Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Beyhan,tekrar teşekkür ederim.Kaydetmemiştim analizini ve tekrar nasıl ulaşabilirim diye düşünüyordum ki.....
teşekkürler
Ricaederim Bilemezgil, ilk analiz deneyimim seninle yaptım mutluyumgülücük,haritanın tamamını yorumlayamadım bildiğim bölümleri yorumlamaya çalıştım ama ilerde inşallah daha iyi analizler yapabilirimgülücük Forumda 10 günlük mesajlar gittiği zaman bende üzülmüştüm ama bu bilgileri bilgisayara kaydediyorum, kayıtlı olanları tekrar ekleyebildim.
Beyhan ilk analizin ve kendi adıma şunlarıda eklemek isterim.

'İnsanlarla iyi ilişkiler kurar fakat kalabalıktan hoşlanmaz.'O kadar doğru ki:)Kafam biraz dağınık.Daha bir çok tespit doğru!!

Eğer öğrenmek adına sormak istediğin varsa ben burdayım.Hem benim içinde faydalı ...Fakat bunu söylememdeki asıl sebep;emeğine ve verdiğin zamana duyduğum saygı...
:)kafa karışık
Sağ ol BeyhangülücükKısaca bu konuda emin adımlarla ilerlediğinin görülmemesi imkansız-ok
İnan çok teşekkür ederim, düşüncelerini söylemen benim için önemliydi, eğer yaptığım yorumlar küçükte olsa kişiyle uyuşmayan şeyler varsa bilmek en iyisi, çünkü bu şekilde kendimi doğru şekilde geliştiririm diye düşünüyorum, senin haritana hala bakıyorum ben birşeyler öğrendikçe bilgiler eklendikçe daha çok yorum yapasım geliyorgülücük) sağol değerlendirmelerin için, tavsiyelerinize her zaman ihtiyacım olacakgülücük
:)Ne diyebilirim ki şeker ,tatlı ,ballı bir hanımsın Beyhan:)Bende senden gelecek tavsiyelere açığım
bilemezgil Yazılan::)Ne diyebilirim ki şeker ,tatlı ,ballı bir hanımsın Beyhan:)Bende senden gelecek tavsiyelere açığım

beyhan bı taneask kıslar ya banada tavsıyelerde bulunun acıgım yanııaskmelek
KİŞİLİK

Uranüsleşen akrep kimliği ; akrep burcuyla ilgili söylenen her şeyin sende olmadığı ya da farklı tonlarda mevcut olduğunu söyleyebilirim.
mesela akrep burcu gizemi çözmeyi sever , meraklıdır ancak bu merakını ikizler ve yay burcu gibi pek belli etmemeye çalışır , çözmeye çalıştığı konu veya kişiyle ilgili sezgisel yöntemler kullanır ki akreplerin sezgilerin kuvvetlidir.
senin de sezgilerin kuvvetlidir hatta uranüs etkisiyle biraz fazla kuvvetlidir diyebiliriz ;) insanları ve olayları başkalarına göre daha çabuk çözersin. yinede sen merakını belli etmeden duramayabilirsin çünkü sonuçta Ay burcun Yaydır ;)
diğer akreplere göre daha sıcakkanlı bir ''arkadaş'' olabilirsin ancak daha sıcakkanlı bir ''sevgili'' olma konusu tartışılır gülücük gerek Ay yayları gerekse uranüsyen kişilikler aşk sözkonusu olduğunda -hele ki sütten ağızları yandıysa- yoğurdu üfleyerek yiyebilirler , aceleci olmayabilirler..

uranüsyen bir akrep bayanı olarak , diğer akreplere göre daha âsi olabilirsin. uranüsün elektrikli tabiatı , içindeki akrepi sürekli olarak kışkırtabilir. mesela geleneksel olarak yapılmaması gerektiği düşünülen bir şeyi , bir hareketi ya inat için ya o içinde ki kışkırtıcı içgüdüyü beslemek için yapabilirsin..
seni tanımayan çevrelerce garip , egzantrik , hatta ukala bulunabilirsin..

diğer akreplere göre daha ileri görüşlü olmalısın. mesela akrep burcunun inançlar konusunda tutuculuğu söz konusu olabiliyor. ( pek çok akrepte aksine ateistlik yada umursamazlık görülebiliyor yani iki ayrı uç ) oysa sen inançlı biri olsanda farklı inançlara saygı duyabilirsin ya da farklı inançlarda olanları en azından görmezden gelebilirsin..

Ay burcun Yay'ın verdiği sıcakkanlılığı her ortamda gösterdiğini sanmıyorum. hatta bazen oldukça soğukkanlı , mesafeli görünebilirsin ve nasıl derler bu cool tutumun oldukça çekici gelebilir karşı cinse ;)

uranüsleşen akrep potansiyelini 9.evde görüyoruz. eğitim konusunda yetenekli olabilirsin mesela başkalarının uzun saatlerce hazırlandığı sınavlara daha az zamanda hazırlanabilirsin.
hayatın anlamını keşfetmek , kendine has bir dünya görüşü , bir stil geliştirmek , denenmemiş olanı deneyimlemek , araştırmak , gezmek vb. 9.ev konularının hayatında vurgu yapabileceğini söyleyebilirim..

Neptünleşen Yay Duyguları ; ay burcun yay ve haritanın tepesinde neptünle kavuşum yapıyor. oldukça idealist duygulara sahip olabilirsin. ülke sorunları , dünya sorunları vb. konularda hassas olabilirsin. yükselen kova imajından beklenmeyecek şekilde , sorunlu insanlara ait tablolar gördüğünde hüzünlenebilir , bişeyleri değiştirecek güce sahip olmayı içinden geçirebilirsin. ya da bazen sorunlardan kaçma eğilimin olabilir. mesela bir kaza görebilir ve sonucu merak etsen de oradan uzaklaşmayı tercih edebilirsin.

sonuçta Ay burcun Yay'dır ve senin en önemli , en derin ihtiyaçların öğrenmek , keşfetmek , deneyimlemek , gezmek , neşeli atmosferlerin gözdesi olmak , bazen derin konuları araştırmak bazende yüzeysel bir rahatlıkla sosyal yönünü ifade etmektir..
uranüsün ve Ay yayının etkisiyle sabırsız bir tabiatın olabilir. mesela boğa burcu etkisi taşıyan ağırkanlı insanlar senin sinirlerini gerebilir çünkü zihinsel yönden oldukça pratik ve çabuk kavrayan birisin..

Mars aslan burcunda ; oldukça cesaretli , gösterişli , gururlu ve kıskanç bir doğan olduğunu söyleyebilirim.
öfkelendiğinde oldukça tehlikeli bir düşman olabilirsin.
kendini ortaya koyma konusunda pek tevâzu sahibi değilsin aksine insanlar seni görmeli , bilmeli istersin ''ben buradayım'' dersin tutumlarınla yani bir nevî oyuncusun ve sosyal ortamların aranan insanısın diyebilirim..

venüs-mars karesi için ( akrep vurgusunu da hesaba katarak ) ; oldukça tutkulu , cinsel çekiciliği ve potansiyeli yüksek + oldukça kıskanç ve sahiplenici bir doğan olabileceğini söyleyebilirim.
uranüsyen biri olarak kıskançlık konusunda sakin görünebilirsin ama beni kandıramazsın gülücük

mars-uranüs karesi için ; maceracı bir kişilik yorumunu yapabiliriz. sadece gönül maceraları ve çapkınlık konusunu kastetmiyorum baya bildiğimiz maceracılık ruhu var bence sende.
bilinmeyenle yüzleşme gözükaralığına sahipsin ancak mesela bungie jumping gibi çılgınlıklara bir tarafın olabilir derken diğer tarafın 6.ev mars sebebiyle endişeyle bakabilir.

İLİŞKİLER

genel anlamda bir akrep olarak oldukça derin duygulara sahip olmakla birlikte , Ay yay + uranüs sebebiyle bu derin duygusallığını sık sık yüzeye çıkardığını sanmıyorum. yani ilişkilerde güçlü olmak + bağımsız olmak + mantıklı olmak bazen romantizmin önüne geçebilir..
uranüsleşen akrep , tutkularını bağımsızca yaşayabilen biri yapabilir seni ancak 9.evde ki inanç kavramı + ilişkinin anlamı vb. konular seni frenleyebilir ya da kararsızılığa sebep olabilir..

7.evin başak burcu ve orada jüpiteri görüyoruz. Yay + Başak potansiyeli olan insanlara doğru çekilebilirsin.
dürüstlük kavramına önem verirsin. jüpiter sebebiyle bazı zamanlar talihin yükselir ve taliplerinin sayısı birden fazla olabilir ;)
jüpiter ve Başak sebebiyle bir ilişkide zihinsel uyuma önem verebilirsin. mesela yakışıklılık , güç gibi özellikleri herkes gibi arasan bile benzer ilgi alanları , zihinsel yönden donanımlı biri olması ilk tercihin olabilir.

transit satürn başak burcunda ve senin 7.evinde ilerleyecek , şu bir-iki sene içinde evlenebilirsin ya da ilişkilerle ilgili çok önemli şeyler yaşayabilirsin diyerek bitireyim..
Recepcim haritanda koç özelliklerini müthiş taşıyorsun güneş burcundan başlayayım.

Tam bir koç burcusun, haksızlığa uğrayanları öfkeyle savunan birisin, nerede bir haksızlık olduğunu hissetsen orada hemen müdahele etme gereği duyarsın Öfkeli olduğun anda da gözün hiç bir şey görmeyebilir; ama sonradan pişmanlıkda yaşayabilirsin. Kendi ihtiyaçların her şeyden önce gelir. Koç burcu eğer ağlıyorsa bu demektir ki çok derinden yara almıştır,sende öyle birisin seni ağlarken görmek çok zor belki ama ağladığın zaman gözünden akan yaşların sebebi çok derin bir yara alman olabilir.

Koç burcu emir almaktan hiç hoşlanmaz, kendi kurallarını kendin yaratırsın, ayrıca çok dobra birisin, içtenlik ve dürüstlük senin önde gelen özelliklerindendir. Çok ince hesaplar içine giren biri değilsin bu yüzdende hilekarlık yapamazsın zaten haritanda güneş hiçbir gezegenle zıt açı almamış.


Güneş_ Jüpiter açısı var , çok meraklı ve zeki olabilirsin hareketi seven birisin.

Gneş_Satürn trini bu açı sana müthiş bir sorumluluk veriyor, düzen ve geleneklere önem veren birisin, özellikle kendinden yaşça büyük kişilerle çok iyi anlaşabilirsin..

Güneş_Neptün sekstilide hayal gücünü çok iyi değerlendirebildiğini açıklıyor ve kendini sık sık sorgulayan birisin. Bu açı senin oldukça hassas olduğunuda açıklıyor ama koç özelliğin hartanda baskın olduğu için çabuk toprlanıyorsun.


Yükselen burcun akrep; yükselen akrep sana mükemmel bir gözlem gücü veriyor, aynı zamanda kuşkuculuk ve derin bir içgörü yeteneğine sahip olabilirsin. Yükselen akrep intikamcı bir ruhta verir, bazen kontrolünü kaybedebilirsin, melankolik bir yapında olabilir.


ASC_Satürn kavuşumu; hayatı bazen çok ciddiye aldığını buyüzden bazen umutsuzluğa bile kapılabildiğini açıklar, aynı zamanda çok hırslı bir yapında var, tuttuğunu koparan birisin.

Ayburcunda koç; Ay koçu sana ilk “önce ben” der. Her şeyden ve herkesten önce ilk kendini düşünen bir yapın olabilir. Ay koçunun coşkulu, heyecanlı, hayat dolu enerjisini çok iyi yansıtan birisin ama aynı zamanda ay koçunun aşırı sabırsız, durdurak bilmeyen özelliğinide sende görmek mümkün. Koç burcu çok duygusal bir burç değildir, sende ay koçu olarak hiç br zaman duygusal bir üzüntünün uzun sürmesine izin vermezsin. Hemen kendini toparlayarak hayatında yaşayacağın bir sonraki adıma doğru ilerleyebilirsin.

Ay_Mars kavuşumu;sabırsızlık duygusu verir, kendini ifade etme şeklinde karşındaki kişiye agresif bir tavır sergileyebilirsin.

Ay_Neptün trini; güçlü aile bağlarını işaret eder, sende ailene çok düşkün birisin ve korumacı yönün çok gelişmiş olabilir. Özellikle yaratıcılığını kullandığın işlerde çalışmaktan memnun olan biri olabilirsin.

Ay_Satürn Kavuşumu; bu konumda ayon sembolize ettiği konular kapanır, yani sen duygularını açıkça dışa vuran birisin ve duygularını sürekli kontrol edebilen birisin.

Haritanda müthiş koç yoğunlu var Recepgülücük Ay, Merkür, Venüs koç burcunda ve 5. evdeler.

Merkür 5. evde ve koç burcunda sanasana yaratıcı düşünceler verir. Tartışmayı seven, düşünme süresinde kendi isteklerin ön plandadır. Aynı anda birden fazla şeyle meşgul olabilirsin. Geçici başarısızlıklarını hemen yenebilirsin. Merkür koç sana aynı zamanda sabırsızlık verir, tartışmacı ve kararlarındabzaen önyargılı olabilirsin.

Venüs Koç burcunda ve 5. evdeyken ise; ilk bakışta aşk yaşayabilirsin. İlişkilerinde açık ve dürüst birisin. Aynı zamanda 5. ev sana benmerkezcilik veriyor ve çocukları çok seven bir yapında var.



Arkadaşım bildiğim kadarını yorumlayabildim, biliyorsun daha çok çok yeniyim, kendimi deniyorum bende o yüzden yanlış şeylerde söylemiş olabilirim. Artık yorumlarını bekliyorumgülücük)
beyhan sana nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum ama beni gerçekten sevindirdin. gerçekten çoook sağooolll eline sağlık ve emeğine sağlık. benim için zaman ayırdın ve benim için herşeyden önemlisi sözünde durdun-ok valla söylicek bişey bulamıorum şuan şaşkınım kusura bakma. saat de 12 yi geçti yaa benim kafa çalışmayiiigülücük) ama birazcık ayıp ettin yaa ayıp diye bişey var beyhan valla insan benim bütün foyamı bu kadar da ortaya koymaz kiutandım valla beni olduğu gibi yazmışsın bak şimdi bunu birisi görse kısmetim kapanır allah mafızamelek hmm şunu da söyleyim hani yazmışsın yaa daha yeniyim falan diye kız senin bu yeni halinse daha usta halin nasıldır merak ediyorum doğrusuhımm kız daha nasıl usta olacaksın sen bu işi sökmüşsün artık abimi daha iyi anlıyorum sende ki bu cevheri o görmüş valla helal olsun. tekrar tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum. emeğine sağlık. melekmelekmelek
Beğendiğine sevindim arkadaşım, güzel sözlerin içinde teşekkür ederim.Haritanda çok sınırlı kısmını yorum yapmaya çalıştım. Sen beğenince bende mutlu oldumgülücük
Referans Adresler