Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Evet, müessesemiz 24 Eylül 2009 itibariyle analiz alımına kapanmıştır gülücük)

Kovakızı'nın natal haritasında gözüme kestirdiğim (; temel fonksiyonları, (şayet yetiştirebilirsem) gelecek hafta içinde tamamlamayı planlıyorum.

Ardından;

sevgili Ura, Sessizgidiş, İbd18, Solaris, Plutonik, Yansıma7'nin Eşi, Ariess/Erkek Arkadaşı ve Sagittarius'un analizleri ile ilgilenmeye çalışacağım.
temamdirr.şimdiden teşekkür ederim canım
iyiki zamanında yorum istemişim sevgili Aprilios yoksa kapanışa kalıcaktım:D :D
şimdiden teşekkürler...
Sagittarius Yazılan:Aprilios ablacım değerli yorumlarınızı görünce hep bende bi yorum istesem diye geçiriyodum içimden ama uzun kuyrukları görünce, tenhalaşınca talebimi arz ederim diyerekten erteliyodum gülücük şimdi oyun bozanlık yapmak gibi bi niyetim yok yoğunluğunuzun farkındayım zaten söz vermeyi/söz verilmesinide sevmem ama sıradaki analizler bitince sizinde müsait olduğunuz bi zamanda bende zatı alinizden bi analiz İSTEMEYİ düşünüğümü söylemeden geçemicem gülücük
Aslında öyle zat-ı ali'lik bi'durumum yok Aminecim, hani ne derler; o senin zat-ı ali'liğin (:

Sadece senin için geçerli olacak bi'güzellik yapalım (; ve yukarıdaki listenin son satırına ismini ekleyelim.
Aprilios Yazılan:Güneş (12, Kova) – Jüpiter (2, Boğa) Karesi

On ikinci evdeki Güneş için kullanılan ‘’bir rüyayı kucaklamak’’ deyimi sevilesidir. (ben de bir on ikinci ev Güneş’i sahibiyim)

Ruhunuzun Kova aynasını en çok ya da sadece kendinize tutabilirsiniz.

Bu aynada neler görebiliriz?

Sıra dışı, özgün, kısıtlanmaya tahammülsüz, zekasının pırıltılarıyla fark edilme ihtiyacındaki bi’bayan. Gölgeli seçeneklerinden biri, Güneş’in ‘’baba’’ imgesiyle bağdaşması açısından, bu evdeki Güneş sahibinin babasıyla kopuk bir bağ geliştirmiş olabileceğidir.

Kısaca Jüpiter Boğa’sına da şöyle bi’göz atalım: Malum gezegenimizin doğası dokunduğu burcu ve evi büyüteç ile resmeder, yani o burca dair özellikler (ör; sabırlı ve tutumlu olmak vs.) harita sahibi için 1-0 galip durumdadır. İkinci ev yerleşimi ile ise; maddesel olarak sahipliğinde olduklarınızın sizi büyük ölçüde güvende ve belki de pozitif hissettirdiği söylenebilir. Para kazanma ve gelir elde etme yollarının farkındalığı konusunda şanslı olabilirsiniz.

Aradaki gerilimli açıya dönersek;

İki gezegenin de niteliği sabit. İlk aklıma gelen şey, ciddi anlamda ‘’inatçı’’ olabileceğiniz. Doğru bildiğinizi düşündüğünüz herhangi bir şey adına esneme payı eksikliği. İçinizin ışıksız odasında sakladığınız (12) oldukça asi ve çılgın bir kadın da olabilir mesela. Kova burcunun akılsal olan yaklaşımını abartı boyuta taşımanız da olası. Ütopik istekleriniz söz konusu olabilir ve yine Kova’dan gelen ‘’ben farklı olanım’’ yaklaşımını uçlarda yaşama eğilimine dikkat diyeyim.

11. evdeki güçlü Merkür – Mars Kova kavuşumu;

Zihinsel olarak sürekli hareket halindesiniz (; denilebilir en net ifadeyle. Mars Kova versiyonu için, ‘’Mars’ın akla ve sosyal bilince bürünmüş halidir’’ tanımı kullanılır. Olayları, kişileri ‘’objektif’’ olarak değerlendirmeye meyilli olduğunuzdan bahsedebiliriz. Mars Kova’sı olarak, diğerlerinin hakları için rahatlıkla tartışabilensinizdir aynı zamanda. Özgün, orijinal fikirler üretebilir ve bu fikirleri idealist bir tavırla savunabilirsiniz. Muhtemelen hedefleriniz'in peşine düştüğünüzde büyük aşamalar kaydetmek durumundasınızdır, çünkü mütevazi hayallerle ilgileneceğinizi sanmıyorum. Düşüncelerinize ve konuşmalarınıza egemen olabitesi bulunan ‘’hız’’ kavramından bahsetmek de olası. Teknolojiye ve bu alanda kaydedilen gelişmelere ilgisiz kalma ihtimaliniz, düşüktür sanıyorum.


hafta başından itibaren, devam edecek...

Babamla asla ve asla hiç bir konuda uzlaşamıyoruz sürekli tartışma halindeyiz ben kendimi bildim bileli.
maddi anlamda bişey söyleyemiyorum evet dediğiniz gibi para kazanmam gerektiği konusunda sabit fikirliyim bu olmalı yakın bi zamanda kendi işimi kurdum emekleme halindeyim. Ne olur bilmiyorum ama iyi olması için çabalıyorum.
çılgın değilim sanırım bilemiyorum aslında ama inatçıyım ve başkalarının işime karışmasından nefret ettiğim doğru.
Başkaları için kendimi parçalarım ve sonuna kadar onların hakları için savaşabilirim asla beni ilgilendirmez demem. ve evet çok haklısınız mütevazi hayallerim pek yok. çok hızlı konuşurum beklemeye tahammülüm yok hemen herşey anında olsun isterim ve bir teknoloji delisiyimdir.
ellerinize ve ağzınıza sağlık çok teşekkür ederim sizi yoruyorum
ben de şimdiden teşekkür ederim sevgili aprilios...
kovakızı Yazılan:Babamla asla ve asla hiç bir konuda uzlaşamıyoruz sürekli tartışma halindeyiz ben kendimi bildim bileli.
maddi anlamda bişey söyleyemiyorum evet dediğiniz gibi para kazanmam gerektiği konusunda sabit fikirliyim bu olmalı yakın bi zamanda kendi işimi kurdum emekleme halindeyim. Ne olur bilmiyorum ama iyi olması için çabalıyorum.
çılgın değilim sanırım bilemiyorum aslında ama inatçıyım ve başkalarının işime karışmasından nefret ettiğim doğru.
Başkaları için kendimi parçalarım ve sonuna kadar onların hakları için savaşabilirim asla beni ilgilendirmez demem. ve evet çok haklısınız mütevazi hayallerim pek yok. çok hızlı konuşurum beklemeye tahammülüm yok hemen herşey anında olsun isterim ve bir teknoloji delisiyimdir.
ellerinize ve ağzınıza sağlık çok teşekkür ederim sizi yoruyorum
Söylediğim gibi, ben de bir on ikinci ev Güneş'i sahibiyim. Bu nedenle olsa gerek; oldukça net bi'frekanstan duyabiliyorum sesinizi gülücük

Yorumlandırmalarımı bu şekilde olumlamanız (ya da olumlamamanız) benim için oldukça önemli, bu sayede astrolojik anlamda bi'adım ötesini daha net görebileceğimi sanıyorum.

...ve rica ederim (;



not; cömertlikleriyle şimdiden teşekkürlerinin sunmuş herkese ben teşekkür ederim utandım
bnm haritamıda yorumlarmısın ???

Aquar

Melancholic analizinizi başarılı bulduğumu söyleyebilirim Sagitarius, güzel bir başlangıçgözkýrpma

Ay-Uranus kombinasyonu tek başına ele alındığında aileye ilişkin sağlıksız bir yaklaşım sözkonusu olabilir.

Aile, ay-uranus insanında nefret uyandıran bir yapı olarak hissedilir. bilinen aile yapısına ve aileyle birlikte gerçekleştirilen faaliyetlere tiksinti ile yaklaşan biri olabilir ay-uranüslü..örn aile yemekleri, bayramlar, piknikler gibi geleneksel ailesel aktiviteden ölesiye iğrenen tipler bu kombinasyona sahiptir.

Diğer yandan Oğlak topraklarında yolalan bir Uranüs, acaba bizim bildiğimiz Uranüs müdür? orijinalitesi, gelenekdışılığı ne kadar etkilenmiştir, bunu da hesaplamak gerekir. bizim uranüs'ün bu topraklardan ölesiye nefret ettiğini tahmin etmek zor değil..

Bu soruların cevabı Melancholic'tedir...kendisini ve duygularını gözlemlemesi ve bu sentezi kendisinin ortaya koyması lazımdır...

Ay-Neptün kombinasyonu kişiye kolay ağlama potansiyeli kazandırabilir...zaten baktığımızda Melancholic'in Ay'ı oldukça irrite olmuş görünüyor, açıları ve burç yerleşimiyle...
Referans Adresler