Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
acmiyam Yazılan:teşekkür ederim ayşecim bazıları dısında hepsi dogru kıskanç hiç degil hırsda yok  dısardan bakıldıgında soguk biri ama sessiz asırı rahat söledigin gibi ben dominant iş aşkıyla dolu ama suan işten ayrıldı zamanında iş ortagı tarafından dolandırılmıs onlarda dogru yani kıskançlık insanları degiştirmekte yoktur oldugu gibi kabul eder asla kavgacı degildir ben kavga ederken hiç seslenmez bu beni daha cok deli eder

canım ilk başta söylediğim ateş ve su elementi eksikliğinin sebep verdiği bir şey bu.kişi bu eksikle yaşar yada ihtiyacı olan eksikliği gidermekte abartılı tavırlar sergiler.ve ayşe ler genelde dominant oluyor demekkihımmmelek
özür dilerim
yezda Yazılan:Olumlu Özellikler: Duygusal, Sevgi dolu, Hisleri kuvvetli, İmajinatif, Akıllı, Dikkatli, Koruyucu ve sempatik.

Olumsuz özellikler: Değişken, Karamsar, Aşırı duygusal, Alıngan, Bağımlı.

Güneş yengeç burcunda iken doğmuşsunuz. Yengeç için en önemli şey ailesi ve evidir. Onlarla birlikte olmayı ve sahip çıkmayı çok severler. Ailelerinin güvende ve mutlu olması için yapılacak hiçbir fedakarlık asla gözlerinde büyük sayılmaz. Oldukça kibar ve paylaşımcıdırlar. Bazen çok karamsar, hatta asık yüzlüdürler. Onları bu durumdan kurtarmanın en iyi yolu ailesi ile ilgilenmeleridir.

Yengeçler genelde işlerin kendi yolunda akmasını severler. Aşağılamalardan ve hakaretlerden çok çabuk incinirler. İncitici bir durumda kendilerini hemen geri çekerler. Cepheleşmelere karşıdırlar ve asla karşısındakileri incitecek bir intikam arayışına girmezler. Yengeçler çok şefkatlidir ve sevgilerini rahatlıkla başkalarına gösterirler. Başkalarının sorunlarını çözmek için bazen kendi sorunlarını dahi bir kenara bırakırlar. Hisleri çok kuvvetli olduğundan dolayı başkalarının incineceği sözleri iyi bilirler ve buna göre konuşurlar. Çok iyi bir konuşmacıdırlar ve zor durumda olanlara birkaç cümle ile yardımcı olabilirler.

Genel olarak, Yengeçler çok girişkendir. Ailesi ve arkadaşları ile sosyal ilişkiler kurmayı çok severler. İçgüdüsel olarak çevresindekileri kollamaya ihtiyaç duyarlar.

Sizin için her şey sizin bakış açınız ile sınırlı. Fikirlerinizi etrafınızda bulunan insanlar ile paylaşmayı çok seviyorsunuz fakat dinleme konusunda okadar başarılı sayılmazsınız.

Ay İkizler Burcunda
Astrolojide Güneş'ten sonra Ay ikinci önemli faktördür. Doğum haritasında Ay'ın konumu kişinin duygularını hislerini bilinçaltını sembolize eder.

Aileleriyle alakaları yakindir. Kitaplara ve iletişim araçlarına meraklıdırlar. Çoğunlukla çifte fikirler arasında bocalarlar. Güzel konuşurlar ve gezmeye bayılırlar. Sik sik kısa seyahat/er yaparlar. islerini ve evlerini değiştirmeye meyillidirler. Karakter yapıları oldukça huzursuzdur.

Merkür Yengeç Burcunda
Kişinin doğum haritasındaki Merkür şahsın fikir yapısını, zekasını, entellektüelitesini, haberleşmelerini sembolize eder.

Duygu yüklü, kolay etkilenen bir zihni vardır. Geçmişte yaşananlar onu sürekli meşgul edebilir. Hafızası güçlüdür. Yetenekli bir öykü anlatıcısı olabilir. Empati gücü yüksektir, bu yüzden psikolojik danışmanlık ona uygun olabilir. Büyük riskler almayı sevmez.

Düşündüğünü açıkça dile getirebilen ve biraz da dışa dönük yapınız sayesinde tartışmalarda karşınızdakine göre size büyük avantajlar sağlayabilir. Analitik düşünme beceriniz diğerlerinin ne düşündüklerini ve ne yapacaklarını önceden tahmin etmenize olanak tanıyor. Düşünce ve konuşma becerileri gerektiren dallarda size oldukça uygun çünkü oldukça başarılı bir konuşmacı olmak için tüm doğal yeteneklere sahipsiniz.

Venüs Aslan Burcunda
Venüs'ün doğum haritasındaki konumu kişinin sevgi yaşamını, güzelliği, ince duyguları, lüksü, sana ve para pulu simgeler. Dişi özelliklere sahiptir. Kişinin cinselliğini dile getirir. Ayrıca Venüs güzel sanatlar ve evcil hayvanları da içerir. Erkek yıldız haritasında kişinin idealindeki kadının niteliklerini belirler. Sağlık açısından, bogaz, ense ve böbrekleri yönetir. Venüs'ün olumlu özellikleri nezaket, incelik ve zariflik, anlayış, güzelliğe değer verme olumsuz özellikleri ise tembellik, kararsızlık, aşırı romantizm ve zayıf arzulardır. Venüs Boğa ve terazi burçlarının yöneticisidir. Balık'ta yükselir. Basak burcunda güçsüz,Akrep burcunda ise zayıftır. Venüs'ün konumu kişinin fizik yapısındaki güzelliği de belirler.

Karşı cinsin çok kolay ilgisini çekerler. Lüksten ve gösterişten büyük zevk alırlar. anlatım yetenekleri çok güçlüdür. Her türlü cinsel heyecandan hoşlanırlar. Duygusal ilişkileri kötüdür ama her seferinde de bütün kalpleriyle severler. Her ask onların hayatlarının aşkıdır. Sevdikleri kişileri hoşnut etmeyi iyi bilirler.

Venus Trine Saturn
Şıpsevdi birisi değilsiniz ve ilk görüşte aşk size göre değildir. Karşınızdaki kişinin karakterinin size uygun olup olmadığını anlayana kadar aşık olmazsınız, aşkı ciddiye alırsınız. Anlamsız ve kıs süreli flörtler asla ilginizi çekmez. İstediğiniz şey için beklenin, her şeyi güçlendirdiğine inanırsınız.

Venus Trine Neptune
Oldukça idealistik bir ilişki anlayışınız var. Kimsenin mükemmel olmadığının farkında olduğunuzdan dolayı partnerinizi buna göre değerlendirirsiniz. İlişkide genellikle veren taraf sizsiniz ve bu sizi mutlu eder. Genellikle güçlü sanatsal yönü olan insanlar ilginizi çeker.

Venus  Trine Pluto
Duygularınızın yoğunluğu insanları ya kendinize çekiyor ya da sizden uzaklaşmalarına sebep oluyor. Bazı insanlar ise bunu tamamen can sıkıcı buluyor. Bunların yanı sıra cinsel açıdan oldukça çekici bulunuyorsunuz. Bazen işleri idare etmek için hileye başvuruyorsunuz.



Mars Yengeç Burcunda
Yıldız haritasında Mars fiziksel gücü, enerjiyi sembolize eder. Fiziksel zevkler, hareketlilik, cesaret, kavgacılık ve beden çalışmalar Mars'ın içerdiği konulardır. Kazalar, yangınlar, kesici aletler, cinayetler hep Mars'a bağlıdır. Ayrıca kadın haritasında Mars kişinin idealindeki erkek yapısını da dile getirir. Bedensel açıdan cinselliğe de idarecilik eder. Erkeksi bir planettir. Yapıcı bir Mars kişiler için enerji dolu ve olumludur. Kötü konumdaki ve kötü açıları olan bir Mars ise çok yıkıcıdır. Mars Koç ve Akrep burçlarının yöneticisidir. Sağlık açısından ise kas sistemini, kandaki al yuvarları ve sempatik sinir sistemini idare eder. Mars Oğlak burcunda yükselir. terazide güçsüz, yengeçte ise zayıftır. Olumlu tarafları liderlik, özgürlük aşkı, haksızlığa karşılık, direkt ve açık yaklaşımlar olumsuz tarafları ise saldırganlık, zalimlik, delicesine cesaretlilik, bencillik, acelecilik, kavgacılık ve taşkınca cinselliktir.

Çalışkan, çeşitli tutkuları olan kimselerdir. Mantıklılıktan çok duygusaldırlar. Çabuk darılırlar. Ailelerine ve evlerine düşkündürler. sezgileri de güçlüdür. Ruhsal yapıları oldukça karışıktır. Mide yapıları hassas olur. Diğer insanların hislerine hitap etmeyi iyi bilirler.



Jüpiter Yay Burcunda
Jüpiter, evrenin hangi alanlarda sizin yanınızda olduğunu gösterir.

Jüpiter için iyi bir konumdur. Hayatta kendini geçindirebilecek serveti kazanırlar. Değişik tiplerdeki insanlarla tanışıp konuşmaktan zevk alırlar. Sakacı olurlar. Keskin zekaları vardır. Sezgileri de güçlüdür.


Jupiter kavuşum Uranus
Hayattaki hedeflerinizi ve amaçlarınızı gerçekleştirirken içinde bulunduğunuz pozitif yaklaşım sayesinde en zorlu zamanlarınızda bile hayatı bir oyun gibi görebiliyorsunuz. Hemen her şeyden tat almayı bilen ve her şeyi eğlenceye çevirebilen bir insansınız.



Satürn Terazi Burcunda
Doğum haritasında Satürn sınırlayıcı gücü, sorumluluğu, disiplini sabrı sembolize eder. Çeşitli kısıtlamalar, engeller, ölçülülükler hep Satürn'ün idaresi altındadır. içe kapanmaları, depresyonları, bahtsızlığı da içerir.

Sanatçı ve politikacılar için iyi bir konumdur. Dengelidirler. Satürn Terazide yükselir. İş ve eş ilişkileri de değişimlerle doludur. Genellikle zıt cinslerden bu kişilere bazı zararlar gelir. Haksızlığa tahammül edemez ve başkalarının hakları içinde mücadele verirler. Bilimsel tiplerdir.


Saturn Sextile  Trine Neptune
Diğer insanların içtenliğini ve içsel motivasyonlarını oldukça hızlı ve doğru biçimde anlayabiliyorsunuz ancak, insanların sizden uzaklaşmasını yanlış yargılayarak bunu özgürlüğünüzün genişliğine yorabiliyorsunuz.

Satürn - Pluto Kavuşumu
Gözlerin çok fazla üzerinizde olmasından hoşlanmıyorsunuz. Etrafınızda bulunan insanların davranışlarından anlamlar çıkarmaya çalışıp bu davranışları sürekl bazı nedenlere bağlıyorsunuz. Yanlış anlaşılabileceğiniz endişesi ile çoğunlukla düşüncelerinizi ve duygularınızı paylaşmaktan çekinirsiniz.



Neptün Yay Burcunda
Doğum haritasındaki Neptün sezgileri, ilhamları, rüyaları, hayal gücünü, hayalleri simgeler. Ayrıca ilaçları, zehirlenmeleri, uyuşturucu maddeleri, bilinçaltını, gizli kalmış duyguları yönetir. Şiir, dans artistik ve dini ilhamlar, mistik duygular hep Neptün'e bağlıdır.

Çok güçlü sezgileri vardır. Ruhsal denemeler ve doğaüstü konulara eğilimlidirler. Gizlilikleri açığa çıkartmaktan hoşlanırlar. Toplumsal yaşantılarında yanlış şeyleri açığa çıkartmak için çaba sarfederler. Seyahati sever, hareketli yasarlar. Kötü açılarla yabancı ülkelere yaptıkları gezilerden bazı zararlar görürler.


Neptune Trine Pluto
Derin bir spritüel uyanışın yükseldiği bir periyotta doğmuşsunuz. Bu grubun insanları kendi spritüel enerjilerini keşfetme arzusu içindedirler.


Öncelikle çok teşekkür ediyorum sevgili Yezda bu arada beni eleştiren arkadaşlardan da af diliyorum bu kadar tepki alacağımı bilsem böyle bir mesaj yazmazdım haklısınız herkesin bir hayatı olduğunu unuttum kusura bakmayın...
özür dilerim
özür dilemene gerek yok tulido , için rahat olsun.

şunu bilmeni isterimki , müsait oldukça katılımda bulunmaya devam edersen ileriki haftalarda detaylı başka yorumlarda gelecektir ;)
ay_se Yazılan:
acmiyam Yazılan:teşekkür ederim ayşecim bazıları dısında hepsi dogru kıskanç hiç degil hırsda yok  dısardan bakıldıgında soguk biri ama sessiz asırı rahat söledigin gibi ben dominant iş aşkıyla dolu ama suan işten ayrıldı zamanında iş ortagı tarafından dolandırılmıs onlarda dogru yani kıskançlık insanları degiştirmekte yoktur oldugu gibi kabul eder asla kavgacı degildir ben kavga ederken hiç seslenmez bu beni daha cok deli eder

canım ilk başta söylediğim ateş ve su elementi eksikliğinin sebep verdiği bir şey bu.kişi bu eksikle yaşar yada ihtiyacı olan eksikliği gidermekte abartılı tavırlar sergiler.ve ayşe ler genelde dominant oluyor demekkihımmmelek
evet genelde dominant oluyor katılıyorum sana demek sende ölesin konustukca baska ortak noktalarda buluyoruz
Benim haritamıda yorumlayabilir misiniz arkadaşlar haritamı çıkartmak için beyhan yardımcı olmuştu üyelerin doğum haritaları kısmında var ne zaman isterseniz yorulayabilirsiniz acelem yok.
nadya Yazılan:Benim haritamıda yorumlayabilir misiniz arkadaşlar haritamı çıkartmak için beyhan yardımcı olmuştu üyelerin doğum haritaları kısmında var ne zaman isterseniz yorulayabilirsiniz acelem yok.

selam nadya ; forumumuzun analizlerle ilgili kurmuş olduğumuz sistemimizi şu linkten okuyabilirsin
http://www.astrosohbet.com/showthread.php?tid=2257

sabırlı olursan ilerleyen zamanlarda detaylı yorumlar gelecektir. şimdi ise haritanda merak ettiğin konularla ilgili soruların varsa kısa cevaplar vermeye çalışacağız ok
burası bir-iki gün içinde dolacak ;)
Yıldırım Yazılan:burası bir-iki gün içinde dolacak ;)

Ben şu yazıyı yazmayı özlemişim valla Yıldırımgülücük)

Aquar

Yıldırım Yazılan:burası bir-iki gün içinde dolacak ;)

Yıldırım

Heyecan başladı. Keşke tepeden inme olsaydı, yıldırım hızıyla gülücük) aaah ah ne diyelim
Allah sabır versin bana..ateşi çok kısma barigülücük
her zamanki gibi equal ev sistemine göre yorum yapacağımı belirtmek istiyorum.

2.ev kova burcunda stelyum ;

güneş-venüs-satürn üçlüsünü kova burcunun ilk derecelerinde kavuşum yaparlarken görüyoruz. hep söylediğimiz gibi bu üçlü arasında diğer ikisini etkileyecek olan ağır abi Satürndür..
ağır hareket eden gezegenler , kavuşum yaptıkları hızlı gezegenleri kendilerine benzetirler..

ve stelyum yorumlamaya o burca ait özelliklerden başlayın , gezegenleri yorumlarken bile burca ait özellikleri göz ardı etmeyin derim.

öyleyse marla'nın yorumunda kova burcu vurgusunu daima göz önünde bulunduracağız. ve tabii Satürn etkisinide hesaba katacağız.

kova burcu ;

Aprilios'un MC Kova yorumunda kova burcuna ait genel özelliklerden bahsetmiştim kısmen. demiştim ki kovalar , zihinsel kovalarını bilgiyle ve fikirle doldurmak içgüdüsüne sahiptirler.

kovayı (zihinsel kovayı) bilgi ile doldurmak için ne yaparlar ?
araştırırlar , okurlar , dinlerler , gezerler , görürler..

kovayı (zihinsel kovayı) fikir ile doldurmak için ne yaparlar ?
düşünürler , sorgularlar , eleştirirler , çünkü eskisini beğenmezler gülücük ve yenisini üretirler..

sadece bu saydığımız özellikler bile tipik kovaları özetlemeye yetecektir.

biz yinede devam edelim ; zihinsel kovalarını bilgiyle ve fikirle dolduran kovalar nasıl insanlardır ?
genel anlamda zekidirler ve sorunlarınıza mutlaka pratik cevaplar bulacaklardır.
hastaysanız , size hangi ilaçların daha iyi geleceğini en iyi başaklar ve kovalar söyleyecektir.
ders çalışıyorsanız hangi kitaplardan nasıl bir yöntemle çalışmanız gerektiğini size en iyi oğlaklar ve kovalar söyleyecektir.
anlatmak istediğim şu ki , kova burcu insanları herhangi bir alanın uzmanı sayılabilecek diğer burçlarla o konuda rekabet edebilecek düzeyde bilgi sahibi olabilir , bu şaşırtıcı değildir.

sevgili marla sahip olduğu kova stelyumuyla yukarıda özellikleri bolca taşıyacaktır.

oldukça araştırmacı , okuyan , sorgulayan bir yapıya sahiptir diyebiliriz.
ve oldukça zekidir , mantıklıdır , pek soruya verecek cevabı vardır diyebiliriz.
kova burcu olarak gâye zihinsel kovayı doldurmak olacağından , kalp kovasını ihmal edebilirsin diyebiliriz marla'ya.
Ay burcunun başak olduğunu da hesaba katarak venüsün ince ve romantik tesirlerine rağmen duygusallığın ikinci planda kalacağını düşünüyorum marla'nın hayatında.
bir düşünsenize ; herhangi bir erkek ne söyleyebilir yada ne yapabilirki ilk görüşte zihinsel kovası dolu olan bir bayanın aklını başından alabilir ?
imkansız değil ama zor bir ihtimaldir yani marla seçici biri olacaktır , zihinsel kovası boş görünen kişilere (erkeklere) en fazla onlara bişeyler öğretmek adına yaklaşabilecektir.
duygusallığı ikinci plana atmak duygusuzluk değildir..
kova ruhlu insanlar ve tabii marla , insanlığı ilgilendiren , toplumları ilglendiren , ülkemizi ilgilendiren konularda pek çok yengeç ve balıktan daha duyarlı olabilecektir. tabii kendisiyle barışık biriyse , yoksa kovanın gölge yanı hiçkimseyi hiçbişeyi umursamamaktır..

kova vurgusuna sahip olan marla'nın en güçlü içgüdülerinden biri değişim arzusudur.. eski ve hantal yapıları en iyi algılayan insanlar uranyen ve plütonyen insanlardır ve zaten dünyanın değişiminde en çok söz sahibi insanlarda bunlardır.
marla'nın da eski ve hantal olan bazı yapıları hızlı bir değişimden geçirme içgüdüsü yoğun olacaktır ki bunu bir kaç mesajında okumuştum.


birazda gezegenlerden bahsedelim , devam edecek ;)
Referans Adresler