Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Teşekkür ederimçiçek
sevgili serena, günaydın dogum haritamın analizini yaklaşık kaç gün sonra yapma imkanın olur yogun oldugunu biliyorum ama kusura bakma meraktayım da biraz,

sevgiler
(05-31-2010 10:53 AM)asmin Yazılan: [ -> ]sevgili serena, günaydın dogum haritamın analizini yaklaşık kaç gün sonra yapma imkanın olur yogun oldugunu biliyorum ama kusura bakma meraktayım da biraz,

sevgiler

asmin, şimdi listeyi kontorl ettim. senden önce sırada olan 6 adet analiz var. ilham geldikçe, vakit buldukça değerlendirmeler yapıyorum.
o nedenle gün vermem imkansız ancak 6 adet analiz, belli bir süreyi alır. verygood
sevgili reqforadream,

güneş akrep burcunda. güç teması senin için önemlidir ve ipleri elinde tutmaktan hoşlanırsın. duygularını uçlarda ve oldukça derin yaşarsın. senin için siyahlar ve beyazlar kalın bir çizgiyle ayrılmıştır. hayatında gri alanlara fazla yer vermeyen, genellikle dedigim dedik bir kişiliğin olabilir.
acıyı da derin yaşarsın, sevgiyi de, nefreti de, ihtirası da. uçların insanısın diyebiliriz. plütonun dönüştürücü etkisiyle en dibe vurdugun yerden tekrar ayağa kalkman, kendini toparlaman ve yenilemen vakidir.

sevgi konusunda derinsindir. değer verdigin insanlarla aranda yoğun, içsel bir bağ olur. nefretin de, sevgin de koyudur. inandıgın değerlerde zaman zaman fanatizm göze çarpabilir. ruhsal krizler ve dönüşüm süreçlerini diğer insanlara göre daha uç noktalarda yaşıyor olabilirsin.
zaman zaman aniden sinirlenen, köpüren, kavgacı, saldırgan bir yapın olur.
tüm bunlarla birlikte ölüm ve ölüm ötesine, insan psikolojisine, gizli ilimlere merak, hayatını anlamını sorgulamak, derinlerde yatanı keşfetmek ihtiyacındasındır.
yüzeysel olan şeyler seni fazla cezbetmez. derinde yatanlarla ilgilisindir.

akrep, yükselen aslan ve mars kovayı harmanladıgımda; biraz sabit, değişimden fazla hazzetmeyen bir yapın olabileceğini düşünüyorum.
yükselen aslan, gölge yönleriyle akrebin benmerkezciliğini katlayabilir. zodyağın en çok ''ben'' diyen burçları benim nezdimde aslan, akrep ve koçtur.
aslan bakış açılı bir akrep olarak, kendin, kendi değerlerin fazlaca önemli olabilir. doğal liderlik vasıfların vardır.
zaman zaman empati kurmayı, öncelik hakkını başkalarına tanımayı ıskalıyor olabilirsin.
çevrende ''kral'' imajıyla tanınıyor olabilirsin. çünkü akrep de, aslan da hürmet görmekten, yönetmekten, sözünün dinlenmesinden hoşlanır.
yükselen aslan en iyi yönleriyle sana pozitif bir bakış açısı, neşe, özgüven, doğal yöneticilik vasıfları ve hayat sevgisi verecektir.

güneş akrep, satürnle olan birleşiminde akrep kişiliğine ciddiyet katar. satürn temaları güneş ışığıyla spotlandıgından, kişiliğinin gelişiminde satürn faktörleri öncelikli olacaktır. engellemeler, gecikmeler, blokajlar, mesafeler, bilegeleştiren, uzun soluklu ruhsal eğitim süreçleri gibi satürn faktörleri hayatında belirgin rol oynuyor olabilir. satürnün bulundugu burç ve yaptıgı açılar kimlerden hoşlanmadıgımızı da açıklar.
bir nevi, ulaşmak istedigimiz ama kendimizi yeterli görmedigimiz satürn konularında, başka bireylerin bizden daha belirgin olarak öne çıkması bizi rahatsız eder. örneğin satürn akrep burcunda, güneşle olan kavuşumunda akrep ve aslan etkili kişilerden hazzetmeyeceğini gösterir.
dedigim dedik, sabit, fanatik, sürekli kendini öne koyan, zehirli bir dil kullanan, aşırı özgüvenli kimseler gibi akrep/aslan etkili kişiler seni rahatsız edebilir. çünkü bir anlamda senin saklı kişiliğini yansıtırlar.

satürn, değdigi gezegeni soğutan bir yapıda oldugu için kişiliğine dair konuların da satürn penceresinden ele alınabilir. zaman zaman soğuk ve otoriter bulunmak, kuralcılık, hayatı formüle etme , insanlardan kurallara uymak ve ciddiyet gibi beklentilerde bulunma, kişileri-olayları kontrol etme ve hizaya sokma istegi, bazı durumlarda merhametsizlik gibi satürn gölgeleriyle birlikte;
kararlılık, baş koydugun hedefi gerçekleştirme, sağlam ve güçlü kişilik, yenilmezlik ve istediginde kolay disipline olabilmek gibi özellikler de verebilir.
güneş babayı da temsil ettiginden bu yerleşim babayla ilgili soğukluk ya da uzaklık gibi bir anlama da gelebilir.

güneş ve satürn 4. evde yer alıyor. aileyle ilgili her tür konu mercek altındadır. evde ''kral'' olarak lanse edilme durumun var mı merak ettim ?
yükselen yöneticin 4. evde oldugu için kendini ailenle bir arada ya da kendi evindeyken daha huzurlu ve rahat hissetmen olasıdır.
kendini evinde iyi biçimde ifade ediyor, evini seviyor olabilirsin. bu yerleşimde, evi terketmek, ya da aileyle olan manevi bağları koparmak biraz zor olabilir. güneşin temsil ettigi bilinci ve kişiliğini özellikle aile fertlerinden aldıgın değerlerle şekillendirmiş olabilirsin.
köklerini araştırmak, vatan/millet sevgisi, özgüvenin aile tarafından şekillendirmesi gibi durumlar olabilir. satürn de burada yer aldıgı için aileyle ilgili sorumluluk duygunun belirgin olabileceğini düşündüm.
satürn kendimizi yoksul hissettigimiz alandır. aileye dair konular güneşle son derece önem kazanırken, satürn bir noktada bizi yetersiz, kuşatılmış ve engellerle çevrelenmiş hissettirir. güneş 4. ev sahasını her ne kadar aydınlatsa da, aileyle ilgili sorumluluk duyguları, sıkıntılar ve kasvetli ortamlar oluştu mu merak ettim..

ay başak burcunda;

güvenceye önem verirsin. pratik ve akılcı çözümler üretirsin. belirsiz görünen şeylerden hoşlanmamak, hayatta güvenceyi aramak gibi özelliklerin olabilir. aslan etkili akrep oldugun için ay başak bu kombinasyonu yumuşatarak seni daha tevazu sahibi bir kişi yapar. insanlara yardım etme, faydalı olma, onların sıkıntılarına pratik çözümler üretme istegin olur. sağlığınla biraz fazla ilgili olabilirsin. ay başak, sudan nem kapan, sağlığına fazla önem gösteren bir yapıyı da anlatabilir. ay başağın gölge yönleri; herşeyden fayda sağlama amacında olmasıdır. zaman zaman çevrendeki insanlardan, onların imkanlarından sebeplenme, fayda sağlama arayışların olabilir. fazla kuralcı, titiz bir kişilik, eleştirilerin zaman zaman dozunu kaçırmak, eleştirmeyi çok sevmek , kılı kırk yarmak, detaylarla fazlaca uğraşmak gibi gölge yönlerin olabilir.

ay; merkürle kare açı içindeyken duygusal konuları biraz rasyonalize etmek ister. duygularla ilgili konuları daha mantıkçı merküri önerilerle açıklamak isteyebilirsin.
ay, uranüs karesi sana herşeyden önce evinde özgür olmak istegi verecektir. aileyle ilgili değerler ve dayatmalara karşı asi, zaman zaman çıkışan bir üslubun olabilir. kendini özgür hissettigin, rahat ve ferah mekanlara ilgi duyarsın. özgürlüğüne düşkün, sınırlanmaktan hoşlanmayan bir yapın oalbilir.

ay, 2. evde yer alıyor. başak yönetici merkürle de kare açı içinde oldugu için merküri yönden çifte vurgu altında bir aydan söz edebiliriz.
ay, 2. evde paraya güvence için ihtiyaç duyar. kendini güvende hissetmek için maddi kaynaklara ihtiyaç duyabilirsin. ay, anne ile de ilişkilendirildigi için annenin maddi destegini görmen olasıdır.

devam edecek...
merkür yay burcunda;
esprili, fakat zaman zaman alaycı, sivri bir dil verir. yabancı dillere, uzak kültürlere, dinlere, felsefeye ilgin olabilir.
merkür yay kişisi olarak durum değerlendirmelerini en yukarıdan bakarak, objektif bir biçimde değerlendirirsin. olayların bütününü görebilmek merkür yayın belirgin özelliğidir. bu konum gölge yönleriyle sivri bir alaycılık , ya da herşeyi ben bilirim tavrı verebilir.
zihnin daha ziyade felsefe, insanlık, din, resmin bütününü görmek, seyahatler, ya da farklı kültürlerle alakalı konularla meşgul olabilir.

uranüsle olan kavuşumu, herşeyden önce farklı bir düşünme şekli verecektir. durum değerlendirmelerin diğer insanlara nazaran daha spontan, daha farklı , belki daha ilerici bir çizgide olabilir.
zekan kuvvetli, olayları kavrayışın çabuktur. uyanık bir zekadan söz edebiliriz.

uranüs 5. evde, değişik hobiler, flört, evlikik, çocuklar, aşk gibi konulara sıradışı bakış açıları getirir.
ilişkilerin karmaşık olabilir. aniden başlayan ve biten ilişkiler, aşk ve evlilik kavramına karşı özgürlükçü, sıradışı bakış açıları 5. ev uranüsün etkilerinden olabilir. diğer insanlara nazaran daha farklı konular seni cezbeder, eğlendirir.
merkür de bu evde zeka oyunlarına yatkınlık verebilir. zekanı kullandıgın kumar, şans oyunları gibi eğilimler de sözkonusu olabilir.

venüs mutlu oldugumuz alanları, aşka yaklaşım biçimlerimiz ve sosyal tavrımızı gösterir.
venüs oğlak burcunda;
ilişkilerde statiklik, kuralcılık, uzun vadeli ve güvence veren ilişkilere çekim duymana neden olabilir.
hoşlandıgın kadın arketibini de simgeledigi için, ay başakla birlikte sana güvence veren, ayakları yere basan kadınları beğenmene neden olur. yaşça büyük, ya da saygın, otoriter, ciddi bir yönü olan kadınlar yakın markajına girebilir.
neptün kavuşumu, oğlak özellikleriyle birlikte hayalperest, manevi yönleri olan, felsefi, sezgileri kuvvetli kadınları da senin için çekici kılacaktır.
jüpiterle birlikte, seni geliştiren, ilerleten, jüpitere has neşeli , şakacı, eğlendiren tavırlı kadınlara da çekim verebilir.
venüs oğlak burcunda, ilişkilere bakış açısına da biraz resmiyet getirip, sayıyı azaltabilir. ya da ilişkilerin ciddi bir yönü olacaktır.
jüpiter kavuşumuyla birlikte sosyallikten, paylaşımlardan, misafirperverlikten hoşlanan bir yönün olsada, akrep kişiliği ile venüs oğlak sosyal hayatında zaman zaman soğuk ve resmi bir imaj çizmene neden olabilir.
venüs, neptün kavuşumu sahibi olarak ilişkileri zaman zaman fazla idealize edip mükemmel aşkın peşinden koşabilirsin. beklentilerin fazla olabilir. bekledigin masalsı kıstaslarla, dünya gerçekleri zaman zaman örtüşmeyebilir mesela.


mars kova burcunda;
bir erkek olarak karşı cinse yaklaşımın spontan, idealist, tipik normların ve çizginin dışında bir imaj olarak ortaya çıkar.
kendini farklı bir kişi olarak ortaya koyarsın. etkileme yönün ''ben diğerlerinden farklıyım'' dır.
kadın tiplemesi olarak oğlağın ifade ettigi ciddiyet unsurlarını barındıran kadınlara çekilmene rağmen erkek olarak yaklaşımın daha reformist ve spontandır.
mars kendimizi savunma biçimimizi de ortaya koyar. haksızlığa gelemeyen, rahatsızlıklarını doğrudan ifade eden dobra bir tavrın olabilir.
sürünün peşinden gitmezsin. haklarının bilincindesindir ve yeri geldiginde direkt biçimde ifade edersin.
mars, plüto ile etkileşiminde dişilere sundugun erkek arketibine bir parça gizem, kıskançlık, kontrolcülük gibi etkiler de katar.
zaten akrep burcu oldugun için, yaklaşım şeklinde plütonun sahiplenici ve kontrolcü yönlerine dair belirgin bir ifade olur.
mars plüto etkileşimi güçlü bir hayatta kalma dürtüsü, direnç, zorluklar karşısında yılmama ve kuvvet gibi unsurlar verir.
plüto gizleyip, sonra volkan etkisiyle derinde yatanları püskürttügü için öfkeni de tutup yeri geldiginde şiddetli bir biçimde kusuyor olabilirsin.

mars, 7. evinde. ilişkilerinde hareketlilik, marsiyen kişiler, bol tutkulu, kavgalı, hareketli ilişkilere meyil verir. seni kışkırtan,yöneten, kavgacı, hırçın kadınlar karşına çıkabilir. ilişkilerinde kıkançlık, hararet gibi faktörler belirgin biçimde öne çıkabilir.

plüto 3. evde, ''gizli kapaklı iletişimi'' öne sürer. iletişim şeklinde ketumluk ve zaman zaman gizlilikler söz konusu olabilir. bu ev kardeşleri ve akrabalarıda temsil ettigi için, bu güruhun gerçek yüzünü görmek, bazı akrabalardan ya da yakın çevredeki kişilerden fazla hazzetmemek, gerçekleri saklamak, iletişimde ketumluk ve gizlilik unsurlarını öne çıkarır.

harita analizin bu kadar sevgili reqforadream. sormak istedigin herhangi bir şey olursa sorabilirsin. sevgiler..
Vaktiniz olduğunda benim doğum haritamla ilgili biraz yazabilir misiniz?
ben de sırada mıyım acaba? gülücük
(06-01-2010 01:09 AM)yasemen88 Yazılan: [ -> ]ben de sırada mıyım acaba? gülücük

yasemen, detaylı analiz almak için en azından bir kaç ay kadar forumda bulunmanız gerekli.
biz de girdik. bir şey bilmiyorduk. kendi kendimize araştırdık. sorduk.
vakti zamanı gelince de yorum aldık..

Félicé

(06-01-2010 01:11 AM)Serena Yazılan: [ -> ]
(06-01-2010 01:09 AM)yasemen88 Yazılan: [ -> ]ben de sırada mıyım acaba? gülücük

yasemen, detaylı analiz almak için en azından bir kaç ay kadar forumda bulunmanız gerekli.
biz de girdik. bir şey bilmiyorduk. kendi kendimize araştırdık. sorduk.
vakti zamanı gelince de yorum aldık..

Serena, ben 2008 Eylül'den beri forumdayım..Bakayım; 18 ay olmuş:D. Komple harita yorumu istemek hala gözüme çirkin gelmekle beraber, haritama bi göz atsan, terazi stelyumunu ve zavallı venüsümü nasıl görürdün, yani fonksiyonları o kadar iğrenç ki, anlayamıyorumdil çýkarma
(06-01-2010 01:14 AM)Félicé Yazılan: [ -> ]
(06-01-2010 01:11 AM)Serena Yazılan: [ -> ]
(06-01-2010 01:09 AM)yasemen88 Yazılan: [ -> ]ben de sırada mıyım acaba? gülücük

yasemen, detaylı analiz almak için en azından bir kaç ay kadar forumda bulunmanız gerekli.
biz de girdik. bir şey bilmiyorduk. kendi kendimize araştırdık. sorduk.
vakti zamanı gelince de yorum aldık..

Serena, ben 2008 Eylül'den beri forumdayım..Bakayım; 18 ay olmuş:D. Komple harita yorumu istemek hala gözüme çirkin gelmekle beraber, haritama bi göz atsan, terazi stelyumunu ve zavallı venüsümü nasıl görürdün, yani fonksiyonları o kadar iğrenç ki, anlayamıyorumdil çýkarma

tabii nihanverygood
yarın bir şeyler karalarım bugün pek bir yorgunum gülücük
Referans Adresler