Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
selam aslann ; açık söylemek gerekirse analizlerimizi hakeden üyelere yapıyoruz diyebilirim. her isteyene hemen analiz yapamıyoruz çünkü en az 1-2 saatlik çalışma gerektiriyor.
1-2 saatlik çalışmayı hakedebilmen dileğiyle , güzel paylaşımlar ;)

not ; genel bir analiz değilde , haritada ki herhangi bir potansiyele dair sorulara daha hızlı cevap verdiğimizi söyliyeyim. örnek ; MC konusunda , size uygun meslekleri sormak vb.
akasya Yazılan:selam yıldırım
acaba ben harita analizi hakettim mi? mümkünse evlilik ve eniştenizin profiliyle ilgili olsun tabi biraz da benden bahsedersen sevinirim teşekkürler

sen yorumu hakettin akasya ; müsait bir zamanda analizini yapmaya çalışacağım ok. bahsettiğin konulara özelikle değineceğim ;)
selam ,yorumu haketmek için ne yapmak gerekir merak ettim doğrusu...sitenize bayağı gezdim.her sorana bir yorum yapılmış sanırım ama neyse demek ki haketmişler.size de hakeden üyelerinizle bol yorumlar.yanlış anlamayın sitem etmiyorum size...ama insan öğrendiği bir şeyi paylaşmalı bence...haketmeyle alakalı bir şey değil.bende öğretmenim ama bir öğrencim haketmedi diye ona ders öğretmemezlik yapmıyorum.gerekirse 1 değil 3 saatimi bile veriyorum.......sizede güzel ve bol paylaşımlar dilerim.kendinize iyi bakın...
hayır sitem etmiyorum zaten bana da düşmez yani sonuçta emek veren sizlersiniz.ama ilk gönderdiğim mesajda böyle bir mesaj almak şaşırdım.ben sadece astro sohbete üye değilim.üye olduğum bazı astroloji siteleride var.o sitelerdende birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.çok meraklıyım aslında böyle astroloji ile ilgili konulara yani bende bilsem keşke bende paylaşmak isterim.mesajın için sağol sevgili akasya kendine iyi bak.bence zaten özünde anlayışlı bir insana benziyorsun..
aslannn Yazılan:selam ,yorumu haketmek için ne yapmak gerekir merak ettim doğrusu...sitenize bayağı gezdim.her sorana bir yorum yapılmış sanırım ama neyse demek ki haketmişler.size de hakeden üyelerinizle bol yorumlar.yanlış anlamayın sitem etmiyorum size...ama insan öğrendiği bir şeyi paylaşmalı bence...haketmeyle alakalı bir şey değil.bende öğretmenim ama bir öğrencim haketmedi diye ona ders öğretmemezlik yapmıyorum.gerekirse 1 değil 3 saatimi bile veriyorum.......sizede güzel ve bol paylaşımlar dilerim.kendinize iyi bakın...

siteyi gezdiysen her sorana -hatta sana da- zaten kısa kısa yorumlar yapıldığını da farketmişsindir.

oysa sen bizden doğum haritası analizi istedin yukarıda ki mesajında. ve bende doğum haritası analizini hak eden üyelere yaptığımızı söyledim.
şöyle ki ; buraya üye olan , analiz isteyen , analizi yapıldıktan sonra bir daha yüzünü görmediğimiz pek çok ''arkadaş'' gördüm ben.
bildiklerini öğretmekle ilgili iyi şeyler söylemişsin de , elmayla armutu karıştırmışsın sanırım. çünkü eminim hak etsin yada etmesin bişeyler öğrettiğin öğrencilerin seni yolda görseler yanına gelip selam veriyorlardır , aranızdaki diyalog iyidir.
oysa istediğini elde ettikten sonra bir daha uğramayan ÇIKARCI ÜYELER aynı şeyi bize yapmıyorlar arkadaşım..!!

bu sebeple kimin nasıl anladığı umurumda değil ; kısa kısa analizleri elimden geldiğince yapmaya devam edeceğim ancak uzun ve detaylı analizler için en azından bir iki haftalık paylaşımda bulunan arkadaşları tercih edeceğim..

sende kendine iyi bak....
AÇIKLAMAN İÇİN SAĞOL ..YETERİNCE ANLADIM.
SENDE KENDİNE İYİ BAK....
burası ha doldu ha dolacak gülücük
güneş akrepte ve 3.evde = kimlik , ego , hayatının temel odağı ;

nasıl bir akrep olduğuna bakmak için güneşin açılarınada bakmamız gerekiyor.

güneş-merkür kavuşumu ; pratik bir zeka , hazır cevaplılık , inatçılık , konuşkanlık , âni öfkeler verir.

güneş-uranüs kavuşumu ; orijinal fikirleri olan , sıradışı , tuhaf , bağımsız , meraklı , ne zaman ne yapacağı belli olmayan kişilik özellikleri verir.

güneş-mars kavuşumu ; sabırsız , enerjik ve erkeksi , tutkulu , agresif özellikler katar..

güneş-Ay 120'lik ; duygusal istikrar , zorluklar karşısında esnek durabilme..

güneş-satürn karesi ;karamsarlık , aksilikler , red edilme korkusu , içsel disiplin ve azim..

şimdi güneşinin hem olumlu hemde olumsuz açılarla beslendiğini görüyoruz akasya.
oldukça renkli bir kişiliğin olmalı ;)

merkür ve uranüs etkisiyle oldukça zeki bir akrep olmalısın. yalnız bu zekanı eğitim alanında ya da üretken biçimde kullanmakta güçlük çekebilirsin. zekana fazla güvenerek disiplin zaafiyeti gösterme durumu sözkonusu olabilir.

yine mars ve uranüs etkisiyle , öfkelendiğinde tehlikeli bir akrep olmalısın.
mücadeleci ve âsi bir ruhun olmalı. her an sinirlerin gerilmeye hazırdır. konsantrasyon eksikliği , istikrarsız düşünceler gibi bir olumsuzluk mars-uranüsün olumsuz tezâhürü..

mars ve uranüsün vereceği yüksek enerjiyle severek yapacağın işlerde saatlerce çalışabilirsin. mesela hoşuna giden bir kitabı , başından kalkmadan saatlerce okuyabilirsin.

sezgileri kuvvetli bir akrepsin. içsel bir dürtüyle karşındaki insanların akıllarından geçenleri tahmin edebiliyor olmalısın.
bir o kadarda inatçı olmalısın , fikirlerini kolay değiştirmezsin.

tüm bu potansiyelleri 3.evinde görüyoruz. (equal ev sistemini kullanıyorum)
çok hızlı çalışan , sürekli meşgul bir zihnin olmalı. bu konumun negatif yöne ise bir konuya odaklanma problemi olacaktır. sık sık kafanın karışık olduğu hissine kapılabilirsin ki bunun çözümü kendini bazı hedeflere odaklamak olacaktır..

iletişim konusunda (3.ev) , yeniliklere ve teknolojiye açık olmalısın. (merkür-uranüs)
Ay burcun balıkta ve 6.evinin sonlarında ;

nasıl bir Ay balık olduğunu görmek için ay açılarına bakalım..

ay-merkür 120lik ; duygu dünyan ile düşünce dünyan arasında uyum olduğunun göstergesidir.

ay-uranüs 120lik ; duygularına aklını karıştırabilmeni yani cıvık duygusallıktan uzak durmanı , daha objektif olmanı sağlıyor.

ay-jüpiter karesi ; savurganlık veren bir açıdır. tutumlu olmakta zorlanabilirsin. duyguların çabuk değişime uğrayabilir.

genel anlamda Ay burcun yumuşak açılarla besleniyor ve duygusal anlamda tipik ay balıklarına göre arabesk takılacağını sanmıyorum. sen daha pozitif olmalısın.

diğer ay balıkları gibi yüksek bir hayal gücün vardır ancak bu hayallerin uranüsün sıradışı ve mantıklı süzgecinden geçecektir.

ay balıkları çabuk alınganlığa kapılırlar. oysa sen böyle bir içgüdüyle kendini çok kısa bir süreliğine melankolik hissetsende , yine olumlu açılarının etkisiyle kendini çabuk toparlayacaksındır..

ay balıkları fedakar olurlar. sende fedakarsındır ancak körü körüne değil. haritanda ki kuvvetli merkür-uranüs etkisiyle aklın her daim başındadır.

çalışma hayatında severek yapacağın bir işe özellikle ihtiyacın vardır çünkü Ay'ını 6.evde görüyoruz.
merkür akrep burcunda 1.evin sonlarında ;

nasıl iletişim kurduğunu , pratik zekanı nasıl kullandığını görmek için açılara bakalım ;

* güneş-merkür kavuşumundan bahsetmiştik ; bunun iletişimine olan etkisi iyi bir konuşmacı ve iyi bir dinleyici olduğun şeklindedir.
aynı zamanda kurnazlık veren bir potansiyeldir diyebiliriz.

* merkür-uranüs kavuşumu da müthiş bir zihinsel aktivitenin işaretidir. olumsuz yönü sinirsel gerginliklerdir , stresten uzak durmalısın..

venüs yay burcunda ve 4.evde ;

venüsünün 4.evde neptünle kavuşmasıyla ilgili önceden bir yorum yapmıştım. ailevi konuda şanslı olmalısın demiştim ve sende bunu teyit etmiştin.
romantik olmadığını ifade etmiştin ancak ben ısrar ediyorum sen belki mum ışığı gibi şeyleri yapmacık bulsan da , içtenlikle sana duygularını ifade eden bir kişi karşısında duyarlılığın artacaktır , duygusal film sahnelerinde (çevrendekiler o sahneyle dalga geçtiğini düşünürken) kimsecikler görmeden iç geçirebilirsin gülücük
bunu söylüyorum çünkü hem ay burcun balık hemde Ay'ın yönetici gezegeni neptün , venüsünle kavuşum yapıyor.

mars akrep burcunda ve 3.evinde ;

cesaretlisin özellikle sözlü ve yazılı münakaşalarda başa çıkılması zor birisin diyebiliriz.

mars-satürn karesi ; sahip olduklarınla ilgili yanlış hükümler geliştirmiş olabilirsin. mesela aslında güzel bir şeye sahipsindir ama bunu yanlış değerlendirip kendini mutsuz edebilirsin ya da tam tersi mevcut sorunlarını görmezden gelebilir ve gerçeklerle yüzleşmekte gecikip kayba uğrayan biri olabilirsin.

ilişkilerinde zorlayıcı , birazda ukala bir tarafın olabilir..

eşin ve ailen arasında problem çıkabileceğine işarettir diyor ayrıca kaynak kitabım marsın bu konumuyla ilgili..
Referans Adresler