Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
beyha yorumun harika...inan bana etrafımdaki insanlar bile beni bu kadar iyi tarif edemezdi..çok teşekkür ederim
nurbanu10 Yazılan:beyha yorumun harika...inan bana etrafımdaki insanlar bile beni bu kadar iyi tarif edemezdi..çok teşekkür ederim

Rica ederim, sizin değerlendirmeniz benide mutlu ediyor çünkü ne kadar ilerlediğimi nlıyorum bu sayede. çiçek
amine cok uzaktaymisin gercektende.Simdi daha iyi anladim ne demek istedigini oki o zaman ben de kendi payima okudugum kitaplardan senin merak ettigin kisimlari buraya aktaririm.Yada istesen sayfalari scan edip sana yollarim. Yeterki iste bu dünyada yapamayacagin hic bir sey yok ;)
Dil ögrenme konusuna gelince yahooda veya baska ortamlarda gruplar var ben bu yastan sonra almanca ögreniyorum o sayede buldum bir cok site var ve bu forumlar gibi yabanci dilini gelistirmek isteyenler yazisiyor. Hatta ispanyolca bir grup buldum ikizlerim öyle agir basiyoki almanca yeter bu kadar bi kac günde ispanyolca calissana bi kac kelime ögren bari diyor bana ama istikrarli olmazsam hersey yarim yarim basima kalmis buluyorum ve hic hoslanmiyorum bunun sonucundanda. Sen ingilizicenide netten mail arkadasi bulurakta ilerletirsin bi süre sonra tel acarsiniz birbirinize pratikte yaparsiniz.Bak 16 yasindaymisin bunu avantaj olarka gör hep o yasta cok daha hizli ögreniliyor hersey. Keske diyorum bosa gecen zamanlarimda bir yabanci dil ögrenseymisim simdi daha yavas oluyor .
Bu arada ben yarin aksam Istanbul a ucuyorum sevincten yerimde duramiyorum hepinize sevgiler. Beyhancim Ortaköye ininc seni anicam insallah dogru kitaplari bulurum.
meltem Yazılan:Bu arada ben yarin aksam Istanbul a ucuyorum sevincten yerimde duramiyorum hepinize sevgiler. Beyhancim Ortaköye ininc seni anicam insallah dogru kitaplari bulurum.

Şimdiden iyi yolculuklar dilerim Meltem hanımçiçek,içinizdeki coşku ne kadar güzel,inşallah güzel bir on gün geçirirsiniz. Ortaköyde Benim içinde gezin:)çiçek.

Aquar

Beyhan,

Analiz konusunda ustalaşma yolundasın kutlarım gülücük

Nurbanu nun haritasında güneş jüpiter kavuşumu, jüpiterin yanık gezegen olmasına ve zarar görmesine mi işaret ediyor ? açıklarsan sevinirim gülücük
Nihal Yazılan:Beyhan,

Analiz konusunda ustalaşma yolundasın kutlarım gülücük

Nurbanu nun haritasında güneş jüpiter kavuşumu, jüpiterin yanık gezegen olmasına ve zarar görmesine mi işaret ediyor ? açıklarsan sevinirim gülücük

Çok teşekkür ederim Nihal hanımçiçek
Güneş jüpiter kavuşumunda Jüpiter yanık olmasına rağmen nurbanun haritasında aksine çok güçlü konumda çünkü Güneşle kavuşum içinde olan planetler fokalizördür. Yani o kişinin haritasında önemli bir konumdadır.
yanık gezegenlerle ilgili olarak şunu söyleyebilirim ; 12 dehayı incelediğimiz dersimizde 3-4 tane güneş-merkür kavuşumu + 2 tane güneş-pallas kavuşumu örneği vardı..
yani güneşle kavuşum yapan gezegenin zararlı çalışması gibi bir genellemeye pek katılamayacağımı söyleyim.
tabii ki bazı dezavantajlar sözkonusu olabilir ama olumlu avantajlarıda olacaktır , genelleme yapmak yanlış olabilir bunu ifade etmek istedim.
sevgili Beyhan ve Yıldırım...arap noktalarını pek önemsemediğinizi biliyorum ama yine de merak ettim..evlilik noktam satürne kare açı yapıyor..evlilik noktası 10 derece balık çıkıyor..satürn 16 derece ikizler...tabii doğum saatinin dakikası bile önemlidir belki bu konuda...ama bu açı evliliği geciktirci bir etki mi yapar...ya da tamamen engeller mi acaba...bu konuda yorumunuz ne olabilir
nurbanu10 Yazılan:sevgili Beyhan ve Yıldırım...arap noktalarını pek önemsemediğinizi biliyorum ama yine de merak ettim..evlilik noktam satürne kare açı yapıyor..evlilik noktası 10 derece balık çıkıyor..satürn 16 derece ikizler...tabii doğum saatinin dakikası bile önemlidir belki bu konuda...ama bu açı evliliği geciktirci bir etki mi yapar...ya da tamamen engeller mi acaba...bu konuda yorumunuz ne olabilir

bu tür noktalar için (varsa bile) , 6 orb'un fazla olacağını söyleyebilirim.

ayrıca nurbanu , senin durumunu açıklamak için çok uzağa gitmeye gerek yok , venüs - satürn zıt açısına sahipsin. satürnün geciktirme özelliği venüsünü yani ilişkilerini etkiliyor. bence bu tür temel potansiyelleri yüzeysel değilde , derinlemesine düşünüp değerlendirirsek sanal noktalar varsa bile extra yorumlara işaret edeceklerdir. temel olan venüs-satürn zıt açısıdır ve bu açının sana kattığı psikolojiyi + senin ilişkilerine bu açıyı nasıl yasıttığın + çözümlerin neler olabileceği gibi konular üzerinde derinlemesine düşünülmesinden yanayım.
Beatricé Yazılan:Bayanda Güneş erkekte Ay Satürnle kare açı yapmışsa kendinden büyük eş diyebilir miyiz doğrudan yoksa bunun kadın için Mars, erkek için Venüs ve tabii 7.ev tarafından da desteklenmesi mi gerekiyor?

Satürn ve Oğlak vurgusu olan kişilerde yaş farkının pek önemli olmaması gibi değerlendirmeler yapılabilir ama bayanda güneş , erkekte Ay gibi sınırlamaları yanlış buluyorum.
mesela Venüs Oğlak ya da Ay Oğlak yada Güneş-satürn kavuşumu yada Ay-satürn kavuşumu ya da venüs-satürn kavuşumu gibi satürnün ve oğlak burcunun güçlü etki yaptığı kişilerde , yaşça farklı kişilerle ilişki ve evlilik potansiyeli sözkonusudur diyebiliriz.

güçlü satürn-oğlak vurgusu olan bir bayan , kendinden yaşça büyük bir erkekle birliktelik kurabileceği gibi , o etkilere sahip bir erkekte kendinden yaşça küçük bir eş seçebilir.

kadın olsun erkek olsun satürnyen kişilikler , kendilerinden yaşça büyük kişilerle hatta yaşlılarla dostluk kurmayı , muhabbet etmeyi seven saygılı kişilerdir.

yani Beatrice , güneş-Ay-venüs-7.ev gibi kısıtlamalar getirmektense , genel anlamda Satürn ve Oğlak potansiyelinin bu özelliği verdiğini düşünüyorum.
Referans Adresler