Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Beyhancığım ben bu yazıları daha yeni okudum,tamamen olayın dışındayım,madem ismim geçmiş birkaç cümle bende yazmak istedim... Sanırım arkadaş biraz ani bir çıkış yapmış tabi buda sende birazcık kırılganlık yaratmış olabilir,bence sen çok güzel analizler yapıyorsun,yanlış anlaşılmalar olabilir,sonuçta net ortamındayız,duygu ve düşüncelerimiz yanlış anlaşılabiliyor... Umarım sorun ortadan kalkmıştır... sevgiler.
yezda Yazılan:Beyhancığım ben bu yazıları daha yeni okudum,tamamen olayın dışındayım,madem ismim geçmiş birkaç cümle bende yazmak istedim... Sanırım arkadaş biraz ani bir çıkış yapmış tabi buda sende birazcık kırılganlık yaratmış olabilir,bence sen çok güzel analizler yapıyorsun,yanlış anlaşılmalar olabilir,sonuçta net ortamındayız,duygu ve düşüncelerimiz yanlış anlaşılabiliyor... Umarım sorun ortadan kalkmıştır... sevgiler.

Benim için kırılganlık sözkonusu olmadı yezda, zaten olay kapandı, herkes ne şekilde konuşursa konuşsun saygılı olmayı bilmeli.
Senin olayın dışında olduğunu biliyorum, zaten sorun kalmadı, haklısın net ortamında olabiliyor böyle durumlar...
Analizlerimle ilgili değerlendirmen için teşekkür ederim yezdaçiçek
nadyanın analizi yarım kalmıştı ve günlerdir uzun süre bilgisayar başında olamadığım için yazamadım.
Yarın nadyanın analizinin kalan kısmını ekleyeceğim foruma ve hafta içi bir günde sevgili wigonun analizi forumda olacak.çiçek
Beyhan Yazılan:Güneş Başak burcunda ve 7. evde;

7. ev genel anlamıyla evlilik, ortaklık,birlikte çalışmayı ifade eder.
İnsanlarla lişkilerinde dikkatli,ayrıntılara önem veren, sade, ağırbaşlı ve eleştirel yapıası olan birisin. İiyile kötüyü, yararıyla yararsızı ayırt etmede oldukça başarılısın. Yaptığın işlerde kılı kırk yararcasına dikatle ele alman bazen sana sorun yaratabilir. Eleştirel yaklaşımı olan birisin amaen acımsız eleştirileride kendine yapıyrsun. Güneş 7. evde evlenmeye isteği olan biri olduğunu gösteriyor. Gayet açı ve sosyal birisin. ortaklıkla ilgili konularda bazen aşırı mükemmelliyetçiliğin sana sorun yaratabilir. İnsanlarla ilişkilerinde duygudan çok mantığıön plenda tuutuğunu söyleyebiliriz. Ayla oluşan sekstil açı başaktan gelen mantık ve duyların arasında kalmamanı sağlıyr, bu açı egon ve duyguların arasında dengeyi sağlamana yardımcı oluyor.

Venüste kendi evinde konumlanmış buradaki etkilerde oldukça güçlü nadya, Aslan burcunda ve 7. evde;

Güneşte evlilik konusunda destek veriyor, haritandakonumlanan Venüs zaten sende evlliliğe bakışının sıcak olduğunu gösteriyor. Rmantik, iyimser, sevgiyle bağlabnabilecek birisin. Bukonum aynı zamanda iyi bir evlilik içinde uygun bir konum fakat açılarıda değerlendireceğiz. Gurur duyarak herkse açık bir şekilde söyleyebileceğin bir ilişki isteyebilirsin. Aşkta kendine güveni olan birisin. Lüksüde seven biri olabilirsin. Aşık olduğun kişiyi mutlu etmeyi iyi bilen birisin. Venüs Jüpiterle ve Plütoyla zıt açıyapmış; Jüpiterle oluşan konum ilişkilerinde biraz bencil olabileceğini gösteriyor. Olumsuz birşey yaşamadığın sürece çok arkadaş canlısı birisin. Plütola oluşan zıt açı ise; İlişkine zarar verebilecek durumlar yaşayabileceğini gösteriyor.

nadya haritanda özellikle yorum yapılacak kısmı daha yorumlamadım. Senin yorumuna yarın devam edeceğim. Saat bayağ geç oldu ve gözlerm yoruldugülücük zorlada olsa biraz uyumalıyımgülücük

Yarın kaldığım yerden devam edeceğim.

8. evinde toplanmış 3 planet görüyorum ve yorumlamaya çalışıyorumgülücük
Kısaca 8. evin anlamındanda bahsederse; Hayatın bilmecelerini çözdüğümüz, kendini aşma, derin düşünme, yaşanan krizler ve bunların üstesinden gelme evi olrak adlandırabiliriz. Senin haritanda konumlanan 3 planetin yorumlarını yapmaya çalıştım umarım isabetli olabilmiştir.

Plüto Terazi burcunda ve 8. evde;

Plüto Terazide aşk hayatında özgürlüğü ifade eder. Bu özgürlük senin için bazen uç noktalarada gidebilir. Plütonun bulunduğu burçtan çok bulunduğu ev üzerinde durmak istiyorum daha önem taşıyor. Başkaları üzerinde etkileyici bir gücü olan birisin. Herkes için doğru kabul edilen şeyleri sen kabul etmeyebilir sıra dışı şeylere karşı ilgi duyabilirsin.Çok iradeli tuttuğunu koparan biri olabilirsin. Plütonun açılarına baktığımda ise Ay ile zıt çı mevcut; çevrabdeki insanlar üzerinde hakimiyet kurmaya çalışan bir tavır içinde olabilirsin, bu durum çevrendeki kişileri senden uzaklaştırabilir. Bu konum sana kıskançlık duygusuda erecektir, biraz dikkatli olmalısın. Satürnle kavuşum; ne zaman n yapacağın pek belli olmaz,.


Satürn Terazi burcunda ve 8. evde;

Satrün Terazi burcunda sana zerafet ve çekicilik verir. Çevrendeki kişilere karşı düşünceli birisin Terazi Satürnde güçlü konumda Başka insanlarla ilişkilerinde gayet ciddi ve olgun davranışlar sergileyen birisin. Adalet duygunda çok iyi. Satürn 8. evde ölüm korkusu verebilir. Açılarında sert açılar olmadığı için sende bu konu saplantı halinde olmamalı. Zaten gerçeği kavrayış potansiyelin güçlü ve bu durumda içinde ölüm korkusu varsa bile bunu yenebilen birisin. Derin duygulardan kaçan biri olmalısın. Satürn Merkürle kavuşmuş; Zaten 8. evden gelen bir derinlik var sende bu açınında desteğiyle yüzeysel şeylerle zaman harcamayan ve sorunlarını mantığınla çözebilen birisin.


Merkür Terazi Burcunda ve 8. evde;

Öncelikle konuşma tarzının çok zarif olduğunu söyleyebiliriz. Düşüncelerinde dengeyi sağlayabilen ve uyumlu olmayı bilen birisin. Fakat herhangi bir durumda vereceğin kararlarda çekingen bir tavır içine girebilirsin. Sorgulayıcı bir zihnin olmalı. Gizli saklı olan şeyleri keşfetmeyi seven birisin. Derinlerde bir şeyler araştırmaktan zevk alan ve sezgileri kuvvetli biri olduğunu söyleyebiliriz. Yalnız senin için doğru olan konularda ciddi bir inatçılık söz konusu olabilir.


Şimdilik benden bu kadarçiçek
Beyhan çok teşekkür ederim yorumların için, analizlerin gerçekten çok doğru ...verygood
nadya Yazılan:Beyhan çok teşekkür ederim yorumların için, analizlerin gerçekten çok doğru ...verygood

Rica ederim nadya, yorumların isabetli olmasına çok sevindim. Ayrıca senin analiz gecikmeli oldu biraz, tekrar özür dilerim.çiçek
doğum harıtamı sıtenıze ekleyemıyorm yardımcı olabılırmısınz
nuray esen Yazılan:doğum harıtamı sıtenıze ekleyemıyorm yardımcı olabılırmısınz

Doğum bilgilerinizi verin ben hemen eklerim.
Sevgili Yıldırım:
Annemin doğum tarihi 23 Aralık 1936,İzmir
Şimdi bu veriler çerçevesinde nasıl bir doğum haritası çıkarabiliriz?
Çünkü annemin doğum saati bilinmiyor.Böylesi bir haritadan sağlık durumuyla ilgili bilgi alınabilir mi?
Bu mümkün değilse benim haritamdan yola çıkılabilir mi?
Son üç gündür yine hastanedeyiz...Çok yorgunum artık...Şimdiden çok teşekkürler...
Yarın wigonun analizini ekleyeceğim ve önümüzdeki haftada münzevinin harita analizini yapmaya çalışacağım.
Referans Adresler