Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Benimkinide yorumlarsan cok sevinirim sevgili Serena gülücük
tamamdır verygood
sırasıyla pumkin, nuray esen, engül ve miyase\\\'nin haritalarını değerlendirmeye çalışacağım..
pumkinin yakınının haritası ;

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=v...=79&nho2=2

mesleki bir değerlendirme ;


sevgilii pumkin,
tanıdıgınızın güneşi ikizler burcunda, ikizlere has iletişim, insan ilişkileri, komunikasyon, konuşma, yazma, öğretmenlik, halkla ilişkiler gibi konulara ,
yükselen terazi ; hukuk, arabuculuk, diplomasi, hukuk, sanat , edebiyat, denge görevi olan mesleklere karşı yatkınlık verecektir.
güneş ve yükselen yöneticisi 9. evde ikizler burcunda yer aldıgı için, tanıdıgınızın iletişim ve bilgi aktarmak gibi merküri faaliyetleri yabancı ülkeler, uzak kültürler, seyahatler, dinsel öğretiler ve akademisyenlik gibi uğraşlar ekseninde kendini gösterebilir.
toplulukları ve çevreyi temsil eden 11. ev yöneticisinin 9. evde yer alması uzak kültürlerle bağlantılı iş ve arkadaş çevresi ya da bilgiyi geniş topluluklara yayma potansiyellerini öngörebilir.

10. evde yengeç burcu yer alıyor. sanat, su ile ilintili meslekler, aile-güvenlik-koruma ve beslenme sektörleri, süregelen aile mesleğini devam ettirme, ya da aile fertleri ile iş ilişkileri içinde olmak gibi mesleki yönelimlere olanak tanıyabilir.
yönetici ay aslan burcunda , 11. evde yer alıyor. tanıdıgınızın kalabalık topluluklar, organizasyon ve sosyal içerik barındıran , insan gruplarını yönlendirebileceği, lider durumda yer alabileceği (aslan) bir pozisyonu olabilir.

birinci evde şiron terazi burcunda yükselimde, kişiye dış görünümü (terazi) ile ilgili fazla hassasiyet ve mükemmeliyetçilik verirken , adaleti sağlamak, denge unsuru olmak gibi terazi konularında başı çekme, öğreticilik ve şifa sağlama gibi etkiler verebilir.kişide gelişmiş bir adalet, sanat ve güzellik anlayışı sözkonusu olup bu alanlara karşı doğal bir yatkınlık verebilir.

ışıklar dediğimiz ay ve güneş plüto ile t-kare görünümde. geniş orblu bir açı oluşturmalarına rağmen yine de yorumlamak istiyorum çünkü kişi üzerinde etkisini hissediyor olabilir.. bu görünüm uyarınca ;
anne ve baba ile ilintili derinlere gömülü plütonik ve sert etkiler, sıkıntılar ve bu doğrultuda ortaya çıkacak yenilenme ve dönüşümler kişinin hayatında söz sahibi olabilir.
kişinin duygusal/içgüdüsel mekanizması ile güneşin temsil ettigi benliği ve hayat hedefleri plüto nun önüne koydugu bir takım durumlarla şekillenecektir. gömülü olanı ve derinde olanları ortaya çıkarma, ölüm ve yeniden doğum temalarıyla yüzleşme, güç,manipülasyonlar ,kontrol ve obsesyon gibi plütonik anlamlar, kişinin hayatının ileri safhalarında çözümlemesi gereken faktörlerden olabilir..
serenacım benimde kızımın haritasını yorumlayabilirmisin?
\'merikeklik\' pid=\'79553\' dateline=\'1270809038\ Yazılan:serenacım benimde kızımın haritasını yorumlayabilirmisin?

verygood
nuray esen harita ;

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=v...&rs=0&ast=

nuray hanım ;

oğlunuzun haritasında yoğun şekilde başak burcu ve 3. ev vurgusu göze çarpıyor.
3. evde yerleşen güneş konumunu inceledigimizde görüyoruz ki ;
\">
harita ;

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=v...&rs=0&ast=

nuray hanım ;

oğlunuzun haritasında yoğun şekilde başak burcu ve 3. ev vurgusu göze çarpıyor.
3. evde yerleşen güneş konumunu inceledigimizde görüyoruz ki ;
\" type=\"application/x-shockwave-flash\" width=\"425\" height=\"350\">
\'\' okuma,yazma,edebiyat,iletişim,yazarlık,düşünsel faaliyetler,fen,matematik,bilim vb. konulara yeteneği son derece belirgin olan zehir gibi zeki bir beyefendi yetişiyor galiba gülücük

merkür yönetimindeki başak burcu zaten ince bir zekayı anlatırken, iletişimi temsil eden 3. evde ve merkürle birlikte yer alması , düşünsel beceriler konusunda gerçekten keskin bir zekaya işaret edebilir..
nitekim jüpiter de , genişleyeceği alan olarak rasyonellik ve detay barındıran başak burcunu, konumlanma olarak da \"> okuma,yazma,edebiyat,iletişim,yazarlık,düşünsel faaliyetler,fen,matematik,bilim vb. konulara yeteneği son derece belirgin olan zehir gibi zeki bir beyefendi yetişiyor galiba gülücük

merkür yönetimindeki başak burcu zaten ince bir zekayı anlatırken, iletişimi temsil eden 3. evde ve merkürle birlikte yer alması , düşünsel beceriler konusunda gerçekten keskin bir zekaya işaret edebilir..
nitekim jüpiter de , genişleyeceği alan olarak rasyonellik ve detay barındıran başak burcunu, konumlanma olarak da \" type=\"application/x-shockwave-flash\" width=\"425\" height=\"350\">
\'\' 3. evde bulunan güneş jüpiter birleşiminin 9. evde konumlanan mars ve uranüsle zıtlığı, toplumca öngörülen öğretilere, kurallara karşı başkaldırı, muhalefet, rasyonel zekayı kullanarak kendi doğrularını oluşturmak, bilinen öğretilere muhalefet ve doğrularını kendi şahsi fikirleri ışığında oluşturmak şeklinde yorumlanabilir.

3 ve 9. evler arasındaki jüpiter mars zıtlığının anahtar açılımı \">
3. evde bulunan güneş jüpiter birleşiminin 9. evde konumlanan mars ve uranüsle zıtlığı, toplumca öngörülen öğretilere, kurallara karşı başkaldırı, muhalefet, rasyonel zekayı kullanarak kendi doğrularını oluşturmak, bilinen öğretilere muhalefet ve doğrularını kendi şahsi fikirleri ışığında oluşturmak şeklinde yorumlanabilir.

3 ve 9. evler arasındaki jüpiter mars zıtlığının anahtar açılımı \" type=\"application/x-shockwave-flash\" width=\"425\" height=\"350\">
\'\'\\\' şeklinde yorumlanabilir. oğlunuzun önüne koyulan değerleri ve toplumsal dogmaları hazır yiyip yutan biri olması zor görünüyor.
kendi oluşturdugu değerlere ehemmiyet gösteren, zeki ve sorgulayan bir kişilik olacaktır bence.
bu görünümün derin bilgi ve adanmışlığı anlatan başak-balık burçları ve yine bilgi ve felsefe odaklı 3 ve 9. evler arasında yaşanması,
muhtemelen onun kendi öngörülerinin topluma oranla
çok daha yerinde, adanmışlık, dürüstlük ve derinlik içeren bir çizgide seyredeceğini gösteriyor ki bu da benim kendi şahsi fikrimdir.
keskin bir zeka ve manevi duyarlılıktan güç alan bir felsefi yapılanma ve coşkudan sözedilebilir.
zaten yeni nesil bomba gibi geliyor, hepimizin onlardan öğreneceği çok şey var gülücük

devam edecek..
nuray hanım ;

güneş başağın alçakgönüllü, çalışkan ve detaycı yapısına mars zıtlığı; mücadele gücü, atılganlık,cesaret ve enerji verirken ;
uranüs zıtlığı biraz egzantrik , farklı, özgürlükçü, bilimsel ve modernist özellikler katabilir.
güneş ve jüpiter birleşimi, oğlunuzu özgüven yönünden besleyecektir. kendine güvenen, yapabilirliklerinin farkında olan bir birey olarak yetişmesi muhtemeldir.

yükselen yengeç; hassas, korumacı, yuvasına düşkün, sanatkar yönü olabilen ve biraz gel-gitli bir yapıya işaret ederken;
yengeç burcunda yükselimdeki satürnle , hayata bakış açısına satürn perdesi inecektir.satürn onun dünyayı ciddi, engellerle kuşatılmış ve mücadele gerektiren bir arena olarak algılamasını sağlarken
aynı zamanda azim, sebat, ve sabır gerektiren konularda satürn oğlunuzu destekleyecek, sağlamlık, prensip sahibi olmak ve ayakları yere sağlam basmak konularında onu motive edecektir.

satürn yengeç burcunda, yengece dair konularda (ev, güvenlik ihtiyacı,sevme,sevilme,yuva kurma,korunma vb. gibi) oğlunuzun çeşitli korkuları olabileceğini de vurgular.
korunmadıgına ve güvende olmadıgına dair içgüdüsel bir korku ile birlikte güvenlik ve korunma ihtiyacını yoğun olarak hissedebilir.
yükselen yöneticisi ay ın satürnle yaptıgı sert açı ay/yengeç konuları ekseninde hissedilen satürn sıkıntısına çifte bir vurgu yapıyor.
ay ve yengeç konularının satürn merceği altında olması şu anlama gelebilir ;
nasıl ki iyi büyüyüp yetişmemiz için sıcak, sevgi dolu bir aile ortamına, korunmaya ve güvenliğe ihtiyacımız vardır;
işte satürn aya has konulara daha kuralcı, sorumluluk sahibi ve ciddi bir giysi giydirebilir.
örneğin, erken yaşta sorumlulukla tanışıp yuvaya ait sıcaklığı yeterince tadamamış olduguna ,dünyanın yoğun miktarda sorumluluk barındıran bir yer olduguna dair bir his ve uzantısı korkularla ilişkilendirilebilecek bir ay/yengeç/satürn ilişkisinden söz edebiliriz.

ay terazi burcunda, kavga ve gürültüden fazla hoşlanmayan, diplomatik, sanata ve güzelliklere düşkün bir yapı verecektir. duygular ve içgüdüler arenası terazi burcunun ışığı altında şekillenecektir.
oğlunuz içgüdüsel olarak hoşa gitmek, beğenilmek, uyumlu birliktelikler kurmak çabasında olup içgüdüsel olarak gelişmiş bir adalet duygusuyla hareket edecektir.
onun mutlu olması için denge, uyum ve güzelliklere ihtiyacı olabilir. ikili olma, sevilme ve ilişki ihtiyacı ay terazi için son derece önemlidir.
aynı zamanda balık burcunda yerleşen mars da, oğlunuza kavgacı bir yapı vermeyecektir. enerjisini balığa has duygusal ve manevi konulara kanalize edebilir.

venüsün mars ve uranüsle olan zıtlığı , oğlunuza kolayca ilişkiler kurabilen bir yapı verirken,
ilişkiler konusunda ani kararlar alması, ani sonlar, başlangıçlar, ayrılma ya da evlilik kararları almak gibi konuları gündeme getirebilir.

devam edecek..
bende istiyorum bende bende..kızımın haritasına bakarsan sevinirim...02.07.2004 saat:20:10 istanbul...
esasında oğlumunkine öncelik vermem gerekirdi onun durumu daha vahim gözüküyor bende çok merak ediyorum ama yüzsüzlük olur gibi geldi..ask (sanki olmadıda şimdi)utandımutandım
serena sıra bana gelgi galiba öncelikle evlilik durumuma daha bi derinden bak bakalım nasıl biriyle evleneceğim acaba kusura bakmassan eğer
\'gizem kara\' pid=\'79579\' dateline=\'1270847158\ Yazılan:bende istiyorum bende bende..kızımın haritasına bakarsan sevinirim...02.07.2004 saat:20:10 istanbul...
esasında oğlumunkine öncelik vermem gerekirdi onun durumu daha vahim gözüküyor bende çok merak ediyorum ama yüzsüzlük olur gibi geldi..ask (sanki olmadıda şimdi)utandımutandım

tamam gizem abla ;)
Referans Adresler