Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
merkür akrep burcunda ve 12.evde ;

tipik bir yay olmamanın sebeplerinden biride merkürün konumu diyebiliriz.

merkür akrep olanlar sır saklamasını bilir , yerinde ve zamanında konuşurlar. 12.evde olunca daha da sessizleşirler diyebiliriz. insanlara anlatmadığın oysa zihninden geçirdiğin çok şeyler vardır.

merkür-plüto kavuşumu ; sezgilerin kuvvetlidir. 6.his dediğimiz bir yeteneğinin gelişmiş olması muhetemeldir.
oldukça sabit fikirlerin olabilir , fikir münakaşalarında başkalarının sözlerinden kolay etkilenmezsin. hatta kendinden emin bir ses tonuyla konuşarak , karşı tarafı etkileyen sen olursun diyebiliriz.

ilginç ve gerçekleşebilecek rüyalar görebilirsin..
venüs oğlak burcunda ve 1.evde ;

nasıl bir venüs oğlağı olduğunu anlamak için venüsün açılarına bakalım.

venüs - uranüs kavuşumu ; ilişkilerde bağımsızlık dürtüsü kazandırır. çabuk sıkılma içgüdüsü verir , başkalarının özgürlüğüne saygı duyar , kendisine de aynı özgürlüğün verilmesini talep eder. sanat ve tasarım gibi konularda kendine has , sıradışı fikirler verir. başkalarının beğenisinden farklı beğenilere sahip olma , değişik olana ilgi duyma dürtüleri katar.

venüs - neptün ; duyarlılığı arttırır. romantik hayaller ve beraberinde gelebilecek hayal kırıklıkları sözkonusu olabilir. estetik yeteneği arttıran bu kavuşum , saç yapımından şiir yazmaya şarkı söylemeye kadar pek çok estetik konuda yetenek verecektir.

venüs - jüpiter karesi ; para konusunda cömertlik verir. ilişkilerde istikrarsızlık veren bir konumdur.

parçaları birleştirelim. venüs oğlakta biri olarak soğuk ve mesafeli tavrın vardır. tipik bir yay kızı olmadığını söylemiştim sanırım.
ilişkilerinde , arkadaşlıklarında tedbirlisindir. insanlara kolay güvenemiyor olabilirsin.
hırslısın ve inatçısın. karşı cinsin seni beğenmesi için ya da çevrendekilerin sana saygı duyması sanki bişeyleri başarman gerektiğini hissediyor olabilirsin. güzel bir kız olsan bile bununla yetinmeyecek , daha fazlasını isteyen bir doğan var.
aklı başında birisin ve yaşından daha olgun görünüyorsundur.
sevgiye bakış açında ruhunu ikiye bölünmüş hissedebilirsin. oğlak potansiyelin sana geleneklere uy , büyüklerinin sözünden çıkma diyor oysa uranüs aklına eseni yapman konusunda seni sık sık uyarıyor.
kendini çevrenden daha zeki ve farklı görebilirsin.

venüs-uranüs-neptün üçlüsünün 1.evinde kavuşum yapması bence oldukça şanslı bir konumdur.
venüse ait estetik konularda neptün müthiş bir hayal gücü , uranüs ise kimsenin düşünemyeceği sıradışı fikirler verecektir.
nasıl bir mesleği yapmak istiyorsun , geleceğe dair planların varmı bilmiyorum ama elini attığın her işte venüs-neptün-uranüs kavuşumunun tasarım becerisini , oğlakın disipliniyle kullanabilirsen çok çok başarılı olabilirsin.
mars yengeç burcunda ve 8.evde ;

bir mars yengeçi olarak sevdiklerini koruma ve sahiplenme içgüdün yüksektir. kavgacı bir tarafın vardır ama öfkeni haritandaki güçlü plüto sebebiyle çok sık göstermiyorsundur.
acıya karşı dayanıklı bir bünyen vardır ancak duygusal acılara karşı biraz daha hassas olabilirsin.
merhamet duygusu sende ikilem yaratbilir. bazen sana yapılan yanlışlığa kolay merhamet edersin bazen de içinde büyütür ve kolay affetmezsin.
başkalarının paralarını yada kaynaklarını idare edip yönetme konusunda becerikli olmalısın.
tensel yönden tutkulu denebilecek bir doğan vardır ancak bunu ifade etmekte çekingen ve utangaç olabilirsin.
ölüm kavramıyla ilgili deneyimler yaşamış olabilirsin , çevrende yakınlarını kaybetmek ya da ölüm ve ötesi konularda araştırmalar yapmak gibi vs..


jüpiter terazi burcunda ve 10.evde ;

doğum haritanın yöneticisi olan jüpiterin yine estetik ve güzellik ve sanat konularını gösteren terazide burcunda ve haritanın tepesinde oldukça kuvvetli çalışır. bence şanslı konumlardan biridir. eğer üşengeçlik etmezde önüne gelebilecek fırsatları değerlendirirsen , aklına gelebilecek fikir ve ilhamları değerlendirebilirsen başarıya yakınsındır bence..
zaten jüpiterini , satürnden güzel açıyla beslenirken görüyoruz.. hemde satürn 2.evinde yani biraz çabayla kendi paranı kazanabilecek işler yapabilirsin.

** yengeç tipi insanlara ilgi duyabilirsin ya da haritasında AY özelliğ kuvvetli insanlara.. ;)
Arkadaşlar herkese merhaba..iyi dileklerimle..
Astrolojiyi çok seven merak duyan şu arkadaşınızın doğum haritasına bir yorum bende istiyorum..Henüz gezegenleri,evleri ve zodyak gurubu yıldızları öğrenmeye çalışıyorum..please help...
burası ha doldu ha dolacak gülücük
Burası da bir kaç gün içinde dolacak gülücük
dolacak zaten dolu yavgülücük)yok daha harıta yollayın ben yorumlarım dersenız sıze arslan tarzı bırının harıtasını yollayımaskgözkýrpmagülücük)
[Resim: akrep32wa4.th.jpg]

nafiz'in hanımı tugnaf 54'ün burcu akrep arkadaşlar ve güneşi yine akrebin evi olan 8.evde. (equal ev sistemine göre yorumluyorum)
ve yine akrebin gezegeni olan plütoyla bu güneş kavuşum açısı yapıyor.
bizde duble toprak isimli üye arkadaşımız var , tugnaf 54'e tripleks akrep diyebiliriz gülücük

oldukça derin bir duygusallığı olan , acılar ve sorunlar karşısında ise dayanıklı , iradesi kuvvetli bir kişilikten söz edebiliriz.
sezgileri kuvvetlidir ve yabancılara karşı soğuk ve gizemli bir tavrı vardır diyebiliriz.
inatçılık , kıskanç bir doğaya sahip olma gibi olumsuzluklarıda sayabiliriz.
bilinmeyene karşı derin bir merakı olabilir , olaylara ve kişilere şüpheyle yaklaşır , konunun özüne kısa sürede vâkıf olabilecek analitik bir zekası vardır.

ay burcu boğa , 2.evde ;

Ay hem boğada hemde 2.evde çok güçlüdür. akrebin verdiği huzursuz gerilimi boğa etkisi hafifletecektir ancaaaaaak ;
eğerki ay boğasınıda kızdıran bir durum varsa akrep + ay boğası bir kaplan kadar tehlikeli bir öfkeye , taş kadar katı bir inada sahip olabilir.
oysa iyi tarafından baktığımızda akrep + ay boğası kişiye çekicilik katar , sadakat duygusu güçlüdür , gerektiğinde evin yönetimini idare edebilecek , gerektiğindeyse zahmetlere katlanabilecek içsel gücü olacaktır..
para konusunda kuzen , senden daha tutumludur diyebiliriz gülücük

merkür akrep burcunda ve 9.evde ;

çilekli sütünde dediği gibi sır saklamasını bilen , ağzı sıkı bir yapı sözkonu olacaktır.
özellikle satürnle kavuşan merkürün , yavaş ve hazmederek öğrenme potansiyeli vereceğini söyleyebiliriz. 9.evde görülen bu etki , eğitim konusunda engeller çıkarmış olabilir.
ancak müsait oldukça okuyarak , gezerek yeni şeyler keşfetmek sana iyi gelecektir diyebilirim.

venüs terazi burcunda ve 7.evde ;

oldukça hoş bir konumdur. akrebin sertliğini yumuşatır , saygılı biri tavır katar. iletişimlerinde nabza göre şerbet vermesini bilir , diplomasi becerisi vardır. akrep burcu birisinde güçlü terazi vurgusuda varsa karizmatik bir kişilikten sözedebiliriz.
olumsuz tarafıysa ; kararsızlık göstermesidir. akrep - boğa ve terazi 3 farklı yöne doğru çeker karar verme süreçlerinde.

mars terazi burcunda ve 7.evde ;

ilişkilerde gerilim yaratan bir konumdur. tartışmalar kaçınılmazdır çünkü mars mücadelecidir ve terazi haksızlığa gelemez.

aynı zamanda tam dsc üzerindeki mars , mars tipi kişilere çekileceğinin göstergesidir ki bizim kuzen nafiz ay koçu + mars akrebi olarak bu özelliği taşıyor.

yükselen burcun balık ;

yükselen burç dış dünyaya verdiğin kişisel imajını ifade eder.
balık burcu imajı sessiz ve duyarlı bir kişiliğe işaret eder. fedakarlık , bakışlarda güzellik , yardımseverlik olumlu yanlarıdır.
alınganlık , dalgınlık , kolay etkilenip karamsarlığa kapılma durumları ise olumsuz özellikleridir.

şimdilik bu kadar efendim ; 12.evi irdeleyelim gibi genel olarak herkesi inceleyeceğimiz konularda yorumlarımız devam edecektir.

saygılar ;)
öncelikle sesame , doğum saatini 11:15 ya da 11:45 hatırlıyorum , pc sorunlu o yüzden pek çok şeyi sildim , o mesajınızda dahil gülücük

ben bu iki seçeneğin ortasını alacağım yani 11:30 ve yükselenin 8 derece yengeç görünüyor , 8 yengeçten çok farklı bir yükseleniniz varsa bana iyi halt etmişsin diyebilirsiniz gülücük
ve tabii equal ev sistemini kullanacağım yorumlarken.

güneş koç burcunda ve 9.evin sonunda , 10.evin başlangıç çizgisine yakın ;

cesaret ve özgüven koç bayanlarının en belirgin özelliklerinden biridir.
sabırsızlıkta öyle gülücük
düşmanlarının karşısına dikilebilecek mücadeleci bir ruha sahipsinizdir.
keskin bir iş zekasına sahip olabilirsiniz. yöneticilik , insanları idare etmek becerikli olduğunuz konulardır.
grand lewi'nin deyimiyle ; insanlara istediğin şeyi yaptırırken bile , onların sanki kendi isteklerini yapıyormuş gibi düşünmelerini sağlayabilirmişiniz ;)

Güneş - KAD (kuzey ay düğümü) - şiron kavuşumları ; öncülük etme , önderlik etme , öğretmenlik etme potansiyeli verecektir.

güneş - jüpiter zıt açısı ; parayı ve enerjiyi keyfi olarak harcama durumları olabilir. Ay boğası olmasaydınız az bişi savurganlık görülebilirdi diyebiliriz.

güneş - uranüs zıt açısı ; yaşasıınnn çılgınlıııkkk gülücük
başkaları ne düşünecek endişesi duymadan , aklınızın estiğini yapmaktan hoşlanan bir tarafınız var.
serüvenci bir ruhunuz var.
eğer ki kendinizle ilgili içsel sorunlarınızı hallettiyseniz toplum için bişeyler yapma , gruplara ve çeşitli organizasyonlara katılma durumları olabilir.

Ay burcu boğa ve 11.evde ;

koçun sabırsızlığını ve hiperaktivitesini dengeler. Ay boğası olarak güvenceye ihtiyacınız vardır. gerek maddi , gerekse duygusal anlamda güvence sizin için önemlidir.
herşeyin doğal olanını seversiniz , yapmacıklıktan hiç hoşlanmazsınız. zaten pek beceremezsiniz gülücük
az biş inatçısınız , normalde uyumlu olan sesamenin koç gururu ve ay boğası inadı karşı tarafı uğraştırmaya yetecektir ;)
yine ay boğası olarak ruhunuzun gıdalarından biri müziktir.
bir diğeride toprak ile doğa ile temas etmek yani kır hayatıdır.

merkür balık burcunda ve 9.evde ;

deniz yolculuklarıyla ilgili fantezileriniz olabilir ;) zekanızın sezgisel bölümünü etkili biçimde kullanıyor olmalısınız.
öfkelendiğinizde ise marsın sert açısı sebebiyle elinizi ayağınız titreyebilir ve tutarsızca sözler edebilirsiniz.

R venüs koç burcunda ve satürnle kavuşum yapıyor ;

venüsün hem geri harekette olması hemde satürn baskısını ensesinde hissetmesi sebebiyle tipik venüs koçlarından daha tutuk , daha ağırbaşlı , daha içe dönük olma potansiyeliniz vardır.
anlayacağınız satürn çapkınlık yapmanızı kısıtlıyor gülücük

mars yay burcunda ve 6.evde ;

çalışma hayatında birlikte çalışılması keyifli bir iş arkadaşısınız. biraz dağınık olmakla birlikte , yüksek bir enerjiye sahipsiniz.
iş kazalarına ve türlü kazalardan gelebilecek sağlık sorunlarına dikkat edin diye bir öneride bulunayım.

jüpiter - uranüs kavuşumu ;

çok özel bir açıdır. dahi düzeyinde orijinal fikirlere sahip olabilirsiniz.
büyük işler başarma içgüdüsü taşırsınız , özellikle daha adil bir dünya olması konusunda.
âni ve beklenmeyen kazançlar sözkonusu olabilir.
placidusa göre sanırım 4.eve , benim kullandığım equale göreyse 3.eve düşen bu özel kavuşum açısı ;
4.eve düşerse imrenilecek bir aile ortamında yetimenize ya da böyle bir aile ortamı kurmanıza + zeki ve anlayışlı ebeveynlere + zengin bir iç yaşamınız olduğuna işaret edecektir.
oysa 3.eve düştüğünde ; çok pratik bir zekaya , espri yeteneğine , sorunlarla ilgili kıvrak çözümler bulabilmeye , yazılı ve sözlü anlatım yeteneğine işaret edecektir.

yükselen burç yengeç ve yöneticis Ay 11.evde ;

bayanların çoğun olduğu çeşitli etkinliklere , gruplara katılma durumları sözkonusu olabilir.
oldukça duyarlı ve koruyucu bir kişisel imaja sahipsinizdir.
yabancılara ve yeni tanıştığınız insanlara karşı sert ve mesafeli tutumunuz olabilir , tabi zamanla yengeçin şevkatli çorbasından onlarada ikram edeceksinizdir ;)

şimdilik bu kadar , sağlıcakla kalın efendim..
Yıldırım Yazılan:cesaret ve özgüven koç bayanlarının en belirgin özelliklerinden biridir.
sabırsızlıkta öyle gülücük KESİNLİKLE
düşmanlarının karşısına dikilebilecek mücadeleci bir ruha sahipsinizdir.
keskin bir iş zekasına sahip olabilirsiniz. yöneticilik , insanları idare etmek becerikli olduğunuz konulardır. ÖYLEYİMDİR
grand lewi'nin deyimiyle ; insanlara istediğin şeyi yaptırırken bile , onların sanki kendi isteklerini yapıyormuş gibi düşünmelerini sağlayabilirmişiniz ;)

Güneş - KAD (kuzey ay düğümü) - şiron kavuşumları ; öncülük etme , önderlik etme , öğretmenlik etme potansiyeli verecektir. ASIL MESLEĞİM ÖĞRETMENLİK

güneş - jüpiter zıt açısı ; parayı ve enerjiyi keyfi olarak harcama durumları olabilir. Ay boğası olmasaydınız az bişi savurganlık görülebilirdi diyebiliriz.

Kİ NETEKİM GÖRÜLMEKTE

güneş - uranüs zıt açısı ; yaşasıınnn çılgınlıııkkk gülücük YAŞASSIIINN !
başkaları ne düşünecek endişesi duymadan , aklınızın estiğini yapmaktan hoşlanan bir tarafınız var.
serüvenci bir ruhunuz var.
eğer ki kendinizle ilgili içsel sorunlarınızı hallettiyseniz toplum için bişeyler yapma , gruplara ve çeşitli organizasyonlara katılma durumları olabilir.

UMARIM HALLETMİŞİMDİR.. ÖYLE KOLAY BİR AÇI DEĞİLDİR KENDİSİ gülücük)

Ay burcu boğa ve 11.evde ;

koçun sabırsızlığını ve hiperaktivitesini dengeler. Ay boğası olarak güvenceye ihtiyacınız vardır. gerek maddi , gerekse duygusal anlamda güvence sizin için önemlidir.
herşeyin doğal olanını seversiniz , yapmacıklıktan hiç hoşlanmazsınız. zaten pek beceremezsiniz SUNİ OLANI HEMEN AYIRT EDERİM, NE OLURSA OLSUN gülücük
az biş inatçısınız , normalde uyumlu olan sesamenin koç gururu ve ay boğası inadı karşı tarafı uğraştırmaya yetecektir AZ BİŞEY Mİ????? gülücük)
yine ay boğası olarak ruhunuzun gıdalarından biri müziktir. SÜPERbir diğeride toprak ile doğa ile temas etmek yani kır hayatıdır.

merkür balık burcunda ve 9.evde ;

deniz yolculuklarıyla ilgili fantezileriniz olabilir ;) zekanızın sezgisel bölümünü etkili biçimde kullanıyor olmalısınız.
öfkelendiğinizde ise marsın sert açısı sebebiyle elinizi ayağınız titreyebilir ve tutarsızca sözler edebilirsiniz. ATEŞİM TEPEME VURDUĞUNDA DİYELİM., ÇOK SIK OLMAZ AMA GERÇEKTEN NE DİYECEĞİMİ ŞAŞIRIRIM gülücük)

R venüs koç burcunda ve satürnle kavuşum yapıyor ;

venüsün hem geri harekette olması hemde satürn baskısını ensesinde hissetmesi sebebiyle tipik venüs koçlarından daha tutuk , daha ağırbaşlı , daha içe dönük olma potansiyeliniz vardır. anlayacağınız satürn çapkınlık yapmanızı kısıtlıyor AH VENÜS AHHH

mars yay burcunda ve 6.evde ;

çalışma hayatında birlikte çalışılması keyifli bir iş arkadaşısınız. biraz dağınık olmakla birlikte , yüksek bir enerjiye sahipsiniz.
iş kazalarına ve türlü kazalardan gelebilecek sağlık sorunlarına dikkat edin diye bir öneride bulunayım. ELLERİM VE AYAKLARIM YARALANIR ÇOĞUNLUKLA, AMA BAŞIM HİÇ AĞRIMAZ , UYARINIZ İÇİN DE AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM gülücük

jüpiter - uranüs kavuşumu ;

çok özel bir açıdır. dahi düzeyinde orijinal fikirlere sahip olabilirsiniz.
büyük işler başarma içgüdüsü taşırsınız , özellikle daha adil bir dünya olması konusunda. HER GÜN KAÇKERE KURTARIYORUM DÜNYAYI, BİLMİYORSUNUZ gülücük
âni ve beklenmeyen kazançlar sözkonusu olabilir.
placidusa göre sanırım 4.eve , benim kullandığım equale göreyse 3.eve düşen bu özel kavuşum açısı ;
4.eve düşerse imrenilecek bir aile ortamında yetimenize ya da böyle bir aile ortamı kurmanıza + zeki ve anlayışlı ebeveynlere + zengin bir iç yaşamınız olduğuna işaret edecektir.
oysa 3.eve düştüğünde ; çok pratik bir zekaya , espri yeteneğine , sorunlarla ilgili kıvrak çözümler bulabilmeye , yazılı ve sözlü anlatım yeteneğine işaret edecektir. 4. EV ÇİZGİSİYLE (IC) KAVUŞUMDALAR gözkýrpma

yükselen burç yengeç ve yöneticis Ay 11.evde ;

bayanların çoğun olduğu çeşitli etkinliklere , gruplara katılma durumları sözkonusu olabilir.
oldukça duyarlı ve koruyucu bir kişisel imaja sahipsinizdir.
yabancılara ve yeni tanıştığınız insanlara karşı sert ve mesafeli tutumunuz olabilir , tabi zamanla yengeçin şevkatli çorbasından onlarada ikram edeceksinizdir ;) LAFIMI OLUR, HER ZAMAN

şimdilik bu kadar , sağlıcakla kalın efendim..

her halukarda çok iyi bir halt etmişsiniz efendim, elinize sağlık ask
Referans Adresler