Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
\'ateskızı\' pid=\'79723\' dateline=\'1271109582\ Yazılan:
' pid=' dateline= Yazılan:
ateskızı Yazılan:ben de bi doğum haritası yorumu alabilir miyim vakti zamanı geldiğinde?

ateskızı, haritanı değerlendirmeye çalışacağım ama biraz zaman alabilir belirtmek isterim. bir çok harita var şu anda elimde, bu nedenle bir kaç haftayı bulabilirverygood astrozoomun haritaları ben de açılmıyor. doğum bilgilerini bana özel mesaj yoluyla yollayabilir misin verygood
sevgili serena yorumunun devamını bekliyorum ellerine sağlık teşekkürler
sevgili engül ,

10. ev terazi burcunda, terazi ve venüs odaklı meslekleri öngörebilir. sanat, kadınlar, güzellik sektörü, estetiğe dayalı meslekler oldugu kadar denge ve diplomasi unsurunun hakim oldugu, hukuk, diplomasi tabanlı işler de olabilir. ikili dengeyi anlatan terazi burcu, ortaklıklara da olanak sağlayabilir.
çalışma evi olan 6. evin de venüs yönetimindeki boğa burcunda olması bana bir kez daha venüsyen meslekleri çağrıştırdı.

merkür ve marsın mc ile kavuşumunu görüyoruz. mars konuları dahilinde, mesleğinde söz sahibi olmak için belirgin bir mücadele ve çaba gösterebileceğini söyleyebiliriz.mars ; mesleğine hız, aktiflik, tez canlılık, başarma arzusu, hırs, mücadele etmek gibi etkilere neden oldugu kadar, marsın ifade ettigi türden yoğun efor gerektiren, canlı, yönetmek/idare etmek tabanlı ve tansiyonu yüksek bir iş alanı olabilir bu.

merkür mc noktasıyla birleşiminde, kendini merküri yönlerle ifade etmeni gerektiren işleri öngörebilir. düşünme, yazma, iletişim trafigi, halkla ilişkiler, insan ilişkileri, haberleşme, bilgi aktarımı gibi öğeler burada yer alabilir.

mesleğin 11. ev konuları dahilinde ve ekip çalışmaları, insan grupları bünyesinde bir iş olabilir.

evlilik konusunu senin de istedigin üzere biraz daha yakın mercek altında inceleyelim..

ben haritayı whole signs sistemine göre değerlendirdim. whole signs sisteme göre ortaklık ve evlilikleri anlatan 7. ev ikizler burcunda. yer alıyor. iletişim, haberleşme, bilgi aktarma, öğrenme/öğretme konularının altı çizili olduğu ilişkilere çekilmen olasıdır. beynini besleyen ilişkiler, ilişkilerde çok yönlülük, yoğun bir iletişim trafigi ve partnerinle düşünsel alışveriş istegi sözkonusu olabilir.
şunu da belirtmekte fayda var, 7. evlere düşen ikizler, balık gibi burçlar çift karakterli burçlar oldukları için birden fazla evlilik ve çokça ilişki de verebiliyor..
yönetici gezegen merkür 11. evde yer alıyor. sosyal gruplar arasından bu kişiyi tanıman olasıdır. aynı zamanda sosyalliğin ve arkadaşlık faktörünün fazlaca hissedildgi bir ilişki/evlilik kavramları da söz konusu olabilir.

merkür; mars ile kavuşum halinde, tansiyonu yüksek ve hareketli, tartışmalara açık bir kişiyi/ilişkileri ifade edebilir. ani başlangıçlar, bitişler, anlık reaksiyonların, kavgaların sinyali olabilir.
ilişki ortağının mars karakteri de taşıyan , yani ; seni yönlendiren, atak, cesur, belki biraz kavgacı , mücadele ruhlu, savaşçı bir karakter olması ihtimaller dahilinde..

yönetici gezegeni mc ile de kavuşumda görüyoruz.placidus haritanda da benzer etkileşimler var. bu kişiyle aranda iş bağlantılarının bulunması, birlikte iş yapmak, iş ortamından birisi olması ihtimallerini kuvvetlendiriyor.

aşk ilişkilerimiz ve cinsellik hakkında ipuçları veren 5. ev hakkında da biraz yorum yapmak istiyorum. 5. ev koç burcunda, ilişkilerinde benmerkezcilik, genellikle kendi isteklerin doğrultusunda hareket etmek istemek ve yönetme arzusu verebilir. bu konuya nacizane, dikkat etmeni öneririm.

aşk ve ilişkileri temsil eden her iki ev olan 7. ev ve 5. ev yöneticilerinin (merkür ve mars) kavuşum yapması ; iletişimsel temponun yoğun oldugu, sözlü tartışmalara açık bir ilişki/evlilik potansiyeline dikkat çekiyor olabilir.

evlilik hakkında bir kaç yorum da placidus sisteme göre yapmak istiyorum;

yükselen yöneticisi jüpiterin 7. evde konumlanması, genişlemek istenen alanın ortaklıklar kurmak ve evlilik arenası oldugunu ifade edebilir. daha öncede söyledigimiz gibi jüpiterin yengeç burcunda olması, aile ve yuva konusunda açılmak istemenin ifadesi ve vurgusu olabilir.
7. ev yengeç burcunda, evlilik ve yuva kurma odaklı ilişkilere çekilmene, ilişki arkadaşını da \' bu kişiyle evlenebilir myiz ? \' şeklinde değerlendirmene neden olabilir. çünkü sana göre ilişki demek yuva, aile , çocuklar demektir ,))

7. evde yer alan jüpiter, yabancı uyruklu eş, ilişkilerde şans faktörü, ilişkiler sayesinde büyüyüp genişleme olanağına imkan tanıyabilir. eşin maddi durumu iyi biri olabilir. 10. evle bağlantı halinde, yine tüm burç sistemde yaptıgımız yorumun bir benzeri olarak, eş ve iş ilişkilerinin bir arada harmanlanmasını bir kez daha gündeme getiriyor.

jüpiterin; satürn, neptün ve uranüsle olan sert bağlantısı gölge yönleriyle bir takım sıkıntı, belirsizlik, hayalkırıklığı ve engellemeleri öngörebilir.
ama bu da yine senin yönelimin ve düşünme şeklinle ortaya çıkan bir etkidir. yoksa kader budur, bu böyle olacaktır diyemeyiz.

şöyleki ; ortaklık evine düşen gezenin sert neptün bağlantısı,ilişkiler bazında birtakım hayalkırıklığı ve belirsizliği ifade ediyorsa ,
bu senin ilişkiler konusunda fazla hassas, duygusal yapın, erişilmesi zor beklentiler ve pembe hayaller kurmak gibi neptünyen yönelimlerinin karşılanamaması sonucu yaşanacak bir hayalkırıklığı olabilir. bir evlilikten gerçek olamayacak kadar çok şey beklemek sonucu, hayallerle gerçeklerin örtüşmemesi sonucu yaşanacak bir durum olabilir. astroloji bu noktada bizi uyarır. yani etki-tepki kanunu uyarınca,düşünme biçimini değiştirirsen, olumsuzluk da yaşamazsın.

aslan burcu da 7. evin az bir bölümünü kapsıyor. kuvvetli, yönetici pozisyonunda bir eş manasını taşıyabilir. yönetici gezegenin güneş olması,ve 7. evdeki bir diğer burç olan yengeçin yöneticisi ay ile kavuşum halinde olması , hayat arkadaşı kavramının, ilişkiler arenasının senin için duygusal bir ihtiyaç olması , ilişkilerin hayatında oldukça önemli biçimde yer tutması olarak yorumlayabiliriz..

evlilikle ilgili bir kaç transit yorumu da yapıp noktalayacağım...verygood
engül ;

transitlerine şöyle bir göz attıgımda jüpiter ve uranüsü 4. evde görüyorum. bilemiyorum ev ya da aile ilgili ani değişiklier, yer değiştirmeler, mevcut durumun değişikliğe uğraması gibi etkenler oldu mu ?
uranüs 4. evde yuva ile ilgili değişim ve hareket istegi verebilir. jüpiter 4. evde yine aileye has konularda açılma, genişleme, aile kurma ve büyüme istegi vermiş olabilir sana..
jüpiter koç burcuna geçip 5. evine girdiğinde aşkla ilgili hoş ve eğlenceli zamanlara, aşık olmaya işaret edebilir.

o esnada venüsün de jüpiterle hoş bir üçgen açı meydana getirecek ve bu da aşk konularında şans, ve iyicil fırsatlar sunabilir.

satürn tekrar terazi burcuna döndükten sonra 5 ve 7. ev yöneticileriyle kavuşum yapacak. yani aşk ilişkilerinin satürn enerjisi altında şekillenebilir diyebiliriz.
bu da ilişkilerde ciddi adımlar atmak, evlilik konusunun gündeme gelmesi gibi bir etki verebilir.
ama yine de bu evlerle direkt ilişki içinde değil, evlerin yöneticileriyle temas kuracak. o nedenle bu değerlendirmemden çok emin oldugumu söyleyemem..
ihtimal diyelim sadece..

solar haritanı inceledigimde, yükselen gezegeni kova olarak görüyoruz ve yönetici gezegenin 2. evde, jüpiterle kavuşum yapması nedeniyle bu sene enerjini daha ziyade maddi gücünü kazanmak üzere harcayabilirsin. maddi konular sıkça aklını meşgul edebilir.
solar haritada ay da 7. evde yer alıyor, ilişkiler adına güzel , bir insan tarafından korunup kollanma, himaye, karşılıklı şefkatin yoğun oldugu bir ilişkiden söz edilebilir. solar haritanda 5. evin, natal 7. eve düşmesi de yine akla ilişki, ortaklıklar, romantizm ve evlilik kavramının gündeme gelebileceği bir seneyi getiriyor..

benden bu kadar sevgili engül.. sormak istedigin ve ya merak ettigin herhangi bir şey var mı ?
Öncelikle oluşmuş çifte vurgudan dolayı; Şironyen Mars Başak hakkında bi´şeyler tıngırdatayım ;) isterim: Mars, cesaret ve enerji kanallarımızla ilgili, bildiğin üzere. Mars Başak´ı olman, analiz, hizmet, dakiklik, pratiklik, eleştiri…gerektiren konularda enerji kapasitenin yetebilirliğini işaret eden. Şironyen Mars´ın Asc evinde bulunması, yaşam´a baktığın pencereye ve senin o pencereden yaşam´a yansıyış şekline, Başak´lığın üst sınırlarını taşımış olabilir. Muhtemelleştirirsek; fiziğine ve sağlığına ilişkin konular (kilon, yediklerin-içtiklerin, giydiklerin, makyaj ve saç stilin vb.) hatta ve hatta detayları üzerine oldukça titiz ve seçici davranan olabilirsin. İlgili konularda ´´mükemmel´´i yakalama arayışların olabilir. Eleştirel, mantıksal, tertipli, planlı-programlı vb. özellikler ile birlikte anılan kişisel bi´imaj oluşturma ve uyandırma potansiyelini de ileteyim. Sekizinci ev yöneticisinin, Asc evinde yer alması; gizli-kapaklı kalmış konular, ölüm-ölümle ilgili kavramlar, cinsellik ve transformasyon…gibi metalar üzerine odaklanmanı sağlayabilir. Bu odak listesine; iletişim, haberleşmeye ve bilgiyi almaya dair tüm olanaklar, yakın çevre ilişkilerin vb. uzantıları da dahil edebiliriz. -üçüncü ev klasik yöneticisi Mars, Asc evinde-
Şironyen Mars aynı zamanda çekim duyabileceğin erkek prototipi hakkında da bi´şeyler söyleyebilecektir: En az senin kadar temiz ve titiz, detaylara önem veren, sorumluluk duygusu gelişkin ve elinden her iş gelen ;) diğer bi´deyişle her işi bi´şekilde kotarabilme yetisine sahip birisi, potansiyel ´´gönülçelen´´in olabilir. Bu arada; Şiron´un ´´hem yara hem de yara bandı´´ olma fonksiyonelliğinin, Marsiyen (yaşamındaki erkek imgesi, kendini ortaya koyma, girişimcilik, liderlik...) uzantılarda yaşam alanı bulma olasılığını da ekleyeyim.




devam edecek...
süpersin serena çok teşekkürler yüreğine sağlık
merhaba benim doğum günüm 18 kasım 1984 , doğum saatim 00:15 haritamı yorumlarsanız çok teşekkür ederim.
\'reqforadrm\' pid=\'79857\' dateline=\'1271290051\ Yazılan:merhaba benim doğum günüm 18 kasım 1984 , doğum saatim 00:15 haritamı yorumlarsanız çok teşekkür ederim.

hoşgeldin reqforadrm yeni üyelerimize direkt harita analizi yapamıyoruz maalesef sen ufak ufak sorular sorarsan yanıtsız kalmayacaktır sevgiler =)
' pid=' dateline= Yazılan:Öncelikle oluşmuş çifte vurgudan dolayı; Şironyen Mars Başak hakkında bi´şeyler tıngırdatayım ;) isterim: Mars, cesaret ve enerji kanallarımızla ilgili, bildiğin üzere. Mars Başak´ı olman, analiz, hizmet, dakiklik, pratiklik, eleştiri…gerektiren konularda enerji kapasitenin yetebilirliğini işaret eden. Şironyen Mars´ın Asc evinde bulunması, yaşam´a baktığın pencereye ve senin o pencereden yaşam´a yansıyış şekline, Başak´lığın üst sınırlarını taşımış olabilir. Muhtemelleştirirsek; fiziğine ve sağlığına ilişkin konular (kilon, yediklerin-içtiklerin, giydiklerin, makyaj ve saç stilin vb.) hatta ve hatta detayları üzerine oldukça titiz ve seçici davranan olabilirsin. İlgili konularda ´´mükemmel´´i yakalama arayışların olabilir. Eleştirel, mantıksal, tertipli, planlı-programlı vb. özellikler ile birlikte anılan kişisel bi´imaj oluşturma ve uyandırma potansiyelini de ileteyim. Sekizinci ev yöneticisinin, Asc evinde yer alması; gizli-kapaklı kalmış konular, ölüm-ölümle ilgili kavramlar, cinsellik ve transformasyon…gibi metalar üzerine odaklanmanı sağlayabilir. Bu odak listesine; iletişim, haberleşmeye ve bilgiyi almaya dair tüm olanaklar, yakın çevre ilişkilerin vb. uzantıları da dahil edebiliriz. -üçüncü ev klasik yöneticisi Mars, Asc evinde-
Şironyen Mars aynı zamanda çekim duyabileceğin erkek prototipi hakkında da bi´şeyler söyleyebilecektir: En az senin kadar temiz ve titiz, detaylara önem veren, sorumluluk duygusu gelişkin ve elinden her iş gelen ;) diğer bi´deyişle her işi bi´şekilde kotarabilme yetisine sahip birisi, potansiyel ´´gönülçelen´´in olabilir. Bu arada; Şiron´un ´´hem yara hem de yara bandı´´ olma fonksiyonelliğinin, Marsiyen (yaşamındaki erkek imgesi, kendini ortaya koyma, girişimcilik, liderlik...) uzantılarda yaşam alanı bulma olasılığını da ekleyeyim.




devam edecek...

aprilios çok güzel tespitler bunlar görüntüyle ilgili takıntı,titizlik doğru olucaktır ilk diyet yaptığım zmnlar sanırım 11 yaşındaydım makara şimdi biraz törpülüyorum kendimi mars başağın 1.ev de olması sebebiyle en çok kendimle uğraşırım en acımasız eleştiriyi kendime yaparım her zmn,gönülçelen mevzusuna gelincede sorumluluk sahibi,işini gücünü seven,en azından bişeye tutkuyla bağlı biri ilgimi oldukça çeker

devamını sabırsızlıkla bekliyorum sevgiler gülücük


aprilios sonradan aklıma geldi mars-şiron-neptün t karesi var haritamda bunun için ne gibi bir yorumun olur merak ettim
laja çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Bu arada dürüst olmak gerekirse astroloji konusuna meraklıyım ama çok fazla bir bilgim de yok. o yüzden yardımınıza tekrar teşekkür ederim. bu arada evet sanırım alaycı bir tavrım var. gülücük
Referans Adresler