Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
venüs, ben de natal harita analizi rica edebilir miyim ? gülücük
sevgili venüs bende sıraya girebilirmiyimgülücük

Venüs

Sevgili Serena ve Revenge, analizlerinizi yapmak benim için de güzel bir tecrübe olacaktır, bir aksilik çıkmazsa Balimin transit analizinden sonra sizlerin haritalarınızı incelemek benim için bir zevk olcaktır...gülücük
(05-25-2010 12:42 AM)venüs_ Yazılan: [ -> ]Sevgili Serena ve Revenge, analizlerinizi yapmak benim için de güzel bir tecrübe olacaktır, bir aksilik çıkmazsa Balimin transit analizinden sonra sizlerin haritalarınızı incelemek benim için bir zevk olcaktır...gülücük

şimdiden teşekkürler venüsçiçek
(05-25-2010 12:42 AM)venüs_ Yazılan: [ -> ]Sevgili Serena ve Revenge, analizlerinizi yapmak benim için de güzel bir tecrübe olacaktır, bir aksilik çıkmazsa Balimin transit analizinden sonra sizlerin haritalarınızı incelemek benim için bir zevk olcaktır...gülücük

merakla bekliyorum sevgili venüsgülücük şimdiden teşekkürler gülücük
Benim haritam için bir yorum yapmanız mümkünmü arkadaşlar lütfen zahmet olmassa eger.Şimdiden çok teşekkürlerrrr.

Bir koç burcu olarak,uranüsle başıma neler gelecek,şimdiden sevineyimmi üzüleyimmi bilmek istiyorum,

melis_bk

(05-27-2010 03:35 AM)asmin Yazılan: [ -> ]Benim haritam için bir yorum yapmanız mümkünmü arkadaşlar lütfen zahmet olmassa eger.Şimdiden çok teşekkürlerrrr.

Bir koç burcu olarak,uranüsle başıma neler gelecek,şimdiden sevineyimmi üzüleyimmi bilmek istiyorum,

http://www.astrosohbet.com/forumdisplay....205(uranüs transitleri)

http://www.astrosohbet.com/showthread.ph...(tr.uranüs koç burcuna giriş yapıyor)

Başlıkları okumanız fikir verecektir..Tr uranüs ay-mars kavuşumunuzun üzerindeymiş 2007 yılının son bir iki ayı ile 2009 un ilk yarısı arasındaki zamanı gözden geçirin bu da fikir verebilir..
ben tüm yazıları okudum ama yinede tam olarak çözmüş ve anlamış degilim,biraz daha açıklayıcı bilgi verirmisiniz,
(05-27-2010 09:14 AM)asmin Yazılan: [ -> ]ben tüm yazıları okudum ama yinede tam olarak çözmüş ve anlamış degilim,biraz daha açıklayıcı bilgi verirmisiniz,

sevgili asmin,
transit uranüs koç burcu dönemi boyunca 1. evinde yer alacak. güneş, merkür ve venüsün bu transitten etkilenecek. yoğun bir uranüs transiti yaşayacağın söylenebilir.
uranüs balık döneminde 12. evinde yer alırken saklı gizli olan konuların, tabuların ve korkuların uranüs elektriğinden geçmiştir zaten.
eskiden daha halı altına süpürdügün, senin için tabu/korku ya da gizli olarak nitelendirebileceğin 12. ev konuların belli bir değişimden geçmiştir.

ay ve marsın uranüsten etkilenirken, ev, aile, anne figürü, duygusal gereksinmelerin (ay) , erkekler, cinsellik ve hayattaki mücadele kavramları (mars) ile ilgili değerlerin; değişimden, başkalaşımdan geçmiştir.

uranüs 12. evden çıkıp, 1. evdeki kişisel gezegenlerine dokundugunda, iç dünyanda yaşadıgın değişim ve yenilenme süreçlerini genel anlamda hayata entegre edersin.

mesela uranüs elektriklenmesiyle, koça dair özelliklerin ''elektriklenip'' daha da belirgin hale gelebilir. mücadele, atılganlık , hareket gibi koç enerjilerin öne çıkar.
1. ev uranüs yerleşiminde, görüntünde sıkça değişiklikler yapmak isteyebilirsin. hayata bakışın , hayatı yorumlayışın da eskiye oranla çok daha spontan, sıradışı ve orijinal bir stil kazanabilir.

keza güneş-uranüs etkileşimi de, bugüne kadar oturttugun değerlerin ciddi bir silkelenme ve evrimleşme sürecinden geçmesine neden olurken baba figürüyle ilgili de hareket, değişimler, yenilikler olabilir.
güneş babayı da temsil ettigi için, babaya dair konuları eskisinden çok daha farklı biçimde değerlendirmek durumunda kalabilirsin.

venüsle temas ettiginde; ilişkiler ve aşk temaları da elektriklenir. yeni bir aşk, yeni sosyal ortamlar, yeni insanlar tanıyabilirsin. ama sürekliliği olur mu, bilemiyorum. dilerim olurgülücük
aynı zamanda aşk ve cinsellik olgusunu çok daha farklı bir gözle ele alabilirsin. ilişkiler hakkındaki fikirlerin ve yorumlaman değişir.
örneğin, eskiden daha tutucu bir çizgide isen daha uranyen, daha sıradışı, modernist bir bakış açısı geliştirebilirsin. bu konularda durdugun eski nokta, başka bir çizgiye kayabilir.

kısacası uranüs balık ve uranüs koç transitlerinden tüm kişisel gezegenlerin nasiplenerek seni belli bir değişim sürecine alıyor. ani kararlar, köklü değişimler, sıradışı/spontan uranyen bakış açıları ve eskinin yıkımı gibi etkenler hayatında bir süre daha yer alacak gibi görünüyor...
sevgili serena,

Öncelikle ilgine ve güzel yorumlarına çok teşekkür ederim,hakkaten çok naziksin,ben babamı ve eşimi 3 yıl önce agır bir hastalık sonucu kaybettim,şimdi yeni bir evlilik hazırlıgı yapıyorum , son derece kötü ve mutsuz bir 7 yıl geçirdim hem ekonomik anlamda,hem de özel hayatımda,o yüzden astrolojiye ilgim çok arttı ,eger vaktin olursa ki,benim genel dogum haritam ve iş hayatım,özel hayatımda olabilecek yada bana sıkıntı yaratabilecek konularda bilgi verebilirmisin.

çok çok teşekkür ederim,
Referans Adresler