ezici dominantlık, müşkülpesentliktir. Bu aks´taki denge ihtiyacı, Satürn ve Mars malzemelerinin başarılı yönleri üzerine bilinçle eğilinerek karşılanabilir. Ör; sahip olduğu yazı yeteneğini (İkizler) ezoterik alanda (8) kullanabileceği enerj ile (Mars) birleştirmesi, kişinin bu alandaki araştırma-çalışma havzasındaki dağınıklığının (Yay) Satürn´ün sağlayabileceği analitik ve metodik özellikler ile toparlanması.



devam edecek...

hımm daha önce analizine yaptığım teşekkür ve değerlendirme silinmiş galiba...tekrar teşekkürü borç bilirim sevgili Aprilos..
mars yayının girşimciliği ve iyimser yaklaşımı olaylara balıklama dalmaya neden oluyor..özellikle son 4 yıldır yaşanan olaylar.bu mars yayın fazla gözü kara,her olaya iyimser ve iyi niyetili yaklaşımından kaynaklı...Saturn açı yaptığı halde.Saturn olmasa halimiz nice olurdu..
para -mal varlığına dair sınamalar ve hiiç bitmeycekmiş gibi gelen finansal zorluklar biraz kadarin birazda mars yayın bize lütüfları olsa gerek..
Ama sonuçta Saturn önce süründüren ,,eğer bu sürünmede gerekli dersi olan için umut vaad eden bir gezegen..umarım satrunun ödüllerini en kısa zamanda yaşamımızda görürüz..
gecikme için kusura bakma Aprilos.yazdığım yorumun silindiğini yeni farkettim..

Aquar

(06-01-2010 07:59 PM)Félicé Yazılan: [ -> ]
(06-01-2010 04:05 PM)Vena Yazılan: [ -> ]Terazi stelyumunun iki gezegeni kişisel olmadığı için çok ciddi terazi vurgusu yapacağını düşünmüyorum, üstelik bu ikili Satürn ve Plüto olduğundan Mars'ını biraz içe kapatması olası, öfkeni ve enerjini çok rahat boşaltamama gibi bir sorun yaşıyor olabilirsin terazinin barışçıl, politik doğasının üstüne Satürn ve Plüto etkisi bir de. Ama bu daha kontrollü, sonucunu görebileceğin ve sana daha yararlı etkiler/sonuçlar veren bir durum haline de gelebilir, yine de enerjinin dışa daha çok akması için yollar bulman sağlık açısından daha iyi olur. Tabii Venüs bu kombinasyonun yöneticisi, geri ve oğlakta bulunduğundan mahvolmuş gözükebilir, hepsini ele alırsak sana sağlam bir irade, kendini kısıtlama/kısıtlanma durumunun karşısında enerjini akıttığın takdirde istediklerini elde etme ve sonuca ulaşmayı getirir gibi geliyor bana.

Öfkemi boşaltma konusunda pik noktasına ulaşmış durumdayım..Öfke kontrol bozukluğuna sahibim diyeceğim neredeyse..Terazideki stelyum, tabiki de pozitif anlamda terazi vurgusu yapamaz. Ama uyum, ahenk,denge, düzgün ilişkiler konusunda ciddi anlamda problemli olmamı buna bağlıyorum..Çünkü terazi burcu ve venüs arasında sert bi karşılıklı etkileşim var. İki yumuşak prensipte sert yerleşimde olduğundan, bu vurgunun gölge bi venüse sahip olabileceğimin göstergesi olduğunu düşünüyorum..
İstediklerini elde etme konusunda bi işe aşırı ısrarla yaklaşarak, istediğimi elde edebilecek kapasiteye sahibim..Marsım burada ezik olması gerekirken..gayet baskın..kavgacı, hırslı ve rekabetçi biriyim..Ki sextil açı olmasına rağmen ay aslanıma bu enerjinin akması bu durumu daha da arttırıyor..Teşekkürler ediyorum yorumun içinverygood
Sevgili Felice

Sevgili Serena kendisine yöneltilen soruyu fevkalade başarılı analiz etmiştir
Diğer yandan Sevgili Vena'da soruna cevap olmayı başarmıştır..

Sorunun Terazi burcu içeriğinden midir =)) çifter çifter cevaplanan bir soru olması da hayli düşündürücü??

Terazi burcunda birbirine yakın duran Mars-Satürn-Pluto'yu sadece gezegenlerin doğası itibariyle değerlendirmeye başladığımızda yeni kombinasyonlar üretebiliriz..Mars-Satürn'ü Mars-Oğlak olarak, Mars-pluto,yu mars-akrep olarak ayrı parçalar olarak terazi arazisine koyalım...

bu parçalara teker teker bakarsak, mars-oğlak olarak (olumlu kullanıldığında) fiziksel enerjini organize edebilen, gereksiz enerji harcamayan, gözünü diktği hedefe ilerleme azmine sahip(hırslı muvaffak)
biri olma potansiyelin bulunuyor.olumsuz kullanımını gündeme getirebilecek olan venüs karesini kendi lehine çevirmen de mümkün..çünkü mars oğlak ve venüs oğlak kendi içinde benzerlikler taşıyor, mars-venüs birbirini tamamlayan kutupsallıklar, hedef aynı..oğlak

bu kombinin en sevimsiz tarafı, cinselliğe ilişkin potansiyellerin olan mars-venüsün, değinildiği gibi soğuk ve izole bir yaşantıya neden olabilmesi olabilir..

Venüs, geri hareketteki doğasında (kadın haritasında) kadınlara has dişil enerjinin erkekler tarafından algılanamaması gibi bir sonuç doğurabiliyor..5. evin dolu olması ise senin duygusal yakın ilişkiyi içeren deneyimler yaşamanı(aşk) zorunlu kılıyor.. burada da retro venüsünle, 5. ev arasında bir denge sözkonusu...

diğer parçaları incelediğimizde, Mars-Akrep parçası da hayli ilginç...Sanki cinselliğe dair bir denge kurulmuş...satürnün soğuttuğu mars, plutonun tutku ve sahiplenmeye dair doğasından nasiplenmiş gibi, bunun cevabı sende...bu parçada da mars akrebin olumlu yönleri ve olumsuzlukları geçerli, biliyorsun kavuşumlarda tüm olasılıklar mümkün açısal olarak, 360 derece içerisindeki...

şimdi parçalarımızı terazi ve 5. ev alanlarına ilintilendirelim...sen terazi konularında mars oğlak olarak çok temkinli ve verimlilik açısından bakabilen biri olabilirsin..çevrendeki insanlara iyi kötü demeden "bir gün işim düşer,lazım olur" diye verimlilik içerikli bakabilirsin..(materyalist mars oğlaklar)yada tam bir izolasyonla arkadaşsızlığı, eşinle iletişimsizliği seçebilir ve bu yaklaşımı da sergiliyebilirsin...bunun cevabı da sende...mars_akrebinle veya mars plutonla ölümcül bir öfken olabilir..çok yıkıcı...öfke kontrol bozukluğunun olduğunu söylemiştin..ya tamamen içine atarsın yada korkunç bir patlamayla 9 şiddetinde bir depreme sebep olabilirsin, pluto ve akrebin ya hep ya hiç prensibi...eşin,aşığın için yapacak bişey yok=))

öfke kontrol bozukluğunun bir diğer nedeni de , mars-satürnünle öfkeni muazzam biçimde kontrol altına alabilirsin..mars-oğlakların öfke kontrolü müthiş birşeydir, görmen lazım...bipolar bozukluktaki gibi iki uca salınabilen öfken oluştuğunda önerim, üzerinde nükleer santrallerin patlamadan önceki verdikleri sinyal gibi bir tür erken uyarı sistemi bulundurman, kırmızı ışığa eşlik eden itfaiye sireni sesi kullanabilirsin

5. ev konusunda hayata bu merceklerle bakıyorsun muhtemelen, buna da başka bir zamanda değinmek üzere...
(06-18-2010 07:40 PM)Serena Yazılan: [ -> ]
(06-18-2010 07:37 PM)ereğli Yazılan: [ -> ]
(06-01-2010 10:39 PM)Serena Yazılan: [ -> ]
(06-01-2010 09:41 PM)Félicé Yazılan: [ -> ]Serena çok sağol..Son cümlene kocaman alkış-alkýþ-alkýþ
Duygusal ilşkilerde güç savaşı vazgeçilmez şiarlarımdan biri ve başlıcasıdır..Yazdıklarının hepsi de çok yerinde ifadeler.Ellerine sağlıkgülücük

rica ederim. ben teşekkür ederimverygood

serana sıra bana geldimi artık?...

hayır.
geldiginde haberiniz olurverygood

teşekkürler
Referans Adresler