Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
açıkçası bende çok istedim ama yanıt alamadım doğum haritam için sizin de çok yoğun işleriniz vardır bu arada bizimle ilgilenmek zor eminim ama ben de isterimgülücük
aycantokgoz Yazılan:açıkçası bende çok istedim ama yanıt alamadım doğum haritam için sizin de çok yoğun işleriniz vardır bu arada bizimle ilgilenmek zor eminim ama ben de isterimgülücük

ayçantokgoz benden mi yanıt alamadınız? Yıldırıma dediyseniz o şuan analiz yapmıyor çok yoğun olduğu için. Ama ben sizin içinde istiyorsanız yorum yapmaya çalışırım tabiki ama önce diğer analizlerin bitmesi gerek 6 tane kadar vardagülücük
perilice58 Yazılan:gülücük Ben yorumundan çok memnunum farketmediğim özelliklerimide görmüş oldum gözkýrpma tamamen yorumlamaya başladığında ilk sıra benim kimseye vermem yorumların çok hoşuma gitti ve başarının devamını dilerim

Çok teşekkür ederim, inşallah daha iyisini yapmaya çalışacağım.
Tamam söz olsun bir haritaı tam yorumlamaya başladığımda ilk size yorum yaparım.
Sevgili Beyhan, dilersen ben de benim ve talip'in yorumlarını senin ağzından zevkle dinlerimgülücük Eğer bize de yorum yapmak istersen tabigülücükİlerleyişini görünce özenip daha çok çalışası geliyor insanın açıkcası, tebrik ediyorum ve devamını diliyorum senin için...
haritama bakıp yorum yazan olursa sevinirim 13 aralık 1977 ankara doğum saati 15:45melek
Boğa burcunda stelyum ;

Aytaşım'ın yıldız haritasında güneşi + marsı + venüsü ve şironu boğa burcunda birikim yaparken görüyoruz.
sistemin kralı (güneş) , savaşçısı (mars) , aşık prensesi (venüs) ve bilgesi (şiron) aynı burçta olduklarında o burca has özelliklerin hayata önemli bir damga vuracağını söyleyebiliriz.

Boğa burcuna has özellikler nelerdir ?

istikrardır.. boğa arazisinde toprak baharın kokusunu almış ve bünyesindeki filizlenen çiçek açmasını sağlamıştır. doğa sakindir , huzurludur.. sanki kışın ölmüş olan hayat , yavaş ama sağlam ve istikrarlı adımlarla yeniden canlanmaktadır. Mayıs Ayı tabiatın yeniden canlandığı ve bunu hızlı ve karmaşık bi şekilde değilde , yavaş , düzenli ve istikrarlı biçimde yaptığı bir aydır..
işte Boğa burcu arazisinde bu yavaşlığı , sükunet duygusunu , huzur içgüdüsünü ve istikrar beklentisini buluruz dikkatle gözlemlediğimizde.

burada dikkat edilecek nokta ; GÜVENLİK ARAYIŞIDIR..

çünkü toprağın altında patlayıp filizlenerek gün ışığına çıkmak üzere olan tohumların öncelikli arayışı şartların güvenlikli olmasıdır yani hava ısısı müsait olmalıdır ne çok sıcak ne de soğuk vs..
işte Boğa burcunun (Ay boğalarında da bu vardır) özellikle ilişkilerinde aradığı güvence arayışının temelinde Mayıs atmosferinin olduğunu söyleyebiliriz.
Boğalar güvence isterler.. hem maddi anlamda tutunacak bir dalları olmalı hemde ilişkide sadakat kavramının yaşanacağı bir güvence ihtiyacı içindedirler.

boğa arazisinde uyum ve güzellik anlayışı vardır çünkü artık çiçekler açmıştır.. ve boğa burcu enerjisi taşıyanlar güzelliklerden , huzurlu ve uyumlu atmosferlerden olduk etkilenirler. çalışma hayatlarında bile bu huzuru ve uyumu ararlar , borsa gibi para oyunlarından hoşlansalar bile öyle bir işin vereceği stresle ve karışıklıkla başa çıkmakta zorlanacaklardır.

boğalar sadelikten hoşlanırlar. kompleksli olan hiçbişey onlara göre değildir.
ve ilişkilerinde tevazu sahibidirler. sakindirler..sadıktırlar..

ancaaaak ; doğanın ritmini bozan olaylar , doğayı (yani boğayı) sinirlendirecektir..
onca emek , havanın ve mevcut atmosferin bozulmasıyla birden ziyan olabilir..
ve Boğalar , sosyal atmosferi aniden değiştirebilen ikizler , yay , koç gibi aktif kişiliklere ilk başta mesafeli yaklaşabilirler hatta onlara karşı sinir olabilirler.

boğa burcu sabırlıdır.. sakindir.. ama öfkesini taşırdığınızda , ispanyol matador gibi sürekli onun içini gıcıklayan kırmızı renkli havluyu onun burnuna soktuğunuzda , burnunda soluyacak ve bir noktada patlayacaktır..
boğa enerjisi patladığında volkanik bir patlamaya benzer..
hem yıkıcı hemde yakıcıdır ve engel tanımaz..
en iyisi boğaların inatçı enerjilerini fazla zorlamamak ve onlarla uyumu korumaktır çünkü sadık bir dost aynı zamanda tutkulu bir eş olabilirler..

sevgili Aytaşımın venüs boğası , uranüsten zıt açı alıyor..
bahsettiğimiz boğa özellikleri daha esneyecek , özgürleşecektir. (özelikle ilişkilerinde , tutucu değil , karşı tarafın özgürlüğüne ve tabii kendi özgürlüğüne önem verecektir)

9.evde jüpiter-satürn kavuşumunun oldukça saygılı , hoşgörülü bir kimlik kattığını hukuk , adalet ve öğrenme merakını ateşlediğini söyleyebiliriz ki bu kavuşumun , merkürle yaptığı 120'lik güzel açı öğrenim hayatında avantaj getirecektir , çabuk kavrayış yeteneği , kendini beceriyle ifade etme , sahneleme yeteneği verecektir diyebiliriz. hitabet yeteneği ve akıcı bir dille konuşma - yazma becerisinden söz edebiliriz.

şimdilik bu kadar Aytaşım , tüm haritayı hikayeleştiremiyorum üzgünüm çünkü bu saatlerimi alır , umarım bu kadarı yeterli olacaktır ok
heyecanla bekliyorumgülücük
Aprilios Yazılan:
Alıntı:Güneş_MC karesi; Bu açı senin 12. evle ilgili zorlandığın konularda sana fikir verecektir. Dış etkenlere karşı dikkatli olmanı, yaşadığın olumsuzluklarda güvenini kaybetmemeni söyleyebilirim.

Burada Mc'in bulunduğu 10.ev'in (kariyer evi) olmasıyla bağlantılı olarak, 90 derecelik açıyı, daha çok bu yolda karşıma çıkacak engeller, zorluklar olarak da değerlendirebilir miyiz?

teşekkürler[/color][/font][/size]

Aprilios öncelikle yaptığım analize böyle güzel bir iredeleme yaptığın için bende sana çok teşekkür ederim.

Kin konusunda beni anlatmak istediğimi anlamışsın ve tam söylemek istediğimi ifade etmişsin zaten. Yakınların açısından özellikle yani bir tartışmadan sonra senin gnlerce küsme gibi bir huyun olduğunu sanmıyorum.

Soruna gelince; 12. evle ilgili yazdığım o dikkat konusu senin 10. evle ilgili konularında yani meslek yaşantında dikkatli olmanı gerektirecektir diye düşünüyorum Aprilios. Zaten senin Güneş_MC karesi açından bahsederken özellikle 12. ev konusunda vurgu yaptım. bu konum sana kendine karşı aşırı güven verebilir ve dış etkenleri baskısıyla kariyerini zedelemek kolay olabilir, o yüzden karşına çıkabilecek küçükolumsuzluklarıkendine sorun yapmaman gerekir.
Acmiyam cığım sonunda eşine bir yorum yapabiliyorum.özür dilerim biraz beklettim.

eşin oğlak burcu
ay burcu kova
yükselen burcu başak

Bunları sende biliyorsun tabi.
Eşinin haritasına baktığımda belirgin bir şekilde ateş ve su elementi eksikliği gözlemleniyor.bu ne demektir.ateş elementi eksikliği olan kişi hırs,cesaret,heyecan,macera gibi durumlara açık olmayacaktır.heyecansız ve coşkusuz.yada tam tersi bu eksikliği kapatmak isterken abartılı davranışlarda görülebilir.ani heves ve birdenbire bıkkınlık gibi.bu tarz kişilerin genelde eşleri dominant olacaktır.sen nasılsın bilemiyorum ama:)Su elementi eksikliğini ise şöyle ifade edebiliriz.su elementi eksik kişilerde duygusallıktan ziyade hassasiyet vardır.duygusal konularda,empati kurmada başarılı olamazlar.hayata fazla objektif baktıkları için,sert görünürler.duygusal yanlarını ifadede zorlanırlar ve bu yüzden kırıcı ve yıkıcı olabilirler.bir haritada su elementi eksikliği bence en belirgin eksikliktir.

Yükselen başak ve yönetici gezegeni Merkür 4. evinde: eşinin titiz ve analizci bir kişi olduğunu söyleyebiliriz.özellikle evi,yuvası,kökleri konusunda oldukça detaycı ve dikkatli olabilir.yükselen durcun yönetici gezegeni hangi evde ise kişinın hayatını ve alışkanlıklarını bu ev konularıyla belirlenen doğrultuda etkiler.
küçük detaylarda bogulabilir.pek ön planda olmayı sevmez.geri planda kalmayı tercih edebilir.ciddi ve sabırlıdır.iletişimi soğuk ve ciddidir.eleştirmeyi çok sever.burası erkek haritalarında anneyi sembolze eder.muhtemelen anneside eleştirmeyi seven biri olabilir.aile içindeki sağlık problemlerine odaklanma verebilir.6. evinde bulunan ay da sağlık konusunda hassasiyet veriyor eşine.

Plutonu terazide ve 2. evde olması.eşine maddi hırs verebilir.güneş ve ay ile olan açısı 2. ev konularında problem yaşatabilir.hırsı kıskançlıkla birleştirmiş olabilir.aslında 2. ev de pluto müthiş bir iş hırsıda verebilir eşine.pluto yıkımın yeniden yapılanmanın gezegeni burada dış etkilerle tüm mal varlığını kaybetme olasılığındanda sözedebiliriz. Soygun,dolandırılmak vs. olaylara maruz kalmış olabilir.terazinin iki kefesini ayarlamak mümkün olmaz maalesef.pluton terazide dengeyi kurmakta oldukça zorlanır.yinede meslek hayatında kendini sürekli yenileyebilme kabiliyeti.sıfıra dönüp yeniden başlama fırsatları olacaktır her zaman.güneşiyle olan karesi insanlarıda hep değiştirme eğiliminde olduğunu gösteriyor.bence insanları değiştirmek yerine onları öyle kabul etmeyi öğrenmesi daha doğru olacaktır.bana biraz kavgacı bir tip imajı verdi….

6. evdeki ay yukarda söylediğim gibi sağlık konusundaki titizliğinin bir belirtisi.aynı zamanda iş alanındada gel git yaşatabilir eşine.patronlarıyla yada çalışanlarıyla sürtüşmeleri olabilir.

8. evinde mars var.burada mars güçlü konumda.eşini maceralara pek atılmayan biri diye nitelendirmiştim ya.burada maceraperest bir eşi olabilir diyorum.yani sengülücük

Şu sıralar trans pluto merkürünün hemen üztünde.ve satürnle 180 derece açı yapmış. Aklıma gelen ihtimaller şunlar.yeni bir yapılanmanın arifesinde.tüm eski fikir ve düşüncelerini değiştiriyor olsa gerek.inşallah olumlu yöndedir bu değişim.satürnüne bakılırsa.eski bazı deneyimlerinden ders almış ve güvenli bir şekilde adım atmak istiyor olabilir.bu değişim hem yuvasını hem de işini ilgilendiriyor gibi geliyor bana.ve ailesiylede yakından ilgili kararlar alıp hayatında köklü bir değişikliğe adım atacak.benden bu kadar şimdilik.sevgiler…
teşekkür ederim ayşecim bazıları dısında hepsi dogru kıskanç hiç degil hırsda yok  dısardan bakıldıgında soguk biri ama sessiz asırı rahat söledigin gibi ben dominant iş aşkıyla dolu ama suan işten ayrıldı zamanında iş ortagı tarafından dolandırılmıs onlarda dogru yani kıskançlık insanları degiştirmekte yoktur oldugu gibi kabul eder asla kavgacı degildir ben kavga ederken hiç seslenmez bu beni daha cok deli eder
Referans Adresler