Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Memati su MARS-SATÜRN KARŞIT AÇISI aklımı bulandırdı yani bu açı kumarbazların açısı demişsin kötü bir açımı gülücükgülücükgülücük
ya bir acemi olarak benim fikrim kötü açı diye bir şey olmadığı yönünde:)orada herhalde bu açının kişiye risk alma eğilimi kazandırdığı söylenmiş genel olarak bu açıya sahip kişilere "biraz daha soğukkanlı düşünün bir koyup üç almak kulağa hoş geliyor ama eldeki biri kaybetmek de var"denmek istenmiş herhalde...
Anladım teşekkürler memati gülücükgülücükgülücük
AY JUPİTER KARŞIT AÇISI:
mali konulara olan saygınızla birlkte bir iyimsersiniz para çantanızın herzaman dulu olacağı gibi bir duyguya sahipsiniz bu nedenle yapacağınız savurganlık güvencenizi tehlikeye atabilir.eğer dğer açılar maddi başarı ve zenginiği işaret ederse masraflar karşısında kendinizi beğenmiş bir tutumunuz olacak ve para harcamaktan zevk alacaksınız.zengin ve kaliteli yemekleri arzuluyorsunuz ve aşırı yemek yeme eğiliminiz var.bu herşeye aşırı düşkünlüğün görüldüğü açılardan biridir.siz neşeli açıkkalpli hem kendinize hem de başkalarına karşı hoşgörülü ve bir çeşit kaygısız bir bireysiniz.insanları olduğu gibi kabu ediyor bu sayede popüler oluyorsunuz.kalbinizde cana yakın birisiniz.genellikle dünyanın nimetlerinden payınıza düşeni alıyorsunuz ancak bunu kendi güvenceniz için hırslı bir biçimde yapmıyorsunuz para size çok sorun çıkarmadan geliyor ve gidiyor.
VENÜS URANÜS ÜÇGENİ:
karşı cinsin ilgisini çeken birisiniz.insancıl ve geniş bir duygusal bakış açınız var.eksantrik insanlar faydalı olacaktır çevrenize garip kuşlar topluyorsunuz.güçsüz ve zayıf durumda olan insanlara yardım etmekten hoşlanıyorsunuz.aktif bir sosyal doğa sizi güçlü insanlarla bir araya getiriyor ve ilerlemenize yardımcı oluyor.bu durum şansınızı arttırmakla birlikte hem romantik hem de mali açıdan yardım gören mutlu bir evliliği simgeler.
MARS URANÜS KARŞIT AÇISI:
bu açı patlamaya hazır görünüşte kontrol edilemeyen ve durdurulmadığı takdirde tüm kişiliğinizi peşinden sürükleyebilecek huysuz bir mizacın açısıdır.özelllikle mars satürn karşıt açısı ile birlikte hırslarınız tüm benliğinize hükmettiğinde yıkıcı sonuçlar doğuracaktır.eğer buna hakim olmayı öğrenmediğiniz takdirde kızgınlığınız ciddi duygusal rahatsızlıklara neden olacaktır.bu açı aynı zamanda planlarınızı bozma eğilimi içindedir size ani ve başa çıkılamaz saçmalıklar yaratabilir ve inşa etmek istediğiniz gelecek için adeta bataklık kumu serer.planlarınızın duygularınızın ve insan ilişkilerinizin temellerini çok dikkatli bir biçimde incelemelisiniz.bağımsız bir zihniniz var hatta fazla bağımsız.fazla aceleci konuşmalar size sorun yaratıyor.
JUPİTER SATÜRN ÜÇGENİ
bu açıda fakirliğe karşı en iyi sigortaya sahipsiniz olaylar ne kadar kötü olursa olsun siz herzaman istediğinizi elde edeceksiniz.kimsede para olmadığı zaman bile siz bir yerlerden bulabiliyorsunuz.ya da diğer bir deyişle siz beş parasız kaldığınız zaman birileri veya bir şeyler sizi kurtarmaya gelecektir.bu açı o kadar güçlüdür ki yaşamın en kötü acılarından sizi uzak tutarak başınızı dik tutmanızı sağar.size şans verir dikkatli harcamalar sayesinde zengin bile olabileceğiniz çeşitli derecelerde saygınlık ve güvence sağlar.insanarı kazıklamaz ve kazıklanmazsınız.çok sayıda insan ile anlaşabilirsiniz.hem soyut hemde pratik konulardaki yüksek adalet duyunuzla iyi bir yargıç bakan veya yönetici olabilirsiniz.ister ünlü ve güçlü ister sessiz ve ağzı sıkı olun karakteriniz saygı prestij ve otorite kazandıracaktır.bu olgunlaşmanın açısıdır ve güvence duygusunun dışında onüç yaşına kadar hissedilmeyebilir.yaşınız ilerledikçe sağlam ve güçlü bir şekilde gelişebilirsiniz.yaşamınızın ortasında ve ilerleyen yıllarda bu iki güçlü gezegenden gelen istikrarı hissedeceksiniz.
SATÜRN URANÜS KAVUŞUMU:
bu açı periyodik olarak değişen ve patlamaya hazır vahşi bir doğa sağlar .mars satürn karşıt açısı ile birlikte dengesiz duygusal doğanız nedeniyle çok fazla sorun yaşayabilirsiniz.alışılmışın dışındaki şeylere insanlara ve çalışmalara karşı garip bir ilginiz var.bağımsız ve çabuk öfkelenen bir yapınız var.siz ince birisiniz harekete geçirmekte zorlandığınız ürkek hırsnızla amaçlarınızı kendinize saklıyorsunuz.
PLUTO NEPTÜN ÜÇGENİ:
siz bu konulardan emin olana dek aileniz din ve toplum tarfından size aşılanan düşünceler dini ve felsefi bakış açınız yaşamınız boyunca değişim geçirecektir.bu tür bir yaratıcı uyum sizi bencil endişelerden uzak tutar ve çabalarınızı daha iyiye yönlendirir.sanatsal ve/veya ruhsal yeteneklere sahip olma olaslılığınız yüksek.
BİTTİ:D:D:D
Yüreğine sağlık arkadaşım çook teşekkürler gülücükgülücük
rica ederim nerlir elmden bu kadarı geldigülücük
Terazi olmana rağmen niçin sanat konusunda yeteneğin olmadığından yakınmıştın.terazi arazisinde güneşinin yanında plütoyu görüyoruz. plütonun sanatı YÖNETMEKTİR.. bence sen kriz anlarında oldukça soğukkanlı ve güçlü bir tutuma sahip olabilirsin. senin tutumun despotça hükmedercesine değil , terazi gibi.. yani ''yönetmek ince bir sanat'' olmalı senin için.
kariyer alanında bunu kullanıyormusun bilmiyorum ama ilişkilerinde ve çevrende aranılan + danışılan biri olabilirsin.
plütonist terazilerin en sevdiğim yönü GÜÇ ile ESTETİĞİ bir arada kullanabilmeleridir. bu potansiyel - yani güneş plüto terazide kavuşumu - sana Karizmatik Bir Kişilik katıyor olabilir.
her ne kadar önemli konularda ne istediğni bilsen de , giyim - kuşam vb. basit konularda tipik terazi kararsızlığın olabilir. sırf çevrende uyum ve huzur bozulmasın diye kendinden taviz verdiğin anlar az değildir ve böyle anlar seni bi taraftan oldukça huzursuz edecektir. çünkü sen terazisin evet ama plütonun BOYUN EĞMEZ inatçılığına ve derinliğine sahipsin aynı zamanda.
bu kavuşumun 3.evde olduğunu görüyoruz. iletişim alanında içsel bir özgüvene sahip olmalısın. bu içsel özgüven ses tonuna ve konuşmana yansıyacaktır. tanımadığın birini telefon konuşmasında bile etkileyebilirsin gülücük

AY AKREP ;) senin haritanda AY incelenmeye değer bir konumda bence. güneş sisteminin YÜKSEK AKLI VE PRATİK ZEKAYI temsil eden ikilisiyle yakın duruyor senin akrep AY'ın.. merkür ve uranüs hemde akrepte senin KALBİNİ kuşatmışlar.
aklıma sharon stone geldi. kendisi fiziksel cazibeyi hatırlatsa da holywood'un en zeki oyuncularından biri olarak tanınıyor. bence senin de DUYGUSAL ZEKAN yüksek düzeyde olmalı. sezgilerinle karşındaki insanın içinden geçenleri kolay algılayabilirsin. hafızan da oldukça kuvvetli olmalı.. tabii bunlar çook güzel özellikler gibi görünüyor ve seni kıskanmak mı lazım diye düşünen olabilir ; ben diyorum ki ''her şeyin bir bedeli vardır , jüpiter bile güzellik verirken kişiyi rehavete düşürür ve uzun vadede tembelliğin getireceği kayıplara sebep olabilir''
senin AY akrebinin ilginç konumu şu sorunlara sebep olabilir ;
uranüs sebebiyle çabuk değişen duygular , kolay tatmin olamama ve sıkılgan bir ruh hali , ayrıca akrepin potansiyelini iyi kanalize etmezsen yoğun duygularınla karışmış keskin zekan çevrende seni EN KÖTÜLER LİSTESİNDE top 3'e sokardı gülücük
şükür ki terazisin ve venüsün başak burcunda. akrebin yoğun içgüdülerini frenleyecek güzel bir sistemin var..
ben yinede kıskançlığını pek belli etmesende kendi içinde yoğun yaşadığını düşünüyorum. kincilik varmıdır ? her plütonistte olduğu gibi sende de vardır ancak yakıcı bir kincilik olduğunu sanmıyorum. daha çok , sevmediğin insanlara ''mesafe koymak'' şeklinde soğuk savaş taktiklerini tercih edebilirsin..

Merkür Akrep ; iletişim yeteneğini akrep gibi kullanırsın. bazen bakışlarınla kendini ifade edersin gülücük oldukça zeki olsan da bazı görüşlerinde katı bir inatçılığın olabilir. daha esnek olmanı öneririm.

Venüs Başak ; ilişkilerinde ve sosyal arenada tevâzuyu tercih edebilirsin. terazi - başak karışımı olan çoğu kişide olduğu gibi sende ''seçici + mükemmelliyetçi'' olabilirsin. güvenilirlik kavramına önem verirsin. tutkulu ve kıskanç tarafını sevdiklerini rahatsız edici düzeyde ön plana çıkarmazsın. beklersin. plütonist biri olarak Gücü de bilirsin + venüs başağı olarak tevâzuyu da bilirsin. güzellik konusunda bazı detaycılık durumları olabilir. sık sık aynaya bakmak gibi gülücük
2.evde ki venüs , güzelliğiyle ve ilişkileriyle , arkadaşlıklarıyla gurur duymak ister. seçici olduğunu da hesaba katarsak , arkadaşlarının ve duygusal birlikteliklerinin ''kaliteli insanlardan'' oluştuğunu söyleyebiliriz.

Mars Akrep ; cesaretini akrep gibi kullanırsın. öyle her soruna balıklama atlayan biri değilsin. mars , akrep arazisinde uranüsün yanından geçmiş yani uranüsleşmiş.
terazi ile venüs başak etkisi senin frenlemeseydi , çılgın bir maceraperest olabilirdin. ki bu içgüdü sen de vardır içinde bi yerde. riskten hoşlanan bir tarafın vardır ve spor olsun diye bungie-jumping yapmazsın belki ama gerektiğinde - özellikle sevdiklerin sözkonusu olduğunda - silahların önüne kendini siper edebilirsin.
iş hayatında ki girişimciliğine gelince ; jüpiterden ve satürnden olumlu açılar alıyor mars akrebin. jüpiter sana rahatlatıcı bir etki veriyor , akrebin içsel gerilimlerini eritiyor olmalı. satürn ise sana disiplin ve sorumluluk katıyor olmalı..
yine de bazen uranüsünün konumu nedeniyle çevrendeki insanları -en yakınlrını bile- şaşırtan tepkiler verebilir , fikirler üretebilirsin.. uranüs , insanları şaşırtmaya bayılır ;)

yükselen aslan ; dış dünyaya verdiğin imaj özgüven sahibi , sosyal ve sevimli bir bayan imajıdır. plütonist bir bayan olarak sevimli olmayı başarabilirsen ne mutlu sana gülücük
10.evin de boğa burcunun hakim olduğunu görüyoruz. her halde varmak istediğin yer ''her anlamda güvence'' olacaktır. ekonomik güvence , duygusal güvenilir bir eş , toplumda kalıcı + güvenilir bir sosyal imaj..

transitlerinle ilgili şu ilaveyi yapayım ; satürn ve neptün karşıtlığı şu dönemde tüm sabit burç etkisi taşıyan insanlara olduğu gibi sana da etki ediyor.
satürn gerçekleri - neptün hayalleri temsil ediyor. gerçeklerle hayaller yada ciddi seçimlerle - duygusal seçimler karşı karşıya olabilir bu dönemde..
nacizane tavsiyem ; neptünün güzel hayalerini ve duygularını HİSSET ama esas kararlarında SATÜRNÜ dinle ;)
benden bu kadar
Çok teşekkürler yorumun için..Zor anlardaki soğukkkanlı tutumum beni bile şaşırtır.Bu aralar en gıcık olduğum cümle "aman ağzımızın tadı bozulmasın":gülücük
Uyum bozulmasında oldukça beklediğim sabrettiğim olmuştur ama patlarım bazen.Genel olarak kendimi gördüm yorumda çok sağolgülücük
boğa burcundan başlayayım. sen nasıl bir boğasın ? güneş-merkür kavuşumu nedeniyle daha konuşkan bir boğasın. tipik boğa bayanına göre daha sıcakkanlı ifade edersin kendini. zaten yükselen yay ve venüs koç etkileri senin boğaya canlılık katıyor diyebiliriz. peki bu kıpır kıpır etkiler boğa özelliği taşımadığını mı gösterir - hayır..
sen yine boğa bayanları gibi güvenceye önem veriyorsun. güvenilirlik kavramına önem veriyorsun tüm toprak burçlular gibi.
sonra yine diğer boğalar gibi olayların metafiziksel ve felsefik yönleri senin pek umurunda olmayabilir. boğa en dünyevi burçtur ve gözle gördüğünü , eliyle dokunabildiğini , koklayabildiğini ve duyabildiğini ister. 5 duyusuna her şeyin hitap ettiği burç boğa burcudur. neptünlüler gibi hayal alemi , yada jüpiterliler gibi felsefik yaklaşımları pek görülmez boğalarda. sahtelikten hoşlanmaz aynı zamanda.
herşeyin doğalını tercih eder , sana çiçek göndereceklere duyurulur , dalından koparılmış taze bir gül pahalı bir yapay çiçekten daha değerli olabilir senin ve boğa arkadaşlar için..
sen yine boğa inadına sahipsindir , sadece bu inadının uzun sürmeyeceğini tahmin ediyorum çünkü o kıpır kıpır etkiler seni öyle etkiler gülücük ne cümle oldu ama

AY BURCUN TERAZİ ; oldukça romantiksin. gerçek aşka inananlardan olabilirsin. bende bir ay terazisi olarak senin yaşlarındayken böyleydim , iyileşince bişeyin kalmaz gülücük)
şaka bir yana , ay terazisi olmak pek çok konuda bi ayrıcalıktır diye düşünüyorum. hayatta sahip olduğun herşeyi , iyi - kötü anlarını sevdiklerinle PAYLAŞMAK senin en büyük mutluluklarından biridir. tipik boğa bayanına göre daha elin açıktır diyebilirim. teraziyi en iyi anlatan kelimelerden biri paylaşmaktır. o yüzden terazi ve ay terazi eşleri çok iyi birer eş olurlar. evlilik ve uyum terazinin hüneridir. peki olumsuzluk özellikleri ne olabilir ; KARARSIZLIK...
sen tipik boğa bayanından daha uzun düşünebilirsin bazı konuları. öyle ciddi konuları herkes düşünür , sen ne giyeceğini , karşındakine ne söyliyeceğini , ne yemek yapacağını , hangi filme gideceğini vb.. basit konularda bile tereddütte kaldığın anlar az değildir..
sonra , jüpiterin zıt açısını görüyoruz. ay - jüpiter zıt açısı , duygusal konularda abartıya sebep olabilir. sen aşık olduğunda karşındaki insanı gözü kapalı şekilde sevenlerden olabilirsin. hatta kendini onun yanında daha basit hissetmen de olasıdır ki eğer öyle durumların varsa derhal bu yönünü törpülemeni öneririm.
kimseye hak ettiğinden fazla değer vermemeni - özellikle ay terazisi biri olarak - sana tavsiye ediyorum..
sonra ay terazinin boğayla karışımından şöyle özelliklerde ortaya çıkabilir ;
boğa ve ay terazisi birleşince ağzının tadını bilirsin. tatlıyla aran iyidir sanırım gülücük
birazda tembellik etkisi verebileceğini ilave edeyim bu ikilinin..

Venüs - Jüpiter Koç Burcunda ;

ilişkierinde ilk adımı atmaktan çekinmeyen , sıcakkanlı bir yapı kazandırır. kendine güvenen iyimser bir sosyal potansiyelin var. çapkınlık içgüdüsünü ilave edeyim ;)
ben senin ay terazinin verdiği romantizmi değilde , venüs koçunun verdiği sıcak elektriği insanlara daha çok yansıttığını ve bu sebeple derin duygularını herkesin fark etmediğini düşünüyorum.
yeni insanlarla tanışmak , yeni arkadaşlıklar kurmak senin için özel bir yetenek olmalı..

Mars İkizler ; mars enerjimizi kullandığımız alanı ifade ettiğine göre senin marsın ikizler arenasında iletişim yeteneği veriyor olmalı. istersen tipik boğa bayanının aksine çok pratik şekilde hem telefonda konuşup , hem yemek pişirebilir , hem de foruma mesaj yazabilirsin , çok mu abarttım gülücük
marsını 7.evinde görüyoruz. karşındaki insan mars karakterinde olmalı. yani cesur , aktif ve kendini ifade eden tiplerden hoşlanabilirsin. satürn ve uranüs sebebiyle , böyle tiplerle kuracağın birliktelikler sorun getirebilirler. mesela satürn etkisi sebebiyle , kıskançlık ve kısıtlama sözkonusu olabilir. uranüs etkisi sebebiyle de , duyarsızlık ve güvensizlik sözkonusu olabilir. mars erkekleri konusunda seçici olmanı öneririm..
yükselen burcun yay ; kişisel imajın meraklı ve espirili bir yay bayanı imajı olacaktır.
MC yani 10.evin başak ; varmak istediğin yer öyle çook yükseklerde olmayabilir. mütevâzi hedeflerin olabilir ve toplumsal imajında sadeliği tercih edebilirsin.

bu dönemde ki transitlerine kabaca baktığımda ;
aslan burcundaki satürn ile kova burcundaki neptünün senin boğa burcuna sert baktıklarını görüyoruz.
bu dönemde hayat enerjin güneşinin kısıtlandığını , evden pek çıkmak istemeyecek monotonluklar yaşayabileceğini , hayallerinle ile çevrendeki gerçeklerin seni kararsız bırakabileceğini söyleyebilirim. parasal problemler ve hayal kırıklıkları sözkonusu olabilir.
bir kaç ay sonra ileri harekete başlayacak olan jüpiter , senin aşk gezegenin venüse güzel açı yapacak. sürprizler olabilir ;)
şimdilik benden bu kadar
Yıldırım gerçekten tek kelimeyle süpersin beni bundan daha iyi tanımlayamazdın.
aynı bengülücük)eline yüreğine sağlık çok teşekkürlergülücük
Referans Adresler