Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
(03-06-2010 07:21 PM)Yıldırım Yazılan: [ -> ]
(03-06-2010 05:30 PM)aarzuum Yazılan: [ -> ]mrb arkadaşlar ben de burda oldukça yeniyim haritama genel olarak bakar mısnız neler düşünüyosunuz..neler ön planda..oldukça meraklıyım..gülücük

Jüpiter ve Neptün açılarıyla beslenen bir Balıksın , saf kalplilik , yüce yönüllük , değişkenlik , duyarlılık gibi özelliklerden söz edebiliriz.

astrosohbet içinde Balık burcunu + Ay Akrepi + Güneş açılarından Güneş-Neptün karesini + Ay açılarından Ay-Jüpiter kavuşumunu + yükselen ikizleri okuyarak başlamanı önerebilirim.
çok teşekkür ederim..saf kalplilik yüce gönüllülk valla klasik olcak belki ama çok doğru.-utandım fakat satürnüme ve insan ilişkilerimdeki bu yğun engellenme ve duraklamaya bakarsanız bana mı öle geliyo..eğer fırsatınız olursa tabi..teşekkürler yıldırım..
(03-06-2010 05:30 PM)aarzuum Yazılan: [ -> ]mrb arkadaşlar ben de burda oldukça yeniyim haritama genel olarak bakar mısnız neler düşünüyosunuz..neler ön planda..oldukça meraklıyım..gülücük

hoşgeldin aarzuum yeni üyelerimize direkt harita yorumları yapmıyoruz zaman içerisinde yorum yapılır mutlaka

haritana genel olarak baktığımda güneşin balık+güneş-neptün karen var yaniçifte vurgu aldanma ve aldatılmalara açık olabilirsin dsc yani 7.ev çizginde uranüs var 2li ilişkilerde özgürlükçü bir yaklaşımın olabilir sıkılmak,kıskançlık vs bunlardan hoşlanmayabilirsin
(03-06-2010 07:34 PM)miyase Yazılan: [ -> ]Acaba benim haritamada genel olarak bakar misiniz? Bir iki bisey soylerseniz cok sevinirim gülücük

sen bu alanda gayet ciddi görünüyorsun ve yaşında ufak olduğu için aceleye gerek yok bence adım adım ilerlemelisin. ( hazmederek )

yengeç burcunu + yay burcunu + başak burcunu çok iyi bir şekilde araştır ve notlar al derim.

bu üç burcun karışımı gibi biri olduğunu düşün ve üç burçtan parçaları kendinde birleştirmeye çalıştır.

ilk adımın bu 3 burca hakim olmak olsun ok
Neptünyen Güneş Terazi´si olarak; sanatsal ögelere meyilli bi´kişiliğin olduğunu olası kılabilirim sanıyorum. Benlik duygunu kavrayan söz konusu Neptünyen titreşimler; kimlik bilincine Balık´a has bi´takım izleri sürmüş olabilir. Örneğin Balık da Terazi de; ´´balans´´ sağlama kaygısı taşır. Terazi, doğasındaki diplomasi hamuruyla uzlaşma yöntemlerini, Balık ise; fedakarlık hamuruyla uyum yaratma yöntemlerini ´´bilir´´. Tabii, Neptünyen Güneş Terazi kişisi, yaratmaya çalıştığı söz konusu ´´denge´´ kavramı içinde, katıksız ego´sunun bi´takım gerekliliklerini yerine getirmeyi ihmal edebilir. Bu nedenle; başkalarının ´´birlik´´i adına verdikleri çabayı, kendi içselliklerinden de mahrum bırakmamaları, bi´Neptünyen Güneş Terazi kişisine sunulabilecek naçizane bi´öneri niteliği taşıyabilir sanırım ;) Kimlik bilincine akan Neptünyen mesajlar sana Venüsyen (sevgi, aşk, sanat, sosyal ilişkiler, para vb.) konularda ´´hayalperestlik´´ düzeyinde bi´idealizm taşıyabilir. Güneş Terazi´nin ışıklarını mutlulukla parlatan; beğeniliyor ve takdir ediliyor olduğu bilgisine ulaşmasıdır. Bi´diğer olası Neptünyen mesaj, beğenilme ve onaylanma ihtiyacını olabildiğince hassas hale getirmiş olabilir. Aslında burada da bi´tür ´´idealizm´´ kokusundan bahsedilebilir sanırım… Bu nedenle; söz konusu hassasiyetinin var oluşu, Neptün eliyle de ´´alınganlık´´ uzantısına dokunabilir çoğu zaman. Terazi, uyum ilkesinden hareketle; ´´adalet´´ konuları ile de ilişkilendirilendir. Neptünyen Güneş Terazi kişisi olarak; hak, hukuk vb. konulara kendini adama potansiyeli, ´´doğru´´ kıstasını ´´ideal´´bilme diğer bi´deyişle ´´idealleştirme´´ durumlarını muhtemel kılabilir. Terazi´nin; ´´karar verme´´ sürecinin, Zodyak´taki pek çok burçtan daha fazla sancı barındırdığını biliyorum… Neptünyen bi´Terazi ve natalında sabit nitelik eksikliği taşıyan birisi olarak; söz konusu sancılı dönemden fazlasıyla etkilenebilir olman kuvvetle muhtemel. Bunun, kişiliğinde barındırdığın önemli handikaplardan biri olduğu düşünülebilir.

On ikinci ev yöneticisinin Güneş olması ve modern ev yöneticisiyle yaptığı bağlantı, ´´Neptünyen´´ renkleri koyultan, kendi içinde bi´çifte vurgu adayı sayılabilir.

Merkür Terazi´si olarak;
bilginin paradokssal yönleri ilgini çekebilir, aldığın bilgiyi tarafsız şekilde analize ederek tanımlandırmaya meyilli olduğundan bahsedilebilir. Venüsyen kanalları çeken Merkür Terazi´si iletişimde ´´estetik´´ (bkz; zarif) sözcüklere sempati duymanı ya da başarılı iletişim yollarına ilişkin merak duymanı sağlayabilir. Terazi´nin ´´diplomasi´´ merakı, iletişim tarzında sakin bi´profil çizmeni sağlayabilir. İkinci evde yerleşim alan Merkür Terazi´si, şarkı söyleme yetisi ya da en azından hoş bi´ses tonu bahşetmiş ;) olabilir… Düşün sürecinde Venüsyen konuların (aşk, sevgi, ilişkiler, para vb.) varlığı olası kılınabilir. Onuncu ev yöneticiliğini üstlenmiş Merkür Terazi´sinin ikinci evdeki konumu; sahip olduğun Venüsyen kaynakların iletişimsel ögelerle mesleki ediniminde hayat bulabileceğine dair bi´gösterge olabilir. Ya da mesleki edinimini; sahip olageldiğin finansal birikimle gerçekleşebileceğini olası kılınabilir. Sevgi, aşk, ikili ilişkiler, sanat, moda…değer verdiğin kavramlar arasında olmalı. Örneğin; bu konum ´´Güzin Abla´´cılığı aklıma getiren. İkili ilişkiler (Terazi) hakkında yazarak (Merkür) mesleki edinim oluşturma… Elbette ki; böylesi bi´örnek uç sayılabilir. Aklıma düştüğü için yazmadan edemedim. Daha aklı başında ;) bi´örnek için; ilişki terapistliği uygun olabilir sanıyorum… Ya da moda (Venüs) dergisi yazarlığı (Merkür) vb. Jüpiteryen bi´Merkür sahibesisin. Merkür Terazi´si olarak ´´tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır´´cılığına ;) oldukça güveniyor olabilirsin. Dolayısıyla ikna etme kabiliyetinin, varlığından güven duyduğun yeteneklerin arasında sayılabileceğini tahminleştirebiliriz. Venüsyen konular; sınırları zorlayacak bi´enginlikte zihinsel merak tatlarını oluşturmakta diyebiliriz. Sekizinci evdeki R Jüpiter, fikirsel oluşumlarındaki Venüsyen eğilimlere; derinlik, cinsellik, dönüşümler vb. kavramları katmanı, bunlar ve benzeri sekizinci ev konularına meraksal çekim duymanı sağlayabilir.



devam edecek...

Félicé

Sınav haftasında astroloji yorumları ile uğraşıyormusun??gülücük
'Félicé' pid='79481' dateline='1270668001 Yazılan:Sınav haftasında astroloji yorumları ile uğraşıyormusun??gülücük
Foruma ulaşımın aksaması sonucunda, başlığa eklemiş olduğum birkaç iletinin silinmiş olduğunu fark ettim... Yani; dikkatinizi çeken ileti yeni tamamlanmış değildir efenim ;) en az iki-iki buçuk hafta öncesinde tamamlanmışlığa aittir.

Félicé

Eski ileti olduğunu farkettimgülücük Tüm sınav stresi içinde, buralara sorumluluk yüklemiş olmandan ötürü seni tebrik ediyorum. Astroloji aşkı olsa gerek:D
isteyen üyelerin doğum haritası analizlerini yapabilirim.. duyurulur..verygood
serana bende oğlum ıcın yorum alabılırmıyım acaba.
sevgili serena benim haritamada yorum yapabilirmisin hep bekliyorum çünkü doğrudürüst yorum yapan olmadı çünkü
Referans Adresler