Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Öncelikle salt yükselen Güneş Terazi potansiyelini ele almakla başlayalım derim: Yükselen Güneş Terazi insanı olarak; ´´ben buradayım´´ sinyalleri veren, dikkatleri rahatlıkla ve özel bi´çaba harcamadan üzerine toplayabilen esintiler yayabilirsin bulunduğun ortama. ´´Ben´´lik bilincin oldukça yüksek olabilir; çünkü yaşama baktığın pencerede-yaşamdan sana yansıyanlar penceresinde (Asc) biricik varlığın (Güneş) parlayan. Cıvıl cıvıl-yaşam sızdıran ve bulaştıran ;) gülmeye her an hazır, sıcakkanlı, kayıtsız kalmanın (bi´şekilde etki alanına girmemenin) zor olduğu, zarif bi´kişisel imajı olası kıldırabilir Aslan soslu Asc Terazi kombinasyonu...aynı zamanda, estetik arayışlarını da mümkün kıldırabilir. Beğenilmek ve takdir toplamak Güneş Terazi´sini güdümleyebilen kavramlardandır çünkü. Asc ile kavuşum ilişkisinde; her daim bakımlı ve şık görünme ihtiyacını akla getirtebilir. Güneş Terazi´si, sanat´a meyilli bi´kişilik profil´i çizer. Yine, Asc ile kavuşum ilişkisine dönecek olursak; sanatsal bi´bakış açısının kapısını açabilir, artistik yaratıcılık potansiyelini olası kıldırabilir. Bu noktada, Neptün bağlantısına selam verelim istiyorum: Neptünyen yükselen Güneş Terazi´si; söz konusu bu potansiyelinin altını çizmiş olabilir. Özellikle; oyunculuk gibi görsel sanatlarda… Uyum ve uzlaşı, Teraziye ilişkin kavramlar arasındadır. Neptün bağlantısı olan yükselen Güneş Terazi´si; başarılı bi´savaş insanı (natal´ın bütününde aksini olumlatabilecek türden görünümler-yerleşimler yoksa şayet) olamayacaktır şüphesiz. Neptün´den, yükselen Güneş Terazi´sine ulaşan mesajlar, Terazi potansiyelini daha naifleştirebilecektir. ´´Savaşma! Seviş!´´ ;) Neptün & Terazi birlikteliği için önemli bi´motto olsa gerek… Gölgeli olarak; yaşamın bi´takım tadsız gerçeklerinden kaçmaya eğilimli bi´kişiliği, kolaylıkla kırılan-alıngan bi´kişiliği, ahenkli bi´yaşam oluşturabilmek uğruna fedakarlıkla dolu bi´yaşam yaratabilecek bi´kişiliği…muhtemel kıldırabilir. Baban ile ilişki bağlarınızda kopukluklar-belirsizlikler ve hayal kırıklıklarını da söz konusu edebilir. On birinci ev yöneticiliğinde Güneş´i görüyoruz. Arkadaşlık ilişkileri, sosyal grup aktiviteleri, evrensel ülküler...konuları, yaşamında büyük harflerle ifade sağlayan olabilir. Bu ve benzeri on birinci ev konularında, özgünlüğünü kullanabilirsin… es geçmeden; Neptün ilişkisi üzerinden yürüyecek olursam; yukarıda ifade etmeye çalıştığım on birinci ev konularında idealist tutumlarını, kolay etkilenebilirliğini ve tekrar´a düşecek olursam; hayal kırıklıklarını düşündürtebilir diyerek, virgülle noktalıyorum.



devam edecek...
12. evdeki yığılım ve vurgudan söz etmiştik.. 12. ev yöneticisi, 11, 11. ev yönetici ise 12. evde yer alıyor. yani 11 ve 12. ev konuları arasında yaşanan bir akış sözkonusu. içdünyasını aktarıp paylaştıgı insanlar ekseriyetle arkadaşları ve kendi sosyal çevresi olabilir. içsel konular, bilinçaltı ve psikoloji ile ilgili arkadaşlar/sosyal çevreler arasında yaşanan yoğun paylaşımlar ve iletişim (11. ev merkür) göze çarpabilir.
içsel sıkıntılarını paylaştıgı ve deşarj ettigi nokta, 11. ev temaları olacaktır. iletişim kurarak, arkadaşlarla bir araya gelerek, sosyal çevre oluşturarak, 12. ev odaklı konuların (içe dönüş, karmalar ve psikoloji) çıkış noktasını bulabilir.

merkür aslan burcunda, uranüsle zıt, plüto ile üçgen açı görünümünde; oldukça zeki, bilim/fen ve matematiğe yatkın, hızlı düşünen, zihinsel olarak uyanık ve çevresini de merküri yollarla etkileyen, zeki bulunan bir kişiliğe işaret eder
merkür, 11. evde konuşan,iletişim kuran arkadaşlara ve arkadaş çevresine işaret eder. sosyal konularla ilintili belirgin bir merküri faaliyet ve oluşum göze çarpabilir.
aslan burcunun kestigi ev, benliğimizi en çok öne aldıgımız, kendimizi lider konumunda görüp, biraz da sabit oldugumuz bir alanı ifade edebilir. 11. evin (placidus a göre 10 ve 11. evlerin) aslan burcunda olması, arkadaşları arasında sivrilen, göze çarpan, beğenilen, lider özellikli bir insan olarak algılanmasını sağlayabilir.

merkür aslan burcunda, konuşma, düşünme, iletişim kurmak gibi faaliyetleri aslan sahasına yayılarak ele alacaktır. merkür aslan burcunda fazla objektif olamayabilir. olayları daha ziyade kendi penceresinden ele almak, iletişim kurarken kral/kraliçe gibi davranmak , fikirleri konusunda iddialı ve biraz sabit yaklaşımlar sözkonusu olabilir. konuşulan ve üzerinde sıkça düşünülen konular, aslana dair temalar olabilir. lüks, şaşaa, liderlik, mertebeler, gösteriş, takdir ve beğeni toplamak gibi konularla kafası sıklıkla meşgul olabilir. merkür aslan, iletişim önderliği yapabilir. özellikle de 11. ev konumuyla ; konuştuklarıyla çevreyi etkileyen, düşünceleriyle liderlik yapan, saygı toplayan, takdir gören bir insan olabilir.

MC yi aslan burcunda görüyoruz. aslana dair meslekler; yöneticilik ve sahne odaklı meslekleri öngörebilir. merkürün temsil ettigi iletişimsel, insan ilişkileri, konuşma, zeka ve zihinselliğin öne çıktıgı meslekler de olasılıklar dahilindedir.

merkür, uranüsle temasında fazlaca zeka ve zihinsel hız verecektir. egzantrik bir zeka, sıradışı düşünceler ve eğitimi ele alış biçimi, konuşma biçimi söz konusu olabilir.
plüto teması ile mevcut bilgiler ona hiçbir zaman yeterli gelmez ve bilginin en derinine kadar ulaşmak ister. araştırmacı, sezgisel, söylenenlerin altındaki anlamları sezebilen bir yapı verebilir.

ay; balık burcunda
güneş ve ay arasında başak-balık zıtlığı görüyoruz. bu iyi bir kombinasyondur çünkü kızınız her zaman için, kendini objektif gözlerle eleştirip, eksik noktalarını ayrıştırabilir. farkındalık yaratan bir kombinasyondur. bir tek noktaya kilitlenmeden, olayları farklı biçimleriyle, bir diğer alternatifle ele alabilir. kendisini objektif bir gözle eleştirebilir.
örneğin, melankolik/depresif ve fedakar ay balık potansiyeline fazla eğilim gösterdiginde, güneş başağın mantıklı ve dünyevi enerjisiyle yeniden dengelenebilir. başak konuları ağır bastıgında, ay balık onu maneviyat konusunda güdümleyecektir.
balık ve başak; hizmet, fedakarlık ve adanma odaklı burçlardır. kızınızın da, içsel (ay) ve dışsal/benlik bilinci (güneş) olarak sarmalandıgı bu enerjiler onu aşkınlık, dürüstlük,
çalışkanlık, hizmet, fayda sağlamak ve adanmak konulu kıyılara taşıyabilir.
ay-balık zıtlığı; anne ve babayı birbirinden farklı kişiler olarak ele almasına,(bazen anlaşamayan ve farklı yapılarda olan anne-baba gibi) anne ve babadan öğrendiklerinin birbirinden daha farklı bilgiler olabileceğine işaret edebilir.
mesela ay balık, anneyi kendini feda eden, fedakar anne olarak algılayabilir.
ay balık, hayır diyemeyen, insanları kırmaktan çekinen, biraz alıngan, şefkatli ve utangaç bir yapıda olabilir. kendini iyi hissetmesi için zaman zaman sessizliğe ve inzivaya çekilmeye ihtiyaç duyabilir.düşünceler içindedir. çok kırılgandır. bazen bu kırılganlığını gizlemek için duygularını saklayıp gömebilir.
hassas bir yapısı vardır. sevilmeye, ilgi görmeye, bütünlenmeye muhtaç gibidir. ay balık etkisi, aile ilgili belirsiz ve bulanık hislere de neden olabilir. çocuğun gözünde yerli yerine oturmayan ve aileye has belirsiz bir imaj söz konusu olabilir. uranüsün aya olan dokunuşu da, kök salmakla ve aileye ait hissetmekle ilgili zorluk verebilir.
ay, uranüs etkileşimlerinde aileye has konular en sıradışı şekliyle ele alınır. çocuk tarafından biraz sıradışı olarak gözlemlenen bir aile/anne figürü, aile ile ilgili değişimler, sık taşınmalar, yer değiştirmeler ve hareket, hareketli bir ev, hareketli, tepkisel ve biraz egzantrik bir anne( ay-uranüs,ay-mars) gibi etkiler olabilir.
ay balık, anneyi kendini feda etmiş bir figür olarak algılayabilir demiştik. mars, zıtlığı ile anneyi aynı zamanda biraz dominant, sert, çıkışan biri olarak da görebilir.
belki de çocugun gözünde annenin kendini feda ettigi pozisyona, zaman zaman sinirlenen, baş kaldıran bir yapısı olabilir. bu nedenle de çocuk, anneyi verici, fedakar fakat zaman zaman öfkesi taşan bir karakter olarak algılayabilir.

devam edecek..
'Aprilios' pid='81034' dateline='1272488105 Yazılan:Öncelikle salt yükselen Güneş Terazi potansiyelini ele almakla başlayalım derim: Yükselen Güneş Terazi insanı olarak; ´´ben buradayım´´ sinyalleri veren, dikkatleri rahatlıkla ve özel bi´çaba harcamadan üzerine toplayabilen esintiler yayabilirsin bulunduğun ortama. ´´Ben´´lik bilincin oldukça yüksek olabilir; çünkü yaşama baktığın pencerede-yaşamdan sana yansıyanlar penceresinde (Asc) biricik varlığın (Güneş) parlayan. Cıvıl cıvıl-yaşam sızdıran ve bulaştıran ;) gülmeye her an hazır, sıcakkanlı, kayıtsız kalmanın (bi´şekilde etki alanına girmemenin) zor olduğu, zarif bi´kişisel imajı olası kıldırabilir Aslan soslu Asc Terazi kombinasyonu...aynı zamanda, estetik arayışlarını da mümkün kıldırabilir. Beğenilmek ve takdir toplamak Güneş Terazi´sini güdümleyebilen kavramlardandır çünkü. Asc ile kavuşum ilişkisinde; her daim bakımlı ve şık görünme ihtiyacını akla getirtebilir. Güneş Terazi´si, sanat´a meyilli bi´kişilik profil´i çizer. Yine, Asc ile kavuşum ilişkisine dönecek olursak; sanatsal bi´bakış açısının kapısını açabilir, artistik yaratıcılık potansiyelini olası kıldırabilir. Bu noktada, Neptün bağlantısına selam verelim istiyorum: Neptünyen yükselen Güneş Terazi´si; söz konusu bu potansiyelinin altını çizmiş olabilir. Özellikle; oyunculuk gibi görsel sanatlarda… Uyum ve uzlaşı, Teraziye ilişkin kavramlar arasındadır. Neptün bağlantısı olan yükselen Güneş Terazi´si; başarılı bi´savaş insanı (natal´ın bütününde aksini olumlatabilecek türden görünümler-yerleşimler yoksa şayet) olamayacaktır şüphesiz. Neptün´den, yükselen Güneş Terazi´sine ulaşan mesajlar, Terazi potansiyelini daha naifleştirebilecektir. ´´Savaşma! Seviş!´´ ;) Neptün & Terazi birlikteliği için önemli bi´motto olsa gerek… Gölgeli olarak; yaşamın bi´takım tadsız gerçeklerinden kaçmaya eğilimli bi´kişiliği, kolaylıkla kırılan-alıngan bi´kişiliği, ahenkli bi´yaşam oluşturabilmek uğruna fedakarlıkla dolu bi´yaşam yaratabilecek bi´kişiliği…muhtemel kıldırabilir. Baban ile ilişki bağlarınızda kopukluklar-belirsizlikler ve hayal kırıklıklarını da söz konusu edebilir. On birinci ev yöneticiliğinde Güneş´i görüyoruz. Arkadaşlık ilişkileri, sosyal grup aktiviteleri, evrensel ülküler...konuları, yaşamında büyük harflerle ifade sağlayan olabilir. Bu ve benzeri on birinci ev konularında, özgünlüğünü kullanabilirsin… es geçmeden; Neptün ilişkisi üzerinden yürüyecek olursam; yukarıda ifade etmeye çalıştığım on birinci ev konularında idealist tutumlarını, kolay etkilenebilirliğini ve tekrar´a düşecek olursam; hayal kırıklıklarını düşündürtebilir diyerek, virgülle noktalıyorum.



devam edecek...

Çok teşekkür ederim özel yorumlarını bekliyordum uzun zamandır Aprilios çok mutlu oldum ;)

Söylediklerine tereddütsüz onay veriyorum kesinlikle anlatmışsın çok hoşlandım tabirlerinden gülücük Mutluyum ama keşke neptün bağlantım olmasaymış sorunlardan kaçmak,göz ardı etmek ve herşeyden en ufak sözden,insanlardan herdaim etkilenmek hayatımı çok zorlaştırıyor.
mars başak burcunda;
enerjinin odak noktası başak konuları üzerine olacaktır.çalışma, uğraşı, detay, mükemmeliyet arayışları fazla olabilir.
kavga üslubu eleştirel ve zekicedir. kilit noktaları, detayları yakalayarak karşı tarafı alt edebilir. büyüdükçe gözlemleyip bildirirsiniz,))
mükemmeliyetin ve çalışmanın öneminin hassasiyetle üstünde durup, saatlerce bıkıp usanmadan ince, detaylı konular üzerine çalışabilir.
ilgisini çeken erkek tipi, faydalı, çalışkan, dürüst, dünyaya hayırlı işler yapan, güvenilir, belki biraz memur tipli, sadık bir eş şeklinde olabilir. güvenliğini zedeleyecek, fazla maceracı ilişkileri ve kişileri tercih etmeyecektir bana göre.. güneş ve marsın kavuşumu, onu güçlü, otoriter, saygın, söz sahibi kişilere, belki biraz babasına benzeyen erkeklere yöneltebilir. mars uranüs zıtlığı; zeki, biraz farklı, egzantrik, belki bilimsel yönü olan, hareket halinde, ya da farklı kültürlerden bir eşe çekim duymasına da neden olabilir. plüto karesi ile güçlü, derin, kararlı ve gizemli bir yanı da olabilir seçtigi eşin.

kızınız güneş başak, satürnle kavuşumda bir yengeç venüs kişisi olarak karşı cinse yaklaşımında her zaman için bir adım geride, utangaç, içine kapanık, ciddiyete ve saygıya önem veren, ağır ve oturaklı davranan, hassas, kırılgan, çekinik, kendini kolayca açamayan bir yapıda olabilir.
güvenlik, evlilik, sorumluluk, ciddiyet gibi konular bir ilişkide ekseriyetle üzerinde durdugu konulardan olabilir.
nitekim ay balık kadını da, hülyalı ve kırılgandır. incinmekten, yara almaktan korkar. fedakar, bağımlı, kırılgan ve biraz melankolik bir yapıdadır.

jüpiter, başak burcunda ve 12. ev konularında kızınıza bol keseden verecektir. 12. ev fedakarlık ve adanmanın evidir. nitekim başak da, adanmanın ve hizmetin burcudur.
jüpiter 12. ev ve başak burcunda mükemmel bir sosyal hizmetler kişisi olabilir. belki meslek olarak bu alanı seçmez ama kendi iç dünyasına inmek, iç dünyasındaki
eksikleri ayıklamak, bilinçaltı bağlarını kurmak konusunda jüpiter onu güdümleyecektir. yardımlaşma, insanlara şifa verme (özellikle de 12. ev konuları dahilinde; çaresizler, muhtaçlar vb. gibi ) yönleri olabilir. jüpiter 12. evde, hayatının felsefesini ve gelişme alanını kendi iç bağlantısıyla temasa geçerek sağlar. tanrıya ve dinlere has her şeyi kendi içinde bulmak eğilimindedir. zengin bir içdünyası olur. sessiz bir ortam sağlayarak meditasyon yapmak, bilinçaltıyla bağlantı kurmak, derinliklerini keşfetmek 12. ev jüpitere göredir. başak konularının burada fazlaca dağıtıldıgını görüyoruz. sebat, çalışma, iş, azim, erdem, güvenilirlik, hizmet ve adanmanın hayatında fazlaca yer kaplayan alanlardan olabilme olasılığına dikkat çekebiliriz. inançları konusunda, başak biraz kategorize eden, sınıflayan, inançlarla ilgili düzen ve somut bilgiler arayan bir yapıda olabilir.

4. ev yani aile odaklı konular dikkat çekici. placidus sisteme göre, 4. ev kova burcunda ve uranüs de neptünle beraber bu evde yer alıyor.
üzerinde kollektif baskıyı hissettigi alan ev, kökler ve çekirdekle ilintili 4. ev konuları olabilir. 4. evde yer alan neptün, ailenin etkisi altında kalan, kolay etkilenen, aileye duyarlı bir kişiliktedir. ama aynı zamanda gölge yönler olarak köklerle ve aileyle ilgili belirsizlikler, bulanıklık, ev özlemi, ailede kurtarıcı rolü üstlenmek, aileye duyulan bağımlılık, fedakarlık ve zaaflar da neptünün anlatmak istedigi konulardan olabilir. uranüs hem ay ile birleşimde, hem de 4. ev kasbında yer almakta (placidus sisteme göre)
dolayısıyla eve dair konuların üzerindeki uranüs etkisi çifte vurgu almış bulunuyor. hareketli ev, taşınmalar, erken yaşta evden ayrılma, ailevi konuların sıradışı bir pencereden ele alınması, tam manasıyla yuvaya ait hissedememe, baba evini değil, başka yerleri, mekanları yuva olarak benimsemek gibi hissiyatları beraberinde getirebilir.

tüm burç sisteme göre, 4. evde şiron yer alıyor. şiron bulundugu alanla ilgili sorun, travmalar , deneyim, öğrenme süreçleri ve sonunda işin ehli olup insanlara da öğretmek konularına parmak basar. aileyle ilgili yaralar, sıkıntı ve fedakarlık unsurları söz konusu olabilir. ailede öğreten, kendinden veren, feda eden ve adayan rolü de üstlenebilir.
whole signs sisteme göre 5. evde yer alan neptün, artistik konulara ve sanata yetenek, çocuklara karşı aşırı hassasiyet, manevi ve adanmış bir sevgi alayışı verebilir.

kuzey ay düğümü boğa 8. ev , güney düğüm ise 2. evde ve akrep burcunda. ruhun geldigi, ve problemli oldugu alan akrep burcu konuları dahilinde, ulaşmak istenen nokta ise boğaya has konular dahilinde olacaktır. eksik oldugu noktalar özellikle ceza veren, tahakküm edici, kontrol odaklı, intikamcı ve kaos yaratan olmak gibi akrep temaları olabilir. ulaşmak isteyeceği nokta ise boğanın güvence, sakinlik, huzur ve dinginlik sever sahası olacaktır.
güneydüğümün 2. evde olması, para ve maddi varlıklarla ilgili akrebik yaklaşımları aklıma getirdi. ruhun getirdigi karmalar maddeyle ilgili güç odaklı, kontrollü yaklaşımlar, parayı güç nesnesi olarak görmek gibi konular olabilir. istenen ise maddeyi paylaşmak ve zevk, neşe, keyif odaklı kullanmak, maddi değerlerin fani ve geçici oldugunu keşfetmek olabilir ( kuzey düğüm boğa 8. ev)

plüto 3. evde akrabalar, yakın çevre veya kardeşlerle ilgili sorun verebilir. mesela bu konumdaki kişi akrabalarına çok düşkün olmayabilir, gerçek yüzlerini kolaylıkla algılayabilir, beğenmeyebilir... iletişimde gizlilik, kendini tam olarak açmama, gizem ve saklı olanlar 3. ev plüto ile ilişkilendirilebilir.
derin bir araştırma gücü, iletişim ve öğretmeye has konularda baskınlık ve kontrol, kelimelerin gücünü zaman zaman kötüye kullanmak , ve zaman zaman zehirli, yaralayan bir iletişim sözkonusu olabilir..

satürn, yengeç burcunda yalnız kalmaktan, ve aile kuramamaktan korkar ve güvenliğe inanılmaz önem verir. güvenlik, emniyet gibi konular hayatında fazlaca yer tutar. hayatında yengeç konuları üzerinde yapılanmak isteyebilir. ev, güvenlik, aile kurmak vb. gibi.
aynı zamanda yengece dair konular, satürnün daraltma prensibiyle üzerinde uğraşılan, engeller çıkaran, korkular veren konulardan olabilir..

kızınızın doğum analizini elimden geldigince yapmaya çalıştım sevgili meral abla.. umarım memnun kalmışsınızdır. sorularınız varsa beklerim... gülücük
ay plüto ve mars arasındaki çok önemli t-kareyi eklemeyi unutmuşum. aklımdaydı oysaki, dalmışım.. gülücük
t-karenin ay ve mars zıtlaşması ayağında anne , ev ve yuvaya dair konuların; marsın temsil ettigi savaş ve mücadele konularıyla sürekli bir arada ve birbiriyle çekişme halinde ele alındıgını görüyoruz.
apex gezegen plüto, çekişmenin dışa vurdugu noktadır. nitekim plüto, ilk etapta hiçbir problemi dışa vurmaz. patlayana kadar biriktirir ve sonunda büyük bir zehir ve öfkeyle boşalır.
anne ile ilişkisinde de mücadele, kontrol savaşı ile (mars) öfkeninin gömüklüğü ve sonradan patlaması gibi plüto odaklı temalar sözkonusu olabilir.
kendi içdünyasında da aslında kışkırmaya müsait bir yapısı olsada (ay-mars) plüto onu öfkesini biriktirmek ve içine atmak konusunda güdümleyecektir. fakat daha sonra plüto biriken öfkesini daha şiddetli bir şok dalgasıyla kusmasına neden olabilir. ay-mars-plüto t-karesi kolay bir kombinasyon sayılmaz. herşeyden önce apex gezegen plütonun duygular üzerindeki etkisini çözümlemesi gerekir. bu öfkenin akıtılmayıp saklanması ileride travmaya neden olabilir. mars, patlama emri verirken, plüto sus ve içine at, sonrasında çok daha zehirli biçimde yaralar ve manipüle edersin emri verir. duygular arenası(ay) ile tepkisel (mars) ve içe gömüp sonradan patlamaya yönelik enerjilerin (plüto) dengelenmesi gerekmektredir. merkürün yaptıgı üçgen plüto açısı, duygular üzerindeki plütonik etkinin çözüm ayağı olabilir.
duygularla ilintili iletişim kurmak, sorunlara mantıklı çözümler bulmak, rasyonel aklı kullanmak, ve konuşarak iletişim, mantık/zeka gibi merkür eksenli konular t-kare etkisini çözümlemesinde yardımcı olabilir.
Serenacım emeğine ve yüreğine sağlık ..sen bu kadar yorum yapıp uğraşacaksın ben beğenmeyeceğim..bir anne olarak insan çocuğunun potansiyellerini merak ediyor.
Enn çokta ayın değerlendirmesinde,anne figürü değerlendirmesine sevindim..

\"ay-balık zıtlığı; anne ve babayı birbirinden farklı kişiler olarak ele almasına,(bazen anlaşamayan ve farklı yapılarda olan anne-baba gibi) anne ve babadan öğrendiklerinin birbirinden daha farklı bilgiler olabileceğine işaret edebilir.
mesela ay balık, anneyi kendini feda eden, fedakar anne olarak algılayabilir. \"
\"ay, uranüs etkileşimlerinde aileye has konular en sıradışı şekliyle ele alınır. çocuk tarafından biraz sıradışı olarak gözlemlenen bir aile/anne figürü, aile ile ilgili değişimler, sık taşınmalar, yer değiştirmeler ve hareket, hareketli bir ev, hareketli, tepkisel ve biraz egzantrik bir anne( ay-uranüs,ay-mars) gibi etkiler olabilir.
ay balık, anneyi kendini feda etmiş bir figür olarak algılayabilir demiştik. mars, zıtlığı ile anneyi aynı zamanda biraz dominant, sert, çıkışan biri olarak da görebilir.
belki de çocugun gözünde annenin kendini feda ettigi pozisyona, zaman zaman sinirlenen, baş kaldıran bir yapısı olabilir. bu nedenle de çocuk, anneyi verici, fedakar fakat zaman zaman öfkesi taşan bir karakter olarak algılayabilir\".
bana çocuğuğunun gözüyle sence nasıl görünüyorsun desen bu kadar iyi anlatamazdım..kızım haritasındaki ay-uranüs kavuşumu, bende ay-uranüs-merkür halinde....gerçektende ev ve aile konusnda kendimce yaptığım fedakarlıklar beni çok zaman öfkelendirmiştir.fedakarlık yaparım ama bu zoruma gider.
sık taşınma ,hareketli bir ev,anne babanın farklı karakterde olması vs çok doğru tespitler.4 yılda 3 kere ev taşıyıp,yer değiştiridk.evimiz öyle çok sakin bir eev değildir.
en çokta kızımın gözünde fedakar (her ne kadar öfkesi taşan bir anne olsamda )görmesi içimi rahatlattı.

ve kızımın saturn-venüs kavuşumuna yaptığın yorumlar sevgi konusunda neden hiç doymayan bir yapı sergilediğini gösteriyor..bu konularda kendini he kısıtlanmış hissedecek..

tekrar çok teşekkür ederimm....çok beğendim...
ŞİMDİ SIRADA GİZEM HANIMIN ÇOCUĞU SONRASINDA BEN VARIM SANIRIM YANILIYOR MUYUM ?
TEŞEKÜR EDERİM. BEKLEMEDEYİM gülücük
[img]http://www.cicekciçek2.net/images/kaktus.jpg[/img]

Sevgili kaktüs ...

Öncelikle senden 4-5 gün önce doğumlu bir tercümanla çalıştığımı söylerek başlıcam ...

Çok dili tatlı bir bayan ...Çiti pıtı...yabancı bir ülkede doğmuş...Trye gelmiş....

İşi bu ...bakalım 5 gün fark işte nasıl bir değişim yapmışgülücük

Sana gelecek olursak.....

11.ev güneşi ...Gruplarda yaşayan ..toplum insanı olma ihtimalin yüksek...

Sana hem enerji veren buna rağmen kendi içine döndüren bir yükselene sahipsin...
Yeme konusuna girmeyeceğim...Gurme yada obur olabilirsin farklı yerli tatlar konusunda...

Kendi içinde sabırlı ve sakınlığın altında kırılgan bir potre ilede yer yer sen yüzleşiyorsun...

Kaya gibi bir kalıp ama alınmaya çok müsait..

Sabit fikirlerin satrün ve jüpiter konumları ile desteklenmiştir...

Haritanı alttan yukarı doğru katladığımızda ...

Satrün güneş kavuşmu yada bu hali ile karşıtlığından söz edebiliriz..

Medcezir gibi..

Bazen kederli bir karamsar bir hal ...bazen ise disiplinin tavan yptığı kararlı bir yapı...çatısı...

Atak bir konuşmacı olabilirsin ..diğer insanları hararetinle bu fırtınada tutabilisin..


Lakin yinede kadınlarla ve buna ek erkeklerden aldığın gizli yardımlarla kariyer olanağın güzelleşebilir..

Güneşin almış olduğu kareler senin hayat platformunda...

Ben diyipte aşabileceğin yada ben diyipte girdaba girebileceğin konulara vesile yada engel olmuş olabilir...

Yani güneşin bu şekilde açılar alması ...

Dünya için zorlayıcı olsa bile mistik gelişimin yada bir boğanın değişebilirliğini artırma oranında faydalı olmuştur....

kİşisel hiç bir gezegenin güneşine bu konuda yarenlik etmiyor...

Ama etmese bile ...boğanın yavaş niteliği buna ek yengecin miskinliği ....
Ay yayi ile hareketlendimi bilemiyorum...

Evet demek geliyor içimden...


Bunlara rağmen klasik bir boğa-yengecinden farklın olabilir...


8 EVİN ve jüpiter..

Bilindiği üzre temalar hemen hemen aynı ama önemli oan nasıl ele alındıkları...

Güneşin ve burç olarak konumlanması boğa göre değil ...

Ama 8 evde akılla giden bir insan için çok sır elegeçirilebilir.

Cinsellikle yapılan bir tanımlamada kovaların sexsüel beraberliklerini niçin bende anlam veremedim ama...

Fazlaca seromonik buluyorlarmış....

Yani daha az hormon daha fazla duygu değil ama bütünleşme...Beden değil burada tabilir edilen tabiki..

sana gelirsek..

Senin sekizinci evinde kova burcu ve jüpiter söz konusu...

Korku cinsellik ölüm başkaların paraları toplu paralar..vs büyütülen sorunlar söz konusu olabilir kareden dolayı...

bireysel olrak sadece jüpi konumlamasının orda olduğunu düşünürsekte bu konularda...

senin tavrının akılcı olduğu ve duygu seline kapılmadan buu işlerin içinden çıkabileceğine işaret...

kova konumlaması satrün + uranüs olarak ayrıldığında...ummumiyetle..

Uranüst + satrün etkilerinin ağır basmasını temenli ederim ben...


Bu ikiz kenar ücgen sen , otoriter kişilikler(Aile reisleri) ve senin eşinin yakınların etrafında dönecektir...

Sevgi konusunda umaduğunu bulabiliyormusun bilemiyorum ...

KOÇ venüsü biraz aceleci bulduğunu sanıp yanılan karakter çiziyorsun..

Ama sende bunlara ek olarak... neptün karesi var ...Sana sevginin bol bol daha ciddi bir şey olduğunu hatırlatan insanları gösterebilir..

Yada bunu sen anlayabilirsin...

Daha ciddi daha ne denir önemli vs ...

Ama aydan 120 almış bu etkileri azaindirgemişte olabilir...

plutonun 5 evde olması ...4 sonu annen hayatta mı bilemiyorum yada... başka bir kayıp ..

Zor çocukluk yada babamın erken yaşta senden zorumlu bir şekilde uzaklaşması vs gibi yorumlabilir...

Yabancı ülkelerde çalışma olasılığı ....buna bir hatunun yada sevgi bağının sevile olması olası ...


iLişki türevi gibi bir şeyi kast ediyorum...

bedeninde koruman gereken yerlerin başında... hormon bezlerin ,tiroitedikat etmein ...sinir siteminede...ve uyruk bölgenede...dikkat et..ve karaciğerine

Tatlı dilli kibar biri olabilirsin ......



devam edecek bu gecelik bu kadar ...

Kaktüs

\'BaLiM\' pid=\'81441\' dateline=\'1272751134\ Yazılan:[img]http://www.cicekciçek2.net/images/kaktus.jpg[/img]

Sevgili kaktüs ...

Öncelikle senden 4-5 gün önce doğumlu bir tercümanla çalıştığımı söylerek başlıcam ...

Çok dili tatlı bir bayan ...Çiti pıtı...yabancı bir ülkede doğmuş...Trye gelmiş....

İşi bu ...bakalım 5 gün fark işte nasıl bir değişim yapmışgülücük

Sana gelecek olursak.....

11.ev güneşi ...Gruplarda yaşayan ..toplum insanı olma ihtimalin yüksek...

Sana hem enerji veren buna rağmen kendi içine döndüren bir yükselene sahipsin...
Yeme konusuna girmeyeceğim...Gurme yada obur olabilirsin farklı yerli tatlar konusunda...

Kendi içinde sabırlı ve sakınlığın altında kırılgan bir potre ilede yer yer sen yüzleşiyorsun...

Kaya gibi bir kalıp ama alınmaya çok müsait..

Sabit fikirlerin satrün ve jüpiter konumları ile desteklenmiştir...

Haritanı alttan yukarı doğru katladığımızda ...

Satrün güneş kavuşmu yada bu hali ile karşıtlığından söz edebiliriz..

Medcezir gibi..

Bazen kederli bir karamsar bir hal ...bazen ise disiplinin tavan yptığı kararlı bir yapı...çatısı...

Atak bir konuşmacı olabilirsin ..diğer insanları hararetinle bu fırtınada tutabilisin..


Lakin yinede kadınlarla ve buna ek erkeklerden aldığın gizli yardımlarla kariyer olanağın güzelleşebilir..

Güneşin almış olduğu kareler senin hayat platformunda...

Ben diyipte aşabileceğin yada ben diyipte girdaba girebileceğin konulara vesile yada engel olmuş olabilir...

Yani güneşin bu şekilde açılar alması ...

Dünya için zorlayıcı olsa bile mistik gelişimin yada bir boğanın değişebilirliğini artırma oranında faydalı olmuştur....

kİşisel hiç bir gezegenin güneşine bu konuda yarenlik etmiyor...

Ama etmese bile ...boğanın yavaş niteliği buna ek yengecin miskinliği ....
Ay yayi ile hareketlendimi bilemiyorum...

Evet demek geliyor içimden...


Bunlara rağmen klasik bir boğa-yengecinden farklın olabilir...


8 EVİN ve jüpiter..

Bilindiği üzre temalar hemen hemen aynı ama önemli oan nasıl ele alındıkları...

Güneşin ve burç olarak konumlanması boğa göre değil ...

Ama 8 evde akılla giden bir insan için çok sır elegeçirilebilir.

Cinsellikle yapılan bir tanımlamada kovaların sexsüel beraberliklerini niçin bende anlam veremedim ama...

Fazlaca seromonik buluyorlarmış....

Yani daha az hormon daha fazla duygu değil ama bütünleşme...Beden değil burada tabilir edilen tabiki..

sana gelirsek..

Senin sekizinci evinde kova burcu ve jüpiter söz konusu...

Korku cinsellik ölüm başkaların paraları toplu paralar..vs büyütülen sorunlar söz konusu olabilir kareden dolayı...

bireysel olrak sadece jüpi konumlamasının orda olduğunu düşünürsekte bu konularda...

senin tavrının akılcı olduğu ve duygu seline kapılmadan buu işlerin içinden çıkabileceğine işaret...

kova konumlaması satrün + uranüs olarak ayrıldığında...ummumiyetle..

Uranüst + satrün etkilerinin ağır basmasını temenli ederim ben...


Bu ikiz kenar ücgen sen , otoriter kişilikler(Aile reisleri) ve senin eşinin yakınların etrafında dönecektir...

Sevgi konusunda umaduğunu bulabiliyormusun bilemiyorum ...

KOÇ venüsü biraz aceleci bulduğunu sanıp yanılan karakter çiziyorsun..

Ama sende bunlara ek olarak... neptün karesi var ...Sana sevginin bol bol daha ciddi bir şey olduğunu hatırlatan insanları gösterebilir..

Yada bunu sen anlayabilirsin...

Daha ciddi daha ne denir önemli vs ...

Ama aydan 120 almış bu etkileri azaindirgemişte olabilir...

plutonun 5 evde olması ...4 sonu annen hayatta mı bilemiyorum yada... başka bir kayıp ..

Zor çocukluk yada babamın erken yaşta senden zorumlu bir şekilde uzaklaşması vs gibi yorumlabilir...

Yabancı ülkelerde çalışma olasılığı ....buna bir hatunun yada sevgi bağının sevile olması olası ...


iLişki türevi gibi bir şeyi kast ediyorum...

bedeninde koruman gereken yerlerin başında... hormon bezlerin ,tiroitedikat etmein ...sinir siteminede...ve uyruk bölgenede...dikkat et..ve karaciğerine

Tatlı dilli kibar biri olabilirsin ......



devam edecek bu gecelik bu kadar ...

Emek verip, zaman harcadığın için teşekkur ederim Balim...Resim on numara:D Şu anki yorumlarına cevaben......
11. evin sadece arkadaş grubu ile sosyal ilişkilerim iyidir. Pek toplum insanı değilim açıkcası.. hatta anti sosyalim desem yeridir.. En sevmediğim şey misafirliğe, düğüne cenazeye, kalabalık yerlere gitmek. Tanımadığım insanların olduğu gruplara girerim sadece(tanıyınca,yakınlık kurnca ordanda soğurum ama.)

Yeme konusundada sanıldığının aksine ne boğaya benziyorum ne yengece.. Yemek seçmem bu doğru ama oburluk, gurmelik yok bende..
Hatta Zayıfım.. Merkur asc karesinden olabilir diye düşünüyorum..
Alınganım bu doğru, ama belli etmem pek. Yada ole sanıyorum..

Neşem yerindeyken çok canlı. ateşli,coşkulu,el kol hareketleriyle destekligülücük konuşurum ama karamsarlık çokunce mıy mıy
8. ev ve jupi konularında haklısın...
Akıllı duşunene kadar deli dereyi geçiyor maleseff......
Gnelde sevilen birisiyim diyebilirim.... Tanıyan kişi beni sever.. Hatta ya dışardan boyle gozukmuyosun diyorlar.

Zor cocukluk değilde sorumluluk yuklenen cocukluk desek daha iyi olur.
Anne,baba hayatta çok şukur,..
Guzel tesbit etmişsin balim babam gemilerde çalışyordu 18 yıldır.(Yurtdışı)
Bende şimdi nasıpse bi kaç ay içinde gemiye gitcem verygood

Devamını sabırsızlıkla bekliyorum......
Referans Adresler