Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
whole signs ile baktım..
rica ederimverygood
sevgili nar rengi,

güneş ve yükselen terazi burcunda;
hayata tam terazi amaçları doğrultusunda gelmiş bir insansın. uyum, ahenk, sanat, güzel olan her şey, denge, ilişkiler, ve aşk gibi teraziye has konular senin için önemlidir.
hem yükselen hem de güneş terazi burcunda oldugu için, güzellik ve çekicilik gibi kavramlar öne çıkıyor. alımlı, çekici, nazik, ahenkli bir bayan olman muhtemel..
terazi vurgun belirgin oldugu için merak ettim sanata yatkınlığın var mı ? tasarım, estetik, sanat vb. alanlarda yetenekli misin ?

terazi vurgusu ortaklıkları da anlatır. hem genel olarak, hem kendi özel hayatında, ''eş olmak'' ve ''paylaşmak'' kavramları terazi için önemlidir. sosyal ve paylaşım ortamların, ortaklıkların belirgin olabilir. terazi sosyal, asil ve cazibeli olsa da biraz mesafeli olabilir.

hedefler ve benlik olarak (güneş) terazi, ihtiyaç ve tepkiler arenası olarak (ay) koç burcunu seçmiş bir ruhun kendi ihtiyaçları ve öncelikleriyle; başkalarını düşünmek ve uyumlu insan olmak arasında yaşadıgı gelgitleri olabilir. terazi; sosyal ve naziktir. koç; benmerkezci ve direkttir. ay koçta oldugu için , dürtüsel olarak koç gibi hissedersin.
hayatta uyum ve denge arayan terazi kimliğiyle çelişen koça dair dürtülerin olabilir. mesela bir yanın daha başına buyruk ve direkt davranırken, bir yanın da sosyal çevrene uyumlu olman konusunda sinyal verecektir. kısacası nezaket ile dobralığın, sakinlik ile agresifliğin, ortağının ihtiyaçları ile kendi ihtiyaçlarının, kibar ve gülümseyen bir yüz ile doğrudan duygularını açık eden dobra ifadelerin arasında gidip gelen duyguların olabilir.

kuzey düğümü aslan burcunda görüyorum. kuzey düğüm aslan burcundayken, kovaya dair topluluk bilinci tavırları bırakmanı ve ''ben'' demeyi öğrenmeni öğütler. önceki hayatlarında fazlasıyla ''biz'' derken, kendi ihtiyaçlarını arka plana itmiş bir ruh olabilirsin. dolayısıyla, derslerin aslan tavırlarını öğrenmek yönünde olabilir.
terazi , sosyalliği ve sevilmeyi fazlasıyla önemser. ters gelen durumlarda bile zaman zaman sessiz kalabilir. koç, tıpkı aslan gibi ateşli, gerektiginde yumrugunu masaya vuran, ''ben'' demeyi bilen bir yapıdadır.
öğrenmen gereken en birinci ders , kendini de düşünen davranış kalıplarını benimsemek, geliştirmek olabilir..

güneş jüpiterle kavuşumda, sana olayların en zor anında bile iyi tarafları görebilmek, neşe, iyimserlik ve özgüven verecektir. zaten güneş, 1. evde yer aldıgında da, oldukça özgüvenli ve iyimser bir yapı verir.

güneş ve asc satürn ile kavuşumda ;
1. eve düşen güneşin şaşaasını biraz azaltarak hayata karşı zaman zaman biraz mesafeli, donuk ve karamsar bir tutum verecektir.
ciddi bir görünüm, hayata dair korkular, çekimserlik, zaman zaman uzak ve mesafeli davranmak/bulunmak
aynı zamanda sorumluluk bilinci, çalışma azmi, disiplin gibi konularda olumlu yönde etki de verebilir..
1. evde, plüto ve satürn gözlükleri takılarak hayata bakıldıgında ;
hayatı fazlasıyla mükemmel ve sevinçle dolu bir yer olarak algılamayabilirsin. hayatla ilgili daha ciddi ve karamsar düşüncelerin, hissedilir bir güç elde etme ve ayakta kalma, hayata tutunma arzun (plüto ) var olabilir. hayat sana göre laylaylom bir yerden ziyade, soğuk, sorumluluklar ve zorlukların var oldugu, (satürn)saflığın ve masumiyetin bir ölçüde kaybolmuş oldugu bir yer olabilir (plüto)

1. evdeki plüto yer aldıgı için 6. hislerin belirgin olarak kuvvetli olabilir. ki aynı zamanda plütonik bir ay sahibisin.
hayatın karanlık yönleri, büyü, tahakküm altında kalma, yoğun psikolojik değişim ve dönüşümler, güç kavramının sorgulanması ve elde etme arzusu, hayatta kalma çabaları gibi etkileri olabilir..

merkür de burada yer alıyor, plüto , satürn gözlüklerinin yanına merkür gözlüklerini de ekledigimizde, hayattan duygusal olandan ziyade daha elle tutulur ve analitik sonuçlar arayan, aklıselim ile hareket eden, büyük ölçüde zekanın ve mantıgının sesini dinlemeye gayret eden bir yapın olabilir.

ay, 7. evde koç burcunda. terazi ifadesi, ay koçu ile kendini tipik teraziye nazaran daha ''ben'' diyebilen ve zaman zaman sesini yükselten bir şekilde ifade edecektir. teraziye dair konuları koç enerjisiyle ifade edebilirsin. örneğin ilişkiler senin için önemlidir, ama kayıtsız şartsız uyumu sağlamaya çalışmak yerine benliğini daha rahatça ortaya koyabilirsin. sosyallik ve aşk hayatında, hem çevrende insan olmasını, hem paylaşım , insanlar ve ortaklıklar içinde bulunmayı, hem de bu ilişkilerin içerisinde sözü dinlenen, yöneten kişi olmayı isteyebilirsin.

kadın haritasında ay, kadının nasıl bir anne olacağını da bildirir. güneş ile zıtlaşması, çocugunu eğitirken baba ile daha farklı yollar izleyen, çocugunu anne kuzusu değil, tam bir birey olarak olarak yetiştiren, ayakları yere sağlam bassın, güçlü bir birey olsun diye düşünen, ve plüto sertliğiyle de zaman zaman kontrolcü, biraz sert bir annelik modelini öngörebilir.
venüs ve neptünle olumlu açılar alması, şefkat ve sevgi temalarını uygun dozajlarda çocuğuna veren , yeri geldiginde şefkatli ve ilgili, yeri geldiginde sert; çocugun hayatın zor yönlerine karşı dirençli, güçlü olması yönünde telkin veren bir anne olabilirsin (ay koç-plüto)

7. ev koç burcunda, biraz çatışmalı ilişkelere mahal verir. ilişkide hareket, enerji arar, tekdüzelik ve monotonluktan sıkılırsın. senin uyum arayan terazi kişiliğini , daha tartışma ve hareket odaklı ateşleyebilecek ilişkiler, marsiyen ortaklar çekebilir.
ay 7. evde ;
duygusal açıdan korunup kollandıgın, kendine güvende hissedebileceğin , yuva sıcaklığı verebilecek, sıcak ve samimi ilişkiler seni cezbeder. ama aynı zamanda hareket, enerji, tutku, zaman zaman ortaya çıkan çatışmalar da seni tamamlayacak eşin belirli faktörlerinden olabilir.

ay venüs, neptün ve güneş, plüto arasında oluşan uçurtma açı kalıbı görüyoruz.
büyük üçgenin 3, 11 ve 7. evler arasında olması özellikle ikili ilişkiler, ortaklık, sosyal gruplar ve iletişime dair konularda şans faktörü yaratabilir.
7. ev ve ay, venüs gezegeni bu hoç görünüme dahil oldugundan, ilişkiler ve ortaklık konusunda şans faktörü, güzel beraberlikler, önüne çıkan güzel ve şanslı fırsatlar olabilir. neptün de görünüme dahil oldugu için ;mesela ayakları yerden kesen hoş ve romantik birliktelikler yaşamak, güzel jestlerle karşılaşmak vb. gibi..
ilişkiler ve ortaklıklar konusunda belirgin bir yeteneğin, sanat yeteneğin, duyguları anlama ve diplomasi becerin olabilir.
tabii uçurtmanın ay ve plüto ayağını çözmen gerekebilir. duygular arenasında yaşanan güç savaşları, ilişkileri güç odaklı bir pencereden ele almak, tahakküm etme, baskı kurma, güç elde etme yarışı, duyguların saklanıp sonra birden bire zehirli bir şekilde patlaması gibi plütonik etkileri çözebildigin takdirde ilişki ve ortaklıklar açısından gerçekten şanslı karşılaşmalar, fırsatlar, hoş bir evlilik , uyum, ahenk sözkonusu olabilir.

merkür terazi burcunda ;
uyumlu bir iletişim kurma biçimin, diplomasi, barış, denge kurmaya yönelik bir tavrın olabilir. gölgesi, uyum sağlamak uğruna zaman zaman hayır diyememek, önceliği karşı tarafa vermeye gönüllü olmak ve nezaket kurallarına fazlaca dikkat etmek şeklinde olabilir.
plütonik bir merkür sahibi oldugun için, terazinin nezaket arayan iletişim biçimi biraz sivrileşebilir. insanların kafasından geçenleri sezersin. art niyeti hissedersin. kıvrak ve keskin bir zekan vardır. ve yeri geldiginde uygun lafı gereken yere iletmek, zehirli bir iletişim şekli, sözlerle yaralamak, insanların kafasından geçenlerin ve sözlerinin en nüans noktalarını yakalayıp zamanı geldiginde güç unsuru olarak kullanmak, zeka ve güç temasının birleştirilmesi gibi gölge yönler de verebilir.
bu gölgeleri hissetmiyorsan, en basit şekliyle düşüncelerin dibini kazan, detayları ve bilinmeyenleri yakalayan, fazlasıyla araştırmacı, konuları irdeleyen, biraz şüpheci bir düşünme şekli olarak nitelendirebiliriz.

aslında belirgin bir plüto vurgun var. hem 1. evde, hem de ay ve merkürle sert bağlantılar halinde. biraz akrebe dair özellikler taşıyor musun merak ettim. kuvvetli hisler, irdelenen cinsellik ve güç temaları, mistisizm, derin bir sezgisellik, psikoloji vb. gibi..

merkür lilithle kavuşumda,
sözlerin ve zekanın gücünü kullanarak insanları etkilemen, dişi unsurlarla iletişim gücünü harmanlayan , düşüncede eşitlik arayan ve zekası ve yapabilirlikleriyle zaman zaman erkeklere kafa tutabilen bir yapın olabilir.


venüs haritada oldukça önemli ve kilit bir konumda. şöyle ki, hem güneş hem de yükselenin yönetici konumunda. venüsü 11. evde, kendini en iyi ifade ettigin alan arkadaş çevresi, topluluklar ve sosyal ortamlardır. sosyal ortamlarda bulunmaktan, insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alabilirsin.
11. evde yer alan venüs, ilişkileri de sosyal, kalabalık insan gruplarının oldugu ortamlardan bulmak konusunda yatkınlık verir. arkadaşlarla ilişkiler sevgi dolu ve destekleyicidir. 11. evi aslan burcu da kestigi için, arkadaşların arasında oldukça sevilen, beğenilen, ışıltılı bulunan, popüler, sözü dinlenen bir kişi olabilirsin. venüs, 11. evde senin iyiliğini düşünen, sevgi dolu ve destekleyen dostlar verecektir..

kadın tipi olarak iltifatlardan, beğenilmekten ve sahnede olmaktan hoşlanan, gösterişli, alımlı , cazibeli bir yapın vardır. ki güneş ve yükselen terazide zaten çekici ve hoş bir kombinasyondur. venüs aslan burcunda da olunca da bu etkiyi ikiye katlar.

aşka yaklaşım biçimin ateşli, biraz oyuncu, hovarda, büyüleyici kadın imajında olabilir. ilgi odağı olmayı, hayran olunmayı ve göz alıcı jestleri seversin.

terazi yöneticisinin 11. evde ve aslan burcunda olması bana sosyal açıdan gerçekten başarılı bir bireyi canlandırdı. oldukça beğenilen, çekici bulunan , çevresinde göz alan bir yapın var diye düşünüyorum..

aslan burcundaki venüs, marsla olan kare bakış açısında aşk hayatına fazlasıyla enerji ve hareket verecektir. sevgi ve cinselliğe yaklaşım biçimlerinde tutkulu, rekabetçi, çekici ve karşı cins tarafından oldukça cazibeli bulunan bir havan olabilir.
kadının haritasında venüs aslan burcunda, ilişkiler bazında kral olmayı sever. marsla sert bakıç açısı da, ilişkilerdeki dominant yönünü tartışma, rekabet ve hız yönünde besleyen bir enerji verebilir. ancak mars akrep burcundayken, karşında ezebileceğin bir eş figürü de istemezsin.
en az senin kadar güçlü, karizmatik, belki biraz kurnaz, karanlık ve tehlikeli yönleri olan bir erkek sana çekici gelebilir. venüs ve mars arasındaki tutkuyu besleyen de akrep ve aslan gibi iki güçlü ve sabit enerjinin sürtüşmesi, birbiriyle uyuşma çabasıdır.

venüsün uranüs ve mars sert açıları, ilişkilerine farklılık, tutku, hız ve spontan enerjiler verirken, aynı zamanda aniden başlayan ve biten ortaklıklar, bir anda sıkılmak,
parlayıp sönmek, her şey süt limanken bir anda yön değiştirmek gibi etkiler de verebilir.
venüs- uranüs kişisi olarak ilişkilerde özgürlük ve eşitlik ilkeleri senin için önemlidir. kolay kolay taahhüt altına girmek, bütün benliğini bir insana teslim etmek kolay olmayabilir. eşitlik ilkesi ve özgürlük alanlarının belirlenmesi konusunda ısrarcı olabilirsin.
uranüsle sert açı alan venüs aslan, hem beğenilen, peşinde koşulan ve hayran olunan dişi olmak ister, hem de özgürlük sevdasının peşinden gider. dolayısıyla karşı cinse verdigin imaj, büyüleyen, zor ulaşılan ve hiçbir zaman tam anlamıyla ele geçirelemeyen kadın imajı olabilir..

mars akrep, dedigim gibi biraz gizemli, güçlü, tehlike kokusu aldıgın bir erkektir. bu kişi kıskanç, sahiplenici, derin ve tutkulu bir kimse olabilir.
7. evin de koç burcunda oldugu için, mars akreple harmanladıgımızda uyum arayan terazi yönün, ilişkiler konusunda daha kaotik, ateşli, tutkulu, biraz uğraştıran bir eşe çekileceğini öngörebilir. düz, monoton, dalgasız bir beraberlik çok tarzın olmayabilir. heyecan, hareket ve enerji arayabilirsin.
uranüs birleşimi, bu kişide onu diğerlerinden ayıran farklılık, sıradışılık, kıvrak zeka, spontanlık gibi özellikler arayacağınıda gösterir.

cinselliğe yaklaşımın dolaysız ve tutkuludur. düşmanı alt etme biçimin en zayıf noktasından yakalayan, zaman zaman intikamcı, yapılanları unutmayan bir doğrulta olabilir.
kolay kolay pes etmeyen, zor durumlarda kontrolü elden bırakmayan, kuvvetli, mücadeleci, yılmayan, dirençli, hayatta kalma dürtüsü yüksek bir yapın vardır.bedensel enerjin de yüksek olabilir.

mars ve uranüs birleşimde;
hayatta uyguladıgın methodlar konusunda sürüden farklı, değişik yöntemler izleyen bir insansındır. karşı koyuş, mücadele ve tepki biçimlerin egzantrik ve farklı bulunabilir.
''özgürlük ve eşitlik ilkelerinin savaşçısı'' tanımı da bu konuma uygundur. aynı zamanda matematik, bilim ve fene yatkınlık da olabilir.
cinselliği anlatan mars potansiyeli ; uranüsle sert görünüm aldıgında, bu konuda da farklılık ve hareket arayan, cinselliği biraz sıradışı biçimde ele alan bir bakış açısını gösterebilir. cinsellik temalı konuların uranüsün hareket, sıradışılık, öngörülemezlik gibi temalarının markajı altında yaşanması sözkonusudur.

mars ve uranüs, 2. evde yer alıyorlar. para odaklı bir meslek icra ettigini biliyorum. parasal gelirler konusunda sürekli kaynayan bir enerji ve aktifliği anlatan bir kombinasyon burada yer alan mars ve uranüs ikilisi.
para için savaşma, mücadele etme, aniden gelen, elden çıkan kazançlar, gelirler ve hareketli bir 2. ev teması söz konusu.
2. evin akrep burcunda olması ve yöneticisi plütonun 1. evde asc ile kavuşumda olması maddi kaynakların senin için bi hayli önemli oldugu , para ile plüto ilişkisi, yani parayı önemli bir güç unsuru olarak ele alıyor olabilirsin..

mars-şiron ve venüs arasında meydana gelen t-kare açı kalıbını inceleyecek olursak..
kilit nokta (apex) venüs, mars ve şironla sert görünümler alıyor.
hayata karşı , ama daha ziyade ilişkiler ve erkeklerle (mars-venüs) ilgili yaralanmalar, korku, detaycılık, eleştirellik, kılı kırk yarmak, mükemmelliyet arzusu, öğreten ve sözü dinlenen kişi olmak istemek gibi şirona dair gölge yönler , venüs potansiyelini bloklayan bir etkide gibi.
mars-venüs tutkulu bir yapıdadır; ve şiron kadın erkek ilişkilerinde yaralanmışlık ve güvensizlik hisleri gibi etkiler aşılayabilir.
ya da karşı tarafı çok eleştirmek, çok detaycı gözlemlerde bulunmak gibi negatif etkiler verebilir. '' çok adandım, kendimi feda ettim ama karşılığını alamadım'' gibi bir duygu ve beraberinde gelen yaralanmışlık hissi de şironun mars ve venüsle olan ilişkisinin bir sonucu olabilir.

şiron boğa burcunda, insanlara para ve mülkler ile ilgili yardımları sunabilir. travma yaşanan alan da 8. ev konuları kapsamındadır. yani ölüm, sona eriş, maddenin yok oluşu gibi.. şironun boğa burcunda ve sekizinci evde olması nedeniyle, çok emin olmamakla beraber merak ediyorum, sarsıcı maddi kayıplar yaşadın mı ?
ya da ölüme, hayatın gizemli konularına dair travmatik bir deneyimin oldu mu ?

şironun boğada olması ve venüs bağlantısı, yine dedigim gibi venüse dair para, maddiyat vs. gibi insanlarla yardımlaşma içinde bulundugun , ön ayak oldugun, kendin tam olarak kendini bu alanda kanıtladıgına çok inanmasan bile , insanlara bir şekilde yardımın dokundugu konular olabilir.
mesela kendin çok fazla maddi kazanç yaşayamadan, başka birine bu alanda yardım etmek gibi..
sahip olduklarını sunmak, vermek, finansal anlamda paslaşmak, yardımlaşmak gibi..

şiron dokundugu yere yaralanmışlık hissi verir demiştik. ilişkileri kapsayan güzel bir uçurtma açı kalıbın olsa da, venüs şiron bağlantısıyla aşk konusunda yaralar almış, başkalarına da bu yönde iyileştirici rolünde yardım etmiş olabilirsin. şiron, dokundugu gezegeni detaylandırır ve incelemeye alır. terazi stelyumunun, dolayısıyla senin için çok önemli olan venüs gezegeninin şiron tarafından hassasiyetle ele alınan bir konu olma olasılığı yüksek.
yani aşk, ilişkiler, ve para eksenli bir inceleme, ayrıştırma, mükemmellik arzusu ve gölge yönleriyle yetersizlik ve yaralanmışlık hisleri gibi..
venüs şiron, da kendini maddi açıdan yetersiz ve kayba uğramış hissedebilir..

t-kare etkisinin çözüm açısı, venüsün merkürle yaptıgı sextil bağlantı. venüse dair konuları iy bir biçimde aktarabilir, ifade edersen, bağlantıları doğru kurarsan , ilişkiler ve paraya dair mevzularda aklıselimi , doğru iletişimi ve mantıgı öne alabilirsen bu tür şironik hislerin çözümünü de bulursun.

jüpiter başak burcunda, inançları konusunda elle tutulur, somut, kategorilendirebileceği bir tanrı arayışı içinde olur. 12. evi başak burcu kestigi için, içdünyasını titizlikle inceleyen, temizlik ve dürüstlük ilkelerine önem veren, bilinçaltı konuları ve bilinmeyen güçlere dair karışıklıkları somut şekillerde kategorilendirmek , ayrıştırmak isteyen bir yapı verebilir. 12. eve yerleşen jüpiter, tanrıyı da dini de, inançları da kendi ruhunda, kendi derinliklerinde arar.
geniş bir hayal gücün, geniş bir iç dünyan olabilir.
jüpiter bu evde oldugunda, kişi dini ve inançlara dair oluşumlarını dışarıda aramak yerine, kendi doğasına, kendi derinliklerine iner. ruhunun derinliklerini keşfetmek için arzu duyabilir, mistisizm, psikoloji, rüyalar, şifacılık, bilinçaltı , gizli ilimler vb. gibi 12. ev konularına eğilebilirsin..

harita analizin bu kadar sevgili nar rengi gülücük umarım beğenmişsindir..
bir süre içerisinde transit yorumunu da yapmaya çalışacağım. ancak transit yorumlamak konusunda henüz kendimi çok yeterli bulmadıgımı, daha fazla çalışma yapmam gerektigini de belirtmeliyim.. sevgiler.
ay koçu sabırsızlığı ile bir nefeste okudum yorumunu ve tam on ikiden vuran cümlelerin olduğunu söyleyebilirim ilk etapta. aslında yazdığın her cümleye tek tek cvp vermek isterim, en kısa zamanda vereceğimde.
çok beğendiğimi ve başarılı bulduğumu iletmek isterim.
emeğini ve zamanının esirgemediğin için çoook teşekür ediyorum.
rica ederim nar rengiutandým
beğenmene sevindim gülücük
(04-30-2010 11:59 PM)Serena Yazılan: [ -> ]ay plüto ve mars arasındaki çok önemli t-kareyi eklemeyi unutmuşum. aklımdaydı oysaki, dalmışım.. gülücük
t-karenin ay ve mars zıtlaşması ayağında anne , ev ve yuvaya dair konuların; marsın temsil ettigi savaş ve mücadele konularıyla sürekli bir arada ve birbiriyle çekişme halinde ele alındıgını görüyoruz.
apex gezegen plüto, çekişmenin dışa vurdugu noktadır. nitekim plüto, ilk etapta hiçbir problemi dışa vurmaz. patlayana kadar biriktirir ve sonunda büyük bir zehir ve öfkeyle boşalır.
anne ile ilişkisinde de mücadele, kontrol savaşı ile (mars) öfkeninin gömüklüğü ve sonradan patlaması gibi plüto odaklı temalar sözkonusu olabilir.
kendi içdünyasında da aslında kışkırmaya müsait bir yapısı olsada (ay-mars) plüto onu öfkesini biriktirmek ve içine atmak konusunda güdümleyecektir. fakat daha sonra plüto biriken öfkesini daha şiddetli bir şok dalgasıyla kusmasına neden olabilir. ay-mars-plüto t-karesi kolay bir kombinasyon sayılmaz. herşeyden önce apex gezegen plütonun duygular üzerindeki etkisini çözümlemesi gerekir. bu öfkenin akıtılmayıp saklanması ileride travmaya neden olabilir. mars, patlama emri verirken, plüto sus ve içine at, sonrasında çok daha zehirli biçimde yaralar ve manipüle edersin emri verir. duygular arenası(ay) ile tepkisel (mars) ve içe gömüp sonradan patlamaya yönelik enerjilerin (plüto) dengelenmesi gerekmektredir. merkürün yaptıgı üçgen plüto açısı, duygular üzerindeki plütonik etkinin çözüm ayağı olabilir.
duygularla ilintili iletişim kurmak, sorunlara mantıklı çözümler bulmak, rasyonel aklı kullanmak, ve konuşarak iletişim, mantık/zeka gibi merkür eksenli konular t-kare etkisini çözümlemesinde yardımcı olabilir.

Serenacım.Benim aceleci zihnim ve şimşek hızıyla hareket eden reflekslerim yüzünden yukarıdaki yorumu hiç üstüme almadım.hatta Aprilosun t-kare çözümlemesi ile ilgili soruları okurken bile aklımdan geçti.dedim demekki birinin haritasında t-kare varmış diye.aslında kızımda olduğunu bilyordum ama nedense hiç üstüme alınmadım.bugün eski yorumları okurken gözüme çarptı.ve derin bir ah çektim.ben kızım beni fedakar vs görüyor derken aslında aramızdaki sorunuda dile göetirmiş oldun.
36 yaşında bir anne 6 yaşındaki kızının duygusal dünyası ile başedemezmi?edemiyorum işteay-mars zıtlaşmasını çok yoğun bir şekilde yaşıyoruz.kızım sürekli benimle sürtüşme halinde.Özellikle kardeşi doğduktan sonra arttı bu.
Plutonun t-karede tepe noktası olması sorunlarımızı gerçekten derinleştiriyor.kızım benimle ilgili öfkesini ifade edemediği zamanlarda ya vucuduna zarar veriyor.tırnak kenarındaki etleri yolmalar,yemek yememeler,gece korkuları vs vs.
Düşünün sevgi sıralaması yaptığımızda ben 4. sırayı alıyorum.Bu sıralamayı kızgınlıkla yapmıyor,onu konuşturduğum,duygularını deşelediğim zaman (anne sen üzülmezsin değilmi )diyerek yapıyor..
t-kare uyumlu açı yapan merkürü zaten kızım doğal oalrak kullanıyor.bir olayı açıklarken hep mantık yürüterek yapıyor ,buda beni son derece rahatsız ediyor.Ediyordu diyeyim bundan sonra onun bu mantık yürüterek yaptığı açıklamaları sabırla dinlemeye ve özellikle duyguları konusunda daha çok konuşturmam gerektiğini gördüm.tekrar teşekkür ederim canım....
rica ederim meral ablagülücük tüm sıkıntıların çözülmesi dileğiyle..

Aquar

Sevgili Serena

Whole signs (tümburç) sistemi ile analizim yapılmamıştı bu
forumda..

sizi izliyorum, haritayı ele alış stilinizi beğeniyorum, ilgilenirseniz
analizinizi bekliyorumçiçek
(05-10-2010 03:29 PM)Serena Yazılan: [ -> ]whole signs ile baktım..
rica ederimverygood

(05-10-2010 05:14 PM)Nar_Rengi Yazılan: [ -> ]ay koçu sabırsızlığı ile bir nefeste okudum yorumunu ve tam on ikiden vuran cümlelerin olduğunu söyleyebilirim ilk etapta. aslında yazdığın her cümleye tek tek cvp vermek isterim, en kısa zamanda vereceğimde.
çok beğendiğimi ve başarılı bulduğumu iletmek isterim.
emeğini ve zamanının esirgemediğin için çoook teşekür ediyorum.

(05-10-2010 11:49 PM)Ura Yazılan: [ -> ]Sevgili Serena

Whole signs (tümburç) sistemi ile analizim yapılmamıştı bu
forumda..

sizi izliyorum, haritayı ele alış stilinizi beğeniyorum, ilgilenirseniz
analizinizi bekliyorumçiçek

daha önce de belirttigim gibi, sizin gibi bilen birine yapmak gerçekten zor olacak.. elimden geldigince değerlendirmeye çalışacağım verygood
merhaba serena.açıklamaların çok hoşuma gitti.benim haritamada bir göz atabilirsen sevinirim.26.02.1988 saat 10.00 çanakkale
Alıntı:terazi vurgun belirgin oldugu için merak ettim sanata yatkınlığın var mı ? tasarım, estetik, sanat vb. alanlarda yetenekli misin ?

BU SORUYA ŞÖYLE CEVAP VEREYİM, KENAN DOĞULU NUN ŞARKISINDA DEDİĞİ GİBİ BEN GÜZELDEN ANLARIM DURUMU VAR, GENELDE ÇEVREMDEKİLER ÇOK HOŞ GİYİNDİĞİMİ KENDİME YAKIŞTIRDIĞIMI VS SÖYLERLER, ONUN HARİCİNDE BİR YETENEĞİMİ KEŞFETMEDİM AMA TASARIMCI OLMAYI İSTERDİM MESLEK OLARAK

Alıntı:öğrenmen gereken en birinci ders , kendini de düşünen davranış kalıplarını benimsemek, geliştirmek olabilir..

EVET, 12 DEN VURAN EN ÖNEMLİ YORUMLARINDAN BİRİSİ BU GELİŞTİRMEM GEREKEN EN ACİL YÖNÜM BU, SATURN DÖNGÜSÜ BANA BUNU ÖĞRETİRMİ BİLİNMEZ. PEKİ KUZEY AY DÜĞÜMÜNÜN VENÜSLE TAM KAVUŞUM YAPMASINI YORUMLAYABİLİR MİSİN ?

Alıntı:kadın haritasında ay, kadının nasıl bir anne olacağını da bildirir. güneş ile zıtlaşması, çocugunu eğitirken baba ile daha farklı yollar izleyen, çocugunu anne kuzusu değil, tam bir birey olarak olarak yetiştiren, ayakları yere sağlam bassın, güçlü bir birey olsun diye düşünen, ve plüto sertliğiyle de zaman zaman kontrolcü, biraz sert bir annelik modelini öngörebilir.
venüs ve neptünle olumlu açılar alması, şefkat ve sevgi temalarını uygun dozajlarda çocuğuna veren , yeri geldiginde şefkatli ve ilgili, yeri geldiginde sert; çocugun hayatın zor yönlerine karşı dirençli, güçlü olması yönünde telkin veren bir anne olabilirsin (ay koç-plüto)

BUGÜN ANNE OLMAKLA İLGİLİ BİRŞEYLER YAZDIM FORUMA OKUDUN MU BİLEMİYORUM, ONUN ÜZERİNE BU YORUM İYİ OLMUŞgözkýrpma YANİ KENDİ ANNEME BAKARAK FAZLA FEDAKARLIĞIN ÇOCUKLARI EZDİĞİNİ DÜŞÜNMÜŞÜMDÜR HEP O YÜZDEN BEN ÇOCUĞUMUN BU KADAR ÜZERİNE DÜŞMİCEM DİYE LİSE DÖNEMLERİMDE KARAR ALMIŞTIM, Kİ ZATEN ÇOK SABIRLI OLMADIĞIM İÇİN ÇOCUK NASIL OLUR BİLEMİYORUMgülücük SANKİ ÇOCUKLARIN AKLI YETİYOMUŞ GİBİ GEREKSİZ SEBEPSİZ AĞLAYAN ÇOCUKLARA HİÇ TAHAMMÜL EDEMİYORUM. KENDİ ÇOCUĞUM OLUNCA DURUM DEĞİŞİR Mİ BİLİNMEZ. VEDE GÜÇLÜ BİR BİREY KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURMASINI BİLECEK ŞEKİLDE YETİŞTİRMEK İSTERİM BU ÇOK DOĞRU, EŞİMLE ÇOCUK YETİŞTİRMEK KONUSUNDA FARKLI GÖRÜŞLERE SAHİP OLDUĞUMUZ KESİN.
Referans Adresler