Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
nuray hanım ;

7. ev oğlak burcunda .nasıl bir eş aradıgını sembolize eden, başak burcunda yerleşen venüsle harmanladıgımızda ; oğlunuzun oturaklı, ciddiyet ve meslek sahibi, ayakları yere basan, belki kendisinden daha olgun partnerlere çekilebilme, ciddi birliktelikler kurma potansiyelinden söz edebiliriz.
venüsüne olan mars ve uranüs sert açıları bu ilişkilerin başlama ve bitişlerine hız, tutku, hareket, çabukluk ve içgüdüsellik katacaktır.

7. evde yerleşen şiron, her tür ilişki ve ortaklıklarında verici,öğreten ve adanmış bir yapıyı anlatabilir. aynı zamanda şiron yaralar ve yetersizlik gibi biraz da satürne has öğeler barındıran bir gezegen oldugu için, bu durum ilişkiler/ortaklıklar konusunda fedakarlıklar ve uzantısı olarak \'yaralanmış\' hissetmek, kendisini ilişkiler arenasında yetersiz hissetmek gibi gölge yönleriyle karşısına çıkabilir.
ilişki ihtiyacı yoğun olan ay terazisinin en büyük dersi hayatta tek başına ve ortaksız da kalabilmesi gerekliliğini öğrenebilmektir.
7. ev de yetersizlik ve yaralanmışlık oklarını ilişkilere yönelten şiron; oğlunuzu ay terazinin gölge yönlerini eğitmek konusunda güdümleyebilir.

çalışma evi olan 6. ev yöneticisinin, hem de maddi kaynakları sembolize eden 2. ev yöneticisinin 3. evde birleşim yapması , oğlunuzun çalışma hayatı ve maddi kazancının 3. ev konuları yönünde olabileceğini bir kez daha vurguluyor. iletişim,yazarlık,öğretmenlik,fen,matematik,bilim,insan ilişkileri,basın-yayın,gazetecilik,düşünsel prensibin önde oldugu ,belki de bünyesinde küçük seyahatleri de barındıran mesleklerin bir kez daha öne çıktıgını belirtmek isterim. 12. ev yöneticisi merkürün 3. evde olması bilinçaltını ve duygusal dünyasını iletişim yoluyla ortaya koyacağı mesleklere olanak tanıyabilir.

8. evde yerleşen neptün, mistisizm, kuvvetli altıncı hisler, dinler,ölüm ötesi/ezoterik ilimlerle uğraşmak ve manevi/sezgisel duyarlılık sağlayabilir. burda yerleşen neptün aynı zamanda 9 evin de yöneticisi. ruhsal ve felsefi gelişimi kendi ruhsal kaynakları ve araştırmaları sonucunda şekillenebilir.

10. eve yerleşen koç burcu, seçtigi meslekte yöneticlik, liderlik, başı çekme, organizasyon kabilyeti ve mücadele ruhu verebilir. yöneten, liderlik eden ve \'birinci adam\' olmaya oynayan bir mesleki eğilimden söz edebiliriz.

aslan burcu 2. evde, daha ziyade lüks ve şaşaa odaklı para harcamaya neden olurken, yöneticinin jüpiterle olan kavuşumu maddi olarak bolluk ve refah içinde olacağına, iyi paralar kazanabileceğine işaret edebilir. yöneticinin mars ve uranüsle olan sert bağlantıları maddi kaynaklar konusunda mücadele ruhu ile birlikte ani kazanç ve kayıpların da yaşanabileceğine dair gölge bir etki verebilir.

bilgiyi detaylı şekilde toplayan zeki merkür başak, geniş orblu da olsa plüto karesiyle bilginin ve öğrenmenin hep daha fazlasını ,daha derinini arzulayacaktır. sözlerini sakınmayan , yoğun biçimde araştırmacı bir ruh ve öğrenme iştahı söz konusu olabilir.

benden bu kadar sevgili nuray hanım gülücük
SERENACIM, BENDE WHOLE SİGN SİSTEMİNE GÖRE YORUM RİCA EDEBİLİR MİYİM ?
\'Nar_Rengi\' pid=\'79611\' dateline=\'1270901037\ Yazılan:SERENACIM, BENDE WHOLE SİGN SİSTEMİNE GÖRE YORUM RİCA EDEBİLİR MİYİM ?

verygood
teşekkürler
cok tesekuur ederım sevgılı serena .oğlum cok utangac bır cocuk bıraz pasıf biri.boğazına duskun.ay terazsı olduğu ııcn guzellıkler sevgı ön planda.kendıne guvenı az.kalp hastası olduğu ıcın cabuk yoruluyor.gunesı marsa zıt olduğu ıcin sanırım.cabuk ortama adapte olmaıyor.arkadası yok denecek kadr az.emeğınıze sağlık cok mersi.basarılarınızın devamını dılıyorum...
\'nuray esen\' pid=\'79617\' dateline=\'1270903498\ Yazılan:cok tesekuur ederım sevgılı serena .oğlum cok utangac bır cocuk bıraz pasıf biri.boğazına duskun.ay terazsı olduğu ııcn guzellıkler sevgı ön planda.kendıne guvenı az.kalp hastası olduğu ıcın cabuk yoruluyor.gunesı marsa zıt olduğu ıcin sanırım.cabuk ortama adapte olmaıyor.arkadası yok denecek kadr az.emeğınıze sağlık cok mersi.basarılarınızın devamını dılıyorum...

çok geçmiş olsun nuray hanım, oğlunuza acil şifalar diliyorum..
onu iletişim odaklı konular motive edecektir. aynı zamanda ay terazisi oldugu için, sevgi, denge, uyum,paylaşım, ikili olma ihtiyacı yoğun olabilir. onu bu yönden motive etmenizi öneririm nacizane..
sakin ve sevgi dolu ortamlar kendisini daha iyi hissetmesini sağlayacaktır.
yaşı da henüz çok küçük, ilerleyen yaşlarında jüpiter özgüven oluşturma ve sağlık konularında iyicil yönde kendisini gösterecektir diye düşünüyorum.. verygood
\'pumkin\' pid=\'79649\' dateline=\'1270983375\ Yazılan:Çok teşekkür ederim, Serena.

Diğer konularda da yorum yapma imkanın varsa, müsait bir zamanında isteyebilir miyim?


Selamlar...

tamam pumkin, fırsat buldugumda bakacağımverygood
haritası ;

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=v...&rs=0&ast=

sevgili engül ;

ışıklar dediğimiz ve kişiliğimizi oluşturan en önemli enerjiler olan Güneş ve ay akrep burcunda görünüyor. üstelik plüton ile kavuşum halinde ve bu da ay ve güneşin yoğun olarak plüto enerjisiyle harmanlandıgını gösteriyor. güneş ne olmak istedigimizi, hayata geliş amacımızı, egomuzu ve hedeflerimizi anlatırken, ay ise neye ihtiyaç duyduğumuz,tepkilerimiz ve içgüdülerimizle ilintilidir. bilinçüstü (güneş) ve bilinçaltı (ay ) tümüyle plüto enerjisinin altında, yoğun, sahiplenici, derin, mistik, manipülatif, kontrolcü ve güç odaklı plütonik enerjileri bilinçüstü ve bilinçaltı arenasına yayacaktır.

akrep sabit bir burçtur. inançları ve değerleri konusunda değişmeyi, taviz vermeyi fazla kabul etmez çünkü o zaten yeterince iyi oldugunu düşünür.
hem içgüdülerin (ay) hem de bilinçüstü egolarının (güneş) akrep sabitliğinde kavuşması, doğru bildiğinden şaşmayan ve biraz sabit bir yapıyı anlatabilir.
duyguların ve benliğin ; güç, derinde olanı keşfetmek, araştırma, mistisizm, sezgisellik , psikoloji, kontrol, yaptırımlar gibi plütonik etmenlerden beslenebilir. ya hep ya hiç felsefesi gerek duygusal gerek bilinçüstü arenada kendini gösterebilir.

plüton kavuşumları, benliği ve duyguları gizleme eğilimi, ruhsal kaoslar, travmatik olaylar ve akabinde gelen dönüşümler, ölüm ve yeniden doğum temalarının irdelenmesi , içindeki karanlıklarla yüzleşmek gibi etkilere neden olmuş olabilir ya da olacaktır.

ruhun ve benliğin derin duygular ve bilgilerle beslenir. yüzeysel olan konular seni açmaz. mistisizm, ezoterik bilgiler,psikoloji ,ölüm ötesi senin için önemli konulardan olabilir. güç, ölüm,kontrol, obsesyon ve dönüşümler gibi plüton etkileriyle yüzleşmek zorunda kaldıgın deneyimler yaşamış olabilirsin.

duygu dünyasını irdelersek,
ay akrep çerçevesinde duygular son derece yoğun olacaktır. içgüdüsel olarak gücü arzulamak, kontrolü elinde tutmak, ilişkilerde ve duygularda yoğunluk, ikili ilişkilerde biricik ve vazgeçilemeyen olmayı istemek, takıntılar,duygusal bağımlılıklar söz konusu olabilir.

plüto,ay ve güneş üçlüsünün 12. evdeki yığılımı, benliğin ile bilinçaltın arasında kurdugun köprünün ve duygusal değişim/dönüşüm süreçlerinin plüto odaklı olabileceğini gösterebilir. plüto 12. ev konuları dahilinde seni son derece güçlü kılıp , kuvvetli sezgiler, güneş ve ayla beraber iç benliğine, iç dünyana plütonik odaklı dönüşler ve güç unsuru verecektir. egoyu aşmak, kendi benliğinin derinliklerine ulaşmak gibi..

yükselen yay, bu yoğun plütonik etkiyi daha eğlenceli, neşeli, arkadaş canlısı bir havaya büründürerek, koyu ve ihtiraslı plüto bulutlarını dağıtıcı bir etkiye neden olabilir. hatta yükselen yay , çoğu akrebi \'tipik akreplikten\' çıkaran bir etki de verebilir. aynı zamanda birinci evde venüs ve uranüsün yükselimde olması akrebin kontrolcülük ve manipülasyonlar yaratma eğilimlerini törpüleyip, venüsün dedigi gibi daha uyumlu, sosyal , güzelliklere ve ahenge düşkün bir yapı verecektir. venüs 1. evde, arkadaş canlısı yay burcu üzerinde yükselerek; ay ve güneşinin plütonik vurgusunu , sevgi ve uyumluluk prensibiyle eğitici ve dengeleyici görevde görünüyor.

uyum ve sosyalliğin gezegeni venüs yükselimdeyken, koyu akrep etkisini çözücü bir etkiye neden olabilir.
venüs , sanat kabiliyeti , estetik anlayış , görüntü olarak da çekicilik ve güzellik verebilir.

özellikle evlilik konusunu merak etmen ve üzerinde durmanın, yükselen venüsün, ilişkiler yönündeki bağlayıcı etkisi nedeniyle olması muhtemel. sevmek, sevilmek ,beğenilmek, sevgi, ilişki ve evlilik kavramları yükselimdeki venüs için fazlasıyla önemlidir.
aynı zamanda dış görünüş konusunda da aşırı özen, itina, takıntı , fazlasıyla güzellik merakı verebilir.
güzellik, moda, sanat,müzik, estetik, dekorasyon gibi venüsyen uğraşlar seni motive edebilir..

uranüsü de yükselimde görüyoruz. uranüs bu konumda sana orijinal ve yaratıcı fikirler, sıradışı uğraşlar, bilimsellik, uyanıklık, yüksek zeka, pratiklik, hız ve yenilikçilik verirken özgürlük ihtiyacının da önemle vurgulandıgını belirtmek gerek..
uranüs, akrebin sahipleniciliğini bir parça kıracaktır. yükselen uranüs için özgürlüğü çok önemli oldugu için, plüton ateşine rağmen partnerine de özgürlük hakkını tanıması olasıdır.
-
ay ve güneşin jüpiter olumlu açıları sana şans, iyimserlik, neşe ve güzel fırsatlar sunacaktır. paylaşımcılık, iyimserlik ve maddi bollukları kendine çekme potansiyelini jüpiter etkisi arttırabilir.

merkür terazi burcunda, iyi bir muhakeme kabiliyeti verir. merkür terazi olayları her boyutuyla ele alıp kavrar , diplomatiktir ve değerlendirmeleri adaletlidir.

iletişim becerilerimizin ve düşünme kapasitemizin sınırlarını belirleyen merkür gezegeni, terazi burcunda uyum ve denge seven , iletişimde ahenk/estetik arayan bir yapı verecektir. düşünsel ve iletişimsel arenanın beslenme alanları ; terazinin temsil ettigi denge- uyum unsurları, estetik öğeler ve sevgi, ortaklık ve ilişkilere ait konuları kapsayabilir. aynı zamanda hukuk, edebiyat, güzel yazı yazma, müzik ve şiir gibi venüsyen konulara yatkınlık da sözkonusu olabilir. dar orblu mars-merkür kavuşumu, düşünsel faaliyetlere hız ve tezcanlılık , çabuk kavrama, olayları çabuk çözmek gibi marsa has bir hareketlilik verirken ; bir yandan dili sivrileştirip, aniden ve kırıcı sözler sarfedebilen bir iletişim kurma şekli gibi gölge yönlerle de kendisini gösterebilir.

marsın da terazi burcunda olması ve yöneticinin yükselimde ve güçlü durumda olması, kişiliğindeki venüsyen vurguyu öne çıkarıyor.

mars terazi burcunu fazla sevmez çünkü, bireyselliği ve mücadele ruhunu simgeleyen mars, terazi burcunda uyum ve denge prensibiyle karşımıza çıkar. mars gerektiginde tavrını ortaya koymak ister ama terazi ikili ilişkilere ve sevilmeye fazlaca önem verdigi için, bazen ya denge ve uyum kaybolur, ya da ya sevilmezse diye korkup gereken yerde sert tepki vermekte zorlanabilir. ama terazi burcunda mars, son derece diplomatik yöntemlerle tartışmaları dengeleyebilecektir. eğer plüton sana tam tersini yapmanı söylemezse, mars terazi kavgalarda ara bulucu, dengeliyici, tampon rolü üstlenen ve kavga gürültüden çok hoşlanmayan bir yapı verebilir.
ele geçirmek istedigimiz, kendimizi ortaya koymak istedigimiz alanları da simgeleyen mars; hedefini terazi konularına yöneltecektir. ilişki kurma, ortaklıklar, adalet, sanata dair konular özellikle enerji sarfedilen ve yakalanmak istenen unsurlardan olabilir.
merkür birleşimi, sözlü ve düşünsel yolla, medenice, iletişim kurarak ifade edilen bir kendini savunma biçimini gösterebilir.

devam edecek..
sevgili engül ;

satürnle beraber 2. evde yer alan neptün ve uranüs gezegenleri, üzerindeki kollektif baskının daha çok finansal alan ve maddi kaynaklar oluşturma konularında olabileceği izlenimi verdi.
çevre ve toplumsal etkilerin senin kazancın ve maddi konuların üzerinde yoğunlaşma potansiyeli olabilir..

2. ev oğlak burcunda ve satürn de burada yer alıyor. maddi kaynaklar oluşturmak ve para konularının senin için ciddi , önemli konular olabileceğini vurgulamakta yarar var.
satürn 2. evde maddi yapılanma ile ilgili olarak sana azim, sabır ve hırs verirken , daraltma prensibiyle , maddi kaynaklara mutluluk bazlı gereğinden fazla anlam yükleyip kendini mutsuz ve sıkışmış hissetmen de olası olabilir. satürn, yapılandıgımız kadar ; korktugumuz, üzerimzde baskı oluşturan alanları da gösterir. para ile ilgili korkular, parasız kalma korkusu, maddi alanda kendini endişeli hissetmek gibi olası etkiler ilk aklıma gelenler..
3 ve 4. ev yöneticilerinin 2. evinde yer alması , maddi kaynaklarını sağlamak konusunda ailenin etken bir rol üstlenebileceği, aileden kalan gelirler, ya da aile ile ilgili finansal ilişkiler konularını öne çıkarıyor.
3. evin temsil ettigi konularda; yani, düşünsel/iletişimsel becerilerini kullanmak ve insan ilişkileri bazlı bir para kazanımına işaret edebilir.

venüs yay burcunda ve uranüsle kavuşumdayken kendini karşı cinse sunuş biçiminde arkadaşlık ve eğlence öğelerinin ağırlık kazanabileceğini gösterirken daha önceden de deddigim gibi ilişkilerinde serbest alan ihtiyacı, bireysellik, özgürlük ve arkadaşlık kavramları öne çıkabilir.

astrolojide çok önemli yer tutan yükselen yöneticisi jüpiteri yengeç burcunda görüyoruz. genişlemek ve büyümek istedigin alan yengeç burcu konularında odak kazanacaktır. yani ; ev, yuva, çocuklar, aile kurmak, yuva ve köklerle ilgili konular ile ilintili olarak jüpiter\'in bollaştırma ve fazla fazla vermek gibi anlamlarını haritada gözlemliyoruz.

jüpiter, 8. ev konularıyla ilgili genişleme ve büyüme kazandıracaktır. bu noktada, bir eş vasıtasıyla maddi kaynaklara kavuşmak ve genişlemek istemek gibi bir anlam söz konusu olabilir ve jüpiterin büyüten/genişleten etkisiyle gerçekten de bu durum gerçek olabilir. ancak maddi kaynakları temsil eden ve 2. evde yer alan satürnle arasındaki şakacı bağlantı , bu konunun sekteye uğraması , gecikmesi , ya da çeşitli engellerin var olması gibi anlamlar doğrultusunda ele alınabilir.
mistik ve ölüm ötesi konularla ilgili de burada bulunan yükselen yöneticisi, bu alanda kendini geliştirmek, yetiştirmek istemene neden olabilir.
gizemli konular, ruhlar alemi, ölüm ve ötesi ile ilgili bilgi toplama, öğrenme, ve genişleme süreçleri 8. ev jüpiter bağlantısı hakkında fikir verebilir.

güneş , ay ve yöneticisinin 12. ev yığılımı, ve yükselen yöneticisinin 8. ev konumları ile karşılıklı ilişki içinde bulunmaları bana, 8 ve 12. evlerin anlamları doğrultusunda bir hayat amacı ve karmaları çağrıştırdı.
içe dönük yapı, ezoterizm odaklı genişleme, bilinçaltı, öte alemler, maneviyat eksenli merak vb. konuların hayatında önemli yer tutabileceğini belirtmek isterim. hayattaki ders , anlamları keşfetmek ve genişlemenin de kendi bilinçaltın/ iç dünyanla kurdugun bağlantılar, iç kaynaklarını keşfetmek sonucu şekillenebileceği olası görünüyor. astroloji ile ilgilenme ve bu yolla kendini anlama merakın da , bu potansiyelin bir uzantısı şeklinde yorumlanabilir.

devam edecek..
\'ateskızı\' pid=\'53399\' dateline=\'1251384167\ Yazılan:
ateskızı Yazılan:ben de bi doğum haritası yorumu alabilir miyim vakti zamanı geldiğinde?
Referans Adresler