Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
burası bugün-yarın kesin dolar gülücük
ciçeksabırsızlıkla bekliyorum.teşekkürler yıldırım
Ah Yıldırım ,keşke ben de Hare 'ye sözünü ettiğin şu TORNADO KASIRGASInı(Uranüs Transiti)ni astrolojiyle daha önceden ilgilenipte donanımlı karşılasaydım.
Ama şu noktada ,bu muazzam düzenli evrende hiçbirşeyin aslında tesadüfe bırakılmadığını bir de bu yönüyle gören bir göz olarak fark etmek te ne güzel...
cansin1970 Yazılan:Ah Yıldırım ,keşke ben de Hare 'ye sözünü ettiğin şu TORNADO KASIRGASInı(Uranüs Transiti)ni astrolojiyle daha önceden ilgilenipte donanımlı karşılasaydım.
Ama şu noktada ,bu muazzam düzenli evrende hiçbirşeyin aslında tesadüfe bırakılmadığını bir de bu yönüyle gören bir göz olarak fark etmek te ne güzel...

evet sevgili cansın , keşke demenin faydası olmuyor. öyleyse bugünden sonrasına bakmakta fayda var , senin şu an ki farkındalığın bile bence pek çok kimsede olmayan değerli bir durum.. artık önemli transitler sözkonusu olduğunda daha hazırlıklı ve bilinçli karşılayabilirsin hayatın getireceklerini gözkýrpma
Terazi burcunda stelyum ;

her ne kadar terazi burcunda 3 ağır abinin (uranüs-plüto ve sert açı yapan satürn) etkisini hissetsende , sonuçta yoğun bir terazi enerjisi taşıdığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

paylaşmak senin için çok şey ifade ediyor olmalı.. küçüklüğünde elinde olanı ailenle , varsa kardeşlerinle , arkadaşlarınla paylaşmayı seven bir çocuk olabileceğini söyleyebilirim. biraz daha büyüdüğünde duygularını paylaşabileceğin romantik ilişkilere odaklanmış olabilirsin. her ne kadar terazi burcundaki Uranüs ile teraziye sert bakan Satürn bu romantik tarafını törpülemeye çalışsada bu içgüdüsel romantik paylaşım isteğini (çok ilişki yaşamasan bile) yoğun olarak hissettiğini söyleyebiliriz.
şimdi aile sahibi olduysan , hayatın getirdiklerinle eşinle ve çocuklarınla paylaşmaktasındır.
sen yaptığın bir tatlıyı belkide sayılara bölerek aile fertlerine eşit olarak dağıtıyor olabilirsin ;) böyle yapmasan bile hak ve adalet kavramları senin için oldukça önemli olmalı.
küçük şeylerde bile haksızlığa gelemeyen bir tarafın vardır. zaten adı üstünde TERAZİ ADALETİ VE DENGEYİ SİMGELER..

Kararsızlık senin için oldukça önemli kişilik problemlerinden biri olabilir.
bazen ne giyeceğini , yemek olarak ne yapacağını , misafirlik için eşe dosta gidip gitmeyeceğini uzun dakikalar boyunca kararsızca düşünmen olasıdır.
merkür ile Uranüs etkisi sana hızlı düşünme potansiyeli vereceği için başka terazilere göre biraz daha şanslısın diyebiliriz bu konuda ;)

Diplomatik bir tarafın olacaktır. sorunları gerilim ve kavga çıkarmadan akılcı yöntemlerle ele alıp uzlaşma stratejisini tercih edenlerden olabilirsin.

placidus ev sistemi hâriç , gerek equal gerek tüm burç ev sistemi gerekse koch ev sisteminde terazi burcundaki birikimini 5.evinde görüyoruz ve bende yoğun terazi enerjini 5.evde yorumlamayı tercih ediyorum.

5.ev sahneyi ifade eder ve sende belki çekiciliğinle , belki zekanla ve çeşitli yeteneklerinle sahne önünde olup kendini ifade etmeyi seven bir yapıya sahip olabilirsin. buradaki sahne illa ki tiyatro yada sinema sahnesi olmak durumunda değildir. esas vurgu DİKKAT ÇEKMEK VE KENDİNİ İFADE ETMEKTİR..
5.evindeki Uranüs etkisiyle bazen çevrendekileri şaşırtacak şekilde kendini ortaya koymaktan hoşlanabilirsin. insanları şaşırtmak senin için büyük keyiflerden biri olabilir.
5.ev aslan burcunun evidir ve organize etmekle alakalıdır. buradaki güneş-plüto kavuşumunun sana yöneticilik kapasitesi vereceğini söyleyebilirim.
her hangi bir işin başına getirilmen durumunda ya da kendi işini kurman duumunda bu yönetme potansiyelini başarıyla kullanabilirsin.
belkide aileni çekip çeviren en az baba kadar aktif bir rol üstlenmiş olabilirsin , özelliklede çocuklarla ilgili (5.ev) konularda..

devam edecek ;)
Güneş-Plüto kavuşumu ;

5.evinizdeki güneş-plüto kavuşumunun yönetme potansiyeli vereceğinden sözettik. şimdi daha derinlere inelim.
güçlü ve karizmatik bir kişiliğe sahipsindir. insanları etkileme potansiyelin yüksektir diyebiliriz. bakışların da bir tür derinlik vardır.
kuvvetli bir iradeye sahip olacağını söyleyebiliriz. istediğinde tutkulu bir aşık olabilirsin ama şimdi sözünü edeceğim sert satürn etkileri özgüveninde zedelenmelere yol açmış olabilir.
Satürnün güneşe sert açılarında ilişkilerde kopukluklar olması sözkonusudur. bu kopukluğun sebebi olarak senin mesafeli ve inatçı tavırlarını , çekingenliğini , karamsarlığını , red edilme korkusu vb. endişelerini gösterebiliriz.
sevgili Merikeklik babanla aranın nasıl olduğunu merk ettim ,,,
güneş-satürn karesinde de , güneş-plüto kavuşumunda da babayla ilgili bazı problemler , gerilimler olması ihtimal görünüyor.
normal şartlarda güneş-satürn karesi disiplin ve özverili çalışma potansiyeli verecektir ancak senin güneşin 5.evde terazi burcunda keyfine düşkün olabilir ;)
aynı zamanda jüpiterin 120'lik güzel açısı satürnün kasvetli zamanlarında bir umut ışığı görebilme özelliği katacaktır diye düşünüyorum.

güneş-plüto-satürn arasındaki bu sert kombinasyon şüpheci bir tutum katabilir. güvendiğin zaman tutkuyla bağlanan biri olabilirsin ama hem plüto hemde güçlü Uranüsün etkileri sana yanlış yapanı kolayca defterinden silmene sebep olabilir.

yine bu güneş-satürn-plüto kombinasyonunun 5.ev konularında derin problemler oluşturması olasılığından sözedebiliriz. bu problemlerin temel kaynağının olumsuz ve karamsar düşünme tarzından gelebileceğini söyleyebilirim. hiperaktif bir enerjin var ancak satürn ve plütonun ZOR KİŞİLİK potansiyeline dikkat et derim.
canlılık kaynağın ve neşe kaynağın ; satürn ve plüto vesvesleriyle sönmemesine dikkat et derim..
Ay-Merkür-Uranüs Kavuşumu ;

en temel bilgilerimizden birini hatırlarsak diyeceğiz ki ; Ay ile Merkür Uranüsten etkileniyorlar.

nasıl etkileniyorlar ?

normal bir Ay terazisi kibar ve ince olur. Uranyen titreşimler sebebiyle daha agresif , sabırsız ve direkt konuşan biri olabilirsin.

normal bir Ay terazisi romantik olur. Uranüs etkisiyle sen daha mesafeli ve bayan mantıklı olabilirsin.

normal bir Ay terazisi çekici olur ve yaşından küçük gösterir. sen Uranüs elektriği sebebiyle yine çekici ve cazibeli olabilirsin ama tipik ay terazisi gibi kişisel bakımın konusunda saatlerce uğraşmayabilirsin. kendine has , farklı giyim ve saç stilleri deneyebilirsin.

ayrıca Uranüs etkisiyle , duygularında ve düşüncelerinde istikrar problemi sözkonusu olabilir. mesela bir konu üzerinde düşünürken zihninde edison'un (Uranüsün) ampülü yanar ve başka bir konuya atlayabilirsin. bazen zihinsel faaliyetlerini kontrol etmekte zorlanabilirsin çünkü oldukça hiperaktif bir zihinsel kapasiten olduğunu söyleyebiliriz.
ne zaman ne söyleyeceğin belli olmayabilir , beklenmedik sözlerle beklenmedik tepkiler verebilirsin zaman zaman..

bu zihinsel aktiviteni kontrol edip bir konuya odaklayabilirsen başkalarından çok daha çabuk ve süratle amaca ulaşma potansiyelin var.
KARAR VER VE DÜŞÜNMEDEN HAREKETE GEÇ , YAP prensibini geliştirmeni öneririm..

elektroniğe ve internet dünyasına karşı yatkınlık sözkonusu olabilir..
Yükselen burcun ikizler ;

dış dünyaya verdiğin kişisel imajın ikizler burcu özellikleri taşıyacaktır. oldukça meraklı ve hareketlisindir. aynı anda bir kaç şey yapabilme potansiyeline sahipsindir. mesela bir taraftan karşındakini dinlerken diğer taraftan haftasonu ne yapacağını planlıyorsundur kafanda , ellerinle ütü yapıyor , gözlerinde TV'deki yemek tarifindedir tabii bu arada gülücük
işin espirisi bu olmakla birlikte yükseleni ikizler olan ve güçlü merkürü olan kişilerde aynı anda birden fazla faaliyeti yürütebilme potansiyeli görülür.
konuşkan bir yapın vardır ancak üstteki mesajlarımızda sözünü ettiğimiz satürn - plüto etkilerinden dolayı herkese güvenmeyip kolay açılamayabilirsin.
aynı zamanda iyi bir dinleyici olduğunu söyleyebiliriz..

Neptün - Dsc Kavuşumu ;

elmanın yarısını işaret eden 7.evinde Yay burcunu ve Neptünü görüyoruz. karşılıksız vermeyi bilen , saf ve iyimser yapıda , fazla hırslı olmayan , manevi yönelimi oldukça kuvvetli kişilere doğru çekilebilirsin , belkide eşin bu tip özellikler taşıyor olabilir.

Neptünden dolayı , ilişkilerinde -belkide evlilik vb. ortaklıklarında- hayal kırıklıkları yaşamış olabilirsin.
belkide bekarlığında eş adayını çok daha farklı şekillerde idealize ediyordun..

MC Kova burcunda ;

sana keyif verecek şeyler orijinal olmalı.. mesela eğer bir konuda birşey yapacaksan , bunu hiçkimsenin akıl edemediği şekilde farklı biçimde yapmayı istersin.
sosyal gruplara katılmak , çeşitli sosyal toplantılarda bulunmak , siyasi , çevre vb. toplumu ilgilendiren konularda aktif olmak seni mutlu edebilecek faaliyetlerdir.
kova burcunun astrolojiyle bağlantılı olduğunu düşünürsek astrolojiyi en azından hobi olarak ilerletmeni önerebilirim.

9.evde güçlü Jüpiter ;

oldukça donanımlı bir yapıyı ifade ediyor. eğitim durumunuz kağıt üzerinde parlak görünmese bile , kendinizi iyi yetiştirdiğinizi söyleyebiliriz.
sorunlu görünen potansiyelleriniz eğitim hayatınızı frenlemiş olabilir mi bilmiyorum ama satürn kasvetini disipline , Uranüs değişken enerjisini , zekanızı beceriyle kullanacağınız bir hedefe yöneltmeniz halinde parlak işler başarmamanız için sebep yok.

12.evde retro Mars boğa burcunda ;

en tutuk gezegeniniz olarak Marsı gösterebiliriz. Mars hem boğa burcundan hemde 12.evden hiç hoşlanmaz ve zaten Retro durumunda olduğundan tutkulu doğanızı saklayan , hiperaktivitenizi bir türlü hayata geçiremeyen , öfkenizi ifade etmekte zorlanan ve belki çoğu zaman içine atan , maddi konularda eksiklik hisseden ve belkide bunu takıntı haline getirebilecek gölge yönleriniz olabilir..
belkide girişimci ve dinamik insanlara gıptayla bakıyor olabilirsiniz yada sebebini bilemediğini bir tür öfkeyle..

12.evinizde ki bu tutuk Mars boğa potansiyelini güzelce irdeleyip sizi ileriye (başarıya yada harekete) tetikleyecek Marsınızı daha çok beslemenizi öneririm.
Satürn 2.evinde GAD ile kavuşum yapıyor ;

GAD için kurtulman gerekenler yorumunu yaparsak , Satürnün korkularından kurtulman gerektiğini ve 2.evin maddeci kişiliğinden kurtulman gerektiğini söyleyebiliriz. belki parasal sıkıntılarla büyümüş ve yetişkinliğinde bu konuyu takıntı yapmış olabilirsin.
maddi konularda problemler yaşamış yada maddi durumun iyiyse bile iş ortaklarınla ilgili gerilimler , aldanışlar yaşamış olabilirsin. (satürnün tam karşısında 8.evde lilith var)

GAD ile kavuşum yapan gezegenin hasarlı çalıştığını biliyoruz. Satürnün hasarlı çalışması , üstte bahsetiğimiz disiplini geliştirmen konusunda sana zorluk çıkaracak bir durumdur.

oysa Satürnün , Jüpiter ve Neptün ile 150 derecelik açılar yaparak YOD ÖZEL AÇI KALIBI oluşturuyor aynı zamanda..

çok ilginç bir Satürn potansiyelin olduğunu söyleyebilirim. GAD ile değilde bir kişisel gezegeninle kavuşum yapsaydı sana Satürnyen Vip statüsü verirdim ;)

üstte sözünü ettiğim YOD AÇI KALIBINDA , YENİ BİR DÜZENDEN , FARKINDALIĞIN ARTMASINDAN söz edebiliriz.. hatta belirli özel yeteneklerden bile bahsediyor bazı kaynak kitaplar..
ancak bu potansiyelini , öncelikle GAD (Güney Ay Düğümünün)'ın işaret ettiği kurtulunması gereken şeyleri atarak daha iyi kullanmaya başlayabilirsin. yani korku ve endişeler , özgüven , disiplinsizlik , istikrarsızlık vb..

Marsının üzerinde durman gerektiğini söylemiştim , şimdi de diyorum ki satürnün üzerinde de durmalısın.. belki de çok özel fikirlerin vardır ama Marsının enerjisi ve hareket kabiliyetiyle satürnün disiplin zaafiyeti sebebiyle bu fikirlerine hayat veremiyorsundur , kimbilir..


venüs akrep burcunda ve 6.evde ;

ilişkiler konusuna bakış açının akrep gibi olduğunu söyleyebiliriz. oldukça cazibelisindir ve tensel konulara ilgin vardır ancak 6.ev sebebiyle cinsel hastalıklara karşı duyarlı olabilirsin.
boğazla ilgili sağlık sorunlarına dikkat diyelim.
çalışıyorsan eğer senin için iş ortamında uyum ve arkadaşlık bağları oldukça önemli olacaktır. eşini bu çalışma hayatından bulman sözkonusu olmuş olabilir.

Pallas'ın da 6.evde akrep burcunda olduğunu görüyoruz , çalışıyorsan iş hayatında muhakeme yeteneğine ve sezgilerine güvenen , stratejik zekası yüksek biri olmalısın diyebiliriz..

şimdilik benden bu kadar sevgili Merikeklik öptüm
yıldırım çokkk teşekkür ederim.vaktim olunca analiz hakkında yazacağım..emeğine,kollarına,gözlerine sağlık...
20 li yaşlara kadar babamla aramda hep çatışma vardı ve sevgi ifade edilmezdi..soğuk yapımın babamın tavırları yüzünden olduğunu düşünüyorum.ama çocuk yetiştirmeye başlayınca ,babamın bulunduğu konuma ve yaşa göre davranışlarını çok görmüyorum artık.17 yaşında çok uzak bir şehire tayinim ,çıkıp göreve başladığımda ;babam 36 yaşındaymış..birlikte büyümüşüz annemle,babamla.35 yaşındayım ;çocuklarıma aynı davranışları sergiliyorum nerdeyse.evden ayrılınca babamın bana karşı tavrı çok değişti.belkide kaybetmenin ve özlemin etkisi ile sevgisini göstermeye başladı.
daha çok şey yazacağımm..
Referans Adresler