Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
teraazziii Yazılan:utandım

İsminin altına yorumcu logosu çok yakışır diye düşünüyorum gözkýrpma

ilerleyen haftalarda neden olmasın diyorum verygood

tabii sınava hazırlık sürecini unutmayalım ,
önce dersler , sonra forum.
Yıldırım Yazılan:
teraazziii Yazılan:utandım

İsminin altına yorumcu logosu çok yakışır diye düşünüyorum gözkýrpma

ilerleyen haftalarda neden olmasın diyorum verygood

tabii sınava hazırlık sürecini unutmayalım ,
önce dersler , sonra forum.


gülücük ask
Almira Yazılan:
ereğli Yazılan:88 in iyi zamanları derken......

1 yıl içinde o yılın en güzel bereketli ve aynı zamanda sert olumsuz günleri olur...

Doğum zamanın bu iyi zamanda gerçekleşmiş....

İnsanların ...

Anne rahmindeki 120.ci günü....

Doğum anı.....

Doğum.....

Ve doğumdan sonraki aldıkları enerjiler çok önemlidir....

Bu enerjiler sizin yapabileceklerinizi ,sizin için kolay şeyleri, yönelimlerinizi ...anlatır.....

8. ev konumu,{uranüs, mars ,neptün,satürn 180 ay.merkür 90 pluto.jüpiter-venüs 12.ev}kara kara düşünürken...bak bu iyi oldu şimdi.mutlu olmalımıyım?..
Neptünyen Ay (Oğlak) kare Merkür (Koç)
Neptünyenleşmiş kişisel gezegenler için, Neptünsel potansiyellerden bi’parça alarak kişisel gezegen hamurunun üzerine yapıştırıp, ilgili malzemeler ile yeniden yoğuruyoruz, biliyorsunuz. (fikir ne ise zikir de o olabiliyor bazen dil çýkarma bkz; mide guruldaması)

Neptünyenleşmiş Ay figüründe; hassasiyetin zirve yapması, anne imgesi ile belirsiz – kayıp bi’ilişki, derinlikli ihtiyaçların arasında olmazsa olmaz ‘’inanç’’ hatta ‘’inanmaya inanma’’ faktörü, hafıza - hatıralar uzantısında ise ‘’sisli’’ bi’dokudan bahsedilebilir.
Kardeşimin natalı, sizinkisi ile benzer (özellikle evler konusunda) sayılır. Asc Akrep – Plüto (1), 3. evde Satürn yöneticiliğinde Oğlak stelyumu söz konusu. Tüm çocukluğu boyunca çok sessiz – sakin hatta utangaçtı, hala da (19 yaşında) bülbül gibi şakıdığı ;) görülmemiştir (Satürn – Merkür karesi de mevcut).

Harita’nın bütünselliği de aksi yönde çalışmamışsa, 3. evdeki Oğlak yerleşimi; iletişim ve zihin dünyasıyla ilişkili alanı yönlendirme yetisine sahip olduğu için, sesli sözcüklerle can ciğer kuzu sarması olabilecek bi’profil çizebileceğini pek sanmıyorum. Ki Plüto’nun birinci ev yerleşimi de ‘’ketum’’ bi’imajın sergilenmesinde etkin rol oynayabilir.
Ay’ın Oğlak’ta rahat bi’yerleşimde olmadığını biliyoruz. Oğlak prensiplerince; kontrol - disiplin – düzen meraklısı bi’anneyi akla getirebilir. Neptün etkileşiminden dolayı, yukarıda da belirtmiş olduğum gibi ilişkinizde kopuk – kayıp – belirsiz parçalar bulunabilir. Aslında net bi’dayanağı olmayan güvenliğinize ilişkin korkularınız da söz konusu olabilir diye düşünüyorum. Neptünyen Ay malzemesi, bi’tür sanatsal içeriği barındırıyor diyebiliriz. Yönetici Satürn’ün ikinci evdeki yerleşimi; söz konusu potansiyelden ekmek yiyebileceğinizi ;) düşündürttü bana. Tabii, yöneticinin Satürn olması ve Güneş ile sürtüşmesi, örneğin yazım – çizim konularında ‘’zaman’’ ve ‘’farkındalık’’ süreci ile işlevsellik kazanabileceğinizi gösteren. Bu konudaki ‘’yetersizlik’’ ve ‘’başaramama’’ korkularını da aklıma getirdi. Zaten Satürn’ün ikinci evdeki yerleşimi, öz kaynaklarınız (yetenek, kendine güven…) konusunda bi’takım kısıtlanmalarınız olabileceğini simgeleştiren. Duygularınızın (Ay) derinliğini (Neptün = okyanus imgesi) temkinli bi’biçimde kontrol (yönetici Satürn) altında tutarak, sadece güveninizi (Oğlak) kazanmış kişilere resmediyor olabilirsiniz ki; bunu teyid eden bi’cümleniz vardı diye hatırlıyorum ilk geri bildiriminizde. Neptünyen Ay Oğlak’ı olarak ‘’güven ve inanç’’, derinlikli ihtiyaçlarınızın ana başlığını oluşturmaya aday. Merkür sürtüşmesini de ele alarak toparlayacak olursam;

‘’Neptünyen Ay, Merkür Koç’unu daha duyarlı ve hassas hale getirebilecektir. Düşüncelerin oluşum sürecinde hayaller, sezgiler, manevi, mistik ve inançsal konular hatta belki de ‘anne - kadın imgesi’ belirginliğini gösterebilecektir. Arı olarak kuvvetli bi'imajinasyon yetisi, özellikle kelimelere (Merkür) sanatsal anlamda (Neptün) renk katabilecek, yazı-çizi gibi yaratılarla zekasını ortaya koyabilecek birisinden bahsettirebilir bu kombinasyon. İnanç (Neptün) sağladığınız bi'konuda karşı tarafı ikna etme süreciniz genelde başarıyla sonuçlanıyordur diye tahmin ediyorum. Gölgeli olarak; konsantrasyon problemi, düşüncelerin bi'görünüp bi'kaybolması, dalgınlık, hem Koç hem de Neptün etkisiyle oldukça subjektifleşebilecek düşünme tarzını da getiren olabilir.’’

Sevgili Berat’ın natalını değerlendirme çalışmasında da Neptünyen Mars – Merkür öncü sürtüşmesi söz konusu idi. Mars ile Ay malzemesi yer değiştirse bile; ‘’patron’’ aynı patron. Bu nedenle, bi’iki ufak tefek ekleme ile geçmiş analizden aktarım yaptım. Son bi’ayrıntı daha eklemek gerekirse; potansiyel açıdan Neptünyen Ay - Merkür (üstelik, sahne evinde) bağlantısı; nasıl rol yapılabilineceğine - oyunculuğa dair içgüdüsel bi’yeteneği soz konusu edebilir diyerek şimdilik soluklanayım.


devam edecek…
Sevgili ginka analizi yarın olacak ;)
sessizgidiş Yazılan:Sevgili ginka analizi yarın olacak ;)

Tebrikler tatlım baya iyi yorumlarınask umarım yorumcu olursunçiçek
SeLiN Yazılan:
sessizgidiş Yazılan:Sevgili ginka analizi yarın olacak ;)

Tebrikler tatlım baya iyi yorumlarınask umarım yorumcu olursunçiçek

teşekkür ederim canım çiçek ask

senin haritan zaten vip gülücük yaşasın mars koçluğu ! dansy
sessizgidiş Yazılan:teşekkür ederim canım çiçek ask

senin haritan zaten vip gülücük yaşasın mars koçluğu ! dansy

evet yaşasın! dansy

ginka

sessizgidiş Yazılan:Sevgili ginka analizi yarın olacak ;)

teşekkürler sessizgidiş dört gözle bekliyor olacağım utandımask
sevgili aprilios gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum; bunlar o kadar isebetli vuruşlar ki bünyemegülücük)
belli bir döneme kadar gerçekten de annemi disiplin abidesi olarak gördüğüm ama buna rağmen ona sıkı sıkıya bağlı olduğum bir gerçek...ama çeper oalrak beni sımsıkı sardığı (kesinlikle sevgisinden)ve rahat biri olarak yetişmem açısından kendi duygu dünyamdan bakıldığında beni sınırladığı doğru(bknz:bazı bünyeler kaldıramaz)
kardeşinizle olan ev konum benzerliğimizden de anlaşıldığı üzere gerçekten ketum bir yapımın olduğu doğru ama şu çok garip çok sevdiklerimle de öyle çok konuşuyorum ki eğer bi de bu konuşmalar 5. ev konularını kapsıyorsa 'ooff ne çok konuştun sen' dedikleri bile oluyorgülücük)lakin doğru bir tanımla güvenli hissetmediğim yerlerde oldukça sessizimdir...
şu tabir de benim için biçilmiş kaftan:inanmaya inanmak...bir insan bu kadar da ütopik olmaz ki...gerçekten anahtar kelimem hayatımın baş köşesine oturttuğum kelimedir bu -inanmak...ne olursa olsun olmayacak bir şeye bile bir umut ararım,kimse inanmasa bile ben inanırım sevgili aprilios ve herkes de benle dalga geçer...ama ben yeter ki inanayım o zaman her şeyi yapıcak güç bulunur bende normalde olmadığı kadar....
yazım çizim demişsiniz sevgili aprilios;mimarlık okuyorum zaten ve pes diyorum....yazmayı da severim aslında çizmeyi de...ama yazdıkalrımda çizdiklerimde ütopik masalsı...ayakları bulutların üzerinde...gerçekten de satürn 2. ev konumlaması ve güneş le olan açısına bakıldığında zaman problemi beni hayli zorladı ve ayrıca hep bir yapamama korkusuna da kapıldım bu çok doğru...ve bir şekilde üniversite hayatım pek iyi gitmedi şu an 5. senemdeyim...hala bitmedi bilemiyorum bu işten ekmek yiyecekmiyimgülücük)
ay-neptün bağlantımla ilgili de çok doğru çok seviyorum hayal alemini rüyalarımı anlık tesadüflerimi ki tesadüf olduklarına da pek inanmıyorum....ayrı bir dünya benim için inandığım ve herkesten soyutlayıp bir masal kurduğum ve bana inananlara anlattıığım bir akış bu...zaten bir girseler içeri onları da etkiliyor bu ama girmek lazım kapısından yoksa sadece burun kıvırıyorlar...
son olarak da çok uzattığımı farkederekgülücük taklit kabiliyetimin olduğunu belirtmek isterim rol yapabilir miyim bilemiyorumgülücük))
çok teşekkür ederim sevgili aprilios;emek gösteriyorsunuz çok;ve tarafımdan takdire şayansınız yorumlarınızla saolasınız...
Referans Adresler