Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
asc ile tam kavuşum. benim normalde çoğu gezegenim pozitif etkili venüs-güneş 5.evde ikizler kavuşumu,ay yay,mars koç vb ama bi balık kadar duygusalım ve kova kadar da asi ve yaratıcı.. evet birincisi evet ikincisi ne hayır gülücük
Sagittarius için analizin devamı;

güneş uanus 45 derecelik açısı;Farklı yerlerde ve farklı şekilde olmayı isteyebilirsin,özgürlük isteğin olabilir.

güneş - Mars trinesi;Bazılarına idialı görünebilirsin,duygularını ve iradeni kontrol etmek isteyebilirsin,şiddeti sevmezsin fakat rekabet etmeyi sevebilirsin,

güneş quintile saturn;İyi öğretmen olabilecek yetenek ve kapasiten olabilir,sorunları çözmek için sorumlulukları üzerine alabilirsin,uzun vadeli hedeflerin olabilir.

güneş chiron karesi;Eleştiri konunda hassas olabilirsin,başkalarının güveni için uğraşırken kendini ihmal etme,

ay akrep 12. evde ;Sezgilerin güçlü olabilir,insanlara çok fazla güvenmezsin,kolay kolay inanmazsın,güvenmezsin,kuşkuların,kuruntuların olabilir.Bir yandan tutucu bir yandan da yenilikçisin,yenileklerden yararlanmak istiyorsun.12.evdeki Ay akrep sana kendine,yeteneklerine fazla güvenmeme verebilir.Duygusal olarak güvende olma isteğin olabilir.Bazen kontrollü kaybetme,kendini çaresiz-aciz hissetme korkusu yaşayabilirsin,ailenin beklentilerini yerine getirmek,ailenin değerlerini korumak zorunda olduğunu hissedebilirsin.Farketmeden duygusal tepkiler verebilirsin,kendin hakkında fazla bilgi vermeyi sevmezsin fakat başkalrını merak edebilirsin,yapılanları unutmayabilir,bunalım takılabilirsin.Hafızan iyi olabilir,meraklı olabilir ve araştırmayı sevebilirsin.Kişisel sorunlarınla başa çıkmakta başarılı olsalan bile, psikolojik problemler çıkarmakta da başarılı olabilirsin.Sahip olmaya,uygulamaya mecbur kaldığın inançlarını ile kjendi inanç ve isteklerin arasında bocalayabilirsin.Zaman zaman sivri dilli olabilirsin,duygularını ifade ederken çekingen davranabilir,sevdiklerini kaybetme korkusu,sevginin karşılığını alamama korkusu ve kendi duygularından kaçma,gözardı etme olabilir.

ay-merkür kavuşumu;Esprili,hazır cevap,duygularını yazarak anlatma,felsefi konular hakkında konuşmayı sevme,bazen kapris,hayal gücü genişliği,yabancı dile yatkınlık,duygularını kontrol etme isteği olabilir.Sinirlerin hassas olabilir.

ay 45 derece venüs;Duyguların konusunda çok fazla çaba göstermeyebilirsin,duygularını ifade edemeyebilirsin, içsel sorunların olduğunu düşünebilirsin ve sorunların olmasa bile sorunlar varmış gibi davranablirsin.

ay pluto kavuşumu;Duyguların yoğundur fakat sen bu duyguları gizlmeyi,gözardı etmeyi tercih edebilirsin,ani duygu patlamaları yaşayabilirsin,gizli korkuların olabilir,annen çocukluğunda baskıcı bir tutum izlemiş olabilir.Rüyaların ilginç olabilir ve gerçekleşebilir.

ay uranus 45 derece;Çok fazla sıradan olmayı sevmezsin,karşındaki kişinin duyguları konusunda önyargılı olabilirsin,beklenmeyen çıkışların olabilir,bilinçaltında gerginlikler yaşayabilirsin.

ay trine mars;duygusal yönden güçlüsündür,duygularını saklama eğilimden olduğun için,gözardı ettiğin için hayal kırıklığı yaşamazsın çok fazla,kıskansındır,sevdiklerini korursun,


Merkür 12.evde akrepde;Biraz inatçı,kararlı,eleştiriyi seven,şüpheci,fazla konuşmayı sevmeyen daha çok düşünmeyi tercih eden gülücük ama konuştuğun zaman konuşmaların mantıklı ve etkileyici olabilir, boş konuşmayı sevmezsin,,sesiz bir yerde daha iyi düşünebilirsin, içe dönük olabilirsin ,araştırmayı sevebilir,her ayrıntıyı incelemeyi ve dikkat etmeye çalışabilirsin.Düşüncelerini genelikle kendine saklamayı tercih edebilirsin,ayrıca bazı arkadaşların sinsi şekilde davranabilir ve senin kötülüğünü isteyebilirler.Kararlarını duygusal değil mantıklı almayı tercih edebilirsin.

merkür pluto kavuşumu;İyi gözlemci olabilir ve olayları çabuk algılayabilirsin.Düşüncelerin derin ve gerçekçi olabilir,iyi bir sırdaşsındır,güçlü iraden olabilir,Sezgilerin güçlü olabilir,başkalarından çok fazla etkilenmezsin ve farklı,ilginç rüyalar görebilirsin.

merkür -mars trinesi;Düşünclerin ve hayallerin yaratıcı olabilir,zekiisndir.zaman zaman sivri dilli olabilirsin,etrafında senden habersiz birşeyler oluyor düşüncesine kapılıp huzursuz olabilirsin,sezgilerin son dakikada olsa senin lehine olabilir.

venüs 1.evde oğlakta;Çevrendikilere karşı mesafeli olsan da onları seversin duyguların içtendir,duygularını belirtmekte zorlanabilirsn,çok fazla sosyal değilsindir,tedbirli olmayı seversin,soğukkanlı,ciddi görünebilirsin,hareketlerinin kontrollü olmasına dikkat edebilirsin,aşk konularında ciddi,gerçekçi ve utangaç olabilirsin,duygulardan ziyade mantık,maddiyat ve başarı ön planda olabilir.Senden büyük insanlaral iyi anlaşabilirsin ve hayal kırıklığına uğramaktan korktuğun için duygularını saklama eğilimi gösterebilirsin.Sabırlı,sürekli olmasa bile sistemli olmaya çalışabilirsin.

venus üranus kavuşumu;Özgürlüğüne önem verebilirsin,yeniliklere hoşuna gider,alışılmış,sıradan davranış ve gelenekleri uygulamayı istemeyebilirsin,ısrar etmesini ve edilmesini sevmezsin,genellile doğruluktan yanasındır.,,çabuk sıkılabilirsin.

venüs neptün kavuşumu;Hayal güvün,bilinçaltın rennkli olabilir,duyguların hasas olabilir,doğaüstü olaylara ilgin olabilir,sevdiğin kişiler için fedakarlıklar yapabilirsin.Ne kadar güven duymasan da yine de hayal kırıklıkları yaşayabilirsin.

venus jupiter karesi;Zamamn zaman tembel olabilirsin,ksıtlanmaya tahammül edemeyebilirsin,sorunlarını fazla büyetebilirsin,sevdiğin kişilere çok şey vermeyi sevebilirsin,sahip olduklarından daha fazlasını isteme ,doğruları görememe durumu olabilir ,ilişkilerin çok uzun sürmeyebilir.Maddi konularda sevdiklerine karşı cömert olabilirsin.


..
sıra yolu gözlerim gülücük
Sevgili Kovakızı'nın natal haritasına dair gözlemlediğim önemli potansiyelleri, bayram sonrasında vakit buldukça iletmeye çalışacağım.

Not'unu düşüreyim istedim (:
Alıntı:belli sorular sormak ve hayattan anlamını aramak; haritasında jupiteri iyi konumdaki insanların yaptıkları şeylerdir.
Sevgili Aeon,

Alıntıdaki kelimelerin, kendileri fark etmeden kapsama alanıma girmiş olduklarını belirtmeliyim ((;

Jüpiter'imin konumu, yukarıdaki değerli görüşünüzü natal haritam için de olumlayan mı ,,,

aeon

Aprilios Yazılan:
Alıntı:belli sorular sormak ve hayattan anlamını aramak; haritasında jupiteri iyi konumdaki insanların yaptıkları şeylerdir.
Sevgili Aeon,

Alıntıdaki kelimelerin, kendileri fark etmeden kapsama alanıma girmiş olduklarını belirtmeliyim ((;

Jüpiter'imin konumu, yukarıdaki değerli görüşünüzü natal haritam için de olumlayan mı ,,,

aprilios senin jupiterin 12.evdeydi.sen jupiterin enerjisini kendine yönlendiriyorsun.
soruların ve cevapların kendi içinde aramak gibi...
evet olumlamak çok doğal gülücük
aeon Yazılan:aprilios senin jupiterin 12.evdeydi.sen jupiterin enerjisini kendine yönlendiriyorsun.
soruların ve cevapların kendi içinde aramak gibi...
evet olumlamak çok doğal gülücük
Peki (: cevapladığınız için teşekkür ediyorum.
ne zaman geçer bu transit artık...canımdan bezdim 3 4 gündür... yıkılmak üzereyim...
yıldırım bana söylediği mars transiti...
mükemmelmiş...beden ve ruh sağlığımı bozacak kadar...
Referans Adresler