Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
çok teşekkür ederim şekerpare..
merikeklik Yazılan:çok teşekkür ederim şekerpare..

Rica ederim.
Akşam saatlerinde yaşadığım küçük bir rahatsızlıkltan dolayı Gülşen hanımın analizini tamamlayamadım,ilk önce bununn için özür diliyorum.

Yarın,Gülşen24, medusa ve erkek arkadaşı ve acmiyam hanımın oğlunun analizlerini gün içinde bu sayfaya ekleyeceğim.
canımsın geçmiş olsun.Önemli olan sağlığın,gerisi nasıl olsa bir gün olur.Öptüm seni.
seker kız geçmiş olsun umarım önemli bişey degildir kendine dikkat et biz bekleriz sen yeterki iyi ol önemli olanda o kendine dikkat et
gulsen24 Yazılan:canımsın geçmiş olsun.Önemli olan sağlığın,gerisi nasıl olsa bir gün olur.Öptüm seni.

Çok teşekkür ederim anlayışınız için, harita yorumunuzu hemen ekliyorum.
acmiyam Yazılan:seker kız geçmiş olsun umarım önemli bişey degildir kendine dikkat et biz bekleriz sen yeterki iyi ol önemli olanda o kendine dikkat et

Çok teşekkr ederim. Önemli bir şey olup olmadığı zamanla belli olacak. çok sağolun, asla bekletmek istemem sizi, teşekkür ederim,gün içinde yapacağım analizleri....
[b]Güneş Kova burcunda ve 12. evde;

Kova burcu insanı gerçekçidir, özgürlüğü seven, kendini beğenen bağımsız biri olabilirsiniz. Uranüs kovayı asi yapar, yaşadığınız herhangi bir olayda birden gerekli ya da gereksiz bir asilik gösterebilirsiniz. İnsanlara güven konusu sizin için kendiliğinden olacak bir durum değildir, önce o insanla ilgili içinizde oluşan duygular ve size olan davranışları önemlidir. Güneşiniz 2. evinizde size ciddi bir güven duyma hissi katıyor. Maddi, zihinsel olarak, zihinsel ve ruhsal alanlarda aradığınız güven diyebiliriz kısaca. Açılarınıza baktığımızda;Güneş Jüpiter ile sekstil açı yapmakta,plütoylada sert bir açı mevcut haritanızda. Güneş_Jüpiter açısı, çok meraklı ve sempatik biri olduğunuzu söyleyebiliriz. İnsanlarla fikir alışverişi içinde olmayı isteyen ve ihtiyaç duyan biri olabilirsiniz. Güneş_Plüto sert açısıda; bu açıda kovanında verdiği ciddiyetle bazen çok hükmedici, öfkeli biri olabilirsiniz.


Ay Terazi burcunda ve 10. evde;

İlk önce şunu söylemek istiyorum. Ay terzileri çok seviyorum, gerçekten tanıdığım kişilerde de deneyimlediğim çok çok güzel, insana güven veren duygusallıkları var Ay terzilerinin. Çok sahipleniciler.

Azimli, girişimci ve çekici bir kişiliğe sahip olabilirsiniz .Duygusal açıdan biraz güvensizdir Ay terazileri. Gerçekten paylaşmayı seven birisiniz. Sizin için hayatta sevginizi,aşkınızı paylaşacak bir eşinizin olması son derece önemlidir, duygusal yalnızlık çektiğiniz zamanlarda kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Bir Ay terazisi olarak sevmek ve sevilmek hayattaki en önemli gereksinimlerinizden biridir. Ay 10. evde size popülerlik kazandıracaktır. 10. evle ilgili konularda yani kısaca yapmak istediniz meslekte popüler oma ihtiyacı duyabilirsiniz. İş yaşamınızda başkalarıyla iyi ilişkiler kurmakta usta biri olabilirsiniz. Ay açılarınıza baktığımda; Ay Venüs, Mars ve Satürnle kare açı yapmış. Ay terazisi sağlam ilişki ister ve bu açıda(Ay_Venüs karesi) beklentilerinizi mantıklı temellere oturtarak sağlam ve kalıcı ilişkiler kurabileceğinizi söyleyebiliriz. Ay_Mars karesi; çabuk ümitsizliğe kapılan bir yapınız olduğunu söyleyebiliriz. Ay_Satürn karesi;Çok hırslı ve çalışkan olmanıza rağmen içinizde yarattığınız ümitsizliklere kapılırsanız kendinizi iyice çağresiz hissetmeniz çok olası bir durum olacak.


Yükselen Yay;

Yükselen Yaylar neşeli insanlardır. Her şey yoluna girer tavrı içinde olabilirsiniz. Seyahat etmekten hoşlanan, cömert ve çok yardımsever birisiniz diyebiliriz. En problemli durum bence tabi eleştiri kaldıramayan biri olabilirsiniz. Sizin ASC açılarınıza baktığımda çok gerilimli açılar görmedim. Jüpiterle ASC kavuşum içinde; iyimser,sempatik biri olduğunuzu söyleyebiliriz Merkür_ASC kare açısı; bazen yaptığınız eleştirilerde aşırıya kaçma durumunuz olabilir.[/b]

Şimdilik bu kadargülücük
ben de kısa bi yorum isteyebilir miyim kim oldugum konusunda...ama hani ilk sayfalarda yıldırım beyin anlatım şekli var :
" şimdi senin 3. evin balık ve bu eve mars girmiş ama ondan önce satürn geçmiş burdan.balıgın tarlası nasıldır hatırlayalım sulak bi tarladır.satürn napmış buraya düzen vermiş.ama mars gelmiş napmış dagıtmış.hani savaşçı ya......" gülücük)gülücük)
-ok
çok hoşuma gitti gülücük) ve bana çok ögretici geldi. ayıp olmazsa ben o cümlelerle yorum istesem (öyle daha iyi anlıyorum da)

şimdiden teşekkür ederim yıldırım beye...teşekkürler
aytaşım Yazılan:ben de kısa bi yorum isteyebilir miyim kim oldugum konusunda...ama hani ilk sayfalarda yıldırım beyin anlatım şekli var :
" şimdi senin 3. evin balık ve bu eve mars girmiş ama ondan önce satürn geçmiş burdan.balıgın tarlası nasıldır hatırlayalım sulak bi tarladır.satürn napmış buraya düzen vermiş.ama mars gelmiş napmış dagıtmış.hani savaşçı ya......" gülücük)gülücük)
-ok
çok hoşuma gitti gülücük) ve bana çok ögretici geldi. ayıp olmazsa ben o cümlelerle yorum istesem (öyle daha iyi anlıyorum da)

şimdiden teşekkür ederim yıldırım beye...teşekkürler

hiç güleceğim yoktu , alemsiniz gülücük)

tamam sizin yorumunuzu hikayeleştiririm sevgili Aytaşım ancak sabrınızı rica edeceğim , birazcık yoğunum. unutsam bile çekinmeden bunu tekrar hatırlatın lütfen ;)
Referans Adresler